Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Το ψυγείο μου (για τη Χρύσα νομίζω που το ζήτησε)

DSCN1679_360x480_zpsa25ff907.jpg

Το πάνω ράφι στη ντουλάπα της μικρής με τα παπούτσια της σεζόν και το νεσεσέρ της.

DSCN1685_640x480_zps87c0d99c.jpg

Η ντουλάπα με τα ρούχα της. Είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μη χρειάζεται να "κατεβάζω" στην αλλαγή της σεζόν. Εκτός απ τα κρεμασμένα, σε μια στοίβα είναι οι πυτζάμες της, μια άλλη με τα κολάν, μια με τα φουτερ παντελόνια και μια με τις μπλούζες (πάνω οι λεπτές, κάτω οι χοντρές). Από πίσω είναι οι κοντομάνικες μπλούζες της (αυτές που θεωρώ πως θα της κάνουν την άνοιξη)

DSCN1687_360x480_zpsad4eb7cf.jpg

Το συρτάρι με τα σεντόνια/μαξιλαροθήκες/παπλωματοθήκες της

DSCN1688_640x480_zps5e058728.jpg

Συρτάρι με εσώρουχα/κάλτσες

DSCN1689_640x480_zps10bdcbcf.jpg

Το τραπεζάκι με τα παραμύθια της γιατί τα είχαμε σε ένα κουτί και γινόταν μονίμως χαμός

DSCN1690_360x480_zps6e53c9c3.jpg

Πάνω στο πλυντήριο, σε μια πετσετούλα έχω ακουμπισμένα αντικείμενα που χρειάζομαι πρωί και βράδυ καθημερινά

DSCN1691_640x480_zpsba8606f4.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρες!

Έχω μια βδομάδα σχεδόν να μπω κι έχω χάσει μάλλον πολλά από τα νέα σας! Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!

Κατ' αρχήν να ευχηθώ καθυστερημένα ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι ευτυχισμένα στο φιογκάκι! Να τον χαίρεστε Ειρηνάκι και να τον καμαρώνετε πάντα!

Εγώ όλη τη βδομάδα έχω χαθεί ανάμεσα σε στίβες από βιβλία... άπειρα βιβλία. Εντελώς αναπάντεχα πέρασε σ' εμένα μια τεράστια βιβλιοθήκη και πέρα από τα ανάμεικτα συναισθήματα που μου δημιουργεί αυτό -μιας που ο κάτοχός της "έφυγε" και ήταν δική του επιθυμία να την πάρω εγώ- έπρεπε να βρεθούν λύσεις πρακτικού χαρακτήρα κι έπειτα να στηθεί όλο αυτό με τρόπο που να μπορεί κάπως να αξιοποιηθεί.

Όπως καταλαβαίνετε μπορώ με ευκολία πια σήμερα να πω ότι ντρέπομαι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σπίτι μου :oops: αλλά νιώθω υπερήφανη -και θέλω να πιστεύω κι εκείνος- για όλη τη δουλειά που έριξα αυτή τη βδομάδα.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κι άλλες σκέψεις μου που προέκυψαν αλλά αφενός φοβάμαι ότι θα σας κουράσω αφετέρου δεν το δικαιολογεί κι ο τίτλος του θέματός μας.

Τεσπα, αυτά τα δικά μου. Μου λείψατε! Πάω να σας διαβάσω λίγο να μάθω τα νέα σας και να κινητοποιηθώ κάπως και για το σπιτάκι μου.

