Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Παρασκευή πρωί πήγα χειροτέχνικα με φιλενάδα ....

Πήρα υλικά και έφτιαξα 1 σετ βραχιόλι - κολιέ ;) Δεν ξετρελάθηκα απο την έκθεση...

Στη συνέχεια επέστρεψα σπίτι και μαγείρεψα και μόλις έβγαλα το φαγητό πήγα για καφέ με 2 άλλες φιλενάδες που είχα πολύ καιρό να δώ.... και μετά βουρ για το σχολείο του παιδιού για να τον πάρω.

Του είχα παρει μαζί φρούτα - έφαγε και πήγαμε απευθείας παιδική χαρά. Επιστρέψαμε σπίτι με τα πόδια (αρκετά μεγάλη απόσταση) κάναμε τη βόλτα μας και πήραμε και μια σβούρα επειδή μας χάλασαν οι άλλες.

Μέχρι να κάνει μπανιο να φάει η ώρα πήγε 6.30 οπότε μείναμε και παιξαμε- ζωγραφίσαμε σπίτι ;)

Χτες ο μπαμπας μας ήταν γραφείο, οπότε οι 2 μας πήγαμε το πρωί βόλτα και παιχνίδι με 2 φιλενάες του, μετά σπίτι για μαγειρεμα, φαγητό και ξεκούραση. Απόγευμα παιδότοπο μέχρι τις 8.30 που ήρθε ο μπαμπας μας και μας μαζεψε!

Σήμερα θα βολτάρουμε εδώ κοντά, ίσως και ένα μικρό λουνα παρκ και απόγευμα σινεμά ;) (θα δούμε το τουρμπο) και λίγο παιχνίδι στον εξωτερικό παιδότοπο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες! Γιώτα γίνεται δεν γίνεται, νομίζω οι όποιες υποχρεώσεις σε θέλουν όρθια επομένως το φρένο δεν θα βλάψει κανέναν :wink: Καλή δύναμη εύχομαι.

Μαριάννα ξέχασα να σε ευχαριστήσω κι εγώ για τις εναλλακτικές που δίνεις. Εδώ δεν ξέρω οικογένειες να έχουν ανάγκη αλλά όποτε μπορώ ρίχνω προϊόντα στα καλάθια των σούπερ μάρκετ. Μπορεί να μετράω το ευρώ αναγκαστικά αλλά θα παίρνω και προϊόντα απ αυτά που έγραψες και βλακωδώς δεν είχα σκεφτεί. Μπορεί να μη μπορώ να ρίξω προϊόντα ψυγείου αλλά και τα άλλα είναι μια βοήθεια.

Εμείς ξυπνήσαμε χαλαρά, έφτιαξα πρωινά, άδειασα το πλυντήριο πιάτων και μάζεψα τον νεροχύτη. Τώρα θα ανοίξω να αερίσω και θα συνεχίσω τον καφέ μου. Για σήμερα μπιφτέκια με πατατούλες θα φτιάξω και ο κιμάς είναι ήδη πλασμένος οπότε χαλαρά σήμερα.

Καλή Κυριακή να έχετε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα!

Χτες περάσαμε πολύ ωραία.Πήγαμε για φαγητό...το κοριτσάκι μου σωστή κυρία έκατσε στην καρέκλα της πήρε το πιρούνι της κι έτρωγε μια χαρά :DΚάτσαμε 1,5 ώρα και ήταν πολύ ήσυχη.Μετά την πήγαμε στη μαμά μου για να κοιμηθεί και πήγαμε για ένα ποτάκι(που δεν ήταν ένα τελικά:cool:)

Τώρα μπαμπάς και κόρη έχουν πάει βόλτα στην παιδική χαρά και να φέρουν εφημερίδες και το μεσημέρι θα πάμε στη γιαγιά μου να φάμε.

Δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα μιλάτε..... :(

Μην αγχώνεσαι καλέ,δεν είπα και λεπτομέρειες οπότε λογικό που δεν κατάλαβες.Απλά έχουν γίνει κάποια πράγματα και δεν μπορούσα άλλο να κάνω τον κινέζο και μίλησα...με τις όποιες συνέπειες είχε αυτό.Τώρα είμαι καλά;)

Καλησπέρες!

Έχω μια βδομάδα σχεδόν να μπω κι έχω χάσει μάλλον πολλά από τα νέα σας! Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!

Κατ' αρχήν να ευχηθώ καθυστερημένα ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι ευτυχισμένα στο φιογκάκι! Να τον χαίρεστε Ειρηνάκι και να τον καμαρώνετε πάντα!

