Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας και παλι.

Για τις κοπέλες που ρωτησαν για απσχοληση 2 παιδιων στο σπίτι έχω να πω οτι δεν ειναι ευκολο να συνδυασουμε και τα γουστα και των δυο , αλλα προσπαθω.

Δηλαδη, προσπαθω με τον μεγαλο να μαθουμε στη μικρη να παιζει περτα ψαλιδι χαρτι, και του μεταδιδω την ευθυνη να τη μαθει, οποτε το παιρνει πανω του και ειναι καλυτερα.Θελει να την μαθει.

Η αλλο παιχνιδι , κλεινουμε τα παραθυρα μην ενοχλουμε,βγαζουμε μπωλ μικρα και μεγαλα εξω , παιρνουμε και κουταλια και βαρατε!!!

Το παιζουν street drummers.Βεβαια εχουμε σπασει και μερικα μπωλ απο το πολυ παθος στο παιξιμο, αλλα δεν βαριεσαι.Το ευχαριστιονται,ξεδινουν λιγο, εκτονωνονται.

Αλλο παιχνιδι που τα ειχα βαλει να παιξουν προκειμενου να σιδερωσω ειναι το εξής:

Τους εβαλα σε ενα μπωλ ότι εβρισκα, π.χ καλαμακια, μακαρονια χοντρα, φυλλα απο τις γλαστρες, φασολια, κορν φλεικς και ο,τι βαλει ο νους σας , τους δινω μια κολλα στικ και κολλες Α4 και τα αφηνω να κανουν κατασκευη.Τα κολλανε πανω στα χαρτια, και δημιουργουν.Μια μερα ξεμαλλιασα μια κουκλα να τους δωσω να κολλησουν μαλλια σε μια χειροτεχνια.

Αν μου ερθει καμια αλλη ιδεα θα σας πω.

Α, επίσης σε μια λεκανιτσα με νερο έδωσα στην μικρουλα μου να κανει μπανιο τις κουκλες της. Το τι παιχνιδι εκανε , δεν φανταζεστε. Αλλα ειναι για καλοκαιρι πιο πολυ αυτο.

Αυτα, καλο μεσημερι σε ολες!

Υ.Γ. Ειρηνη, χρονια πολλα στο παληκαρακι σας, τον λεβεντακο σας.Παντα υγιης!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ τα κέφια μου κόρες...:|

Χθες, είχαν βάλει μία ανακοίνωση στο σχολείο μας, ο Σύλλογος, πως υπάρχει ανάγκη από κάποια οικογένεια πρακτικά... για τα πάντα.

Μίλησα σήμερα με τον πρόεδρο του συλλόγου και η οικογένεια αυτη έχει 4 παιδιά... το ένα είναι μωρό και δεν έχουν ούτε τα βασικά. Τα 2 παιδάκια είναι στο σχολείο μας και το 3ο μικρότερο, δεν πάει ακόμα σχολείο. Εχουν αρκετά ζητήματα, ο μπαμπάς κάνει "διάφορα" και μέχρι τώρα πάντα παρεμβαίνει ο εκπληκτικός δ.ντής του σχολείου μας.

Μας ζητήθηκε λοιπόν να πάμε ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα & πάνες αλλά και γενικότερα οτιδήποτε μπορουμε. Ειδικά τρόφιμα, φάρμακα και πάνες. :|

Πω-πω βρε κορίτσια, μ' έπιασε η ψυχή μου πάλι... τι περνάνε μερικά παιδιά, μερικές οικογένειες....:(

Αργότερα θα ετοιμάσω μία τσαντούλα. Εχω ολοκαίνουργια παπουτσάκια του φιογκακίου, οπότε σίγουρα κάποιο παιδάκι θα τα φορέσει, κάποια ρουχαλάκια και θα πάω και μερικά τρόφιμα. Από βδομάδα θα αγοράσω και μερικά παιδικά depon, βαμβάκι και ορούς... :roll:

777885dugw57gt25.gif

christine το ίδιο θέμα έχουμε. νομίζω ότι τα παιδιά μας έχουν την ίδια ηλικία.

ο ένας 5.2010 κ η μικρή 8.2012.

