Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω χασει επεισοδια???? ποιο θεμα???

δεν θυμαμαι σου ειπα να το χαορεσαι το μπουμπουκακι σου?? μαλλον οχι:rolleyes:

ναι βρε μου είπες:D

απλά έγιναν κάποια πράγματα και ειπώθηκαν αρκετά τον τελευταίο καιρό και έπρεπε να μιλήσω...ε και μίλησα:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειρήνη μου εχω ακούσει ότι δαπανάς περισσότερο πλένοντας πιάτα (και ρούχα εννοείται) στο χέρι γιατί ξοδεύεται πολύ περισσότερο νερο....

εγω πάντως κορίτσια τα χώνω όλα πλέον στο πλυντήριο πιάτων και προκύπτει 1 σίγουρα κάθε μέρα , πολύ συχνά και δυο:rolleyes:

Συμφωνώ ως προς το νερό αλλά εξοικονομείται δαπάνη ρεύματος. Η μαμά με το νερό που ξεπλένει τα πιάτα, θα πότιζε χωράφι ολόκληρο! Το δικό μου πλυντήριο καταναλώνει στο normal πρόγραμμα 11 λίτρα νερό.

Διαφημίσεις

κ εγω το βαζω 2-3 φορες την εβδομαδα.

δεν βαζω κατσαρολες κ ταψια φυσικα

εχω δει κ εγω σε ερευνες οτι υπαρχει οικονομια στο νερο τουλαχιστον.

για ρευμα εγω το βαζω με τον χρονοδιακοπτη παντα στο νυχτερινο κ ταμπλετα συμπαγης αχι αυτη με το υγρο την κοβω στην μεση (συμβουλη του τεχνικου οταν μας το τοποθετησε για τα μικρα πλυντηρια, οχι τα τεραστια αυτα θελουν ολοκληρη ταμπλετα)αρα το κουτι μου βγαζει τις διπλες πλυσεις κ κραταει πολυ καιρο. εχω κ τον νου μου να το παιρνω σε προσφορα οταν βγαινει.

Ούτε κι εγώ έχω μεγάλο πλυντήριο, έχω το 45άρι και το χρησιμοποιώ μέρα παραμέρα σχεδόν. Καμιά φορά βάζω και καμιά κατσαρολίτσα.....

Ακολουθώ κι εγώ την ίδια συμβουλή του τεχνικού και όταν αγοράζω σκόνη μετράω μια κουταλιά της σούπας μεγαλούτσικη.

Καλέ σιγά μη του πω πως έχω πονοκέφαλο! αχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχα :rolleyes::tongue::tongue:

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες! Εμείς εδώ όλοι μαζί στο σπίτι σήμερα. Τη μικρή την πήγα παιδίατρο χθες γιατί ο πυρετός σε συνδυασμό με τον βήχα πολλών ημερών με ανησυχεί πάντα. Μας έδωσε αντιβίωση γιατί το πάει για αμυγδαλίτιδα και έχει πολλές βλενώδεις εκκρίσεις. Το βράδυ κοιμηθήκαμε πάλι μαζί, έκανε το 39 αρι της και πήρε αντιπυρετικό. Έπειτα κοιμήθηκε μια χαρά. Εγώ είμαι πολύ κουρασμένη... Σκεφτείτε πως ξύπνησα να της βάλω θερμόμετρο και αποκοιμήθηκα. Ξύπνησα επειδή μου φώναξε πως την πόνεσε πια το θερμόμετρο...

Δυστυχώς ούτε εγώ είμαι καλά, ο πονόδοντος επιμένει και πολύ φοβάμαι πως πρόκειται για άλλο δόντι... Με βλέπω πάλι στο γιατρό σήμερα.

Το σπίτι έχει παραδοθεί στο έλεός μου όπως καταλαβαίνετε... Θα κοιτάξω να συμμαζέψω σήμερα αύριο με την ελπίδα μια απ τις δυο μας να είναι καλύτερα.

