Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

χρονια πολλα!!

Και εμεις σημερα σε παρελασεις,καμαρωσαμε τα παιδακια μας.

Μαγειρεψα κακαβια,φαγαμε καθαρισα νεροχυτη και παω βολτουλα μια που εχει καλη μερα!!

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμείς, φάγαμε στα πεθερικά μου άρα καθαρή κουζίνα.....και μάζεψα το σπίτι γιατί περιμένουμε νονούς....σήμερα γιορτάζει η Εύα μου (απο Ευαγγελία) :P :p :P

Nα την χαίρεσαι και καλά να περάσετε!

Χρόνια πολλά σε όλους:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Και εμείς, φάγαμε στα πεθερικά μου άρα καθαρή κουζίνα.....και μάζεψα το σπίτι γιατί περιμένουμε νονούς....σήμερα γιορτάζει η Εύα μου (απο Ευαγγελία) :P :p :P

να την χαιρεστε!:P

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα, μια έρώτηση: τα βιταξέκια που τα βάζετε σε χλωρίνη - με νερό φαντάζομαι ε?- γιατί το κάνετε αυτό? Μετά ας πούμε απολυμαίνονται και ξαναχρησιμοποιούνται σαν καινούργια?Με ενδιαφέρει γιατί εγω συνήθιζα να τα πετάω σύντομα με αποτέλεσμα να ξοδεύω πολλά σε βετέξ και δεν λέει...

εγώ αγοράζω αυτά που πλένονται στο πλυντήριο μέχρι 90 βαθμούς. Τα πλένω στους 40 ή στους 60 ανάλογα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ναι Ειρήνη εμείς το "κόλπο της σκούπας" το κάναμε, τώρα πάμε σε άλλη πίστα, προχωρημένη:tongue:

Σήμερα γιόρταζα!!!:P οπότε έκανα δύο κεϊκ το πρωί, έβαλα ένα πλυντήριο με πατάκια μπάνιου και τίποτες άλλο :-) Απλά το μεσημέρι έψησα λίγα μπιφτέκια που είχα ετοιμάσει από χτες το βράδυ (εγώ έφαγα μανιταρόπιτα από χτες - γενικά καμια σχέση με παράδοση και μπακαλιάρο φέτος :rolleyes:) και μετά πήγαμε βόλτες για καφέδες μέχρι τις 7 το απόγευμα! Το βραδάκι και πριν κοιμηθεί η μικρή μου τακτοποίησα κουζίνα, έβαλα πλυντήριο πιάτων και μετά έβαλα τα τηλέφωνα στο αθόρυβο!

(Απλά ρε παιδιά σήμερα 3 παραμύθια διάβασα μέχρι να κοιμηθεί - μάλλιασε η γλώσσα μου!):(

sACYp2.png

Γειά σας κορίτσια...

Διαβάζω ανελλιπώς αν και δεν προλαβάινω να γράψω...

Επειδή όμως αγαπάω την αρχηγό μας Ειρήνη... είπα να αναφέρω ότι είμαι Amsterdam!

Σύντομο επαγγελματικό ταξίδι... τι να κάνω... θυσιάζομαι η μάνα... lol

Ειρήνη μου το ξέρεις ότι σ' αγαπάω πολύ-πολύ!

Μην φωνάξεις πολύ...

φιλάκια

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καλημέρα,τι κάνετε?

Ξυπνησα με όρεξη σήμερα,ετοίμασα το αγοράκι μου για το σχολείο και περιποιήθηκα και τον εαυτό μου.:wink:

Τον πήγα σχολείο και επέστρεψα,έβαλα την κουρτίνα του παιδικού δωματίου και λίγα λούτρινα στο πλυντήριο και ενώ έλεγα πως δεν θα κάνω τίποτα για το Πάσχα,ξεκινάω σιγά σιγά.Στόχος μου είναι να κάνω τα υπνοδωμάτια και το υπόλοιπο μάλλον μετά το Πάσχα.Φέτος όμως θα το πάω πολύ χαλαρά,με τη μέθοδο της Ειρήνης μάλλον....:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σας κορίτσια...

Διαβάζω ανελλιπώς αν και δεν προλαβάινω να γράψω...

Επειδή όμως αγαπάω την αρχηγό μας Ειρήνη... είπα να αναφέρω ότι είμαι Amsterdam!

Σύντομο επαγγελματικό ταξίδι... τι να κάνω... θυσιάζομαι η μάνα... lol

Ειρήνη μου το ξέρεις ότι σ' αγαπάω πολύ-πολύ!

Μην φωνάξεις πολύ...

φιλάκια

Οχι δεν ζηλεύουμε....:mrgreen::-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα! Ναι Ειρήνη εμείς το "κόλπο της σκούπας" το κάναμε, τώρα πάμε σε άλλη πίστα, προχωρημένη:tongue:

Σήμερα γιόρταζα!!!:P οπότε έκανα δύο κεϊκ το πρωί, έβαλα ένα πλυντήριο με πατάκια μπάνιου και τίποτες άλλο :-) Απλά το μεσημέρι έψησα λίγα μπιφτέκια που είχα ετοιμάσει από χτες το βράδυ (εγώ έφαγα μανιταρόπιτα από χτες - γενικά καμια σχέση με παράδοση και μπακαλιάρο φέτος :rolleyes:) και μετά πήγαμε βόλτες για καφέδες μέχρι τις 7 το απόγευμα! Το βραδάκι και πριν κοιμηθεί η μικρή μου τακτοποίησα κουζίνα, έβαλα πλυντήριο πιάτων και μετά έβαλα τα τηλέφωνα στο αθόρυβο!

(Απλά ρε παιδιά σήμερα 3 παραμύθια διάβασα μέχρι να κοιμηθεί - μάλλιασε η γλώσσα μου!):(

Πολύχρονη Εvi,να είσαι υγιής και χαρούμενη:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες .

Εύχομαι υγεία και χρόνια πολλά , μια που η χθεσινή μέρα ήταν γιορτή για τους τους ορθόδοξους Έλληνες .

Καλορίζικο το blog θα μπω μετά να το εξερευνήσω γιατί διάβασα όσες σελίδες δεν είχα διαβάσει όλες αυτές τις μέρες που δεν κατάφερνα να μπω , λόγω ίωσης των παιδιών και μια αδιαθεσία δικιά μου .

Φιλιά σε όλες !!!!!

Βασιούλα μου

Να χαίρεσαι το βλασταράκι σου! Πολύχρονο, καλότυχο και ευτυχισμένο!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...