Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλαμαρακι,οι μελιτζανες μου φετος ηταν καταπληκτικες.Αλλα και ντοματες εκοψα πολλα κιλά,δεν εκανα ομως σαλτσα ,φαγαμε αρκετες και εδωσα κιολας.

Nαι τα ζήλεψα πολύ που πήγα πήρα χτες λίγο κιμά κ θα πάω σε λίγο λαική κ θα πάρω αυγουλάκια κ μελιτζάνες να κάνω παπουτσάκια για αύριο ή για την Δευτέρα :wink:

Μπράβο για τα κανελόνια !!

εγώ από τότε που ανακάλυψα την ρικότα σχεδόν σταμάτησα τη φέτα κ την κρέμα γάλακτος ,μου αρέσει περισσότερο.

Α!Κοριτσια να σας πω και το εξης:εχω μια συνηθεια,μεσα στην εβδομαδα κανω τα απαντα,ομως μεχρι Παρασκευη μεσημερι,μετα δεν ασχολουμαι με δουλειες,τα σκ δεν δουλευει ο αντρουλης μου οποτε προτιμω να περναμε χρονο οι τρεις μας,ειτε πηγαινοντας βολτουλες ειτε ειμαστε στο σπιτι και χαλαρωνουμε;););)

Την καλύτερη συνήθεια έχεις αφού μπορείς κ το κάνεις!

Παρασκευη επιτελους με πολλές πολλές εκκρεμοτητες όπως πάντα χαχα αλλα με πολύ αγαράκια μου

Αυριο θα πάω και στην εκθεση λέω για πρωι

Θα δειξει...

Πήρα αυτοκολλητα τοιχου θελω να δω πως θα διακοσμήσω...

Αλλαξα κουρτινα παιδικου - επλυνα ρυχταρια!!!

Τώρα θα πλύνω σιγα σιγα προς τα άλλα δωμάτια λέω να ξεκινήσω απο το δικο μου δωμάτιο!!!

:)

Να μας βάλεις φώτο να δούμε αποτέλεσμα μικρό :mrgreen:

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα! Βρήκε δουλειά ο άντρας μου! Τη Δευτέρα ξεκινάει!

Δεν εχω χρόνο να σας γράψω άλλα! Κάνω το παιδί μπάνιο, το ταΐζω, το βάζω για ύπνο και ίσως επανέλθω...

Φιλιά σε όλες!

Μπράβο Ηλιαχτίδα, καλοστέριωτος να είναι κ καλή σταδιοδρομία!!

Την καλημέρα μου σε όλες

Περαστικά στις οδοντοπαθούσες κ γρήγορα να νιώσετε καλά Κική Ραβτάκι κ Βασιλική {δεν ξέχασα κάποια?}

Εμείς χτες πήγαμε μετά το σχολείο σούπερ, γυρίσαμε τα συμμάζεψα κ βουρ για καφεδάκι κ πάρκο. Περάσαμε ωραία κ τα μικρά μας , συμμορία των 5 , τέσσερα κορίτσια 5 ετών κ ένα αγόρι 7 ετών τις προσέχει/τσιγκλάει χε χε

Παίξανε λύσσαξαν στο πάρκο , ήπιαμε το καφεδάκι μας, είπαμε τα κοτσομπολιά μας κ στις 10 μαζευτήκαμε :mrgreen::mrgreen:

Η μικρή προσκυνούσε το πάτωμα χα χα

Δεν έκανα πολλά χτες, μάζεψα πιατάκια κτλ τα συμμάζεψα στο πλυντ για αύριο.

