Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

περασαμε απο την δημοτικη βιβλιοθηκη και εγραψα τον μικρο και δανειστικαμε ενα βιβλιο για να το διαβαζουμε καθε βραδυ πριν απο τον υπνο,χαρηκα παρα πολυ γιατι ειχε πολυ ωραια πραγματα εκει και μαλιστα μου ειπαν του οργανωνουν διαφορες δραστηριοτητες για παιδια και σιγουρα θα τον παω τον μικρο και ειναι πολυ κοντα απο το σπιτι!

ααααααααχ ζηλευωωωω! πολυ λυπαμαι που δεν εχουμε εδω βιβλιοθηκη, ο μικρος την λατρευε!! Προτιμουσε να κατσουμε για ωωωωρες στη βιβλιοθηκη παρα να παει κουνιες!! Και εννοειται τον περασμενο μηνα που ειμασταν αθηνα την επισκευτηκαμε και δεν μπορουσαμε να ξεκολλησουμε :rolleyes: μπραβο σου Σταυρουλα μου! :D

Επίσης κάτι άλλο που διάβασα πρόσφατα, μην βάζετε στο ψυγείο ζεστό φαγητό γιατί καταναλώνει πολύ περισσότερο ρεύμα!!
και δεν κανει καλο ουτε για το φαγητο να υπαρχει μια τετοια αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας :?

ΥΓ. Σας βάζω και μια φωτό του τοίχου στο κοριτσίστικο δωμάτιο! Είναι υπό διορθώσεις/ συμπληρώσεις...

DSC_0612_zps535ce05b.jpg

τελειο!! πως το κανατε? αυτοκολλητο ειναι???

mybilly τις ζηλεψα ολες τις φωτο σου! πανεμορφα και τακτοποιημενα!! σουπερ!

και τα ντουλαπια της ετουαλ σαν να βγηκαν απο περιοδικο! δεν εχω λογια!

ειρηνη τελεια με την αξονικη :), λυπαμαι ομως για το αμαξι :(

κατι αλλο δεν μου'ρχεται τωρα..

εγω εχτες:

εφτιαξα καφεδες και γαλατα

ετοιμασα τσαντα και κολατσιο

ετοιμασα τον μικρο

τον πηγε ο αντρας μου σχολειο εγω εκατσα με την μικρη

χαζεψαμε στο pc

μαζεψα τα στεγνα ρουχα

απλωσα ενα βραδινο πλυντηριο

εβρασα ενα αυγουλακι για τη μικρη

την ταϊσα

ετοιμασα το μεσημεριανο του ολοημερου και το εστειλα

κοιμησα τη μικρη

εφαγα (ειχαμε απο την προηγουμενη)

επλυνα πιατικα

τα τακτοποιησα

χαζεψαμε με τη μικρη ξανα στο pc :rolleyes:

πηγαμε να παρουμε τον μεγαλο απο το σχολειο

ταϊσα τη μικρη το μεσημεριανο της

ετοιμασαμε μια εργασια που μας δωσανε για το σχολειο

παιξαμε πολυ πολυ! :D

ο συζυγος επλυνε πιατακια

μαγειρεψα μακαρονακια για βραδυνο

φαγαμε ολοι

μαζεψα τραπεζι και το σκουπισα

εβαλα ενα πλυντηριο

τακτοποιησα τα πλυμενα πιατα

καθαρισα παγκους και εστιες

εδωσα τα σκουπιδια για πεταμα και εβαλα καινουρια σακουλα

μαζεψαν τα παιδια τα παιχνιδια τους και εγω εκανα ενα ψευτοσυμμαζεμα

πυτζαμες-δοντια-ορο-νανι

ειδαμε ταινιουλα τρωγοντας (ξανα!)

