Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπόν, θα δούμε την ταινία ''The awakening'' στα αγγλικά, στα ελληνικά το έχουν αποδώσει ''Το Κουκλόσπιτο''. Διαδραματίζεται μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου στην Αγγλία, σε ένα στοιχειωμένο σχολείο αρρένων. Στοιχειωμένο από παιδάκι νομίζω..... μπρρρρρρρρρ

Θα σας πω αύριο :tongue:

Το χω δει {λατρεύω τα θρίλερ και έχω δει τα περισσότερα, άσχετα που φοβάμαι και τη σκιά μου! :mrgreen::mrgreen:}.

Καλή προβολή κορίτσι μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κάνω αυτή την συνταγή πλέον:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pentanostimo-rizogalo.html

Παλιά το έφτιαχνα με κορν φλάουρ.

Αυτή η συνταγή φτιάχνει 8 μπωλάκια αλλά εννοείται πως μπορείς αν της σπάσεις στην μέση αν έχεις λιγότερα υλικά!

Καλή επιτυχία!

Γυρίσαμε και εμείς κορίτσια...φύγαμε στις 4 το μεσημέρι οικογενειακώς να πάμε στην έκθεση the meat market....έκθεση κρέατος ήταν και είχε εκεί στήσει περίπτερο η εταιρία που άντρα μου που ασχολείται με βιομηχανίες...εκεί λοιπόν στην έκθεση κάναμε βόλτες εγώ με τα κορίτσια.,...είχε περίπτερα απο εταιρίες σχετικές με κρεάς και φυσικά είχε και κρεοπωλεία και σουβλατζίδικα που έδιναν δωρεαν κρέας γύρο κλπ.....τα κορίτσια τσάκισαν τα πάντα :) ....

Μετά πήγαμε δίπλα σε άλλη έκθεση για περίπτερα όπου εκεί έδιναν δείγματα σοκολάτες, καραμέλες, μπισκότα και ότι γλυκό υπήρχε.....μάζευα τα κορίτσια να μην τα εξαφανίσουν όλα!!! Είχαν πιάσει και το νόημα και πήγαιναν σε κάθε περίπτερο και ρώταγαν "τι διαφημιστικά δίνετε????" χαχαχαχ εγώ κατακόκκινη γινόμουν!!!

Μετά ήρθε η κουμπάρα μου και με πήρε και πήγαμε ικεα που ήταν δίπλα....έπαιξαν τα κορίτσια και εμείς ήπιαμε καφέ....στο τέλος γυρίσαμε στον σύζυγο και φύγαμε όλοι μαζί

Ήταν πολύ ωραία πάντως :) Περάσαμε ωραία και γελάσαμε πολύ!

γεια σας! Μολις κοιμηθηκε η μικρη! Εχω πολλα ζορια αυτον τον καιρο κ εκτος απο τα τρεξιματα γινονται κ διαφορα κ με στεναχωρουν. Ευτυχως δεν αφορουν εμας τους 2 μεταξυ μας εννοω. Εχτες το πρωι λιποθυμησα απο την κουραση κ το αγχος που εχω την εβδ που μας περασε. Ειχα πιεση 8 η μεγαλη κ 5,5 η μικρη. Επεσα κατω στο πατωμα κ οταν ανοιξα τα ματια φωναξα τον αντρα μου ο οποιος ηρθε πηδοντας στο 1 ποδι! Κωμικοτραγικες καταστασεις. Τεσπα ολα καλα μου ανεβηκε κ η πιεση κ μια χαρα! Αυριο εχω να κανω παρα πολλα πραγματα!

Ειρηνη μου ναι απο π.ραλλη!:D την επομενη θα θελω φιλι κ αγκαλια!

Κικη κ εγω το ιδιο σκεφτηκα! Που να ψαχνει για ντουλαπες τωρα! Θυσαυρος αυτος που εχεις κ ο ιδιοκτητης θα ειναι περιφανος για σενα...

Ηλιαχτιδα κ μαριαννα συγχαρητηρια!

Δεν θυμαμαι τιποτα αλλο! Σας ευχαριστω που με σκεφτεστε κ με αναζητατε!:D

Σας φιλω καλο βραδυ!