Σήμερα με ξύπνησε το μικρό από τις 7μιση....:roll::roll:

Φάγαμε τα αυγουλάκια μας κ οι δυο μας

Αέρισα έστρωσα κρεβάτια όσο έβλεπε παιδικά η μικρή

Με πήρε κ η νονά της μικρής να πάμε για καφεδάκι πρωινό οι τρεις μας κ σε καμιά ωρίτσα θα φύγουμε :D

Σήμερα έρχεται η μανουλίτσα μουυυυυυυ επιτέλους κ θα πάμε μετά να φάμε μαζί το μεσημέρι από τα χεράκια της :mrgreen::cool:

Το απόγευμα θα πάω με τη μικρή στη συνέλευση του 5μελούς του συλλόγου γονέων του νηπιαγωγείου της κ θα το κάνουμε σε παιδότοπο που αλλού να μιλήσουμε κ εμείς άνετα κ να παίξουν κ τα μικρά μας :cool:

Για αύριο δεν έχω κάνει σχέδια ακόμη βλέπουμε

Να έχετε ένα ωραίο ΣάββατοΚύριακο :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε όλες τις κοπέλες,

εγω εχτες εκανα πολλα, ανελαβα κυριως την κουζινα:

επλυνα φιλτρα απορροφητηρα στο πλυντηριο

καθαρισα πλακακια κουζινας

αλλαξα τα διακοσμητικα στον παγκο της κουζινας και στο πασο

επλυνα τα ντουλαπια κουζινας

καθαρισα την πορτα κουζινας

επλυνα την σιτα της (το τι εβγαλε δεν φανταζεστε)

σκουπισα

σφουγγαρισμα κουζινας

στρωσιμο μοκετας κουζινας

σφουγγαρισα το μπαλκονι

καθαρισα τους σιδηροδρομους απο τις μπαλκονοπορτες

εβαλα λιγα σιδερωμενα στη θεση τους

σφουγγαρισα μικρο μπανιο

εβαλα ενα πλυντηριο

εβαλα σκουπα ηλεκτρικη στο μισο σπιτι

διαβασαμε παραμυθια με τα παιδια

παραγγειλαμε πιτσα

φαγαμε του σκασμου με τα παιδια

τα εβαλα για υπνο

ηρθε ο αντρουλης και εφαγα παλι μαζι του (ε να μην του κανω παρεα?)

πλυθηκαμε και ξαπλωσαμε και ξεραθηκαμε.

Σημερα εχω ακομα πολλα να κανω

θα σχολασω στις 4 , θα παω σουπερ μαρκετ

θα παω σπιτι

θα φαω,μαζεψω κουζινα

θα τακτοποιησω ψωνια στη θεση τους

θα ασχοληθω με την κρεβατοκαμαρα της κορης μου

να στρωσω το χαλι της.

Και τέλος θα ασχοληθω με τα αγγελουδια μου

Καλό μας Σ/Κ

Υ.Γ Τα ντουλαπια της κουζίνας με τι τα καθαριζετε εξωτερικα για να φυγουν οι δαχτυλιες ή λαδια και γενικα λεκεδες?

Καλημέρα!!!Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα:D

Ευχαριστώ για τη στήριξη σας κορίτσια με βοηθήσατε πολύ;)

α οκ το εχω χασει αυτο...:rolleyes:

δεν καταλαβα ακριβως αλλα οτι σ ενοχλει να το λες καλυτερα να νιωθουν οι αλλοι ενοχλημενοι παρα εσυ παντως:roll:

Την ίδια άποψη έχω γι'αυτό και μιλάω μπιλάκι μου,οι άλλοι δεν ενστερνίζονται τα ίδια όμως...:roll:

Το φαντάστηκα, Ρηνάκι μου αλλά δεν θα σκάσεις για κανέναν. Μίλησες, τα είπες. Η οικογένειά σας, πάνω από όλα.

Μανούλα μου:D πως με καταλαβαίνεις!!!

Ιρενε,,κρατα την ηρεμία σου!

Χρύσα σ'ευχαριστώ!Αν σου πω ότι μόλις μου την έδινε έλεγα από μέσα μου ''η Χρύσα είπε να κρατήσω την ηρεμία μου!!!''Και μετά γέλαγα μόνη μου:mrgreen:

κατά τη γνώμη μου καλά έκανες κ μίλησες...αν δεν τους αρέσει ας συμμορφωθούν άλλη φορά...

