Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Μπήκα να καλησπερίζω, δε διάβασα τίποτα από το πρωί και ελπίζω να είστε όλες καλά! Μόνο το μήνυμα της Ηλιαχτίδας είδα, και πολύ χάρηκα! Πρώτα η Μαριάννα, μετά η Μαρί (ελπίζω να θυμάμαι σωστά το όνομα). Εύχομαι τα καλύτερα νέα και για όλες τις υπόλοιπες!

Στα δικά μου εν τάχει: σήμερα πήγα και καθάρισα χονδροειδώς το καινούριο σπίτι (μου το είχαν αφήσει σε πολύ καλή κατάσταση και σταδιακά θα κάνω πολλά που έχω στο μυαλό μου- κυρίως στους εξωτερικούς χώρους που γίνεται χαμός). Αύριο η μετακόμιση!

Βικτώρια, το πρωί που μπήκα βιαστικά νομίζω πήρε το μάτι μου ότι μετακομίζεις κι εσύ; Καλή δύναμη! Εύχομαι να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Σας φιλώ :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν το θέμα των εκπτώσεων δεν είναι έτσι όπως το φανταζόμουν....Σε 2-3 μαγαζιά μόνο έχουν χαμηλώσει λίγο τις τιμές σε όλα τα είδη π.χ. ROLLINI αλλά στα μεγάλα καταστήματα μόνο σε επιλεγμένα εποχιακά είδη.....

Αύριο θα πάω βόλτα την μαμά μου και σκέφτομαι να την πάω στο RIVER WEST. Έχω κοζάρει κάτι ωραία κολάν στο κατάστημα TEZENIS ...

Ηλιαχτίδα μου τέλεια νέα!!! Καλή αρχή!

Ειρηνάκι μου αρέσει να σε βρίσκω με κέφια χιχιιχ...

Μπιλάκι και Χρύσα οι φώτο σας τέλειες.

Μπιλάκι τέτοια λέγε μας.....θετικές εξελίξεις να ακούω θέλω!!!

Αφροδιτάκι 10 ημερο προσφορών αλλα τις τιμές δεν τις ρίχνουν.....πήγα σήμερα στα μαγαζιά για να πάρω κάτι δώρα και οι τιμές στα ύψη!!!

Εγώ σήμερα πήγα βόλτα στην πλατεία της περιοχής για να πάρω δύο δωράκια για παιδάκια επειδή έχουμε 1 πάρτυ κα 1 επίσκεψη το σκ...... πήγα σε πολλά μαγαζιά και μιλάμε οι τιμές δεν περιγράφονται....ειδικά στα επώνυμα μαγαζιά...10ημερο προσφορών έγραφαν απο έξω και μέσα οι τιμές πολύ υψηλές για ένα καλό δώρο!

Τελικά ομως ψάχνοντας βρήκα και κάποια μαγαζιά με πραγματικές προσφορές και τελικά ψώνισα....ψάχνοντας λοιπόν βρήκα και ένα μαγαζί με χάντρες!!! Μπήκα χάζεψα και όπως μιλάγαμε με την κυρία μου είπε ότι κάνει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα πλεξίματος με μόνη δαπάνη τις βελόνες και το μαλλί για να πλέξω :) Κάθε Τρίτη και Πέμπτη χιχιχι!!! Τι ωραία και πάντα ήθελα να μάθω να πλέκω!!! Λέω λοιπόν να το κάνω.....θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα μήπως και έχω κανένα νέο απο την δουλειά που λέγαμε και μετά θα πάω.

Καλησπέρα και καλο μήνα να έχουμε, σημερα δεν δουλεύω οποτε σε συνέχεια της χθεσινής προετοιμασίας, τελείωσα την γενική του σπιτιού κατα τις 11, έκανα μπάνιο, στέγνωσα τα μαλλιά μου και πήγαμε με την κορη μου σούπερ μάρκετ, δυστυχώς μας έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, οποτε πήγαμε με τα πόδια, αλλο ενα έξοδο προστέθηκε μιας και πρέπει να αλλάξουμε και τα 4.

Μαγείρεψα αρακά με λαχανικά, και κατα τις 5 πήγα με την θεία μου στην έκθεση που μας είχα βάλει link η 4u, καλα ήτανε δεν είχε πολλα περίπτερα αλλά είχε ενδιαφέρον για όσες ασχολούνται με πλέξιμο και κατασκευές, γύρισα αφου με πήρε ο άντρας μου τηλ, να μου πει οτι η μικρή ξύπνησε και κλαίει, φτιάξαμε κουρκουμπινια και τώρα τρώμε σουβλάκι!

