Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καρδούλες μου καλημέρα σας!

Γιορτάζει σήμερα η αγάπη μου, το αγόρι μου, ο σπουδαιότερος λόγος για να υπάρχω και που ακόμα δεν ξέρω τι το τόσο σπουδαίο έκανα για να τον αξίζω και να τον έχω. :D

Έτσι, σας ευχαριστώ όλες μα όλες και για τις ευχές σας {θα γράψω στην κάθε μία ξεχωριστά, εννοείται} αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα. Για την αγάπη, την έννοια σας, τη στήριξή σας στα δύσκολα. Σας ευχαριστώ!!!

Κερνάω γλυκάκι όλες! :P

tumblr_kq21bm4l7A1qzmrleo1_500_zpsfeed4606.jpg

Επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα!!!

Σήμερα σπίτι μαγειρεύω ψαρόσουπα.!!!

Μαριάννα συμφωνώ μαζί σου....και εγώ φέτος που θα κάνω πάρτυ και στις δύο έχω σκοπό να κάνω πολύ απλά πράγματα.....μπαλόνια σε όλο το σπίτι, στολισμός δικός μου και για φαγητό δική μου τούρτα, και όλα τα πιτοειδή (τυρόπιτα, σπανακόπιτα, ζαμπονοτυρόπιτα, πιροσκι, λουκανικόπιτα), πίτσα, ποπ κορν και αναψυκτικά χυμοί!

Δεν θα κάτσω να μαγειρεψω κρέατα, ρύζια και σουφλέ που έκανα άλλες χρονιές!

Το πάρτυ έχει σημασία!

Εχθες το βραδυ του εκανα μια κατασκευη για τα χρωματα του και του αρεσει πολυ!!!Σας βαζω να την δειτε http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2013/10/internet-httpwww.html

Σας αφηνω κοριτσια μου, παω στον μικρο!Θα τα πουμε το μεσημερακι!Φιλια πολλα!

Πάρα πολύ ωραίο Μαμά κων/νου τέλειο! γειας τα χέρια σου!!!

Εδω και εγω πάλι,σιδερωσα λίγα ρουχα και εφυγα για περπάτημα,μαζεψαμε και κλαδια με μια φιλη και θα διακοσμησω επιτελους καποια βαζα

Χρυσάκι βάλε καμιά φώτο να πάρουμε ιδέες!!

Μπράβο Ελενάκι μου.

Υ.Γ. Μου έλειψες.:wink:

Και μένα μου λείψατε κ αποφάσισα να κάνω εδώ μεσα την ψυχοθεραπεία μου μπουχαχαχα

Πολύ πολύ χαιρομαι ,το παλιο καλό καλαμαρακι!

:tongue::D

Σορρυ, είμαι καινουργια στην παρεα, και δεν θυμαμαι ονοματα...σιγα σιγα.

Καλημέρα κορίτσια, ή μάλλον καλησπέρα!

Σας διαβάζω εδώ κ πάρα πολύ καιρό κ επιτέλους πήρα την απόφαση να κάνω κ εγώ εγγραφή! Θα μπορούσα να μπω κ εγώ στην παρέα σας;;;!!

Καλώς ήρθατε!! :D

η δαφνοστεφανομεμη κουζινα μου :tongue:3f0e.jpg

Πανέμορφα κ έξυπνη ιδέα για φυσική διακόσμηση!! Δεν σε ενοχλεί να την κλέψω?? :tongue::D

Καλαμάρι, good to have you back ;)!

Σας φιλώ πολύ κι ελπίζω να αρχίσουμε να "παίρνουμε τα πάνω μας" ;):D!

Its good to be back! :tongue: και εγώ αυτό ελπίζω γιατί πολύ "μάτι κ γλωσσοφαγιά" μας έριξαν :rolleyes::roll:

καλες μου φιλες γεια σας!!

φιλακια πολλα απο ΣΕΡΡΕΣ!!!

:mad:Τα παιδια κοιμουνται κι εγω βρηκα ευκαιρια να ανεβω στην κρεβατοκαμαρα για να τα πουμε λιγακι...

τοχω τοσο πολυ αναγκη..........

:( η αξονικη θα γινει αυριο....θα του κανουν παντου..οχι μονο ανω κοιλιας ή κατω κοιλίας ή θωρακος...ολο το σωμα...για μεταστασεις......:(

κατι πρωτες εξετασεις κ ακτινες βγηκαν σχετικα καλες...χειρουργειο αυτην την βδομαδα ...........

ειναι εκει ο αδερφος μου μαζι τους...ο καημενος κι αυτος βαπτιζει την μικρη του την Κυριακη.........

