Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 32 λεπτά , Neverstop είπε:

Σίγουρα να κάνεις μία σειρά εξετάσεων γιατί δεν δικαιολογείται στην ηλικία σου τέτοια τιμή. Ίσως να δοκιμαζες κι άλλο διαγνωστικό. Στους υπερήχους έβλεπε καταβολές ο γιατρός? Έχεις κάνει παρακολούθηση?

Κι εξωσωματικη να καταλήξετε θα πας περίφημα σ'αυτή την ηλικία.

Expand  

Ναι και παρακολούθησα και την ωορρηξία με βάση των υπέρηχο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επισής περαστικά στους συζύγους και τα αρρωστούλικα παιδάκια. Αλλά και σε σένα ΥΟΤΟΥ.

Να χαιρετίσω τις πιο καινούριες στην παρέα.

Και να πω ότι κ γω τις σκούπες/σφουγγαρίστρες/απλώστρες τις έχω στο πίσω μπαλκόνι σε ράγα με γαντζάκια.Εκεί κρεμάω κ το καλαθάκι με τα μανταλάκια. τα σφουγγάρια και τις πετσέτες για τα νερά, αφού τις βάλω πλυντήριο μετά από κάθε χρήση, τις αποθηκεύω στο ντουλάπι του νιπτήρα του μπάνιου. Επίσης, Ειρήνη επειδή εμένα το πίσω μπαλκόνι είναι στενό καθότι παλιό το σπίτι, έχω μία ζαρντινιέρα στα κάγκελα με μία μαργαρίτα και 2 μκρά γρ\λαστράκια σε ένα μεταλλικό καλαθάκι του ικέα, σε μια 2η ράγα. (Οι δύο ράγες είναι τοποθετημένες εκατέρωθεν της μπαλκονόπορτας).

My_billy πολύ όμορφα οργανωμένο το σπίτι σου. θα πω το ίδιο και για το αστέρι του βορρά.

Κ γω το προηγούμενο ΣΚ ξεκαθάρισα τις ντουλάπες στο μεγάλο (μπροστινό) μπαλκόνι. Ελλείψει αποθήκης, εκεί φυλάω την ηλεκτρική σκούπα, κασπώ που εναλάσσω, τα τρυπάνια, τη σέγα, τους στόκους, το τριβείο τα πλακάκια που σπάω για να κάνω ψηφιδωτά, σιλικόνες, πινέλα, ρολλά, τις κασετίνες με βίδες-ούπατ-κατσαβίδια διαφόρων ειδών και μεγεθών, καλώδια, μεντεσέδες, λαδομπογιές, ξέρετε κ ό,τι άλλο βρίσκει κανείς σε ένα σπιτικό που οι ένοικοι επαγγέλονται δουλειά γραφείου και ουχί ξυλουργού/ηλεκτρολόγου/μάστορα/ό,τι βάνει ο νους σας...

Τώρα όμως, με δεδομένο ότι δεν έχω χρόνο για ενασχόληση αυτού οτυ τύπου "έδιωξα" αρκετά από τα υλικά μου, είτε χαρίζοντας, είτε πετώντας παλιές μπογιές, κόλλες και στοκοσιλικόνες που είχαν σχεδόν ξεραθεί, οπότε θα μπορούσε η μία ντουλάπα να φύγει.

Ο σύζυξ βέβαια θέλει τα εργαλεία του να μην στριμώχνονται :confused::confused::mad::mad:, οπότε τηρώ στάση αναμονής :rolleyes: και περιμένω μπας και βάψει/επισκευάσει κάποια λυμένα παλιά έπιπλα που έχουμε στο πατάρι, ώστε να τα μεταφέρουμε στο εξοχικό. (Τα ζα μου αργά βέβαια...)

Κατά τα άλλα τα υπνοδωμάτια είναι σε καλή κατάσταση-το δικό μας σε άψογη τολμώ να πω, κατάσταση-το μπάνιο καλά κρατιέται, η κουζίνα σε συμπαθητικά επίπεδα-βλέπετε το πάω λάου-λάου και...

...στο καθιστικό...

ΧΑΜΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!

