Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Επειδή και εγώ ασχετη είμαι,τυχαία κατάφερα να γραφτώ,ελπίζω να τα καταφέρω να βοηθήσω.

Κάνεις κλικ εκει που λέει γινετε μέλος του ιστοτόπου και σου εμφανίζει ΄μια καινούρια σελίδα.Εχεις 3 επιλογες,να κάνεις λογαριασμο στο GOOGLE,στο ΤWITER ή στο YAHOO.Εγώ επειδή έχω λογαριασμό στο Υahoo για το email μου επέλεξα αυτό.Δίνεις τα στοιχεία σου στην επόμενη σελίδα που σου εμφανίζει και αυτό είναι.

Τώρα για το πως κάνουμε σχόλεια δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω.Ελπίζω να βοήθησα.

χρυσα μου κι εγω αυτα ακριβως εκανα,κι εγω λογαριασμο στο yahoo εχω κι απο κει εκανα την εγγραφη μου ως μελος,αλλα σχολιο δεν καταφερα να βαλω.

Δεν ξερω τι κανω λαθος.

Εαν βαλεις σχολιο πες μου τι εκανες για να προσπαθησω παλι.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.φιλια!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμείς για dvd είμαστε....φτιάχνουμε και μια κατσαρόλα ποπ κόρν και χυνόμαστε στους καναπέδες χαχαχαχ....σήμερα θα δούμε το abduction είμαστε τύποι της περιπέτειας και των ψυχολογικών θρίλερ!!!!!!

Σχετικά με την κηπουρική....εγώ κορίτσια έχω 4 άσπρες γλάστρες πλαστικές.....θα δοκιμάσω σε μια ντεκουπάζ με σχέδια αν δεν πετύχει πήρα ακρυλικό χρώμα, θα ξεπατικώσω σχέδια απο διαδίκτυο και θα ζωγραφίσω με πινελάκι....Αν πετύχει θα σας βάλω φωτογραφίες.....μετά θα πάω και θα αγοράσω λουλουδάκια χρωματιστά...

Τι λουλούδια προτείνετε που να αντέχουν όλο τον χρόνο....μην τα πάρω τώρα και με τα πρώτα κρύα χαλάσουν...

Χαίρετε! Έχω καιρό να γράψω.. Γέννησα τη Δευτέρα το 2ο παιδάκι μου! Ήθελα να ρωτήσω..σε περιόδους σαν κι αυτές με 2 μωρά και με την επιλόχειο κατάθλιψη και με ένα σχετικά μεγάλο σπίτι είναι εφικτό το easy living;; Πραγματικά κάθε συμβουλή θα είναι χρήσιμη! Αυτή τη στιγμή το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι το σπίτι μου χάλια!

Καλησπέρα! Δεν έχω ξαναγράψει στο συγκεκριμένο θέμα, αν και το παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον (όσο προλαβαίνω).

Απαντώ σ' εσένα, γιατί αυτή την κατάσταση την έχω πρόσφατη. Σε όλη τη εγκυμοσύνη δεν έκανα σχεδόν τίποτα, γιατί ήμουν σε ακινησία για 1,5 μήνα και μετά έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτική σε όλα. Κόντεψα να σαλτάρω. Ελεγα "άντε να γεννήσω, να κάνω καμιά δουλειά, να δω το σπίτι μου όπως το θέλω". Τελικά κατάφερα να αρχίσω να μπαίνω σε μια σειρά πριν από 15 ημέρες (περίπου). Δεν ήξερα από που να αρχίσω. Τελικά τα καταφέρνω σιγά σιγά.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι οτι το σημαντικότερο αυτόν τον καιρό είναι τα παιδάκια σου. Το σπίτι σου μπορεί να περιμένει. Επίσης όπως σου είπαν και τα κορίτσια παραπάνω, δέξου βοήθεια από όποιον σου προτείνει ή αν έχεις οικιότητα με κάποια άτομα, ζήτησέ τη κι όλας.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Και εμείς για dvd είμαστε....φτιάχνουμε και μια κατσαρόλα ποπ κόρν και χυνόμαστε στους καναπέδες χαχαχαχ....σήμερα θα δούμε το abduction είμαστε τύποι της περιπέτειας και των ψυχολογικών θρίλερ!!!!!!

Και γω!!! Θρίλερ, με πνεύματα, τρόμου... περιπέτειες και φυσικές καταστροφές... τα καλύτερα μου!!! :lol::lol:

Τι λουλούδια προτείνετε που να αντέχουν όλο τον χρόνο....μην τα πάρω τώρα και με τα πρώτα κρύα χαλάσουν...

