Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Επιτέλους μετακόμισα :) Στο προηγούμενο σπίτι σχεδόν δεν είχα αποθηκευτικούς χώρους και μου πήρε καιρό να οργανωθώ. Τώρα έχω τόσες ντουλάπες (και στο μπάνιο!) που η σπαζοκεφαλιά είναι πού θα βάλω τι για να βολεύει καλύτερα. Θα πέσει πολύ ανακατάταξη και καλά που δεν είναι ο καλός μου εδώ γιατί αυτό τον αποσυντονίζει! Είμαι πολύ χαρούμενη :)

Κοριτσάκι μου, πολύ χαίρομαι που έχεις αποθηκευτικούς χώρους!

Αυτό θα σου δώσει μεγάλα αβαντάζ... θα τακτοποιηθείς όπως θέλεις, θα τα "κρύψεις" όλα, ώστε το σπιτάκι σας δημιουργεί μία γαλήνια αίσθηση. Μπράβο!

Υ.Γ. Είσαι και κούκλα, μικρή μου! ;);)

777885dugw57gt25.gif

και εγώ μόλις είδα το Ρούντολφ Ειρήνη εσένα θυμήθηκα....

μόλις μίλησα με ένα παιδικό μου φίλο .... ειναι στο τζάνειο... οξυ εμφραγμα, ετών 40!

......... :(:(:(:(

Θα τον έχω στην προσευχή μου, κορίτσι μου. Ελπίζω να επιστρέψει δυνατός, στην οικογένειά του.

Υ.Γ. Χθες, στο παιδικό πάρτυ που πήγαμε, η πεθερά της φίλης μου, με κατα-συγκίνησε. Με ρωταγε για το παιδί και μου είπε πως όταν ήμασταν στο νοσοκομείο προσευχόταν συνεχώς για μάς! Πόσο όμορφα με έκανε να νιώσω...

777885dugw57gt25.gif

Θριλεράκια, για τις φαν του είδους: :P

MAMA

Μου άρεσε όλο, εκτός από το τέλος. Καλό!

THE DEVIL INSIDE

Mπααααααα

THE EXORCISM OF EMILY ROSE

Καλό, αν και παλιό.

Παλιό, σχετικά καλό.

ORPHAN

THE TALL MAN

Δεν το χω δει γιατί έχει αρπαγή παιδιού και δεν...

INTRUDERS

Μπα...

SINISTER

Καλό

GONE

Δεν θα το 'λεγα θρίλερ αλλά τέλοσπάντων...

Μέτριο

DRAG ME TO HELL No. 2

Χμ... δεν ξέρω, μεσαίο προς "πατάτα"

THE INNKEEPERS

Μπα...

Είναι τόσα που δεν θυμάμαι ρε γμτ... :rolleyes:

Θα επανέλθω για το θέμα! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια μου ,τι κάνετε?

Σας διαβασα στα πεταχτα σημερα μιας και ηταν τα γενεθλια μου και ειχα την τιμητική μου!Πήγαμε το πρωι εκκλησια με το γιοκα μου και τη βαφτισιμιά μου ,το μεσημερι φαγαμε και διαβασαμε,το απόγευμα ειχα επισκεψεις για καφεδάκι ,ηρθε και η κουμπάρα μου και πήρε τη μικρη και το βραδακι κατεβηκαμε στην πεθερα μου που ειχε τραπέζι σε συγγενεις και μου ειχε πάρει και τουρτα.

Γιωτακι ,ηρεμα ,πάρε μια ανασα ,δεν παιζουμε με τετοια θεματα,ο οργανισμός σου βαραει καμπανάκια!

Μαρι,σιγουρα στην αρχη θα ειναι περιεργα αλλα θα τους βρειτε τους ρυθμούς σας ,ολα θα πάνε καλά!

Αρετη ,καλή αρχη στη μικρουλα σας,καλη προσαρμογη και για εσας και για αυτην!

4U,καλη αναρρωση στο φίλο σου!Ευχομαι από καρδιας να πάνε ολα καλά!

Ειρηνη μου ,παντα ετσι ομορφα να περνατε!Τα νυχια τελεια,ζηλεψα!

Αμελι,καλή προσαρμογη στο καινουριο σπίτι,ποιος τη χαρη σου με τοσες ντουλάπες.Μελετησε το καλά να μην χρειαζεται αργοτερα αλλες αλλαγες.

Σας φιλω ,πάω για υπνο γιατι ειμαι λιωμα ,παρολη την ξεκουραση

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Θυμίζω πως από εχθές έχει αλλάξει το ωράριου του νυχτερινού ρεύματος για την ηπειρωτική Ελλάδα. 02.00 με 08.00 π.μ. και 15.30-17.30 μ.μ.

15:00 με 17:00 είναι το μεσημεριανό :)

Τίνα μου εγώ πήγα RIVER WEST αλλά δεν σε είδα, θα σε γνώριζα και χωρίς τον αγαπημένο σου!!! :) Αν δεν έχεις φύγει ακόμη, έχει οικονομικές φόρμες στα Η&Μ κάνε μια βόλτα και από εκεί...