Σας φιλώ!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Eπιστρεψαμε από τη βολτα μας κατα τις δυο ακι βρηκα τον αντρα μου να τηγανιζει πατατες!Ειδαε και αποειδε ,τι να κανει ο δολιος?Εφερα και τη βαφτισιμιά μου στο σπίτι ,να πάμε μαζι αυριο εκκλησια και θα την παρει η μαμά της το μεσημερι.Μαζεψα την κουζινα και τωρα ο γιος μου εχει βαλει σκούπα,γενικως τους εχω στρωσει ολους,ενα πραγμα!:tongue::tongue:

Εννοειται πως θα πάω να το κανω και εγω αλλα ηθελαν και τα δυο πιτσιρικια να σκουπίσουν οποτε τους αφησα.Εχω ακομη σφουγγαρισμα και να κανω μπάνιο και το βραδυ θα ψησει ο αντρας μου.

Ραβ ,το ψυγειο σου οντως εχει οργανωμενους χωρους ,δεν χρειαζεσαι πολλα,η ντουλάπα της μικρης ειναι σούπερ!Μπραβο!

Κικη ,το σπίτι θα το συνεφερεις ,η δουλεια που εκανες μαλλον αξιζε περισσότερο!

Γιωτα ,φιλάκια!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τα κατάφερα! Σας διάβασα!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για τους νεοπροσληφθέντες μπαμπάδες, Μαριάννα και Μαρί!

Πανέμορφες φωτό βορινό αστέρι, Χρύσα, RavT, Μπιλάκι και Βικ!!!

Γιωτούλι, προσπάθησε, όσο γίνεται, να μη γίνεις χίλια κομμάτια.

:roll::roll::roll::rolleyes::rolleyes::rolleyes::|:confused::confused::evil::?:|:P:p:p

ολα αυτα νιωθω για να καταλαβετε!!!!!!!!!!!!(λεμε τωρα)

Ξέρεις εσύ τι κάνεις :wink:!

Πού να τρέχεις τώρα για καινούρια ντουλάπα :mrgreen:!

Το ξέρω Μπιλάκι μου και προσωπικά θα μποϋκοτάρω ΕΝΤΕΛΩΣ και ΠΑΝΤΑ τα ψώνια τις Κυριακές για όσο μπορώ. Ο άντρας μου είναι εμπορο-υπάλληλος και μόνο μια ρημάδα Κυριακή έχει να είναι με το παιδί μας. Αντε στα κομμάτια πια.

Πόσο μα πόσο συμφωνώ μαζί σου...

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Eπιστρεψαμε από τη βολτα μας κατα τις δυο ακι βρηκα τον αντρα μου να τηγανιζει πατατες!Ειδαε και αποειδε ,τι να κανει ο δολιος?Εφερα και τη βαφτισιμιά μου στο σπίτι ,να πάμε μαζι αυριο εκκλησια και θα την παρει η μαμά της το μεσημερι.Μαζεψα την κουζινα και τωρα ο γιος μου εχει βαλει σκούπα,γενικως τους εχω στρωσει ολους,ενα πραγμα!:tongue::tongue:

Σωστή! :mrgreen:

Εννοειται πως θα πάω να το κανω και εγω αλλα ηθελαν και τα δυο πιτσιρικια να σκουπίσουν οποτε τους αφησα.Εχω ακομη σφουγγαρισμα και να κανω μπάνιο και το βραδυ θα ψησει ο αντρας μου.

Ραβ ,το ψυγειο σου οντως εχει οργανωμενους χωρους ,δεν χρειαζεσαι πολλα,η ντουλάπα της μικρης ειναι σούπερ!Μπραβο!

Κικη ,το σπίτι θα το συνεφερεις ,η δουλεια που εκανες μαλλον αξιζε περισσότερο!

Γιωτα ,φιλάκια!

Σ' ευχαριστώ, Χρύσα! Κι εγώ έτσι νομίζω :roll:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Τι κάνουν οι τσουπρίτσες μου?

Εμείς, επιστρέψαμε πριν μισή ωρίτσα. Περάσαμε υπέροχα στο πάρτυ, το κατα-διασκεδάσαμε και το φιογκάκι ξετρελαθηκε! Ομορφες στιγμές...

Επιστρέψαμε, μόλις έκανα το ντουζάκι μου και τώρα θα μπει και το φιογκάκι.

