Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Eκανα ενα περιποιημενο μπανακι(ακριβως επειδη τα κεφια μου ειναι πεσμενα),εβαλα τις μασκες μου και τις κρεμες μου,εφτιαξα τα μαλλακια μου και καθησα λιγακι με τον αντρα μου μεχρι να παρω τον μικρο.Ηρθαμε σπίτι,εστρωσα τραπέζι και φαγαμε και τωρα ο μικρος παιζει λιγακι και θα ξεκινησουμε διαβασμα.

Ειρηνη ,μπραβο στο φιογκάκι,φανταζομαι ποσο περηφανη θα ενιωσες!

Το φαγητο σου μουρλια,αλλα σημερα δεν ζηλευω,ειχαμε ωραιότατο παστίτσιο.

Δομνινα ,καλωσηρθες στην παρεα μας,να μας γραφεις οποτε θες ,η μια εμπνεεται από την αλλη εδω,υθα μας βοηθησεις και θα σε βοηθησουμε.

Αρηςαννα,να σου πω εγω που δεν δουλευω για πολλους λογους ,προσωπικα θεωρω ιδανικο για μια μαμα να δουλευει λίγες ωρες ,ωστε και να ξεφευγει και να προσφερει οικονομικα στο σπίτι, αλλα και να ειναι κοντα στα παιδια της.Από εκει και μετα ,δεν μπορουμε να ειμαστε αφοριστικοι,καθενας πράττει αυτα που πιστευει.Δεν υπαρχει σωστο και λάθος.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη, τα τελευταια χρονια δεν μπορω με τιποτα νααφησω τα νύχια εστω λιγο να μακρυνουν, λιγο όμως.Μου σπάνε πολυ ευκολα,και εκνευριζομαι οποτε δεν τα ξανααφησα.

Μηπως εχεις καμια λύση, ξερω γω κατι να τα δυναμωνει, καμια κρεμα, κατιτις.

Ζηλετω που βλεπω νυχακια βαμμενα, και εγω δεν μπορω.Μόνο μη μου πεις για ψευτικα!!!

Και κατι αλλο. Για τις κοπελες που δεν εχουν καθολου νυχια δεν λεει το βαψιμο?

Α!Μηλόπιττα κανω και εγω αυτη ,μονο που εχω αντικαταστησει το μισο βιταμ ,με ελαιολαδο και το αλευρι το αναμειγνυω με ολικης.Ειναι η τριτη συννεχομενη εβδομαδα που τη φτιαχνω και πάντα δεν μενει ψιχουλο.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/milopita-agglias.html

Για τα νυχια θα σου απαντησει η Ειρηνη ,μας εχει δωσει στο παρελθον και αλλες συμβουλες.Για το μηκος εχω να πω ,οσες φορες ηταν χαλια και εεγα να μην τα φτιαξω ,οταν τελικα τα εβαφα ,τα καμαρωνα.Παντα δειχνουν καλύτερα οταν ειναι περιποιημενα.;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη, πόσο classy τα νυχάκια! Ζηλεύω αλλά ας όψεται που θέλει και το σωστό δαχτυλάκι για να δείξει :rolleyes:.

Οχι, καρδούλα μου, μη νομίζεις. Άκου...

Εχω πελάτισσα με πολύ-πολύ κοντό νυχάκι και πολύ-πολύ μικρή βάση. Μια σταλίτσα νύχι δηλαδη. Το φτιάχνουμε, το λιμάρουμε σωστά και το βάφουμε από λευκό μέχρι κόκκινο. Είναι όνειρο!

Εχω πελάτισσα με μεγάλη, φαρδιά βάση.Το φτιάχνουμε, το λιμάρουμε σωστά και το βάφουμε από λευκό μέχρι κόκκινο. Είναι όνειρο!

Το σημαντικό είναι δηλαδή, να προσέχουμε το νυχάκι μας. Ελάχιστο μάκρος, λιμαρισμένο σωστά και χρωματάκι. Ετοιμη! ;)

Στα δικά μου... :rolleyes:

Λίγο άρρωστη... λίγο απ' όλα. Λίγο το στομάχι, λίγο το κεφάλι, λίγο τα κόκκαλα. Τόσο όσο, για να είναι αρκετά ενοχλητικό :?.

Πολύ θυμωμένη... Αυτή τη στιγμή έχω δίπλα μου λογαριασμούς (δεη, κινητά, σταθερό, κοινόχρηστα) και απλήρωτο νοίκι :oops:, που σημαίνει 590? και κανείς από τους δυο μας δεν έχει πληρωθεί :evil:.

Πω-πω... αυτό το "ολίγον από άρρωστη" με τρελαίνει και μένα... Περαστικά κορίτσι μου!