Περαστικά στο μικράκι σου {την καημένη κοιμήθηκε με το θερμόμετρο στο αυτί χε χε εμένα θα με είχε βαρέσει χαχαχα} κ σε σένα ρε σματς :wink:

μαζευτηκαν κ σκεπαστηκαν τα επιπλα κ τα μαξιλαρια, τους πλυθηκαν τα φυτα κ καποια μπηκαν στην χειμερινη γωνια τους για να να αντεξουν,πλυθηκε κ το ποδηλατακι μας για να χαριστει

αμετα απο αλλαγη διαταξης κ μικρο ξεκαθαρισμα σε παιχνιδια

Μπιλάκο είναι όλα πάρα πολύ όμορφα, συμμαζεμένα τακτοποιημένα!! Πολύ μου άρεσε που έχεις κρεμάσει τις σκούπες/σφουγγαρίστρες ψηλά {κ εγώ έτσι τις έχω} επίσης τρελή οργάνωση στην ντουλάπα σας!! Μπράβο μπράβο!!

Καλαμαρακι ,πολύ τακτοποιημενο το ψυγειο σου,τα χρειαζομαι και εγω αυτα τα καλαθακια.

Απο δουλίτσες εντος δεν εχω προχωρησει αλλα ασχοληθηκα με τον κήπο,εκοψα καποια λαχανικα ,απο τις τελευταιες ντομάτες,οι οποιες δεν ειναι σε πολύ καλη κατασταση και θα πάνε καποιες για σαλτσα, και πιπεριες και μελιτζανες,και καθαρισα ενα κομματι για να βαλω σπανακι ,καροτα και πατζαρια.

pww2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

gicq.jpg

Επλυνα πολύ καλά τη βεραντα και συνεχιζω με μαγειρεμα και αλλες δουλίτσες μεσα.

Πω πω τα λαχανικά σου!! Ειδικά οι μελιτζάνες.....όνειρο φαίνονται!

Τα καλαθάκια τα γαλάζια είναι από καρφουρ μάρκας Curver κ τα λαχανί/μωβ/λευκό είναι από τζάμπο κ έχω κ άλλα τρια στο ντουλάπι για όταν τα χρειαστώ

Στα μαγαζιά πρακτικερ, λιροι, τζάμπο, καρφουρ/μαρινόπουλος έχει μεγάλη ποικιλία πια κ σε διάφορες τιμές να διαλέξεις :D

ααα κ για να απαντησω(καθυστερημενα) στην βασια κ την γιωτα αν αλλαξε κατι........

κ για να μην αναρωτιστε κ οι υπολοιπες.

υπαρχει μια μικρη εξελιξη προς το καλυτερο με πολλα αλλά κ πολλες επιφυλαξεις και πολλη προσπαθεια και και και..... δεν θελω να επεκταθω αλλο ειμαι πολυυυυ συγκρατημενη.......θα δουμε.........

Εύχομαι να πάνε ακόμη καλύτερα κ να μείνει μόνιμο το χαμόγελό σου :wink:

Σας βαζω και τα κλαδια που μαζεψα προχες και τα εβαλα στα βαζα μου.

i626.jpg

l6x6.jpg

w6ko.jpg

Δυστυχως βγηκαν ανάποδα...

Χρυσάκιιιιιιιιιιιιι

Είναι καταπληκτικά!! Πολύ όμορφα, τα ζήλεψα πολύ!!! Γειας τα χέρια σου!!:D

Ειρηνη μου και εγω διαφωνω πολύ με το θεμα των Κυριακων,το προβλημα του κοσμου ειναι τα χρηματα και οχι οι ωρες λειτουργιας.Οστωσο πολύ μου αρεσει που για λίγες ημερες θα εχουμε εκπτωσεις ακομη και αν δεν ψωνισω τιποτα.Δεν νομιζω βεβαια να εχουμε τις τρελές εκπτωσεις του Φεβρουαριου και του Ιουλίου αλλα κατι θα ειανι και αυτο.

Θα συμφωνήσω....χρήματα λείπουν στον κόσμο όχι χρόνος να βγει να ξοδέψει..

κ εγω το βαζω 2-3 φορες την εβδομαδα.

δεν βαζω κατσαρολες κ ταψια φυσικα

εχω δει κ εγω σε ερευνες οτι υπαρχει οικονομια στο νερο τουλαχιστον.