Το ενεχυροδανειστήριο φάτσα κάρτα το πρόσεξες;:evil:

Σε λίγο θα στήνονται και έξω από τα σπίτια μας ακριβώς :evil:

Κορίτσια μου ,τι κάνετε?

Σας διαβασα στα πεταχτα σημερα μιας και ηταν τα γενεθλια μου και ειχα την τιμητική μου!Πήγαμε το πρωι εκκλησια με το γιοκα μου και τη βαφτισιμιά μου ,το μεσημερι φαγαμε και διαβασαμε,το απόγευμα ειχα επισκεψεις για καφεδάκι ,ηρθε και η κουμπάρα μου και πήρε τη μικρη και το βραδακι κατεβηκαμε στην πεθερα μου που ειχε τραπέζι σε συγγενεις και μου ειχε πάρει και τουρτα.

Γιωτακι ,ηρεμα ,πάρε μια ανασα ,δεν παιζουμε με τετοια θεματα,ο οργανισμός σου βαραει καμπανάκια!

Μαρι,σιγουρα στην αρχη θα ειναι περιεργα αλλα θα τους βρειτε τους ρυθμούς σας ,ολα θα πάνε καλά!

Αρετη ,καλή αρχη στη μικρουλα σας,καλη προσαρμογη και για εσας και για αυτην!

4U,καλη αναρρωση στο φίλο σου!Ευχομαι από καρδιας να πάνε ολα καλά!

Ειρηνη μου ,παντα ετσι ομορφα να περνατε!Τα νυχια τελεια,ζηλεψα!

Αμελι,καλή προσαρμογη στο καινουριο σπίτι,ποιος τη χαρη σου με τοσες ντουλάπες.Μελετησε το καλά να μην χρειαζεται αργοτερα αλλες αλλαγες.

Σας φιλω ,πάω για υπνο γιατι ειμαι λιωμα ,παρολη την ξεκουραση

Σκορπίνα μου εσύ, Χρόνια Πολλά να τα εκατοστήσεις:P

Να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπάνε να σε χαιρόμαστε κι εμείς:P

γεια σας!

αφου γυρισαμε απο την παιδικη χαρα, εκανα κανα δυο δουλιτσες ακομα κ μετα ηρθαν οι γονεις μου κ κατσαμε. περασαμε ομορφα. μολις φυγαν αμεσως ξεραθηκε η μικρη!

ειρηνη μου την παρασκευη λιποθυμησα κ τις δουλειες τις εκανα σημερα8-)8-):cool:

δεν ειναι τοσο πολυ η κουραση (ολες δεν κουραζομαστε???) αλλα το αγχος που λειπω αρκετες ωρες απο το σπιτι κ ειναι μονος του ο αντρας μου με το παιδι ( κ υποτειθεται οτι εχει το νου της η πεθερα:?)κ οτι 2 μερες δεν ειχα φαει καθολου καλα. τωρα νιωθω σουπερ παρολες τις δουλειες που εχω κανει!

μονο φιλι κ αγκαλια δεχομαι ΤΣΟΥΡΟΜΑΔΗΜΑ ΟΧΙ!!!!! (κερατσινι ηταν η παλια παλια μου γειτονια εφυγα 7 χρ απο εκει για γερακα)

αμελι με το καλο η τακτοποιηση στο καινουργιο σπιτακι!!! (μα γιατι μας αποσυντονιζουν ρε παιδακι μου, δεν το εχω καταλαβει!!!!)

4uδι μου περαστηκα στον ανθρωπο! να πανε ολα καλα....

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;;

Εγώ είχα δύσκολη εβδομάδα γι' αυτό κι εξαφανίστηκα. Το παλιόδοντο με ταλαιπώρησε πάρα πολύ. :(:(

Δεν μπορούσα να το βγάλω για να κάνει τον κύκλο της η αντιβίωση, η οποία άρχισε να με πιάνει την Πέμπτη. Αύριο επιτέλους θα κανω εξαγωγή να πάει στο καλό να ησυχάσω.

Όπως καταλαβαίνετε δεν είχα κουράγιο για τίποτα. Μόνο τα απαραίτητα έκανα και τα διαβάσματα με τη μικρή. Το Σαββατοκύριακο έδωσε ο θεός και ασχολήθηκα με το σπίτι μου και τη βεράντα μου.

Σας διάβαζα αποσπασματικά και ξέχναγα τον πόνο μου αλλά δεν είχα το κουράγιο να γράψω και να σχολιάσω τις υπέροχες τακτοποιήσεις σε βεράντες, ντουλάπες και ψυγεία.

Μπιλλάκι μου, πολύ χάρηκα με τη θετική εξέλιξη που έχει συμβεί. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Σίγουρα είσαι ακόμα μπερδεμένη αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι πως έχει αλλάξει πολύ η ψυχολογία σου προς το καλύτερο. Ότι κι αν αποφασίσεις πάντως να ξέρεις πως θα είμαστε μαζί σου.