Δεν υπάρχει συμμόρφωση δυστυχώς!Τα έχω πει κι άλλες φορές αλλά αυτή τη φορά τα είπα μαζεμένα και με στοιχεία που δεν μπορούσε να αναιρέσει και ίσως γι'αυτό στεναχωρήθηκε κι ο άντρας μου.Δεν τα είχε σκεφτεί όλα μαζί και του έπεσαν βαριά.Δεν του είχα πει και κάποια πράγματα για να μην στεναχωρηθεί και τ'άκουσε όλα μαζεμένα!!!Είχαμε πάει μαζί για να είμαι καλυμμένη να μην ειπωθούν μετά αλλιώς και γι'αυτό στεναχωρήθηκα κι εγώ:?

Ειρηνακη ο αντρας σου τι λεει?Αν δεν στεναχωριεται μην δινεις καμια σημασια....

Τι να πει Βούλα μου κάποια τα γνωρίζει χρόνια και τα κάνει γαργάρα κάποια άλλα τα έμαθε τώρα και προσπαθεί να τα χωνέψει...:|

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρύσα σ'ευχαριστώ!Αν σου πω ότι μόλις μου την έδινε έλεγα από μέσα μου ''η Χρύσα είπε να κρατήσω την ηρεμία μου!!!''Και μετά γέλαγα μόνη μου:mrgreen:

Δεν υπάρχει συμμόρφωση δυστυχώς!Τα έχω πει κι άλλες φορές αλλά αυτή τη φορά τα είπα μαζεμένα και με στοιχεία που δεν μπορούσε να αναιρέσει και ίσως γι'αυτό στεναχωρήθηκε κι ο άντρας μου.Δεν τα είχε σκεφτεί όλα μαζί και του έπεσαν βαριά.Δεν του είχα πει και κάποια πράγματα για να μην στεναχωρηθεί και τ'άκουσε όλα μαζεμένα!!!Είχαμε πάει μαζί για να είμαι καλυμμένη να μην ειπωθούν μετά αλλιώς και γι'αυτό στεναχωρήθηκα κι εγώ:?

xaxa!Ετσι μπραβο Ιρενε!:D

Εξακολουθω να πιστευω πως οι μεγαλύτερες παρεξηγησεις σινονται επειδη δεν μιλάμε την ωρα που πρεπει αλλα εσωτερικευουμε οσα νιωθουμε και καποια στιγμη ξεσπάμε η εκει που δεν πρεπει ή τα λέμε μαζεμένα.Δυσκολες οι ανθρωπινες σχεσεις ...

Ηρθς η συνυφαδα μου ακι καθησαμε λιγακι και τωρα θα ετοιμαστουμε να πάμε τη βολτα μας .

Αριςαννα,τα ντουλάπια σου ειανι ξυλινα η μελαμινικα?Τα μελαμινικα τα καθαριζω με αζαχ για τα τζαμια και τα ξυλινα με νερο και ελαχιστο σαπουνι για ξυλινες επιφανειες.

Καλαμαρακι ,και εγω από εδω κολλησα και φτιαχνω συχνα παππουτσακια.Ρικοτα σεν εχω δοκιμασει ποτε ,αλλα ηταν ευκαιρια να χρησιμοποιησω τη μυζηθρα που μου ειχε φερει η πεθερα μου και εβαλα και φετα για περισσότερη γευση.Καλά να περασετε!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεεεερα!

Μολις ξυπνησα...δηλαδη πριν μια ωρα!

Λοιπον κοριτσια, το να μεγαλωνεις εναν ολοκληρο ανθρωπο, ειναι πολυ δυσκολη δουλεια!

Κοιμηθηκα απο τις 9 εχθες εως τις 6.30 σημερα.

Μετα σηκωθηκα τσιμπησα κατι για να μην κανω εμετο (ξανα), και μαλλον με ξαναπηρε γιατι οταν ξανασηκωθηκα για τουαλετα ειχε παει δεκα παρα.

Το κουλο ειναι οτι εγω ΔΕΝ κοιμομουν. Την εβγαζα με 4ωρες υπνο και τωρα ΔΕΝ χορταινω!!

Σημερα το βραδυ εγω και ο καλος μου θα βγουμε ραντεβου. Ακομα και μαλλι θα φτιαξω!

Σας ειπα οτι κοντευω 4 μηνων και τους τελευταιους 2 μηνες πηρα 4 κιλα παρολους τους εμετους?