:( σημερα περιμενα αποτελεσματα του μπαμπα κ ημουν μεσα στο αγχος..μονη μου μιλουσα σαν την τρελλη........

αυριο απογευμα θα παμε θεσσαλονικη πθτως ή αλλως γιατι εχουμε κλεισει ραντεβου σε οφθαλμιατρο γιατα παιδια εδω κ εναμιση μηνα... εχουν κ τα 2μου το λεγομενο"τεμπελικο ματι"...το ενα τους...η μικρη μου φοραει γυαλια απο 2χρονων...τωρα θα βαλει κ ο μικρος...

Δημητρα εύχομαι να είναι καλά ο μπαμπάς σου κ να έχετε καλά αποτελέσματα.

Υπερμετρωπία έχει η μικρή? Ο σύζυγος έχει κ κάνει ενίοτε ασκήσεις με το μάτι για να μην τεμπελιάζει. Και επειδή φοράω κ εγώ γυαλιά μας είπε πως έχει 60-70% πιθανότητα να εμφανίσει μυωπία κάποια στιγμή στο δημοτικό.

Καλαμαράκι, wellcome back

Καλό βράδυ σε όλες

:wink::-D:grin::-D Περαστικά στο δοντάκι σου!!Πως είσαι τώρα με την αντιβίωση?

Διαφημίσεις

Ηλιαχτίδα29 είπε:
Καλημέρα κορίτσια!

Είχα να μπω πάνω από 10 μέρες και είχα χάσει πολλαααααααααααααα….

Έκατσα εχθές και διάβασα περίπου 20 σελίδες…

Αρχικά θα καλωσορίσω τα καινούργια μέλη της παρέας μας! Καλώς ήρθατε και καλή διαμονή!

Στέλνω φιλιά σε mamavasia, 4u, mumsofia, stavroulitsa, Χρύσα, Κωνσταντινομαμά, my billy, Αρετή, mirtoula, και σε όσες ξεχνάω συγχωρήστε με (είμαστε πάρα πολλές πια)

Σας κάνω μια ιντερνετική αγκαλιά οοοοοοοοοολες (και όσες έχω αναφέρει και τις υπόλοιπες) Μου λείψατε πολύ όλες αυτές τις μέρες που δεν έμπαινα…

Οοοοοοχι δεν σε συγχωρώ!! Καλώς ήρθες πίσω :D

vassiliki67 είπε:
Αφροδίτη μου, αυτό μου συμβαίνει κι εμένα τα τελευταία........ δεν θυμάμαι κι εγώ πόσα χρόνια. Μερικές φορές βέβαια μετά τις 8 είμαι τούρμπο. Έχω καταλήξει ότι είναι και θέμα καλής ψυχολογίας να έχεις αντοχές μέχρι αργά.

Θα συμφωνήσω :roll:

MUMSOFIA είπε:
Καλημέρα κοριτσάκια!!!

ΕΙμαι λιγο καλυτερα χτες με δέκατα και πονοκεφάλους και σημερα ευτυχως μονο με πονοκεφάλους.

Χτες γυρισα σπιτι έκανα κοτόσουπα και φαγαμε και έκατσα λιγο στον καναπε αλλα δεν ειμαι πολυ καλά ετσι πηγα και ξάπλωσα ...το πρωι ξυπνησα καλυτερα αλλα με πονάει το ριμάδι το κεφάλι μου και πονάει και το αφτι μου...αφτα

Ειρηνάκι να χαιρέσαι το γλυκο αγορακι σου!!!

:):):):):):)

Α Για αυτό δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε στο τηλέφωνο χαχαχαχα

Tintail είπε:
Κοριτσακια καλημερα,

Ευχαριστω που ρωτατε. Δυστυχως δεν εχω πολυ καλα νεα :(

Το μωρο καλα ειναι μην αγχωθειτε.

Εχω προβληματα με τον πρωην μου, ειμαι να σκασω :( Δεν θελω να πω πολλα αλλα ειμαι πολυ στεναχωρημενη.

Να μη δίνεις σημασία κ αξία να σου χαλάει τις μέρες τους μήνες κτλ...δεν αξίζει να χαλιέσαι :wink:

Ειρήνη είπε:
Καλημέρα αγαπημένες μου.

Επέστρεψα σπιτάκι μου, έφτιαξα πρωϊνό, ο άντρας μου καφέδες, άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο και αμέσως έβαλα και ένα με παπούτσια.

Ιδού, για να σας βάλω και πάλι στο καθημερινό μας "mood" :mrgreen::

PA300150_zpsf6368fae.jpg

Σας φιλώ γλυκά όλες.

