Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσακια πηγα στον καινουριο γιατρο. Μας εκανε καλη εντυπωση. Μια μιση ωρα ειμασταν εκει. Μεγααααλος υπερηχος, μας εδωσε και DVD. Φυλο δεν επιβεβαιωσε αλλα ειπε οτι δεν βλεπει κατι να κρεμεται και οντως αναμεσα στα ποδαρακια δεν ειδαμε κατι.

Μου εδωσε προληπτικα Ηπαρινη (δεν εχω ιστορικο αλλα λογω βαρους πιθανως και λογω του Γιαννη/πλακουντα του, ΜΗΠΩΣ ηταν αυτο). Δυστυχως δεν καλυπτει φαρμακα η ασφαλεια και ειναι πολυ ακριβες (120 τον μηνα) αλλα τι να κανουμε?

Το μωρο μεγαλωνει ΤΕΛΕΙΑ ειναι και λιγο μεγαλυτερο απο την ηλικια κατα 3 ημερες!!

Θα σας διαβασω μετα, σας φιλω, παω να φαωωωωω, εχω λυσσαξει :) :)

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δημητρα εσενα παραλιγο να ξεχασω, καταρχην να σας ζησει η μικρη ανιψουλα, και ευχομαι τα πραγματα για τον πατερα σου να πανε οσο καλυτερα γινεται!

Μια αγκαλιτσα και σε σενα!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

συνέχεια από το προηγούμενο mail μου,

..στο σχολείο εγινε ένα θεματάκι για το πως παιζουν και ειναι αρχηγοι κτλ κτλ ελπιζω να έλειξε γιατι ο μικρος μου ηταν στεναχωρημένος!!!

εγω τρεχω λιγακι αυτες τις μερες και δεν προλαβαινω να σας γραφω, αλλα σας διαβαζω οποτε μπορω στα πεταχτα να μη μενω πισω :rolleyes:

αυριο ερχεται ξανα η γιαγιακα μας πισω στο σπιτι :D Οποτε καταλαβαινετε, εχω αρκετες δουλειες και στο σπιτι του παππου και το δικο μου το εχω αφησει στη μοιρα του.. Η γιαγια εχει συνελθει εν μερει, δηλαδη αριστερο χερι ποδι δεν κουναει ακομη, αλλα η ομιλια της εχει επανελθει και βελτιωθει σημαντικα! Δεν την εχω δει καθολου τον τελευταιο καιρο.. Σιγουρα θα ειναι δυσκολα απο δω και περα, αλλα θα υπαρχει μια γυναικα που θα την αναλαβει, θα την βοηθαει, θα την αλλαζει κτλ.

Το αλλο "κουφο" που επαθα ειναι οτι συνηδητοποιησα οτι εχω στο σπιτι μου (και πανω μου) ψυλλους!!!!!!! :shock::shock::shock: Στην αρχη νομιζα οτι ηταν κουνουπια, αλλα μετα απο μεγαλη ερευνα στο ιντερνετ, ειμαι σιγουρη οτι ειναι ψυλλοι :mad:

Ειναι αρκετα δυσκολο να απαλλαχτει κανεις, και περιμενω αυριο μεθαυριο να παω να παρω ηλεκτρικη σκουπα (την ειχα στο προγραμμα αλλα το επισπευσαμε) για να κανω συντονισμενες ολες τις ενεργειες που πρεπει ταυτοχρονα, την ιδια ημερα. Ελπιζω να τα καταφερουμε γιατι.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Σας φιλω!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

μα τι βροχη ειναι αυτη που ριχνει απο το βραδυ?οφειλω να ομλογησω ομως οτι μου αρεσει..αν και το μεσημερι που θα μπορουσα να ξεκουραστω εχουμε το μπαλετο αλλα δεν πειραζει..το πρωι σηκωθηκα ετοιμασα τα παιδια ετοιαστηκα και εγω,εστρωσα κρεβατια και φυγαμετην μικρη την πηρα ξανα νωρις γυρισαμε σπιτι,την επλυνα και της φορεσα καθαρα ρουχαλακια,την ταισα,εβαλα σκουπα,απλωσα ενα πλυντηριο,καθαρισα κουζινα και μπανιο,σφουγγαρισα και τελος..φαγητο ξανα γιουβαρλακια..