Πλέουμε σε μια θάλασσα από παιχνίδια, μαρκαδόρους, σιδερωμένα/ασιδέρωτα απλώστρας και στεγνωτηρίου που-το έχω πάρει απόφαση πλέον-έχουν τον αμάζευτο.

elin είπε:
Επισής περαστικά στους συζύγους και τα αρρωστούλικα παιδάκια. Αλλά και σε σένα ΥΟΤΟΥ.

Να χαιρετίσω τις πιο καινούριες στην παρέα.

Και να πω ότι κ γω τις σκούπες/σφουγγαρίστρες/απλώστρες τις έχω στο πίσω μπαλκόνι σε ράγα με γαντζάκια.Εκεί κρεμάω κ το καλαθάκι με τα μανταλάκια. τα σφουγγάρια και τις πετσέτες για τα νερά, αφού τις βάλω πλυντήριο μετά από κάθε χρήση, τις αποθηκεύω στο ντουλάπι του νιπτήρα του μπάνιου. Επίσης, Ειρήνη επειδή εμένα το πίσω μπαλκόνι είναι στενό καθότι παλιό το σπίτι, έχω μία ζαρντινιέρα στα κάγκελα με μία μαργαρίτα και 2 μκρά γρ\λαστράκια σε ένα μεταλλικό καλαθάκι του ικέα, σε μια 2η ράγα. (Οι δύο ράγες είναι τοποθετημένες εκατέρωθεν της μπαλκονόπορτας).

My_billy πολύ όμορφα οργανωμένο το σπίτι σου. θα πω το ίδιο και για το αστέρι του βορρά.

Κ γω το προηγούμενο ΣΚ ξεκαθάρισα τις ντουλάπες στο μεγάλο (μπροστινό) μπαλκόνι. Ελλείψει αποθήκης, εκεί φυλάω την ηλεκτρική σκούπα, κασπώ που εναλάσσω, τα τρυπάνια, τη σέγα, τους στόκους, το τριβείο τα πλακάκια που σπάω για να κάνω ψηφιδωτά, σιλικόνες, πινέλα, ρολλά, τις κασετίνες με βίδες-ούπατ-κατσαβίδια διαφόρων ειδών και μεγεθών, καλώδια, μεντεσέδες, λαδομπογιές, ξέρετε κ ό,τι άλλο βρίσκει κανείς σε ένα σπιτικό που οι ένοικοι επαγγέλονται δουλειά γραφείου και ουχί ξυλουργού/ηλεκτρολόγου/μάστορα/ό,τι βάνει ο νους σας...

Τώρα όμως, με δεδομένο ότι δεν έχω χρόνο για ενασχόληση αυτού οτυ τύπου "έδιωξα" αρκετά από τα υλικά μου, είτε χαρίζοντας, είτε πετώντας παλιές μπογιές, κόλλες και στοκοσιλικόνες που είχαν σχεδόν ξεραθεί, οπότε θα μπορούσε η μία ντουλάπα να φύγει.

Ο σύζυξ βέβαια θέλει τα εργαλεία του να μην στριμώχνονται :confused::confused::mad::mad:, οπότε τηρώ στάση αναμονής :rolleyes: και περιμένω μπας και βάψει/επισκευάσει κάποια λυμένα παλιά έπιπλα που έχουμε στο πατάρι, ώστε να τα μεταφέρουμε στο εξοχικό. (Τα ζα μου αργά βέβαια...)

Κατά τα άλλα τα υπνοδωμάτια είναι σε καλή κατάσταση-το δικό μας σε άψογη τολμώ να πω, κατάσταση-το μπάνιο καλά κρατιέται, η κουζίνα σε συμπαθητικά επίπεδα-βλέπετε το πάω λάου-λάου και...

...στο καθιστικό...

ΧΑΜΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!

Πλέουμε σε μια θάλασσα από παιχνίδια, μαρκαδόρους, σιδερωμένα/ασιδέρωτα απλώστρας και στεγνωτηρίου που-το έχω πάρει απόφαση πλέον-έχουν τον αμάζευτο.

Γεια σου Elin , αυτό με τους μαρκαδόρους, τι να πω, βρίσκονται παντου όμως!!!

