Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια ~~~

Μάλλον πια καλό μεσημέρι!!!

Χτες μόλις γύρισα απο την δουλειά πήγα πήρα τον μικρο απο τα Αγγλικα ειχε ενα μεγάλο χαμογελο που με ειδε και γυρνώντας τον κερασα μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!

Ειδαμε μετα οικονενειακος ενα παιδικο πολύ καλο Disney και η μαμα ταυτοχρονα σιδέρωνε και εφτιαξε στα αγορια της hot dog !!

Αχ!! Απιστευτη ευτυχια ειναι να ειμαστε τοσο ηρεμοι

Μετά ο μικρός έκανε μπανάκι και ξαπλώσε

Μάζεψα επλυνα μια κουρτινα ( για να πουμε τα δικά μας) :) και εφτιαξα - διορθώσα 3 γουράκια 2014 και ξαπλωσα

Σηκώθηκα πρωί πρωί για να μαζέψω και μετά βουρ για δουλειά

Λέω το απογευματάκι να πάω να πάρω 2 - 3 υλικά που χρειάζομαι και μετά σπίτι

Σας φιλώ

Μεγάλη καρδιά... η μανουλα σου mybilly να της δώσεις ένα μεγάλο φιλι απο μένα

:) :) ΕΙρηνη Ειρηνάκι θέλω κοκκινα νυχάκια :) :)

Δήμητρα ελπίζω να βρεις την δύναμη να σταθείς δίπλα στον μπαμπά σου αλλά και την μαμά σου τώρα που δοκιμάζονται.

Χαίρομαι που ο μικρός είναι καλύτερα στον νέο παιδικό

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

πολύ ωραίες φωτογραφίες βάλατε, θαύμασα κυρίως τα ψυγεία σας.

Εμένα είναι πολύ πιο φορτωμένο αναγκαστικά αφού πάντα υπάρχει μέσα τουλάχιστον ένα ταψί ή μία κατσαρόλα αφού πάντα μαγειρεύω από την προηγούμενη, αλλά και επειδή προσπαθώ να μην πηγαίνω σούπερ/μανάβη συνέχεια, οπότε έχουμε πολλά λαχανικά/φρούτα.

Μόλις μίλησα με μια φίλη από τα παλιά και μου έλεγε οτι με τίποτα δεν θα καθόταν σπιτι (να μη δουλευε δηλαδη) και να αφοσιωθει στην οικογένεια της.Αυτά λέει γίνονταν παλια, τωρα οι γυναικές δουλεύουν. (η κοπέλα ειναι παντρεμένη αλλα δεν έχει ακόμα παιδια να αναφερω).

Ρε κορίτσια εγώ είμαι παλιομοδίτισα?

ΜΑΚΑΡΙ να μην είχα ανάγκη να δουλέψω (γιατί δουλεύω καθαρα για οικονομικούς λόγους και όχι για αξιοπρέπεια κτλ) και να ήμουν 24 ώρες το 24ωρο σπίτι με τα παιδακια μου και τον αντρουλη μου.Και ρωτάω, υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχια από το να τα πας σχολείο, να τα πάρεις, να τα διαβάσεις με όλα τα επακόλουθα, (γκρίνια,φωνές για τα ψίχουλα στο πάτωμα).

Εγώ από 22 δουλεύω και δεν καθισα ποτέ , ούτε στις εγκυμοσύνες, ούτε σαν λεχώνα.

Μόλις σαραντιζα πηγαινα στη δουλεια.Εφευγα από το σπίτι στις 7 και γύρναγα στις 5 μμ.

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

Και

Συνεχίζω...

και η κοπέλα να μου λεέι καλα που ζεις, θες να εξαρτάσαι από τον αντρα σου?

Να λες ευχαριστω που δουλευεις και έχεις δικό σου πορτοφόλι. Και έρχομαι εγω και λέω:

Το πορτοφόλι είναι ένα στο σπίτι και σίγουρα δεν είμαι αχάριστη που έχω δουλεια , τόσος κόσμος υποφέρει.

Αλλά ρε παιδια, της έκαναν τόση μεγάλη εντυπωση αυτά που της είπα , μιλάω παράλογα?

Αντώνης Σαμαράς στον Πρετεντέρη : «Η χώρα θα έχει free wifi internet σε 1 χρόνο από σήμερα! Δεσμεύομαι!»

Αντώνη είσαι ΘΕΟΣ! Δώσε και Nova 2play και τις έχεις τις εκλογές χαλαρά!

Έτσι για να γελάσουμε λίγο!!! :P :p :P :p (δεν είναι ανέκδοτο....όντως το είπε, το άκουσα) Γελάμε ελεύθερα

:P:p:p:p ορε που παμε !!!!!!!

