Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

πριν μια ώρα γύρισα από τον γιατρό.Την τσέπωσα τελικά την οσφυαλγία μου και τώρα θα πρέπει να κάνω φυσικοθεραπείες και να προσέχω.

Ειρήνη μου επειδή είναι πάντα το σπιτάκι μου όπως τα λές για αυτό μου έκανε δωράκι την οσφυαλγία:tongue::tongue:.

Κορίτσια προσέξτε τους εαυτούς σας σαν διαμάντια που δεν θέλετε να σας τα κλέψουν.

Πολύ σωστά τα λες.

Οσφυαλγία??? Και τι σου είπε? Ξεκουραση μόνο ή και κάτι άλλο?

Να πω στη Mybilly ότι έχοντας χάσει και τους δυο γονείς μου από καρκίνο, ......

:(:(:(:(:(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Μαριάννα πως την πάθατε με τους ψύλλους???? επειδή είστε στο χωριό λες να φταίει????

φιλη και στη πολη βγενουν :rolleyes: τιν επαθα εγω και δεν ξερω απο που :confused: σκυλο η γατα δεν εχω στρατιοτη δεν εχω σε ξενοδοχειο δεν πηγα :confused: τι να πω...και ηταν μονο στη κρεβατοκαμαρα:rolleyes: αν ηταν ψυλος τεληκα :confused:

κοριτσακια πριν λιγο σχολασα πηρα τον μικρο απ το σχολειο κ να μαστε σπιτακι μας.

Δημητρα ολα καλα ελπιζω να πανε, απο το μυνημα σου βλεπω πως ηδη βρισκεις την δυναμη που θα χρειαστεις.

με την ευα μιλαμε πριβε η αδερφουλα της κανει τις θεραπειες της κ ευχομαι να ειναι ο θεος παντα διπλα της να την βοηθαει να αντεχει.

δεν θυμαμαι ποια με ρωτησε δεν ξερουμε αν ηταν απο λαθος(ετσι πιστευω ομως! δεν αφησανε αρκετα το δειγμα στο φαρμακο να δειξει...βιαστηκαν την αλλη φορα ειχε δειξει στις 23 μερες κ τωρα το εβγαλαν στις 19...)αφου στο Αττικο η βιοψια παντα μας ελεγαν οτι κανει απο 20 εως 30 μερες να δειξει αποτελεσμα αλλα τωρα με τις συγχωνευσεις την εστειλαν σε αλλο νοσοκομειο και........

η μαμα ειναι καλα! σημερα την εκανε για μονοημερη με φιλες της. απο αυριο θα μαντρωθει οπως το λεει στο νοσοκομειο κ απο βδομαδα η επεμβαση,κ μετα αντε ξανα 20 μερες και για αποτελεσμα κ μετα θεραπειες.... εχουμε χασει πολυ χρονο κ "αν" υπαρχει ενεργη νοσος.....

ειρηνη παντα Α για το αντρακι σου

γιωτα κουραγιο κ περαστικα στην μικρη

ηλιαχτιδα μπραβο για την δουλεια του αντρα σου

4γιουδακι μπραβο για τα κουπονια να περασετε σουπερ!μου ελλειψαν τα πειραγματα σου! κ εγω θα παρω για το Σαββατο διαδραστικο παιδικο θεατρο τα τρια γουρουνακια στο γκαζι.εχει παει καμμια σας σε αυτο?

Καλησπέρα σε ολες :)

βροχες σημερα και χαλανε οι βολτες μας :)

ολες καλα;;;

περαστικα και σιδερενιοι οι τραυματιες αντρες

Γιωτα πως ειναι η μικρη;;

Δημητρα και my billy το βραδυ στις προσευχες μου σκεφτομαι και τους αγαπημενους σας...

Τινα εχεις πμ ;)

χμμμ...τι αλλο

4u ζηλευω λεμε για τη Παρασκευη ;)

ααα και να καλοσωρισω τα νεα μελη!!!

να ευχαριστησω ολες για τα καλα σας λογια δυναμης κ παρηγοριας για την μαμα μου

δυστυχως οπως το λετε σχεδον ολα τα σπιτια εχουν υποφερει απο αυτην την αρρωστια πλεον...

ισως να ημασταν κ τυχεροι που αργησε στο δικο μας .

