Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Δηλαδή βιοψία και μικροβιομα είναι διαφορετικα;;Με αυτόν που έχω κλείσει το χειρουργείο είναι ο διευθυντής της μαιευτικής ..Έτσι είχα κάνει και το εξωμητριο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

Ειρηνη μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ,ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ..

Αρετούλα μου, σ ευχαριστώ!

Και συ να χαίρεσαι τις πριγκίπισσές σου!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

0p5s.jpg58c5.jpgεκανα και τα 2 ντουλαπια μου λιγο σημαζεμα

Κορίτσι μου γλυκό!!!!

Κορίτσι μου χρυσοχέρικο, τι υπέροχα τα έχεις!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! :D:D

Υ.Γ. Τι έχεις μέσα στα 4 βάζα sugar- coffee?

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια!

Ειρήνη εύχομαι ότι καλύτερο για το φιογκάκι κ κυρίως να είναι πάντα γερός κ ευτυχισμένος! Η μικρή μου με σήκωσε από τις 06:20 το πρωί οπότε πρόλαβα με την ησυχία μου να κάνω όλες τις δουλίτσες μου κ μετά δουλειά!Σήμερα θα μαγειρέψω σολωμό στο φούρνο κ θα κάνω κ ρυζάκι!Θέλω να σας ρωτήσω κάτι κ αν μπορείτε να με βοηθήσετε! Στο ψυγείο μου στα καλαθάκια που έχει για τα λαχανικά κ τα φρούτα δεν μου χωράνε όλα κ σαν αποτέλεσμα αφήνω σακούλες μέσα στο ψυγείο κ φαίνεται σαν να έχει πέσει βόμβα!!!Πως τα αποθηκέυετε εσείς;;; Θέλω να φαίνινται όμορφα κ συμμαζεμένα!! Σήμερα δεν θα κάνω δουλίτσες γιατί έχουμε baby swimming κ ευτυχώς αύριο θα έρθει η κοπέλα μου με βοηθάει στο καθάρισμα!τουλάχιστον για όσο ακόμα μπορούμε να κάνουμε τέτοια έξοδα...

Η ζωή είναι όμορφη...

:D

Διαφημίσεις

το ραντεβου μου αργει και δεν μπορω την καθηστερηση καθολουουουου μου παει πισο το προγραμμα:mad:

Εχεις πολυ δίκιο.. και μένα με εκνευρίζει αυτό... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσι μου γλυκό!!!!

Κορίτσι μου χρυσοχέρικο, τι υπέροχα τα έχεις!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! :D:D

Υ.Γ. Τι έχεις μέσα στα 4 βάζα sugar- coffee?

καφε ελληνικο στο 1και νες στο αλλο και ποιο πανω εσπρεσο και ασπρη και μαυρη ζαχαρη..γιαυτο και τοσα βαζα τωρα θελω και 1 για γαλλικο που τον εχω στο σακουλακι του κρημενο απο πισο :mrgreen:

καφε ελληνικο στο 1και νες στο αλλο και ποιο πανω εσπρεσο και ασπρη και μαυρη ζαχαρη..γιαυτο και τοσα βαζα τωρα θελω και 1 για γαλλικο που τον εχω στο σακουλακι του κρημενο απο πισο :mrgreen:

Νομίζω πως βάζοντας τον γαλλικό στο ψυγείο κρατάει περισσότερο καιρό φρέσκος κ με πιο έντονο άρωμα!! Εγώ τον έχω σε ένα μεταλλικό κουτί κ μέσα στο ψυγείο!!:D

Η ζωή είναι όμορφη...

Καλησπέρα κορίτσια!