Γιωτα περαστικα στην μικρουλα σου..

Τινα μπραβο για το μπεμπεδακι..

ΑρηςΑννα μην αισθανεσαι ασχημα στον καθενα θα μπορουσε να συμβει..και εγω νομιζω οχι τεζα..βαλε μια καλη σκουπα και ξυδιασε τα και θα ειναι οκ..

Ετοιλ χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις γερη και ευτυχισμενη..

Ειρηνακι και εγω το σκεφτομουνα να κανω το σνιτσελ στον φουρνο,τα κανω παντα στο τηγανι,αλλα φοβουμουνα μηπως γινουν σκληρα...οχι ε?πως τα κανεις?

4αδακι φαγητακι με τον συζυγο ε?τι καλα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια πηγα στον καινουριο γιατρο. Μας εκανε καλη εντυπωση. Μια μιση ωρα ειμασταν εκει. Μεγααααλος υπερηχος, μας εδωσε και DVD. Φυλο δεν επιβεβαιωσε αλλα ειπε οτι δεν βλεπει κατι να κρεμεται και οντως αναμεσα στα ποδαρακια δεν ειδαμε κατι.

Μου εδωσε προληπτικα Ηπαρινη (δεν εχω ιστορικο αλλα λογω βαρους πιθανως και λογω του Γιαννη/πλακουντα του, ΜΗΠΩΣ ηταν αυτο). Δυστυχως δεν καλυπτει φαρμακα η ασφαλεια και ειναι πολυ ακριβες (120 τον μηνα) αλλα τι να κανουμε?

Το μωρο μεγαλωνει ΤΕΛΕΙΑ ειναι και λιγο μεγαλυτερο απο την ηλικια κατα 3 ημερες!!

Γερό να είναι το μωράκι σας! Με το καλό να το δεχτείτε!

Σνίτσελ κοτόπουλου στο φουρνο?Δεν γίνεται στεγνό?

Αν θες γράψε συνταγή, με ενδιαφέρει.

Να έχεις μια καλή μέρα!

Δεν ξέρω πως τα κάνει το Ειρηνάκι πάντως προσωπικά δεν τηγανίζω τί πο τα στο σπίτι γιατί βαριέμαι τα μαζέματα κ τα λερώματα που δημιουργεί.

Εγώ τα κάνω έτσι κ βγαίνουν τρυφερά κ πεντανόστιμα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotompoukies-pane-sto-fourno.html

{αν δεν έχω παρμεζάνα που συνήθως δεν έχω βάζω γκούντα ή κ τίποτα μόνο την φρυγανιά }

Καλημέρα σε όλες!

Τελικά να επικυρώσω ακόμα μια φορά πως αν αφιερώνεις 1 ώρα την ημέρα στο σπίτι σου, αισθάνεσαι υπέροχα! Το πρωί έβαλα τα πλυντήρια πιάτων και ρούχων να πλύνουν καθώς τα είχα έτοιμα απ το βράδυ. Ήπια με ησυχία το καφεδάκι μου (αν και ξύπνησα με πονοκέφαλο και ευτυχώς με έπιασε το παυσίπονο) ενώ είχα ανοίξει να αερίσω. Μάζεψα 3 ρουχαλάκια κυριολεκτικά απ την απλώστρα και τα σιδέρωσα αμέσως. Έβαλα τα ρούχα στο στεγνωτήριο, άπλωσα λίγα που δεν βάζω μέσα και έβαλα ακόμα ένα πλυντήριο με λευκά αυτή τη φορά. Έστρωσα κρεβάτια και τακτοποίησα τα σιδερωμένα. Να πω εδώ πως νιώθω εξαιρετικά με την επιλογή των τελευταίων ημερών να σιδερώνω την ίδια ημέρα τα ρούχα που είναι ασιδέρωτα! Μια απόφαση είναι κορίτσια!