λυπαμαι για ολους οσους τα περασαν η τα περνανε.........

Διαφημίσεις

Μπράβο στο φιογκάκι που είναι καλά αλλά και για τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Σε ευχαριτούμε πολύ, φίλη μας! :D

Καλαμάρι πέρα απο το βάψιμο που συμφωνώ τον τελευταίο καιρό κάνω και κάτι άλλο, μετά απο παράπονο του συζύγου ;)

Κατά καιρούς μου έκανε αρκετά δώρα σε κοσμήματα - μπιζού αλλά αγόραζα και εγώ τις καλές χρυσές εποχές ;) Τα φορούσα λοιπόν κανα μήνα και μετά τπτ ..... μέχρι να αγοράσω το επόμενο ... Όταν δε σταμάτησα και τη δουλειά και το παιδί ήταν μικρό μόνο τη βέρα φορούσα.

Από το καλοκαίρι και μετά αποφάσισα να αλλάξω αν όχι καθημερινά αλλά κάθε 2-3 μέρες να φοράω - αλλάξω. Τη μια θα φορέσω σκουλαρίκια με βραχιόλι, την άλλη μόνο κολιέ, την επόμενη κολιέ και βραχιόλι ότι μου παει ανάλογα το ντύσιμο ;)

Συμφωνώ. Οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε καλά το "κρατάμε"!

Εγώ, από τότε ειδικά που βρήκα το Σοφάκι μας, με τα υπέροχα μπιζού, έχω πάρει μερικά κομμάτια και αλλάζω συνέχεια. Ανεβαίνουν τα κέφια μου αλλά και οι γύρω μου το προσέχουν και με κοπλιμεντάρουν.

Μπράβο 4uδάκι μου!

Αααααα κ εφάρμοσα κάτι {ποιο πολύ για να δω αν θα μου αλλάξει την διάθεση} , γενικά δεν βάφομαι πολύ κ το μόνο που έκανα ήταν λίγο κονσίλερ, λίγη μάσκαρα κ τα μαλλιά μου, και είπα να αρχίσω να βάφομαι με το που ξυπνάω κ πριν ξυπνήσω τη μικρή. Τελικά με βοήθησε να έχω ένα κλικ ποιο ευχάριστη διάθεση κ θα το βάλω στη ρουτίνα μου.

Συμφωνώ!

Οτιδήποτε μας βοηθάει, το κρατάμε!

Και θα νιώθεις πιο όμορφα και θα νιώθεις πιο όμορφη και οι γύρω σου θα το προσέχουν! :P:p

Μπράβο!

777885dugw57gt25.gif

clv7.jpgwa86.jpg εχθες αγορασα αυτο το υπεροχο νεσερ στην εκπληκτικη τιμη των 0,90ε απο το βικος και εβαλα μεσα ολα αυτα που μας ανακατεβουν την τσαντα αλλα ειναι και απαρετητα :wink:

γυρησα στο σπιτι και βρηκα αυτα τα υπεροχα λουλουδια απο το μωρο μου :P:p:p αχχχχ τον αγαπω πολυ

Κοριτσάκι μου γλυκό

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!

louloudia-2-orig_zps6b584707.jpg

Ευτυχισμένη

Γερή

Δυνατή

Αισιόδοξη και πάντα χαμογελαστή!!! :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

εχθες αγορασα αυτο το υπεροχο νεσερ στην εκπληκτικη τιμη των 0,90ε απο το βικος και εβαλα μεσα ολα αυτα που μας ανακατεβουν την τσαντα αλλα ειναι και απαρετητα :wink:

πολυχρονη!!!!!!!!!!!!:P:p ωραια ανθοδεσμη μπραβο στον αντρουλη σου;)

αχ ωραια ιδεα με το νεσεσερακι κ εγω κουβαλαω ακριβως τα ιδια κ με νευριαζουν μεσα στην τσαντα θα το κανω κ εγω

Αγόρασα και ένα κουπόνι με 5? για κούρεμα, χτένισμα, θεραπεία και λούσιμο κοντά στην περιοχή μου και μάλλον θα χρησιμοποιηθεί σε κανα μήνα!

