Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα σας, ελπίζω να έχουμε μια ωραια μερα, εγω δουλεύω συνέχεια εκτός απο την Παρασκευή μιας και έκλεισα ραντεβού στο παιδων για παιδοοφθαλμιατρο (μετα απο 2 μήνες μου το κλείσανε), την πηγαίνω πάντα στο Ιασώ αλλά επειδή ειναι εξάμηνη επανεξέταση είπα να την πάω εκεί για πρώτη φορά να δούμε τι λένε, επίσης ειναι το παιδων στην Συγγρου, δεν ξέρω εαν εχει καμμιά σας εμπειρία απο εκεί!

Τα του σπιτιού ειδικά χθες εκτός απο σίδερο, μαγείρεμα και στρωσιμο κρεβατιών δεν έκανε τίποτα αλλο, το απόγευμα θα τακτοποιήσω τα πάντα!

Θα τα πούμε αργότερα, καλη συνέχεια!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοριτσια όμορφα ,τι κάνετε?Καλημερα!

Η επιδημια στους αντρες καλά κρατει στο καφε μας.Και ο δικός μου δεν ηταν καθολου καλά τη νυχτα και σημερα δεν πήγε για δουλεια.Ελπίζω να συνέλθει μες την ημερα!

Ετσι τα κεφια μου ειναι πολύ κατω σημερα...εφτιαξα καφεδακι,εχω βαλει και ενα πλυντηριο,εστρωσα το κρεβατι του μικρου ,μαζεψα και καθησα να χαζεψω.

Ειρηνη ,οντως πάρα πολύ διαβασμα για τοσο μικρο παιδι.Ολοι λένε οχι πάνω από μια ωρα...Μπραβο για τις εξετασεις του φιογκακιου,επιτελους ησυχασατε!

Αρετη,μεγεια τη ντουλάπα!Η μουσικοκινητικη "παιζει " πολύ τελευταια.Μαλλον ειναι ωραια δραστηριότητα για μικρα παιδια.

Αnnie,καλωσηρθες και από εμενα ,ξεχασα να σου γραψω εχθες!

Κική περαστηκά σου.Για τα οικονομικα ,ασ'το καλύτερα...

Εtoil,πολύ ομορφες οι φωτο σου ,ειδικα αυτη η γωνια με την πολυθρονα,ονειρο!

Κωνμαμα και Αμελί σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας!

Λιλά,καλή σου μερα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!!!

Μόλις μαγείρεψα μακαρόνια με κιμά και πάω εφορία να τα σκάσω....με τις υγείες μας!!! :evil::evil:

Δουλευούμε για να τους πληρώνουμε μου φαίνεται....αφού όλα εκεί πάνε!

Καλημέρα σε όλα τα κορτσούλια!!!!!

έχω μέρες να μπω γιατί είχα πάει να δω τον ξαδελφούλη μου που βγήκε!!!

Γύρισα χθες και όπως καταλαβαίνετε έκανα γενική το σπίτι μετά απο σχεδόν μια βδομάδα μόνος του ο αντρούλης μου!!

Παω να σας διαβάσω!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μόλις μαγείρεψα μακαρόνια με κιμά και πάω εφορία να τα σκάσω....με τις υγείες μας!!! :evil::evil:

Δουλευούμε για να τους πληρώνουμε μου φαίνεται....αφού όλα εκεί πάνε!

Πλέον αυτό έχει γίνει...... δεν δουλεύουμε για να ζούμε , ζούμε για να δουλεύουμε και να τους τα δίνουμε......

Καλημέρα κορίτσια,

εύχομαι τα καλύτερα για όσους είναι άρρωστοι και σε όσους περιμένουν αποτελέσματα πάσης φύσεως.

Εγώ επιτέλους τελείωσα τον γενικό και το σπιτάκι μου περιμένει να χαλάσει λίγο ο καιρός για να στρώσουμε τα χαλιά.

Να σας δείξω λοιπόν το παιδικό μας δωμάτιο καθώς και την βιβλιοθήκη με τα παιχνίδια και τα βιβλία των παιδιών.

e8a7.th.jpg

21ow.th.jpg

9ggg.th.jpg

Εν τω μεταξύ εχτές πήγαμε με την νονά του τρίτου στο Πλανητάριο που είχε δωρεάν προβολή επειδή έκλεινε τα 10 χρόνια.Ηταν πάρα πολύ ωραία αν και ταλαιπωρηθήκαμε λίγο γιατί δεν βρήκαμε εισητήρια για τις απογευματινές προβολές αλλά πήγαμε στις9,15 το βράδυ και τα μικρά λάλησαν λίγο αλλά το ευχαριστήθηκαν.

Ειρήνη μου και εμάς έτσι έβαζαν στον μεγάλο και συνεχίζουν να του βάζουν αλλά στον μικρό το διάβασμα του είναι 10 λεπτά και όσο και να σας φαίνεται κουλό εμένα μου κακοφαίνεται που δεν έχει πιο πολύ διάβασμα.

Τεσπά σήμερα έχω ραντεβού με τον ορθοπεδικό για την μέση μου και βαριέμαι να πάω όσο τίποτε άλλο.

Ειρήνη τέλεια νέα!! Μπράβο τουλάχιστον ηρεμήσατε !!!!

Υπομονή για το διάβασμα!!! Πλέον τα παιδιά απ' ότι καταλαβαίνω και απο τις φίλες μου που έχουν παιδιά στο δημοτικό, τα παιδιά δεν έχουν ελεύθερο χρόνο σχεδόν καθόλου!!! και τρέχουν όλοι μέρα πανικόβλητοι για να τα προλάβουν όλα!!!

καλημερα!!