Αααααααααααααααα τώρα έπιασες "βαρβάτο" θέμα.... εμένα πλέον δεν πληρώνεται ούτε ο μπαμπάς μου... έχει να πληρωθεί από τον Αύγουστο...!:rolleyes:

δεν πιστευω να τις εκαψες????:lol:

τωρα ξαφνικα την βλεπω!

παρα πολυ ωραια, αλλα κ το δακτυλιδι σουπερ!!!

Ατιμο παιδί με παρακαλουθείς, ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ!!!

Στο "τσακ" τις πρόλαβα!!!! :lol::lol::lol:

Ευχαριστώ Γιωτάκι μου. Είναι από τα follie, μου το είχαν κάνει δώρο πριν 15ετίας περίπου στην ναυτιλιακή που ήμουν, το προσωπικό, όταν είχα κάνει ένα μεγάλο πάρτυ... αχ, περαμένα μεγαλεία! :tongue:

Βρε Ειρήνη μου τόσο διάβασμα τους είχαν βάλει???? Πως τα πάτε με τα προφορικά??? πως του τα μαθαίνεις???

Όσο σκέφτομαι τι με περιμένει του χρόνου τρέμω!!! Εδώ εμείς που δεν έχουμε προφορικά και απο τα πολλά που μας βάζει διαβάζουμε ως τις 5 που να είχε και αγγλικά και προφορικά....εμένα η δικιά μου θα κλωτσήσει σίγουρα του χρόνου....!!! Ούφ!!!!

Τυχαίνουν μέρες που πραγματικά τα βλέπουμε όλα που λένε... Βάσια μου... βράστα! :rolleyes:

Καλημέρα σας' date=' ελπίζω να έχουμε μια ωραια μερα, εγω δουλεύω συνέχεια εκτός απο την Παρασκευή μιας και έκλεισα ραντεβού στο παιδων για παιδοοφθαλμιατρο (μετα απο 2 μήνες μου το κλείσανε), την πηγαίνω πάντα στο Ιασώ αλλά επειδή ειναι εξάμηνη επανεξέταση είπα να την πάω εκεί για πρώτη φορά να δούμε τι λένε, επίσης ειναι το παιδων στην Συγγρου, δεν ξέρω εαν εχει καμμιά σας εμπειρία απο εκεί[/quote']

Εύχομαι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Καλημέρα κορίτσια,

εύχομαι τα καλύτερα για όσους είναι άρρωστοι και σε όσους περιμένουν αποτελέσματα πάσης φύσεως.

Εγώ επιτέλους τελείωσα τον γενικό και το σπιτάκι μου περιμένει να χαλάσει λίγο ο καιρός για να στρώσουμε τα χαλιά.

Να σας δείξω λοιπόν το παιδικό μας δωμάτιο καθώς και την βιβλιοθήκη με τα παιχνίδια και τα βιβλία των παιδιών.

e8a7.th.jpg

21ow.th.jpg

9ggg.th.jpg

Υπέροχα τα έχεις Νάσια μου! Ελιωσες ε?

Υ.Γ. Και όχι τίποτα άλλο βρε κόρες αλλά το έχει και πεντακάθαρο το σπίτι η Νάσια μας. Πως τα καταφέρνει με 3 παιδιά... δεν το καταλαβαινω! ;)

Ειρήνη τέλεια νέα!! Μπράβο τουλάχιστον ηρεμήσατε !!!!

Υπομονή για το διάβασμα!!! Πλέον τα παιδιά απ' ότι καταλαβαίνω και απο τις φίλες μου που έχουν παιδιά στο δημοτικό, τα παιδιά δεν έχουν ελεύθερο χρόνο σχεδόν καθόλου!!! και τρέχουν όλοι μέρα πανικόβλητοι για να τα προλάβουν όλα!!!

Ναι βρε κορίτσι μου... αυτό που λέω συνέχεια, είναι πως τα παιδάκια είναι σκληρά εργαζόμενα... και δεν μου αρέσει καθόλου έτσι που τα πιέζουμε... :(

Α εμείς Χαρούλα έτσι κάνουμε πια... Πάντα ήθελα να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου αλλά απ όταν ιδρώναμε να βγάλουμε το μήνα τρενάροντας το σούπερ μάρκετ συμφώνησα σε αυτό που φώναζε ο άνδρας μου. Πέρα απ το σχολείο και το δάνειο όλα τα άλλα πληρώνονται ληγμένα. Η δε ΔΕΗ, και 40 μέρες ληγμένη. Γιατί πως να το κάνουμε, όταν τα πάγια έξοδα ενός νοικοκυριού φτάνουν τα 2/3 του μισθού, ε έλεος! Αν δεν θα ναι ΔΕΗ, θα ναι εφορία. Α στο καλό πια...