Την Παρασκευή ο σύζυγος πήρε άδεια και θα βγούμε οι 2 μας για καφέ και φαγητό (κουπόνι πάλι)!!! μετά θα πάρουμε το παιδί απο το σχολείο και θα του κάνουμε όλα τα χατίρια!

Θα με παρετε και μένα? Θελω και γω χατηράκια!!! :tongue:

My billy, καλό κουράγιο σου εύχομαι αλλά αυτή η μάνα σου , τι να πω....δεν έχω λόγια. Προσεύχομαι να γίνει καλά.

Δήμητρα, θα συμπεριλάβω τον μπαμπά σου μιας και ανέφερες το όνομα του στο υπέρ υγείας που θα κάνω το Σ/Κ. Θα πάω στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και θα του ανάψω και κερί για την υγεία του.

Εύχομαι τα καλύτερα και για τις δυο σας, να νικήσουν οι γονείς σας!

Η "Αγία" μου. Εχω πάρει και το όνομά της... :P

Εγω έστρωσα προχτές τα τελευταια μας χαλια , του σαλονιου, και οπως ηταν φυσικο τα παιδάκια μου κυλιόντουσαν κάτω, παίξανε, μαλώσανε, και γενικά ήταν συνέχεια κάτω,πολυ τα χάρηκα.

¨ομως μου βγήκε ξινό το γέλιο, γιατι χτες η κόρη μου γεμισε παντού σπυρακια, πανικοβλήθηκα, την πηγα παιδιατρο και μου ειπε οτι κατι την τσιμπησε και μολυνθηκε.

Και ότι 100 % ήταν κάτι μεσα στα χαλιά , και την τσιμπησε.

Και λέω εγω τώρα: Καλα, πάω καλα?

Όπως τα εβγαλα από τα ναυλον τα έστρωσα, ΔΕΝ ΤΑ ΑΕΡΙΣΑ καθόλου.

Μεγάλη αμέλεια από μέρος μου, γεμισε η κορουλα μου και φταιω εγω.

Μα ειναι δυνατον, τι βλακεια έκανα!!!

Ειπα στη μαμά μου να της βάζει μια κρεμούλα και θα περάσουν μας είπε η παιδιατρος.

Και φυσικα το απόγευμα μόλις γυρίσω, θα τα σηκώσω, θα τα ξυδιάσω και θα ψεκάσω με ένα τεζα.

μας βλέπω να μετακομίζουμε στη μαμα σημερα...

Ωχ κοριτσάκι μου τι σας βρήκε!!!

Αν θέλεις τη γνώμη μου, μην ψεκάσεις χαλί με τέζα! Πέρασέ τα με τη σκούπα και μετά με νεροξυδο.

Περαστικά της!

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα.

Εκανα τις δουλίτσες που ήθελα {καλή σκούπα, καλό σφουγγάρισμα και πέρασμα των χαλιών {την άλλη εβδομάδα το "πρόγραμμα" έχει ξανά πέρασμα με ξύδι ώστε να παραμένουν ζωντανά τα χρώματα αλλά και να "ψωφάνε" τα "διάφορα"} αλλά και μαγείρεψα, έπλυνα πιατικά, σιδέρωσα.

Εχω μπόλικη δουλίτσα αυτή την εβδομάδα οπότε προσαρμόζω το πρόγραμμα του σπιτιού και για να μενει τακτοποιημένο και για να μην πιέζομαι.

Φάγαμε και ξεκινήσαμε διαβάσματα... και σήμερα μπόλικα και έχει και αγγλικά το παιδί το απόγευμα... :roll: .

Το σνίτσελ, αγαπημένα μου, έτσι το κάνω και γω, όπως το Καλαμαρίδιό μας! Το "μυστικό" {λέμε} είναι να μην τα παραψήσεις. Τα βάζω στους 180, στον αέρα και τα έχω το νου μου. Γινονται σε λίγα λεπτά.:D

Κάτι ακόμα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Στο παλιό μας ψυγείο, στο ράφι που βάζουμε τα μπουκάλια με το νερό, παρατηρούσα πως κάτω από τα μπουκάλια, στο ράφι επάνω, είχε δημιουργηθεί το αποτύπωμα των μπουκαλιών και έπρεπε να το πλύνω καλά για να καθαρίσει. Ετσι, κάθε φορά που έβγαζα ένα μπουκάλι, έβλεπα και το αποτύπωμά του στο ράφι... :rolleyes: .

