Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

My billy, καλό κουράγιο σου εύχομαι αλλά αυτή η μάνα σου , τι να πω....δεν έχω λόγια. Προσεύχομαι να γίνει καλά.

Δήμητρα, θα συμπεριλάβω τον μπαμπά σου μιας και ανέφερες το όνομα του στο υπέρ υγείας που θα κάνω το Σ/Κ. Θα πάω στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και θα του ανάψω και κερί για την υγεία του.

Εύχομαι τα καλύτερα και για τις δυο σας, να νικήσουν οι γονείς σας!

Καλημέρα....μου αρέσει πολύ ο καιρός αρκεί να μην ρίχνει καρέκλες όταν μετακινούμαι....

Δεν έχω ΙΝΤΕΡΝΕΤ από την Δευτέρα και μου έχουν σπάσει τα νεύρα..... Έχει γίνει βραχυκύκλωμα στις γραμμές της περιοχής και η HOL μας απάντησε πως θα φτιαχτεί μέχρι την Παρασκευή....

Πολλά γράψατε, ευτυχώς σήμερα δεν πήζω στην δουλειά και τα κατάφερα να σας διαβάσω.

Μια καλημέρα κι από μένα..

Ευτυχώς χθες ήταν ένα σχετικά ήρεμο βράδυ.. Ο μικρούλης μου ξύπνησε μόνο μια φορά κατά τις 4 το πρωί, θήλασε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8 όπου σηκώθηκα κι εγώ.. Τις προηγούμενες μέρες λόγω δοντιών αλλά και επειδή είχε μυξούλες ξυπνούσε αρκετές φορές το βράδυ με αποτέλεσμα εγώ να σέρνομαι όλη μέρα και να πέφτω για ύπνο με τις κότες.. Σήμερα όμως αισθάνομαι άλλος άνθρωπος..

Σηκώθηκα το πρωί και πριν τον σηκώσω για να τον θηλάσω, αλλάξω, ντύσω έβγαλα τα φρούτα του από το ψυγείο για να πάρουν θερμοκρασία δωματίου..

Άνοιξα το παράθυρο της κρεββατοκάμαράς μου για να αεριστεί και έβαλα και το κρεατάκι με τα λαχανικά που θα φάει το μεσημέρι να βράσουν..

Μετά τον έβαλα στο πάρκο του και έκανα καφεδάκι για να ανοίξει το μάτι..

Πριν φύγω για δουλειά έβαλα και το μοσχάρι στην κατσαρόλα να γίνεται. Θα το κάνω κοκκινιστό με ρυζάκι που μας αρέσει πολύ.

Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά και σκέφτομαι τον μικρό μου..

Τα ξαναλέμε σε λίγο!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγω έστρωσα προχτές τα τελευταια μας χαλια , του σαλονιου, και οπως ηταν φυσικο τα παιδάκια μου κυλιόντουσαν κάτω, παίξανε, μαλώσανε, και γενικά ήταν συνέχεια κάτω,πολυ τα χάρηκα.

¨ομως μου βγήκε ξινό το γέλιο, γιατι χτες η κόρη μου γεμισε παντού σπυρακια, πανικοβλήθηκα, την πηγα παιδιατρο και μου ειπε οτι κατι την τσιμπησε και μολυνθηκε.

Και ότι 100 % ήταν κάτι μεσα στα χαλιά , και την τσιμπησε.

Και λέω εγω τώρα: Καλα, πάω καλα?

Όπως τα εβγαλα από τα ναυλον τα έστρωσα, ΔΕΝ ΤΑ ΑΕΡΙΣΑ καθόλου.

Μεγάλη αμέλεια από μέρος μου, γεμισε η κορουλα μου και φταιω εγω.

Μα ειναι δυνατον, τι βλακεια έκανα!!!

Ειπα στη μαμά μου να της βάζει μια κρεμούλα και θα περάσουν μας είπε η παιδιατρος.

Και φυσικα το απόγευμα μόλις γυρίσω, θα τα σηκώσω, θα τα ξυδιάσω και θα ψεκάσω με ένα τεζα.

μας βλέπω να μετακομίζουμε στη μαμα σημερα...

Σουσουραδίτσες μου γλυκές καλημέρα!

Εχω έρθει, περιπου 1 ωρίτσα από την πρωϊνή μου δουλίτσα και ξεκίνησα αμέσως τις δουλίτσες μου γιατί δουλεύω και το απόγευμα.

Εβαλα φασολάκια να γίνονται και θα κάνω και λίγο σνίτσελ κοτόπουλου στο φούρνο. Εβαλα καλή σκούπα σε όλο το σπίτι και τώρα σφουγγαρίζω.