όπως είπες κ εγώ δεν ασχολούμαι με τη μικρή όσο με τον μεγάλο όταν ήταν στην ηλικία της κ το πιο σημαντικό ότι δεν μπορώ να ασχοληθώ δημιουργικά κ ολοκληρωτικά με κανένα από τα δύο. παίζω με τον γιάννη κ διακόπτω για να κάνω κάτι με τη μικρή κ το αντίθετο. για πες ο γιος σου παίζει με τα λεγκο από πότε κ με τα πλαυμομπιλ; τα μικρά κομματάκια δεν τα φοβάσαι;

πράγματι ίδια ηλικία, 6.2010 & 6.2012 και εμένα Γιάννης ο μεγάλος:D

Ο Γιάννης λοιπόν παίζει από 1 έτους με λέγκο και λίγο αργότερα με πλαυμομπίλ, στην αρχή όμως εγώ του έφτιαχνα πράγματα, μετά πέρασε μια φάση με τα λέγκο που απλά ένωνε τουβλάκια πάνω στις βάσεις, τώρα πλέον φτιάχνει πράγματα μόνος του.

Τα κοματάκια των πλαυμομπίλ τα φοβάμαι για τον μικρό , τα λέγκο πάντως (τα κανονικά όχι τα μικρά) είναι μια χαρά και για μωρό, είναι μεγάλα κομμάτια.

Χρόνια πολλά στο αγόρι σου Ειρήνη μου, πάντα γερός και τυχερός και συ να τον καμαρώνεις!!Μπράβο και για τα αποτελέσματα της αξονικής σου:D:D

εγω και με τα δυο μαζί μπορώ να παίξω μόνο τα εξής: τους βάζω και κάθονται και τους παίζω κουκλοθέατρο, πιανόμαστε και παίζουμε μαζί γύρω γύρω όλοι και "δεν περνάς κυρά μαρία" και "βαρκούλα του ψαρρά" και διάφορα τέτοια παιδικά, φτιάχνουμε κάτι όλοι μαζί με Lego , διαβάζουμε παραμύθια, παίζουμε με την μπάλα ελαφριές πασούλες ο ένας στον άλλον, παιχνίδι προσποίησης πχ τώρα τελευταία με πινέλα κάνουν πως βάφουν μαζί την πόρτα....κατά τ άλλα και γω δεν μπορώ να τα αποσχολήσω μαζί ταυτόχρονα, ο καθένας παίζει με κάτι δικό του

καλημέρα σε όλες!!

Πως παίζονται το "δεν περνάς κυρά μαρία" και η "βαρκούλα του ψαρρά" ?Θυμάμαι τα τραγούδια αλλά όχι το παιχνίδι.

Γεια σας και παλι.

Για τις κοπέλες που ρωτησαν για απσχοληση 2 παιδιων στο σπίτι έχω να πω οτι δεν ειναι ευκολο να συνδυασουμε και τα γουστα και των δυο , αλλα προσπαθω.

Δηλαδη, προσπαθω με τον μεγαλο να μαθουμε στη μικρη να παιζει περτα ψαλιδι χαρτι, και του μεταδιδω την ευθυνη να τη μαθει, οποτε το παιρνει πανω του και ειναι καλυτερα.Θελει να την μαθει.

Η αλλο παιχνιδι , κλεινουμε τα παραθυρα μην ενοχλουμε,βγαζουμε μπωλ μικρα και μεγαλα εξω , παιρνουμε και κουταλια και βαρατε!!!

Το παιζουν street drummers.Βεβαια εχουμε σπασει και μερικα μπωλ απο το πολυ παθος στο παιξιμο, αλλα δεν βαριεσαι.Το ευχαριστιονται,ξεδινουν λιγο, εκτονωνονται.

Αλλο παιχνιδι που τα ειχα βαλει να παιξουν προκειμενου να σιδερωσω ειναι το εξής:

Τους εβαλα σε ενα μπωλ ότι εβρισκα, π.χ καλαμακια, μακαρονια χοντρα, φυλλα απο τις γλαστρες, φασολια, κορν φλεικς και ο,τι βαλει ο νους σας , τους δινω μια κολλα στικ και κολλες Α4 και τα αφηνω να κανουν κατασκευη.Τα κολλανε πανω στα χαρτια, και δημιουργουν.Μια μερα ξεμαλλιασα μια κουκλα να τους δωσω να κολλησουν μαλλια σε μια χειροτεχνια.