Χτυπήσατε ευαίσθητο σημείο και ούτε καλημέρα δεν πρόλαβα να πω! Καλημέρα σε όλες με καλά νέα για τις οικογένειές σας!

Αφήστε... όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε... και γω τα ίδια, Ραβ μου. Παλιά, με το που ερχόταν λογαριασμός τον πλήρωνα απευθείας. Τώρα ληγμένος και αν....:rolleyes:

Τέλεια!! απο παλιότερη συζήτηση που είχατε το έχω εφαρμόσει μέχρι και στον καταψύκτη!!! μ' έχουν βολέψει αφάνταστα τα καλαθάκια!!!

Πολύ χαίρομαι, κοπέλα μου. :P

ο μπαμπας σου ειναι καλυτερα?

Δεν "μιλάει" καθόλου βρε Μπιλάκι... ουτε κιχ.. δεν παραπονιέται καθόλου βρε κορίτσι...:roll:

Δευτέρα-Τρίτη, θα πάμε να βγάλουν τα ραμματα. Εχω "περιεργεια" να δω, πως θα είναι το μέτωπό του, μετά από 20 ράμματα... :roll:

μιλουσα με την μαμα μου στο τηλ.

...........αποτυχια της βιοψιας για δευτερη φορα!!!!!!!!

την πρωτη με σφυρι κ καλεμι... την δευτερη με τρυπανι....κ τωρα θα πρεπει να χειρουργηθει τελικα για να παρουν σωστο δειγμα. ποσος πονος........ΓΙΑΤΙ?

αλλα βρε κοριτσια αντι να της δινω εγω κουραγιο,μου ελεγε να μην στεναχωριεμαι για εκεινη,να αφοσιωθω στον γαμο μου κ πως οταν φυγει....θα νιωθει ολοκληρωμενη κ δεν την πειραζει... αρκει να ειμαστε καλα εμεις κ να ξερει οτι θα μας αφησει ευτυχισμενες......

μου ειπε να παρατησω το σπιτι αυτην την στιγμη κ να φτιαξω μαλλια κ νυχια να με βλεπει παντα ο Τ περιποιημενη. μου εδωσε τοσες συμβουλες που μου τις εχει ξαναπει αλλα για καποιο λογο σημερα ειχσν αλλη βαρυτητα για μενα.....

νιωθω απλα τυχερη που την εχω για μαμα κ τοσο λυπημενη που πρεπει να τραβηξει ολα αυτα

:cry::cry:

Θα σου πω κάτι άσχετο, που μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας το παραπάνω σου μήνυμα. Οταν συνήλθα {την ημέρα που λιποθύμησα στο νοσοκομείο} και μου είπαν πως πρέπει να κάνω διάφορες εξετάσεις γιατι τους ανησύχησαν 2-3 "πραγματάκια" σκέφτηκα:

ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ "ΑΞΙΖΕΙ" ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ!!!!

Σκέφτηκα δηλαδή κατευθείαν το παιδί μου και όχι αν θα πάθω κάτι εγώ. Δεν είναι πως είμαι η σούπερ μάνα ή ο σούπερ άνθρωπος. Καμία σχέση. Απλώς μία ΜΑΝΑ, μάνα με όλη την έννοια της λέξης, σκέφτεται πρώτα τα παιδιά της.

Ετσι και η μανούλα σου... να της πεις πως οι φίλες σου, θα προσεύχονται για εκείνην με όλη τη δύναμη της ψυχή μας... :(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για τα νύχια συμφωνώ. Είτε μακριά είτε κοντά, προσωπικά δεν μπορώ να τα βλέπω άβαφα. Κακώς δεν τα φροντίζεις. Και ίσως, ίσως λέω, με τη βαφή να σου σκληρύνουν λίγο. Για παράδειγμα εγώ τα ανέχομαι "σκωροφαγωμένα" μόνο εάν πρόκειται να κάνω δουλειές που ξέρω πως θα μουλιάσουν απ τα νερά και ΣΙΓΟΥΡΑ θα σπάσουν. Με τη βαφή δε σπάνε εύκολα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλες μου φιλες γεια σας!!

σας διαβασα αρκετη ωρα κ χαρηκα κ ξεχαστηκα!!!!!!!!!

:(ο μπαμπας μπηκε σημερα στο νοσοκομειο...

θα κανει εξετασεις παλι...θα βγει πσκ κ δευτερα παλι μεσα για να εγχειρηστει τεταρτη...

ειναι κ πολυ δυσκολο το χειρουργειο μας ειπαν...υπεγραξε ο αδερφος μου..ουτε το αντικαρκινικο Θεαγενειο νοσοκομειο δεν το κανει...μονο το Ιπποκρατειο...8ωρες θα διαρκεσει........πρεπει να μαζεψουμε 10φυαλες αιμα........

