Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Α εμείς Χαρούλα έτσι κάνουμε πια... Πάντα ήθελα να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου αλλά απ όταν ιδρώναμε να βγάλουμε το μήνα τρενάροντας το σούπερ μάρκετ συμφώνησα σε αυτό που φώναζε ο άνδρας μου. Πέρα απ το σχολείο και το δάνειο όλα τα άλλα πληρώνονται ληγμένα. Η δε ΔΕΗ, και 40 μέρες ληγμένη. Γιατί πως να το κάνουμε, όταν τα πάγια έξοδα ενός νοικοκυριού φτάνουν τα 2/3 του μισθού, ε έλεος! Αν δεν θα ναι ΔΕΗ, θα ναι εφορία. Α στο καλό πια...

Χτυπήσατε ευαίσθητο σημείο και ούτε καλημέρα δεν πρόλαβα να πω! Καλημέρα σε όλες με καλά νέα για τις οικογένειές σας!

Εγω δεν θυμαμαι να εχω πληρωσει ποτε δεη στην ωρα της...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μιλουσα με την μαμα μου στο τηλ.

...........αποτυχια της βιοψιας για δευτερη φορα!!!!!!!!

την πρωτη με σφυρι κ καλεμι... την δευτερη με τρυπανι....κ τωρα θα πρεπει να χειρουργηθει τελικα για να παρουν σωστο δειγμα. ποσος πονος........ΓΙΑΤΙ?

αλλα βρε κοριτσια αντι να της δινω εγω κουραγιο,μου ελεγε να μην στεναχωριεμαι για εκεινη,να αφοσιωθω στον γαμο μου κ πως οταν φυγει....θα νιωθει ολοκληρωμενη κ δεν την πειραζει... αρκει να ειμαστε καλα εμεις κ να ξερει οτι θα μας αφησει ευτυχισμενες......

μου ειπε να παρατησω το σπιτι αυτην την στιγμη κ να φτιαξω μαλλια κ νυχια να με βλεπει παντα ο Τ περιποιημενη. μου εδωσε τοσες συμβουλες που μου τις εχει ξαναπει αλλα για καποιο λογο σημερα ειχσν αλλη βαρυτητα για μενα.....

νιωθω απλα τυχερη που την εχω για μαμα κ τοσο λυπημενη που πρεπει να τραβηξει ολα αυτα

καλημερα.χρυσα περαστηκα στον αντρα σου...δεν θυμαμε αν σου ειπα χρονια πολλα για τα γεννεθλια
:oops:
( το μυαλο μου εχει γιινει πουρες) πολυχρονη λοιπον και ευτηχησμενηνα ειναι παντα καλα η οικογενιασου.Ειρηνη πολυ διαβασμα ρε παιδι μου .....αργοτερα τι θα κανουν δηλ. παντος σε πολα σχολεια ειναι ετσι
:rolleyes:
..εγω ειμαι σε κατασταση γεννεθλιων αυτη την εβδομαδα,ο μικρος εχει γεννεθλια 9/11 και θα τα κανω την κυριακη,σε λιγο θα παω για τουρτα, θελω με θεμα τρακτερ,για να δω τι θα δω
κι εγω εχω γεννεθλια 6/11 πλισιαζουν τα 40
φιλες τα λεμε μετα.....φιλια

Γεια σας κορούλες μου.

Πολυ τρεχάτη μέρα η σημερινή. Ηρθε ο θείος μου, έφαγε και έφυγε τελικα. Δεν έμεινε, ήθελε να πάει σπιτάκι του ο άνθρωπος. Εκατσε μαζί μας μερικές ώρες, χαρηκε και ο μικρός.

Πήρα το φιογκάκι από το σχολείο, ήρθαμε σπίτι, φάγαμε και ξεκινήσαμε διάβασμα.

Σήμερα ήταν πολύ πολύ δύσκολη μέρα κορίτσια μου. Το πόσα τους είχαν βάλει για αυριο.. δηλαδή δεν είναι λογικό να τους βάζουν κάποιες μέρες τόσα πολλά. Ξεκινήσαμε αμέσως διάβασμα, έφυγα για δουλειά, επέστρεψα από δουλειά και εκείνο συνέχιζε με τον μπαμπά του. Εκανε μερικά μικρά διαλείμματα αλλά αν είναι δυνατον στην Γ' Δημοτικού να διαβάζουν τόσο πολυ! Με το που ήρθα από δουλειά, το ετοίμασα και έφυγε για αγγλικά. Και το χειρότερο είναι πως δεν έχει τελειώσει το παιδάκι! Αφού γυρίσει από τα αγγλικά και φάει, θα πρέπει να τελειώσουμε! Αυτό δεν έχει ξαναγίνει και μου δημιουργησε πολύ εκνευρισμό. Δεν είναι δυνατόν να τα πιέζουμε τόσο πολύ τα παιδιά. Στο μεταξύ το παιδί επιστρέφει περίπου 8.30 από τα αγγλικά. Μέχρι να φάει και να πλυθεί θα πάει 9. Είναι δυνατόν στις 9 το βράδυ να διαβάζει ένα τόσο μικρό παιδί, όταν κανονικά θα έπρεπε να κοιμάται? Και πόσο καθαρό θα είναι το μυαλουδάκι του, τέτοια ώρα?