Στο νέο μας ψυγείο λοιπόν, έκανα το απλούστερο, που όμως έχει αποτέλεσμα. Εβαλα, στο μάκρος, 2πλό χαρτί υγείας, κάπως έτσι:

PB030172_zps0a20b5b1.jpg

Επίσης, τα σημερινά νυχάκια που έκανα, πάρτε ιδέες:

ena_zps1c9d9e64.jpg

Οπως χθες, έτσι και σήμερα ξύπνησα στις 4 παρά... λογω της κακοκαιρίας, που εκείνη την ώρα ήταν απίστευτη... :| Υπήρξαν και αρκετές ζημιές στη γειτονιά... τι να πω. Η φύση.. κανείς δεν μπορεί να τα βάλει μαζί της.

Πάλι μετά δεν μπόρεσαν να ξανακοιμηθώ, όπως και χθες, και 2 μέρες σερί, αρχίζει και μου βγαίνει η κουραση.

Σας φιλώ όλες γλυκά

Τα νυχακια πολύ παιχνιδιαρικα,μπραβο!Το σνιτσελ το εχω στο προγραμμα για τις επόμενες ημερες,και προφανως θα το κάνω και εγω στο φουρνο.;)

εγω τρεχω λιγακι αυτες τις μερες και δεν προλαβαινω να σας γραφω, αλλα σας διαβαζω οποτε μπορω στα πεταχτα να μη μενω πισω :rolleyes:

αυριο ερχεται ξανα η γιαγιακα μας πισω στο σπιτι :D Οποτε καταλαβαινετε, εχω αρκετες δουλειες και στο σπιτι του παππου και το δικο μου το εχω αφησει στη μοιρα του.. Η γιαγια εχει συνελθει εν μερει, δηλαδη αριστερο χερι ποδι δεν κουναει ακομη, αλλα η ομιλια της εχει επανελθει και βελτιωθει σημαντικα! Δεν την εχω δει καθολου τον τελευταιο καιρο.. Σιγουρα θα ειναι δυσκολα απο δω και περα, αλλα θα υπαρχει μια γυναικα που θα την αναλαβει, θα την βοηθαει, θα την αλλαζει κτλ.

Το αλλο "κουφο" που επαθα ειναι οτι συνηδητοποιησα οτι εχω στο σπιτι μου (και πανω μου) ψυλλους!!!!!!! :shock::shock::shock: Στην αρχη νομιζα οτι ηταν κουνουπια, αλλα μετα απο μεγαλη ερευνα στο ιντερνετ, ειμαι σιγουρη οτι ειναι ψυλλοι :mad:

Ειναι αρκετα δυσκολο να απαλλαχτει κανεις, και περιμενω αυριο μεθαυριο να παω να παρω ηλεκτρικη σκουπα (την ειχα στο προγραμμα αλλα το επισπευσαμε) για να κανω συντονισμενες ολες τις ενεργειες που πρεπει ταυτοχρονα, την ιδια ημερα. Ελπιζω να τα καταφερουμε γιατι.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Σας φιλω!

Με το καλό να ερθει.Οπως και αν ειναι τουλαχιστον θα ηρεμησει η γυναικα ,μακρια από νοσοκομεια.

Με τους ψυλλους υπάρχει θεμα τωρα τελευταια ,απ'ότι φαινεται. Δεν νομιζω πως η σκουπα θα σε βοηθησει,ψαξε το...Η συνυφαδα μου παλευει πανω από ενα χρονο να τους εξοντωσει,περυσι την Ανοιξη ψεξκασας εξωτερικα το σπίτι τους και επειδη ειμαστε κοντα φυγαμε και μειναμε στη μαμα μου για δυο ημερες.Ολο το καλοκαιρι ηταν ενταξει ακι σημερα με τη βροχη ξαναβρηκαν και ξαναψηκασαν...

Κοριτσακια πηγα στον καινουριο γιατρο. Μας εκανε καλη εντυπωση. Μια μιση ωρα ειμασταν εκει. Μεγααααλος υπερηχος, μας εδωσε και DVD. Φυλο δεν επιβεβαιωσε αλλα ειπε οτι δεν βλεπει κατι να κρεμεται και οντως αναμεσα στα ποδαρακια δεν ειδαμε κατι.