Από βδομάδα θα χω την ψηφιακή της κολλητής μου (η δική μου χάλασε και ούτε νυχάκια μπορώ να σας ανεβάσω ούτε τις πετσέτες ακόμα.... :(:(). Θα σου βάλω φωτογραφίες από 2 φυτά μου που δεν παθαίνουν τίποτα! Αλλά τίποτα όμως.. γιατί και γω δεν το χω πολυ με τα φυτά.

Ενα άλλο που θα σου πρότεινα να φυτέψεις είναι ο βασιλικός-του-χειμώνα (που λένε). Μου είχε φέρει ο άντρας μου ένα κλαράκι του Σταυρού πριν 2 χρόνια και έφτασα να το βάλω σε 2 γλάστρες (η μία τεράστια), να έχει γίνει πανέμορφο και πανήψυλο (δεν έπαθε τίποτα τον χειμώνα και ήταν πολύ βαρύς ο φετινός χειμώνας) και έχω μοιράσει και σε όλη τη γειτονια! Ασε η μυρωδιά του.... μαγεία! ;)

777885dugw57gt25.gif

χρυσα μου κι εγω αυτα ακριβως εκανα,κι εγω λογαριασμο στο yahoo εχω κι απο κει εκανα την εγγραφη μου ως μελος,αλλα σχολιο δεν καταφερα να βαλω.

Δεν ξερω τι κανω λαθος.

Εαν βαλεις σχολιο πες μου τι εκανες για να προσπαθησω παλι.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.φιλια!!!!!!!!!

Και πείτε και μου μένα βρε κορίτσια. Ξέρετε πόσο σημαντικά μου είναι τα σχόλια σας!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Δεν έχω ξαναγράψει στο συγκεκριμένο θέμα, αν και το παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον (όσο προλαβαίνω)..

Καλώς ήρθες κοριτσάκι μου και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!

777885dugw57gt25.gif

Για σας που ρωτατε για το στολισμό του Πάσχα, σας βάζω μερικά καλάθια που φυσικά εμείς θα τα "φέρουμε" στο γούστο και στο στυλ μας... ;)

basket4.jpg

basket3.jpg

basket2.jpg

basket1.jpg

basket.jpg

Οσο πλησιάζει το Πάσχα, θα σας βάλω διάφορες ιδέες.. ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλώς ήρθες κοριτσάκι μου και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!

Καλώς σας βρήκα!

Η παρέα σας είναι υπέροχη και οι ιδέες σας τέλειες!

Με τη βοήθεια σας έχω αρχίσει και οργανώνομαι σιγά σιγά.

Μέχρι τώρα για να καθαρίσω το σπίτι, απλώς καταχώνιαζα ό,τι περίσσευε και μετα (φυσικά) δεν το έβρισκα με τίποτα. Χώρια που σε κάθε συρτάρι που άνοιγα έβρισκα ένα σωρό άχρηστα πράγματα. Αρχισα κι εγώ, λοιπόν, να πετάω και να τακτοποιώ. Τώρα χαίρομαι να ανοίγω και να καμαρώνω όσα συρτάρια και ντουλάπια έχω τακτοποιήσει. Αυτό που αναβάλλω συνεχώς είναι η ντουλάπα και ο αποθηκευτικός χώρος κατω από το κρεβάτι. Μόλις τα αναλλάβω όμως έχω να πετάξω και να χαρίσω πολλαααααααα πράγματα.

Ευχαριστώ για τις ιδέες και τις συμβουλές.

Α! και κάτι άλλο θα συμφωνήσω σε αυτό που λες εσύ αλλά και οι περισσότερες εδω μέσα. Η καλύτερη αρχή είναι τα στρωμένα κρεβάτια και ο καθαρός νεροχύτης.

Εγώ μόλις κάνω αυτά τα δύο νομίζω ότι έχω συμμαζεψει το μισό σπίτι.

Μετά τακτοποιώ ότι δεν είναι στη θέση του και κάνω τα πανω πανω στο μπάνιο. Σε 40 λεπτα ειμαι ετοιμη να ασχοληθώ με την καθαριότητα, το μαγείρεμα, αλλά πάνω απ' όλα με το αγγελούδι μου.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα!

Η παρέα σας είναι υπέροχη και οι ιδέες σας τέλειες!