Μπραβο που έχεις τα περισσότερα δωμάτια πάντως τακτοποιημένα.

Kορούλες καλησπέρα!

Τι κάνετε? Ελπίζω και εύχομαι να είστε καλά.

Είχα πολύ τρεχάτη μέρα και σήμερα. Το πρωί, είδα ένα άσχημο όνειρο και ξύπνησα από τις 4 τα χαράματα....:roll: άργησα πολύ να ξανακοιμηθώ και σηκώθηκα... σαν ζόμπι.

Πήγε ο άντρας μου το φιογκάκι στο σχολείο και εγώ άφησα το σπίτι μας απόλυτα μαζεμένο εκτός από τον νεροχύτη, που δεν προλάβαινα. Έφυγα για δουλίτσα και επέστρεψα στη 1. Το αγόρι μου, μου είχε πλύνει όλα τα πιατικά και κατα-χάρηκα!!!!! :D

Ευτυχώς, είχα προνοήσει για φαγάκι, είχα βγάλει ζυμωμένο κιμαδάκι από την κατάψυξη οπότε έβαλα αμέσως μπιφτεκάκια και έκοψα πατατούλες. Μέχρι να φέρει ο άντρας μου το παιδί από το σχολείο, έβαλα και το 1 καλαμποκάκι {από τα 2 που είχα πάρει από τη λαϊκή} σε 3 κομματάκια και τα έβρασα.

Ετσι, φάγαμε υπέροχα, κορίτσια μου:

PB050175_zpsd89c2341.jpg

Το φιογκάκι, μας έφερε και ευχάριστα νέα σήμερα {μετά τα "άσχημα" της περασμένης εβδομάδας που πήρε Β στο διαγώνισμα της Γλώσσας} και πήρε Α με τόνο {το τονίζω! :tongue:} σε προγραμματισμένο διαγώνισμα των Μαθηματικών, χθες, και σήμερα πήρε Α, σε "απροειδοποίητο" τεστ Ιστορίας.

Σε λιγάκι θα ξεκινήσουμε διάβασμα και στις 5 θα πάω tae. Και αύριο μπόλικη δουλίτσα και μεθαύριο.

Επανέρχομαι να σας "μιλήσω" :P .

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια μ γεια σας!!! Τι κανετε? Σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!! :D σημερα εχω κανει πολλες δουλειες σκουπισμα,σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα,εβαλα δυο πλυντηρια κ τα απλωσα,σιδερωσα αλλα δυο,περασα τα μπανια κ τα μπαλκονια κ μαγειρεψα για εμας μοσχαρι κοκκινιστο με μακαρονια.τα μικρα ειχαν φαγητο απο χθες ψαροσουπα.ενδιαμεσα αλλαξα την μικρη δυο φορες κ εκανα τον διαιτητη αλλες πεντε! Τσακονονται πολυ :confused: τελος τα ταισα κοιμησα την μικρη κ τωρα χαλαρωνω! Το απογευμα θα παμε βολτα στα τζαμπο να χαζεψουμε τα χριστουγεννιατικα :tongue:

Διαφημίσεις

annie15 είπε:
Κοριτσακια μ γεια σας!!! Τι κανετε? Σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!! :D σημερα εχω κανει πολλες δουλειες σκουπισμα,σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα,εβαλα δυο πλυντηρια κ τα απλωσα,σιδερωσα αλλα δυο,περασα τα μπανια κ τα μπαλκονια κ μαγειρεψα για εμας μοσχαρι κοκκινιστο με μακαρονια.τα μικρα ειχαν φαγητο απο χθες ψαροσουπα.ενδιαμεσα αλλαξα την μικρη δυο φορες κ εκανα τον διαιτητη αλλες πεντε! Τσακονονται πολυ :confused: τελος τα ταισα κοιμησα την μικρη κ τωρα χαλαρωνω! Το απογευμα θα παμε βολτα στα τζαμπο να χαζεψουμε τα χριστουγεννιατικα :tongue:

Καλώς όρισες Annie , είμαι κι εγω νεα στην παρέα.

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου, ζηλέυω για jumbo...

Etoil πολυ ωραιο το ψυγειο σου,τελειες φωτο!