σημερα:

ετοιμασα γαλατα

ετοιμασα κολατσιο και τσαντα

ετοιμαστηκα εγω

ετοιμασα και τα 2 μικρα

πηγαμε σχολειο

πηγαμε απ' τον παππου αλλα ελειπε :|

σκουπισα την αυλη

μαζεψα ολα τα στεγνα ρουχα

απλωσα το χτσινοβραδινο πλυντηριο στην απλωστρα (εχει λιγη συννεφια σημερα)

πεταξαμε ολα τα σκουπιδια

χωρισα ρουχα για πλυσιμο

ανοιξα ολα τα πατζουρια να μπει φως και τα παραθυρα να αερισω (τωρα τα ξανακλεισα)

εφτιαξα (επιτελους) καφεδες

"διαβασα" παραμυθακια στην μικρη (στην ουσια τις εικονες εξηγουσα, αλλιως δεν καθεται να ακουσει) και ταυτοχρονα επινα το καφεδακι μου γιατι δεν με αφηνε σε ησυχια

εκατσα λιγακι να σας διαβασω και εκεινη βλεπει ζουζουνια :rolleyes:

εστειλα και τον συζυγο να μου φερει ψωμακι γιατι δεν ειχα αλευρι να ζυμωσω

εχω πολυ σιδερο (το ρημαδι) :evil: ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ

αυτα τα νεα μου, τα ξαναλεμε κοριτσια μου! :D

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα κ για να απαντησω(καθυστερημενα) στην βασια κ την γιωτα αν αλλαξε κατι........

κ για να μην αναρωτιστε κ οι υπολοιπες.

υπαρχει μια μικρη εξελιξη προς το καλυτερο με πολλα αλλά κ πολλες επιφυλαξεις και πολλη προσπαθεια και και και..... δεν θελω να επεκταθω αλλο ειμαι πολυυυυ συγκρατημενη.......θα δουμε.........

μπράβο!!εύχομαι τα καλύτερα!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Σας βαζω και τα κλαδια που μαζεψα προχες και τα εβαλα στα βαζα μου.

Uploaded with ImageShack.us

Δυστυχως βγηκαν ανάποδα...

κ ετσι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ δεν πειραζει εδω ειδαμε αναποδους χιονανρθρωπους:cool:(στο χρισοτυγεννιατικο) στα βαζα θα μασησουμε!:mrgreen:

Διαφημίσεις

αμετα απο αλλαγη διαταξης κ μικρο ξεκαθαρισμα σε παιχνιδια

Αφροδιτακι το εχω ξαναποσταρει για τις παλιες. εγω βολευτηκα πολυ το τρολει για τα μικρα παιχνιδια του μικρου. εχουμε χωριστα οχηματα στο αλλο συρταρι φιγουρες κ ζωα κ στο τριτο σβουρες κ αλλα διαφορα. ετσι εχει μαθει να τα μαζευει με ταξη(συνηθως!!) κ να μην με πρηζει μαμαααα που ειναι το αυτοκινητακι μου η σβουρα μου κτλ.

q0xb.jpg

ενα παιδικο παιχνιδοκουτο χαριστηκε, κ μπηκε αυτο που ειναι κ σκαμπουδακι .

εβγαλα το υφασματινο καλαθι για απλυτα που ειχαμε κ θα αγορασω ενα πιο βολικο να μπει στο μπανιο.δεν τον επεισα να δωσουμε το πιανακι κ την φουσκωτη αγελαδα δυστυχως, αρα πηραν την θεση του καλαθιου.

πλέον εχουμε πλυνει σιδερωσει κ κρεμασει κ την κουρτινα μας το χαλι την αλλη βδομαδα θα στρωθει.

we49.jpg

εσωτερικο ντουλαπιου με συνεργα ζωγραφικης ολα τα μπλοκ μεσα στο βαλιτσακι κ ειδη χειροτεχνιας αλλα κ πλει μομπιλ.

