Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου χρονια πολλα για το μικρο σας :)

γερός, καλοτυχος και με εσας γερους για να καμαρωνετε την εξελιξη του :)

Ναυτάκι μου πολυαγαπημένο ευχαριστώ πολυ-πολύ!

Να χαίρεσαι τα 2 νινάκια σου!

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε???

Εμεις σηκωθηκαμε το πρωι,φτιαξαμε τα πρωινα μας,εβαλα φακες να γινονται,ζυμωσα ψωμακι και ελιοψωμο και ετοιμαστηκαμε για βολτουλα!Πηγαμε παιδικη χαρα,μετα πλατεια και παιξαμε μπαλα και υστερα τον αγαπημενο μας περιπατο,περασαμε απο την δημοτικη βιβλιοθηκη και εγραψα τον μικρο και δανειστικαμε ενα βιβλιο για να το διαβαζουμε καθε βραδυ πριν απο τον υπνο,χαρηκα παρα πολυ γιατι ειχε πολυ ωραια πραγματα εκει και μαλιστα μου ειπαν του οργανωνουν διαφορες δραστηριοτητες για παιδια και σιγουρα θα τον παω τον μικρο και ειναι πολυ κοντα απο το σπιτι!

Γυρισαμε εβαλα τα ψωμακια στον φουρνο,ταισα και εβαλα για υπνο τον μικρο,επλυνα πιατα,συμαζεψα και τωρα χαλαρωνω!

Παω να σας διαβασω;)

Τι όμορφα! Μπράβο για τη δανειστική βιβλιοθήκη! :D

Ψυχη μου!!!Τον φανταζομαι!!!Δωστου ενα σβουριχτο φιλι κι απο εμας!!!

Μπραβο Ειρηνη μου για την αξονικη!!!Θα σου εφυγε ενα βαρος και απο σενα αλλα και απο τον αντρα σου!!!

Η αλήθεια είναι πως ναι. Στον άντρα μου περισσότερο αλλά και γω το είχα λίγο άγχος, πίσω στο μυαλό μου...

Του το... σβούρηξα! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

σας διάβασα με προσοχή αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω.

Είμαι ακόμη στεναχωρημένη ενώ τα έβγαλα από μέσα μου, αλλά το ψέμα και την αδικία δεν τα μπορώ ρε γ@μώτο...Κι αν και τα είπα δεν πιστεύω ότι θ'αλλάξει κάτι.Και ο άντρας μου δεν λέει τίποτα κι αυτός,όλο εγώ πρέπει να τα λέω...ουφ σας έπρηξα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειρηνακι να τον χαιρεστε!!!! :) :) :)

Παντα γερος και τυχερος και ευτυχισμενος!!!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε Μαριαννα μου, με το καλο να αρχισει!!! :) :) :)

Αστερακι, τελεια τα ντουλαπια!! εγω παλι ακουσα οτι στον ψυγειο ο καφες χαλαει απο την υγρασια οπότε δεν τον βαζω εκει.

Κοριτσια πηραμε καροτσι!!

Μας ρωτησαν οι γονεις του τι να μας παρουν και τους ειπαμε για το καροτσακι (ολα τα αλλα θα μας τα δανεισουν, κουνια κτλ).

Μας εστειλαν καποια χρηματα και βρηκα το Quinny με το πορτ μπεμπε ΚΑΙ το καθισμα Maxi Cosi, σε αριστη κατασταση, ειχαν ακομα και τα κουτια και ενα καρο εξτρα που ειχαν αγορασει και τα πηραμε βασικα στην τιμη που ουτε το καροτσι δεν αγοραζεις!

Και χαιρομαι :)

Αυριο εχω γιατρο, να δεις τις εξετασεις που εχω κανει και εναν υπερηχο. Εχω να δω το Πιπ 3 βδομαδες. Μολις ειχα ενα ονειρο οτι μου το εβγαζε αγορι και μονο που δεν τον εδειρα!! χεχε

Φιλιαααα

bPp7p3.png

Xkx4p3.png

Τι εγινε βρε Ειρηνακι?

Ποιος σε πειραξε?? Μην δηλητηριαζεσαι βρε καλο μου. Ανθρωποι που θελουν το κακο σου θα υπαρχουν πολλοι.. το θεμα ειναι να κρατας κοντα σου αυτους που θελουν το καλο σου.

Σου στελνω θετικη ενεργεια!!!

bPp7p3.png

Xkx4p3.png

Ειρήνη μπράβο για την πράξη σου!!! Έχω δυο βελουτέ κουβέρτες κούνιας τις οποίες θα ήθελα να σου δώσω με κάποιον τρόπο για να τις δώσεις στην οικογένεια!!! Σου στέλνω μήνυμα!

Ειρηνη μπραβο!!! Τι κριμα βρε παιδι μου ομως, να υπαρχουν οικογενειες που περνανε ετσι :( :(

Τι ηλικιες ειναι τα παιδακια ξερουμε?

Ισως εχω ρουχα και παπουτσια των αγοριων.

bPp7p3.png

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

Εστειλα τους αντρες του σπιτιου σουπερ και εγω κρεμασα την κουρτινα στην κρεβατοκαμα,αλλαξα σεντονια,τακτοποιησα κατι πραγματακια στην ντουλαπια,ξεσκονησα,σκουπισα,σφουγγαρισα!