Έβγαλα απ την κατάψυξη λίγο μαγειρεμένο κιμά και σπιτικό ζωμό κοτόπουλου που είχα φυλάξει και αργότερα θα φτιάξω κριθαρότο. Έπλυνα και τα μαρούλια και τα άφησα να στραγγίξουν. Τίναξα και άφησα να αεριστούν τα πατάκια-χαλάκια, ξεσκόνισα και σκούπισα. Τίναξα και ξαναέστρωσα τα ριχτάρια ενώ προηγουμένως είχα μαζέψει και τα παιχνίδια της μικρής.

Ανανέωσα τον καφέ μου, έβαψα τα νυχάκια μου και κάθισα να σας διαβάσω και να δουλέψω λίγο στον υπολογιστή.

Καλέ μη ρίξεις τέζα! Εγώ αυτά τα τρέμω... Τα σκούπισες μόλις τα έστρωσες; Βάλε μια καλή, επίμονη σκούπα, πέρασέ τα με νερό και ξύδι και είσαι οκ.

Πόσο μα πόσο σωστό! Αυτό κάνω κ εγώ, λέω μισή ώρα το πρωί κ μισή το βράδυ κ τέλος ότι πρόλαβα ίσα ίσα να τα συντηρώ ανάμεσα στις μέρες καθαριότητας

Αχχχχ το άλλο με το σίδερο....μέγας βραχνάς γμτ....εγώ αυτό προσπαθώ αλλά δεν με βολεύει γμτ....τα στεγνά βγαίνουν το πρωί λόγο νυχτερινού ρεύματος κ το πρωί δεν έχω χρόνο φεύγω....θα δούμε

Καλημέρα!

εύχομαι να ευχαριστηθείτε την όμορφη φθινοπωρινή μέρα!

Δεν έκανα πολλά σήμερα, ούτε πρόκειται ... :)

Χτες όλο το πρωινό μου έως το μεσημέρι πέρασε με εξωτερικές δουλειές. Σήμερα έχω ραντεβού για καφέ στις 12 ;) και έκανα λίγες δουλειές στο σπίτι....

1. Αερισα

2. Αλλαξα σεντόνα

3. Αλλαξα πετσέτες

4. Καθαρισα μπαλκόνια (ναι ναι με τη βροχή ... : ) )

5. Μαγείρεψα σάλτσα κιμά και όταν επιστρέψω θα βράσω τα ζυμαρικά

6. Καθάρισα πολύ καλά μπάνια

Ο γιος έβαλε το πρωί τις γαλότσες του και πήρε την ομπρελίτσα του όλο χαρά!!!

Καλαμάρι πέρα απο το βάψιμο που συμφωνώ τον τελευταίο καιρό κάνω και κάτι άλλο, μετά απο παράπονο του συζύγου ;)

Κατά καιρούς μου έκανε αρκετά δώρα σε κοσμήματα - μπιζού αλλά αγόραζα και εγώ τις καλές χρυσές εποχές ;) Τα φορούσα λοιπόν κανα μήνα και μετά τπτ ..... μέχρι να αγοράσω το επόμενο ... Όταν δε σταμάτησα και τη δουλειά και το παιδί ήταν μικρό μόνο τη βέρα φορούσα.

Από το καλοκαίρι και μετά αποφάσισα να αλλάξω αν όχι καθημερινά αλλά κάθε 2-3 μέρες να φοράω - αλλάξω. Τη μια θα φορέσω σκουλαρίκια με βραχιόλι, την άλλη μόνο κολιέ, την επόμενη κολιέ και βραχιόλι ότι μου παει ανάλογα το ντύσιμο ;)

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε ;)

Έχεις απόλυτα δίκιο....αλλά ποτέ δεν ήμουν των κοσμημάτων στο τσακίρ κέφι δαχτυλίδια που μου αρέσουν πολύ!!

Καλημέρα Καλαμαρακι, ειναι οντως ωραια να βαφεσαι λιγο το πρωι, φτιάχνει η ψυχολογία σου ρε παιδι μου.

¨οσο για την απεργια ο καθένας κάνει ότι θέλει, ανάλογα με τις ανάγκες του,πραττει.

Υ.Γ Δεν εχω καλύτερο από το να ξυπνάω σε περιποιημένο σπίτι, εστω και αν φύγω για τη δουλεια.