Μου εδωσε προληπτικα Ηπαρινη (δεν εχω ιστορικο αλλα λογω βαρους πιθανως και λογω του Γιαννη/πλακουντα του, ΜΗΠΩΣ ηταν αυτο). Δυστυχως δεν καλυπτει φαρμακα η ασφαλεια και ειναι πολυ ακριβες (120 τον μηνα) αλλα τι να κανουμε?

Το μωρο μεγαλωνει ΤΕΛΕΙΑ ειναι και λιγο μεγαλυτερο απο την ηλικια κατα 3 ημερες!!

Θα σας διαβασω μετα, σας φιλω, παω να φαωωωωω, εχω λυσσαξει :) :)

Συγχαρητηρια για τα ευχαριστα νεα!Μακαρι όλα να πάνε καλά και να τα βολεψεις και με τα φαρμακα.

Χρύσα δεν το ''έπιασα'' αμέσως για τον άντρα σου. Περαστικά εύχομαι, τι ήταν και αυτό!

Σε ευχαριστω πολύ!Ευτυχως σημερα ηταν καλά και πήγε κανονικα στη δουλεια.

Μόλις τελείωσα...

σκούπισα όλο το σπίτι,

ξεδιάλυνα παιχνίδια,

καθάρισα παιδικό,

άλλαξα σεντόνια,

ξεσκόνισα,

καθάρισα μπάνιο,

και σφουγγάρισα όλο το σπίτι!!!

ΤΕΛΟΣ!!!

Πριν κάνω όλα αυτά το πρωί πήγα και στην λαική,....με το που έφτασα άρχισε δυνατή βροχή...πήρα γρήγορα όσα ήθελα απο τον πρώτο πάγκο και έφυγα για ατο αυτοκίνητο!

Βασια εκανες πολλα σημερα!Με το τσιγαρο πως τα πας?

Αρκεί το ξύδι και το αέρισμα, όχι σπρέι τύπου ΤΕΖΑ σε συνδυασμό με παιδιά...

Συμφωνω ,ειναι πιο επικυνδινο από την αλλεργια.

Κοριτσάκια μου γεια σας απο την Φθινωπορινη Αθήνα!!!

Φιλάκια στο φιογκακι και μπράβο για τα μαθηματα!!!

Πολλά πολλά περαστικουλια σε όλους τους αρρωστουλιδες

Πραγματικά αν δεν το ριξουμε στην τρελή δεν θα συνέρθουμε πέρασα πολύ άσχημα και ψυχολογικά κτλ κτλ αλλα αυτο δεν ειμαι εγώ αν δεν εχω χαμογελο δεν γίνεται...ετσι προσπάθησα να αλλαξω παλι τουμπα - δηλαδη πρέπει να το ριξουμε πολύ στην τρελή!!

Χτες πήγα να πάρω μια πιτζαμουλα γιατι ειχαν γινει χάλια οι δικες μου και λογω ότι έχασα τα κιλα δεν ηταν ωραιες ,,,πηρα ένα ζευγαρι και γυρισα σπιτάκι μου

Συμμαζεψα λιγο, εφτιαξα 1 σετ κολλιε με βραχιολι που ήθελα και 2 ημερολογια τοιχου με στεφανάκια υπεροχα που το ήθελα σαν ιδεα!!

Εφτιαξα κάτι προχειρο να φάνε τα αγορια - πατάτες με αβγα και κατα τις 12,15 ξάπλωσα αφου μάζεψα γυρω γυρω....

Ειχαμε ένα μικρο θεματάκι με τα παιδια και την μεταξυ τους στάση στο σχολειο...θα σας γραψω μετα ...

Τετοια θεματα υπάρχουν πάντα Σοφια ,το θεμα ειναι να λύνονται στην ωρα τους και να διορθωνονται τετοιες συμπεριφορες.

Καλημέρα σε όλες!