επεσα πανω σε αυτην την προσφορα αλλα σας το βαζω σαν ιδεα γιοα οσες πιανουν τα χερακια τους!

http://www.deals365.gr/deal.php?id=3682&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=Alldeals&utm_campaign=Deals365

a2.jpg

Απ' ότι διαβάζω δεν αποσχολεί μόνο εμάς το οικονομικό!! τι είναι αυτό ρε κορίτσια με το που μπάινει ο μήνας και πληρώνεσαι, ο μισθός γίνεται καπνός!!!!! αφού ο άντρας μου λέει τέλος θα κάνουμε και 'μεις στάση πληρωμών!!!

Διαφημίσεις

Α εμείς Χαρούλα έτσι κάνουμε πια... Πάντα ήθελα να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου αλλά απ όταν ιδρώναμε να βγάλουμε το μήνα τρενάροντας το σούπερ μάρκετ συμφώνησα σε αυτό που φώναζε ο άνδρας μου. Πέρα απ το σχολείο και το δάνειο όλα τα άλλα πληρώνονται ληγμένα. Η δε ΔΕΗ, και 40 μέρες ληγμένη. Γιατί πως να το κάνουμε, όταν τα πάγια έξοδα ενός νοικοκυριού φτάνουν τα 2/3 του μισθού, ε έλεος! Αν δεν θα ναι ΔΕΗ, θα ναι εφορία. Α στο καλό πια...

Χτυπήσατε ευαίσθητο σημείο και ούτε καλημέρα δεν πρόλαβα να πω! Καλημέρα σε όλες με καλά νέα για τις οικογένειές σας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εβαλα τα ριχτάρια του καναπέ για πλύσιμο {εκμεταλλευομαι τον ήλιο μας}

Έπλυνα και τακτοποίησα τα αγορασμένα της λαϊκής:

Οι ντοματούλες, πάνε στο ψυγείο

PB040173_zpsbc253669.jpg

Το ίδιο και τα καλαμπόκια

PB040174_zpse562731e.jpg

Και τα μανταρινάκια μας, τα έβαλα σε ένα ξύλινο καλαθάκι, πάνω στον πάγκο μας και για να ωριμάσουν αλλά και για "ντεκόρ" :P .

PB040175_zps51f6f64b.jpg

Συνεχίζω με ξεσκόνισμα...

Τέλεια!! απο παλιότερη συζήτηση που είχατε το έχω εφαρμόσει μέχρι και στον καταψύκτη!!! μ' έχουν βολέψει αφάνταστα τα καλαθάκια!!!

εκανα "καινουριο" το ρολόϊ μας στο σαλονι (ειναι ενα τελειως απλο απο το ικεα με 2 ευρω, το εχω απο το 2009-2010 και το ειχα ΒΑΡΕΘΕΙ! Πως σας φαινεται? :D

ΠΡΙΝ:

2013-11-03115020_zps6bc4fe8e.jpg?t=1383554327

ΜΕΤΑ:

2013-11-03155703_zps132c3a7a.jpg

Απλά ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!

Μπράβο!!

αρετουλα καλη αρχη στην μικρη σιγουρα θα προσαρμοστε μια χαρα κα θα ξαναβρειτε επιτελους τους ρυθμους σας χωρις γιαγιαδες στα ποδια σας!

ειρηνη μπραβο για τις εξετασεςι του μικρου κ την δικη σου αξονικη ολοι καλα λοιπον!

ο μπαμπας σου ειναι καλυτερα?

4u ο φιλος σας πως παει?? εχει βγει απ το νοσοκομειο ευχομαι να ζησει μια ηρεμη ζωη στο εξης!

θα συνεχισω.....

Α εμείς Χαρούλα έτσι κάνουμε πια... Πάντα ήθελα να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου αλλά απ όταν ιδρώναμε να βγάλουμε το μήνα τρενάροντας το σούπερ μάρκετ συμφώνησα σε αυτό που φώναζε ο άνδρας μου. Πέρα απ το σχολείο και το δάνειο όλα τα άλλα πληρώνονται ληγμένα. Η δε ΔΕΗ, και 40 μέρες ληγμένη. Γιατί πως να το κάνουμε, όταν τα πάγια έξοδα ενός νοικοκυριού φτάνουν τα 2/3 του μισθού, ε έλεος! Αν δεν θα ναι ΔΕΗ, θα ναι εφορία. Α στο καλό πια...

Χτυπήσατε ευαίσθητο σημείο και ούτε καλημέρα δεν πρόλαβα να πω! Καλημέρα σε όλες με καλά νέα για τις οικογένειές σας!

Καλημερα, και για εμας το ιδιο ισχυει, με το που τα παιρνουμε, τα εχουμε δωσει κιολας.

Εχω καταντησει να μετραω ευρω ευρω απο πριν παω σουπερ το ποσο θα κανουν τα ψωνια, η τη βενζινη με το σταγονομετρο, εξοδα μηδεν για μενα εννοειται, και του συζυγου ελαχιστα (μονο τα τσιγαρα δηλαδη), και παλι δεν φτανουν .

Εφορια εχω να πληρωσω απο περυσι, ηταν 2000 ευρω και δεν εχω δωσει ΤΙΠΟΤΑ. Προτιμώ να τα βαλω πετρελαιο φετος και να εχω και λιγα λεφτα σπιτι για ωρα αναγκης (υγειας των παιδιων δηλαδη, γιατι χειμωνας ερχεται και ολο και κανα παιδιατρο θα χρειαστουμε,μακαρι οχι βεβαια)

Δεν ξερω ποτε θα πληρωσω εφορια,στην αρχη εσκαγα, στεναχωριομουν, αλλα τωρα Χεσ....κα.

Αι σιχτιρ θα μας πεθανουν πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...