Εγω παρει δηλαδη κατι λιγοτερο απο τα μισα που μου επιτρεπει να παρω σε ολη την εγκυμοσυνη και αγχωθηκα :(

Και βρε κοριτσια δεν τρωω παχυντικα. Ειμαι πολυ των ωμων φρουτων και λαχανικων. Γλυκα δεν μου πολυ κανει κεφι, μια στις τοσες.

Την Παρασκευη θα παω στον ειδικο για υπερηχο αναπτυξης γιατι καπου εκει με τον Γιαννη ειχαμε αρχισει να βλεπουμε θεματακια και επειδη ηδη εχω ενα παιδι με ειδικες αναγκες, θα κανουμε εναν εξτρα υπερηχο απλα για να ηρεμησω και ΑΝ προκυψει κατι, να παρουμε μετρα νωρις.

Λεω να παω μια βολτα απο River West γιατι θελω κατι φορμες για τον Κωστη. Ποια κοπελα ειπε οτι θα παει? Αν δεις μια εγκυουλα με ενα Ασιατη, εγω θα ειμαι :) :) :)

Σας φιλωωωωωωω

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

xaxa!Ετσι μπραβο Ιρενε!:D

Εξακολουθω να πιστευω πως οι μεγαλύτερες παρεξηγησεις σινονται επειδη δεν μιλάμε την ωρα που πρεπει αλλα εσωτερικευουμε οσα νιωθουμε και καποια στιγμη ξεσπάμε η εκει που δεν πρεπει ή τα λέμε μαζεμένα.Δυσκολες οι ανθρωπινες σχεσεις ...

Ηρθς η συνυφαδα μου ακι καθησαμε λιγακι και τωρα θα ετοιμαστουμε να πάμε τη βολτα μας .

Αριςαννα,τα ντουλάπια σου ειανι ξυλινα η μελαμινικα?Τα μελαμινικα τα καθαριζω με αζαχ για τα τζαμια και τα ξυλινα με νερο και ελαχιστο σαπουνι για ξυλινες επιφανειες.

Καλαμαρακι ,και εγω από εδω κολλησα και φτιαχνω συχνα παππουτσακια.Ρικοτα σεν εχω δοκιμασει ποτε ,αλλα ηταν ευκαιρια να χρησιμοποιησω τη μυζηθρα που μου ειχε φερει η πεθερα μου και εβαλα και φετα για περισσότερη γευση.Καλά να περασετε!

Τα ντουλαπια μου ειναι ξυλινα δρυς βαμμενο εννοειται.Δηλαδη να παρω αυτα τα υγρα που ειναι για το ξυλινο πατωμα τυπου pronto κτλ?

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα! Βρήκε δουλειά ο άντρας μου! Τη Δευτέρα ξεκινάει!

Δεν εχω χρόνο να σας γράψω άλλα! Κάνω το παιδί μπάνιο, το ταΐζω, το βάζω για ύπνο και ίσως επανέλθω...

Φιλιά σε όλες!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ 'ΛΕΓΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ??? ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Τα υπολοιπα χτεσινα μου:

επλυνα λιγα πιατικα

τα τακτοποιησα

εβαλα φακουλες να γινονται

ετοιμασα το μεσημεριανο του σχολειου και το εστειλα

φαγαμε

μαζεψα τραπεζι

εβαλα ενα πλυντηριο

πηγα να παρω τον μεγαλο απο το σχολειο παρεα με την μικρη

επειτα πηγαμε ολοι μαζι για ψωνια σουπερ μαρκετ και καναμε και μια βολτιτσα

στο γυρισμο η μικρη κοιμηθηκε και με πηρε και μενα ο υπνος-μας ξυπνησανε 2 ωρες αργοτερα!!