Εχω εκνευριστεί και δεν μπορώ να κάνω και τίποτα...:(

Αυτή την εβδομάδα, έχω μπόλικη δουλίτσα και θα "χάνομαι" για λίγο αλλά εσείς θα ξέρετε.

Τα υπέροχα νέα της ημέρας είναι πως μίλησα με το νοσοκομείο και όλα καλα. Επιτέλους βγήκαν οι εξετάσεις και βγήκαν όλες εξαιρετικές! Κανένα θέμα, μου είπε η γιατρός, δόξα την Παναγία, όλα εντάξει με το παιδί!

Σας φιλώ μικρές μου

Μπραβο για τον γιο σου.Να μην ξαναπεράσεις το παραμικρο μαζί οτ, να ειναι παντα υγιής, τι αλλο θελουμε?

Καλα, με αγχωσες τρελα τωρα με το διαβασμα.

Τι με περιμενει... και ο γιος μου δεν εχει καθολου υπομονη, παει πρωτη τωρα, ειναι πανεξυπνος αλλα βαριεται να κατσει να διαβασει,οοολα τα ξερει.

Θα δουμε ...

Φιλια !

my billy είναι λογικό η μαμά σου να χει κουραστεί απ τη μάχη που δίνει. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι δυνατή και πιστεύω απόλυτα πως ενδιαφέρεται για την ευτυχία σας ώστε όταν φύγει να είναι ήσυχη για τα παιδιά της.

Δεν ξέρω τι να πω άλλο... Συνέχισε να εισαι εκεί για εκείνη και ακολούθησε τις συμβουλές της :wink:

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

την πρωτη με σφυρι κ καλεμι... την δευτερη με τρυπανι....κ τωρα θα πρεπει να χειρουργηθει τελικα για να παρουν σωστο δειγμα. ποσος πονος........ΓΙΑΤΙ?

αλλα βρε κοριτσια αντι να της δινω εγω κουραγιο,μου ελεγε να μην στεναχωριεμαι για εκεινη,να αφοσιωθω στον γαμο μου κ πως οταν φυγει....θα νιωθει ολοκληρωμενη κ δεν την πειραζει... αρκει να ειμαστε καλα εμεις κ να ξερει οτι θα μας αφησει ευτυχισμενες......

μου ειπε να παρατησω το σπιτι αυτην την στιγμη κ να φτιαξω μαλλια κ νυχια να με βλεπει παντα ο Τ περιποιημενη. μου εδωσε τοσες συμβουλες που μου τις εχει ξαναπει αλλα για καποιο λογο σημερα ειχσν αλλη βαρυτητα για μενα.....

νιωθω απλα τυχερη που την εχω για μαμα κ τοσο λυπημενη που πρεπει να τραβηξει ολα αυτα

:(:(

τοσος πονος γιατι :confused:ασ καναν απο την αρχη χειρουργειο να μην ταλεπορουν τη γυνααικα :evil: ειναι υπεροχο ατομο αφου μετα απο τοσο πονο τι νιαζει να ειναι καλα τα παιδια της:| τουλαχηστον αυτη τη φορα ασ γηνουν ολα σωστα :rolleyes:

Πολύ με συγκίνησες βρε κοριτσι μου, ειμαι ετοιμη να βάλω τα κλαματα.

Πόσο σε καταλαβαίνω να ήξερες!!! Έχω τη μαμα μου με μια χρόνια ασθενεια και τον τελευταιο καιρο έχει καταβληθεί πολυ, και οταν μου λεει συμβουλες δεν θέλω να τις ακουω,νιώθω ότι με αποχαιρετα.

Αι στο καλό δεν είναι έτσι ομως, οι μαμαδες μας ειναι δυνατές και θα τα καταφέρουν!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ, σου στέλνω την θετική μου ενέργεια.

Είναι απλά μια δοκιμασία που θα περάσει η μαμά σου, αλλά με θέληση πάνω από όλα θα τα καταφέρει να τα ξεπεράσει όλα.

Να είσαι κοντά της όσο μπορείς, να την στηρίξεις.