:-(ειχε αιμα απο πισω κ βρηκανε τον καρκινο του εντερου απο βιοψια κ μετά η αξονικη εδειξε κ του συκωτιου-ηπατος το οποιο ειναι πολυ πιο δυσκολο........

σας ευχαριστω τοσο πολυ για τα καλα σας λογια κ την μεγιστη συμπαρασταση σας....

λυπαμαι τοσο πολυ που εχετε περασει μερικες απο εσας τοσο δυσκολες καταστασεις.........

εγω σκεφτομουν οτι δεν θαθελα κατι τετοιο ουτε για τον εχθρο μου....

την Παρασκευη ειναι αργια στις Σερρες...Ταξιαρχες ειναι οι πολυουχοι της πολης....εδω εχουν 2 αργιες!εχουν κ μια στην απελευθερωση τους Ιουνιο!!

θα παμε απο νωρις Σαλονικα για πσκ που μαλλον θαναι εξω ο μπαμπας κ μετα εγω μονο θα παω τεταρτη σαλονικα στην εγχειρηση...τα παιδια θα τα κρατησει ο συζυγος κ η πεθερα μου...

---μιαμ μιαμ γκρικ γιουβαρλακος!! ωραια ιδεα!! εγω εκανα φασολαδα...

--- απο το αγχος μου εχω σιδερωσει τα απειρα..ειναι μονιμη η σιδερωστρα στημενη....για να μην ασχολουμαι με κατι αλλο 'η τα απαιδια κ για να μην μιλαω...βυθιζομαι στην σκεψη μου κ σιδερωνω.........

βιλλυ

στασου δυνατη διπλα της οσο μπορεις..οσο αντεχεις...τί λογια λεγονται τετοιες ωρες.......

προσπαθω να προλαβω να πω ολα αυτα που δεν τουχω πει!!

--καλωσοριζω κ τις καινουριες!!!!!!!!

η παρεα μας ελπιζω να σας κανει καλο! εμενα ειναι η σωτηρία μου!!

σας ευχαριστω!!!!!!

να ζειτε σαν ναναι καθε μερα η τελευταια σας ημερα!!!!!!

κ μην αασχολειστε με τα "μικρά"..........

φιλια πολλα πολλα

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

εγω ειμαι σε κατασταση γεννεθλιων αυτη την εβδομαδα,ο μικρος εχει γεννεθλια 9/11 και θα τα κανω την κυριακη,σε λιγο θα παω για τουρτα, θελω με θεμα τρακτερ,για να δω τι θα δω
:rolleyes:
κι εγω εχω γεννεθλια 6/11 πλισιαζουν τα 40
:rolleyes:
φιλες τα λεμε μετα.....φιλια

Τι υπέροχο και πρωτότυπο θέμα!!!!

Θα βάλω αργότερα, και link από το περσινό πάρτυ του φιογκακίου, για τις νέες κοπέλες μας, να πάρουν ιδέες. :-)

Πάντως βρε κορίτσια, έβλεπα εχτές τον Σαμαρά στον Πρετεντέρη να μιλάει και είπε ότι δεσμεύεται ότι του χρόνου θα έχει όλη η Ελλάδα ασυρματο ίντερνετ....είναι και αυτό σημαντικό δεν μπορείτε να πείτε!!! Μπορεί να μην έχουμε να φάμε αλλά θα μας κανονίσει να έχουμε ίντερνετ όταν βγούμε στους δρόμους!!!

Ναι ναι... μου θυμίζει το γνωστό τραγούδι των POLICE..

Every move you make,

Every step you take,

.....I'll be watching you...! :roll::lol::lol:

Χτες μόλις γύρισα απο την δουλειά πήγα πήρα τον μικρο απο τα Αγγλικα ειχε ενα μεγάλο χαμογελο που με ειδε και γυρνώντας τον κερασα μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!

Σουσουραδίτσα μου, για τη φίλη σου, πήρες σοκολατίτσα???? :tongue::tongue:

πολύ ωραίες φωτογραφίες βάλατε, θαύμασα κυρίως τα ψυγεία σας.

Εμένα είναι πολύ πιο φορτωμένο αναγκαστικά αφού πάντα υπάρχει μέσα τουλάχιστον ένα ταψί ή μία κατσαρόλα αφού πάντα μαγειρεύω από την προηγούμενη, αλλά και επειδή προσπαθώ να μην πηγαίνω σούπερ/μανάβη συνέχεια, οπότε έχουμε πολλά λαχανικά/φρούτα.

Οτι σε βολεύει κορίτσι μου! Οτι σε βολεύει! Αυτό είναι το σημαντικό.

