Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να σας ευχαριστήσω και πάλι για το καλωσόρισμα..

Να πω στη Mybilly ότι έχοντας χάσει και τους δυο γονείς μου από καρκίνο, τον πατέρα μου από καρκίνο στους λεμφαδένες ύστερα από 5 χρόνια μάχης με το θηρίο και την μητέρα μου σχετικά πρόσφατα ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, ότι η μητέρα σου είναι θαυμάσιος άνθρωπος κι εσείς πολύ τυχεροί που την έχετε.. Έτσι και η δική μου παλληκάρι.. Μέχρι τελευταία στιγμή μας έδινε συμβουλές και προσπαθούσε να μη μας στενοχωρεί.. Πάρε τη μια τεράστια αγκαλιά, δώσε της πολλά φιλιά και κάνε σαν να μην τρέχει τίποτε.. θα είναι πιο εύκολο γι' αυτήν..

Εμένα ο μικρούλης μου είναι ακόμη πολύ μωρό για να κάνουμε κάτι διαφορετικό.. Μου φτάνει όμως που γυρίζοντας από τη δουλειά γατζώνεται απάνω μου και τον τρελλαίνω στις αγκαλιές και τα φιλιά.. Κι αυτός ξεκαρδίζεται στα γέλια και στα χαμόγελα.. Είναι όλη μου η ζωή..

Σε λίγο φεύγω από το γραφείο και θέλω να προλάβω να του ψωνίσω κρεατάκι για αύριο. θα πεταχτώ και μέχρι γνωστό Σούπερ που έβγαλε προσφορά στις πάνες.. Ελπίζω να βρω το μέγεθός μας..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα να θέλω να μπω να σας διαβάσω και να γράψω και να μην προλαβαίνω...Τι είναι αυτό το πράγμα πια,τα νεύρα μου!!!

Μπιλάκι και Δήμητρα εύχομαι όλα να πάνε καλύτερα...Δεν ξέρω τι άλλο να πω...Κάποιο νέο από την Εύα .Θα μπω δίπλα να της στείλω μνα

Να καλωσορίσω τα καινούρια κορίτσια,είστε και πολλά δεν σας θυμάμαι ακόμη,να ευχηθώ σε όσες γιόρταζαν ή γιορτάζουν και τα παιδάκια τους χρόνια πολλά με υγεία.

Τελικά η Υγεία είναι το πιο σημαντικό...Το ήξερα βέβαια αλλά την τελευταία βδομάδα έμαθα δύο περιστατικά που είναι στο νοσοκομείο από το πουθενά,τελείως ξαφνικά και κουφάθηκα...Ευτυχώς πάντως όλα βαίνουν καλώς

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα να θέλω να μπω να σας διαβάσω και να γράψω και να μην προλαβαίνω...Τι είναι αυτό το πράγμα πια,τα νεύρα μου!!!

Μια απ' τα ίδια.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου

Καλωσόρισες Δομνίνα

Μέσα απ' την καρδιά μου εύχομαι την καλύτερη έκβαση σ' ότι απασχολεί την καθεμία.

Σας φιλώ κι ελπίζω να βρω χρόνο να τα πούμε καλύτερα.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Εδω ειμαι εγω απουσα ολη μερα αλλ πολυ τρεξιμο..

Δομνινα καλως μας ηρθες,να χαιρεσαι το παιδακι σου και καλη προσαρμογη στην δουλεια..συμφωνω απολυτα,μακρυα και αγαπημενοι..και εγω το περασα και πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο..

Ειρηνη μπραβο στο φιογκακι για τα μαθηματα..ωχτι μας περιμενει στο δημοτικο,τοσο διαβασμα ε?κριμα στα παιδακια γιατι ειναι πολυ μικρα ακομα και χρειαζονται το ελευθερο παιχνιδι..

Μπιλλακι τι να πω για την μαμα..κριμα να ταλαιπωρειται ετσι,δεν της αξιζει..η ευτυχια των παιδιων ειναι πανω και απο την ιδια την ζωη για την μανα..

Δημητρα μακαρι να πανε ολα καλα κοριτσι μου..