Εγώ όλη τη βδομάδα έχω χαθεί ανάμεσα σε στίβες από βιβλία... άπειρα βιβλία. Εντελώς αναπάντεχα πέρασε σ' εμένα μια τεράστια βιβλιοθήκη και πέρα από τα ανάμεικτα συναισθήματα που μου δημιουργεί αυτό -μιας που ο κάτοχός της "έφυγε" και ήταν δική του επιθυμία να την πάρω εγώ- έπρεπε να βρεθούν λύσεις πρακτικού χαρακτήρα κι έπειτα να στηθεί όλο αυτό με τρόπο που να μπορεί κάπως να αξιοποιηθεί.

Όπως καταλαβαίνετε μπορώ με ευκολία πια σήμερα να πω ότι ντρέπομαι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σπίτι μου :oops: αλλά νιώθω υπερήφανη -και θέλω να πιστεύω κι εκείνος- για όλη τη δουλειά που έριξα αυτή τη βδομάδα.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κι άλλες σκέψεις μου που προέκυψαν αλλά αφενός φοβάμαι ότι θα σας κουράσω αφετέρου δεν το δικαιολογεί κι ο τίτλος του θέματός μας.

Τεσπα, αυτά τα δικά μου. Μου λείψατε! Πάω να σας διαβάσω λίγο να μάθω τα νέα σας και να κινητοποιηθώ κάπως και για το σπιτάκι μου.

Σας φιλώ!

Να μην το ξαναπείς αυτό!!!Όλες έχουμε συζητήσει τα θέματα που μας απασχολούν και δεν υπάρχει πρόβλημα...Έχουμε και πμ κουκλάκι μου αν θες οτισήποτε:D

Υ.Γ. : χαρηκα πολυ που σας βοηθησε το κειμενο που σας εγραψα, γιατι στην αρχη κολλουσα, αλλα εχω καταλαβει οτι εδω μεσα καμια δεν παρεξηγηται, αντιθετως ολες μας διαβαζουμε με προσοχη η μια την αλλη! :D

Και το κυριοτερο, σκεφτηκα οτι τωρα που πλησιαζουν και τα Χριστουγεννα, πολλοι θα σκεφτουν μερες που ειναι να δωσουν μια μικρη βοηθεια οπου μπορουν, και ξερω οτι το θεμα μας διαβαζεται και απο ατομα που δεν γραφουν ή δεν ειναι καν μελη, οποτε ολο και καποιος θα το βρισκε χρησιμο :|

impression.php?i=%7B2C6BAAEE-08D8-4D1D-8D82-707E27F5E1D3%7D&c=overlay&lm=1383427763319

Ναι βρε Μαριαννάκι καλά έκανες και τα έγραψες.Εννοείται ότι καμιά μας δεν θα παρεξηγηθεί ίσα ίσα μας βοήθησες αρκετά.Πέρισυ που μάζευαν στο σχολείο πράγματα για το Χαμόγελο του Παιδιού σκέφτηκα ότι όλοι θα πάνε ρύζι,μακαρόνι,εβαπορέ κτλ κι έτσι εγώ πήγα χαρτιά και απορρυπαντικά;)

Happy Family Weekends ;) @ Athens Metro Mall

http://www.athensmetromall.gr/gr/events/event/?e=132

(όλα τα ΣΚ το Νοέμβριο)

Για κάτι τέτοια μου τη δίνει που δεν είμαι Αθήνα:rolleyes:

Ραβ πολύ ωραία όλα και η ντουλάπα της μικρής πολύ περιποιημένη.

Γιωτάκι να προσέχεις τον εαυτό σου,αν καταρρεύσεις κι εσύ τι θα γίνει???

Μαρί και Μαριάννα τα συγχαρητήριά μου.Αντε να αλλάζει η τύχη στο καφέ μας...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

κ συνεχιζω....

8.ξεσκονισα ολο το σπιτι

9.αλλαξα κ επλυνα την μικρη που εκανε την βρωμοδουλεια της

10.σηκωθηκε ο αντρας μου, του εκανα καφε, του εφτιαξα τα μαξιλαρια του κ γενικα τον περιποιηθηκα;)

11.εβαλα κατεψυγμενες ατομικες τυροπιτες να ψηθουν

12.εβγαλα τα σεντονια μας, τιναξα το στρωμα, εβγαλα το παπλωμα μας εξω να αεριστει

13.σκουπισα πολυ καλα με την ηλεκτρικη ολο το σπιτι, τραβηξα επιπλα κτλ

14.εριξα χλωρινη στο μπανιο κ σε λιγο παω για καθαρισμα

15.εδωσα την μια τυροπιτα στον αντρουλη κ την αλλη την φαγαμε μιση μιση με την μικρη

16.την ετοιμασα κ την εβαλα για υπνο

τωρα ξεκουραστηκα λιγο κ παω να συνεχισω!