Τελικά να επικυρώσω ακόμα μια φορά πως αν αφιερώνεις 1 ώρα την ημέρα στο σπίτι σου, αισθάνεσαι υπέροχα! Το πρωί έβαλα τα πλυντήρια πιάτων και ρούχων να πλύνουν καθώς τα είχα έτοιμα απ το βράδυ. Ήπια με ησυχία το καφεδάκι μου (αν και ξύπνησα με πονοκέφαλο και ευτυχώς με έπιασε το παυσίπονο) ενώ είχα ανοίξει να αερίσω. Μάζεψα 3 ρουχαλάκια κυριολεκτικά απ την απλώστρα και τα σιδέρωσα αμέσως. Έβαλα τα ρούχα στο στεγνωτήριο, άπλωσα λίγα που δεν βάζω μέσα και έβαλα ακόμα ένα πλυντήριο με λευκά αυτή τη φορά. Έστρωσα κρεβάτια και τακτοποίησα τα σιδερωμένα. Να πω εδώ πως νιώθω εξαιρετικά με την επιλογή των τελευταίων ημερών να σιδερώνω την ίδια ημέρα τα ρούχα που είναι ασιδέρωτα! Μια απόφαση είναι κορίτσια!

Έβγαλα απ την κατάψυξη λίγο μαγειρεμένο κιμά και σπιτικό ζωμό κοτόπουλου που είχα φυλάξει και αργότερα θα φτιάξω κριθαρότο. Έπλυνα και τα μαρούλια και τα άφησα να στραγγίξουν. Τίναξα και άφησα να αεριστούν τα πατάκια-χαλάκια, ξεσκόνισα και σκούπισα. Τίναξα και ξαναέστρωσα τα ριχτάρια ενώ προηγουμένως είχα μαζέψει και τα παιχνίδια της μικρής.

Ανανέωσα τον καφέ μου, έβαψα τα νυχάκια μου και κάθισα να σας διαβάσω και να δουλέψω λίγο στον υπολογιστή.

Καλέ μη ρίξεις τέζα! Εγώ αυτά τα τρέμω... Τα σκούπισες μόλις τα έστρωσες; Βάλε μια καλή, επίμονη σκούπα, πέρασέ τα με νερό και ξύδι και είσαι οκ.

Συνφωνω ,με μια ωρα εαν κανεις συστηματικη δουλεια εχεις καθαρισει.

Μια καλημέρα κι από μένα..

Ευτυχώς χθες ήταν ένα σχετικά ήρεμο βράδυ.. Ο μικρούλης μου ξύπνησε μόνο μια φορά κατά τις 4 το πρωί, θήλασε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8 όπου σηκώθηκα κι εγώ.. Τις προηγούμενες μέρες λόγω δοντιών αλλά και επειδή είχε μυξούλες ξυπνούσε αρκετές φορές το βράδυ με αποτέλεσμα εγώ να σέρνομαι όλη μέρα και να πέφτω για ύπνο με τις κότες.. Σήμερα όμως αισθάνομαι άλλος άνθρωπος..

Σηκώθηκα το πρωί και πριν τον σηκώσω για να τον θηλάσω, αλλάξω, ντύσω έβγαλα τα φρούτα του από το ψυγείο για να πάρουν θερμοκρασία δωματίου..

Άνοιξα το παράθυρο της κρεββατοκάμαράς μου για να αεριστεί και έβαλα και το κρεατάκι με τα λαχανικά που θα φάει το μεσημέρι να βράσουν..

Μετά τον έβαλα στο πάρκο του και έκανα καφεδάκι για να ανοίξει το μάτι..

Πριν φύγω για δουλειά έβαλα και το μοσχάρι στην κατσαρόλα να γίνεται. Θα το κάνω κοκκινιστό με ρυζάκι που μας αρέσει πολύ.

Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά και σκέφτομαι τον μικρό μου..

Τα ξαναλέμε σε λίγο!

Μακαρι να κρατησει αυτο το συστημα,πολύ κουραστικό ειναι το ξενυχτι.Και εμας μας αρεσει αυτο το φαγητο.

Αγόρασα και ένα κουπόνι με 5? για κούρεμα, χτένισμα, θεραπεία και λούσιμο κοντά στην περιοχή μου και μάλλον θα χρησιμοποιηθεί σε κανα μήνα!

Την Παρασκευή ο σύζυγος πήρε άδεια και θα βγούμε οι 2 μας για καφέ και φαγητό (κουπόνι πάλι)!!! μετά θα πάρουμε το παιδί απο το σχολείο και θα του κάνουμε όλα τα χατίρια!

Μπραβο,καλά να περασετε!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...