Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε;

εμείς είχαμε ένα ζόρικο σκ. το αμάξι δεν έπαιρνε μπρος κ το σπρώξανε να το βάλουνε στην άκρη κ πήρε σβάρνα τον σύζυγο κ σφήνωσε σε μία γωνιά μεταξύ αμαξιού κ τοίχου. γδάρθηκε κ μελάνιασαν οι γοφοί. κ η πόρτα του αμαξιού μπήκε όλη μέσα. φοβερά από το πουθενά. μα που πάνε να μετακινήσουν ένα αμάξι 1,5 τόνο. επειδή είναι ηλεκτρονικό δεν λειτουργεί τίποτα. τσπ ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. βέβαια δεν μπορούσε να κοιμηθεί στα πλάγια μόνο ανάσκελα κ πονούσε παρασκεύη κ σάββατο. χθές κ σήμερα καλύτερα. του χει μαυρίσει όμως πολύ.

χρύσα χρόνια σου πολλά να σε χαίρονται οι άνθρωποί σου.

γιώτα όντως χαλάρωσε λίγο με το άγχος κ τις πολλές δουλειές. κ να σου πω κάτι. στην τελική άσε τον άντρα σου να περάσει χρόνο με τη μικρή που πριν λόγω δουλειάς δεν τον παιρνούσε. κ μην αγχώνεσαι σε πληροφορώ ότι - κρίνοντας από την δική μου περίπτωση - μιά χαρά περνάνε τα παιδιά με τον πατέρα τους γιατί γενικώς οι άντρες λειτουργούν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από τους δικούς μας κ αυτό το καταλαβαίνουν τα παιδιά κ το απολαμβάνουν.

ηλιαχτίδα πιστεύω ότι το βραδυνό ωράριο έχει τα θετικά του κ τα αρνητικά του. θα δείξει πως θα ναι στην δική σου οικογένεια.

αμελί τι δουλειά κάνεις είπαμε; δεν θυμάμαι.

μπιλάκι τι ωραίο δωμάτιο του μικρού πολύ καλό. αλήθεια τώρα είσαι στο σπίτι της μαμά σου ή στο δικό σου; α και κάτι ακόμα. κουρτίνες δεν έχεις;

κ τι ωραίες συνθέσεις βλέπω έχουν κάνει τα κορίτσια με τα ωραία κλαδιά του φθινοπώρου. τέλειες.

μαριάννα σε ακούω που λές ότι κάθε εβδομάδα σου δίνουν ψάρια κ έχεις καθάρισμα. αχ μου αρέσουν πολύ τα ψάρια αλλά δεν αντέχω το καθάρισμα κ τη μυρωδιά τους. ευτυχώς εδώ στη γειτονιά έχει μία ταβέρνα που τους ξέρω κ δίπλα ακριβώς έχει ψαράδικο κ όποτε θέλω ψάρια παίρνω κ τα δίνω κ τα μαγειρεύουνε. βέβαια μου βγαίνουν λίγο ακριβούτσικα αλλά παίρνω μεγάλα κ τα φτιάχνουνε στα κάρβουνα. μιαμ κ εχω καιρό να φάω.

αχ τι άλλο να πω. περαστικά κορίτσια με τα δόντια. εύχομαι να πήγαν όλα καλά.

ειρηνάκι μεγιά τα νυχάκια.

μιαμ μιαμ τρελαίνομαι κ γώ για καλαμπόκι

Βρε βασουλα, τι ηταν κι αυτο παλι :shock: περαστικα του!

εμενα ψαρια μου δινει ο θειος του αντρα μου που ειναι ψαρας :rolleyes: και φυσικα πρεπει να τα καθαριζω εγω. Αυτο που με δυσκολευει πιο πολυ ειναι οτι δεν μ'αφηνει η μικρη και ποτε μα ποτε δεν προλαβαινω να τα καθαρισω την ιδια μερα :? και συνηθως ειναι πολλα τα ατιμα, αν εχουν και λεπια γκρρρ... :mad:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όμορφες,

τι μου κανετε?