Νασια ξεκουρασου και προσεξε τον εαυτο σου..πολυ τακτοποιημενο το δωματιο των παιδιων..

Χρυσα περαστικα στον αντρα σου,ελπιζω να ειναι καλυτερα..

Κικη εισαι καλυτερα?

Στα δικα μου το πρωι σηκωθηκα εφτιαξα γαλατακια ξυπνησα τα παιδια τις εντυσα,εστρωσα κρεβατια και φυγαμε για το σχολειο..η μικρη μου εκλαιγε οταν καταλαβε οτι φευγω..σε μιαμιση ωριτσα πηγα και την πηρα,πηγαμε να παρουμε την στολη για το μπαλετο της μεγαλης και επιστρεψαμε σπιτι..την εκανα μπανακι φορεσαμε καθαρα ρουχαλακια,την ταισα τα φρουτα και παιξαμε για λιγο..ζυμωσα κιμα για γιουβαρλακια,σαπουνισα παγκους και εστιες,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,τιναξα τα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα,εβαλα σκουπα,ξεσκονισα και σφουγγαρισα..το μεσημερι ηρθε και το αλλο μπουμπουκι μου την εκανα και αυτη μπανακι εστρωσα τραπεζι και φαγαμε,μαζεψα την κουζινακαι κοιμισα την μικρη..ο αντρας μου εφτιαξε την καινουργια ντουλαπα,αδειασαμε την παλια εγινε ενα καλο ξεκαθαρισμα τακτοποιηθηκαν τα πραγματα μια χαρα..εβαλα το πλυντηριο να κανει μια πλυση με σοδα και ετοιμασα ενα πλυντηριο για τη νυχτα..μετα μπανακι για να γινω ανθρωπος και παιχνιδι με τα κοριτσια..τωρα κοιμηθηκαν και εγω μπορω να αραξω στον καναπε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Γειά σας κορίτσια, εγω σχόλασα σχετικά νωρίς, πήρα την μικρή απο την μητέρα μου, κάναμε τα μπάνια μας, φάγαμε, τακτοποίησα τα σιδέρωμένα στην θέση τους και τώρα χαλαρώνουμε!!!!

Τα χέρια μου αρχίζουν και επουλώνονται, αλλά με τρελή φαγούρα και τσούξιμο, στάματησα την κορτιζόνη και βάζω μία αναπλαστική και βαζελίνη!!

Πόσο ζηλεύω τα βαμένα νυχάκια, έχω πάρει καινούργια χρώματα και δεν μπορώ να τα βάψω, ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να μου περάσουν!!!

Να καλωσορίσω τα καινούργια κορίτσια και να σχολιάσω και εγώ με την σειρά μου οτι ήμουνα workaholic, δούλευα σε τρελούς ρυθμούς σχεδόν 17 χρόνια, έχασα τον πατέρα μου εντελώς ξαφνικά και ακόμη και την ημέρα της κηδείας με έπαιρναν τηλ. να με ρωτήσουν πότε θα επιστρέψω.

Τα λέω όλα αυτά γιατί πλέον οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο δεν είναι οτι καλύτερο, προσπαθούν να μας μεταφέρουν τα άγχη τους, λές και είμαστε συνυπεύθυνοι για τυχόν κακούς τους χειρισμούς, δεν τους ενδιαφέρουν τι περνάς, μας αναγκάζουν να βλέπουμε την εργασία σαν να μας κάνουν χάρη, εγώ πλέον στα 40 μου δεν έχω ούτε την διάθεση, ούτε τον χρόνο να δουλέψω στους ρυθμούς που δούλευα στα 30 μου, βέβαια είναι σημαντικό το περιβάλλον και η συμπεριφορά και σίγουρα έχοντας ένα επιπλέον εισόδημα μπορώ να δώσω κάποια μορφωτικά εφόδια παραπάνω στο παιδί μου αλλά αυτήν την στιγμή προτιμώ να δουλεύω λιγότερο.

Σόρρυ για το μεγάλο μνμ.