ραβτακι κ ιρενε (ζηλευω ποτακι....) μου προσπαθω να κανω τα απολυτως απαραιτητα....

σημερα νιωθω πολυ καλα κ εχω ορεξη για δουλιτσες!!!:D:D:D

Γυρίσαμε και εμείς...είχαμε πάρτυ πρωινό!! Τα παιδιά κοιμούνται ήδη γιατί το βράδυ έχουμε πάλι βόλτα!

4U πολύ ωραίες δραστηριότητες μας έβαλες!!

Θέλω και εγώ ρυζόγαλο με ζαχαρούχο!!!

πάω για νάνι!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ χαλαρώνω τώρα που κοιμάται ο μικρός μου (αν και σε λίγο θα ξυπνήσει...)

Σχετικά με τη δουλειά του άντρα μου, θα σας πω μόνο ένα πράγμα... θα δουλεύει νύχτα... 22:00 - 6:00 (φυσικά, λέμε πάλι καλά που υπάρχει και αυτό...)

Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω και ανυπομονώ να αρχίσει για να βρούμε τους ρυθμούς μας... Αύριο θα πάει για εκπαίδευση το πρωί (10:00-18:00) και από την Τρίτη, ξεκινάει κανονικά, νύχτα...

Να δω τι θα κάνω με το παιδί, που τον συνήθισε στο σπίτι... Επίσης, τι ώρες θα κοιμάται? Εγώ 3 φορές την εβδομάδα δουλεύω τα απογεύματα (2 ωρίτσες λείπω από το σπίτι), πώς θα τα καταφέρει με το παιδί, αν θέλει να κοιμηθεί κι εκείνος???

Το μάθημα μου... άλλη πονεμένη ιστορία... δεν μπορώ να αλλάξω την ώρα (για λόγους που δε θέλω να αναφέρω), οπότε θα φεύγω μόλις ξυπνάει το παιδί από το μεσημεριανό του ύπνο.

Τουλάχιστον, αν μπορούσα να κοιμίζω το παιδί και να φεύγω, θα κοιμόταν κι ο άντρας μου μέχρι να γυρίσω. Μετά, θα αναλάμβανα το παιδί, για να συνεχίσει τον ύπνο του ο άντρας μου. Πώς θα βγάζει τη νύχτα με διακοπτόμενο ύπνο?

Ουφ... τα είπα και ξαλάφρωσα! Θα τους βρω τους ρυθμούς μου, αλλά είναι πάρα πολλά μέσα στο κεφάλι μου!

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα δε θα έχω ασιδέρωτα (καλά... μη βρίζετε, ακούστε πρώτα...) Εγώ σιδερώνω πάντα βράδυ, αφού κοιμηθεί ο μικρός μου. Αλλά κάποιες φορές χαζολογάμε με τον άντρα μου, οπότε βαριέμαι να σιδερώσω... Τώρα, που δεν θα τον έχω μέσα στα πόδια μου, θα ασχοληθώ πιο πολύ με το σίδερο. Σκέφτομαι, επίσης, να μαγειρεύω από το βράδυ, για να μπορώ ανά πάσα στιγμή να παίρνω το παιδί και να φεύγω (αν είναι κομμάτια ο άντρας μου και θέλει να κοιμηθεί σε ώρες που το παιδί κάνει τρελή φασαρία - δηλαδή ΟΛΕΣ τις ώρες που είναι ξύπνιο...)

Έχει αναπτερωθεί το ηθικό μου!!! Με βλέπω να κάνω θαύματα στο σπίτι...

Άντε, γιατί με την ψυχολογία που είχα τον τελευταίο καιρό, μόνο τα βασικά έκανα...

Σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε σύντομα (ελπίζω)!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ηλιαχτίδα μια χαρά είναι το βραδινό ωράριο, δεν θα σας λείπει κ από το σπίτι τη μέρα...ε θα κοιμάται ενα 5ωρο το πρωι και μετά πάλι το μεσημέρι και θα ναι εντάξει...

λοιπόν, ριζόγαλο με ζαχαρούχο θεικό και πανεύκολο!!: θέλει μόνο ριζάκι, 1 ζαχαρούχο γάλα, νερό και 2 κ.σ. άνθος αραβοσίτου. Βάζουμε 1/2 (το πολύ) ποτήρι ριζάκι στην κατσαρόλα με 1,5 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί όλο το νερό. Τότε προσθέτουμε το ζαχαρούχο συν νερό οσο η συσκευασία του ζαχαρούχου και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να βράσει για κανα τέταρτο τουλάχιστον....στη συνέχεια διαλύουμε σε λίγο νεράκι 2 κ.σ. άνθος αραβοσίτου και το προσθέτουμε ανακατεύοντας συνεχώς...έτοιμο!!

