Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Θα σας πω τι έχω στο τρόλλευ......

Κάτω κάτω πατάτες, στην μέση κρεμμύδια και σκόρδα και πάνω πάνω τα άπαντα.....

Σφουγγάρι και πετσί για το πλύσιμο του αυτοκινήτου,μπαλαντέζα, μία λάμπα νομίζω από αυτές που κρεμάνε στα καπώ για να βλέπουν την μηχανή, δύο μεταλλικά κουβαδάκια που μαζεύω μπαταρίες και λάμπες για ανακύκλωση και άλλα που δεν θυμάμαι......ντρέπομαι λίγο αλλά σας τα λέω :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαρηκα πολύ που σας αρεσαν οι δημιουργίες μου!Ε,θα πάμε σχεδον ετσι ολο το μηνα μεχρι να στολίσουμε.

Καλαμαρακι,οι μελιτζανες μου φετος ηταν καταπληκτικες.Αλλα και ντοματες εκοψα πολλα κιλά,δεν εκανα ομως σαλτσα ,φαγαμε αρκετες και εδωσα κιολας.

Ειρηνη ,νομιζω στο ρευμα ειναι περισσότερη η χασουρα.Εγω ντρεπομαι από τη μια αλλα από την αλλη εχω βολευτει απίστευτα με το πλυντηριο.Εχω 45αρι και βαζω σταθερα 2 την ημερα,ταψια ,κατσαρόλες τα πάντα.Βαζω τις υγρες ταμπλετες κατα προτιμηση ή οτι υπάρχει σε προσφορα.Οι υγρες εχουν το καλό οτι διαλύονται πάντα στις χαμηλές θερμοκρασίες ενω αυτες με τη σκονη οχι.Καθαριζουν λίγο καλύτερα ,ομως.

Τινα ,η αυχενικη διαφανεια δεν ειναι αξιοπιστος υπέρηχος για το φυλλο ,θα δειξει στους επόμενους ,μην στενοχωριεσαι,φτανει που ειναι καλά το μπεμπέκι.

Ιρενε,,κρατα την ηρεμία σου!

Αφροδιτη ,ζηλευω μια βολτιτσα στα μεγαλα μαγαζια! Στα eshop παντως ,εχουν εκπτωσεις ,οπως τα λες σε επιλεγμενα ειδη κυριως.

Στα δικά μου τωρα,τα κανελόνια εγιναν σούπερ,οο μικρος πρεπει να μου ειπε και 5 φορες ποσο πολύ του αρεσαν!Τα εκανα με σαλτσα ντοματα και ευτυχως ηταν οπως επρεπε ,καθολου δεν λάσπωσαν.Εβαλα και πιπερια μεσα,μαιντανο και δυοσμο και ανθοτυρο αντι για ρικότα,μαζι με φετα και γραβιερα από πάνω.Αυτα...

Εκανα και τις υπόλοιπες δουλίτσες μου,μπάνια,αλλαγμα πετσετες,πλυντηρια,σκούπισμα και ξεσκόνισμα παντου,τζαμια στο σαλόνι,κουζινα παγκους και λοιπά,σεντονια ,βεραντες ,οπότε αυριο μαλλον θα ξανακανω ενα σκουπισμα σφουγγαρισμα σε σαλόνι και ειμαι οκ.Ο μικρος καθησε να γραψει και εγω θα κανω το μπάνιο μου.Φιλάκια!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ναι βρε μου είπες:D

απλά έγιναν κάποια πράγματα και ειπώθηκαν αρκετά τον τελευταίο καιρό και έπρεπε να μιλήσω...ε και μίλησα:cool:

κατά τη γνώμη μου καλά έκανες κ μίλησες...αν δεν τους αρέσει ας συμμορφωθούν άλλη φορά...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Να 'μαι παλι!!!Λοιπον σηκωθηκα το πρωι και εφτιαξα ψαροσουπα για τον μικρο,μολις εγινε,πηρα τον μικρο και πηγαμε τον γνωστο μας περιπατο και κοψαμε διαφορα κλαδακια απο πευκο και κυπαρι για να στολισουμε την πιατελα μας,πηγαμε παιδικη χαρα και επαιξε ο μικρος με τα φυλαρακια του,γυρισαμε,τον εκανα μπανιο,τον ταισα,επλυνα πιατα ,εβαλα πατατες με λουκανικα για εμας,εβαλα τον μικρο για υπνο,και χλωρινιασε το μπανιο,επλυνα κουβα και σφουγγαριστρα,σιδερωσα κατι λιγα που ειχα,και στολισα την πιατελα που εγινε σουπερ αλλα χρειαζομαι και λιγα καστανα για να ολοκληρωθει...

Τωρα καθομαι και χαλαρωνω διαβαζοντας σας!!!

Α!Κοριτσια να σας πω και το εξης:εχω μια συνηθεια,μεσα στην εβδομαδα κανω τα απαντα,ομως μεχρι Παρασκευη μεσημερι,μετα δεν ασχολουμαι με δουλειες,τα σκ δεν δουλευει ο αντρουλης μου οποτε προτιμω να περναμε χρονο οι τρεις μας,ειτε πηγαινοντας βολτουλες ειτε ειμαστε στο σπιτι και χαλαρωνουμε;););)

Μπιλλακι τι να πω???????Μπραβο σου κοριτσακι μου!!!Ολα υπεροχα και πολυ-πολυ οργανωμενα!!!!!Ζηλεψα με την ντουλαπα του μικρου!!!!Οσο για το αλλο θεμα λογικο ειναι να εχεις ολες αυτες τις φατσουλες αλλα χαιρομαι που οι τελευταιες ειναι χαμογελαστες;)

Χρυσα μου τελειος ο στολισμος σου!!!Εγω οταν εφτιαχνα σημερα την πιατελα σκεφτομουν ποσο ομορφα πραγματα μας δινει η φυση,ακομα και για το στολισμο του σπιτιου χωρις να ξοδεψουμε τιποτα!!!!

Ειρηνακη ο αντρας σου τι λεει?Αν δεν στεναχωριεται μην δινεις καμια σημασια....

Ραντ περαστικα σας!!!

Δεν θυμαμαι αλλα βρε κοριτσια:rolleyes::rolleyes:

Η Γιωτα μας δεν μπηκε καθολου,ε?Θα τρεχει...

Διαφημίσεις

Παρασκευη επιτελους με πολλές πολλές εκκρεμοτητες όπως πάντα χαχα αλλα με πολύ αγαράκια μου

Αυριο θα πάω και στην εκθεση λέω για πρωι

Θα δειξει...

Πήρα αυτοκολλητα τοιχου θελω να δω πως θα διακοσμήσω...

Αλλαξα κουρτινα παιδικου - επλυνα ρυχταρια!!!

Τώρα θα πλύνω σιγα σιγα προς τα άλλα δωμάτια λέω να ξεκινήσω απο το δικο μου δωμάτιο!!!

:)

Και ελεγα οτι τα εχω αρκετα τακτοποιημενα, μολις ειδα τη ντουλαπα σου ζηλεψααααα.

Μολις παω σπιτι θα αναλαβω τις ντουλαπες μου, με εβαλες στην πριζα.

Μπραβο σου!

Πραγματικά πολύ ομορφα και τακτοποημένα!!

Ψυχη μου!!!Τον φανταζομαι!!!Δωστου ενα σβουριχτο φιλι κι απο εμας!!!

Μπραβο Ειρηνη μου για την αξονικη!!!Θα σου εφυγε ενα βαρος και απο σενα αλλα και απο τον αντρα σου!!!

Αχ πολύ χάρηκα τώρα το ειδα ...:):):)

Γιατι μου ηρθε να κανω τις προσκλησεις των παιδιων με θεμα Χαρυ Ποττερ, αντικε??