Ηδη ετοιμάζω λουκανοπιτάκια, μάζεψα την κουζίνα μου και φόρεσα καθαρές πιτζαμούλες... την έχω αράξει στο χαλί μου, ο άντρας μου βλέπει ειδήσεις {ακούμε τα χθεσινά... :( } και γενικά, χαλαρώνουμε.

Το μεσημέρι, έβαψα τα νυχάκια μου ένα υπέροχο, φλογερό, κόκκινο και τα χεράκια μου είναι "άξια" να αγαπηθούν! :tongue: Ολο τα κοιτάζω!

Σας φιλώ όλες γλυκά.

777885dugw57gt25.gif

Το ψυγείο μου (για τη Χρύσα νομίζω που το ζήτησε)

DSCN1679_360x480_zpsa25ff907.jpg

Το πάνω ράφι στη ντουλάπα της μικρής με τα παπούτσια της σεζόν και το νεσεσέρ της.

DSCN1685_640x480_zps87c0d99c.jpg

Η ντουλάπα με τα ρούχα της. Είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μη χρειάζεται να "κατεβάζω" στην αλλαγή της σεζόν. Εκτός απ τα κρεμασμένα, σε μια στοίβα είναι οι πυτζάμες της, μια άλλη με τα κολάν, μια με τα φουτερ παντελόνια και μια με τις μπλούζες (πάνω οι λεπτές, κάτω οι χοντρές). Από πίσω είναι οι κοντομάνικες μπλούζες της (αυτές που θεωρώ πως θα της κάνουν την άνοιξη)

DSCN1687_360x480_zpsad4eb7cf.jpg

Το συρτάρι με τα σεντόνια/μαξιλαροθήκες/παπλωματοθήκες της

DSCN1688_640x480_zps5e058728.jpg

Συρτάρι με εσώρουχα/κάλτσες

DSCN1689_640x480_zps10bdcbcf.jpg

Το τραπεζάκι με τα παραμύθια της γιατί τα είχαμε σε ένα κουτί και γινόταν μονίμως χαμός

DSCN1690_360x480_zps6e53c9c3.jpg

Πάνω στο πλυντήριο, σε μια πετσετούλα έχω ακουμπισμένα αντικείμενα που χρειάζομαι πρωί και βράδυ καθημερινά

DSCN1691_640x480_zpsba8606f4.jpg

Μπράβο, που εχεις βρει τη "ρέγουλά" σου, αγαπημένο μου! :D

Εύγε!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κι άλλες σκέψεις μου που προέκυψαν αλλά αφενός φοβάμαι ότι θα σας κουράσω αφετέρου δεν το δικαιολογεί κι ο τίτλος του θέματός μας.

Αγαπάκι μου,

γιατί δεν γράφεις άνετα αυτά που θέλεις, αυτά που νιώθεις, αυτά που θέλεις να μοιραστείς?

Σκέψου το πόσες φορές εγώ, που είμαι και η δημιουργός αυτού του θέματος, σας έχω απασχολήσει με δικά μου, προσωπικά μου ζητήματα....Να ξέρεις πως εδώ υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και καθόλου περιέργεια...

κοριτσια μου προσπαθω να σας διαβασω αλλα δεν τα καταφερνω! τρεχω πολυ.... σας σκεφτομαι!

θα μπω το βραδακι!

σας φιλω

Γιωτάκι μου, κουραγιο αγάπη μου!!!!

Τονιζω οτι ακομη και ενα μονο απο αυτη τη λιστα μπορει να ειναι περισσοτερο αναγκαιο απο πολλα φτηνα τροφιμα, τα φτηνα τροφιμα ειναι αυτα που μπορουν και αγοραζουν ηδη μονοι τους, γιαυτο και ζητουν καποια βοηθεια.

Κοριτσάκι μου, προσωπικά, σε υπέρ ευχαριστώ, με βοήθησες πολυ!

