Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα! Ναι Ειρήνη εμείς το "κόλπο της σκούπας" το κάναμε, τώρα πάμε σε άλλη πίστα, προχωρημένη:tongue:

Σήμερα γιόρταζα!!!:P οπότε έκανα δύο κεϊκ το πρωί, έβαλα ένα πλυντήριο με πατάκια μπάνιου και τίποτες άλλο :-) Απλά το μεσημέρι έψησα λίγα μπιφτέκια που είχα ετοιμάσει από χτες το βράδυ (εγώ έφαγα μανιταρόπιτα από χτες - γενικά καμια σχέση με παράδοση και μπακαλιάρο φέτος :rolleyes:) και μετά πήγαμε βόλτες για καφέδες μέχρι τις 7 το απόγευμα! Το βραδάκι και πριν κοιμηθεί η μικρή μου τακτοποίησα κουζίνα, έβαλα πλυντήριο πιάτων και μετά έβαλα τα τηλέφωνα στο αθόρυβο!

(Απλά ρε παιδιά σήμερα 3 παραμύθια διάβασα μέχρι να κοιμηθεί - μάλλιασε η γλώσσα μου!):(

Internetiko δωράκι από μένα για την εορτάζουσα!!! :P:p

towelbasket_xl.jpg

Χρόνια σου πολλά μικρή μου! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και γερή!!!

Υ.Γ. Καλέ εσείς έχετε αποφοιτήσει από το 5ο έτος!!!! Τώρα είστε στο 6ο!!!! :tongue: Ο καθαρισμός σκούπας πλέον είναι "παιδικό-με-γεύση-φράουλα" για σας καλές μου μαθητριες!!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια...

Διαβάζω ανελλιπώς αν και δεν προλαβάινω να γράψω...

Επειδή όμως αγαπάω την αρχηγό μας Ειρήνη... είπα να αναφέρω ότι είμαι Amsterdam!

Σύντομο επαγγελματικό ταξίδι... τι να κάνω... θυσιάζομαι η μάνα... lol

Ειρήνη μου το ξέρεις ότι σ' αγαπάω πολύ-πολύ!

Μην φωνάξεις πολύ...

φιλάκια

Εϊ... θυσιασμένη μανααααααααααααααααααααα.....

Δεν φτάνεις που το ποστάρεις στο face... μου το τρίβεις και δω στην μούρη!!!!!!! :mad::mad:

Φταίω τώρα να σε περιμένω με ένα... ρόπαλο στο Ελ. Βενιζέλος???? Οχι πες μου... ΦΤΑΙΩ????????????? :!::!::lol::lol::lol::lol:

Υ.Γ. Αχ... :tongue::tongue:. Αυτή η Ολλανδία... μας έχει κάνει στενό πρέσινγκ!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα,τι κάνετε?

Ξυπνησα με όρεξη σήμερα,ετοίμασα το αγοράκι μου για το σχολείο και περιποιήθηκα και τον εαυτό μου.:wink:

Τον πήγα σχολείο και επέστρεψα,έβαλα την κουρτίνα του παιδικού δωματίου και λίγα λούτρινα στο πλυντήριο και ενώ έλεγα πως δεν θα κάνω τίποτα για το Πάσχα,ξεκινάω σιγά σιγά.Στόχος μου είναι να κάνω τα υπνοδωμάτια και το υπόλοιπο μάλλον μετά το Πάσχα.Φέτος όμως θα το πάω πολύ χαλαρά,με τη μέθοδο της Ειρήνης μάλλον....:-):-)

Καλέ παιδί μου.... ναι... στο χαλαρό! Είναι ανάγκη να λιώσεις εσύ στις δουλειές για να καθαρίσει το σπίτι???? ΟΧΙ!!!! :tongue:

Το σπίτι εκεί θα είναι... δεν φεύγει... {τσεκαρισμένο! :lol:}. Κάντα με το προγραμμα σου... και πάλι θα αστραψουν! Και συ θα είσαι μια... "κυουρία"! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια. Καλή εβδομάδα.

Κατ'αρχην Ειρηνη μου καλορίζικο το μπλογκ. Ειναι πανεμορφο και πιστευω πιο χρηστικο από το φορουμ. Το διαπιστωσα το Σαββατο που εψαχνα κάτι αλλά δεν θυμόμουν ποτε το ειχα διαβάσει περιπου. Κατέληξα να ξαναδιαβάσω το μισό θέμα (αν και η επάναληψη μητηρ μαθησεως που λένε:tongue:). Το ΣΚ που μας περασε πηγα στο σπιτι μου (πηγαινω περιπου μια φορα το μηνα) και διαπίστωσα για ακόμα μια φορά πως τελικά πρεπει να συνεφερω το σπιτι σε μισή μερα. Τοσο χρονο έχω καθως τις υπολοιπες ωρες τρεχω σε επισκεψεις που καθε φορά πορκύπτουν και άλλες εξωτερικές εργασίες. Πως γινεσαι σουπεργουμαν; Υπάρχει τροπος;:-P

ΜαμαΒασσια να χαιρεσαι την κορουλα σου και συγχαρητηρια για τη δουλεια σου στο μπλογκ της Ειρηνουλας.

Εβη μου χρονια πολλά και να εισαι παντα καλά.

Φιλια σε όλες και σορρυ για το μεγάλο ποστ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες .

Εύχομαι υγεία και χρόνια πολλά , μια που η χθεσινή μέρα ήταν γιορτή για τους τους ορθόδοξους Έλληνες .

Καλορίζικο το blog θα μπω μετά να το εξερευνήσω γιατί διάβασα όσες σελίδες δεν είχα διαβάσει όλες αυτές τις μέρες που δεν κατάφερνα να μπω , λόγω ίωσης των παιδιών και μια αδιαθεσία δικιά μου .

Φιλιά σε όλες !!!!!

Περαστικά σας Μαρακι μου!

777885dugw57gt25.gif

Mετά από μια διακοπή ρευματος είμαι πάλι εδώ,απλωσα ένα πλυντήριο που είχα βάλει το βράδυ και έκανα ένα καλό πλύσιμο στη βεράντα,τις σκάλες και τα παράθυρα του σαλονιού και της κουζίνας.και συνεχίζω...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χωρίς καθόλου άγχος ξεκίνησα τις δουλίτσες μου

1) Πήγα σούπερ μετά το σχολείο του μικρού

2) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

3) Έστρωσα τα κρεβάτια μας

4) Έβαλα τα φασόλια να βράζουν ώστε κάποτε... :tongue: να γίνουν φασολάδα!

5) Ψευτομαζεύω...

Σας φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα...ευχαριστώ πολύ όλες σας για τα καλά σας blog λόγια..

Σήμερα έχω την μεγάλη σπίτι λόγω βήχα, που θα πάει θα περάσει, την πιάνει όποτε αλλάζει ο καιρός απότομα απο κρύο σε ζέστη και τούμπαλιν..

Θέλω να πω το εξής: Τι ωραία που φρεσκομυρίζει το σπίτι όταν αλλάζεις σεντόνια, άλλο πράγμα βρε παιδί μου, λές και έχεις κάνει γενική καθαριότητα!!! Μαγειρεύω φακές, έχω βάλει πλυντήριο και ψευτοκαθαρίζω!

Διαφημίσεις

Ξέρετε πόσο υπέρ είμαι του να ξεφορτώνεστε πράγματα! ΠΟΛΥ υπέρ!!! :tongue::tongue:

Μερικές φορές όμως, δείτε, ψάξτε, σκεφτείτε πριν αποφασίσετε. Θυμάστε τι όμορφο που έκανα με ένα απλό βάψιμο εκείνο το ξύλινο κάρδο/κρεμάστρα του μικρού μου φιόγκου...?

Υπάρχουν υλικά που μπορούν να μας φανούν χρήσιμα (άμεσα.. όχι αν τα κρατήσουμε για χρήση μετά από 4 χρόνια...) που με λίγη προσπάθεια και λίγη υπομονή μπορούμε να τα κάνουμε καινούργια!

Αλλωστε δεν είναι καιρός για πεταμένα χρήματα!

424874_287058688034379_285620921511489_670933_79349979_n.jpg

Έχω ήδη κάτι στο μυαλό μου που θα πάθετε πλάκα! Ηδη το οργανώνω!!! ;);) Θα σας μιλήσω σύντομα!

777885dugw57gt25.gif

τι θα γίνει κανένα άλλο μπλόγκ θα φτιάξουμε???? χαχαχχαχα Τρώγομαι Ειρήνη, δεν χόρτασα :tongue:

Σιφουφάκι..

Δεν πας μια βόλτα στο δικό μας να δεις τι άλλο μπορούμε να κάνουμε? :twisted:

Ψάχνω κανένα welcome να βάλουμε και σκέφτομαι μήπως ν' αλλάξουμε το χρώμα στο EASY LIVING BY IRENE... να μην είναι τόσο έντονο ροζ...

Δουλειές θέλεις???? :twisted: Να σου βρω εγώ χιλιάδες!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Ωραίες ιδέες Ειρήνη,ψωφάω για ανανέωση τέτοια εποχή,ακόμη κιαν πρόκειται για μικρά πράγματα.

Εβαλα αρακά και φασολάκια με πατάτες να γίνονται,΄'επλυνα το παράθυρο του παιδικού,παντζούρια και τζάμια,καθάρισα το φωτιστικό του και πέρασα με ξυδόνερο το χαλί και το ύφασμα του κρεβατιού.Έβαλα να πλένονται 2 μαξιλάρια δαπέδου,απ΄ωσα την κουρτίνα και τα λούτρινα.Την σιδερώσα και την κρεμάσα κατευθείαν.Ελαμψε το δωμάτιο,πολύ το ευχαριστιέμαι!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Θέλω να πω το εξής: Τι ωραία που φρεσκομυρίζει το σπίτι όταν αλλάζεις σεντόνια, άλλο πράγμα βρε παιδί μου, λές και έχεις κάνει γενική καθαριότητα!!!

Πόσο συμφωνώ!!!

777885dugw57gt25.gif

1) Πήγα σούπερ μετά το σχολείο του μικρού

2) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

3) Έστρωσα τα κρεβάτια μας

4) Έβαλα τα φασόλια να βράζουν ώστε κάποτε... :tongue: να γίνουν φασολάδα!

5) Ψευτομαζεύω...

6) Έτοιμη η φασολάδα μας! ;)

7) Έβαλα ηλεκτρική σκούπα σε όλο το σπίτι

:cool: Ετοίμασα πλυντήριο με σκούρα για την νύχτα...

Τώρα θα χαλαρώσω να ασχοληθώ λιγάκι με το pcaki μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...