απο πανω κουτια μπεν τεν με πλει ντο

απο κατω εκπαιδευτικα βιβλια. τα παραμυθια μας αλλου.

f15z.jpg

κ δεν μπορω να μην σας βαλω κ απο τα αγαπημενα μας ρουχαλακια

σε ταξινομηση

κατω φουτερ κ φορμες σετ κ σκετα παντελονακια

στην μεση μονο παντελονακια τζην κ υφασματινα

απο πανω μπλουζακια πιο λεπτα απο πισω τους τα πιο χοντρα οταν αλλαξει ο καιρος θα γινει αλλαγη

πανω πανω εποχιακα κ διαφορα που ισως του κανουν πιο μετα γιατι ειναι μεγαλα προς το παρον.

κρεμαστα πουμακισακια ζακετουλες μπουφαν

απο κατω πυτζαμουλες κ στην θηκη ζωνες στην βαλιτσουλα ενθυμια

στο ραφι πιο κατω κουτια με καπελα κασκολ κ διπλα κουτια με παπουτσακια καθημερινα μπροστα, πιο καλα πισω.

iy51.jpg

αριστερα μπουφαν δωρο της νονας μας κ παπουτσακια για πιο χειμωνα

κ ενα τελειο μεταλικο κουτι που ακομα δεν εχει βρει την χρηση του.

διπλα αλμπουμ με φωτο βιβλια ευχων ημερολογια του κ βιβλιαρια ασθενειας.

απο κατω νεσεσερ του κ σακος ταξιδιου κ αποθηκευμενα μωρομαντηλα κτλ

o6u7.jpg

συρταριερα τα 2 πρωτα συρταρια με εσωρουχα φανελες καλτσες

διπλα μωρομαντηλα πανες(γκρρρ..)αν κ εχει 2 βδομαδες να ζητησει!!!!!!!!

κ τα καλυντικα του κολωνιες ενυδατικη ψαλιδακια μπατονετες θερμομετρο κ.α

o9yl.jpg

Και ελεγα οτι τα εχω αρκετα τακτοποιημενα, μολις ειδα τη ντουλαπα σου ζηλεψααααα.

Μολις παω σπιτι θα αναλαβω τις ντουλαπες μου, με εβαλες στην πριζα.

Μπραβο σου!

Λουλουδένιες μου,

Προχώρησα πολύ τις δουλίτσες μου γιατί το Σαβ/κο μας είναι γεμάτο και την επόμενη εβδομάδα έχω μπόλικη δουλίτσα, ευτυχώς! Αχ, να πληρώσουμε κανένα λογαριασμό... :rolleyes:

Εκανα ένα κέικ βανίλιας... μούρλια κόρες, τι να σας λέω, το καλύτερο μέχρι τώρα και με τη γνωστή, απλή συνταγή, που κυκλοφορεί παντού.

Ολοκλήρωσα το κιμαδάκι

Επλυνα όλα μου τα πιατικά και την κουζίνα μου

Σιδέρωσα μπολικα ρουχαλάκια

Μάζεψα τα απλωμενα μου

Λούστηκα και τώρα τα μαλλάκια μου είναι φρέσκα-φρέσκα :D

Ετοίμασα μία τσαντούλα με 2 πουλοβεράκια, που δεν φορώ πια για μια άλλη φίλη, που θα πιούμε καφέ την επόμενη εβδομάδα

Πάω να ολοκληρώσω την τσαντούλα που έχω για την οικογένεια εκείνη, του σχολείου και επανέρχομαι.

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώωωω πολύ, το σημείωσα έκανα σελιδοδείκτη το ποστ σου κ θα το κάνω με την πρώτη ευκαρία!

Eγώ κάπου εκεί γύρω{νομίζω το είχες γράψει εννοείτε κ ποιο παλιά} είχα διαβάσει το ποστ της Ειρήνης κ έπαθα μετάλλαξη χε χε κ γέμισα καλάθια, στην αρχή με δούλευε ο χαζμπαντ αλλά τελικά είδε πως μένει το ψυγείο ποιο καθαρό, ποιο αραιά καθαρίζω το μεγάλο συρτάρι, μένει τακτοποιημένο κ κάθε πράγμα έχει τη θέση του.