εμεις πήγαμε το πρωι βολτίτσα στην αγορά, περάσαμε τέλεια, επιστρέψαμε, φαγαμε, κατέβασα και τα χειμερινά μου παπούτσια - μπότες/μποτάκια ...ευτυχώς εχω ενα σωρό δεν θα χρειαστώ άλλα φέτος!- και τα τακτοποίησα στην ντουλάπα με τα παπούτσια, τώρα κοιμούνται όλοι και εγω χαλαρώνω...το σπίτι είναι οκ από δουλειές, την παρασκευη περιμένω και τη γυναίκα οπότε ας κάνει αυτή ενα καλό καθάρισμα!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

κ συνεχιζω....

8.ξεσκονισα ολο το σπιτι

9.αλλαξα κ επλυνα την μικρη που εκανε την βρωμοδουλεια της

10.σηκωθηκε ο αντρας μου, του εκανα καφε, του εφτιαξα τα μαξιλαρια του κ γενικα τον περιποιηθηκα;)

11.εβαλα κατεψυγμενες ατομικες τυροπιτες να ψηθουν

12.εβγαλα τα σεντονια μας, τιναξα το στρωμα, εβγαλα το παπλωμα μας εξω να αεριστει

13.σκουπισα πολυ καλα με την ηλεκτρικη ολο το σπιτι, τραβηξα επιπλα κτλ

14.εριξα χλωρινη στο μπανιο κ σε λιγο παω για καθαρισμα

15.εδωσα την μια τυροπιτα στον αντρουλη κ την αλλη την φαγαμε μιση μιση με την μικρη

16.την ετοιμασα κ την εβαλα για υπνο

17. καθαρισα καλα το μπανιο

18. αλλαξα πετσετες κ πατακι μπανιου

19.αλλαξα σεντονια κ εστρωσα το κρεβατι

20.σφουγγαρισα

21.εβαλα 2 πλυντηρια κ εχω απλωσει το 1

22.εβαλα τις μπριζολες στον φουρνο

23.καθαρισα πατατες

24.σκουπισα το μπαλκονι

25.ποτισα καποια φυτα που δεν εχουνα αυτοματο ποτισμα

26.αδειασα τα σκουπιδια απο παντου

27.εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων

28.εφτιαξα μπιφτεκια με πατατες στον φουρνο για αλλη μερα

29. εβαλα πατατες στην φριτεζα

30.ξυπνησε η μικρη την αλλαξα κ την ταισα

31.εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε

32.μαζεψα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

33.μουλιαζω ενα ταψι για πλυσιμο

34.επλυνα σφουγγαριστρα κ κουβα

τωρα εχω

35.να πλυνω 2 ταψια

36.να κοψω σαλατες

37.να πλυνω λαχανικα κ φρουτα απο την λαικη εχτες

38.να τακτοποιησω το ψυγειο

39.να απλωσω το 2ο πλυντηριο

40.να λουστω κ να φτιαξω τα μαλλια μου

παρολα αυτα σε λιγο θα παω την μικρη στις κουνιες κ κατα τις 7 θα ερθουν οι γονεις μου.

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ χαλαρώνω τώρα που κοιμάται ο μικρός μου (αν και σε λίγο θα ξυπνήσει...)

Σχετικά με τη δουλειά του άντρα μου, θα σας πω μόνο ένα πράγμα... θα δουλεύει νύχτα... 22:00 - 6:00 (φυσικά, λέμε πάλι καλά που υπάρχει και αυτό...)

Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω και ανυπομονώ να αρχίσει για να βρούμε τους ρυθμούς μας... Αύριο θα πάει για εκπαίδευση το πρωί (10:00-18:00) και από την Τρίτη, ξεκινάει κανονικά, νύχτα...

Να δω τι θα κάνω με το παιδί, που τον συνήθισε στο σπίτι... Επίσης, τι ώρες θα κοιμάται? Εγώ 3 φορές την εβδομάδα δουλεύω τα απογεύματα (2 ωρίτσες λείπω από το σπίτι), πώς θα τα καταφέρει με το παιδί, αν θέλει να κοιμηθεί κι εκείνος???