Και Ειρήνη μου, πολύ ευχάριστα τα νέα σου για την αξονική και για το μικρό σου. Εύχομαι να είστε πάντα καλά.

Σε υπέρ ευχαριστώ για τις ευχές σου, κορίτσι μου!

Και να πω ότι κ γω τις σκούπες/σφουγγαρίστρες/απλώστρες τις έχω στο πίσω μπαλκόνι σε ράγα με γαντζάκια.Εκεί κρεμάω κ το καλαθάκι με τα μανταλάκια. τα σφουγγάρια και τις πετσέτες για τα νερά, αφού τις βάλω πλυντήριο μετά από κάθε χρήση, τις αποθηκεύω στο ντουλάπι του νιπτήρα του μπάνιου. Επίσης, Ειρήνη επειδή εμένα το πίσω μπαλκόνι είναι στενό καθότι παλιό το σπίτι, έχω μία ζαρντινιέρα στα κάγκελα με μία μαργαρίτα και 2 μκρά γρ\λαστράκια σε ένα μεταλλικό καλαθάκι του ικέα, σε μια 2η ράγα. (Οι δύο ράγες είναι τοποθετημένες εκατέρωθεν της μπαλκονόπορτας).

Υπέροχα μου τα περιφράφεις. Σ' ευχαριστώ! :P

Το απογευμα θα παμε βολτα στα τζαμπο να χαζεψουμε τα χριστουγεννιατικα :tongue:

Πριν 2 εβδομάδες που πήγα, γεμίζανε. Φαντάσου τι θα γίνεται τώρα!!!

Να μας ενημερώσεις ε? ;)

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας..

Σας διαβάζω εδώ και καιρό και ενίοτε έχω ζητήσει τη συμβουλή σας σε διάφορα μικροθεματάκια του σπιτιού.. Πήρα την απόφαση να σας γράψω αυτό το μήνυμα διότι αποφάσισα να συμμετέχω πιο ενεργά στο θεματάκι μας και στην παρεούλα μας..

Εν ολίγοις είμαι μια εργαζόμενη μητέρα ενός μπόμπιρα 7.5 μηνών που μου έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό και γύρισα μόλις χθες στη δουλειά ύστερα από 8.5 μήνες απουσίας.. Όλες οι μανούλες φαντάζομαι πως θυμούνται το αίσθημα να αφήνεις το παιδάκι σου ύστερα από τόσο καιρό αλλά τι να κάνουμε .. ας όψεται η ανάγκη μιας και καμία από μας δεν δουλεύει για χόμπι..

Στο σπίτι κάνω ότι προλαβαίνω και έχω μια γυναίκα που έρχεται κάθε 15 μέρες και κάνει τις βαριές δουλειές. Σούπερ μάρκετ πάω όποτε προλαβαίνω.. συνήθως κάθε Σάββατο που είναι και ο σύζυγος σπίτι και μαγείρεμα κάνω το πρωί πριν φύγω για δουλειά.. Σήμερα το μενού έχει πατάτες λαδορίγανη στο φούρνο..

Ελπίζω να κερδίσω κι εγώ μια γωνίτσα στην παρεούλα σας..

Σε θυμάμαι! :D

Καλώς ήρθες και πάλι!

Καλή προσαρμογή, στη δουλίτσα σου!

Ειρήνη δεν τις πετάνε έτσι απότομα τις τηγανιτές πατάτες μεσημεριάτικα, ξελιγώθηκα.

χαχαχαχαχαχα!!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Μόλις μίλησα με μια φίλη από τα παλιά και μου έλεγε οτι με τίποτα δεν θα καθόταν σπιτι (να μη δουλευε δηλαδη) και να αφοσιωθει στην οικογένεια της.Αυτά λέει γίνονταν παλια, τωρα οι γυναικές δουλεύουν. (η κοπέλα ειναι παντρεμένη αλλα δεν έχει ακόμα παιδια να αναφερω).

Ρε κορίτσια εγώ είμαι παλιομοδίτισα?

ΜΑΚΑΡΙ να μην είχα ανάγκη να δουλέψω (γιατί δουλεύω καθαρα για οικονομικούς λόγους και όχι για αξιοπρέπεια κτλ) και να ήμουν 24 ώρες το 24ωρο σπίτι με τα παιδακια μου και τον αντρουλη μου.Και ρωτάω, υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχια από το να τα πας σχολείο, να τα πάρεις, να τα διαβάσεις με όλα τα επακόλουθα, (γκρίνια,φωνές για τα ψίχουλα στο πάτωμα).

Εγώ από 22 δουλεύω και δεν καθισα ποτέ , ούτε στις εγκυμοσύνες, ούτε σαν λεχώνα.

