Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας βαζω και τα κλαδια που μαζεψα προχες και τα εβαλα στα βαζα μου.

i626.jpg

Uploaded with ImageShack.us

l6x6.jpg

w6ko.jpg

Δυστυχως βγηκαν ανάποδα...

Υπέροχα Χρύσα μου, γεια στα χέρια σου!

Το 1ο βάζο και η τελευταία πιατέλα, υπεροχα!

κ ετσι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ δεν πειραζει εδω ειδαμε αναποδους χιονανρθρωπους:cool:(στο χρισοτυγεννιατικο) στα βαζα θα μασησουμε!:mrgreen:

Σε τι αναφέρεται βρε παιδιά???? :twisted::twisted::twisted:

:roll::roll::roll::rolleyes::rolleyes::rolleyes::|:confused::confused::evil::?:|:P:p:p

ολα αυτα νιωθω για να καταλαβετε!!!!!!!!!!!!(λεμε τωρα)

Έτσι είναι κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, κατά τη γνώμη μου.

Σημασία έχει που είσαι γερή και έχεις επιλογές.

Εμείς είμαστε μαζί σου, ότι και αν κάνεις. Οτι και αν επιλέξεις θα σε στηρίξουμε.

Και ελεγα οτι τα εχω αρκετα τακτοποιημενα, μολις ειδα τη ντουλαπα σου ζηλεψααααα.

Μολις παω σπιτι θα αναλαβω τις ντουλαπες μου, με εβαλες στην πριζα.

Μπραβο σου!

Αυτό ακριβώς "κάνουμε"! Η μία παρασέρνει την άλλη και το λατρεύω αυτό! ;)

Αν δείτε τις δικές μου ντουλάπες θα γελάσετε πολύ!

Θα δω τι θα κάνω το Σ/Κ, billaki είσαι σούπερ έμπνευση!

Εύχομαι τα καλύτερα για το γνωστό θέμα :)

Καμία δεν θα γελάσει. Η κάθε μία είναι "εξπέρ" στον τομέα της. Μπράβο που εμπνεύστηκες!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Εχω χαζέψει! Αχ είμαι πολύ περήφανη για σένα Μπιλάκι μου. ΟΝΕΙΡΟ τα έχεις!!!!!

Φέρε μου τον έλεγχο να σου βάλω 20!!!! :P:p:p:p

αχ πολυ χαρηκα!! αλλα στην εποχη μου ως το 10 υπηρχε:tongue::tongue:

ZZ%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%912

οσο για το κολπο με το σκαμπο το κανω οταν πλενω λιγα στο χερι ενα ολοκληρο εξακιλο πως να το χωρεσω πανω στο σκαμπο?? σαν να παιζω τζενκα θα ειναι :tongue:ολα κατω θα μου πεφτουν κ ξανα πλυσιμο πως το καταφερνεις ειρηνη???:confused:

το πλυντηριο δεν το εχω μεσα στο σπιτι αλλα πανω στο κλιμακοστασιο κ εκει κ οι λεκανες αρα δεν με ενοχλουν στο ματι καθολου.

Tα κανελόνια μου μπήκαν στο φουρνο ακι ελπίζω να τα πέτυχα.Εδω και καιρο ο αντρας μου ,μου ζηταει καινουρια φαγητα,οπότε θελω εμπνευση και ωραιες συνταγες ,εαν εχετε κατι να προτεινετε ευπροσδεκτο.

Ειρηνη μου και εγω διαφωνω πολύ με το θεμα των Κυριακων,το προβλημα του κοσμου ειναι τα χρηματα και οχι οι ωρες λειτουργιας.Οστωσο πολύ μου αρεσει που για λίγες ημερες θα εχουμε εκπτωσεις ακομη και αν δεν ψωνισω τιποτα.Δεν νομιζω βεβαια να εχουμε τις τρελές εκπτωσεις του Φεβρουαριου και του Ιουλίου αλλα κατι θα ειανι και αυτο.

Μαριαννα ,ξεχασα να σου ευχηθω για το συζυγο,συγχαρητηρια,μακαρι ολα να σας πάνε καλά στο εξης.

Εχω αρκετες δουλίτσες και πρεπει να κανω και μπάνιο-λουστω αμεσα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, Χρύσα μου.

Για θέμα οικονομίας, βάζω πλυντήριο πιάτων μία φορά ανά 2 εβδομάδες στο περίπου, χωρίς φυσικά να κρατάω πρόγραμμα. :)

Ειρήνη μου εχω ακούσει ότι δαπανάς περισσότερο πλένοντας πιάτα (και ρούχα εννοείται) στο χέρι γιατί ξοδεύεται πολύ περισσότερο νερο....

