Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη, μπράβο στο φιογκάκι... Ως μαθηματικός, αισθάνομαι περήφανη για εκείνον για το Α' (μακάρι να μη χρειαστεί ποτέ να γίνει μαθητής μου!!!:-D:grin:)

Μπιλλάκι, η μανούλα σου είναι πολύ δυνατή κι εσύ πολύ τυχερή που την έχεις!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να πάνε όλα καλά. Είναι στις προσευχές μου καθημερινά

Δήμητρα, υπομονή και σ' εσένα! Ελπίζω ο μπαμπάς σου να το ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται

etoiledunord ,χρόνια σου πολλά! Καλές ετοιμασίες για το πάρτυ του μικρού σου το Σάββατο! Να περάσετε υπέροχα!

Γιώτα, περαστικά στη μικρή... Πώς είναι τώρα?

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Στα δικά μου τώρα..

Ο αντρούλης μου εχθές ξεκίνησε στη νέα του δουλειά. Έφυγε στις 20:30 εχθές και γύρισε στις 7:00 σήμερα το πρωί. Τον είδα ελάχιστα και τον άφησα να κοιμηθεί. Κουράστηκε, λέει. 8 ώρες ορθοστασία...

Εγώ εχθές, μόλις κοίμισα το μικρό, συμμάζεψα λίγο το σαλόνι και το νεροχύτη, έβαλα λίγο σίδερο (καμιά ωρίτσα - κάτι σεντόνια και κάτι φούτερ του άντρα μου - φυσικά δεν τελείωσα) , έπλυνα κάτι ρουχαλάκια στο χέρι, έβγαλα φρύδια και μουστάκι, χάζεψα λίγο στο ιντερνετ, άλλαξα πάνα του παιδιού (πάντα το κάνω πριν κοιμηθώ) και έπεσα για ύπνο. Ο μικρός ξύπνησε στις 4:00 και φώναζε "μπαμπά", αλλά πήγα στην κούνια του, του είπα να ξαπλώσει, ξάπλωσε και ξανακοιμήθηκε αμέσως!!! Ξύπνησα 6:45, πήγα και σκέπασα το μικρό, που ήταν ξέσκεπος, και περίμενα τον αντρούλη μου. Στις 7:15 ξύπνησε και ο μικρός, κάνανε τις αγκαλίτσες τους και τώρα ο μικρός παίζει δίπλα μου στο σαλόνι και ο μεγάλος κοιμάται...

Πάω να βάλω φαγητό (αρακά με πατάτες και καρότα) και να ετοιμάσω το μικρό να πάμε στην παιδίατρο. Έχουμε εμβόλιο σήμερα :twisted::twisted::twisted:

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα! Δεν τα έχω διαβάσει όλα, αλλά για να μην ξεχαστώ, γράφω μια απάντηση:

Δοκίμασε αυτή.Είναι εύκολη και πολύ νόστιμη. Το μόνο αρνητικό της είναι τα πολλά αυγά... Δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις λιγότερα. Εγώ, πάντως νομίζω ότι την τελευταία φορά που την έκανα έβαλα 4.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykoli-milopita.html

Ευχαριστω και εσένα και τις άλλες κοπέλες που εστελαν συνταγες για μηλόπιτα, σήμερα θα τις ξαναδω και θα φτιάξω οπωσδήποτε, θα σας πω αύριο εντυπώσεις.

Καλημέρα είπα?

Καλημέρα λοιπόν, επιτέλους μια βροχερή μέρα!!!!

Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα αυτός ο καιρός μου αρέσει πααααρα πολυ.

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα:D:D

αχχ και μένα θα μου λείψει το 50ρικο καλαμαράκι μου αλλά είπα να απεργήσω..οπότε σας διαβάζω απ το σπιτάκι μου με την πυτζαμούλα μου ακόμα:D:D...μετά όταν ξυπνήσει το αγοράκι μου - η μεγάλη πήγε παιδικό - θα το πάρω να πάμε καμιά βολτίτσα να χαρώ τουλάχιστον τη μέρα της απεργίας!!