Το μάθημα μου... άλλη πονεμένη ιστορία... δεν μπορώ να αλλάξω την ώρα (για λόγους που δε θέλω να αναφέρω), οπότε θα φεύγω μόλις ξυπνάει το παιδί από το μεσημεριανό του ύπνο.

Τουλάχιστον, αν μπορούσα να κοιμίζω το παιδί και να φεύγω, θα κοιμόταν κι ο άντρας μου μέχρι να γυρίσω. Μετά, θα αναλάμβανα το παιδί, για να συνεχίσει τον ύπνο του ο άντρας μου. Πώς θα βγάζει τη νύχτα με διακοπτόμενο ύπνο?

Ουφ... τα είπα και ξαλάφρωσα! Θα τους βρω τους ρυθμούς μου, αλλά είναι πάρα πολλά μέσα στο κεφάλι μου!

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα δε θα έχω ασιδέρωτα (καλά... μη βρίζετε, ακούστε πρώτα...) Εγώ σιδερώνω πάντα βράδυ, αφού κοιμηθεί ο μικρός μου. Αλλά κάποιες φορές χαζολογάμε με τον άντρα μου, οπότε βαριέμαι να σιδερώσω... Τώρα, που δεν θα τον έχω μέσα στα πόδια μου, θα ασχοληθώ πιο πολύ με το σίδερο. Σκέφτομαι, επίσης, να μαγειρεύω από το βράδυ, για να μπορώ ανά πάσα στιγμή να παίρνω το παιδί και να φεύγω (αν είναι κομμάτια ο άντρας μου και θέλει να κοιμηθεί σε ώρες που το παιδί κάνει τρελή φασαρία - δηλαδή ΟΛΕΣ τις ώρες που είναι ξύπνιο...)

Έχει αναπτερωθεί το ηθικό μου!!! Με βλέπω να κάνω θαύματα στο σπίτι...

Άντε, γιατί με την ψυχολογία που είχα τον τελευταίο καιρό, μόνο τα βασικά έκανα...

Σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε σύντομα (ελπίζω)!

ηλιαχτιδα μου, μια χαρα θα τα καταφερετε, θα κοιμαται μολις γυρναει μεχρι τις 1-2 το μεσημερι κ μετα λιγο το μεσημερακι κ ολα καλα. (η αδελφη μου κ ο γαμπρος μου δουλευουν χρονια με βαρδιες, νυχτα-πρωι-απογευμα. ολα καλα θα πανε!!!

Καλησπέρα κορούλες.

Τι κάνετε? Ελπίζω να περασατε όμορφα και ξεκούραστα. Ο καιρός μας κάνει ακόμα τα χατήρια οπότε ας μην χάσουμε ευκαιρία και ας "μαζέψουμε" ήλιο, όσο μπορούμε. :D

Ετσι λοιπόν και μεις, ξυπνήσαμε, ψευτομαζέψαμε, αλλάξαμε σεντόνια, απλωσα ένα πλυντηριάκι που είχα από βραδύς και φύγαμε. Πήγαμε Πειραιά για περπάτημα και ήταν υπέροχα.. ήλιος, χωρίς ζέστη. Πήραμε καφεδάκι στο χέρι και την αράξαμε σε ένα πεζουλάκι και βλέπαμε κότερα και θάλασσα... αχ κόρες ήταν υπέροχα. Μετά και αφού κάναμε βόλτα, πήγαμε στο αγαπημένο πεθερικό όπου φάγαμε του σκασμού.... :roll: .

Επιστρέψαμε σπιτάκι μας, αράξαμε, διαβάσαμε, τσιμπήσαμε για βραδινο και τώρα χαλαρώνουμε.

Ομορφες Κυριακάτικες στιγμές... :-)

Σας φιλώ όλες

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Στην ενότητα: "Που Θα Πάμε Σήμερα" .. ενημερωθείτε για Λογοτεχνικές συναντήσεις, Εκπαιδευτικά προγράμματα & Εκδηλώσεις - Παραστάσεις .. για τα μικρά φιλαράκια μας

http://www.mikrosanagnostis.gr/

(έχει και για Θεσσαλονίκη ;) )

Καλημέρα!

Χτες περάσαμε πολύ ωραία.Πήγαμε για φαγητό...το κοριτσάκι μου σωστή κυρία έκατσε στην καρέκλα της πήρε το πιρούνι της κι έτρωγε μια χαρά :DΚάτσαμε 1,5 ώρα και ήταν πολύ ήσυχη.Μετά την πήγαμε στη μαμά μου για να κοιμηθεί και πήγαμε για ένα ποτάκι(που δεν ήταν ένα τελικά:cool:)

Τώρα μπαμπάς και κόρη έχουν πάει βόλτα στην παιδική χαρά και να φέρουν εφημερίδες και το μεσημέρι θα πάμε στη γιαγιά μου να φάμε.