Α, επίσης σε μια λεκανιτσα με νερο έδωσα στην μικρουλα μου να κανει μπανιο τις κουκλες της. Το τι παιχνιδι εκανε , δεν φανταζεστε. Αλλα ειναι για καλοκαιρι πιο πολυ αυτο.

Υ.Γ. Ειρηνη, χρονια πολλα στο παληκαρακι σας, τον λεβεντακο σας.Παντα υγιης!!!!!

πρέπει να είναι μεγαλύτερα τα παιδάκια σου.

Πάντως και στα δικά μου αρέσει πολύ να παίζουν μουσική, έχουμε διάφορα παιχνίδια-μουσικά όργανα. Ο Γιάννης δεν έχει πολλές μέρες που μου ζήτησε να πουλήσω την κιθάρα του μπαμπά του για να του πάρω ντραμς:rolleyes:

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά και καλά στο φιλαράκι μου (του τα έγραψα και αλλού ;) )

Να τον χαίρεστε Ειρήνη μου! Εύχομαι όλα τα καλά του κόσμου!

Αγαπάκι μου, σ' ευχαριστώ ΠΟΛΥ! :P:p

Έκανα σχεδόν τα πάντα απο το πρωί στο σπίτι, αύριο θα λείπω όλη μέρα,..... και έχω κλατάρει....

Αλλαξα σεντόνια - πετσέτες - χαλάκι μπανιου

Εβαλα 3 πλυντήρια

Ξεσκόνισα - σκούπισα - σφουγγάρισα

Καθάρισα πόρτες και φωτιστικά

Σιδέρωσα

Μαγείρεψα (μόνο η σαλάτα μου εμεινε... βραζω πατζάρια..)

πάω να ξεραθώ........

Ελπίζω να ξεκουράστηκες λιγάκι. Πιέστηκες πολύ σήμερα.

Γεια σας και παλι.

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Ετσι, πάντα υγιής! :P:p

Πολύ μου αρέσει που ανταλλάσουμε ιδέες για παιχνίδι! Αυτό, με τα νερά, το λατρεύει και το φιογκάκι.

Τις πολύ ζεστές, καλοκαιρινές ημέρες, του βάζω νερό στην μπανιέρα, παίρνει ένα σωρό παιχνίδια και τον αφήνω καμια ωρίτσα μέσα.

Αλλες φορές, του βάζω νεράκι σε μία λεκανίτσα και παίζει όμορφα με βαρκούλες αλλά και γκορμίτι κτλ.;)

Να ζήσεις φιογκάκι και Χρόνια Πολλά!!!

Μεγάλος να γίνεις με ασπρα μαλλια!!

Παντα να εισαι Χαμογελαστος!!!

Και με υγεια ......

Λαλα ..Λαλα

Σοφάκι μου αγαπημενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Ευχαριστούμε! :wink:

Πως είσαι????

777885dugw57gt25.gif

Νομίζω πως βάζοντας τον γαλλικό στο ψυγείο κρατάει περισσότερο καιρό φρέσκος κ με πιο έντονο άρωμα!! Εγώ τον έχω σε ένα μεταλλικό κουτί κ μέσα στο ψυγείο!!:D

αααα :wink:ετσι θα κανω μολις παρω το κουτακι (εψω μανια με τα κουτια καλαθια κτλ):wink:

Έ

Καθάρισα πόρτες και φωτιστικά

Για τα φωτιστικά έχει βρει η κουμπάρα μου ένα εκπληκτικό σπρέι με το οποίο ψεκάζεις τα φωτιστικά κ πέφτει όλη η σκόνη κάτω!Αφού να φανταστήτε όποτε ψεκάζει τυλίγει τα φωτιστικά με σακούλες για να πάρουν την πολύ σκόνη κ μετά βάζει σκούπα.Είναι πολύ βολικό για όσες έχουν φωτιστικά με μικρά κρύσταλλα που είναι πολύ χρονοβόρο να τα κάνεις ένα ένα!Αύριο που μάλλον θα την δω θα της πω να μου το φέρει για να σας γράψω ακριβώς ποιο είναι!:D

φιλη πες μας ποιο ειναι αμεσα γιατι μια φιλη μου το χριαζετε αμεσα...εχει περεργα φωτιστικα γυαλινα μαυρα :rolleyes:

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε???