Ειπα να τις καψαλισω στην ακρη και κατακαηκα!! Τουλαχιστον βγηκαν ωραιες. Τωρα ολο το σπιτι μυριζει καμμενο!!! Λετε να με πανε μεσα για πυρομανη???

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Καλημερα κοριτσιαααα!!!!!!!!!!!!

Μπηκα να σας ευχηθω καλο μηνααααααααααα!!!!!!!!

και να σας βαλω ενα τραγουδακι να ανεβουν τα κεφια μας!!!!!!

Τρελλαίνομαι γι' αυτό το τραγούδι!

Σε 10' σχολάω!!!!! και πάω σπίτι για χορό με τα κορίτσια!

Διαφημίσεις

Καλό μήνα κορίτσια,

Να ευχηθώ περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι και καλή δύναμη σε

αυτούς που βοηθάνε!!!!!:tongue:

Εγώ στο ίδιο χάλι!!!!!!

Περίεργο 3ήμερο, και τελικά έμαθα τι είχες πάθει Είρήνη(ναι, κατάφερα να

διαβάσω κάποιες σελίδες):D:p

Κορίτσια μακάρι να έχουμ ένα όμοεφο Σαββατοκύριακο

my billy εξαιρετική δουλειά! Μπράβο σου!

Εγώ σήμερα δεν έκανα σπουδαία πράγματα. Πήγαμε σούπερ μάρκετ, γυρίσαμε και τακτοποίησα τα ψώνια, έφτιαξα κάτι πρόχειρο να φάμε, μάζεψα την κουζίνα, έβαλα ένα πλυντήριο ρούχα της μικρής και καθάρισα το μπάνιο. Τώρα αναμένω να τελειώσει η πλύση και να τα βάλω στεγνωτήριο και να καθαρίσω το κάτω μπάνιο. Έπειτα θα βοηθήσω τη μικρή να μαζέψει τα παιχνίδια της γιατί στον χώρο του σαλονιού γίνεται βιετνάμ...

Να μαστε καλύτερα και αύριο θα ξεσκονίσω, θα σκουπίσω, θα σφουγγαρίσω και θα αλλάξω σεντόνια.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Όσον αφορά το ψυγείο τώρα, θες που χω μεγάλο ψυγείο; Θες που το 1/3 και πλέον του ψυγείου είναι συρτάρια; Δεν έχω ανάγκη από καλάθια. Ίσως πάρω δυο μακρόστενα και ψηλά ώστε να χωρίσω το ένα συρτάρι που είναι μεγάλο. Στο πάνω πάνω ράφι που είναι μικρό και όχι βαθύ, βάζω μπουκάλια γυάλινα ή πλαστικά από αναψυκτικά, μπύρες/κρασιά, ξαπλωμένα. Στο από κάτω βάζω αναψυκτικά και χυμούς σε κουτάκια και μαρμελάδες/γλυκά κουταλιού.

Το 3ο ράφι είναι τόσου ύψους όσο χρειάζομαι για τα τυριά/αλλαντικά μου. Μένει το μεγάλο ράφι που φιλοξενεί τάπερ με μαγειρεμένα φαγητά, γάλατα/γιαούρτια κ.α.

Δίπλα απ τα συρτάρια, έχει 3 ραφάκια όπου βάζω τα γάλατα της μικρής και φρέσκα κρέατα/ψάρια.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα! Βρήκε δουλειά ο άντρας μου! Τη Δευτέρα ξεκινάει!

Δεν εχω χρόνο να σας γράψω άλλα! Κάνω το παιδί μπάνιο, το ταΐζω, το βάζω για ύπνο και ίσως επανέλθω...

Φιλιά σε όλες!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα! Βρήκε δουλειά ο άντρας μου! Τη Δευτέρα ξεκινάει!

Δεν εχω χρόνο να σας γράψω άλλα! Κάνω το παιδί μπάνιο, το ταΐζω, το βάζω για ύπνο και ίσως επανέλθω...

Φιλιά σε όλες!

Καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία!Χαίρομαι να ακούω τέτοια νέα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...