Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Δηλαδή βιοψία και μικροβιομα είναι διαφορετικα;;Με αυτόν που έχω κλείσει το χειρουργείο είναι ο διευθυντής της μαιευτικής ..Έτσι είχα κάνει και το εξωμητριο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

christine το ίδιο θέμα έχουμε. νομίζω ότι τα παιδιά μας έχουν την ίδια ηλικία.

ο ένας 5.2010 κ η μικρή 8.2012.

όπως είπες κ εγώ δεν ασχολούμαι με τη μικρή όσο με τον μεγάλο όταν ήταν στην ηλικία της κ το πιο σημαντικό ότι δεν μπορώ να ασχοληθώ δημιουργικά κ ολοκληρωτικά με κανένα από τα δύο. παίζω με τον γιάννη κ διακόπτω για να κάνω κάτι με τη μικρή κ το αντίθετο. για πες ο γιος σου παίζει με τα λεγκο από πότε κ με τα πλαυμομπιλ; τα μικρά κομματάκια δεν τα φοβάσαι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά στο αγόρι σου Ειρήνη μου, πάντα γερός και τυχερός και συ να τον καμαρώνεις!!Μπράβο και για τα αποτελέσματα της αξονικής σου:D:D

εγω και με τα δυο μαζί μπορώ να παίξω μόνο τα εξής: τους βάζω και κάθονται και τους παίζω κουκλοθέατρο, πιανόμαστε και παίζουμε μαζί γύρω γύρω όλοι και "δεν περνάς κυρά μαρία" και "βαρκούλα του ψαρρά" και διάφορα τέτοια παιδικά, φτιάχνουμε κάτι όλοι μαζί με Lego , διαβάζουμε παραμύθια, παίζουμε με την μπάλα ελαφριές πασούλες ο ένας στον άλλον, παιχνίδι προσποίησης πχ τώρα τελευταία με πινέλα κάνουν πως βάφουν μαζί την πόρτα....κατά τ άλλα και γω δεν μπορώ να τα αποσχολήσω μαζί ταυτόχρονα, ο καθένας παίζει με κάτι δικό του

καλημέρα σε όλες!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Δεν έχω διαβάσει τίποτα, ελπίζω να μην έχασα τίποτα κοσμοϊστορικό!

Μπήκα στα γρήγορα να ευχηθώ στο φιογκάκι μας... Ειρηνάκι μου να τον χαίρεστε, να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμεί!

Φιλιά σε όλες και να έχετε μια τέλεια μέρα!

Kαλημερα σε ολη την παρεα!!

Καταρχην Χρονια Πολλα στο φιογκακι μας να ειναι παντα γερος,ευτυχισμενος και τυχερος!

images?q=tbn:ANd9GcRM_O4Ctl8mitmwvTBiFiHwB6LdC7Q2JY0paiRUGjXDWU0qu7267A

Εμεις τελειωσαμε με το βαψιμο και εχουν στρωθει τα χαλια σε σαλοκουζινα τωρα μου μενει το παιδικο και η κρεβατοκαμαρα.

Περασαμε ενα πολυ ωραιο τριημερο με πολλες βολτες και καθολου δουλειες:mrgreen::mrgreen:\

Εγω δεν εχω βγαλει ακομα κανεναν φρονιμητη ειμαι πολυ πιτσιρικι λετε ή αρνουμαι να φρονιμεψω?:mrgreen:

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Οι 3 αγαπημένες μου ευχές! ;)

Υ.Γ. Κάτσε, εσύ εισαι και νινάκι ακόμα, έχεις χρόνια μπροστά σου! :tongue:

Να φρονιμέψεις...τώρα? :twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χρόνια πολλά και καλά στο φιογκάκι σου Ειρήνη μου! Υγεία και ευτυχία για όλα τα παιδάκια στον κόσμο!

Σ' ευχαριστώ πολύ, ματάκια μου!!! :-D

κορίτσια επειδή είστε αρκετές εδώ μέσα με παιδιά κ κάποιες έχουν κ ανάλογο επάγγελμα σας είναι ευκολο να πείτε τι κάνετε με τα παιδιά σας όταν είστε σπίτι

Σίγουρα δεν είναι εύκολο, κορίτσι μου. Κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και ελπίζεις πως είναι αρκετό. Και δίνεις ότι μπορείς.

Εγώ, έχω ένα, οπως ξέρεις και είναι σχετικά "ευκολα" τα πράγματα.

Κάνουμε διάφορα και ανάλογα τα κέφια και το χρόνο μας.

