Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αχ είχα ακούσει κ γω γι αυτή τη γιορτή και μου άρεσε σαν ιδέα....για πες....ήταν όμορφα?Το Λιβάδι γενικά είναι ωραίο χωριό?ενδύκνειται η βόλτα για μικρά παιδιά?

Α!πολύ ωραίες οι φωτό απ το σπίτι σου!!;)

Αρετή αντε έγινε η αρχή, εύχομαι να συνηθίσει γρήγορα η μικρούλα σου...του χρόνου θα ακολουθήσουμε κ μεις....

δεν τρελαθηκα με τη γιορτη ...:rolleyes: αλλα αν το συνδιασεις με καφε στο αλλοτινο(ειναι ωραιο με καλο καφε και σερβις;)) και φαγητο εκει ειναι ωραια εμεις περαμε ωραια γιατι ειχαμε καλη παρεα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν τρελαθηκα με τη γιορτη ...:rolleyes: αλλα αν το συνδιασεις με καφε στο αλλοτινο(ειναι ωραιο με καλο καφε και σερβις;)) και φαγητο εκει ειναι ωραια εμεις περαμε ωραια γιατι ειχαμε καλη παρεα

μάλιστα...ωραία θα το εχω υπόψιν...ευχαριστώ:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Στα δικά μου... :rolleyes:

Λίγο άρρωστη... λίγο απ' όλα. Λίγο το στομάχι, λίγο το κεφάλι, λίγο τα κόκκαλα. Τόσο όσο, για να είναι αρκετά ενοχλητικό :?.

Πολύ θυμωμένη... Αυτή τη στιγμή έχω δίπλα μου λογαριασμούς (δεη, κινητά, σταθερό, κοινόχρηστα) και απλήρωτο νοίκι :oops:, που σημαίνει 590? και κανείς από τους δυο μας δεν έχει πληρωθεί :evil:.

Κατά τα άλλα, καλά :wink:.

Ο στόχος για σήμερα είναι να μπουν τα ρούχα 5 πλυντηρίων στις θέσεις τους (δίπλωμα ή σιδέρωμα) :cool: έξτρα από τα κλασικά καθημερινά και να γράψω μια αναφορά για τη δουλειά.

Να έχετε ένα όμορφο απόγευμα!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Λίγο άρρωστη... λίγο απ' όλα. Λίγο το στομάχι, λίγο το κεφάλι, λίγο τα κόκκαλα. Τόσο όσο, για να είναι αρκετά ενοχλητικό :?.

Πολύ θυμωμένη... Αυτή τη στιγμή έχω δίπλα μου λογαριασμούς (δεη, κινητά, σταθερό, κοινόχρηστα) και απλήρωτο νοίκι :oops:, που σημαίνει 590? και κανείς από τους δυο μας δεν έχει πληρωθεί :evil:.

Ο στόχος για σήμερα είναι να μπουν τα ρούχα 5 πλυντηρίων στις θέσεις τους (δίπλωμα ή σιδέρωμα) :cool: έξτρα από τα κλασικά καθημερινά και να γράψω μια αναφορά για τη δουλειά.

περαστικά σου Κική μου!!Οσο για τους λογαριασμούς...τι να πω....εγω αναρτωτιέμαι συνέχεια πώς γίνεται να δουλεύουμε δυο άτομα και να καλύπτουμε μόνο τα απαραίτητα και λογαριασμούς....:-(

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!

τι κανετεεεε???

εγω ανεβηκα κατα τις 2,30 απο το γραφειο, καναμε τα μεσημεριανα μας, εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε κ μαζεψα. ο νεροχυτης τιγκα αλλα καθησα να σας διαβασω. το λαπιτοπι μου κατι εχει παθει κ μερικες φορες δεν βλεπω τις φωτο, ουτε νυχια βλεπω ουτε το ρολοι της μαριαννας. (το μπολ με τα φρουτα το βλεπω! πολυ ωραιο!!!)