Χρύσα, χρόνια σου πολλά, οτι επιθυμείς, περαστικά στον άντρα σου!!!

mybilly, η δύναμη πηγάζει απο μέσα μας, το σημαντικό όμως είναι η αγάπη που σας έχει η μαμα σου και σας το δείχνει με λόγια και με πράξεις, εύχομαι τα καλύτερα!!

Δήμητρα, και σε σας εύχομαι καλή δύναμη, να σκέφτεστε θετικά.

Δομνίνα, ευτυχώς που βρήκατε σπίτι στα πεθερικά, δύσκολη η συγκατοίκηση, δουλεύεις φουλ τάιμ ή έχεις μειωμένο λόγω του παιδιού?

Ειρήνη μου, μπράβο στο φιογκάκι για τα μαθήματα, αλλά απο όσα περιέγραψες θεωρώ οτι είναι πάρα πολλά για τόσο μικρή τάξη. Επίσης σήμερα είχαμε το ίδιο φαγητό.

areti, εύχομαι μέρα με την μερα να προσαρμόζεται όλο και πιο εύκολα στον παιδικό, θέλει υπομονή, εσύ δουλευεις τώρα ή έχεις άδεια?

etoiledunord, χρόνια σου πολλά για αύριο, να χαίρεσαι και τον γιό σου!

Και στα υπόλοιπα κορίτσια τους χαιρετισμούς μου.

Εύχομαι καλο μας βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ ακριβώς το ίδιο :confused::(

Περαστικά στις αρρωστούλες ,

Ραβτακι, Νάσια κ etoile πολύ όμορφες οι φώτος σας μπράβο!

Γιωτάκιιιιιιιιιιιιιι σματς

Αρετή με το καλο στη μικρή σου το ξεκίνημα της όλα καλά θα πάνε

Ειρήνη μπράβο για τα αποτελέσματα τέλεια νέα για το φιογκάκι σου κ για τα τεστ του.

Νάσια περαστικά σου για την οσφυαλγία

Βασιλική Βάσια κ Ραβτ πως είναι τα δοντάκια σας?

Βάσω περαστικά στον σύζυγο κ σιδερένιος

Χρύσα περαστικά στον αντρούλη σου

Κική που είσαι εσύ κ η 4u?

Καλώς όρισαν τα νέα κορίτσια

Μπιλάκο όλες μου τις ευχές για την μανούλα σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να βγει νικήτρια, είναι ξεχωριστή μανούλα ειλικρινά.

Δήμητρα αν χρειαστείς αίμα στείλε μου ένα πμ ευχαρίστως να βοηθήσω αν δεν βρήκατε κ τις 10. Εύχομαι τα καλύτερα για τον μπαμπά σου.

Στα δικά μου

Περάσαμε ένα πολύ όμορφο σαββατοκύριακο, γεμίσαμε μπαταρίες

Την κυριακή έκανα την γενική μου το πρωί, η μικρή ήταν με τον πατέρα μου βόλτα κ το απόγευμα πήγαμε επίσκεψη για να παίξει με την φίλη της.

Χτες όλη μέρα στο σχολείο κ μετά ζωγραφική η μικρή, αδιαθέτησα κ ήμουν εντελώς πτώμα, συμμάζεψα , μαγείρεψα ρεβυθόσουπα {την οποία την καθάρισε η μικρή σήμερα στο σχολείο κ έφαγε κ για βραδινό ένα μικρό μπολάκι χε χε είμαι πολύ χαρούμενη} και ξεράθηκα από τις 10...

Σήμερα πάλι όλη μέρα σχολείο μετά το απόγευμα μπαλέτο η μικρή καφεδάκι εγώ. Γυρίσαμε μαγείρεψα μπιφτεκάκια από την αγία κατάψυξη , συμμάζεψα έβαλα ένα πλυντήριο κ θα το βάλω να στεγνώσει με το νυχτερινό. Και είπα να κάτσω λίγο μπας κ καταφέρω κ σας γράψω.