Κικι αυτο με τους λογαριασμους ειναι προβλημα για ολους,φευγουν τα λεφτα χωρις να το καταλαβουμε κ κυριως χωρις να τα "χαρουμε"

Ειρηνη μ πολυ χαρηκα για τις εξετασεις του μικρου φανταζομαι την ανακουφηση σου.για μενα δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο απο την υγεια των παιδιων μ!

Τινα μακαρι να σου πανε τα πραγματα οπως τα θες!

Χρυσα χρονια πολλα με υγεια!!!

Μπιλλακι πραγματικα μ συγκινησες,ευχομαι να γινει γρηγορα καλα γιατι το αξιζει!

MUMSOFIA είπε:

Ειρηνάκι φανταστικο το κοκκινο - θέλω και εγώ !!!

Ναι, καρδούλα μου. Μέχρι και Πέμπτη γίνεται χαμός, μετά μου λες. :D

mirtoula4 είπε:

Ειρήνη τέλεια χρώματα όλες οι φωτό σου...και τα νυχάκια όνειρο!!

Ερσάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ! :P

χρυσα81 είπε:
Ειρηνη μου Σε ευχαριστω ,γιάυτο επιασα σιδερο σημερα,ειανι η μονη δουλεια που δεν με κουραζει ,αν το υπόλοιπο σπίτι ειανι οκ,εβαλα και μουσικουλα...Ναι το απόγευμα εχουμε διαβασμα και καρατε..Καλή μας δυναμη !

Και πολύ καλά το σκέφτηκες Χρύσα μου.

Σήμερα νιώθεις καλύτερα?

Tintail είπε:
Δημητρακι μου, καλο κουραγιο καλο μου! Εχασα τον δικο μου στα 61 πριν δυο χρονια απο καρκινο στα οστα. Πεθανε στα χερια μου.

...... :(:(:(

areti32 είπε:
Ειρηνη αχ τι ομορφα νυχακια..

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες για το κοριτσακι μου..σημερα πρωτη μερα εμεινε μιαμισ ωριτσα και γενικα ολη η βδομαδα θα μενει λιγο γα να συνηθισει..μπηκε μονη της στην αιθουσα την πηρε η δασκαλα της αγκαλιτσα,κοιταζε δεξια και αριστερα τον χωρο..δεν εκλαψε οταν εφυγα.οταν πηγα να την παρω μου ειπε οτι εκλαψε μετα,αναμενομενο βεβαια,αλλα μετα ηρεμησε..τα ειχε στην αυλη ηταν στην αγκαλια της..ελπιζω ολα να πανε καλα..θα την παιρνω μετα την δουλεια.αυτη την εβδομαδα εχω αδεια..παω να ετοιμασω τραπεζι να φαμε,τονομακαροναδα σημερα,να κοιμισω την μικρη και το απογευμα εχουμε την μουσικοκινητικη της μεγαλης.

Αχ Αρετούλα μου, άδεια? Μπράβο κορίτσι μου!!! Και να ξεκουραστείς και να "βοηθήσεις" την όμορφη μπουμπού αλλά και να τους χαρείς όλους.

vaskokkal είπε:
ειρήνη έχουμε κόσμο που τους έχουν κόψει χρήματα κ παραπονιούνται κ όσο ναναι αυτό με επηρεάζει.

Και πολύ λογικό είναι, κορίτσι μου.... :?

annie15 είπε:
να πω στο ειρηνακι οτι ειμαι κ εγω τρελλη φαν των χριστουγεννων για να καταλαβεις περσι ειχα στολισει 1/11 κ φετος αυτο σκοπευα να κανω αλλα ο καιρος δεν με εμπνεει!

Α, δική μου είσαι και συ ε??? :twisted: Ξωτικούλη κανονικό! ;)

etoiledunord είπε:
g1yv.jpgx3hv.jpg

Ομορφο και τακτοποιημένο ψυγείο και υπέροχη ιδέα για διακόσμηση! Μπράβο κοριτσάκι μου γλυκό!!!! ;)

etoiledunord είπε:
z6uc.jpg η αγαπημενη μου γωνια j61j.jpg

Αχ ομορφιές... !

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας..