δημητρα μην νιωθεις ασχημα που στην αναγκη θυμασαι τα Θεια, ετσι κανουν οι περισσοτεροι ανθρωποι, κ Εκεινος ξερει οτι περναμε παρα πολλα καθε μερα για να μπορουμε ειμαστε ηρεμοι για να προσευχομαστε. θα πανε ολα καλα με τον μπαμπα σου!!! προσπαθησε να εισαι ηρεμη κ ψυχρεμη κ να το μεταδινεις κ στους αλλους.

βικυ ελεος! τι παθατε??? περαστηκα στον αντρα σου.

κικη μου περαστηκα κ σε σενα. οσο για τους λογαριασμους, να δω πως θα πληρωσουμε εμεις τους λογαριασμους μας τωρα που δεν παει ο αντρας μου για δουλεια, οποτε κ οι εισπραξεις κ οι πωλησεις πανε πισω (εγω κανω μονο τα απολυτως απαραιτητα για να μην ειμαστε κλειστα)

μαρια τις δικες σου φωτος τις βλεπω ολως περιεργως! πολυ ωραιες!!!!

περαστηκα στα δοντια σας, με ενα πονο οι εξαγωγες (σαν γεννα ακουστηκε αχαχαχαχαχα) κ να καλωςορισω τις καινουργιες, δεν θυμαμαι ουτε ονοματα τπτ, γιατι διαβαζω στα πεταχτα αυτες τις μερες! θα σας μαθω ομως!!!! (αυτο ακουστηκε σαν απειλη!!! αχαχαχαχα!!!)

παω να μαζεψω νεροχυτη γιατι πρεπει να φυγω για καμια ωρα απο το σπιτι. φιλακιαααααααααααααααα!!!!

τελικα την δουλεια των 2 εβδ την δεχτηκες?

Γεια σας κοριτσακια μου!!

Δημητρα ολα καλα θα πανε να εισαι αισιοδοξη και ψυχραιμη..να πανε ολα καλα με την εγχειριση και να αναρρωσει γρηγορα..εχεις την σκεψη ολων μας..

Χρυσα μου χρονια πολλα να τα εκατοστησεις,να σε χαιρεται η οικογενεια σου και εμεις..

Μαριαννα πραγματικα αγνωριστο το ρολοι..μπραβο σου..

Ειρηνη αχ τι ομορφα νυχακια..

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες για το κοριτσακι μου..σημερα πρωτη μερα εμεινε μιαμισ ωριτσα και γενικα ολη η βδομαδα θα μενει λιγο γα να συνηθισει..μπηκε μονη της στην αιθουσα την πηρε η δασκαλα της αγκαλιτσα,κοιταζε δεξια και αριστερα τον χωρο..δεν εκλαψε οταν εφυγα.οταν πηγα να την παρω μου ειπε οτι εκλαψε μετα,αναμενομενο βεβαια,αλλα μετα ηρεμησε..τα ειχε στην αυλη ηταν στην αγκαλια της..ελπιζω ολα να πανε καλα..θα την παιρνω μετα την δουλεια.αυτη την εβδομαδα εχω αδεια..παω να ετοιμασω τραπεζι να φαμε,τονομακαροναδα σημερα,να κοιμισω την μικρη και το απογευμα εχουμε την μουσικοκινητικη της μεγαλης.

καλη προσαρμογη αρετη μου, αντε να βρειτε τους ρυθμους σας!

χαχαχαχαχαχα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εσύ, δεν θα μου βάλεις συνταγή για ρυζόγαλο? Ε? Ε?

δεν ζηκευω δεν μου αρεσει καθολου το ριζογαλο!!!

Ξεσκόνισα πολυ καλά όλο το σπίτι, μάζεψα τον νεροχύτη, τελείωσα τις φακούλες και κιμαδάκι, που θα έχω με ζυμαρικά για το βράδυ.

Ξεκινώ σιδέρωμα...

δεν πιστευω να τις εκαψες????:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα όμορφες,

τι μου κανετε?

Εγω στη δουλεια, εργασία και χαρα.¨ολο ο Σ-κ δεν μπηκα καθόλου, ελιωσα στις δουλειες.