Εμεις σηκωθηκαμε το πρωι,φτιαξαμε τα πρωινα μας,εβαλα φακες να γινονται,ζυμωσα ψωμακι και ελιοψωμο και ετοιμαστηκαμε για βολτουλα!Πηγαμε παιδικη χαρα,μετα πλατεια και παιξαμε μπαλα και υστερα τον αγαπημενο μας περιπατο,περασαμε απο την δημοτικη βιβλιοθηκη και εγραψα τον μικρο και δανειστικαμε ενα βιβλιο για να το διαβαζουμε καθε βραδυ πριν απο τον υπνο,χαρηκα παρα πολυ γιατι ειχε πολυ ωραια πραγματα εκει και μαλιστα μου ειπαν του οργανωνουν διαφορες δραστηριοτητες για παιδια και σιγουρα θα τον παω τον μικρο και ειναι πολυ κοντα απο το σπιτι!

Γυρισαμε εβαλα τα ψωμακια στον φουρνο,ταισα και εβαλα για υπνο τον μικρο,επλυνα πιατα,συμαζεψα και τωρα χαλαρωνω!

Παω να σας διαβασω;)

Διαφημίσεις

ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΓΛΥΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΔΩΣΤΟΥ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!! :mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σας ευχαριστω πολυ ολες για την δουλεια!

Αυτη τη στιγμη εχει παει να υπογραψει! Το πιστευετε οτι δεν το 'χουμε συνηδητοποιησει ακομη????? Κοιταζομαστε και χαμογελαμε! Ωρες ωρες το ξεχναω κιολας προς στιγμην και μολις το ξαναθυμαμαι γεμιζω χαρα!

Αυτη η δουλεια για εμας ηταν πολυ σημαντικη. Να σημειωσω οτι απολυθηκε ενα μηνα πριν γεννησω την μικρη, και τα μονα μεροκαματα που εκανε απο τοτε ηταν αυτο το καλοκαιρι σερβιτορος, και τωρα το χειμωνα δεν θα εχει κοσμο στο χωριο και δεν θα μπορουσε να συνεχισει, τωρα ομως ετσι οπως μας εκατσε θα δουλεψει μεχρι το επομενο καλοκαιρι στο δημο και μετα αν δεν εχει βρεθει κατι αλλο δεν αγχωνομαστε γιατι μπορει να ξαναπαει σερβιτορος ;) τον επομενο χειμωνα θα εχει και ελιες εδω στο χωριο για μεροκαματα, αρα ακομα και αν παλι δεν εχει βρεθει κατι αλλο, παλι καλυμενοι θα 'μαστε ;) δηλαδη μιλαμε οτι ετσι οπως τα υπολογιζουμε εχουμε "σωθει" για περισσοτερο απο εναν χρονο (καλως εχοντων των πραγματων, καλα να 'μαστε πρωτα απ'ολα και εχει ο Θεος μεχρι τοτε!!!)

ping.php?iid={2C6BAAEE-08D8-4D1D-8D82-707E27F5E1D3}&nid=dlc&idate=2013-07-24&testgroup=1

Μαριαννα μου μπραβο!!!Καλη αρχη να εχει στην δουλιτσα του!!!

Λοιπόν σουσουραδίτσες μου.