Τα ντουλαπια μου ειναι ξυλινα δρυς βαμμενο εννοειται.Δηλαδη να παρω αυτα τα υγρα που ειναι για το ξυλινο πατωμα τυπου pronto κτλ?

Eγώ κοριτσάκι μου, τα περνώ μόνο με βιτεξάκι καλά στιμμένο. Και κάποιες φορές, όταν θέλω "καλύτερο" αποτέλεσμα, αμέσως με στεγνό, μαλακό πανάκι.

Μανούλα μου:D πως με καταλαβαίνεις!!!

Ρηνάκι μου γλυκό...

777885dugw57gt25.gif

θελω τοσο καιρο να σας γραψω αλλα ειτε δ προλαβαινω ειτε δεν εχω κουραγιο..εμεις εχουμε μπει σε μια σειρα,η μπουμπου μου εφτασε 4 κιλα,πηρε εναμιση κιλο σε 25 μερες,εχει κανει κ μαγουλακι,ο μεγαλος ζηλευει,τα βραδια ξυπνανε εναλλαξ :( απο δουλειες με λιγη οργανωση ειμαι σε καλο σημειο..ειρηνη να το χαιρεσαι το παιδακι σου,παντα γερος να ειναι μαριαννα κ ηλιαχτινα καλη αρχη στις δουλειες χρυσα οι συνθεσεις τελειες,να σε ειχα κοντα να μου εφτιαχνες κ μενα που δεν το εχω γιωτα περαστικα στον αντρα σου ,προσπαθησε κ εσυ να ξεκουραζεσαι λιγο,ε?my billy τελεια οργανωση,με πορωσες παρα πολυ εχω κ εγω σκοπο να ξεκαθαρισω τη ντουλαπα του μικρου αλλα ποτε??οσο για πονοδοντο κ εκζεμα εχω κ απο τα δυο:mad:

Θα τα κάνεις σιγά-σιγά κοριτσάκι μου.

Εχεις πολλά στα χεράκια σου τώρα. :)

Εγώ σήμερα έκανα πολύ λίγες δουλιτσες κ απολαυσα καφεδάκι στον παιδοτοπο με την μικρή μου! Πολύ μου αρέσουν οι παρασκευες!!!

Και πολύ καλά έκανες! Πρώτα οι στιγμές μας με τους αγαπημένους μας και μετά το σπίτι!

Ειρήνη μου πολυ χάρηκα για την αξονικη.

Το σπρέι μου μου λες κανει μόνο για αντικείμενα' date=' π.χ λιμες, ψαλιδακια κλπ?[/quote']

Κοριτσάκι μου, η συγκεκριμένη μάρκα έχει 2 διαφορετικά μπουκάλια. Το ένα είναι για το δέρμα και το άλλο είναι για αντικείμενα. ;)

Ειρηνάκι μου αρέσει να σε βρίσκω με κέφια χιχιιχ...

Βασιούλα μου, σ ευχαριστώ! ;)

Καλό μήνα κορίτσια,

Να ευχηθώ περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι και καλή δύναμη σε

αυτούς που βοηθάνε!!!!!:tongue:

Εγώ στο ίδιο χάλι!!!!!!

Περίεργο 3ήμερο, και τελικά έμαθα τι είχες πάθει Είρήνη(ναι, κατάφερα να

διαβάσω κάποιες σελίδες):D:p

Κορίτσια μακάρι να έχουμ ένα όμοεφο Σαββατοκύριακο

Καλή ξεκούραση κορίτσι μου!

Γιατι μου ηρθε να κανω τις προσκλησεις των παιδιων με θεμα Χαρυ Ποττερ, αντικε??

Ειπα να τις καψαλισω στην ακρη και κατακαηκα!! Τουλαχιστον βγηκαν ωραιες. Τωρα ολο το σπιτι μυριζει καμμενο!!! Λετε να με πανε μεσα για πυρομανη???