Μπράβο για το φιογκάκι, μπράβο για τον πατερ αμήν να ηρεμήσετε!!

Χε χε τρελή παράταξη αχχαχαχα

σματςςςςςςς

4 U _ είπε:
Καλημέρα,

χτες το απόγευμα περάσαμε μια πολύ δημιουργική μέρα με παζλ, ζωγραφική και το βιβλίο μας με την αβ ;) Δεν άντεχα για παιδική χαρά... με πονάνε τα αυτιά μου :( την άρπαξα...

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, καθάρισα μπαλκόνια πάρα πολύ καλά, μαγείρεψα και μάζεψα στεγνά ρούχα.

Έφτιαξα φασολάκια και τυρόπιτα.

Αργότερα και επειδή δεν σκοπεύω να κάνω άλλες δουλειές έχω σκοπό να κάνω αποτρίχωση και μανικιούρ...

Διάβασα τα νέα και εύχομαι περαστικά στις άρρωστες και να έχετε όλες μια πολύ όμορφη μέρα!

Είσαι αρρωστούλικο???

Περαστικάααααααα σου :wink:

Ειρήνη είπε:
Στο θέμα των χριστουγέννων, όσο πλησιάζει ο καιρός, θα βάλουμε ατζέντα με όλες τις δραστηριότητες που θα προσφέρονται λόγω της εποχής. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! :D:D

Ολοι θα θέλουμε να περάσουμε πολύ χρονο με τα βλασταράκια μας.

Να κεράσω? Μολις έγινε το φαγάκι μας:

PA300150_zps3e2e78ad.jpg

Ρε συ Ειρηνάκι για δώκε συνταγή γιατί τα μακαρονάκια μου άρεσαν πολύ πως φαίνονται! σλουρρρρρρρρππππ

irene1984 είπε:
Αυτό που όταν περνάς καλά κάποιοι θέλουν να στο χαλάσουν πως μου τη δίνει...

Δεν σας έχω διαβάσει γιατί είμαι πολύ εκνευρισμένη και στεναχωρημένη από χθες

Θα το λήξω όμως το απόγευμα και θα συντονιστώ πιστεύω

Μην τους δίνεις αξία :cool:

marianna88 είπε:

ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ 8ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!!!!!

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

ΚΑΝΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ!!

ΕΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

impression.php?pid=1005

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑ πάντα τέτοια !!! Πολύ το χάρηκα μπράβο στο χαζμπαντ!!

Και να ευχηθώ με τη σειρά μου για το φιογκάκι

Χρόνια του Πολλά Πολλά πάντα χαμογελαστό κ δυνατό σαν τα ψηλά βουνά!

Nα τον χαίρεστε κ να τον καμαρώνετε !

Λοιπόν σουσουραδίτσες μου.

Σημερα ξυπνήσαμε με τυμπανοκρουσίες, λόγω γεννεθλίων :tongue:, έκανα "ντου" στο κρεβάτι του και τον κατάφαγα! :tongue::tongue:

Τον πήγαμε σχολείο, μαζί με τον άντρα μου και κράταγε, καμαρωτός-καμαρωτός τα κεράσματα για τους φίλους και τους δασκάλους του! :mrgreen:

Αφού "μπήκαν", φύγαμε με τον άντρα μου και κάναμε επιτέλους την αξονική! Ολα εντάξει κόρες... ο εγκέφαλάς μου είναι στη θέση του! Ακόμα δεν με παράτησε, φωνάζοντας! :lol::lol::lol:

Επιστρέψαμε σπιτάκι μας, πήραμε ψωμάκι και ξεκίνησα τις δουλίτσες μου. Σκούπισα πολυ καλά όλο το σπίτι, σφουγγάρισα και έπλυνα κάποια πιατικά, ετοίμασα ένα πλυντήριο με χρωματιστά για την νύχτα και μάζεψα. Το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο αλλά σήμερα θα προσπαθήσω να κάνω κι άλλες δουλίτσες γιατί αύριο έχω τρελή δουλίτσα!

Σας φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σε όλες! Να τα εκατοστήσει το φιογκάκι Ειρήνη! Εύγε για τα αποτελέσματα της αξονικής!

Εγώ σήμερα έχω τη μικρή στο σπίτι γιατί το βράδυ μου έκανε ένα 39αρι το οποίο έπεσε σε δυο ώρες και έκτοτε είναι απύρετη. Ίδωμεν! Από δουλειές δεν θα κάνω κάτι, μόνο θα μαγειρέψω και θα κάνω τα καθημερινά. Αύριο καθαριότητες.

Τα έβγαλες τα 3 ή σφραγίσματα???? Περαστικά!