Μόλις σαραντιζα πηγαινα στη δουλεια.Εφευγα από το σπίτι στις 7 και γύρναγα στις 5 μμ.

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

Και

ισως η φίλη σου σκέφτεται τόσο ακραία επειδή δεν εχει ακόμα παιδιά...και γω κάπως ετσι σκεφτόμουν πριν, τώρα εχω αλλάξει πάρα πολύ. Για μένα το ιδανικό θα ταν να ναι η μάνα με το παιδί μέχρι να γίνει 3 χρονών και μετά ό,τι είπε η Χρύσα (δουλειά ναι μεν αλλά με μικρό πρωινό ωράριο...). Η δικιά μου δουλειά ας πούμε (εκπαιδευτικός) είναι καλή για μάνα....λείπω λίγες ωρες και αυτές που τα παιδιά είναι κ μελλοντικά θα είναι στο σχολείο

Όλες οι μανούλες φαντάζομαι πως θυμούνται το αίσθημα να αφήνεις το παιδάκι σου ύστερα από τόσο καιρό αλλά τι να κάνουμε .. ας όψεται η ανάγκη μιας και καμία από μας δεν δουλεύει για χόμπι..

ναι είναι από τα πράγματα που δεν ξεχνάς:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλωσήρθες !!

Δήμητρα καλή δύναμη για την Τετάρτη, όλα καλά να πάνε!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Eκανα ενα περιποιημενο μπανακι(ακριβως επειδη τα κεφια μου ειναι πεσμενα),εβαλα τις μασκες μου και τις κρεμες μου,εφτιαξα τα μαλλακια μου και καθησα λιγακι με τον αντρα μου μεχρι να παρω τον μικρο.Ηρθαμε σπίτι,εστρωσα τραπέζι και φαγαμε και τωρα ο μικρος παιζει λιγακι και θα ξεκινησουμε διαβασμα.

Ειρηνη ,μπραβο στο φιογκάκι,φανταζομαι ποσο περηφανη θα ενιωσες!

Το φαγητο σου μουρλια,αλλα σημερα δεν ζηλευω,ειχαμε ωραιότατο παστίτσιο.

Μπράβο, μπράβο, μπράβο, για τις περιποιήσεις Χρυσάκι μου!

Χρυσάκι μου πραγματικά πολυ υπερήφανη για εκείνον. Θέλω να "θωρακιστεί" με αυτοπεποίθηση.

Ειρήνη, τα τελευταια χρονια δεν μπορω με τιποτα νααφησω τα νύχια εστω λιγο να μακρυνουν, λιγο όμως.Μου σπάνε πολυ ευκολα,και εκνευριζομαι οποτε δεν τα ξανααφησα.

Μηπως εχεις καμια λύση, ξερω γω κατι να τα δυναμωνει, καμια κρεμα, κατιτις.

Ζηλετω που βλεπω νυχακια βαμμενα, και εγω δεν μπορω.Μόνο μη μου πεις για ψευτικα!!!

Και κατι αλλο. Για τις κοπελες που δεν εχουν καθολου νυχια δεν λεει το βαψιμο?

Απεχθάνομαι τα ψεύτικα και ίσως να είμαι και η μόνη νυχού, που δεν τοποθετεί εδώ και ενάμιση χρόνο ψεύτικα στις πελάτισσές μου. Για λόγους υγείας των νυχιών.

Για να σου σκληρύνουν τα νύχια με υπέροχο, φυσικό τρόπο, ένα είναι το λατρεμένο "προϊόν". ΛΕΜΟΝΙ!

Είναι φυσικό σκληρυντικό. Θα κόβεις μία λεμονόκουπα στη μέση, θα "χώνεις" τα νυχάκια σου μέσα για 10 λεπτά, 2-3 φορές την εβδομάδα και θα δεις τρελά αποτελέσματα. Επίσης, μπορείς να στοίβεις το λεμονάκι σε ένα κουπάκι και να βάζεις μεσα τα νυχάκια σου. ;)

Εγώ κάνω αυτή και γίνεται τέλεια http://cookandfeed.blogspot.gr/2009/10/blog-post_18.html

Οχι, που δεν θα πόσταρες!!!! :tongue::tongue::tongue:

Για τα νυχια θα σου απαντησει η Ειρηνη ,μας εχει δωσει στο παρελθον και αλλες συμβουλες.Για το μηκος εχω να πω ,οσες φορες ηταν χαλια και εεγα να μην τα φτιαξω ,οταν τελικα τα εβαφα ,τα καμαρωνα.Παντα δειχνουν καλύτερα οταν ειναι περιποιημενα.;)

Συμφωνώ! :P

Λίγο λιμαρισματάκι, ένα χρωματάκι και έτοιμες!