εγω πάντως κορίτσια τα χώνω όλα πλέον στο πλυντήριο πιάτων και προκύπτει 1 σίγουρα κάθε μέρα , πολύ συχνά και δυο:rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

απ την χαρα μου για το αριστα, ξεχασα για λιγο τον πονο μου της Κυριακης...

ειρηνη κ εγω εμπορουπαλληλος ειμαι ασε ποναει αυτο το θεμα του ωραριου.....τουλαχιστον ομως πληρωνομαι με λιγες μερες καθυστερηση κ πολυ λιγα χρηματα πλεον αλλα οκ! απ το ολοτελα ας μην παραπονιομαστε.

ασε δεν ειναι να το πιασω αυτο το θεμα ωραριου πληρωμων απαιτησεων απ τους ιδιοκτητες αλλα κ εμεις βρε κοριτσια σαν καταναλωτικο κοινο. οταν ενα κατστημα ειναι ανοιχτο 9-9 κ εσενα σου ερχεται να μπεις στις 9.10 να χαζεψεις ως τις 9.30 κ να πεις στο τελος ασε θα ερθω αυριο που θα εχω πιο πολυ χρονο.....

ας μαθουμε να σεβομαστε επιτελους τον χρονο του αλλου οπως θελουμε κ για εμας!

Tα κανελόνια μου μπήκαν στο φουρνο ακι ελπίζω να τα πέτυχα.Εδω και καιρο ο αντρας μου ,μου ζηταει καινουρια φαγητα,οπότε θελω εμπνευση και ωραιες συνταγες ,εαν εχετε κατι να προτεινετε ευπροσδεκτο.

Ειρηνη μου και εγω διαφωνω πολύ με το θεμα των Κυριακων,το προβλημα του κοσμου ειναι τα χρηματα και οχι οι ωρες λειτουργιας.Οστωσο πολύ μου αρεσει που για λίγες ημερες θα εχουμε εκπτωσεις ακομη και αν δεν ψωνισω τιποτα.Δεν νομιζω βεβαια να εχουμε τις τρελές εκπτωσεις του Φεβρουαριου και του Ιουλίου αλλα κατι θα ειανι και αυτο.

Μαριαννα ,ξεχασα να σου ευχηθω για το συζυγο,συγχαρητηρια,μακαρι ολα να σας πάνε καλά στο εξης.

Εχω αρκετες δουλίτσες και πρεπει να κανω και μπάνιο-λουστω αμεσα!

Τα κανελονια πως τα κανεις?

Με μπεσαμελ απο πανω η με σατλτσα? Μια φορα που τα εφτιαξα με σαλτσα σαν να μου "πετσιασανε" δεν ξερω τι εκανα λαθος?

Εννοειται πως οποια ξερει καμια καλη συνταγη ευπροσδεκτη!

Μπηκα για λιγο και ειδα πολυ ωραιες φωτο..

Καταρχας Μπιλλακι μπραβο σου που ωραια τακτοποιημενα ολα.η μανα μας ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι υπερηφανη..χαρηκα παρα πολυ που υπαρχει θετικη εξελιξη..ολα θα φτιαξουν..

Χρυσα αχ τι ωραια που ειναι τα βαζα σου..φθινοπωριασε το σπιτι σου..το δε βαζο με την πιατελα υπεροχα..

Και εγω πλενω λιγα πιατικα, στο χερι ολα τα βαζω στο πλυντηριο και βγαινει 1 καθε 2 μερες..

Ραβ ακομα χαλια εισαι ε?

Καλαμαρακι και εγω ειχα ακολουθησει τη συμβουλη της Ειρηνης για τα καλαθακια στο ψυγειο και μ'εχουν βολεψει..

Και φυσικα το προβλημα του κοσμου δεν ειναι η ελλειψη χρονου και δεν υπαρχει κινηση στα μαγαζια αλλα η ελλειψη χρηματων..δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτα Κυριακη..τι φταινε οι υπαλληλοι που εχουν οικογενεια..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Ειρήνη μου εχω ακούσει ότι δαπανάς περισσότερο πλένοντας πιάτα (και ρούχα εννοείται) στο χέρι γιατί ξοδεύεται πολύ περισσότερο νερο....

εγω πάντως κορίτσια τα χώνω όλα πλέον στο πλυντήριο πιάτων και προκύπτει 1 σίγουρα κάθε μέρα , πολύ συχνά και δυο:rolleyes:

Σοβαρα? Και εγω αποφευγω να το χρησιμοποιω συχνα, και τα πλενω στο χερι, για οικονομια ρευματος-νερου, αλλα δεν τα αφηνω και να μαζευονται.

Διαφημίσεις

Σοβαρα? Και εγω αποφευγω να το χρησιμοποιω συχνα, και τα πλενω στο χερι, για οικονομια ρευματος-νερου, αλλα δεν τα αφηνω και να μαζευονται.

κ εγω το βαζω 2-3 φορες την εβδομαδα.