Καλημέρα Μιρτουλα, καλά να περάσεις με το αγοράκι σου, να χαρείς όπως λες

την ημέρα της απεργίας.

Στα δικά μου τώρα..

Ο αντρούλης μου εχθές ξεκίνησε στη νέα του δουλειά. Έφυγε στις 20:30 εχθές και γύρισε στις 7:00 σήμερα το πρωί. Τον είδα ελάχιστα και τον άφησα να κοιμηθεί. Κουράστηκε, λέει. 8 ώρες ορθοστασία...

Εγώ εχθές, μόλις κοίμισα το μικρό, συμμάζεψα λίγο το σαλόνι και το νεροχύτη, έβαλα λίγο σίδερο (καμιά ωρίτσα - κάτι σεντόνια και κάτι φούτερ του άντρα μου - φυσικά δεν τελείωσα) , έπλυνα κάτι ρουχαλάκια στο χέρι, έβγαλα φρύδια και μουστάκι, χάζεψα λίγο στο ιντερνετ, άλλαξα πάνα του παιδιού (πάντα το κάνω πριν κοιμηθώ) και έπεσα για ύπνο. Ο μικρός ξύπνησε στις 4:00 και φώναζε "μπαμπά", αλλά πήγα στην κούνια του, του είπα να ξαπλώσει, ξάπλωσε και ξανακοιμήθηκε αμέσως!!! Ξύπνησα 6:45, πήγα και σκέπασα το μικρό, που ήταν ξέσκεπος, και περίμενα τον αντρούλη μου. Στις 7:15 ξύπνησε και ο μικρός, κάνανε τις αγκαλίτσες τους και τώρα ο μικρός παίζει δίπλα μου στο σαλόνι και ο μεγάλος κοιμάται...

Πάω να βάλω φαγητό (αρακά με πατάτες και καρότα) και να ετοιμάσω το μικρό να πάμε στην παιδίατρο. Έχουμε εμβόλιο σήμερα :twisted::twisted::twisted:

Καλή αρχή για τον αντρουλη σου, ειναι λιγο δυσκολο το νυχτερινο, αλλα θα συνηθισει. Εμένα ο αντρας μου δουλεύει 13 χρόνια τώρα με κυλιομενο ωράριο.Στην αρχη ζόρικα, αλλα τωρα συνηθισε.

Και τι να κάνεις, μπορείς να πεις και όχι στην δουλεια?

Να χαιρεσαι τα παιδάκια σου, ελπίζω να μην κλάψει το μικρο στην παιδιατρο!

Καλημέρα!

εύχομαι να ευχαριστηθείτε την όμορφη φθινοπωρινή μέρα!

Δεν έκανα πολλά σήμερα, ούτε πρόκειται ... :)

Χτες όλο το πρωινό μου έως το μεσημέρι πέρασε με εξωτερικές δουλειές. Σήμερα έχω ραντεβού για καφέ στις 12 ;) και έκανα λίγες δουλειές στο σπίτι....

1. Αερισα

2. Αλλαξα σεντόνα

3. Αλλαξα πετσέτες

4. Καθαρισα μπαλκόνια (ναι ναι με τη βροχή ... : ) )

5. Μαγείρεψα σάλτσα κιμά και όταν επιστρέψω θα βράσω τα ζυμαρικά

6. Καθάρισα πολύ καλά μπάνια

Ο γιος έβαλε το πρωί τις γαλότσες του και πήρε την ομπρελίτσα του όλο χαρά!!!

Καλαμάρι πέρα απο το βάψιμο που συμφωνώ τον τελευταίο καιρό κάνω και κάτι άλλο, μετά απο παράπονο του συζύγου ;)

Κατά καιρούς μου έκανε αρκετά δώρα σε κοσμήματα - μπιζού αλλά αγόραζα και εγώ τις καλές χρυσές εποχές ;) Τα φορούσα λοιπόν κανα μήνα και μετά τπτ ..... μέχρι να αγοράσω το επόμενο ... Όταν δε σταμάτησα και τη δουλειά και το παιδί ήταν μικρό μόνο τη βέρα φορούσα.