Εγω στη δουλεια, εργασία και χαρα.¨ολο ο Σ-κ δεν μπηκα καθόλου, ελιωσα στις δουλειες.

Αλλα δεν εστρωσα ακόμα το σαλόνι.Τους εβαλα ενα χαλι παιδικο στο κέντρο και επαιξαν, λυσσαξανε.Αφου τα έκανα μπάνιο, καθαρες πυτζαμουλες, μοσχοβολιστα καθισαμε ολοι μαζι στο χαλι, διαβαζαμε παραμυθια και γαργαλητα,κτλ.

Μετα τους εφτιαξα αυγοφετες για βραδινο και αφου φαγανε, αραξανε στους καναπεδες και κοιμηθηκαν εκει,μεχρι που ηρθε ο αντρας μου και τα πηγε στα κρεβατια τους.Φτιαξαμε ατμοσφαιρα και αραξαμε και εμεις.Αχ, τι ωραιο το σπιτακι μας σιγυρισμενο, καθαρο , με τα κερακια αναμενα, χτες πολυ το ευχαριστηθηκα!

Καλη μας εβδομαδα, με υγεια και χαρα!

καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε;

εμείς είχαμε ένα ζόρικο σκ. το αμάξι δεν έπαιρνε μπρος κ το σπρώξανε να το βάλουνε στην άκρη κ πήρε σβάρνα τον σύζυγο κ σφήνωσε σε μία γωνιά μεταξύ αμαξιού κ τοίχου. γδάρθηκε κ μελάνιασαν οι γοφοί. κ η πόρτα του αμαξιού μπήκε όλη μέσα. φοβερά από το πουθενά. μα που πάνε να μετακινήσουν ένα αμάξι 1,5 τόνο. επειδή είναι ηλεκτρονικό δεν λειτουργεί τίποτα. τσπ ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. βέβαια δεν μπορούσε να κοιμηθεί στα πλάγια μόνο ανάσκελα κ πονούσε παρασκεύη κ σάββατο. χθές κ σήμερα καλύτερα. του χει μαυρίσει όμως πολύ.

Ε απίστευτο!!! Τι έπαθε ο άνθρωπος... περαστικά του, κορίτσι μου!!!

Αχ αυτά τα καλαθάκια σου,μανουλίτσα, μου έχουν σώσει τη ζωή.!!!!!!

Λατρεμένο μου εσύ!!! :D:D

εγώ λοιπόν είμαι στη δουλειά κ μπαινοβγαίνω για να σας διαβάζω. έχουμε κόσμο όμως σήμερα με πολλά αιτήματα. αχ κ επηρεάζομαι πολύ.

Τι εννοείς "επηρεάζεσαι" Βίκυ μου? Μπλεχτηκα.

χιλια ευχαριστω ειρηνη μου, καλε τι κοπο εκανες, εκατσες και μας εβαλες και τα λινκ! :shock:

Παρακαλώ, Μαριαννούλα μου. Και είναι ακόμα πολλά αλλά δεν τα θυμάμαι η άτιμη, μεγαλοκυρία! :tongue::tongue:

εγω εχτες:

εφτιαξα καφεδες

ετοιμασα ρυζογαλο για πρωινο (αχ ατιμεεες!)