εδω κι εγω

σημερα:

εφτιαξα καφεδες και πρωινο

χαζεψα λιγο στο pc

επλυνα οολα τα απλυτα πιατικα

ο συζυγος εκοψε οτι ειχε απομεινει στην κληματαρια γιατι μαζευονταν σφηκες

σκουπισαμε την αυλη, ριξαμε νερο και εκεινος πεταξε οοολα τα σκουπιδια

εβαλα ενα πλυντηριο

κοιμησα τη μικρη

καθαρισα την τοστιερα

εβαλα να φαμε φακουλες απο χτες

καθαρισα το τραπεζι

χλωρινιασα το μπανιο

σκουπισα ολο το πατωμα

εβαλα ξυδι στον βραστηρα

το νερο αυτο δεν το πεταξα αλλα το χρησιμοποιησα για να "περασω" το χαλι του σαλονιου με τη βουρτσα ;)

αλλαξα τα ριχταρια γιατι τα προηγουμενα χρειαζονται επειγοντως πλυσιμο :rolleyes:

συμμαζεψα οτι ασχετο τριγυριζε

καθαρισα τον παγκο της κουζινας και τις εστιες

τακτοποιησα ολα τα πλυμενα πιατικα στις θεσεις τους

πηρα μεσα την απλωστρα αλλα ακομη δεν εχω μαζεψει τα στεγνα ουτε απλωσα το πλυντηριο :oops:

ετοιμασα γαλατα

δοντια-ορο-πυτζαμες-νανι

εβαλα φασολια να φουσκωνουν για αυριο

μου ετοιμασα και κατι να ψιλοτσιμπησω και καθησα να αραξω στο pc ξανα :D

Υ.Γ. : χαρηκα πολυ που σας βοηθησε το κειμενο που σας εγραψα, γιατι στην αρχη κολλουσα, αλλα εχω καταλαβει οτι εδω μεσα καμια δεν παρεξηγηται, αντιθετως ολες μας διαβαζουμε με προσοχη η μια την αλλη! :D

Και το κυριοτερο, σκεφτηκα οτι τωρα που πλησιαζουν και τα Χριστουγεννα, πολλοι θα σκεφτουν μερες που ειναι να δωσουν μια μικρη βοηθεια οπου μπορουν, και ξερω οτι το θεμα μας διαβαζεται και απο ατομα που δεν γραφουν ή δεν ειναι καν μελη, οποτε ολο και καποιος θα το βρισκε χρησιμο :|

impression.php?i=%7B2C6BAAEE-08D8-4D1D-8D82-707E27F5E1D3%7D&c=overlay&lm=1383427763319

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, θα δούμε την ταινία ''The awakening'' στα αγγλικά, στα ελληνικά το έχουν αποδώσει ''Το Κουκλόσπιτο''. Διαδραματίζεται μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου στην Αγγλία, σε ένα στοιχειωμένο σχολείο αρρένων. Στοιχειωμένο από παιδάκι νομίζω..... μπρρρρρρρρρ

Θα σας πω αύριο :tongue:

το σημειωσα ;)Ειρηνη, για πες και κανα αλλο που να σου αρεσε! :P

ravT ομορφες φωτογραφιες μας εβαλες, ζηλεψα την ντουλαπιτσα της μικρης δεσποινιδος!

ΥΟΤΟU μηπως να εριχνες λιγο τους ρυθμους σου? Ξερω σου πεσανε κι εσενα πολλα μαζεμενα αλλα να που επεσες κι εσυ η ιδια, κυριολεκτικα!!!!!! :shock::shock::shock:

Ένα όμορφο, γυάλινο μπωλ, μπορεί να γίνει υπέροχη διακόσμηση για την κουζίνα μας :D :

apple-centerpiece_300_zpsf4a877bf.jpg

μου δωσες ιδεα τωρα!!! εχω στον παγκο της κουζινας ενα ρηχο πιατο οπου εβαλα ροδια, λεμονακια και μανταρινια, αλλα δεν μου κολλαγε και πολυ το πιατο!! Θα σας βαλω αυριο φωτο ;)

καλημέρα σε όλες!!:P:p

σήμερα θα κατέβουμε κέντρο αγορά, ευκαιρία είναι αφού εχει ανοιχτή αγορά αλλά και να μην είχε πάντα είναι αγαπημένη βόλτα!