Τα τελευταία περίπου δυο χρόνια, αυτή τη διάταξη έχω κ με βοήθησε πολύ, θενκςςς Ειρήνη

photo-2013-11-01-09-28-55-176_zpsed512184.jpg

Ελενάκι μου, γλυκό μου πλάσμα, σε ευχαριστώ πολυ για την αναφορά αυτή! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :P και πραγματικά, χαίρομαι από την καρδιά μου που βρήκες αυτό που σου ταιριάζει!

ειρηνη λυπαμαι για το αμαξι του μπαμπα σου... ειχε μεικτη ασφαλεια μηπως???θα μπορει να το αντικαταστησει?? πως θα πηγαινει στην δουλεια του....??

Αστα.. τον πηγαινοφέρνουν κάποιοι φίλοι που μένουν σε σχετικά, κοντινές περιοχές και σήμερα συγκεκριμένα ξύπνησε στις 03.30 την νύχτα γιατί ο συνάδελφος έπρεπε να φύγει πολύ νωρίς για τη δουλειά... :roll:

Κοιτάει για κανένα φτηνό αμαξάκι.

το ξερετε οτι αυτην την Κυριακη θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια κ απο σημερα κ για 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙς??????

Το ξέρω Μπιλάκι μου και προσωπικά θα μποϋκοτάρω ΕΝΤΕΛΩΣ και ΠΑΝΤΑ τα ψώνια τις Κυριακές για όσο μπορώ. Ο άντρας μου είναι εμπορο-υπάλληλος και μόνο μια ρημάδα Κυριακή έχει να είναι με το παιδί μας. Αντε στα κομμάτια πια.

Καλημέρα κοριτσάκια και Καλό Μήνα!!!!!!!!!!!!

:) :)

Καλό μήνα, Σοφουλίνι μου!

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες! Εμείς εδώ όλοι μαζί στο σπίτι σήμερα. Τη μικρή την πήγα παιδίατρο χθες γιατί ο πυρετός σε συνδυασμό με τον βήχα πολλών ημερών με ανησυχεί πάντα. Μας έδωσε αντιβίωση γιατί το πάει για αμυγδαλίτιδα και έχει πολλές βλενώδεις εκκρίσεις. Το βράδυ κοιμηθήκαμε πάλι μαζί, έκανε το 39 αρι της και πήρε αντιπυρετικό. Έπειτα κοιμήθηκε μια χαρά. Εγώ είμαι πολύ κουρασμένη... Σκεφτείτε πως ξύπνησα να της βάλω θερμόμετρο και αποκοιμήθηκα. Ξύπνησα επειδή μου φώναξε πως την πόνεσε πια το θερμόμετρο...

Δυστυχώς ούτε εγώ είμαι καλά, ο πονόδοντος επιμένει και πολύ φοβάμαι πως πρόκειται για άλλο δόντι... Με βλέπω πάλι στο γιατρό σήμερα.

Το σπίτι έχει παραδοθεί στο έλεός μου όπως καταλαβαίνετε... Θα κοιτάξω να συμμαζέψω σήμερα αύριο με την ελπίδα μια απ τις δυο μας να είναι καλύτερα.

Φτου! Και το παιδί και το δόντι... :roll:

Περαστικά και στις 2 σας Ραβ μου.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

συνεργα καθαρισματος ,καλαθακι με μανταλακια πλυθηκε κ αυτο κ μια καινουρια κουβερτουλα του μικρου στεγνωνουν το σκαμπουδακι το ελαμψα με ζιφ, το εχω για να ακουμπαω τις λεκανες οταν απλωνω να μην σκυβω!

0oev.jpg

Να σου δώσω τώρα μια ιδέα να σε κουφάνω???? :mrgreen:

Εγώ, τις έχω καταργήσει χρόνια τις λεκάνες-απλώματος. Πιάνουν χώρο, χρειάζονται συνέχεια πλύσιμο και γενικά μου δίνουν στα νεύρα... :tongue:

Τα ρούχα, αφού τα βγάζω από το πλυντήριο, τα βάζω σε ένα τέτοιο σκαμπουδάκι, ακριβώς όπως αυτό της φωτογραφίας σου.