Του "κλάδου" είμαστε όλες για αυτό είμαστε έδω χαχαχα

Αγόρασα και ένα κουπόνι με 5? για κούρεμα, χτένισμα, θεραπεία και λούσιμο κοντά στην περιοχή μου και μάλλον θα χρησιμοποιηθεί σε κανα μήνα!

Την Παρασκευή ο σύζυγος πήρε άδεια και θα βγούμε οι 2 μας για καφέ και φαγητό (κουπόνι πάλι)!!! μετά θα πάρουμε το παιδί απο το σχολείο και θα του κάνουμε όλα τα χατίρια!

Τυχερούλα μπράβο σας~!

Εγω έστρωσα προχτές τα τελευταια μας χαλια , του σαλονιου, και οπως ηταν φυσικο τα παιδάκια μου κυλιόντουσαν κάτω, παίξανε, μαλώσανε, και γενικά ήταν συνέχεια κάτω,πολυ τα χάρηκα.

¨ομως μου βγήκε ξινό το γέλιο, γιατι χτες η κόρη μου γεμισε παντού σπυρακια, πανικοβλήθηκα, την πηγα παιδιατρο και μου ειπε οτι κατι την τσιμπησε και μολυνθηκε.

Και ότι 100 % ήταν κάτι μεσα στα χαλιά , και την τσιμπησε.

Και λέω εγω τώρα: Καλα, πάω καλα?

Όπως τα εβγαλα από τα ναυλον τα έστρωσα, ΔΕΝ ΤΑ ΑΕΡΙΣΑ καθόλου.

Μεγάλη αμέλεια από μέρος μου, γεμισε η κορουλα μου και φταιω εγω.

Μα ειναι δυνατον, τι βλακεια έκανα!!!

Ειπα στη μαμά μου να της βάζει μια κρεμούλα και θα περάσουν μας είπε η παιδιατρος.

Και φυσικα το απόγευμα μόλις γυρίσω, θα τα σηκώσω, θα τα ξυδιάσω και θα ψεκάσω με ένα τεζα.

μας βλέπω να μετακομίζουμε στη μαμα σημερα...

Ωχχχ κρίμα στη μικρή!

Να ρωτήσω κάτι...επειδή κ εγώ έχω ευαίσθητο δέρμα αν κ μελαχρινή, μήπως λέω μήπως την ενόχλησε το καθαριστικό των χαλιών στο δέρμα? Γιατί αυτά είναι τόσο δυνατά κ σε πολλούς προκαλούν ερεθισμούς.

Κοριτσάκια μου γεια σας απο την Φθινωπορινη Αθήνα!!!

Φιλάκια στο φιογκακι και μπράβο για τα μαθηματα!!!

Πολλά πολλά περαστικουλια σε όλους τους αρρωστουλιδες

Πραγματικά αν δεν το ριξουμε στην τρελή δεν θα συνέρθουμε πέρασα πολύ άσχημα και ψυχολογικά κτλ κτλ αλλα αυτο δεν ειμαι εγώ αν δεν εχω χαμογελο δεν γίνεται...ετσι προσπάθησα να αλλαξω παλι τουμπα - δηλαδη πρέπει να το ριξουμε πολύ στην τρελή!!

Χτες πήγα να πάρω μια πιτζαμουλα γιατι ειχαν γινει χάλια οι δικες μου και λογω ότι έχασα τα κιλα δεν ηταν ωραιες ,,,πηρα ένα ζευγαρι και γυρισα σπιτάκι μου

Συμμαζεψα λιγο, εφτιαξα 1 σετ κολλιε με βραχιολι που ήθελα και 2 ημερολογια τοιχου με στεφανάκια υπεροχα που το ήθελα σαν ιδεα!!

Εφτιαξα κάτι προχειρο να φάνε τα αγορια - πατάτες με αβγα και κατα τις 12,15 ξάπλωσα αφου μάζεψα γυρω γυρω....

Ειχαμε ένα μικρο θεματάκι με τα παιδια και την μεταξυ τους στάση στο σχολειο...θα σας γραψω μετα ...

Με γεια το πιτζαμάκι Σοφάκι κ μην στεναχωριέσαι για το σχολείο

Μες στο πρόγραμμα είναι όλα ;)

Μπράβο Τινα , με το καλό φτου φτου!!