Όσον αφορά τους λογαριασμούς....έχω απλήρωτο το ενοίκιο δυο μήνες, τα κοινόχρηστα 3 μήνες, το κινητό είμαι πίσω ένα μήνα στις πληρωμές, το σταθερό τώρα πλήρωσα δυο μηνιάτικα, τις δόσεις του στεγνωτηρίου δυο μήνες απλήρωτο....εεε την δεη απλήρωτη τον τελευταίο λογαριασμό, το άεριο απλήρωτο ...εχμμ....τι ξεχνάω σίγουρα πολλά. Όταν μπαίνει ένας μισθός πια στο σπίτι με τρια ψηφία κ αυτός εποχιακός μόνο για 9 μήνες κ τους άλλους 4 επίδομα ανεργίας, και όταν το άλλο μέλος δεν δουλεύει δυο χρόνια τώρα...καταλήγεις εκεί πια. Αποφάσισα να πληρώνω μόνο όσα μπορώ να βρω "μπελά" κ ότι μπορώ να το τρενάρω....γιατί κατέληξα να μην μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια. Δεν θα γράψω κάτι παραπάνω. Τέλος. Θα το παίξω τρελίτσα κ το πολύ πολύ να μου στέλνετε τσιγάρα στη φυλακή :lol::roll:

Αποφάσισα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου που το σκέφτομαι κοντά 6 χρόνια τώρα , θα μου το κάνει δώρο η κουμπαρούλα μου για να μου φτιάξει το κέφι κ την αγαπώ πολύ για αυτό:D

Θα σας το δείξω την Παρασκευή αν όλα πάνε καλά!

Να έχετε ένα όμορφο βράδυ οι βραδινές κ ένα όμορφο πρωινό οι πρωινές

φιλιά

Ουτε εντεκα δεν ειναι ακομα και δεν μπορω να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα..παω να κοιμηθω μπας και στανιαρω λιγακι..

Μαμα της λιλας σ'ευχαριστω πολυ..μακαρι..αυτη την εβδομαδα εχω αδεια γιατι μενει λιγη ωρα,εβδομαδα προσαρμογης..απο την επομενη κανονικα δουλεια..

Καλο βραδυ κοριτσακι καλη ξεκουραση σε ολες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Γεια σας κ παλι!! Το απογευμα ειχαμε παει τζαμπο που ηταν φουλ στα χριστουγεννιατκα!! :D βεβαια ειχε κ καποια αδεια ραφια που σημαινει οτι θα βγαλουν κ αλλα.δεν το ευχαριστηθηκα ομως γιατι πηγαμε αργα κ δεν ειχα πολυ ωρα να τα γυρισω ολα αλλα θα ξαναπαω!!! :P αλλαξε κ λιγο ο καιρος κ αρχιζουμε να μπαινουμε για τα καλα στο κλιμα κ μ αρεσει πολυ! Με βλεπω το σαβ/ακο να στολιζω! :P

Νασια περαστηκα ευχομαι!

Δομνινα καλα κανατε με τα πεθερικα,οσο καλοι κ αν ειναι οταν μοιραζεσαι το ιδιο σπιτι θα υπαρξουν συγκρουσεις!

Jori κουραγιο,να πανε ολα καλα!

Καληνυχτα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κάνετε?Επιτελους μια βροχερη ημερα και εδω,αντε να αλλαξει λίγο το κλίμα!

Γιωτα μου περαστικα στο κοριτσακι σου,ελπίζω να της περασει συντομα.

Αρετη ,ευτυχως που εχεις αδεια,να προσαρμοστει πιο ευκολα η μικρη σου.

Εχθες το απόγευμα δεν εκανα τιποτε από δουλειες,ηταν οκ το σπίτι αλλωστε,και καθησα με τα αγορια μου.Σημερα πήγα τον μικρο στη σταση αλλα εχω μια ανησυχια με τη βροχη,αν βραχει μεχρι να φτασει στο σχολειο ,θα μεινει βρεγμενος ολη την ημερα.

Δουλίτσες δεν εχω πολλες ,μοναχα πλυντηρια και λίγα μαζεματα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλημέρα κ από μένα

Γιωτάκι περαστικά στη μικρή, πως ξημερώσατε?

Και εδώ έχει βγάλει πολύ αέρα δροσερό ωραία είναι φθινοπωριάζει επιτέλους!