Μαρί και Μαριαννάκι σούπερ νέα για τις δουλίτσες. Όλα να πάνε καλά από δω και πέρα. Μαρί μου με το ωράριο είναι λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά σιγά-σιγά θα προσαρμοστείτε. Έχω δουλέψει κι εγώ ξενύχτια. Η αλήθεια είναι ότι αποσυντονίζεται ο οργανισμός και ο βραδυνός ύπνος δεν αναπλήρώνεται, αλλά όλα είναι συνήθεια, κι αφού βρέθηκε δουλίτσα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλα τα υπόλοιπα θα τα οργανώσετε στην πορεία.

Αρετή καλή αρχή με τη μικρούλα σου.

Αμελί καλή προσαρμογή στο καινούργιο σου σπιτάκι. Με τόσους αποθηκευτικούς χώρους θα το ευχαριστηθείς.

Κική μου υπέροχη και συγκινητική κίνηση.

Γιωτούλι πρόσεχε σε παρακαλώ, ο οργανισμός σου έστειλε μήνυμα.

Χρύσα μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι από εδώ.

Βικάκι που είσαι;;

Μανούλα Ειρήνη ευχαριστώ για όλα.

Ξεχνάω πολλά, αλλά από αύριο θα μπω ξανά στο κλίμα. Ελπίζω.

Κορίτσια, η Δήμητρα έχει μέρες να μπει. Απ' τη γιορτή της νομίζω.Ελπίζω να μη συμβαίνει τίποτα δυσάρεστο.

Καλό βράδυ κοριτσάκια μου. Να είστε όλες καλά.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Κοριτσακια γλυκα γεια σας!!! Σας διαβαζω αρκετο καιρο,ειστε πολυ ωραια παρεα κ γιαυτο αποφασισα να σας γραψω κ εγω! :D να σας πω λιγα πραγματα κ για μενα,εχω δυο παιδακια ενα αγορακι 3,5 κ ενα κοριτσακι σχεδον 2.δεν εργαζομαι κ ετσι εχω αρκετο χρονο να ασχοληθω με το σπιτι αν κ την περισσοτερη ωρα την περναω με τα μικρα!ειμαι κ εγω φαν της οργανωσης κ απεχθανομαι την ακαταστασια! Ελπιζω να με δεχτητε στην παρεα σας κ να λεμε! Φιλακια!!!

Κοριτσακια γλυκα γεια σας!!! Σας διαβαζω αρκετο καιρο,ειστε πολυ ωραια παρεα κ γιαυτο αποφασισα να σας γραψω κ εγω! :D να σας πω λιγα πραγματα κ για μενα,εχω δυο παιδακια ενα αγορακι 3,5 κ ενα κοριτσακι σχεδον 2.δεν εργαζομαι κ ετσι εχω αρκετο χρονο να ασχοληθω με το σπιτι αν κ την περισσοτερη ωρα την περναω με τα μικρα!ειμαι κ εγω φαν της οργανωσης κ απεχθανομαι την ακαταστασια! Ελπιζω να με δεχτητε στην παρεα σας κ να λεμε! Φιλακια!!!

Καλώς όρισες Άννυ στη παρέα μας. Όπως έχεις καταλάβει είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλη εβδομάδα σε όλες μας. :P

Εχω μία τρεχάτη μέρα, με δουλίτσα το μεσημέρι {που κανονικά θα έπρεπε να διαβάζω το φιογκάκι... :rolleyes:} και έρχεται και ο θείος μου από το χωριό για 1 μέρα οπότε.. τρεχάτε ποδαράκια μου.

Πήγα το παιδάκι μου σχολείο, πήγα σούπερ μάρκετ για 2-3 πραγματάκια και έπεσα πάνω στο Τιγράκι μας!!! :P:p Ηταν μαζί με τον κούκλο νο. 2 και πήρα μία μωρουδίλα... αχ!!! :P:p

Πήγα φαρμακείο, πήρα μερικά παιδικά depon & postan γιατί σχεδόν ολοκλήρωσα τα πράγματα που θα δώσω στην οικογένεια και αύριο το πρωί θα την πάω στο σχολείο. Ήρθα σπίτι, άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με σκούρα, μάζεψα και τώρα φεύγω τρέχοντας για λαϊκή.

Σας φιλώ γλυκά-γλυκά όλες και θα τα πούμε αργότερα. Εύχομαι να είστε όλες καλά.

:D:D

Υ.Γ. Γιωτάκι μου, συγνώμη για το χαζό σχολιο περί "τσουρομαδίματος". Το έκανα μέσα στην έννοια μου, πως μερικές μέρες μετά τη λιποθυμία σου, εξακολουθείς να κουράζεσαι πολυ. Δεν θα επαναληφθεί, συγνώμη. :)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...