χθες έκανα πίτσα με τη ζύμη που λέγατε σαν της Pizza hut και έγινε τέλεια!!οπαδός κ γω λοιπόν!

Ειρήνη θα σου γράψω το μεσημέρι τη συνταγή μου για ριζόγαλο με ζαχαρούχο, θεική!!

Γιώτα και γω θα λεγα ρίξε λίγο ρυθμούς...πώς θα μου πεις....ε ξέρεις εσυ, κάτι θα αφήσεις, κάτι που δεν αφήνεται θα το κάνεις...να περάσουν οι μέρες να επανέλθει ο άντρας σου...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα!

τι κανετε? εμεις πρωινες πρωινες (μαμα κ κορη) ο μπαμπας μας κοιμαται.

1. μεχρι στιγμης εχω κανει:
    ετοιμασα την μικρη
  2. εφτιαξα καφε κ γαλα
  3. εβαλα ψωμι να γινεται
  4. εβαλα πιατα στο πλυντηριο
  5. καθαρισα παγκους κ εστιες
  6. εβγαλα μπριζολες κ κιμα να ξεπαγωσουν, θα φτιαξω 2-3 φαγητα σημερα να τα εχω μες την εβδ γιατι δεν μας πολυαρεσουν αυτα που μας φερνουν (εχουμε κ ιδιοτροπιες:tongue::tongue::tongue::tongue:) κ επειδη εμεις τρωμε πολυ δεν μας φτανει κ η ποσοτητα, αλλα τι να πω? βαλε μας περισσοτερο????? οποτε θα φτιαξω ενα ταψι μπιφτεκια με πατατες, θα φτιαξω φασολαδα κ μια μακαροναδα. για 6 μερες ειμαστε οκ.
  7. ταισα την μικρη

σημερα θα καθαρισω ολο το σπιτι, οχι εξονυχιστικα μια καλη σκουπα θα βαλω, ενα ξεσκονισμα με το φτερο, σφουγγαρισμα, θα αλλαξω σεντονια κ θα καθαρισω το μπανιο. για τις σκαλες θα κανω το κινεζο:tongue::tongue::tongue: ας την κανει οποιος θελει η ας μεινουν ετσι. χ....κα!

α θελω να βαλω κ μερικα πλυντηρια.

οσο για τους ρυθμους που μου λετε απλα δεν γινεται, πολλες οι εκκρεμοτητες, πολλες ωρες εκτος σπιτιου κ τα εντος σπιτιου ουτε καν οπως τα αφηνω....

σημερα κοιμηθηκα καλα, οποτε εχω ξεκουραστει κ τωρα παω να ξεκινησω!

καλη μερα σε ολες

φιλακια

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!!:P:p

σήμερα θα κατέβουμε κέντρο αγορά, ευκαιρία είναι αφού εχει ανοιχτή αγορά αλλά και να μην είχε πάντα είναι αγαπημένη βόλτα!

χθες έκανα πίτσα με τη ζύμη που λέγατε σαν της Pizza hut και έγινε τέλεια!!οπαδός κ γω λοιπόν!

Ειρήνη θα σου γράψω το μεσημέρι τη συνταγή μου για ριζόγαλο με ζαχαρούχο, θεική!!

Γιώτα και γω θα λεγα ρίξε λίγο ρυθμούς...πώς θα μου πεις....ε ξέρεις εσυ, κάτι θα αφήσεις, κάτι που δεν αφήνεται θα το κάνεις...να περάσουν οι μέρες να επανέλθει ο άντρας σου...

πιο πολυ με την δουλεια τρεχω, στο σπιτι τα απολυτως απαραιτητα καθημερινα.

α ξεχασα να σας πω σκοτωσα κ μια κατσαριδα μπλιαξ!!!! εχτες μες το μπανιο με την μυγοσκοτωστρα.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...