Εγώ γύρισα από το μάθημα , τι ωραία μόνο 4ωρο σήμερα κ χαζέυω μέχρι να φύγω να πάρω τη μικρή :D

Κοριτσακια μου γεια σας!!!

Τι ωραια χειμωνιατικη μερα που εχουμε σημερα!!!

Σημερα αργησαμε να ξυπνησουμε γιατι εχτες αφου κοιμησα τα παιδια ειδαμε με τον συζηγο ταινια,ειδαμε ενα θριλερ μας αρεσουν κ εμας πολυ η καθαρση λεγεται κ ηταν αρκετα καλη.με το που ξυπνησαμε εφτιαξα πρωινο στα μικρα αυγοφετες κ αμεσως εβαλα φακες για μεσημερι.εκανα ενα γρηγορο σκουπισμα ξεσκονισμα,περασα με αζαξ ολες τις γυαλινες επιφανειες,εστρωσα κρεβατια κ περασα τα μπανια με χλωρινη!ταισα τα παιδια κ κοιμησα την μικρη! Το απογευμα αν με αφησουν τα μικρα θελω να φτιαξω κουλουρακια που τα τσακιζουν!!

Yotou περαστηκα στο κοριτσακι σου!

Τινα με το καλο το μωρακι σου!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα.

Εκανα τις δουλίτσες που ήθελα {καλή σκούπα, καλό σφουγγάρισμα και πέρασμα των χαλιών {την άλλη εβδομάδα το "πρόγραμμα" έχει ξανά πέρασμα με ξύδι ώστε να παραμένουν ζωντανά τα χρώματα αλλά και να "ψωφάνε" τα "διάφορα"} αλλά και μαγείρεψα, έπλυνα πιατικά, σιδέρωσα.

Εχω μπόλικη δουλίτσα αυτή την εβδομάδα οπότε προσαρμόζω το πρόγραμμα του σπιτιού και για να μενει τακτοποιημένο και για να μην πιέζομαι.

Φάγαμε και ξεκινήσαμε διαβάσματα... και σήμερα μπόλικα και έχει και αγγλικά το παιδί το απόγευμα... :roll: .

Το σνίτσελ, αγαπημένα μου, έτσι το κάνω και γω, όπως το Καλαμαρίδιό μας! Το "μυστικό" {λέμε} είναι να μην τα παραψήσεις. Τα βάζω στους 180, στον αέρα και τα έχω το νου μου. Γινονται σε λίγα λεπτά.:D

Κάτι ακόμα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Στο παλιό μας ψυγείο, στο ράφι που βάζουμε τα μπουκάλια με το νερό, παρατηρούσα πως κάτω από τα μπουκάλια, στο ράφι επάνω, είχε δημιουργηθεί το αποτύπωμα των μπουκαλιών και έπρεπε να το πλύνω καλά για να καθαρίσει. Ετσι, κάθε φορά που έβγαζα ένα μπουκάλι, έβλεπα και το αποτύπωμά του στο ράφι... :rolleyes: .

Στο νέο μας ψυγείο λοιπόν, έκανα το απλούστερο, που όμως έχει αποτέλεσμα. Εβαλα, στο μάκρος, 2πλό χαρτί υγείας, κάπως έτσι:

PB030172_zps0a20b5b1.jpg

Επίσης, τα σημερινά νυχάκια που έκανα, πάρτε ιδέες:

ena_zps1c9d9e64.jpg

Οπως χθες, έτσι και σήμερα ξύπνησα στις 4 παρά... λογω της κακοκαιρίας, που εκείνη την ώρα ήταν απίστευτη... :| Υπήρξαν και αρκετές ζημιές στη γειτονιά... τι να πω. Η φύση.. κανείς δεν μπορεί να τα βάλει μαζί της.

Πάλι μετά δεν μπόρεσαν να ξανακοιμηθώ, όπως και χθες, και 2 μέρες σερί, αρχίζει και μου βγαίνει η κουραση.