Μαγειρεύουμε μαζί

Παίζουμε μαζί παιχνίδια στο κομπιούτερ

Κάνουμε δουλειές σπιτιού {λατρεύει να πλένει το μπαλκόνι}

Παίζουμε "κάρτες" μονσούνο και γκορμίτι

Ζωγραφίζουμε

Φτιάχνουμε απλές κατασκευές

Διαβάζουμε παραμύθια

Συζητάμε διάφορα για το παρελθόν {το λατρεύει αυτό}

ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΓΛΥΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΔΩΣΤΟΥ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!! :mrgreen:

Μαριαννούλα μου, σε ευχαριστω μέσα από την καρδιά μου!

Οσο για τα φιλάκια.....πες πως με το που βγει από το σχολείο και πάμε σε απόσταση ασφαλείας.... :mrgreen: θα τα δώσω όλα μαζεμένα! :tongue::tongue:

Υ.Γ. Πολύ μου άρεσαν τα όσα έγραψες για το πάρτυ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολα τα κοριτσια!!!!!!

1382396_711672002195643_2098782438_n.jpg

Καλημέρα αγαπημένο μου! :D

Υ.Γ. Έπλυνα κι άλλα πιατικά, την τοστιέρα μας, συνέχισα το συμμάζεμα. Σήμερα το πρόγραμμα έχει τηγανιτές πατατούλες με αυγά, που είναι το αγαπημένο του φιογκακίου και δεν έχει φάει καθόλου από το παλιο-νοσοκομείο.

Τελικά το αμάξι του μπαμπά μου δεν "αξίζει" να φτιαχτεί... μεγάλη ζημιά γμτ! :|

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Δεν σας εχω προλαβει να σας διαβασω,θα μπω το μεσημερι.

Μπηκα για να ευχηθω στην Ειρηνη μας!

Ειρηνακη μου να τον χαιρεσαι,να τον καμαρωνεις παντα!!!!!Να εχει παντα στην ζωη του υγεια,ευτυχια,επιτυχιες και ολα τα καλα του Θεου!!!!

Σας φιλω!Τα λεμε το μεσημερακι!

Διαφημίσεις

Και μένα μου λείψατε κ αποφάσισα να κάνω εδώ μεσα την ψυχοθεραπεία μου μπουχαχαχα

Έτσι ακριβώς. ;)

ειρηνη για το αστερι σου

images?q=tbn:ANd9GcRytBEUj_2cruwlUFngbzIN-W6GUfT-BImw9slvhhoEHK6JkWq6

Μπιλάκι μου, σ ευχαριστώ πολυ! Και συ να χαίρεσαι τον κούκλο σου. :P

Ρε συ Ειρηνάκι για δώκε συνταγή γιατί τα μακαρονάκια μου άρεσαν πολύ πως φαίνονται! σλουρρρρρρρρππππ

Και να ευχηθώ με τη σειρά μου για το φιογκάκι

Χρόνια του Πολλά Πολλά πάντα χαμογελαστό κ δυνατό σαν τα ψηλά βουνά!

Nα τον χαίρεστε κ να τον καμαρώνετε !

8350126-happy-birthday-theme--illustration_zpsa149da41.jpg

Ελενάκι μου, τα "μυστικά" μου είναι 2.

Το πρώτο, είναι ρίξεις μπόλικο νεράκι στην αρχή {μαζί με το λαδάκι, την ντοματούλα, λίγο πελτέ και τα καρυκεύματά σου}, ώστε να βράσει καλά με την κοτούλα και για να γίνει πεντανόστιμο αλλά και για να μείνει για τα μακαρονάκια. Αν συμπληρώσεις αργότερα νεράκι, το νεράκι δεν είναι τόσο "νόστιμο" και δεν δίνει έξτρα γεύση στα ζυμαρικά.

Το δεύτερο είναι, να ρίξεις τα μακαρονάκια όταν το κοτοπουλάκι είναι έτοιμο και μόλις τα ρίξεις να σβήσεις την κουζίνα σου. Θα βράσουν μέσα σε λίγα λεπτά, θα γίνουν ζουμερά αλλά χωρίς "ζουμιά" και επίσης δεν θα στεγνώσουν.

Καλή επιτυχία χρυσοχέρα μου.

Να ζήσεις φιογκάκι και χόνια πολλά μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλιά.....

Να σας ζήσει Ειρήνη. (σήμερα το πετύχαμε έτσι, είναι τα κανονικά γενέθλια χαχα)

χαχαχαχαχα!!! Ναι!!!! :tongue:

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου γλυκό!