Σημερα ξυπνήσαμε με τυμπανοκρουσίες, λόγω γεννεθλίων :tongue:, έκανα "ντου" στο κρεβάτι του και τον κατάφαγα! :tongue::tongue:

Τον πήγαμε σχολείο, μαζί με τον άντρα μου και κράταγε, καμαρωτός-καμαρωτός τα κεράσματα για τους φίλους και τους δασκάλους του! :mrgreen:

Αφού "μπήκαν", φύγαμε με τον άντρα μου και κάναμε επιτέλους την αξονική! Ολα εντάξει κόρες... ο εγκέφαλάς μου είναι στη θέση του! Ακόμα δεν με παράτησε, φωνάζοντας! :lol::lol::lol:

Επιστρέψαμε σπιτάκι μας, πήραμε ψωμάκι και ξεκίνησα τις δουλίτσες μου. Σκούπισα πολυ καλά όλο το σπίτι, σφουγγάρισα και έπλυνα κάποια πιατικά, ετοίμασα ένα πλυντήριο με χρωματιστά για την νύχτα και μάζεψα. Το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο αλλά σήμερα θα προσπαθήσω να κάνω κι άλλες δουλίτσες γιατί αύριο έχω τρελή δουλίτσα!

Σας φιλώ!

Ψυχη μου!!!Τον φανταζομαι!!!Δωστου ενα σβουριχτο φιλι κι απο εμας!!!

Μπραβο Ειρηνη μου για την αξονικη!!!Θα σου εφυγε ενα βαρος και απο σενα αλλα και απο τον αντρα σου!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Ειρήνη εύχομαι ότι καλύτερο για το φιογκάκι κ κυρίως να είναι πάντα γερός κ ευτυχισμένος! Η μικρή μου με σήκωσε από τις 06:20 το πρωί οπότε πρόλαβα με την ησυχία μου να κάνω όλες τις δουλίτσες μου κ μετά δουλειά!Σήμερα θα μαγειρέψω σολωμό στο φούρνο κ θα κάνω κ ρυζάκι!Θέλω να σας ρωτήσω κάτι κ αν μπορείτε να με βοηθήσετε! Στο ψυγείο μου στα καλαθάκια που έχει για τα λαχανικά κ τα φρούτα δεν μου χωράνε όλα κ σαν αποτέλεσμα αφήνω σακούλες μέσα στο ψυγείο κ φαίνεται σαν να έχει πέσει βόμβα!!!Πως τα αποθηκέυετε εσείς;;; Θέλω να φαίνινται όμορφα κ συμμαζεμένα!! Σήμερα δεν θα κάνω δουλίτσες γιατί έχουμε baby swimming κ ευτυχώς αύριο θα έρθει η κοπέλα μου με βοηθάει στο καθάρισμα!τουλάχιστον για όσο ακόμα μπορούμε να κάνουμε τέτοια έξοδα...

Καλο θα ειναι να τα βγαζει απο τις σακουλες γιατι ετσι λειτουργει καλυτερα το ψυγειο,εγω οτι δεν χωραει στο ειδικο συρταρι το βαζω σε λεκανιτσες ή μπωλ αναλογα με το ειδος δηλαδη ολες τις ντοματες μαζι,ολα τα κολοκυθακια μαζι κτλ

Πως παίζονται το "δεν περνάς κυρά μαρία" και η "βαρκούλα του ψαρρά" ?Θυμάμαι τα τραγούδια αλλά όχι το παιχνίδι.

στη "βαρκούλα" καθόμαστε και οι 3 κάτω κυκλικά με ανοιχτά τεντωμένα πόδια , ενώνουμε πόδια και χέρια ανα δυο -δηλ τα δικά μου πόδια πχ είναι το ενα ενωμένο με του μικρού και το άλλο με της κόρης μου και ομοίως αυτά...- και τραβάμε μια προς τη μια κατεύυθυνση-μια προς την άλλη τραγουδώντας....στην κυρά μαρία καθόμαστε πάλι κάτω κυκλικά αλλά οκλαδόν και χτυπάμε χέρια μια μεταξύ τους τα δυο του χέρια ο καθένας και μια χτυπάμε ανα δυο τα χέρια μας τραγουδώντας πάλι....αυτά τα δυο μαζί με το γυρω γυρω όλοι -όπου πιανόμαστε απ το χέρι και γυρνάμε γύρω γύρω και στο "ολοι κάθονται στη γη" καθόμαστε όλοι κάτω και ξανασηκωνόμαστε και συνεχίζουμε- εχουν γίνει τα αγαπημένα τους τον τελευταίο καιρό και χαίρεται πολύ κυρίως ο μικρούλης που νιώθει ότι τον βάζουμε κ αυτόν στις δρστηριότητές μας...δοκίμασέ τα:wink:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...