Μην αγχώνεσαι καλέ,δεν είπα και λεπτομέρειες οπότε λογικό που δεν κατάλαβες.Απλά έχουν γίνει κάποια πράγματα και δεν μπορούσα άλλο να κάνω τον κινέζο και μίλησα...με τις όποιες συνέπειες είχε αυτό.Τώρα είμαι καλά;)

Να μην το ξαναπείς αυτό!!!Όλες έχουμε συζητήσει τα θέματα που μας απασχολούν και δεν υπάρχει πρόβλημα...Έχουμε και πμ κουκλάκι μου αν θες οτισήποτε:D

Ναι βρε Μαριαννάκι καλά έκανες και τα έγραψες.Εννοείται ότι καμιά μας δεν θα παρεξηγηθεί ίσα ίσα μας βοήθησες αρκετά.Πέρισυ που μάζευαν στο σχολείο πράγματα για το Χαμόγελο του Παιδιού σκέφτηκα ότι όλοι θα πάνε ρύζι,μακαρόνι,εβαπορέ κτλ κι έτσι εγώ πήγα χαρτιά και απορρυπαντικά;)

Για κάτι τέτοια μου τη δίνει που δεν είμαι Αθήνα:rolleyes:

Ραβ πολύ ωραία όλα και η ντουλάπα της μικρής πολύ περιποιημένη.

Γιωτάκι να προσέχεις τον εαυτό σου,αν καταρρεύσεις κι εσύ τι θα γίνει???

Μαρί και Μαριάννα τα συγχαρητήριά μου.Αντε να αλλάζει η τύχη στο καφέ μας...:)

μη στενοχωριέσαι πήγαμε και δεν άξιζε.... (για τα δικά μου δεδομένα) ασε που γινόταν χαμός απο κόσμο...

Γεια σας αγαπημενες μου!!!!

Ηλιαχτιδα μου μην ανησυχεις θα βρειτε του ρυθμους σας..και στον ιδιο μπορει να φανει περιεργο το νυχτερινο αλλα θα συνηθισει..και οντως δεν θα λειπει και απο το σπιτι την μερα..καλη αρχη να εχει...

Γιωτα ξυπνησε με ορεξη..η παλια καλη Γιωτα με τις λιστες της..ξεκουρασου ομως γιατι ξεκινα καινουργια βδομαδα..

4U πολυ ωραια αυτα που εβαλες..

Εγω χθες εκανα δουλειες και το αογευμα ο αντρας μου πηγε με εναν ξαδερφο μου και τον γαμπρο μπυ να δουνε τον αγωνα..εγω με τις μικρες πηγαμε μια βολτα στα τζαμπο..γυρισαμε παιξαμε τις εκανα μπανακι και μετα γυρισανε τα αγορια,ηρθε η αδερφη μου και φαγαμε σουβλακια ολοι μαζι..σημερα ξυπνησαμε στις 9 εστρωσα κρεβατια εβαλα κοκκινιστο μοσχαρακι να γινεται,εβαλα σκουπα,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,εβγαλα τα πιατα απο το πλυντηριο και καθαρισα την κουζινα,επλυνα και αλλαξα τς μικρες ταισα τα φρουτα και εφτιαξα τοστακι για την μεγαλη και τις 12 φυγαμε για βολτιτσα..πηγαμε στον εθνικο κηπο..περπατησαμε αρκετα και στις 3 επιστροφη σπιτι για φαγητο και μετα υπνο η μικρη..σιδερωσα και οτι υπηρχε,εβαλα και ενα πλυντηριο ακομα και τα απλωσα..μαζεψα τα σιδερωμενα και τωρα χαλαρωση..σε λιγο ξεκιναμε τα μπανια μας γαλατακια και υπνο..μολις κοιμηθουν θελω να δω μια ταινια..και αυριο η μικρη μου ξεκιναει παιδικο..αχ Παναγια μου μεγαλωνει το κοριτσακι μου θα παει σχολειο..ετοιμασαμε την τσαντα της,τα ρουχαλακια της και ελπιζουμε ολα να πανε καλα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Εγώ κάνω αυτή την συνταγή πλέον:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pentanostimo-rizogalo.html

Παλιά το έφτιαχνα με κορν φλάουρ.

Αυτή η συνταγή φτιάχνει 8 μπωλάκια αλλά εννοείται πως μπορείς αν της σπάσεις στην μέση αν έχεις λιγότερα υλικά!

Καλή επιτυχία!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!