Καλημέρα σε όλες! Να τα εκατοστήσει το φιογκάκι Ειρήνη! Εύγε για τα αποτελέσματα της αξονικής!

Εγώ σήμερα έχω τη μικρή στο σπίτι γιατί το βράδυ μου έκανε ένα 39αρι το οποίο έπεσε σε δυο ώρες και έκτοτε είναι απύρετη. Ίδωμεν! Από δουλειές δεν θα κάνω κάτι, μόνο θα μαγειρέψω και θα κάνω τα καθημερινά. Αύριο καθαριότητες.

Όχι καλέ τι να βγάλω; Απλά είχε τρύπες από κάτω, δεν φαινόταν καν δηλαδή και πρόκειται για τρία δόντια στη σειρά. Παρόλα αυτά φαίνονται σε καλή κατάσταση, δεν θα γίνει απονεύρωση δηλαδή απλά βάλαμε φάρμακο για σιγουριά και θα τα σφραγίσω. Το θέμα είναι πως στην ίδια μεριά, επάνω όμως έχω επίσης χαλασμένο δόντι και ο γιατρός φοβάται πως ο πόνος έρχεται από εκεί και τον καταλαβαίνω αλλού. Προς το παρόν πονάω αλλά είναι αναμενόμενο.

Ευχαριστώ για τα περαστικά σας!

Τώρα πονάς πάλι δηλαδή? :? Ρε γμτ έμπλεξες και ελπίζω να ξεμπλέξεις σύντομα!

Το παιδι πως είναι?

Ευχαριστώ αγαπημένη μου για τις ευχές! ;)

Ειρήνη μπράβο για την αξονική υπέροχα νέα! Φτου φτου τώρα έεεε κ φόρα κάνα ματάκι, κακό πράγμα η γλωσσοφαγια ξέρω τι σου λέω

Εγώ χτες δεν έκανα πολλά , είχα λίγο διάθεση κ έφτιαξα κριτσίνια με τη μικρή, μάζεψα πλυντήρια κ στεγνωτήρια , μετά μαγείρεψα φακές για σήμερα κ μπρόκολο σαλάτα έβρασα κ το βράδυ όταν ξάπλωσε η μικρή πέρασα όλο το σπίτι με σουίφερ σκούπα κ μετά σφουγγάρισμα κ σήμερα είναι μαζεμένο κ καθαρό.

Οπως το λες.. γλωσσοφαγιά και νομίζω πως ξέρω και από που προέρχεται... :|

Μπράβο, που βρήκες τιπάκι, σχετικά με το σπίτι, το οποίο σε βοηθάει να παραμένεις ήρεμη!

ααααααααααααα όλο ξεχνάω αυτές τις μέρες {λέτε να γερνάω...:roll::rolleyes:}

Καθάρισα χτες κ την καφετιέρα , έβαλα δυο κουπες νερό μια κούπα λευκό ξύδι , καθάρισε κ μετα την πέρασα από έξω με πανάκι ξύδι νερό κ άστραψε το χρειαζόταν είχα καιρό να την καθαρίσω από το καλοκαίρι που την είχα μαζέψει.

photo-2013-10-30-11-42-24-138_zps019fe730.jpg

Μπράβο! Πόρωσέ μας κι άλλο! ;)

Χρόνια πολλά στο αγόρι σου Ειρήνη μου, πάντα γερός και τυχερός και συ να τον καμαρώνεις!!Μπράβο και για τα αποτελέσματα της αξονικής σου:D

Σ' ευχαριστώ πολύ Ερσακι μου γλυκό! :P:p

Καλημέρα κορίτσια!!

Δεν έχω διαβάσει τίποτα, ελπίζω να μην έχασα τίποτα κοσμοϊστορικό!

Μπήκα στα γρήγορα να ευχηθώ στο φιογκάκι μας... Ειρηνάκι μου να τον χαίρεστε, να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμεί!

Φιλιά σε όλες και να έχετε μια τέλεια μέρα!

Κορίτσι μου, σ ευχαριστώ πολύ που μπήκες για να ευχηθείς παρά τα τρεχάματά σου!!!!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα:) ξυπνησα 7.00 πηρα καφε και πρωινο με τον καλο μου και μετα αυτος πηγε δουλεια εγω σιδεροσα και στις 9.00 πηγα για δουλεια..επεστρεψα τωρα θα σας διαβασω και στη 1.00 θα ερθει μια κοπελα για βαφη- κουρ.μετα λεω να παρω τον αγαπημενο να φαμε κατι γρηγορο και να πιουμε εναν καφε στον ηλιο:D για καμια ωρα και στις 5.00 εχω παλη δουλεια...παω να σας διαβασω μεχρι να ερθει το κοριτσακι;)

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Δεν σας εχω προλαβει να σας διαβασω,θα μπω το μεσημερι.