Και καταλαβαίνω ότι θα ήθελες να πάρεις τον πόνο της εσυ...

Τις ευχές μου!!!

εγω ειμαι σε κατασταση γεννεθλιων αυτη την εβδομαδα,ο μικρος εχει γεννεθλια 9/11 και θα τα κανω την κυριακη,σε λιγο θα παω για τουρτα, θελω με θεμα τρακτερ,για να δω τι θα δω
κι εγω εχω γεννεθλια 6/11 πλισιαζουν τα 40
φιλες τα λεμε μετα.....φιλια

Χρόνια πολλά και σε σένα και στο γιόκα σου!Να χαίρεστε ο ένας τον άλλον....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μπιλάκο ,η μαμα σου ειναι ηρωας και το ξερεις,ανεβαινει το δικό της γολγοθα αλλα σαν καλή μητερα για εσας εχει εγνοια.Κατι θα ξερει για σου δινει τετοιες συμβουλές,να τις ακολουθησεις.Ευχομαι ,οτι και αν περασει να μην ξανατραβηξει τετοιους πόνους!

Νασια,πολύ ομορφο και τακτοποιημενο το δωματιο σας,εισαι χρυσοχερα,ειναι γνωστο!

Rav,συμφωνω απολύτως!Και εμεις εχουμε σταματησει να πληρωνουμε εμπροθεσμα πια,και να θες δεν γινεται,παντα κατι θα προκύψει.

Εtoil,σε ευχαριστω,δεν θυμαμαι και εγω αν μου ευχηθηκες ,αλλα ειναι το ίδιο.2 σκορπιοι σε ενα σπίτι,πως τα βγαζετε πέρα???Να τον χαιρεσαι και να σε χαιρονται και εσενα οι αντρες σου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Μπιλάκι μου....με συγκίνησες!!! Εύχομαι η μανούλα να γίνει καλά....να ξεπεράσει τα πάντα....εσύ μείνει δίπλα της, άκουσε την, αγκάλιασε την, φίλησε την γιατί αυτές οι στιγμές μας, μαζί τους είναι μοναδικές και ανεκτίμητες!!!

Επέστρεψα απο την εφορία, πλήρωσα και κινητό, πήγα ένα μικρό σούπερ, ταχυδρομείο και μόλις έκατσα!!

Πάντως βρε κορίτσια, έβλεπα εχτές τον Σαμαρά στον Πρετεντέρη να μιλάει και είπε ότι δεσμεύεται ότι του χρόνου θα έχει όλη η Ελλάδα ασυρματο ίντερνετ....είναι και αυτό σημαντικό δεν μπορείτε να πείτε!!! Μπορεί να μην έχουμε να φάμε αλλά θα μας κανονίσει να έχουμε ίντερνετ όταν βγούμε στους δρόμους!!!

Χρόνια πολλά etoil για σένα και το παιδάκι σου!

Περαστικά στους αρρωστούληδες και καλή δύναμη στους υπόλοιπους!!!

Αντώνης Σαμαράς στον Πρετεντέρη : «Η χώρα θα έχει free wifi internet σε 1 χρόνο από σήμερα! Δεσμεύομαι!»

Αντώνη είσαι ΘΕΟΣ! Δώσε και Nova 2play και τις έχεις τις εκλογές χαλαρά!

Έτσι για να γελάσουμε λίγο!!! :P :p :P :p (δεν είναι ανέκδοτο....όντως το είπε, το άκουσα) Γελάμε ελεύθερα

Ετοιμασα παστιτσιο και μολις το εβγαλα από το φουρνο,καθαρισα κουζινα και πάγκους,απλωσα το πρωινο πλυντηριο,σκουπισα ,σφουγγαρισα σαλόνι και κουζινα,ξεσκόνισα,αερισα το σπίτι,τιναξα και ξαναεστρωσα τα ριχταρια κια θελω να κανω μπανακι.Ο αντρας μου ειναι ακόμη χαλια....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αντώνης Σαμαράς στον Πρετεντέρη : «Η χώρα θα έχει free wifi internet σε 1 χρόνο από σήμερα! Δεσμεύομαι!»

Αντώνη είσαι ΘΕΟΣ! Δώσε και Nova 2play και τις έχεις τις εκλογές χαλαρά!

Έτσι για να γελάσουμε λίγο!!! :P :p :P :p (δεν είναι ανέκδοτο....όντως το είπε, το άκουσα) Γελάμε ελεύθερα

Αν ειναι δυνατον,δεν φτανει που τραβαμε ότι τραβάμε ,μας δουλευουν και από πάνω!(Για το Σαμαρα εννοω...)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...