Είχαν πιάσει και το νόημα και πήγαιναν σε κάθε περίπτερο και ρώταγαν "τι διαφημιστικά δίνετε????" χαχαχαχ εγώ κατακόκκινη γινόμουν!!!

.... αυτά είναι δικά μου παιδιά! :tongue::tongue::tongue:

Εχτες το πρωι λιποθυμησα απο την κουραση κ το αγχος που εχω την εβδ που μας περασε. Ειχα πιεση 8 η μεγαλη κ 5,5 η μικρη. Επεσα κατω στο πατωμα κ οταν ανοιξα τα ματια φωναξα τον αντρα μου ο οποιος ηρθε πηδοντας στο 1 ποδι! Κωμικοτραγικες καταστασεις. Τεσπα ολα καλα μου ανεβηκε κ η πιεση κ μια χαρα! Αυριο εχω να κανω παρα πολλα πραγματα!

Ειρηνη μου ναι απο π.ραλλη!:D την επομενη θα θελω φιλι κ αγκαλια

Αχ θα την τσουρομαδίσω την άτιμη.. Λιποθύμησες χθες και σήμερα ελιωσες στις δουλειές? Θα με τρελανεις? Κοίτα ξεκουράσου, ρίξε λίγο τους τόνους και καταλαβαίνω πως δεν γίνεται να σταματήσεις να κάνεις αρκετά πράγματα, λόγω της κατάστασης, αλλά αυτά που μπορείς να αφήσεις, ΑΣΤΑ!

Το σπίτι δεν θα πάθει τίποτα να μείνει 15-20 μέρες με τα απαραίτητα!

Αν συνεχίσεις έτσι, στην Π. Ράλλη θα σε περιμένει τσουρομάδιμα και μετά φιλί και αγκαλιά, εννοείται! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. : χαρηκα πολυ που σας βοηθησε το κειμενο που σας εγραψα, γιατι στην αρχη κολλουσα, αλλα εχω καταλαβει οτι εδω μεσα καμια δεν παρεξηγηται, αντιθετως ολες μας διαβαζουμε με προσοχη η μια την αλλη! :D

Και το κυριοτερο, σκεφτηκα οτι τωρα που πλησιαζουν και τα Χριστουγεννα, πολλοι θα σκεφτουν μερες που ειναι να δωσουν μια μικρη βοηθεια οπου μπορουν, και ξερω οτι το θεμα μας διαβαζεται και απο ατομα που δεν γραφουν ή δεν ειναι καν μελη, οποτε ολο και καποιος θα το βρισκε χρησιμο :|

impression.php?i=%7B2C6BAAEE-08D8-4D1D-8D82-707E27F5E1D3%7D&c=overlay&lm=1383427763319

Μαριαννούλα μου, με χαροποιεί πολύ αυτό που γράφεις.

Νομίζω πως το ξέρουν όλες οι κόρες.. στο θέμα αυτό, στην παρέα που έχουμε κάνει, δεν "χωρανε" παρεξηγήσεις και "κρυφές" σκέψεις. :D:D

το σημειωσα ;)Ειρηνη, για πες και κανα αλλο που να σου αρεσε! :P

Αμέ, θα σου βάλω μερικά! ;)

μου δωσες ιδεα τωρα!!! εχω στον παγκο της κουζινας ενα ρηχο πιατο οπου εβαλα ροδια, λεμονακια και μανταρινια, αλλα δεν μου κολλαγε και πολυ το πιατο!! Θα σας βαλω αυριο φωτο ;)

Απλές και όμορφες ιδέες. ;)

http://www.artandlife.gr/Athina-proboles_ston_dimotiko_kinimatografo_kalypso

Σινεμα - Εισοδος Ελευθερη - Καλλιθέα

Ευχαριστούμε αγαπημένη! Ειδικά το Ρουντολφ εκείνες τις μέρες, με ιντρίγκαρε πολυ! ;)

Μαρί μου, θα τα βρείτε σιγά-σιγά. Τώρα προέχει να ξεκινήσει, να δείτε πως θα πάει, να βρει τους ρυθμούς σου, να βρεις και συ τους δικούς σου και σιγά-σιγά θα ομαλοποιηθεί η καθημερινότητά σας.

Σημασία έχει που βρήκε κάτι και κυρίως, που είστε γεροί, καρδούλα μου.