Μπηκα για να ευχηθω στην Ειρηνη μας!

Ειρηνακη μου να τον χαιρεσαι,να τον καμαρωνεις παντα!!!!!Να εχει παντα στην ζωη του υγεια,ευτυχια,επιτυχιες και ολα τα καλα του Θεου!!!!

Σας φιλω!Τα λεμε το μεσημερακι!

Βουλίτσα μου, σε ευχαριστώ πολύ!

Υπέροχες οι ευχές σου! :D:D

777885dugw57gt25.gif

Έτοιμο το φαγάκι μας....πάω να κόψω σαλάτα λάχανο σε ένα μεγάλο μπωλ για να έχουμε για κάποιες μέρες!!! Τώρα το έχω ρίξει στις σαλάτες τα βράδια...μασουλάω σαλάτες αφού δεν φουμάρω....τα κιλά μου σταθερά είναι πάντως :)

Καρδούλες μου καλημέρα σας!

Γιορτάζει σήμερα η αγάπη μου, το αγόρι μου, ο σπουδαιότερος λόγος για να υπάρχω και που ακόμα δεν ξέρω τι το τόσο σπουδαίο έκανα για να τον αξίζω και να τον έχω. :D

Έτσι, σας ευχαριστώ όλες μα όλες και για τις ευχές σας {θα γράψω στην κάθε μία ξεχωριστά, εννοείται} αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα. Για την αγάπη, την έννοια σας, τη στήριξή σας στα δύσκολα. Σας ευχαριστώ!!!

Κερνάω γλυκάκι όλες! :P

tumblr_kq21bm4l7A1qzmrleo1_500_zpsfeed4606.jpg

Επανέρχομαι!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΟΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΣ......

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Σήμερα σπίτι μαγειρεύω ψαρόσουπα.!!!

Μαριάννα συμφωνώ μαζί σου....και εγώ φέτος που θα κάνω πάρτυ και στις δύο έχω σκοπό να κάνω πολύ απλά πράγματα.....μπαλόνια σε όλο το σπίτι, στολισμός δικός μου και για φαγητό δική μου τούρτα, και όλα τα πιτοειδή (τυρόπιτα, σπανακόπιτα, ζαμπονοτυρόπιτα, πιροσκι, λουκανικόπιτα), πίτσα, ποπ κορν και αναψυκτικά χυμοί!

Δεν θα κάτσω να μαγειρεψω κρέατα, ρύζια και σουφλέ που έκανα άλλες χρονιές!

Το πάρτυ έχει σημασία!

ειναι το καλητερο...κι εγω αυτο εκανα και αυτο θα κανω και φετος 9 νοεμβρη εχουμε γεννεθλια το παληκαρακι μου εφτασε τα 3 :D πως περασε ετσι ο καιρος?:rolleyes:

Πάρα πολύ ωραίο Μαμά κων/νου τέλειο! γειας τα χέρια σου!!!

Χρυσάκι βάλε καμιά φώτο να πάρουμε ιδέες!!

Και μένα μου λείψατε κ αποφάσισα να κάνω εδώ μεσα την ψυχοθεραπεία μου μπουχαχαχα

:tongue::D

Καλώς ήρθατε!! :D

Πανέμορφα κ έξυπνη ιδέα για φυσική διακόσμηση!! Δεν σε ενοχλεί να την κλέψω?? :tongue::D

Its good to be back! :tongue: και εγώ αυτό ελπίζω γιατί πολύ "μάτι κ γλωσσοφαγιά" μας έριξαν :rolleyes::roll:

Δημητρα εύχομαι να είναι καλά ο μπαμπάς σου κ να έχετε καλά αποτελέσματα.

Υπερμετρωπία έχει η μικρή? Ο σύζυγος έχει κ κάνει ενίοτε ασκήσεις με το μάτι για να μην τεμπελιάζει. Και επειδή φοράω κ εγώ γυαλιά μας είπε πως έχει 60-70% πιθανότητα να εμφανίσει μυωπία κάποια στιγμή στο δημοτικό.

:wink::-D:grin::-D Περαστικά στο δοντάκι σου!!Πως είσαι τώρα με την αντιβίωση?

και κοβεις και μια δαφνη και τη πετας στην κατσαρολα :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...