Από το καλοκαίρι και μετά αποφάσισα να αλλάξω αν όχι καθημερινά αλλά κάθε 2-3 μέρες να φοράω - αλλάξω. Τη μια θα φορέσω σκουλαρίκια με βραχιόλι, την άλλη μόνο κολιέ, την επόμενη κολιέ και βραχιόλι ότι μου παει ανάλογα το ντύσιμο ;)

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε ;)

Kαλημέρα κ από μένα

Γιωτάκι περαστικά στη μικρή, πως ξημερώσατε?

Και εδώ έχει βγάλει πολύ αέρα δροσερό ωραία είναι φθινοπωριάζει επιτέλους!

Σήμερα πρωί τα βασικά, έβαλα τα ταπεράκια στη τσάντα ετοιμάστηκα, έβαλα καφέ να γίνεται. Σήκωσα τη μικρή ντύθηκε, έφαγε μέλι με ψωμάκι κ γάλα.

Ήθελε σήμερα πλεξούδα γαλλική.....εμμμμ εγώ όμως δεν ξέρω να την κάνω χε χε κ συμβιβάστηκε με μια πλάγια κοτσίδα.

Την πήγα στο σχολείο, γύρισα αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια

Έβγαλα το στεγνωτήριο κ το συμμάζεψα κ μου έμεινε το πλυντ.πιάτων να συμμαζέψω

Και τώρα πίνω καφεδάκι έως να φύγω για σχολείο.

Το σπίτι μας είναι συμμαζεμένο κ καθαρό, έκανα χθες σκουπα σουίφερ κ σφουγγάρισμα.

Πολύ μου αρέσει όταν ξυπνάω σε τακτοποιημένο σπίτι κ δεν χρειάζονται πολλά να γίνουν νομίζω τελικά πως το μυαλό είναι που "φταίει" σε όλο το άγχος κτλ.

Αααααα κ εφάρμοσα κάτι {ποιο πολύ για να δω αν θα μου αλλάξει την διάθεση} , γενικά δεν βάφομαι πολύ κ το μόνο που έκανα ήταν λίγο κονσίλερ, λίγη μάσκαρα κ τα μαλλιά μου, και είπα να αρχίσω να βάφομαι με το που ξυπνάω κ πριν ξυπνήσω τη μικρή. Τελικά με βοήθησε να έχω ένα κλικ ποιο ευχάριστη διάθεση κ θα το βάλω στη ρουτίνα μου.

Σήμερα δυστυχώς δεν μπορώ να απεργήσω....ξέρω πως ακούγεται λάθος αλλά αυτά τα 50ευρώ που θα μου κόψουν δεν έχω την πολυτέλεια να τους τα χαρίσω...

Καλημέρα Καλαμαρακι, ειναι οντως ωραια να βαφεσαι λιγο το πρωι, φτιάχνει η ψυχολογία σου ρε παιδι μου.

¨οσο για την απεργια ο καθένας κάνει ότι θέλει, ανάλογα με τις ανάγκες του,πραττει.

Υ.Γ Δεν εχω καλύτερο από το να ξυπνάω σε περιποιημένο σπίτι, εστω και αν φύγω για τη δουλεια.

Διαφημίσεις

Αγόρασα και ένα κουπόνι με 5? για κούρεμα, χτένισμα, θεραπεία και λούσιμο κοντά στην περιοχή μου και μάλλον θα χρησιμοποιηθεί σε κανα μήνα!

Την Παρασκευή ο σύζυγος πήρε άδεια και θα βγούμε οι 2 μας για καφέ και φαγητό (κουπόνι πάλι)!!! μετά θα πάρουμε το παιδί απο το σχολείο και θα του κάνουμε όλα τα χατίρια!

Καλημέρα!

εύχομαι να ευχαριστηθείτε την όμορφη φθινοπωρινή μέρα!

