Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χρυσα μου Χρονια Πολλα και απο εδω!!!Να εισαι παντα γερη και δυνατη!!!

Ειρηνη μου τελεια τα νυχακια!!!!

Μαριαννα υπεροχες οι φωτο σου!!!Το ρολοι πραγματικα αγνωριστο αφου το κοιταγα συνεχεια γιατι στην αρχη δεν μπορουσα να καταλαβω οτι ηταν το παλιο!!!

Δημητρα μου προσπαθησε να εισαι ηρεμη και ψυχραιμη!Να δεις οτι ολα καλα θα πανε!!!Σου στελνω τις ευχες μου μεσα απο την καρδια μου!!!

Βικυ μου περαστικα για τον αντρα σου!!!Κοιτα τι μπορει να παθεις στα καλα καθουμενα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!! Εγω σημερα αν κ ειναι δευτερα κ τις δευτερες κανω ντου σε ολο το σπιτι,δεν εκανα σχεδον τπτ! Εφαγα την μερα μου στον παιδιατρο,πηγα την μικρη γιατι ειχε πολυ βηχα κ τελικα ειναι απο τα δοντια.πολλα παιδακια αρρωστα ομως,κυκλοφορουν πολλες ιωσεις γιαυτο προσοχη στα μικρα σας.μολις γυρισα σπιτι εβαλα γρηγορα φαγητο,ψαροσουπα για τα παιδια κ μπιφτεκια για εμας.εκανα ενα γρηγορο ξεσκονισμα-σκουπισμα,εβαλα ενα πλυντηριο κ ασχολιθηκα με τα παιδια(ταισμα,αλλαγμα κ νανι).να πω στο ειρηνακι οτι ειμαι κ εγω τρελλη φαν των χριστουγεννων για να καταλαβεις περσι ειχα στολισει 1/11 κ φετος αυτο σκοπευα να κανω αλλα ο καιρος δεν με εμπνεει!

Καλησπερα!!!Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!Υπομονη με τα δοντια...

καλημερες απο Σερρες καλες μου φιλες!!!!!!!!!!!

μου λειπετε τοοοοοοοοοοοοοσο πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

να με συγχωρεσετε σας παρακαλω...

το μυαλο μου εχει φυγει...εχει καταρρευσει ο μισος μου κοσμος.........

ο μπαμπας δεν ειναι καλα...

χειρουργειο στις 13 και μεχρι τοτε τον εχουν ξεκανει με εξετασεις...

εχω χασει το μυαλο μου κ κανω τυποποιημενα μονο καποια πραγματα...

Απο Παρασκευη ειμασταν εκει!χθες βαπτιζε ο αδερφος μου την μικρη του αλλά ειμασταν ολοι απο την δικη μας πλευρα βουβοι....

ειχε κανονισει γευμα σε Λεσχη αξιωματικων αλλά το αλλαξε σε καφε κ μπουφε....

Ο μπαμπας προσπαθει να κρατηθει αλλά η μαμα εχει περασει τον καρκινο με τον αππου μου κ εχει ξεφυγει...ειναι παρα πολυ αγαπημενοι κ συνεχεια μαζι παντα σε ολα...

εχει τυψεις γιατι προσεχει τοσα χρονια την γιαγια μας πως κ πως σαν μωρο..η οποια ειναι 93....εχει καταλαβει κι αυτη κ σε κοιταει σαν χαζη.........

συγνωμη αν σας χαλαω...συγνωμη...αληθεια...

θελω να το μοιραστω...ισως καλυτερα...

δεν ξερω τι αντιδραση εχουν οι αλλοι αλλά εγω ξαναθυμηθηκα τα θεια κ τρεχω σε εκκλησιες...ντροπη φυσικα...αχαριστος ο ανθρωπος κ στα δυσκολα ΤΟΝ θυμαται...

ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα σε καινουριο παιδικο...καναμε προσαρμογη .τον προσεχουν ,τον αλλαζουν...3η βδομαδα απο σημερα!!

σας φιλω γλυκα

με κινητο πολυ δυσκολα να γραφω τελικα...

ανεβαινω κρεβατοκαμαρα στον παλιο....

μια προσευχη για τον μπαμπα-Δημητρη!! σας ευχαριστω!!!!!!!

Δημητρα περνας δυσκολες ωρες και σε νιοθω γιατι περασαμε απο αυτην την πορτα,πανω απο ολα ψυχραιμια και καλο θα ηταν να μην υπαρχουν πολλα δραματα μπροστα του (:rolleyes: αν ειναι ευκολο)προσευχομαι να πανε ολα καλα......ο αγιος Δημητριος να τον εχει καλα οπος εχει και τον δικο μου πατερα.....

Κοριτσακια θελω την βοηθεια σας,εχω ψαρια στην καταψυξη και θελω να τα κανω αυριο στην λαδοκολλα,εχετε καμια συνταγη?Προσανατολιζομαι να βαλω τα ψαρια με κρεμμυδακι,ντοματα και λαδακι στην λαδοκολλα και να τα ψησω,τι λετε θα βρομαει κρμμυδιλα???Λεμονι παει???Ψαχνω αλλα δεν βρισκω καμια συνταγη της προκοπης...

Να σας πω οτι γενικα δεν ειμαστε πολυ του ψαριου,ειδικα ο αντρας μου οποτε θελω κατι που να ειναι σουπερ για να τα φαει...

Διαφημίσεις

Jori πραγματικα στεναχωριεμαι πολυ οταν διαβαζω τετοια πραγματα γιατι εχω περασει παρομοια κατασταση με αισιο τελος ευτυχως!σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να το ξεπερασετε οσο πιο γρηγορα γινεται! Μαριαννα τελειο το ρολοι κ πρεπει να εχεις πολυ ωραιο κ "ζεστο" σπιτι! Ειρηνη υπεροχα νυχακια!!!