Αχ το λιγουρευόμουν και μου βαλε και φωτογραφίες! Θα λιποθυμήσω λέμε!!!:tongue:
εβαλα τα φρουτα σε βαζο "αλα ειρηνη" ;)

2013-11-03110721_zps0fac0372.jpg?t=1383554423

2013-11-03110602_zps0a8c3247.jpg?t=1383554501

Πόσο όμορφο!!!!Μπράβο!
κρεμασα και αυτο στο παιδικο (μου το εδωσαν, υποτιθεται οτι κανονικα το περνας σε μια ραγα, αλλα εγω το εφτιαξα "στα μετρα μου" ;) )

2013-11-03114243_zps3ae03b8b.jpg?t=1383554382

εκανα "καινουριο" το ρολόϊ μας στο σαλονι (ειναι ενα τελειως απλο απο το ικεα με 2 ευρω, το εχω απο το 2009-2010 και το ειχα ΒΑΡΕΘΕΙ! Πως σας φαινεται? :D

ΠΡΙΝ:

2013-11-03115020_zps6bc4fe8e.jpg?t=1383554327

ΜΕΤΑ:

2013-11-03155703_zps132c3a7a.jpg

impression.php?i=%7B2C6BAAEE-08D8-4D1D-8D82-707E27F5E1D3%7D&c=overlay&lm=1383554710475

Πολύ όμορφα όλα αλλά χάζεψα με το ρολογάκι σας!!! Το εκανες αγνώριστο!!!!!
Kαλημερα καλημερα,

σας διαβαζω εδω και μια ωρα γιατι μου λειψατε πολυ μπορει να μη γραφω καθημερινα αλλα παντα μπαινω και διαβαζω, αυτες τις μερες ομως ειχαμε θεμα με το ιντερνετ και σας εχασα.

Καλώς το, το κορίτσι μου!

Καλημέρα όμορφες,

τι μου κανετε?

Εγω στη δουλεια, εργασία και χαρα.¨ολο ο Σ-κ δεν μπηκα καθόλου, ελιωσα στις δουλειες.

Αλλα δεν εστρωσα ακόμα το σαλόνι.Τους εβαλα ενα χαλι παιδικο στο κέντρο και επαιξαν, λυσσαξανε.Αφου τα έκανα μπάνιο, καθαρες πυτζαμουλες, μοσχοβολιστα καθισαμε ολοι μαζι στο χαλι, διαβαζαμε παραμυθια και γαργαλητα,κτλ.

Μετα τους εφτιαξα αυγοφετες για βραδινο και αφου φαγανε, αραξανε στους καναπεδες και κοιμηθηκαν εκει,μεχρι που ηρθε ο αντρας μου και τα πηγε στα κρεβατια τους.Φτιαξαμε ατμοσφαιρα και αραξαμε και εμεις.Αχ, τι ωραιο το σπιτακι μας σιγυρισμενο, καθαρο , με τα κερακια αναμενα, χτες πολυ το ευχαριστηθηκα!

Καλη μας εβδομαδα, με υγεια και χαρα!

Οντως.. καθαρό σπιτάκι με την οικογένεια... οι πιο χαλαρές στιγμές!

Ξεσκόνισα πολυ καλά όλο το σπίτι, μάζεψα τον νεροχύτη, τελείωσα τις φακούλες και κιμαδάκι, που θα έχω με ζυμαρικά για το βράδυ.

Ξεκινώ σιδέρωμα...

777885dugw57gt25.gif

Βάσω περαστικά σας βρε κοπελιά....τι ξαφνικό ήταν αυτό!!!

Βασιλική περαστικά για το δόντι....με κόλλησες!!!! :tongue::tongue:

Μαριάννα πολύ ωραίες φώτο...και το ρολόι τέλειο!

Διαφημίσεις

Το πρωί ήρθε η πεθερούλα και μου έφερε παππουτσάκια και σούπα για κόρες...πήγαμε με πεθερό στον γιατρό για δόντι και μου είπε ραντεβού για στις 18 για εξαγωγή....σταματάω αντιβίωση και ξαναξεκινάω μόλις το εξάγω :)

Το σπίτι είναι καθαρό, θα κάνω κάτι ψιλοδουλειές μόνο!

χαχαχαχαχαχα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εσύ, δεν θα μου βάλεις συνταγή για ρυζόγαλο? Ε? Ε?