για ρευμα εγω το βαζω με τον χρονοδιακοπτη παντα στο νυχτερινο κ ταμπλετα συμπαγης αχι αυτη με το υγρο την κοβω στην μεση (συμβουλη του τεχνικου οταν μας το τοποθετησε για τα μικρα πλυντηρια, οχι τα τεραστια αυτα θελουν ολοκληρη ταμπλετα)αρα το κουτι μου βγαζει τις διπλες πλυσεις κ κραταει πολυ καιρο. εχω κ τον νου μου να το παιρνω σε προσφορα οταν βγαινει.

Ααααα για πες για πες για την ταμπλέτα, γιατί κ εγώ πρόσφατα το γύρισα στην ταμπλέτα σκόνης , τόσο καιρό είχα τις υγρές , κ είδα πως καθαρίζει καλύτερα με αυτήν. Για πες τι σου έχουν πει κ εγώ το 45αρι έχω.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!!

Αντε να μας παει σε ΟΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!

Σημερα ξεκινησα με ραντεβου γιατρου. Το Πιπ μεγαλωνει κανονικα. Ειπαμε να επιβεβαιωσουμε οτι ειναι κοριτσακι αλλα δεν μας εκατσε. Εγω παλι ειδα και "πουλακι" και "τρεις γραμμουλες". Και μπερδευτηκα! Το πουλακι μου φανηκε λιγο τεραστιο οποτε μπορει να ηταν ο λωρος. Οι γραμμουλες ηταν εκει αδιαμφισβητητες και δεν ειδα δευτερη φορα κατι να προεξεχει. Ο γιατρος ειπε "Δεν βλεπω". Δεν ειναι ομως και πολυ καλο το μηχανημα.

Φιλια και στις υπολοιπες κουκλες!!

χαχαχαχαχα αυτό το τεράστιο χαχααχα:mrgreen:

ναι βρε μου είπες:D

απλά έγιναν κάποια πράγματα και ειπώθηκαν αρκετά τον τελευταίο καιρό και έπρεπε να μιλήσω...ε και μίλησα:cool:

α οκ το εχω χασει αυτο...:rolleyes:

δεν καταλαβα ακριβως αλλα οτι σ ενοχλει να το λες καλυτερα να νιωθουν οι αλλοι ενοχλημενοι παρα εσυ παντως:roll:

Αφού είμαι Σύνταγμα σήμερα, είπα να κάνω το διάλειμμα μου στην Ερμού! Λοιπόν, οι εκπτώσεις δεν είναι σε όλα τα προιόντα αλλά σε επιλεγμένα και όχι σε όλα τα μαγαζιά ακόμη.Στο ΖΑΡΑ γίνεται ο κακός χαμός από πεταμένα ρούχα, έχει καλές ευκαιρίες για μπλουζάκια και παντελόνια, αξίζει μία βόλτα. Αααα παλτό και μπουφάν στο ΖΑΡΑ επίσης σε καλές τιμές!

καλαμαρακι παιρνω τις κλασικες με την μπιλια στην μεση αλλα οχι υγρη ολη συμπαγες κ την κοβω με το ψαλιδι χρατσ στην μεση. μια χαρα καθαριζουν. μου ειχε πει ο τεχνικος οτι εκτος απο οικονομια προστατευεται το πλυντηριο απο την σκονη που δεν διαλυεται κ κατακαθεται στα εξαρτηματα συν το οικολογικο οφελος φυσικα. δοκιμασε το στανταρακι!

ευακι κ δημητρα σας σκεφτομαι ολα καλα ευχομαι

τις υπολοιπες το βραδακι ετοιμαζομαι για δουλεια....

Διαφημίσεις

Σουσουραδίτσες μου γλυκές,

Επιστρέψαμε από το σχολείο, μόλις φάγαμε {σαν μικρά κτήνη... :roll:} ριγκατόνι με κιμαδάκι και το φιογκάκι βλέπει λίγα παιδικά.

Αλλαξα το βιτεξάκι της κουζίνας μου, μάζεψα το τραπέζι, τακτοποίησα στις θέσεις τους τα πρωϊνά σιδερωμένα.