Επιπλέον συμβουλές θα είναι χαρά μου. :D

:(ο μπαμπας μπηκε σημερα στο νοσοκομειο...

θα κανει εξετασεις παλι...θα βγει πσκ κ δευτερα παλι μεσα για να εγχειρηστει τεταρτη...

ειναι κ πολυ δυσκολο το χειρουργειο μας ειπαν...υπεγραξε ο αδερφος μου..ουτε το αντικαρκινικο Θεαγενειο νοσοκομειο δεν το κανει...μονο το Ιπποκρατειο...8ωρες θα διαρκεσει........πρεπει να μαζεψουμε 10φυαλες αιμα........

:-(ειχε αιμα απο πισω κ βρηκανε τον καρκινο του εντερου απο βιοψια κ μετά η αξονικη εδειξε κ του συκωτιου-ηπατος το οποιο ειναι πολυ πιο δυσκολο.....

Η Παναγία μαζί του.... :(

Υ.Γ. Τελειώσαμε μόλις το διάβασμα!

Φεύγω για tae κορούλες μου!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

πριν μια ώρα γύρισα από τον γιατρό.Την τσέπωσα τελικά την οσφυαλγία μου και τώρα θα πρέπει να κάνω φυσικοθεραπείες και να προσέχω.

Ειρήνη μου επειδή είναι πάντα το σπιτάκι μου όπως τα λές για αυτό μου έκανε δωράκι την οσφυαλγία:tongue::tongue:.

Κορίτσια προσέξτε τους εαυτούς σας σαν διαμάντια που δεν θέλετε να σας τα κλέψουν.

my billy & Δήμητρα εύχομαι γρήγορη θεραπεία για τους δικούς σας και πολύ κουράγιο και υπομονή σε εσάς για να μπορέσετε να σταθείτε στους ανθρώπους σας.Δυστυχώς ο καρκίνος δεν έχει αφήσει σπίτι για σπίτι που δεν έχει κάνει την εμφάνισή του και λίγο πολύ όλοι έχουμε ανάλογη εμπειρία.Για τον ασθενή πιστεύω ότι μόνο η καλή ψυχολογία τον βοηθάει ενώ για τους γύρω του δυστυχώς το καλό θέατρο γιατί αναγκαστικά προσποιήσε οτι όλα πάνε καλά για να πέρνει κουράγιο και ο ασθενής.

Τελικά θα βρέξει ή όχι αντε να δούμε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Εμεις σηκωθηκαμε το πρωι,εκανα πρωινα,αλλαγματα,εστρωσα κρεβατια και εβαλα το φαγητακι μας να γινεται,τακτοποιησα τον νεροχυτη και ηρθε η αδελφη μου να μας δει,ο μικρος καταχαρηκε!Πηγαμε ολοι μαζι στην βιβλιοθηκη και δανειστηκα 3 βιβλια για το μικρο,στο δρομο μιλαγαμε για το φθινοπωρο και ειχα παρει μαζι μου ενα κουτακι και μαζεψαν ολους τους θησαυρους του φθινοπωρου,ξερα φυλλα,κουκουναρια κτλ,γυρισαμε σπιτι και φτιαξαμε στο δωματιο του την γωνια της φυσης και ο μικρος κατευθουσιαστηκε!!!

τωρα κοιμαται και εγω χαλαρωνω διαβαζοντας!!!

Υ.Σ. Το απογευμα εχω σιδερο αλλα ευτυχως δεν ειναι παρα πολυ...

Μπιλλακι μου η μαμα σου ειναι υπεροχος ανθρωπος!

Δημητρα ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα!

Ειρηνη μπραβο για το φιογκακι!

Νασια τελειο το σπιτακι σου!Πολυ οργανωμενο!

Μόλις μίλησα με μια φίλη από τα παλιά και μου έλεγε οτι με τίποτα δεν θα καθόταν σπιτι (να μη δουλευε δηλαδη) και να αφοσιωθει στην οικογένεια της.Αυτά λέει γίνονταν παλια, τωρα οι γυναικές δουλεύουν. (η κοπέλα ειναι παντρεμένη αλλα δεν έχει ακόμα παιδια να αναφερω).

Ρε κορίτσια εγώ είμαι παλιομοδίτισα?

ΜΑΚΑΡΙ να μην είχα ανάγκη να δουλέψω (γιατί δουλεύω καθαρα για οικονομικούς λόγους και όχι για αξιοπρέπεια κτλ) και να ήμουν 24 ώρες το 24ωρο σπίτι με τα παιδακια μου και τον αντρουλη μου.Και ρωτάω, υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχια από το να τα πας σχολείο, να τα πάρεις, να τα διαβάσεις με όλα τα επακόλουθα, (γκρίνια,φωνές για τα ψίχουλα στο πάτωμα).