Σας διαβάζω εδώ και καιρό και ενίοτε έχω ζητήσει τη συμβουλή σας σε διάφορα μικροθεματάκια του σπιτιού.. Πήρα την απόφαση να σας γράψω αυτό το μήνυμα διότι αποφάσισα να συμμετέχω πιο ενεργά στο θεματάκι μας και στην παρεούλα μας..

Εν ολίγοις είμαι μια εργαζόμενη μητέρα ενός μπόμπιρα 7.5 μηνών που μου έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό και γύρισα μόλις χθες στη δουλειά ύστερα από 8.5 μήνες απουσίας.. Όλες οι μανούλες φαντάζομαι πως θυμούνται το αίσθημα να αφήνεις το παιδάκι σου ύστερα από τόσο καιρό αλλά τι να κάνουμε .. ας όψεται η ανάγκη μιας και καμία από μας δεν δουλεύει για χόμπι..

Στο σπίτι κάνω ότι προλαβαίνω και έχω μια γυναίκα που έρχεται κάθε 15 μέρες και κάνει τις βαριές δουλειές. Σούπερ μάρκετ πάω όποτε προλαβαίνω.. συνήθως κάθε Σάββατο που είναι και ο σύζυγος σπίτι και μαγείρεμα κάνω το πρωί πριν φύγω για δουλειά.. Σήμερα το μενού έχει πατάτες λαδορίγανη στο φούρνο..

Ελπίζω να κερδίσω κι εγώ μια γωνίτσα στην παρεούλα σας..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα είπε:
Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας..

Σας διαβάζω εδώ και καιρό και ενίοτε έχω ζητήσει τη συμβουλή σας σε διάφορα μικροθεματάκια του σπιτιού.. Πήρα την απόφαση να σας γράψω αυτό το μήνυμα διότι αποφάσισα να συμμετέχω πιο ενεργά στο θεματάκι μας και στην παρεούλα μας..

Εν ολίγοις είμαι μια εργαζόμενη μητέρα ενός μπόμπιρα 7.5 μηνών που μου έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό και γύρισα μόλις χθες στη δουλειά ύστερα από 8.5 μήνες απουσίας.. Όλες οι μανούλες φαντάζομαι πως θυμούνται το αίσθημα να αφήνεις το παιδάκι σου ύστερα από τόσο καιρό αλλά τι να κάνουμε .. ας όψεται η ανάγκη μιας και καμία από μας δεν δουλεύει για χόμπι..

Στο σπίτι κάνω ότι προλαβαίνω και έχω μια γυναίκα που έρχεται κάθε 15 μέρες και κάνει τις βαριές δουλειές. Σούπερ μάρκετ πάω όποτε προλαβαίνω.. συνήθως κάθε Σάββατο που είναι και ο σύζυγος σπίτι και μαγείρεμα κάνω το πρωί πριν φύγω για δουλειά.. Σήμερα το μενού έχει πατάτες λαδορίγανη στο φούρνο..

Ελπίζω να κερδίσω κι εγώ μια γωνίτσα στην παρεούλα σας..

Καλωσήρθες, τον μικρό ποιος τον κρατάει?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Αρετή (τώρα το θυμήθηκα) καλή αρχή για το μικράκι σου στον παιδικό, από μικρή μωρέ η μπουμπού στα βάσανα (αλλά και το να έχεις την πεθερά/μαμά στο σπίτι συνέχεια δεν λέει)

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια για το καλωσόρισμα..

Τον μικρό τον κρατάει η πεθερά μου.. Είναι κι αυτό μια κάποια λύση.. Βέβαια για να γίνει αυτό τους νοικιάσαμε γκαρσονιέρα δυο στενά πιο κάτω από το σπίτι διότι η μόνιμη κατοικία τους ήταν στη Μάνη και κάθε χειμώνα ξεχειμωνιάζανε είτε σε μας είτε στην κόρη τους.. Όμως δεν γινόταν σε ένα τριάρι να μένουμε εμείς, τα πεθερικά μου και το μωρό. Το δοκιμάσαμε ένα μήνα αλλά τα νεύρα μου έγιναν κρόσσια και έτσι αποφασίστηκε αυτή η λύση. Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...