χαχαχαχαχαχα!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Από τα παλιά μου ποστ, σας βάζω μερικά, απλά, tips. ;)

1) Αν δεν έχω καθόλου χρόνο δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ξεκινήσω να κάνω δουλειές. Μου δημιουργεί μόνο εκνευρισμό και ΟΧΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ! ;)

2) Αυτό που κάνω οπωσδήποτε ειναι να στρώσω τα κρεβάτια μας και να έχω νεροχύτη καθαρό. Με αυτές τις 2 δουλίτσες και μόνο νιώθω μια "ψεύτικη" τακτοποίηση στο σπίτι μου. Αν δεν κάνω αυτές τις 2 δουλειές, τα βλέπω και μου δημιουργείται εκνευρισμός!

3) Όταν κάνω δουλειές δεν τρέχω από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Παραμένω στο δωμάτιο που συμμαζεύω και φεύγω όταν ολοκληρώσω.

4) Πόσα κάνουμε... πόσα πρέπει να κάνουμε... πόσα να θυμόμαστε? Εχω πάντα στον πάγκο της κουζίνας μου ένα μικρό μπλοκάκι με ένα στυλό και σημειώνω. Μ' έχει σώσει!!!!!

5) Εκτός του χρόνου που θα χρειαστείτε για το μαγείρεμα, για το σπίτι δεν αξίζει να χαραμίζετε παραπάνω από 1 ώρα καθημερινά για δουλειές! Σκεφτείτε το εξής: Θα είστε πιο ευτυχισμένη αν ξεσκονίσετε ή αν κάνετε αγκαλιές με τα μικρά σας?;)

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα περάσαμε πολύ ωραία....Σηκώθηκα πρωί πρωί να βάλω τα πλυντήρια μου (πιάτα/ρούχα), σφουγγάρισα όπως όπως τα μπαλκόνια, άπλωσα ρούχα και μετά διάφορα άλλα έως τις 10.30, να μην σας κουράζω με δουλειές...

Πήγαμε βόλτα στο RIVER WEST οικογενειακώς και με την μαμά μου μαζί, ψωνίσαμε ρουχαλάκια για όλους αλλά κυρίως για τα παιδιά και τα κορίτσια παίξανε με LEGO γιατί είχαν ένα event για προώθηση των LEGO.

Εννοείται πως δεν πάω για ψώνια αύριο (δεν πάω ούτε και στις γιορτές)....

Το μεσημέρι αργά φάγαμε HOT DOG στο σπίτι (αγοράζω τα υλικά και τα φτιάχνω μόνη μου), λίγες δουλίτσες, διάβασμα με την μικρή και καφεδάκι.

Μόλις έβγαλα από τον φούρνο μία λαμαρίνα με σπιτική πίτσα να τσακίσουμε και για επιδόρπιο τους έφτιαξα ρυζόγαλο που είναι εύκολο....

Τώρα βλέπουμε το ''Despicable me 2'' και όταν κοιμηθούν οι μικρές θα δούμε ένα θριλεράκι....έχουμε πολύ καιρό να δούμε θρίλερ....για να δούμε αν θα αντέξω :tongue:

Σπιτική βραδιά, χαλάρωση και ξεκούραση...

Από τα παλιά μου ποστ, σας βάζω μερικά, απλά, tips. ;)

1) Αν δεν έχω καθόλου χρόνο δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ξεκινήσω να κάνω δουλειές. Μου δημιουργεί μόνο εκνευρισμό και ΟΧΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ! ;)

2) Αυτό που κάνω οπωσδήποτε ειναι να στρώσω τα κρεβάτια μας και να έχω νεροχύτη καθαρό. Με αυτές τις 2 δουλίτσες και μόνο νιώθω μια "ψεύτικη" τακτοποίηση στο σπίτι μου. Αν δεν κάνω αυτές τις 2 δουλειές, τα βλέπω και μου δημιουργείται εκνευρισμός!