Αλλα δεν εστρωσα ακόμα το σαλόνι.Τους εβαλα ενα χαλι παιδικο στο κέντρο και επαιξαν, λυσσαξανε.Αφου τα έκανα μπάνιο, καθαρες πυτζαμουλες, μοσχοβολιστα καθισαμε ολοι μαζι στο χαλι, διαβαζαμε παραμυθια και γαργαλητα,κτλ.

Μετα τους εφτιαξα αυγοφετες για βραδινο και αφου φαγανε, αραξανε στους καναπεδες και κοιμηθηκαν εκει,μεχρι που ηρθε ο αντρας μου και τα πηγε στα κρεβατια τους.Φτιαξαμε ατμοσφαιρα και αραξαμε και εμεις.Αχ, τι ωραιο το σπιτακι μας σιγυρισμενο, καθαρο , με τα κερακια αναμενα, χτες πολυ το ευχαριστηθηκα!

Καλη μας εβδομαδα, με υγεια και χαρα!

κ εμενα με ηρεμει πολυ το καθαρο σπιτι, αντιθετα οταν ειναι βρωμικο κ ακαταστατο μου προκαλει κουραση κ εκνευρισμο!!!

Σας τα βάζω και εσάς κόρες!

1391920_466514113469364_1466938504_n_zpsf51d1f27.jpg

{είναι κατακόκκινα αλλά η φωτογραφική... :rolleyes: }

τωρα ξαφνικα την βλεπω!

παρα πολυ ωραια, αλλα κ το δακτυλιδι σουπερ!!!

Κική συμπάσχω με τους λογαριασμούς....το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι μόλις μπαίνει ο μήνας ξεμένουμε....τι θα γίνει δεν ξέρω!!!! Με άλλα λόγια όπως τα παίρνουμε τα δίνουμε!!! Περαστικά!!!

Γεια σας κορούλες μου.

Πολυ τρεχάτη μέρα η σημερινή. Ηρθε ο θείος μου, έφαγε και έφυγε τελικα. Δεν έμεινε, ήθελε να πάει σπιτάκι του ο άνθρωπος. Εκατσε μαζί μας μερικές ώρες, χαρηκε και ο μικρός.

Πήρα το φιογκάκι από το σχολείο, ήρθαμε σπίτι, φάγαμε και ξεκινήσαμε διάβασμα.

Σήμερα ήταν πολύ πολύ δύσκολη μέρα κορίτσια μου. Το πόσα τους είχαν βάλει για αυριο.. δηλαδή δεν είναι λογικό να τους βάζουν κάποιες μέρες τόσα πολλά. Ξεκινήσαμε αμέσως διάβασμα, έφυγα για δουλειά, επέστρεψα από δουλειά και εκείνο συνέχιζε με τον μπαμπά του. Εκανε μερικά μικρά διαλείμματα αλλά αν είναι δυνατον στην Γ' Δημοτικού να διαβάζουν τόσο πολυ! Με το που ήρθα από δουλειά, το ετοίμασα και έφυγε για αγγλικά. Και το χειρότερο είναι πως δεν έχει τελειώσει το παιδάκι! Αφού γυρίσει από τα αγγλικά και φάει, θα πρέπει να τελειώσουμε! Αυτό δεν έχει ξαναγίνει και μου δημιουργησε πολύ εκνευρισμό. Δεν είναι δυνατόν να τα πιέζουμε τόσο πολύ τα παιδιά. Στο μεταξύ το παιδί επιστρέφει περίπου 8.30 από τα αγγλικά. Μέχρι να φάει και να πλυθεί θα πάει 9. Είναι δυνατόν στις 9 το βράδυ να διαβάζει ένα τόσο μικρό παιδί, όταν κανονικά θα έπρεπε να κοιμάται? Και πόσο καθαρό θα είναι το μυαλουδάκι του, τέτοια ώρα?