Με τη βοήθεια σας έχω αρχίσει και οργανώνομαι σιγά σιγά.

Μέχρι τώρα για να καθαρίσω το σπίτι, απλώς καταχώνιαζα ό,τι περίσσευε και μετα (φυσικά) δεν το έβρισκα με τίποτα. Χώρια που σε κάθε συρτάρι που άνοιγα έβρισκα ένα σωρό άχρηστα πράγματα. Αρχισα κι εγώ, λοιπόν, να πετάω και να τακτοποιώ. Τώρα χαίρομαι να ανοίγω και να καμαρώνω όσα συρτάρια και ντουλάπια έχω τακτοποιήσει. Αυτό που αναβάλλω συνεχώς είναι η ντουλάπα και ο αποθηκευτικός χώρος κατω από το κρεβάτι. Μόλις τα αναλλάβω όμως έχω να πετάξω και να χαρίσω πολλαααααααα πράγματα.

Ευχαριστώ για τις ιδέες και τις συμβουλές.

Το κάνει πολύ κόσμος αυτό φίλη μου, μην νομίζεις πως είσαι η μοναδική!

Πηγαίνω σε φίλες και βλέπω τα ντουλάπια της κουζίνας να είναι φίσκα... Φίσκα κυριολεκτικά! Στα ποτήρια, στα τάπερ... οι ανοιγμένες συσκευασίες χυμένες... ένας χαμός... Κάπου εκεί νομίζω "χάνεσαι" και χάνεις το παιχνίδι. Αγχώνεσαι... πήζεις... τα βλέπεις και σε πιάνουν τα νεύρα σου.

Οχι, δεν χρειαζόμαστε 50 κούπες... ούτε 40 τάπερ.... Είναι υπερβολικά! Μας γεμίζουν τα συρτάρια / ράφια / ντουλάπια και κατά έναν περίεργο τρόπο μας γεμίζουν και το... μυαλό... Δεν μπορούμε να είμαστε ήρεμες έτσι. Οταν οι δουλειές μας γίνονται απλά, οργανωμένα τότε όλα κυλούν πιο ήρεμα.

Ξεφορτωθείτε τα περιττά. Στον εαυτό μας, πρώτα-πρώτα, θα δούμε τη διαφορά! Μπράβο που το εντόπισες και μπράβο που οργανώνεσαι!!! Μπράβο!

Α! και κάτι άλλο θα συμφωνήσω σε αυτό που λες εσύ αλλά και οι περισσότερες εδω μέσα. Η καλύτερη αρχή είναι τα στρωμένα κρεβάτια και ο καθαρός νεροχύτης.

Εγώ μόλις κάνω αυτά τα δύο νομίζω ότι έχω συμμαζεψει το μισό σπίτι.

Μετά τακτοποιώ ότι δεν είναι στη θέση του και κάνω τα πανω πανω στο μπάνιο. Σε 40 λεπτα ειμαι ετοιμη να ασχοληθώ με την καθαριότητα, το μαγείρεμα, αλλά πάνω απ' όλα με το αγγελούδι μου.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

777885dugw57gt25.gif

Στο μπλόγκ τα σχόλια καταχωρούνται με το οκ της Ειρήνης...οπότε μην ανησυχείτε...μόλις δώσει το οκ θα καταχωρούνται...

Καταχωρήθηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!!!!!!!! :P:p:p:p

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε?

Εμείς πριν λίγο μαζευτήκαμε.... βολτάραμε... ήλιος... καφεδάκι... περπάτημα... ξεκούραση...

Ολα χρειάζονται! ;)

777885dugw57gt25.gif

Μόλις ανέβασα και στο blog τη σημερινή μας ανάρτηση...

Καθαρισμός ηλεκτρικής σκούπας!!! :P

Οι περισσότερες από σας, ξέρετε αυτό το tip, γιατί είστε... προχωρημένες μαθητριες!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::lol:;)

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας,τι κάνετε σήμερα,ξεκουράζεστε λόγω ημέρας?

Το πρωί πήγαμε εκκλησία με το αγοράκι μου ντυμένο τσολιαδάκι και μετά με το νηπιαγωγείο του στην πλατεία για κατάθεση στεφάνου,οπου και είπαν όλα τα παιδάκια τα ποιήματά τους και βέβαια καμάρωσα και εγώ το βλαστάρι μου...:-P:-P

Φάγαμε στη μαμά μου και έτσι έχω απόλυτη ξεκούραση σήμερα.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...