Εκεί λοιπόν, ακουμπάω το ένα ρουχαλάκι πάνω στο άλλο, βγάζω το σκαμπώ στο μπαλκόνι και τα απλώνω! :wink::wink:

777885dugw57gt25.gif

Όσες νοικοκυρουλες εχετε φωτο από τα σπίτια σας βαλτε μας ρε κοριτσια να δουμε κι εμεις να παιρνει ιδεες η μια με την αλλη. Εγω δυστυχως δεν σκαμπαζω από τετοια, αλλα μου αρεσει να "χαζευω" τα σπιτάκια σας...

και γω το ίδιο....και για τα φωτιστικά και για πολλά άλλα στο σπίτι....

και εμένα με ενδιαφέρει το καθαριστικό για τα φωτιστικά κορίτσια

Καλημέρα σε όλες!!

επιτέλους Παρασκευη και έρχεται και Κυριακή με αγορά ανοιχτή!!:D:D:D

Καλό μήνα, Ερσάκι μου!

Καλό μήνα!

Billy μου αρέσουν οι φωτογραφίες σου, εκπέμπουν έμπνευση για εμένα! Επίσης μου αρέσει πολύ η θέση για πατάτες-κρεμμύδια, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αν και έχω τέτοια ντουλάπα! Εγώ τα έχω σε τρόλλευ μεταλλικό και από πάνω τα σκεπάζω με ένα παλιό τραπεζομάντηλο, κάτι που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα...

Κοριτσάκι μου, σε καταλαβαίνω...:rolleyes: αχ, ειδικά το τραπεζομάντηλο από πάνω, θα μου την έδινε στα νεύρα. :rolleyes:

Καλημερα κοριτσιαααα!!!!!!!!!!!!

Μπηκα να σας ευχηθω καλο μηνααααααααααα!!!!!!!!

και να σας βαλω ενα τραγουδακι να ανεβουν τα κεφια μας!!!!!!

και

Εχω κεφια!!!!!!

Δεν ξερω αν φανηκε:tongue::tongue:

Μπράβο για τα κέφια αγαπημένη μου!!!

Καλό μήνα Βουλίτσα

Υ.Γ. ΥΠΈΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη ,πλενεις και στο χερι πιατα και στο πλυντηριο?

Ναι, Χρύσα μου.

Για θέμα οικονομίας, βάζω πλυντήριο πιάτων μία φορά ανά 2 εβδομάδες στο περίπου, χωρίς φυσικά να κρατάω πρόγραμμα. :)

Απο δουλίτσες εντος δεν εχω προχωρησει αλλα ασχοληθηκα με τον κήπο,εκοψα καποια λαχανικα ,απο τις τελευταιες ντομάτες,οι οποιες δεν ειναι σε πολύ καλη κατασταση και θα πάνε καποιες για σαλτσα, και πιπεριες και μελιτζανες,και καθαρισα ενα κομματι για να βαλω σπανακι ,καροτα και πατζαρια.

pww2.jpg

gicq.jpg

Επλυνα πολύ καλά τη βεραντα και συνεχιζω με μαγειρεμα και αλλες δουλίτσες μεσα.

Αχ... οι ντοματούλες σου... λες και μπορώ να τις μυρίσω!!!! :D:D

ααα κ για να απαντησω(καθυστερημενα) στην βασια κ την γιωτα αν αλλαξε κατι........

κ για να μην αναρωτιστε κ οι υπολοιπες.

υπαρχει μια μικρη εξελιξη προς το καλυτερο με πολλα αλλά κ πολλες επιφυλαξεις και πολλη προσπαθεια και και και..... δεν θελω να επεκταθω αλλο ειμαι πολυυυυ συγκρατημενη.......θα δουμε.........