εψησα λουκανικοπιτακια

τακτοποιησα τα ψωνια

φαγαμε

σκουπισα γιατι γεμισαμε σφολιατες :rolleyes:

απλωσα το πλυντηριο

πυτζαμες-δοντια-ορο-νανι

ειδαμε ταινιουλα με το συζυγο

πριν παω για υπνο ειδα μες στην αποθηκη μια ουρα γατας!! :shock: ναι, ειχε μπει μια γατα και κρυφτηκε κιολας!! χαχαχα!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Mιας και αναφερατε την προσφορα υλικης βοηθειας προς οικογενειες που εχουν αναγκη, μου επιτρεπετε να δωσω ενα-δυο “tips” ??

Συνηθως οι περισσοτεροι δινουν μακαρονια και οσπρια, μιας και ειναι φτηνα και αρα ολοι μπορουμε να δωσουμε ποσοτητες (δηλαδη δεν θα παει καποιος με ενα πακετο μακαρονια) αλλα ξεχναμε οτι για μια τετοια οικογενεια ειναι εξισου σημαντικη βοηθεια το να δωσουμε εστω και ΕΝΑ απο τα παρακατω.

Ελαιολαδο (πως αλλιως να μαγειρεψουν ακομη και τα μακαρονια?)

Γαλα (για τα παιδια, κι ας μην ειναι το παιδικο, κι ας μην ειναι καν φρεσκο, αρκει να υπαρχει παντα καβατζα ΓΑΛΑ)

Τυρι (γιατι αν μπορουμε να δωσουμε 2 ευρω για 4 πακετα μακαρονια, να μην το δωσουμε για ενα τεταρτο τυρι? Τα 0,50 λεπτα για το πακετο μακαρονια ειναι πιο ευκολο να το βαλουν εκεινοι απο την τσεπη τους)

Κρεας ή ψαρι (ειδικα οταν υπαρχουν παιδια, ειναι πολυ κριμα, ας ειναι ενα τεταρτο κιμας ας ειναι 2 μπουτια κοτοπουλο, ή 2 ευρω γαυρος, οι γονεις στα παιδια θα το δωσουν, να ειστε σιγουροι!)

Και αμα καποιος εχει την δυνατοτητα να δωσει κατι παραπανω, αντι για ποσοτητες τροφιμων μπορει να δωσει:

Χαρτι υγειας (το χαρτι κουζινας μπορει να αντικατασταθει με πανια, το χαρτι υγειας?)

Υγρο για τα πιατα (χρησιμο και για το πλυσιμο των χεριων στο μπανιο και για σφουγγαρισμα)

Ενα σακουλακι σκονη για τα ρουχα (ας μην ειναι καν μαρκα εννοειται, τη δουλεια του να κανει)

Μια χλωρινη (χρησιμη και για την τουαλετα και για σφουγγαρισμα)

Ενα σαμπουαν (χρησιμο και ως αφρολουτρο)

Ή εναλλακτικα αντι για ολα τα παραπανω απορυπαντικα, ενα πακετο απλα σαπουνια πρασινα ή ασπρα (στην αναγκη μπορουν να χρησιμοποιηθουν για ΟΛΕΣ τις παραπανω χρησεις, ακομη και για το λουσιμο ή τα πιατα, οπως εκαναν αλλωστε και οι γιαγιαδες μας)

Τονιζω οτι ακομη και ενα μονο απο αυτη τη λιστα μπορει να ειναι περισσοτερο αναγκαιο απο πολλα φτηνα τροφιμα, τα φτηνα τροφιμα ειναι αυτα που μπορουν και αγοραζουν ηδη μονοι τους, γιαυτο και ζητουν καποια βοηθεια.

(Δυστυχως μιλω εκ πειρας... :(:(:(:(:(:(:(:()

Και συγχωρηστε με για το θαρρος.. :oops::oops:

Καλο θα ηταν να το εξηγησετε ή γνωστοποιησετε και σε αλλα ατομα που ξερετε οτι θελουν να βοηθουν οικογενειες, ειναι απλη λογικη, μικρα πραγματα που κανουν τη διαφορα, που ομως πανω στον πανικο μας «πως μπορω να βοηθησω μα κι εγω δυσκολα τα βγαζω περα» δεν πανε στο μυαλο μας.

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλημέρα!!!

Εμείς διαβάζουμε και τα νευράκια μου τσανταλάκια!!!