Είμαι στο χριστουγεννιάτικο θέμα μας για την ώρα γιατί σήμερα είναι μία καθαρά χριστουγεννιάτικη μερα και έχω ξετρελαθεί!:lol::lol::lol:

Θα σας διαβάσω και μιλήσω το μεσημερακι.

Να έχετε μία όμορφη μέρα, κορούλες!

777885dugw57gt25.gif

Σουσουραδίτσες μου γλυκές καλημέρα!

Εχω έρθει, περιπου 1 ωρίτσα από την πρωϊνή μου δουλίτσα και ξεκίνησα αμέσως τις δουλίτσες μου γιατί δουλεύω και το απόγευμα.

Εβαλα φασολάκια να γίνονται και θα κάνω και λίγο σνίτσελ κοτόπουλου στο φούρνο. Εβαλα καλή σκούπα σε όλο το σπίτι και τώρα σφουγγαρίζω.

Είμαι στο χριστουγεννιάτικο θέμα μας για την ώρα γιατί σήμερα είναι μία καθαρά χριστουγεννιάτικη μερα και έχω ξετρελαθεί!:lol::lol::lol:

Θα σας διαβάσω και μιλήσω το μεσημερακι.

Να έχετε μία όμορφη μέρα, κορούλες!

Σνίτσελ κοτόπουλου στο φουρνο?Δεν γίνεται στεγνό?

Αν θες γράψε συνταγή, με ενδιαφέρει.

Να έχεις μια καλή μέρα!

Καλημέρα σε όλες!

Τελικά να επικυρώσω ακόμα μια φορά πως αν αφιερώνεις 1 ώρα την ημέρα στο σπίτι σου, αισθάνεσαι υπέροχα! Το πρωί έβαλα τα πλυντήρια πιάτων και ρούχων να πλύνουν καθώς τα είχα έτοιμα απ το βράδυ. Ήπια με ησυχία το καφεδάκι μου (αν και ξύπνησα με πονοκέφαλο και ευτυχώς με έπιασε το παυσίπονο) ενώ είχα ανοίξει να αερίσω. Μάζεψα 3 ρουχαλάκια κυριολεκτικά απ την απλώστρα και τα σιδέρωσα αμέσως. Έβαλα τα ρούχα στο στεγνωτήριο, άπλωσα λίγα που δεν βάζω μέσα και έβαλα ακόμα ένα πλυντήριο με λευκά αυτή τη φορά. Έστρωσα κρεβάτια και τακτοποίησα τα σιδερωμένα. Να πω εδώ πως νιώθω εξαιρετικά με την επιλογή των τελευταίων ημερών να σιδερώνω την ίδια ημέρα τα ρούχα που είναι ασιδέρωτα! Μια απόφαση είναι κορίτσια!

Έβγαλα απ την κατάψυξη λίγο μαγειρεμένο κιμά και σπιτικό ζωμό κοτόπουλου που είχα φυλάξει και αργότερα θα φτιάξω κριθαρότο. Έπλυνα και τα μαρούλια και τα άφησα να στραγγίξουν. Τίναξα και άφησα να αεριστούν τα πατάκια-χαλάκια, ξεσκόνισα και σκούπισα. Τίναξα και ξαναέστρωσα τα ριχτάρια ενώ προηγουμένως είχα μαζέψει και τα παιχνίδια της μικρής.

Ανανέωσα τον καφέ μου, έβαψα τα νυχάκια μου και κάθισα να σας διαβάσω και να δουλέψω λίγο στον υπολογιστή.

Καλέ μη ρίξεις τέζα! Εγώ αυτά τα τρέμω... Τα σκούπισες μόλις τα έστρωσες; Βάλε μια καλή, επίμονη σκούπα, πέρασέ τα με νερό και ξύδι και είσαι οκ.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας απο την Φθινωπορινη Αθήνα!!!

Φιλάκια στο φιογκακι και μπράβο για τα μαθηματα!!!

Πολλά πολλά περαστικουλια σε όλους τους αρρωστουλιδες

Πραγματικά αν δεν το ριξουμε στην τρελή δεν θα συνέρθουμε πέρασα πολύ άσχημα και ψυχολογικά κτλ κτλ αλλα αυτο δεν ειμαι εγώ αν δεν εχω χαμογελο δεν γίνεται...ετσι προσπάθησα να αλλαξω παλι τουμπα - δηλαδη πρέπει να το ριξουμε πολύ στην τρελή!!

Χτες πήγα να πάρω μια πιτζαμουλα γιατι ειχαν γινει χάλια οι δικες μου και λογω ότι έχασα τα κιλα δεν ηταν ωραιες ,,,πηρα ένα ζευγαρι και γυρισα σπιτάκι μου

Συμμαζεψα λιγο, εφτιαξα 1 σετ κολλιε με βραχιολι που ήθελα και 2 ημερολογια τοιχου με στεφανάκια υπεροχα που το ήθελα σαν ιδεα!!