Πηγαίνοντας για το σχολείο, αγόρασα και ένα νέο "σύρμα" γιατί το προηγούμενο {μεταλλικό} το ξεκανα με το πρωϊνό κέικ.

Πήρα αυτό:

PB010151_zps4c1b4622.jpg

Στο μαγαζί που ψώνισα είχαν γεμίσει... χριστουγεννιάτικααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Αποφάσισα, να σας ξανα-ποστάρω παλιότερες συμβουλές του θέματος γιατί πλέον έχουμε αρκετά νέα κορίτσια στην παρέα μας, που πιθανόν να μην τις έχουν διαβάσει, μήπως βοηθηθούν.

Μάκια-μάκια

777885dugw57gt25.gif

Κι εγώ! Αλλά προτιμώ να το αγνοώ....!!!!

Αφου δεν σου αρέσει αξίζει να το "δούμε" λιγάκι.

Τι βάζεις εκει? Μονο πατάτες/κρεμμύδια?

αχ πολυ χαρηκα!! αλλα στην εποχη μου ως το 10 υπηρχε:tongue::tongue:

ZZ%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%912

οσο για το κολπο με το σκαμπο το κανω οταν πλενω λιγα στο χερι ενα ολοκληρο εξακιλο πως να το χωρεσω πανω στο σκαμπο?? σαν να παιζω τζενκα θα ειναι :tongue:ολα κατω θα μου πεφτουν κ ξανα πλυσιμο πως το καταφερνεις ειρηνη???:confused:

το πλυντηριο δεν το εχω μεσα στο σπιτι αλλα πανω στο κλιμακοστασιο κ εκει κ οι λεκανες αρα δεν με ενοχλουν στο ματι καθολου.

Εμ, εσύ είσαι και μία κυρία, κάποιας ηλικίας! Δεν είσαι σαν και μένα "κοριτσάκι" :tongue::tongue::tongue::tongue:!

Το "μυστικό" είναι να τα βγάζεις ένα-ένα από το πλυντήριο. Κάθε ρουχαλάκι που θα βγάζεις, το "τινάζεις" και το απλώνεις πάνω στο σκαμπό. Ούτε "τσαλακώνονται" ούτε και πέφτουν κοριτσάκι μου, μην ανησυχείς, το κάνω χρόνια.

Ειρήνη μου εχω ακούσει ότι δαπανάς περισσότερο πλένοντας πιάτα (και ρούχα εννοείται) στο χέρι γιατί ξοδεύεται πολύ περισσότερο νερο....

εγω πάντως κορίτσια τα χώνω όλα πλέον στο πλυντήριο πιάτων και προκύπτει 1 σίγουρα κάθε μέρα , πολύ συχνά και δυο:rolleyes:

Καλά που το ανέφερες Ερσάκι μου. Δίκιο έχεις!

Αλλά ματάκια μου, δεν είναι μόνο το νεράκι, που πολύ σωστά λες. Είναι και το απορρυπαντικό, που το πλυντηρίου είναι ακριβότερο από το απλό των πιάτων και το ρεύμα. Οπότε... το βάζω μία στο τόσο :rolleyes:.

Το έχω "συνηθίσει" πάντως και έχω τη ρέγουλά μου. :)

απ την χαρα μου για το αριστα, ξεχασα για λιγο τον πονο μου της Κυριακης...

ειρηνη κ εγω εμπορουπαλληλος ειμαι ασε ποναει αυτο το θεμα του ωραριου.....τουλαχιστον ομως πληρωνομαι με λιγες μερες καθυστερηση κ πολυ λιγα χρηματα πλεον αλλα οκ! απ το ολοτελα ας μην παραπονιομαστε.

ασε δεν ειναι να το πιασω αυτο το θεμα ωραριου πληρωμων απαιτησεων απ τους ιδιοκτητες αλλα κ εμεις βρε κοριτσια σαν καταναλωτικο κοινο. οταν ενα κατστημα ειναι ανοιχτο 9-9 κ εσενα σου ερχεται να μπεις στις 9.10 να χαζεψεις ως τις 9.30 κ να πεις στο τελος ασε θα ερθω αυριο που θα εχω πιο πολυ χρονο.....