Το σκ μας είναι φουλ με εξόδους μόνο σήμερα έχουμε χρόνο για διάβασμα....

Την Δευτέρα πάω να δει ο γιατρός το δόντι και να μου πει πότε θα το βγάλω....για να δούμε τι θα γίνει...παίρνω ακόμα αντιβίωση..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορούλες!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Χθες, επέστρεψα πολυ κουρασμένη, είχα μπόλικη δουλίτσα, έκανα τα μπάνια μου και ξάπλωσα με το φιογκάκι για παραμύθια. Μας πήρε ο ύπνος σχεδόν αμέσως! :tongue:

Επιτέλους πήγα και tae.. αχ ένιωσα περίφημα αν και μας έλιωσε η δασκάλα μας χθες. Αρχίσαμε να κάνουμε και τα tools, τις κινήσεις δηλαδη που από τη μία σε βοηθούν πολυ στην αυτοάμυνα και από την άλλη μπορείς αν θέλεις να δώσεις για ζώνες... :mrgreen::mrgreen: Στα 39 μου!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και ναι, αμέ! Θα δώσω!!!! :P:p

Σήμερα ξυπνήσαμε, στις 9, δηλαδή κοιμηθήκαμε τουλάχιστον 10 ώρες χθες :tongue::tongue: και ξεκινήσαμε τα μαζέματα στο σπιτάκι μας. Πετάχτηκα μέχρι το σούπερ για 2 πράγματα που είχα ξεχάσει, ο άντρας μου ξεσκόνισε το υπνοδωμάτιο μας, μαζέψαμε όλο το σπίτι, έβαλα πατατούλες στο φούρνο με λουκάνικα να γίνονται, ένα σύντομο πλυντήριο με ευαίσθητα και ένα ακόμα που θα το βάλω το μεσημέρι με το μειωμένο.

Σημείωση: Απο την 1η Νοεμβριου, ξεκίνησε το χειμερινό ωράριο της ΔΕΗ :wink:

Ετοιμάσαμε τα πράγματα και ήρθε ο παπάς για το ευχέλαιο. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Τώρα νιώθω πως μπορώ να "αναπνεύσω"! Ολα καλά! :D

Φάγαμε μόλις, να το φαγάκι μας

PB020150_zpsc51f0a46.jpg

Υ.Γ. Μαρί μου ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Μπράβο καρδούλα μου! Μόνο χαρές απο δω και πέρα!!!

777885dugw57gt25.gif

Τίνα μου εγώ πήγα RIVER WEST αλλά δεν σε είδα, θα σε γνώριζα και χωρίς τον αγαπημένο σου!!! :) Αν δεν έχεις φύγει ακόμη, έχει οικονομικές φόρμες στα Η&Μ κάνε μια βόλτα και από εκεί...

Την ίδια άποψη έχω γι'αυτό και μιλάω μπιλάκι μου,οι άλλοι δεν ενστερνίζονται τα ίδια όμως...:roll:

Μανούλα μου:D πως με καταλαβαίνεις!!!

Τι να πει Βούλα μου κάποια τα γνωρίζει χρόνια και τα κάνει γαργάρα κάποια άλλα τα έμαθε τώρα και προσπαθεί να τα χωνέψει...:|

Δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα μιλάτε..... :(

Mιας και αναφερατε την προσφορα υλικης βοηθειας προς οικογενειες που εχουν αναγκη, μου επιτρεπετε να δωσω ενα-δυο “tips” ??

Συνηθως οι περισσοτεροι δινουν μακαρονια και οσπρια, μιας και ειναι φτηνα και αρα ολοι μπορουμε να δωσουμε ποσοτητες (δηλαδη δεν θα παει καποιος με ενα πακετο μακαρονια) αλλα ξεχναμε οτι για μια τετοια οικογενεια ειναι εξισου σημαντικη βοηθεια το να δωσουμε εστω και ΕΝΑ απο τα παρακατω.

Ελαιολαδο (πως αλλιως να μαγειρεψουν ακομη και τα μακαρονια?)