Τέτοια ν' ακούμε, τέτοια!!! :wink::wink:

εχω πολυ σιδερο (το ρημαδι) :evil: ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ

Κάνε μας 2 τις άμυλες, Μαριαννούλα μου! Και γω έχω μπόλικο αλλά το κάνω με τα κέφια μου. ;)

777885dugw57gt25.gif

αμετα απο αλλαγη διαταξης κ μικρο ξεκαθαρισμα σε παιχνιδια

Αφροδιτακι το εχω ξαναποσταρει για τις παλιες. εγω βολευτηκα πολυ το τρολει για τα μικρα παιχνιδια του μικρου. εχουμε χωριστα οχηματα στο αλλο συρταρι φιγουρες κ ζωα κ στο τριτο σβουρες κ αλλα διαφορα. ετσι εχει μαθει να τα μαζευει με ταξη(συνηθως!!) κ να μην με πρηζει μαμαααα που ειναι το αυτοκινητακι μου η σβουρα μου κτλ.

q0xb.jpg

ενα παιδικο παιχνιδοκουτο χαριστηκε, κ μπηκε αυτο που ειναι κ σκαμπουδακι .

εβγαλα το υφασματινο καλαθι για απλυτα που ειχαμε κ θα αγορασω ενα πιο βολικο να μπει στο μπανιο.δεν τον επεισα να δωσουμε το πιανακι κ την φουσκωτη αγελαδα δυστυχως, αρα πηραν την θεση του καλαθιου.

πλέον εχουμε πλυνει σιδερωσει κ κρεμασει κ την κουρτινα μας το χαλι την αλλη βδομαδα θα στρωθει.

we49.jpg

εσωτερικο ντουλαπιου με συνεργα ζωγραφικης ολα τα μπλοκ μεσα στο βαλιτσακι κ ειδη χειροτεχνιας αλλα κ πλει μομπιλ.

απο πανω κουτια μπεν τεν με πλει ντο

απο κατω εκπαιδευτικα βιβλια. τα παραμυθια μας αλλου.

f15z.jpg

κ δεν μπορω να μην σας βαλω κ απο τα αγαπημενα μας ρουχαλακια

σε ταξινομηση

κατω φουτερ κ φορμες σετ κ σκετα παντελονακια

στην μεση μονο παντελονακια τζην κ υφασματινα

απο πανω μπλουζακια πιο λεπτα απο πισω τους τα πιο χοντρα οταν αλλαξει ο καιρος θα γινει αλλαγη

πανω πανω εποχιακα κ διαφορα που ισως του κανουν πιο μετα γιατι ειναι μεγαλα προς το παρον.

κρεμαστα πουμακισακια ζακετουλες μπουφαν

απο κατω πυτζαμουλες κ στην θηκη ζωνες στην βαλιτσουλα ενθυμια

στο ραφι πιο κατω κουτια με καπελα κασκολ κ διπλα κουτια με παπουτσακια καθημερινα μπροστα, πιο καλα πισω.

iy51.jpg

αριστερα μπουφαν δωρο της νονας μας κ παπουτσακια για πιο χειμωνα

κ ενα τελειο μεταλικο κουτι που ακομα δεν εχει βρει την χρηση του.

διπλα αλμπουμ με φωτο βιβλια ευχων ημερολογια του κ βιβλιαρια ασθενειας.

απο κατω νεσεσερ του κ σακος ταξιδιου κ αποθηκευμενα μωρομαντηλα κτλ

o6u7.jpg

συρταριερα τα 2 πρωτα συρταρια με εσωρουχα φανελες καλτσες

διπλα μωρομαντηλα πανες(γκρρρ..)αν κ εχει 2 βδομαδες να ζητησει!!!!!!!!

κ τα καλυντικα του κολωνιες ενυδατικη ψαλιδακια μπατονετες θερμομετρο κ.α

o9yl.jpg

Εχω χαζέψει! Αχ είμαι πολύ περήφανη για σένα Μπιλάκι μου. ΟΝΕΙΡΟ τα έχεις!!!!!

Φέρε μου τον έλεγχο να σου βάλω 20!!!! :P:p:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...