Ειρήνη εύχομαι ότι καλύτερο για το φιογκάκι κ κυρίως να είναι πάντα γερός κ ευτυχισμένος! Η μικρή μου με σήκωσε από τις 06:20 το πρωί οπότε πρόλαβα με την ησυχία μου να κάνω όλες τις δουλίτσες μου κ μετά δουλειά!Σήμερα θα μαγειρέψω σολωμό στο φούρνο κ θα κάνω κ ρυζάκι!Θέλω να σας ρωτήσω κάτι κ αν μπορείτε να με βοηθήσετε! Στο ψυγείο μου στα καλαθάκια που έχει για τα λαχανικά κ τα φρούτα δεν μου χωράνε όλα κ σαν αποτέλεσμα αφήνω σακούλες μέσα στο ψυγείο κ φαίνεται σαν να έχει πέσει βόμβα!!!Πως τα αποθηκέυετε εσείς;;; Θέλω να φαίνινται όμορφα κ συμμαζεμένα!! Σήμερα δεν θα κάνω δουλίτσες γιατί έχουμε baby swimming κ ευτυχώς αύριο θα έρθει η κοπέλα μου με βοηθάει στο καθάρισμα!τουλάχιστον για όσο ακόμα μπορούμε να κάνουμε τέτοια έξοδα...

Σ' ευχαριστώ πολυ-πολύ για τις ευχές σου! :D:D

Οσο για το ψυγείο σου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πριν καταλήξω στη σημερινή μου κατάσταση, ταλαιπωρήθηκα πολύ με το ψυγείο και τον τρόπο που έδειχνε:

Διάβασε το μήνυμά μου με νούμερο 234, σ αυτή τη σελίδα. Νομίζω θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες και συζητάμε οτιδήποτε θέλεις::D

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1362427&highlight=%F0%EB%E1%F3%F4%E9%EA%DC+%EA%E1%EB%E1%E8%DC%EA%E9%E1#post1362427

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο αγαπημένη μου, μπράβο!!!

Τα έχεις όλα υπέροχα, εύγε! ;);)

Τακτοποιημένα, οργανωμένα, πεντακάθαρα και όπως σε βολεύουν. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη! Μόλις το διάβασα κ είναι πολύ καλή η ιδέα σου!Θα την εφαρμόσω κ πιστεύω ότι θα αλλάξει πολύ η εικόνα αλλά κ η χρησιμότητα του ψυγείου μου!

Η ζωή είναι όμορφη...

Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη! Μόλις το διάβασα κ είναι πολύ καλή η ιδέα σου!Θα την εφαρμόσω κ πιστεύω ότι θα αλλάξει πολύ η εικόνα αλλά κ η χρησιμότητα του ψυγείου μου!

Παρακαλώ, κορίτσι μου.

Τέτοια "καφασάκια" έχει στο carefour {και όχι μόνο}, βγαίνουν σε αρκετά μεγέθη και είναι σχετικά φτηνά.

Ειλικρινά, θα αλλάξει εντελώς την εικόνα του ψυγείου σου. :D

777885dugw57gt25.gif

Έκανα σχεδόν τα πάντα απο το πρωί στο σπίτι, αύριο θα λείπω όλη μέρα,..... και έχω κλατάρει....

Αλλαξα σεντόνια - πετσέτες - χαλάκι μπανιου

Εβαλα 3 πλυντήρια

Ξεσκόνισα - σκούπισα - σφουγγάρισα

Καθάρισα πόρτες και φωτιστικά

Σιδέρωσα

Μαγείρεψα (μόνο η σαλάτα μου εμεινε... βραζω πατζάρια..)

πάω να ξεραθώ........

Έ

Καθάρισα πόρτες και φωτιστικά

Για τα φωτιστικά έχει βρει η κουμπάρα μου ένα εκπληκτικό σπρέι με το οποίο ψεκάζεις τα φωτιστικά κ πέφτει όλη η σκόνη κάτω!Αφού να φανταστήτε όποτε ψεκάζει τυλίγει τα φωτιστικά με σακούλες για να πάρουν την πολύ σκόνη κ μετά βάζει σκούπα.Είναι πολύ βολικό για όσες έχουν φωτιστικά με μικρά κρύσταλλα που είναι πολύ χρονοβόρο να τα κάνεις ένα ένα!Αύριο που μάλλον θα την δω θα της πω να μου το φέρει για να σας γράψω ακριβώς ποιο είναι!:D

Η ζωή είναι όμορφη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...