Συνεχίζω...

Να λες ευχαριστω που δουλευεις και έχεις δικό σου πορτοφόλι. Και έρχομαι εγω και λέω:

Το πορτοφόλι είναι ένα στο σπίτι και σίγουρα δεν είμαι αχάριστη που έχω δουλεια , τόσος κόσμος υποφέρει.

Αλλά ρε παιδια, της έκαναν τόση μεγάλη εντυπωση αυτά που της είπα , μιλάω παράλογα?

Καταλαβαίνω ότι σου λείπει το σπίτι σου, δουλεύεις πολύ και ασταμάτητα, αλλά και εγώ πιστεύω ότι δεν δουλέυουμε μόνο για βιοποριστικούς λόγους, υπάρχουν και άλλα πράγματα που ικανοποιεί μια επιτυχημένη καριέρα.

Δεν θα έλεγα όμως ότι μιλάς παράλογα, δεν μου αρέσει να σκέφτομαι έτσι για όποιον δεν συμφωνεί μαζί μου;)

Διαφημίσεις

Συνεχίζω...

εσυ δεν λες παραλογα...οταν κανει παιδακι θα αναθεορησει :rolleyes:αλοστε ολες πριν κανουμε οικογενια γενηκα αλλα ειχαμε στο κεφαλι μας :rolleyes: εγω με φιλες που δεν ειναι στην ιδια φαση δεν σηζηταω τετοια (μην τρομαξουν και λακησουν :tongue:) απλα πινω μπυρες και περναω καλα οπος παλια :cool: και ακουο τα γκομενηκα τους οπος παλια :cool:

My_billy και γω νιώθω ένα κόμπο στο λαιμό για τη μανούλα σου...Για τις μαζεμένες συμβουλές που έχει έγνοια να δώσει και είναι μέλημά της και όχι για τον εαυτό της και για το τι περνάει.

Η μαμά σου πολεμά παλικαρίσια για τη ζωή της και εσείς, τα παιδιά της και τα εγγονάκια της είστε η δύναμή της.

Κ γω θα πω το ίδιο. Έτσι είναι οι μαμάδες. Πρώτα και πέρα και πάνω από όλα έχουν τα παιδιά τους. Η χαρά και η ευτυχία τους είναι η δική σας (όπως θα ξέρεις κ συ καθότι μανούλα)

Δεν ξέρω τι να σου πω. Νομίζω ότι η οικογενειακή αγάπη, ενότητα και σύμπνοια είναι αυτό που μπορείτε να δώσετε ο ένας στον άλλο. Είστε οι συμπολεμιστές της κ όσο σας νιώθει έτσι δίπλα της θα συνεχίζει να παλεύει με κουράγιο κ ελπίδα.

Μία μάχη τη φορά.Ελπίζω να νικήσει και να την έχετε κοντά σας πολλά-πολλά χρόνια.

(Αν μου επιτρέπεις την ερώτηση, το γεγονός ότι δεν λήφθηκε το σωστό δείγμα, οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος; Μήπως να το βλέπατε; Δεν θα πρέπει να γίνει σύντομα το χειρουργείο για να υπάρξει απάντηση; Η μαμά σου πώς είναι;)

Καταλαβαίνω ότι σου λείπει το σπίτι σου, δουλεύεις πολύ και ασταμάτητα, αλλά και εγώ πιστεύω ότι δεν δουλέυουμε μόνο για βιοποριστικούς λόγους, υπάρχουν και άλλα πράγματα που ικανοποιεί μια επιτυχημένη καριέρα.

Δεν θα έλεγα όμως ότι μιλάς παράλογα, δεν μου αρέσει να σκέφτομαι έτσι για όποιον δεν συμφωνεί μαζί μου;)

Σίγουρα ο καθένας έχει τη γνώμη του , σεβαστή . Εννοείται!!!

Αλλά ο τρόπος που μου μίλησε, τόσο απαξιωτικά ένιωσα λες και είπα το πιο κουλό πράγμα του κόσμου.Και δεν προσπάθησα να την πείσω για κάτι, απλά πάνω στη συζήτηση για την πίεση της δουλειάς , της είπα ότι θα προτιμούσα να μην δουλέυω.Μόνο να την άκουγες!!!

Είχε ένα ύφος... Λες και με "μάλωνε ".

Έμεινα κάγκελο.Δεν είπα τίποτα άλλο,μετά συζητήσαμε περί ανέμων και υδάτων.( για τα Χριστουγεννα και στολισμο,ασχετα δηλαδη), αλλά μου έκανε εντυπωση η τόσο ακραία αντίδρασή της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...