Τα χέρια δυστυχώς τα ίδια, τώρα έχω βάλει γαζες σε καθε δάκτυλο με σκόνη αντιβιοτική μπάς και κλείσουν οι πληγές, πήρα και αντισταμινικα μπάς και ισσοροπησει ο οργανισμός, να δούμε, ειμαι όμως πολυ στεναχωρημένη γιατι όλα ξεκινάνε απο την δουλεια, βρε κορίτσια κοιτάω συνέχεια το τηλέφωνο μου και παρακαλάω μην χτυπήσει και ειναι απο την δουλεια και τι θα με θέλουν, επίσης καθε φορά που πάω λέω τι θα βρουν πάλι και θα μου φωνάζουν, δεν μπορω αλλο και όλα αυτά εχουν αντίκτυπο στην οικογένεια μου!!!

Συγνώμη αλλά κάπου θέλω να τα πω!

etoiledunord, καταπληκτικό το στήσιμο του ντουλαπιού σου, στα μεταλλικά κουτιά μπορεις να αποθηκευσεις π.χ κεκακια ή μπισκοτα? γιατι έχω αρκετά κουτιά άθικτα και θα ήθελα να τα αξιοποιήσω.

Mybilly, τέλεια η ντουλάπα και γενικά το δε μάταιο του μικρού, πολυ ωραια τα έκανες. Ευχομαι όλα να σου έρθουν όπως επιθυμείς!

χρυσα81, πολυ ωραίες οι συνθέσεις σου, μου αρέσουν αυτά τα χρώματα!

Mamakonstantinou, πολυ ωραίο, μπράβο σου.

Και εώς όπως και εσύ, κάνω τις δουλειές μου μεσοβδομαδα, γενική την Παρασκευή ώστε να έχω κενό το Σ/Κ για να είμαστε οικογενειακά!!

Ειρήνη μου πολυ χάρηκα για την αξονικη.

Το σπρέι μου μου λες κανει μόνο για αντικείμενα, π.χ λιμες, ψαλιδακια κλπ?

Τintail, πολυ ωραίες φαίνονται οι προσκλήσεις, με το καλο!

Περαστικά σε όσα κορίτσια ταλαιπωρούνται με τα δόντια!

Και σε όλες τι υπόλοιπες κοπέλες ευχομαι τα καλυτερα!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιαχτιδα μπραβο καλη αρχη να εχει..

Αχ αντε να αρχισουν να φτιαχνουν τα πραγματα για ολες μας και μονο ευχαριστα να εχουμε γιατι το τελευταιπο διαστημα πολλες αναποδιες μαζεμενες..

Μαμα της λιλας προσπαθησε να κρατας τα της δουλειας μακρυα απο το σπιτι..δυσκολο μεν αλλα σημαντικο και γα σενα και για την οικογενεια σου..

Εγω γυρισα το μεσημερι φαγαμε μαζεψα τη κουζινα εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο,εβαλα ενα πλυντηριο με σκουρα,κοιμισα την μικρη,σκουπισα και σφουγγαρισα..απλωσα τα ρουχα και εβαλα και τα ριχταρια να πλυθουν να μοσχομυρισουν..ξυπνησε η μικρη εφτιαξα τα απογευματινα τους και ταισα την μικρη και πηγαμε την πεθερα μου στο κτελ..ω ναι επιτελους μονοι μας..γυρισαμε καναμε μπανιο τα παιδια γαλατακια εφαγα τορτιγιες και παω να βαλω τις βαλω για υπνο..ειμαι τοοοοοσο κουρασμενη..

Γιωτακι που εισαι/

Κικη?

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Επέστρεψα με το σπρέι για τα φωτιστικά που σας έλεγα!! Λοιπόν το σπρέι λέγατε berill κ το μπουκάλι είναι παρόμοιο σχέδιο με το αζαξ! Είναι όλο λευκό με μπλε λεπτομέρειες! Μπροστά έχει έναν πολυελαιο, από κάτω γράφει berill κ στη συνέχεια γράφει για το καθάρισμα των πολυελαιων! Το μπουκάλι είναι 500 ml! Αν ξέχασα να σας πω κάποια λεπτομέρεια πείτε μου!

Η ζωή είναι όμορφη...

:D

θελω τοσο καιρο να σας γραψω αλλα ειτε δ προλαβαινω ειτε δεν εχω κουραγιο..εμεις εχουμε μπει σε μια σειρα,η μπουμπου μου εφτασε 4 κιλα,πηρε εναμιση κιλο σε 25 μερες,εχει κανει κ μαγουλακι,ο μεγαλος ζηλευει,τα βραδια ξυπνανε εναλλαξ :( απο δουλειες με λιγη οργανωση ειμαι σε καλο σημειο..ειρηνη να το χαιρεσαι το παιδακι σου,παντα γερος να ειναι μαριαννα κ ηλιαχτινα καλη αρχη στις δουλειες χρυσα οι συνθεσεις τελειες,να σε ειχα κοντα να μου εφτιαχνες κ μενα που δεν το εχω γιωτα περαστικα στον αντρα σου ,προσπαθησε κ εσυ να ξεκουραζεσαι λιγο,ε?my billy τελεια οργανωση,με πορωσες παρα πολυ εχω κ εγω σκοπο να ξεκαθαρισω τη ντουλαπα του μικρου αλλα ποτε??οσο για πονοδοντο κ εκζεμα εχω κ απο τα δυο:mad:

να σας πω και τον πονο μου??ο μικρος μου δεν παει πια στο σταθμο ειναι ολη μερα στπιτι μαζι μου,οπου εγω δεν μπορω να ασχοληθω να παιξω μαζι του γιατι συνεχεια κατι αλλο θα κανω με δουλειες κ το μωρο,οποτε βλεπει χαζοπαιδικα στην τηλεοραση η παιζει μονος του μεχρι που βαριεται και αρχιζει τις αταξιες..εχω πολλες τυψεις:(:(εχει αγριεψει,προσπαθει να μου τραβηξει την προσοχη με ασχημο τροπο κ εγω τον μαλωνω ποση υπομονη να εχω??δεν εχω και βοηθεια με το μωρο να τον παω εστω μια βολτα..με κανεναν αλλο δεν θελει να βγει.κοριτσια με δυο παιδακια αντιμετωπισατε κατι τετοιο?

Διαφημίσεις

να σας πω και τον πονο μου??ο μικρος μου δεν παει πια στο σταθμο ειναι ολη μερα στπιτι μαζι μου,οπου εγω δεν μπορω να ασχοληθω να παιξω μαζι του γιατι συνεχεια κατι αλλο θα κανω με δουλειες κ το μωρο,οποτε βλεπει χαζοπαιδικα στην τηλεοραση η παιζει μονος του μεχρι που βαριεται και αρχιζει τις αταξιες..εχω πολλες τυψεις:(:(εχει αγριεψει,προσπαθει να μου τραβηξει την προσοχη με ασχημο τροπο κ εγω τον μαλωνω ποση υπομονη να εχω??δεν εχω και βοηθεια με το μωρο να τον παω εστω μια βολτα..με κανεναν αλλο δεν θελει να βγει.κοριτσια με δυο παιδακια αντιμετωπισατε κατι τετοιο?

Εννοείται πως είχαμε τέτοια...εγώ την έστελνα σχολείο την μεγάλη γιατί σπίτι δεν γινόταν να την έχω...αλλά ακόμα και το απόγευμα που είμασταν μαζί όλοι πάλι είχαμε ζήλιες....υπομονή, κουράγιο και προσπάθησε να του μιλάς ήρεμα και να τον κατανοείς :) !!!

Kαλημερα κοριτσια!Καλό Σαββατοκυριακο να εχουμε ολοι!

Ηλιαχτιδα ,πολύ χαρηκα για τη δουλεια.Καλή αρχη στο συζυγο!

Domenica,περαστικά σου!

Ραβ,θελουμε φωτο για το ψυγειο!Και εμενα τα πάνω ραφια μου ειναι οκ,αλλα θα με βολευαν τα καλάθια στο κατω μερος που βαζω καποια λαχανικα και φρουτα.

Βασια ,τι εκανες με το δοντι?

Εχθες πήγα τον μικρο καρατε ,μετα για καφε στην κουμπάρα μου και μετα στη συναντηση γονεων.Δεν μιλησαμε ιδιαιτερως αλλα απόλαυσα τη συζητηση και ειμαι πολύ χαρουμενη που εχουμε αυτο το δασκαλο,αν και στην αρχη ειχα τις επιφυλάξεις μου.

Σημερα σηκωθηκαμε ,εφτιαξα τηγανιτες ,καφεδς και γαλα και πήραμε το πρωινο μας.Μαζεψα την κουζινα ,εστρωσα τα κρεβατια και καθησα να σας διαβασω.Περιμενω τηλ από την κουμπάρα μου και μια φιλη ,να πάμε για καφε μαζι με τα πιτσιρικια μας.Ειπαμε να πάμε κοντα σε ενα γηπεδο και να πάρουμε μαζι και τα ποδηλατα.Για να δουμε...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

εγω από κάποια ηλικία του μικρού και μετά -4/5 μηνών- τα έπαιρνα κάθε πρωι και τα δυο μαζί με κάποιον άλλον βέβαια όχι μόνη μου και πηγαίναμε βόλτα....δεν παλευόταν μες στο σπίτι, περνούσαμε όλοι πολύ καλύτερα εξω....μέχρι να φτάσει ο μικρός στην ηλικία που είπα αφήναμε τον μικρό σπίτι με τον μπαμπά ή γιαγιά και πηγαίναμε με την μεγάλη οι δυο μας μικρές βολτούλες ή παιδική χαρά...της άρεσε να κάνουμε πράγματα οι δυο μας και ηρεμούσε....ε φυσικά κάποιες ωρες τις μέρας υπήρχε στο σπίτι κ αυτό που περιγράφεις, η μεγάλη να βαριέται και να κάνει τρελά για να τραβήξει την προσοχή, εγω να τρέχω με διάφορα και να γίνεται χαμός...αναπόφευκτο είναι...

Ηλιαχτίδα μπράβο για τη δουλειά του συζύγου!!καλή αρχή!!

καλημέρα σε όλες, καλό ΣΚ να χουμε!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...