ας μαθουμε να σεβομαστε επιτελους τον χρονο του αλλου οπως θελουμε κ για εμας!

Αυτό, είναι θέμα παιδείας Μπιλακι μου.

Καμιά φορά λέω πως στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν γερμανίδα, λόγω πειθαρχίας σε κάποια πράγματα, όσο άσχημο και αν ακούγεται αυτό. Ακριβώς επειδή δεν αντέχω τέτοιες συμπεριφορές... :roll:

Μπηκα για λιγο και ειδα πολυ ωραιες φωτο..

Καταρχας Μπιλλακι μπραβο σου που ωραια τακτοποιημενα ολα.η μανα μας ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι υπερηφανη..χαρηκα παρα πολυ που υπαρχει θετικη εξελιξη..ολα θα φτιαξουν..

Χρυσα αχ τι ωραια που ειναι τα βαζα σου..φθινοπωριασε το σπιτι σου..το δε βαζο με την πιατελα υπεροχα..

Και εγω πλενω λιγα πιατικα, στο χερι ολα τα βαζω στο πλυντηριο και βγαινει 1 καθε 2 μερες..

Ραβ ακομα χαλια εισαι ε?

Καλαμαρακι και εγω ειχα ακολουθησει τη συμβουλη της Ειρηνης για τα καλαθακια στο ψυγειο και μ'εχουν βολεψει..

Και φυσικα το προβλημα του κοσμου δεν ειναι η ελλειψη χρονου και δεν υπαρχει κινηση στα μαγαζια αλλα η ελλειψη χρηματων..δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτα Κυριακη..τι φταινε οι υπαλληλοι που εχουν οικογενεια..

χαχαχαχαχαχα η μάνα σας είναι και για σένα περήφανη, Αρετούλα μου! ;)

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ και για τις ευχές για το κοριτσάκι μου αλλά και τη βοήθειά σας για το θέμα που με προβληματίζει.

Προσπαθώ να είμαι αποστασιοποιημένη αλλά δεν γίνεται γιατί έχει να κάνει με πρόσωπο πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντος από τη μεριά του άντρα μου και δεν μπορώ να μην το ξαναδώ.Προσπαθώ να μην στεναχωριέται και ο άντρας μου αλλά τι να κάνω???

Το φαντάστηκα, Ρηνάκι μου αλλά δεν θα σκάσεις για κανέναν. Μίλησες, τα είπες. Η οικογένειά σας, πάνω από όλα.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!!

Αντε να μας παει σε ΟΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!

Σημερα ξεκινησα με ραντεβου γιατρου. Το Πιπ μεγαλωνει κανονικα. Ειπαμε να επιβεβαιωσουμε οτι ειναι κοριτσακι αλλα δεν μας εκατσε. Εγω παλι ειδα και "πουλακι" και "τρεις γραμμουλες". Και μπερδευτηκα! Το πουλακι μου φανηκε λιγο τεραστιο οποτε μπορει να ηταν ο λωρος. Οι γραμμουλες ηταν εκει αδιαμφισβητητες και δεν ειδα δευτερη φορα κατι να προεξεχει. Ο γιατρος ειπε "Δεν βλεπω". Δεν ειναι ομως και πολυ καλο το μηχανημα.

Την Τεταρτη εχω ραντεβου με εναν αλλο γιατρο. Θελω να παω για VBAC Και ετσι βρηκα καποιον εκπαιδευμενο και θα παω να τον γνωρισω. Με τον τωρινο μου γιατρο δεν εχω καποιο ιδιαιτερο δεσιμο, τωρα τον γνωρισα οποτε, θα δουμε πως θα παει.

Μπιλλακο τελεια τα εκανες!!!

Ειρηνη πολυ καλη ιδεα για τα ρουχα!!

Φιλια και στις υπολοιπες κουκλες!!

Μπράβο Τινάκι μου! Με το καλό το μπεμπάκι!