δεν βαζω κατσαρολες κ ταψια φυσικα

εχω δει κ εγω σε ερευνες οτι υπαρχει οικονομια στο νερο τουλαχιστον.

για ρευμα εγω το βαζω με τον χρονοδιακοπτη παντα στο νυχτερινο κ ταμπλετα συμπαγης αχι αυτη με το υγρο την κοβω στην μεση (συμβουλη του τεχνικου οταν μας το τοποθετησε για τα μικρα πλυντηρια, οχι τα τεραστια αυτα θελουν ολοκληρη ταμπλετα)αρα το κουτι μου βγαζει τις διπλες πλυσεις κ κραταει πολυ καιρο. εχω κ τον νου μου να το παιρνω σε προσφορα οταν βγαινει.

Μπηκα για λιγο και ειδα πολυ ωραιες φωτο..

Καταρχας Μπιλλακι μπραβο σου που ωραια τακτοποιημενα ολα.η μανα μας ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι υπερηφανη..χαρηκα παρα πολυ που υπαρχει θετικη εξελιξη..ολα θα φτιαξουν..

Χρυσα αχ τι ωραια που ειναι τα βαζα σου..φθινοπωριασε το σπιτι σου..το δε βαζο με την πιατελα υπεροχα..

Και εγω πλενω λιγα πιατικα, στο χερι ολα τα βαζω στο πλυντηριο και βγαινει 1 καθε 2 μερες..

Ραβ ακομα χαλια εισαι ε?

Καλαμαρακι και εγω ειχα ακολουθησει τη συμβουλη της Ειρηνης για τα καλαθακια στο ψυγειο και μ'εχουν βολεψει..

Και φυσικα το προβλημα του κοσμου δεν ειναι η ελλειψη χρονου και δεν υπαρχει κινηση στα μαγαζια αλλα η ελλειψη χρηματων..δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτα Κυριακη..τι φταινε οι υπαλληλοι που εχουν οικογενεια..

ευχαριστω αρετη μου! ας ελπισουμε....

ευχομαι κ σ εσας να φτιαξει συντομα το θεμα μαμαδοπεθερα:roll: αχ ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω ενα "ξενο"ατομο μεσ στο σπιτι μου:rolleyes: εδω μετα βιας αντεχω αυτα που πρεπει:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ και για τις ευχές για το κοριτσάκι μου αλλά και τη βοήθειά σας για το θέμα που με προβληματίζει.

Προσπαθώ να είμαι αποστασιοποιημένη αλλά δεν γίνεται γιατί έχει να κάνει με πρόσωπο πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντος από τη μεριά του άντρα μου και δεν μπορώ να μην το ξαναδώ.Προσπαθώ να μην στεναχωριέται και ο άντρας μου αλλά τι να κάνω???

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!!

Αντε να μας παει σε ΟΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!

Σημερα ξεκινησα με ραντεβου γιατρου. Το Πιπ μεγαλωνει κανονικα. Ειπαμε να επιβεβαιωσουμε οτι ειναι κοριτσακι αλλα δεν μας εκατσε. Εγω παλι ειδα και "πουλακι" και "τρεις γραμμουλες". Και μπερδευτηκα! Το πουλακι μου φανηκε λιγο τεραστιο οποτε μπορει να ηταν ο λωρος. Οι γραμμουλες ηταν εκει αδιαμφισβητητες και δεν ειδα δευτερη φορα κατι να προεξεχει. Ο γιατρος ειπε "Δεν βλεπω". Δεν ειναι ομως και πολυ καλο το μηχανημα.

Την Τεταρτη εχω ραντεβου με εναν αλλο γιατρο. Θελω να παω για VBAC Και ετσι βρηκα καποιον εκπαιδευμενο και θα παω να τον γνωρισω. Με τον τωρινο μου γιατρο δεν εχω καποιο ιδιαιτερο δεσιμο, τωρα τον γνωρισα οποτε, θα δουμε πως θα παει.

Μπιλλακο τελεια τα εκανες!!!

Ειρηνη πολυ καλη ιδεα για τα ρουχα!!

Φιλια και στις υπολοιπες κουκλες!!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ και για τις ευχές για το κοριτσάκι μου αλλά και τη βοήθειά σας για το θέμα που με προβληματίζει.

Προσπαθώ να είμαι αποστασιοποιημένη αλλά δεν γίνεται γιατί έχει να κάνει με πρόσωπο πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντος από τη μεριά του άντρα μου και δεν μπορώ να μην το ξαναδώ.Προσπαθώ να μην στεναχωριέται και ο άντρας μου αλλά τι να κάνω???

εχω χασει επεισοδια???? ποιο θεμα???

δεν θυμαμαι σου ειπα να το χαορεσαι το μπουμπουκακι σου?? μαλλον οχι:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...