Δεν έκανα πολλά σήμερα, ούτε πρόκειται ... :)

Χτες όλο το πρωινό μου έως το μεσημέρι πέρασε με εξωτερικές δουλειές. Σήμερα έχω ραντεβού για καφέ στις 12 ;) και έκανα λίγες δουλειές στο σπίτι....

1. Αερισα

2. Αλλαξα σεντόνα

3. Αλλαξα πετσέτες

4. Καθαρισα μπαλκόνια (ναι ναι με τη βροχή ... : ) )

5. Μαγείρεψα σάλτσα κιμά και όταν επιστρέψω θα βράσω τα ζυμαρικά

6. Καθάρισα πολύ καλά μπάνια

Ο γιος έβαλε το πρωί τις γαλότσες του και πήρε την ομπρελίτσα του όλο χαρά!!!

Καλαμάρι πέρα απο το βάψιμο που συμφωνώ τον τελευταίο καιρό κάνω και κάτι άλλο, μετά απο παράπονο του συζύγου ;)

Κατά καιρούς μου έκανε αρκετά δώρα σε κοσμήματα - μπιζού αλλά αγόραζα και εγώ τις καλές χρυσές εποχές ;) Τα φορούσα λοιπόν κανα μήνα και μετά τπτ ..... μέχρι να αγοράσω το επόμενο ... Όταν δε σταμάτησα και τη δουλειά και το παιδί ήταν μικρό μόνο τη βέρα φορούσα.

Από το καλοκαίρι και μετά αποφάσισα να αλλάξω αν όχι καθημερινά αλλά κάθε 2-3 μέρες να φοράω - αλλάξω. Τη μια θα φορέσω σκουλαρίκια με βραχιόλι, την άλλη μόνο κολιέ, την επόμενη κολιέ και βραχιόλι ότι μου παει ανάλογα το ντύσιμο ;)

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε ;)

Αχ, και εμένα μου αρέσει που βλέπω ωραια λεπτοκομμένα μπιζου, και πολυ τα ζηλευω.Αλλα εχω ελάχιστα και δεν προβλέπεται να παιρνω:cry::cry::cry:

Φορα τα!!!

Καλημέρα!

Μην αγχώνεσαι καλέ,δεν είπα και λεπτομέρειες οπότε λογικό που δεν κατάλαβες.Απλά έχουν γίνει κάποια πράγματα και δεν μπορούσα άλλο να κάνω τον κινέζο και μίλησα...με τις όποιες συνέπειες είχε αυτό.Τώρα είμαι καλά;)

Σε ό,τι και να αφορά, καλά έκανες και μίλησες! Εγώ εξωτερικεύω όσα μπορώ αλλιώς θα είχα πάθει εγκεφαλικό! Έλα όμως που ακόμη δεν έχω το θάρρος να μιλήσω για όλα...

Φιλιά!

Αχ, και εμένα μου αρέσει που βλέπω ωραια λεπτοκομμένα μπιζου, και πολυ τα ζηλευω.Αλλα εχω ελάχιστα και δεν προβλέπεται να παιρνω:cry::cry::cry:

Φορα τα!!!

και εσύ το ίδιο ;) λεπτοκομμένα μπορείς να βρεις οικονομικά δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι όμορφα! Επίσης μπορείς να πας σε διάφορα καταστηματα με χαντρες, δερματάκια, σκοινιά κλπ υλικά και να φτιάξεις παρα πολύ οικονομικά ένα κολιέ - βραχιολάκι!

15:00 με 17:00 είναι το μεσημεριανό :)
Το ενεχυροδανειστήριο φάτσα κάρτα το πρόσεξες;:evil:

Σε λίγο θα στήνονται και έξω από τα σπίτια μας ακριβώς :evil:

Ευχαριστώ για την διόρθωση, μάλλον ονειρεύομαι πως μένω σε νησί! :) και βάζω πλυντήριο μετά τις 15.30.......

Δεν το πρόσεξα το ενεχυροδανειστήριο καθόλου...... ευτυχώς γιατί θα εκνευριζόμουν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...