Τωρα γυρισαν και παω για παιχνιδι........

Είμαι ακόμη στεναχωρημένη ενώ τα έβγαλα από μέσα μου, αλλά το ψέμα και την αδικία δεν τα μπορώ ρε γ@μώτο...Κι αν και τα είπα δεν πιστεύω ότι θ'αλλάξει κάτι.Και ο άντρας μου δεν λέει τίποτα κι αυτός,όλο εγώ πρέπει να τα λέω...ουφ σας έπρηξα!!!

Ειρηνακη μου πιστεψε με δεν αξιζει να ασχολησε......καποτε τα ελεγα και εγω(τα εχωνα και στην αναγκη...)αλλα τελικα καταλαβα οτι πραγματικα δεν αξιζει...ενας ανθρωπος που μπαινει στην διαδικασια με οποιοδηποτε τροπο να στεναχωρησει καποιον,πιστεψε με δεν υδρωνει το αυτι του με τιποτα.....Κοιτα τον εαυτο σου και την οικογενεια σου και τους αλλους αστους....

Δεν θέλω να αφήνεις να σου δηλητηριάζουν την καθημερινότητά σου... Κανένα! Μόνο για σοβαρά προβλήματα στεναχωριόμαστε. Για τα λοιπά, υψώνουμε το μεσαίο μας δάχτυλο!

Χρόνια πολλά για το φιογκάκι, Ειρήνη!!Πάντα να είναι γερός και δυνατός και να τον καμαρώνετε πολλά πολλά πολλά χρόνια χαμογελαστοί!!!!!!!!!!!

Κουκλα μου σ' ευχαριστώ πολυ!!! :D

Ειρηνακι να τον χαιρεστε!!!! :) :) :)

Παντα γερος και τυχερος και ευτυχισμενος!!!

Τινάκι ευχαριστώ πολύ-πολύ!

Κοριτσια πηραμε καροτσι!!

Μας ρωτησαν οι γονεις του τι να μας παρουν και τους ειπαμε για το καροτσακι (ολα τα αλλα θα μας τα δανεισουν, κουνια κτλ).

Μας εστειλαν καποια χρηματα και βρηκα το Quinny με το πορτ μπεμπε ΚΑΙ το καθισμα Maxi Cosi, σε αριστη κατασταση, ειχαν ακομα και τα κουτια και ενα καρο εξτρα που ειχαν αγορασει και τα πηραμε βασικα στην τιμη που ουτε το καροτσι δεν αγοραζεις!

Και χαιρομαι :)

Με γεια σας!!!

Ειρήνη μπράβο για την πράξη σου!!! Έχω δυο βελουτέ κουβέρτες κούνιας τις οποίες θα ήθελα να σου δώσω με κάποιον τρόπο για να τις δώσεις στην οικογένεια!!! Σου στέλνω μήνυμα!

Βασιουλα μου σ' ευχαριστώ αλλά καρδούλα μου σιγά το πράγμα. Θα το έκανε ο καθένας στη θέση μου κορίτσι μου.

Ετοίμασα μία τσαντούλα, με ένα κλειστό παιδικό depon, έβαλα λίγα τρόφιμα {όχι σπουδαία πράγματα, φασόλια, φακές, μακαρόνια} και τα παπουτσάκια.

Δεν θα το αφήσω έτσι, θα μάθω κι άλλα και θα σας ενημερώσω. Και εννοείται θα πάω κι άλλα πραγματάκια. Αυτό έλειπε.

Ευχαριστώ πολύ Βάσια μου, και οποια θέλει να βοηθήσει απευθείας, ευχαρίστως να της στειλω σε προσωπικό μήνυμα το σχολείο ώστε να τα παραδόσει.

Ειρηνη μπραβο!!! Τι κριμα βρε παιδι μου ομως, να υπαρχουν οικογενειες που περνανε ετσι :( :(

Τι ηλικιες ειναι τα παιδακια ξερουμε?

Ισως εχω ρουχα και παπουτσια των αγοριων.

Αστα-βράστα Τινα μου... σκάω λέμε, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά που βιώνουν τέτοια κατάσταση...

Θα σας πω περισσότερα σύντομα.

777885dugw57gt25.gif

Αχ βρε Ειρηνη μου κατι πρεπει να γινει....ολο και πληθαινουν οι οικογενειες που εχουν αμεση αναγκη:(:(:(Τα παιδακια σκεφτομαι:(:(:(

Οπως το λες Βούλα μου.

Πρέπει να βοηθιόμαστε, όσο μπορεί ο καθένας. Η αλληλεγγύη είναι το μόνο που μας έχει απομείνει.

777885dugw57gt25.gif

Οπως το λες Βούλα μου.

Πρέπει να βοηθιόμαστε, όσο μπορεί ο καθένας. Η αλληλεγγύη είναι το μόνο που μας έχει απομείνει.

http://youtu.be/eYDEh-mhijc

Feed the world, let them know it's xmas time....

όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά συνέχεια!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...