Εχω εκνευριστεί και δεν μπορώ να κάνω και τίποτα...:(

Αυτή την εβδομάδα, έχω μπόλικη δουλίτσα και θα "χάνομαι" για λίγο αλλά εσείς θα ξέρετε.

Τα υπέροχα νέα της ημέρας είναι πως μίλησα με το νοσοκομείο και όλα καλα. Επιτέλους βγήκαν οι εξετάσεις και βγήκαν όλες εξαιρετικές! Κανένα θέμα, μου είπε η γιατρός, δόξα την Παναγία, όλα εντάξει με το παιδί!

Σας φιλώ μικρές μου

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνη τελεια νεα!!

Κοριτσια, μαλλον το εμαθε ο πρωην μου. Σημερα μιλησανε οι δικηγοροι. "Περιμενουμε αντιδρασεις" μου ειπε η δικη μου. Ουφ, καντε μια θετικη σκεψη για εμενα σας παρακαλω, φοβαμαι :(

Σας φιλω, σορρυ που δεν σα γραφω, ισως οταν κοιμηθουν τα μικρα να εχω ηρεμησει.

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Εδω ειμαι και παλι!!πολυ πολυ κουρασμενη δεν εχω κατσει λεπτο..το μεσημερι φαγαμε μαζεψα την κουζινα,κοιμισα την μικρη την αφησα με τον αντρα μου και εφυγα με την μεγαλη για την μουσικοκινητικη..ενθουσιαστηκε..γυρισαμε τους εφτιαξα να φανε και φυγαμε ολοι μαζι για το πρακτικερ..πηραμε μια πλαστικη ντουλαπα για το πισω μπαλκονι γιατι η αλλη εσπασε..αυριο το μεσημερι πρεπει να αδειασω την παλια και να τα τακτοποιησω στην καινουργια..ευκαιρια για ξεκαθαρισμα..γυρισαμε εκανα μπανιο τα παιδια ο αντρας μου εφτιαξε γαλατακια δοντακια και νανι..επιτελους να ηρεμησω λιγακι..

Ειρηνη μπραβο για τα καλα νεα..εμεινε στο παρελθον η περιπετεια..να ειναι παντα καλα το φιογκακι..

Τινα ευχομαι να πανε ολα καλα..

Αnnie καλως μας ηρθες..να χαιρεσαι τα παιδακια σου..

Βικυ περαστικα στον αντρα σου..βρε τι επαθε ο ανθρωπος στα καλα καθουμενα..

Κικη περαστικουλια..

Μαρια πολυ ωραιες οι φωτο απο το σπιτι σου..

Δεν θυμαμαι αλλα..καηκε ο εγκεφαλος μου..σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για τις ευχες για το κοριτσακι μου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Βρε Ειρήνη μου τόσο διάβασμα τους είχαν βάλει???? Πως τα πάτε με τα προφορικά??? πως του τα μαθαίνεις???

Όσο σκέφτομαι τι με περιμένει του χρόνου τρέμω!!! Εδώ εμείς που δεν έχουμε προφορικά και απο τα πολλά που μας βάζει διαβάζουμε ως τις 5 που να είχε και αγγλικά και προφορικά....εμένα η δικιά μου θα κλωτσήσει σίγουρα του χρόνου....!!! Ούφ!!!!

γεια σας κ παλι!

εχω αραξει με κρασακι κ σας διαβασα

απο δουλιτσες τωρα το απογευμα τιποτα το ιδιαιτερο, ταισα την μικρη κ την πηγα στις ξαδελφες. γυρισαμε την ξανα ταισα, την εβαλα για υπνο. επλυνα 2 πραγματακια στον νεροχυτη κ ξυδιασα τον βραστηρα γιατι ειχε πιασει αλατα.

τωρα χαλαρα...

ειρηνη τοσο διαβασμα? το κανουν σε ολα τα σχολεια η μονο η δικια σας εινια υπερβολικη?

τινα ενημερωσε μας τι εγινε!

βρε αρετη ποτε τα προλαβαινεις ολα???

πωπω νυσταζω

καλο βραδυ κοριτσακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...