Σήμερα πρωί τα βασικά, έβαλα τα ταπεράκια στη τσάντα ετοιμάστηκα, έβαλα καφέ να γίνεται. Σήκωσα τη μικρή ντύθηκε, έφαγε μέλι με ψωμάκι κ γάλα.

Ήθελε σήμερα πλεξούδα γαλλική.....εμμμμ εγώ όμως δεν ξέρω να την κάνω χε χε κ συμβιβάστηκε με μια πλάγια κοτσίδα.

Την πήγα στο σχολείο, γύρισα αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια

Έβγαλα το στεγνωτήριο κ το συμμάζεψα κ μου έμεινε το πλυντ.πιάτων να συμμαζέψω

Και τώρα πίνω καφεδάκι έως να φύγω για σχολείο.

Το σπίτι μας είναι συμμαζεμένο κ καθαρό, έκανα χθες σκουπα σουίφερ κ σφουγγάρισμα.

Πολύ μου αρέσει όταν ξυπνάω σε τακτοποιημένο σπίτι κ δεν χρειάζονται πολλά να γίνουν νομίζω τελικά πως το μυαλό είναι που "φταίει" σε όλο το άγχος κτλ.

Αααααα κ εφάρμοσα κάτι {ποιο πολύ για να δω αν θα μου αλλάξει την διάθεση} , γενικά δεν βάφομαι πολύ κ το μόνο που έκανα ήταν λίγο κονσίλερ, λίγη μάσκαρα κ τα μαλλιά μου, και είπα να αρχίσω να βάφομαι με το που ξυπνάω κ πριν ξυπνήσω τη μικρή. Τελικά με βοήθησε να έχω ένα κλικ ποιο ευχάριστη διάθεση κ θα το βάλω στη ρουτίνα μου.

Σήμερα δυστυχώς δεν μπορώ να απεργήσω....ξέρω πως ακούγεται λάθος αλλά αυτά τα 50ευρώ που θα μου κόψουν δεν έχω την πολυτέλεια να τους τα χαρίσω...

καλημέρα και από μένα:D:D

αχχ και μένα θα μου λείψει το 50ρικο καλαμαράκι μου αλλά είπα να απεργήσω..οπότε σας διαβάζω απ το σπιτάκι μου με την πυτζαμούλα μου ακόμα:D:D...μετά όταν ξυπνήσει το αγοράκι μου - η μεγάλη πήγε παιδικό - θα το πάρω να πάμε καμιά βολτίτσα να χαρώ τουλάχιστον τη μέρα της απεργίας!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα! Δεν τα έχω διαβάσει όλα, αλλά για να μην ξεχαστώ, γράφω μια απάντηση:

Μήπως καμια κοπέλα ξέρει καμια εύκολη συνταγή για μηλόπιτα?

Δοκίμασε αυτή.Είναι εύκολη και πολύ νόστιμη. Το μόνο αρνητικό της είναι τα πολλά αυγά... Δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις λιγότερα. Εγώ, πάντως νομίζω ότι την τελευταία φορά που την έκανα έβαλα 4.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykoli-milopita.html

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλημέρα και από μένα:D:D

αχχ και μένα θα μου λείψει το 50ρικο καλαμαράκι μου αλλά είπα να απεργήσω..οπότε σας διαβάζω απ το σπιτάκι μου με την πυτζαμούλα μου ακόμα:D:D...μετά όταν ξυπνήσει το αγοράκι μου - η μεγάλη πήγε παιδικό - θα το πάρω να πάμε καμιά βολτίτσα να χαρώ τουλάχιστον τη μέρα της απεργίας!!

Βρε εσύ καλά κάνεις , καθένας πράττει ανάλογα των δυνατοτήτων του εννοείται.

Αν δεις ποιο πάνω τι έχω απλήρωτο....θα με νιώσεις που δεν απεργώ, συν ότι ακόμη δεν πληρώθηκα για τον Οκτώβρη...

Να τα περάσεις τέλεια με το παιδάκια σου σήμερα :D

Και οι κολλητές μου θα πάνε για καφέ οι άτιμες στις 11 γκρρρρρρ :roll::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...