Σας φιλώ όλες γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Το αλλο "κουφο" που επαθα ειναι οτι συνηδητοποιησα οτι εχω στο σπιτι μου (και πανω μου) ψυλλους!!!!!!! :shock::shock::shock: Στην αρχη νομιζα οτι ηταν κουνουπια, αλλα μετα απο μεγαλη ερευνα στο ιντερνετ, ειμαι σιγουρη οτι ειναι ψυλλοι :mad:

Ειναι αρκετα δυσκολο να απαλλαχτει κανεις, και περιμενω αυριο μεθαυριο να παω να παρω ηλεκτρικη σκουπα (την ειχα στο προγραμμα αλλα το επισπευσαμε) για να κανω συντονισμενες ολες τις ενεργειες που πρεπει ταυτοχρονα, την ιδια ημερα. Ελπιζω να τα καταφερουμε γιατι.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Σας φιλω!

Δυστυχώς εδώ και 1,5 χρόνο έχουν εμφανιστεί ψύλλοι και στο δικό μου χωριό που είναι ορεινό στη δυτική Ελλάδα. Αν κρίνω απ τις αφηγήσεις του παππού μου πως ψύλλοι είχαν να εμφανιστούν απ τον πόλεμο του '40 και αν συμπληρώσω σε αυτό το πρόβλημα τα εξαιρετικά μολυσμένα κουνούπια (φέτος στα 28 μου ΤΡΟΜΑΞΑ ενώ ποτέ δεν είχα θέματα με τα κουνούπια) θα καταλήξω στο εξής ένα συμπέρασμα. Δεν υπάρχουν λεφτά (δηλαδή υπάρχουν αλλά τα τρώνε αυτοί που τα έτρωγαν τόσα χρόνια), δεν ψεκάζουν και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα...

Αχχχχ το άλλο με το σίδερο....μέγας βραχνάς γμτ....εγώ αυτό προσπαθώ αλλά δεν με βολεύει γμτ....τα στεγνά βγαίνουν το πρωί λόγο νυχτερινού ρεύματος κ το πρωί δεν έχω χρόνο φεύγω....θα δούμε

Kalamaraki μου γλυκό και ζορισμένο απ τη στιγμή που διαθέτεις 1/2 ώρα πρωί και 1/2 βράδυ, αν ΚΑΘΕ φορά που έχεις ασιδέρωτα (απ την προηγούμενη μέρα), κάθεσαι και τα σιδερώνεις τελείωσες. Στο λέω με βεβαιότητα επειδή χρησιμοποιείς κι εσύ στεγνωτήριο και καταλαβαίνω τι όγκο ασιδέρωτων μπορεί να έχεις.

Φάγαμε ωραιότατο φαγάκι, μάζεψα κουζίνα και τώρα πάω να βγάλω το 2ο στεγνωτήριο και να χαλαρώσω.

YqE6p2.png

IqItp3.png

μια χαρα βρε! η κορη μου χτυπησε 39αρι πυρετο..... ελεος πια....

ωρα εχει 37,8 θα την παρακολουθω το βραδυ....

παω να σας διαβασω μπας κ χαλαρωσω, ψυχοθεραπεια λεμε....

περαστηκα...μερηκες φορες γ$%#τε το συμπαν και πανε ολα στραβα :rolleyes:

Εδω και πάλι...Ειχαμε διακοπή ρευματος λόγω βλάβης από την κακοκαιρια,από τις 8 μεχρι τις 3.30,Μου εσπασαν τα νευρα τόσες ωρες και εννοειται δεν ειχα και φαγητο.,αλλα ευτυχως ειχε η πεθερα μου γκάζι στην αποθηκη και τηγανισα εκει πατατες.

Ολο το πρωι ,τακτοποιησα καλά καλά το τριτο υπνοδωματιο,εφτιαξα το κομοδινο μου εσωτερικα ,ολα τα εσωρουχα και τις καλτσες μου,ξεκαθαρισα το φαρμακειο μας και τακτοποιησα τα 2 ραφια στη ντουλαπα ,που βαζω τα φαρμακα,πήγα λιγακι στη συνυφαδα μου,ξεσκονισα τα δωμάτιά μας,εκανα ενα πέρασμα στα μπάνια,ε,και κάπως ετσι πέρασε η ωρα.Σας εχω και φωτο,ισως τις βαλω αργοτερα.