λοιπόν, ριζόγαλο με ζαχαρούχο θεικό και πανεύκολο!!: θέλει μόνο ριζάκι, 1 ζαχαρούχο γάλα, νερό και 2 κ.σ. άνθος αραβοσίτου. Βάζουμε 1/2 (το πολύ) ποτήρι ριζάκι στην κατσαρόλα με 1,5 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί όλο το νερό. Τότε προσθέτουμε το ζαχαρούχο συν νερό οσο η συσκευασία του ζαχαρούχου και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να βράσει για κανα τέταρτο τουλάχιστον....στη συνέχεια διαλύουμε σε λίγο νεράκι 2 κ.σ. άνθος αραβοσίτου και το προσθέτουμε ανακατεύοντας συνεχώς...έτοιμο!!

Ατιμο Ερσάκι με ξεσήκωσες!!! :tongue:

Υ.Γ. Μπράβο και για τις δουλίτσες σου!

17. καθαρισα καλα το μπανιο

18. αλλαξα πετσετες κ πατακι μπανιου

19.αλλαξα σεντονια κ εστρωσα το κρεβατι

20.σφουγγαρισα

21.εβαλα 2 πλυντηρια κ εχω απλωσει το 1

22.εβαλα τις μπριζολες στον φουρνο

23.καθαρισα πατατες

24.σκουπισα το μπαλκονι

25.ποτισα καποια φυτα που δεν εχουνα αυτοματο ποτισμα

26.αδειασα τα σκουπιδια απο παντου

27.εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων

28.εφτιαξα μπιφτεκια με πατατες στον φουρνο για αλλη μερα

29. εβαλα πατατες στην φριτεζα

30.ξυπνησε η μικρη την αλλαξα κ την ταισα

31.εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε

32.μαζεψα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

33.μουλιαζω ενα ταψι για πλυσιμο

34.επλυνα σφουγγαριστρα κ κουβα

τωρα εχω

35.να πλυνω 2 ταψια

36.να κοψω σαλατες

37.να πλυνω λαχανικα κ φρουτα απο την λαικη εχτες

38.να τακτοποιησω το ψυγειο

39.να απλωσω το 2ο πλυντηριο

40.να λουστω κ να φτιαξω τα μαλλια μου

παρολα αυτα σε λιγο θα παω την μικρη στις κουνιες κ κατα τις 7 θα ερθουν οι γονεις μου.

Θα το ξεμαλλιάσω το κορίτσι μου αυτό λέμε!!!!

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια!!

Επιτέλους μετακόμισα :) Στο προηγούμενο σπίτι σχεδόν δεν είχα αποθηκευτικούς χώρους και μου πήρε καιρό να οργανωθώ. Τώρα έχω τόσες ντουλάπες (και στο μπάνιο!) που η σπαζοκεφαλιά είναι πού θα βάλω τι για να βολεύει καλύτερα. Θα πέσει πολύ ανακατάταξη και καλά που δεν είναι ο καλός μου εδώ γιατί αυτό τον αποσυντονίζει! Είμαι πολύ χαρούμενη :)

Τώρα είμαι στη δουλειά και... ξεκουράζομαι (και όμως! έτσι όπως τα έχω κάνει, μόνο στη δουλειά κάθομαι λίγο) και βρήκα χρόνο να σας διαβάσω γιατί είχα μείνει πίσω.

Δε θα σχολιάσω πολλά, θα πω μόνο στη Γιώτα να χαλαρώσει λίγο!! Σε καταλαβαίνω, έχουν πέσει όλα πάνω σου και δε μπορείς να τα φορτώσεις στον κόκορα, τουλάχιστον όμως κάνε μόνο τα απολύτως απαραίτητα, εντός και εκτός σπιτιού και φρόντισε τον εαυτό σου! Βασικά, να κοιμάσαι και να τρως καλά!

Ελπίζω να επανέλθετε στους ρυθμούς σας το συντομότερο!

Ηλιαχτίδα, μανίκι το νυχτερινό. Κι εγώ στη δουλειά έχω τρελά ωράρια αλλά κυρίως το καλοκαίρι. Θα βρείτε τους ρυθμούς σας αλλά η αλήθεια είναι ότι ο νυχτερινός ύπνος δεν αναπληρώνεται... Οι ρυθμοί του σώματός μας (κιρκαδιανοί) είναι συντονισμένοι με το φως του ήλιου και είναι απορρυθμιστικό το να πηγαίνεις κόντρα σε αυτό. Όλα συνηθίζονται όμως (ευτυχώς ή δυστυχώς). Το σημαντικό όμως είναι ότι βρήκε δουλειά και ότι εσύ, όπως φαίνεται, έχεις όλη τη διάθεση να τον διευκολύνεις ώστε να ξεκουράζεται όσο καλύτερα γίνεται :)

Φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες! Να είστε καλά και να έχουμε μια καλή εβδομάδα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...