Σου έβαλε η Μιρτούλα....δεν την είδες???

Να σου βάλω συνταγή για doritos που μόλις τσάκισα??? :tongue: :tongue: :tongue:

Σου έβαλε η Μιρτούλα....δεν την είδες???

Να σου βάλω συνταγή για doritos που μόλις τσάκισα??? :tongue: :tongue: :tongue:

Και το Ερσάκι και το Αφροδιτάκι. Αλλά εγώ θέλω και εσύ να βάλεις, miss καταστροφή! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Το πρωί ήρθε η πεθερούλα και μου έφερε παππουτσάκια και σούπα για κόρες...πήγαμε με πεθερό στον γιατρό για δόντι και μου είπε ραντεβού για στις 18 για εξαγωγή....σταματάω αντιβίωση και ξαναξεκινάω μόλις το εξάγω :)

Εγώ ξεμπερδεύω σήμερα. Ζήλεια σου!!!!!!!:lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue:

7q1Np2.png0ulEp2.png

Το βλέπετε ότι με προκαλεί έτσι!!!! Σας έχω μάρτυρες!!!!

Ορίστε, δεν μου βάζει συνταγή την βλέπετε!

Φαγητό έχει έτοιμο σήμερα, συνταγή δεν μου βάζει αλλα ούτε και έκανε πρόταση να ερθει να μου σιδερώσει... !!! :tongue::tongue::tongue: Τι να πω δηλαδη! :lol::lol:

Εννοείται βρε Βάσια μου. Δεν πονάω κι έχω κέφια.

Είδες ε? Σε κόλλησε και σε πειράζει κι όλας!!!!:lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

καλημερες απο Σερρες καλες μου φιλες!!!!!!!!!!!

μου λειπετε τοοοοοοοοοοοοοσο πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

να με συγχωρεσετε σας παρακαλω...

το μυαλο μου εχει φυγει...εχει καταρρευσει ο μισος μου κοσμος.........

ο μπαμπας δεν ειναι καλα...

χειρουργειο στις 13 και μεχρι τοτε τον εχουν ξεκανει με εξετασεις...

εχω χασει το μυαλο μου κ κανω τυποποιημενα μονο καποια πραγματα...

Απο Παρασκευη ειμασταν εκει!χθες βαπτιζε ο αδερφος μου την μικρη του αλλά ειμασταν ολοι απο την δικη μας πλευρα βουβοι....

ειχε κανονισει γευμα σε Λεσχη αξιωματικων αλλά το αλλαξε σε καφε κ μπουφε....

Ο μπαμπας προσπαθει να κρατηθει αλλά η μαμα εχει περασει τον καρκινο με τον αππου μου κ εχει ξεφυγει...ειναι παρα πολυ αγαπημενοι κ συνεχεια μαζι παντα σε ολα...

εχει τυψεις γιατι προσεχει τοσα χρονια την γιαγια μας πως κ πως σαν μωρο..η οποια ειναι 93....εχει καταλαβει κι αυτη κ σε κοιταει σαν χαζη.........

συγνωμη αν σας χαλαω...συγνωμη...αληθεια...

θελω να το μοιραστω...ισως καλυτερα...

δεν ξερω τι αντιδραση εχουν οι αλλοι αλλά εγω ξαναθυμηθηκα τα θεια κ τρεχω σε εκκλησιες...ντροπη φυσικα...αχαριστος ο ανθρωπος κ στα δυσκολα ΤΟΝ θυμαται...

ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα σε καινουριο παιδικο...καναμε προσαρμογη .τον προσεχουν ,τον αλλαζουν...3η βδομαδα απο σημερα!!

σας φιλω γλυκα

με κινητο πολυ δυσκολα να γραφω τελικα...

ανεβαινω κρεβατοκαμαρα στον παλιο....

μια προσευχη για τον μπαμπα-Δημητρη!! σας ευχαριστω!!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...