3) Όταν κάνω δουλειές δεν τρέχω από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Παραμένω στο δωμάτιο που συμμαζεύω και φεύγω όταν ολοκληρώσω.

4) Πόσα κάνουμε... πόσα πρέπει να κάνουμε... πόσα να θυμόμαστε? Εχω πάντα στον πάγκο της κουζίνας μου ένα μικρό μπλοκάκι με ένα στυλό και σημειώνω. Μ' έχει σώσει!!!!!

5) Εκτός του χρόνου που θα χρειαστείτε για το μαγείρεμα, για το σπίτι δεν αξίζει να χαραμίζετε παραπάνω από 1 ώρα καθημερινά για δουλειές! Σκεφτείτε το εξής: Θα είστε πιο ευτυχισμένη αν ξεσκονίσετε ή αν κάνετε αγκαλιές με τα μικρά σας?;)

Όλα σημαντικά αλλά το τελευταίο είναι και το καλύτερο! Το εφαρμόζω απόλυτα, με λιγότερο από 1 ώρα δουλειές για το σπίτι συνήθως τις καθημερινές!

Σήμερα περάσαμε πολύ ωραία....Σηκώθηκα πρωί πρωί να βάλω τα πλυντήρια μου (πιάτα/ρούχα), σφουγγάρισα όπως όπως τα μπαλκόνια, άπλωσα ρούχα και μετά διάφορα άλλα έως τις 10.30, να μην σας κουράζω με δουλειές...

Πήγαμε βόλτα στο RIVER WEST οικογενειακώς και με την μαμά μου μαζί, ψωνίσαμε ρουχαλάκια για όλους αλλά κυρίως για τα παιδιά και τα κορίτσια παίξανε με LEGO γιατί είχαν ένα event για προώθηση των LEGO.

Εννοείται πως δεν πάω για ψώνια αύριο (δεν πάω ούτε και στις γιορτές)....

Το μεσημέρι αργά φάγαμε HOT DOG στο σπίτι, λίγες δουλίτσες, διάβασμα με την μικρή και καφεδάκι.

Μόλις έβγαλα από τον φούρνο μία λαμαρίνα με σπιτική πίτσα να τσακίσουμε και για επιδόρπιο τους έφτιαξα ρυζόγαλο που είναι εύκολο....

Τώρα βλέπουμε το ''Despicable me 2'' και όταν κοιμηθούν οι μικρές θα δούμε ένα θριλεράκι....έχουμε πολύ καιρό να δούμε θρίλερ....για να δούμε αν θα αντέξω :tongue:

Σπιτική βραδιά, χαλάρωση και ξεκούραση...

Μπράβο κορίτσι μου, που περάσατε τόσο όμορφη μέρα.

Βρε κόρη, για ρίξε συνταγή για ρυζογαλο, ειδικά αν ειναι "απλή". Το λατρεύω!

Τι θριλεράκι λέτε? Τα ΛΑΤΡΕΥΩ! :mrgreen:

Όλα σημαντικά αλλά το τελευταίο είναι και το καλύτερο! Το εφαρμόζω απόλυτα, με λιγότερο από 1 ώρα δουλειές για το σπίτι συνήθως τις καθημερινές!

Ακριβώς. Απλά αλλά τόσο σημαντικά.

Μπράβο γι αυτό που εφαρμόζεις. Δεν "αξίζει" παραπάνω, ειλικρινά...

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν, θα δούμε την ταινία ''The awakening'' στα αγγλικά, στα ελληνικά το έχουν αποδώσει ''Το Κουκλόσπιτο''. Διαδραματίζεται μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου στην Αγγλία, σε ένα στοιχειωμένο σχολείο αρρένων. Στοιχειωμένο από παιδάκι νομίζω..... μπρρρρρρρρρ

Θα σας πω αύριο :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...