Ο αντρας μου εφερε τα πιτσιρικια παό το σχολειο,το γιο μου και την ανηψια μας ,γιατι θα μεινει σημερα μαζι μας ,φαγαμε,τα πιτσιρικια διαβαζουν ,εγω μαζεψα την κουζινα και καθησα να σας διαβασω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια,

σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.Τελικά θα πρέπει να κάνω και φυσικοθεραπείες γιατί με ενοχλεί υπερβολικά τελευταία.Σάψαλο παιδί μου τί περιμένεις:tongue::tongue:

Σήμερα έκανα τα εξής:

1. Σήκώθηκα και ετοίμασα πρωινά και κολατσιό για τα παιδιά στο σχολείο
  2. Ξύπνησα τα παιδιά
  3. Εστρωσα τα κρεβατια
  4. Επλυνα κάτι βραδινά πιατικά
  5. Ετοίμασα τα παιδιά
  6. Πήγα στο σχολείο
  7. Πήγα στο ΙΚΑ
  8. Γύρισα και έφτιαξα ένα ζεστό
  9. Ξεσκόνισα
  10. Σκούπισα
  11. Σφουγγάρισα
  12. Απλωσα 2 πλυντήρια και έβαλα ένα τρίτο
  13. Εφτιαξα φαγάκι (φακούλες και τυροπιτολουκανικοπιτακια)
  14. Σιδέρωσα όλα τα ασιδέρωτα
  15. Εβαλα τα ρούχα στη θέση τους
  16. Εφτιαξα τα ριχτάρια
  17. Σκούπισα και τα δύο μπαλκόνια γιατί γινόταν χαμός από φύλλα
  18. Πήγα και πήρα τα παιδιά από το σχολείο
  19. Βαλαμε φαγαμε
  20. Εβαλα τα πιάτα στο πλυντήριο
  21. Μαζεψα τραπέζι
  22. Διάβασε ο μικρός

και τώρα ξεκουράζομαι και σας διαβάζω.Μετά περιμένω να έρθει μια μαμά συμμαθήτρια του μεγάλου να πάρει ένα κασκολάκι και μετά εχει σουπερ.Η μέση μου ειδικά εμ την υγρασία με έχει πεθάνει.

Πριν σας χαιρετήσω προσωρινά ελπίζω να σας δείξω την κουζίνα μου αλλά και μία κουρτίνα του μπάνιου που πήρα με πολύ χαρούμενα χρώματα και με μόνο 8?.

9w92.th.jpg

yvs9.th.jpg

3adv.th.jpg

εγω τρεχω λιγακι αυτες τις μερες και δεν προλαβαινω να σας γραφω, αλλα σας διαβαζω οποτε μπορω στα πεταχτα να μη μενω πισω :rolleyes:

αυριο ερχεται ξανα η γιαγιακα μας πισω στο σπιτι :D Οποτε καταλαβαινετε, εχω αρκετες δουλειες και στο σπιτι του παππου και το δικο μου το εχω αφησει στη μοιρα του.. Η γιαγια εχει συνελθει εν μερει, δηλαδη αριστερο χερι ποδι δεν κουναει ακομη, αλλα η ομιλια της εχει επανελθει και βελτιωθει σημαντικα! Δεν την εχω δει καθολου τον τελευταιο καιρο.. Σιγουρα θα ειναι δυσκολα απο δω και περα, αλλα θα υπαρχει μια γυναικα που θα την αναλαβει, θα την βοηθαει, θα την αλλαζει κτλ.

Σας φιλω!

ωχ...κι εγω ειχα το μαιο :shock: πηρα τηλ για απεντομοση αλλα μου ειπε ο κυριος (να ναι καλα) να κανω μονη απολημανση το χωρο 2 φορες και αν δεν φυγουν να ερθει..μου ειπε να παρω απο σμ ενα αροξολ μεκ για ερποντα ζοιφια να ψεκασω το χωρο (οχι στροματα και καναπεδες) να κλεισω πορτες παραθυρα για λιγες ωρες και μετα να σφουγγαρησω με χλωρηνη...το εκανα αυτο 2 φορες κι εφυγαν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...