Γαλα (για τα παιδια, κι ας μην ειναι το παιδικο, κι ας μην ειναι καν φρεσκο, αρκει να υπαρχει παντα καβατζα ΓΑΛΑ)

Τυρι (γιατι αν μπορουμε να δωσουμε 2 ευρω για 4 πακετα μακαρονια, να μην το δωσουμε για ενα τεταρτο τυρι? Τα 0,50 λεπτα για το πακετο μακαρονια ειναι πιο ευκολο να το βαλουν εκεινοι απο την τσεπη τους)

Κρεας ή ψαρι (ειδικα οταν υπαρχουν παιδια, ειναι πολυ κριμα, ας ειναι ενα τεταρτο κιμας ας ειναι 2 μπουτια κοτοπουλο, ή 2 ευρω γαυρος, οι γονεις στα παιδια θα το δωσουν, να ειστε σιγουροι!)

Και αμα καποιος εχει την δυνατοτητα να δωσει κατι παραπανω, αντι για ποσοτητες τροφιμων μπορει να δωσει:

Χαρτι υγειας (το χαρτι κουζινας μπορει να αντικατασταθει με πανια, το χαρτι υγειας?)

Υγρο για τα πιατα (χρησιμο και για το πλυσιμο των χεριων στο μπανιο και για σφουγγαρισμα)

Ενα σακουλακι σκονη για τα ρουχα (ας μην ειναι καν μαρκα εννοειται, τη δουλεια του να κανει)

Μια χλωρινη (χρησιμη και για την τουαλετα και για σφουγγαρισμα)

Ενα σαμπουαν (χρησιμο και ως αφρολουτρο)

Ή εναλλακτικα αντι για ολα τα παραπανω απορυπαντικα, ενα πακετο απλα σαπουνια πρασινα ή ασπρα (στην αναγκη μπορουν να χρησιμοποιηθουν για ΟΛΕΣ τις παραπανω χρησεις, ακομη και για το λουσιμο ή τα πιατα, οπως εκαναν αλλωστε και οι γιαγιαδες μας)

Τονιζω οτι ακομη και ενα μονο απο αυτη τη λιστα μπορει να ειναι περισσοτερο αναγκαιο απο πολλα φτηνα τροφιμα, τα φτηνα τροφιμα ειναι αυτα που μπορουν και αγοραζουν ηδη μονοι τους, γιαυτο και ζητουν καποια βοηθεια.

(Δυστυχως μιλω εκ πειρας... :(:(:(:(:(:(:(:()

Και συγχωρηστε με για το θαρρος.. :oops::oops:

Καλο θα ηταν να το εξηγησετε ή γνωστοποιησετε και σε αλλα ατομα που ξερετε οτι θελουν να βοηθουν οικογενειες, ειναι απλη λογικη, μικρα πραγματα που κανουν τη διαφορα, που ομως πανω στον πανικο μας «πως μπορω να βοηθησω μα κι εγω δυσκολα τα βγαζω περα» δεν πανε στο μυαλο μας.

Καλά κάνεις και το λες......και μπράβο σου. Το μόνο που έχω αγοράσει εκτός από τα συνηθισμένα που ανέφερες, είναι γάλα εβαπορέ και χαρτί υγείας σε δυάδες (για να μπορούν να το μοιράζουν πιο εύκολα). Δεν είχα σκεφτεί ποτέ για απορρυπαντικά,αφρόλουτρο ή σαπούνι. Θα το αναφέρω όταν ξαναμαζέψουμε για το κοινωνικό παντοπωλείο ή για το Χαμόγελο του Παιδιού κτλ. στο σχολείο και στον παιδικό.

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλες! Εμείς σήμερα είμαστε επιτέλους καλύτερα επομένως έκανα τι δουλίτσες μου και έχουμε καθαρό σπιτάκι. Έβαλα και δυο πλυντήρια - στεγνωτήρια, τακτοποίησα και το συρτάρι με τα φάρμακα. Μαγείρεψα και έφτιαξα και κεκάκια να τσιμπάμε με τον καφέ. Μάζεψα την κουζίνα και τώρα χαλαρώνω περιμένοντας την κουμπάρα μου να έρθει να παίξουν τα παιδιά. Επιστρέφω με φωτογραφίες.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...