Κοριτσακια θελω την βοηθεια σας,εχω ψαρια στην καταψυξη και θελω να τα κανω αυριο στην λαδοκολλα,εχετε καμια συνταγη?Προσανατολιζομαι να βαλω τα ψαρια με κρεμμυδακι,ντοματα και λαδακι στην λαδοκολλα και να τα ψησω,τι λετε θα βρομαει κρμμυδιλα???Λεμονι παει???Ψαχνω αλλα δεν βρισκω καμια συνταγη της προκοπης...

Να σας πω οτι γενικα δεν ειμαστε πολυ του ψαριου,ειδικα ο αντρας μου οποτε θελω κατι που να ειναι σουπερ για να τα φαει...

εγω τα κανω λαδολεμονο και μουσταρδα στο γκριλ

Μαμα κωνσταντινου σ ευχαριστω πολυ! :D με τα δοντια κανω υπομονη απο πεντε μηνων,αλλα που θα παει θα τα βγαλει! Οσο για τα ψαρακια εγω βαζω μονο λαδι λεμονι,καποιες φορες οσο πιο απλα τα κανεις τοσο πιο νοστιμα γινονται! ;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα πέρα για πέρα!

Είμαι στη δουλειά (στο αεροδρόμιο ειμαι Βίκυ) και σήμερα είναι ζόρικη μέρα...

Εν τάχει, από ό,τι διάβασα:

Δήμητρα εύχομαι να είναι περαστικά όλα με τον μπαμπά σου. Κι ο δικός μου με καρκίνο για 2 χρόνια, γιατρεύτηκε και τελικά τον χάσαμε πήγε από ατύχημα. Μη χάνεις την πίστη σου, κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον

4u περαστικά στο φίλο σου...

Ρε Βίκυ τι έπαθε ο άντρας σου! Φτηνά τη γλίτωσε. όσα φέρνει η ώρα… Μια φορά πήγε να στριμωχτεί έτσι ο δικός μου, και στο τιμόνι ήταν η μάνα του! (κατά λάθος εννοείται!)

Μy billy πολύ μου άρεσαν οι φωτογραφίες! Καλή τύχη στα προσωπικά σου :) Εύχομαι όλα να πάνε όπως τα θες, και καλύτερα άμα λάχει!

Άννυ καλωσόρισες!

Χρύσα χρόνια πολλά!

Ειρήνη, πώρωση τα καλαθάκια! Ευχαριστώ και για το κοπλιμάν (για δες ποια μιλάει, εν τω μεταξύ!)

Δε θυμάμαι άλλα... φιλιά στις υπόλοιπες!

Πάω να κάνω τη χαρτούρα μου..

Και αφού σχολάσω, συνεχίζω ξεπακετάρισμα!

Καλημερα,χαθηκα λιγο αλλα ειχα δουλεια πεμπτη παρασκευη σαββατο,και κυριακη πηγαμε στο λιβαδι που ειχε γιορτη καστανου με φιλους.Σημερα ειχα 2 πελατισες στο ενδιαμεσο εκανα και γιουβαρλακια επληνα μπαλκονη εβαλα ηλεκτρ. μαζεψα ρουχα στεγνα και τωρα θα σας διαβασω.....ειδα και ομορφες φωτο που ανεβασατε :)

αχ είχα ακούσει κ γω γι αυτή τη γιορτή και μου άρεσε σαν ιδέα....για πες....ήταν όμορφα?Το Λιβάδι γενικά είναι ωραίο χωριό?ενδύκνειται η βόλτα για μικρά παιδιά?

Α!πολύ ωραίες οι φωτό απ το σπίτι σου!!;)

Αρετή αντε έγινε η αρχή, εύχομαι να συνηθίσει γρήγορα η μικρούλα σου...του χρόνου θα ακολουθήσουμε κ μεις....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Δήμητρα, έχει μάχες να δώσει ο μπαμπάς αλλά, όπως είπαν και τα κορίτσια, τίποτα δεν έχει χαθεί. Μείνετε ενωμένοι, πάρτε κουράγιο απ' όπου θέλει ο καθένας, στηρίξτε τον κι όλα θα πάνε καλά, ε;

Ειρήνη, πόσο classy τα νυχάκια! Ζηλεύω αλλά ας όψεται που θέλει και το σωστό δαχτυλάκι για να δείξει :rolleyes:.

Αρετή, μια γρήγορη και εύκολη προσαρμογή για τη μπουμπούκα εύχομαι ώστε να γυρίσετε στην καθημερινότητά σας σαςν οικογένεια! Μεγάλωσε και το δεύτερο κορίτσι σου!

Χρύσα, πολύχρονη κι ευτυχισμένη με ό,τι εσύ επιθυμείς! :D

Άννυ, καλώς ήρθες και περαστικά στη μπουμπού!

Βίκυ, περαστικά του του ανθρώπου! Απίστευτο τι θα μπορούσε να συμβεί!

Μαριάννα, πολύ όμορφες όλες οι φωτό αλλά εγώ εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα της εφαρμογής της ιδέας του βάζου!

Βάσω, σήμερα απαλλάσεσαι από το δοντο-βραχνά; :P

4U, καλή ανάρρωση να έχει ο άνθρωπος. Θ' αλλάξει η ζωή του μάλλον στο εξής :roll:.

Amelie, καλή προσαρμογή στο νέο σπιτικό!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...