Εφτιαξα κάτι προχειρο να φάνε τα αγορια - πατάτες με αβγα και κατα τις 12,15 ξάπλωσα αφου μάζεψα γυρω γυρω....

Ειχαμε ένα μικρο θεματάκι με τα παιδια και την μεταξυ τους στάση στο σχολειο...θα σας γραψω μετα ...

Και φυσικα το απόγευμα μόλις γυρίσω, θα τα σηκώσω, θα τα ξυδιάσω και θα ψεκάσω με ένα τεζα.

Αρκεί το ξύδι και το αέρισμα, όχι σπρέι τύπου ΤΕΖΑ σε συνδυασμό με παιδιά...

Μόλις τελείωσα...

σκούπισα όλο το σπίτι,

ξεδιάλυνα παιχνίδια,

καθάρισα παιδικό,

άλλαξα σεντόνια,

ξεσκόνισα,

καθάρισα μπάνιο,

και σφουγγάρισα όλο το σπίτι!!!

ΤΕΛΟΣ!!!

Πριν κάνω όλα αυτά το πρωί πήγα και στην λαική,....με το που έφτασα άρχισε δυνατή βροχή...πήρα γρήγορα όσα ήθελα απο τον πρώτο πάγκο και έφυγα για ατο αυτοκίνητο!

Τα υπέροχα νέα της ημέρας είναι πως μίλησα με το νοσοκομείο και όλα καλα. Επιτέλους βγήκαν οι εξετάσεις και βγήκαν όλες εξαιρετικές! Κανένα θέμα, μου είπε η γιατρός, δόξα την Παναγία, όλα εντάξει με το παιδί!

Σας φιλώ μικρές μου

τελεια νεα! τελεια! εσενα σου εχει ξαναπαραπονεθει τον τελευταιο καιρο οτι τον ποναει η κοιλιτσα του?

νιωθω απλα τυχερη που την εχω για μαμα κ τοσο λυπημενη που πρεπει να τραβηξει ολα αυτα

εισαι πραγματι τυχερη, και ακομα και εγω που δεν την ξερω καθολου λυπαμαι που χρειαζεται να ταλαιπωρηται ετσι, τελικα πραγματι ο Θεος στελνει τις δοκιμασιες σε αυτους που ξερει οτι μπορουν να τις αντεξουν...

Μια γλυκια αγκαλια απο μενα!

Ρε κορίτσια εγώ είμαι παλιομοδίτισα?

ΜΑΚΑΡΙ να μην είχα ανάγκη να δουλέψω (γιατί δουλεύω καθαρα για οικονομικούς λόγους και όχι για αξιοπρέπεια κτλ) και να ήμουν 24 ώρες το 24ωρο σπίτι με τα παιδακια μου και τον αντρουλη μου.Και ρωτάω, υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχια από το να τα πας σχολείο, να τα πάρεις, να τα διαβάσεις με όλα τα επακόλουθα, (γκρίνια,φωνές για τα ψίχουλα στο πάτωμα).

Εγώ από 22 δουλεύω και δεν καθισα ποτέ , ούτε στις εγκυμοσύνες, ούτε σαν λεχώνα.

Μόλις σαραντιζα πηγαινα στη δουλεια.Εφευγα από το σπίτι στις 7 και γύρναγα στις 5 μμ.

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

νομιζω στην πλειοψηφια τους οι μητερες που δουλευουν θα ηθελαν να ειναι σπιτι και οι μητερες που δεν δουλευουν ζηλευουν οσες δουλευουν :confused:

εγω αφησα την δουλεια μου 2 μηνες αφου γεννησα τον γιο μου (δηλαδη μολις τελειωσε η αδεια λοχειας μου) κυριως επειδη δεν θα ειχα κανεναν να μου τον κραταει, αν και τελικα τοτε ακριβως χρειαστηκε να μετακομισουμε σε αλλη πολη εκτακτως. Απο τοτε καταλαβα οτι δεν θα μπορουσα ποτε να με φανταστω να δουλευω ενω εχω μικρο παιδι, δηλαδη ακομα και οταν ειχαμε τεραστια αναγκη απο μια δουλεια (αν και τελικα δεν εκατσε) θα πηγαινα με παρα πολυ βαρια καρδια, και θα δυσκολευομουν αρκετα, τοσο στην καθημερινοτητα μου οσο και συναισθηματικα.. ΟΜΩΣ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ!!!!!!!!!! (αλλα σιγουρα δεν θα δουλευα "οικειοθελως" :?)

νασια περαστικα σου

χρυσα περαστικα στον συζυγο

γιωτα περαστικα και στην μικρη σου

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...