777885dugw57gt25.gif

καλαμαρακι παιρνω τις κλασικες με την μπιλια στην μεση αλλα οχι υγρη ολη συμπαγες κ την κοβω με το ψαλιδι χρατσ στην μεση. μια χαρα καθαριζουν. μου ειχε πει ο τεχνικος οτι εκτος απο οικονομια προστατευεται το πλυντηριο απο την σκονη που δεν διαλυεται κ κατακαθεται στα εξαρτηματα συν το οικολογικο οφελος φυσικα. δοκιμασε το στανταρακι!

αααα πολύ ωραία! αυτές έχω κ εγώ με την μπίλια στη μέση την κόκκινη, θα το δοκιμάσω αύριο που θα ξαναβάλω πλυντήριο. Δεν έχεις άδικο για την σκόνη που μένει καμιά φορά αδιάλυτη.

Ευχαριστώ πολύ :D

Σουσουραδίτσες μου γλυκές,

Επιστρέψαμε από το σχολείο, μόλις φάγαμε {σαν μικρά κτήνη... :roll:} ριγκατόνι με κιμαδάκι και το φιογκάκι βλέπει λίγα παιδικά.

Αλλαξα το βιτεξάκι της κουζίνας μου, μάζεψα το τραπέζι, τακτοποίησα στις θέσεις τους τα πρωϊνά σιδερωμένα.

Πηγαίνοντας για το σχολείο, αγόρασα και ένα νέο "σύρμα" γιατί το προηγούμενο {μεταλλικό} το ξεκανα με το πρωϊνό κέικ.

Πήρα αυτό:

PB010151_zps4c1b4622.jpg

Στο μαγαζί που ψώνισα είχαν γεμίσει... χριστουγεννιάτικααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Αποφάσισα, να σας ξανα-ποστάρω παλιότερες συμβουλές του θέματος γιατί πλέον έχουμε αρκετά νέα κορίτσια στην παρέα μας, που πιθανόν να μην τις έχουν διαβάσει, μήπως βοηθηθούν.

Μάκια-μάκια

Με γεια τον αυγοδάρτη !

κ μη χάσεις κ δεν το αναφέρεις για τα χριστουγεννιάτικα χαχαχα:mrgreen:

να τις βάλεις να τις θυμηθούμε κ οι παλιές :cool:

Με γεια τον αυγοδάρτη !

κ μη χάσεις κ δεν το αναφέρεις για τα χριστουγεννιάτικα χαχαχα:mrgreen:

να τις βάλεις να τις θυμηθούμε κ οι παλιές :cool:

Εγώ να χάσω ευκαιρία να αναφέρω κάτι χριστουγεννιάτικο???? Τώρα θα με γνωρίσεις??? :mrgreen::mrgreen:

Αυγοδάρτης λέγεται αυτό το κερατάκι? Ολα τα ξέρετε εσείς οι νέες"!! :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχα

Υ.Γ. Πως θα πάω tae έτσι που έφαγα το κήτος? :roll: Εφαγα και ένα γιγάντιο κομμάτι κέικ... :evil:

777885dugw57gt25.gif

Εγώ να χάσω ευκαιρία να αναφέρω κάτι χριστουγεννιάτικο???? Τώρα θα με γνωρίσεις??? :mrgreen::mrgreen:

Αυγοδάρτης λέγεται αυτό το κερατάκι? Ολα τα ξέρετε εσείς οι νέες"!! :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχα

Υ.Γ. Πως θα πάω tae έτσι που έφαγα το κήτος? :roll: Εφαγα και ένα γιγάντιο κομμάτι κέικ... :evil:

ΝΕΕΣ?? :roll::roll:

σε ποιες αναφέρεσαι?? :mrgreen:

Μάλλον κάνεις λάθος χαχαχαχ :cool:

εγώ που λέω τον τρίφτη --> Ρεντέ....κ με κοιτάνε περίεργα όλες?? Έτσι το έλεγε η γιαγιά μου....χαχαχαχα

Πάω να πάρω τη μικρή κ μετά σούπερ κ μετά πάρκο κ καφεδάκι με φίλες χε χε τα φιλιά μου

Καλό απόγευμα να έχετε :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...