Εγώ από 22 δουλεύω και δεν καθισα ποτέ , ούτε στις εγκυμοσύνες, ούτε σαν λεχώνα.

Μόλις σαραντιζα πηγαινα στη δουλεια.Εφευγα από το σπίτι στις 7 και γύρναγα στις 5 μμ.

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

Και

Θα σου πω την γνωμη μου.Εχω να δουλεψω απο τοτε που εμεινα εγκυος,πριν δουλευα παντα!Λοιπον,να σου πω οτι λατρευω την δουλεια μου και οτι μου λειπει παρα πολυ,αλλα ακομα πιο ποληυ χαιρομαι που ειμαι με τον μικρο μου.Πολλες φορες σκεφτομαι οτι στο επαγγελματικο κομματι εχω μεινει πααααααααρα πολυ πισω,ομως ο μικρος ΤΩΡΑ ειναι σπιτι,σε 2 χρονια θα παει προνηπιο οποτε ΤΩΡΑ θελω να τον χαρω οσο μπορω,απο την αλλη πιστευω πως αν δουλευα θα ειχαμε καλυτερα οικονομικα ΑΛΛΑ θα ειχα την μαμα μου και πεθερα μου να μου κρατανε το μικρο,δεν εχα το κουραγιο να ασχοληθω τοσο πολυ με τον μικρο και να κανουμε τοσα πολλα και ομορφα πραγματα και το σπιτι σιγουρα δεν θα ηταν ετσι οπως ειναι που πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο για την ημεμια και την δικια μας αλλα και των παιδιων μας,με λιγα λογια αν δουλευα( και η δικη μου δουλεια εχει και δουλεια στο σπιτι)ολα τα υπολοιπα θα πηγαιναν πισω...

Θα ηθελα ομως να βρω δουλεια οταν μικρος παει σχολειο για δυο λογους:

γιατι μ'αρεσει πααααααααααρα πολυ η δουλεια μου και για οικονομικους λογους.

Ζω με τον αντρα μου εδω και 9 χρονια απο τοτε που ζησαμε μαζι υπηρχε κοινο πορτοφολι,οπτε τωρα δεν νιωθω οτι εξαρταμαι απο τον αντρα μου γιατι και εγω προσφερω στην οικογενεια μας καθημερινα με το να προσπαθω να μεγαλωσω το παιδακι μας και να τον κανω ενα χαρουμενο και ευτυχισμενο ανθρωπο(οχι μονη μου,μαζι με τον αντρα μου φυσικα!)

Νομιζω πως ολα ειναι απο ποια σκοπια τα βλεπει κανεις!

Καλησπέρα σε όλες. Εμείς σήμερα έχουμε βροχούλα. Δεν το συνηθίζω αλλά χαίρομαι που βρέχει επιτέλους. Έκανα τα καθημερινά μου σήμερα. Ετοιμαστήκαμε, έφυγε η μικρή για το σχολείο κι εγώ αέρισα, έβαλα ένα πλυντήριο ρούχων, άδειασα το πλυντήριο πιάτων και μάζεψα τον νεροχύτη, έβγαλα αρακά μαγειρεμένο απ την Αγία κατάψυξη και κάθισα να πιω καφέ. Μόλις τελείωσε το πλυντήριο, έβαλα τα ρούχα στο στεγνωτήριο, μάζεψα κάτι λίγα απ την απλώστρα και έβαλα ακόμα λιγότερα σημερινά. Έστρωσα κρεβάτια και σιδέρωσα τα ρουχαλάκια που προέκυψαν απ το χθεσινό και το σημερινό πλυντήριο. Μη φανταστείτε, 6-7 ζευγάρια κάλτσες, ένα μπλουζοφόρεμα, 2 σεντόνια και 3 μαξιλαροθήκες :-P

Τακτοποίησα τα ρούχα στη ντουλάπα της μικρής και δούλεψα στον υπολογιστή ενώ έβραζα μακαρόνια για τη μικρή να συνοδεύσει τα κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα.

Γύρισε, την άλλαξα και της έβαλα να φάει. Της έδειξα πως να μαζεύει τα μακαρόνια με τη βοήθεια του κουταλιού και το έπιασε αμέσως! αχαχαχαχαχαχα! χάρηκα πάρα πολύ!

Φάγαμε όλοι, μάζεψα την κουζίνα και έστυψα έναν χυμό της μικρής. Τώρα ο μπαμπάς μας άναψε το τζάκι(είναι η μοναδική λύση θέρμανσης από πέρυσι για εμας), εγώ έκλεισα τα μπατζούρια και χαλαρώνουμε οικογενειακά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...