Όχι καλέ τι να βγάλω; Απλά είχε τρύπες από κάτω, δεν φαινόταν καν δηλαδή και πρόκειται για τρία δόντια στη σειρά. Παρόλα αυτά φαίνονται σε καλή κατάσταση, δεν θα γίνει απονεύρωση δηλαδή απλά βάλαμε φάρμακο για σιγουριά και θα τα σφραγίσω. Το θέμα είναι πως στην ίδια μεριά, επάνω όμως έχω επίσης χαλασμένο δόντι και ο γιατρός φοβάται πως ο πόνος έρχεται από εκεί και τον καταλαβαίνω αλλού. Προς το παρόν πονάω αλλά είναι αναμενόμενο.

Ευχαριστώ για τα περαστικά σας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ουφφφφφφφφ αφού τελείωσα τα ποστ/σεντόνια μου συγνώμη αλλά είχα μέρες να γράψω

Ειρήνη μπράβο για την αξονική υπέροχα νέα! Φτου φτου τώρα έεεε κ φόρα κάνα ματάκι, κακό πράγμα η γλωσσοφαγια ξέρω τι σου λέω

Εγώ χτες δεν έκανα πολλά , είχα λίγο διάθεση κ έφτιαξα κριτσίνια με τη μικρή, μάζεψα πλυντήρια κ στεγνωτήρια , μετά μαγείρεψα φακές για σήμερα κ μπρόκολο σαλάτα έβρασα κ το βράδυ όταν ξάπλωσε η μικρή πέρασα όλο το σπίτι με σουίφερ σκούπα κ μετά σφουγγάρισμα κ σήμερα είναι μαζεμένο κ καθαρό.

Τελικά το πέρασμα με πανάκι το μπάνιο κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ κ το σουίφερ σκούπισμα μέρα παρά μέρα κρατάει το σπίτι σε νορμάλ επίπεδο καθαρό κ εμφανίσιμο κ πολύ μου αρέσει όταν γυρνάω από το σχολείο κ είναι όλα στη θέση τους κ καθαρά.

Τις Πέμπτες πάω αργά στο σχολείο οπότε κάνω τα μαζέματα μου το πρωί κ μετα πίνω το καφεδάκι μου

Σήμερα ξύπνησα στις 7 ετοίμασα τα της μικρής τσάντες κτλ

Έφτιαξα αυγουλάκι κ τοστάκι, τρώει ένα αυγό κ μισό τοστάκι ενίοτε.

Σήκωσα τη μικρή κ ετοιμάστηκε

Φάγαμε κ φύγαμε για το σχολείο

Στο γυρισμό πήγα σουπερ κ πήρα γάλα

Γύρισα αέρισα , έστρωσα κρεβάτια

Μάζεψα τα πρωινά πιάτα

Άδειασα το πλυντ. πιάτων

Άδειασα κ συμμάζεψα το στεγνωτήριο

Εβαλα πλυντήριο με μάυρα μόνο

Και μετά κάθισα να πιω τον γαλλικό μου με γεύση καραμέλα κ να διαβάσω ότι έχασα

Το απόγευμα θα πάω να την πάρω κ θα πάμε ωριλά , ήταν προγραμματισμένο ραντεβού εδώ κ ένα μήνα, κ θέλω να τη δει λίγο γιατί έχει ελαφρύ βηχαλάκι κ εγώ μαζί της μπούκωμα , μετά θα περάσει να την πάρει ο πατέρας μου να πανε μπαλέτο κ εγώ θα μείνω σπίτι κ ευελπιστώ να σιδερώσω....γκρρρ θα δείξει

Ρενάτα πως είσαι, όλα καλά ?

Γιωτάκι υπομονή κ κουράγιο μάτια μου

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; εύχομαι όλα καλά σε όλες. καλή αρχή στη δουλίτσα ο άντρας σου μαριάννα.

άριςαννα για πες μου αρέσει πολύ το πρόγραμμα παιχνιδιού που έχεις/ πόσο είναι τα παιδιά σου; εμένα 3,5 χρονών κ 15 μηνών. δύσκολο να χω πρόγραμμα έ;

την τρίτη παίξαμε παζλ κ κάρτες μνήμης με τον μεγάλο αλλά δεν μας άφηνε η μικρή. χθές δεν είχαμε όρεξη κ είδαμε λίγο παιδικά.

θέλω να μου προτείνετε παιχνίδια για να μπορώ να απασχολώ κ τα δύο παιδιά μαζί. τα απογεύματα συνήθως είμαι μόνη μου με τα παιδιά στο σπίτι οπότε δεν παίζει κάποιος να απασχολεί τη μικρή για να ασχοληθώ εγώ μόνο με τον μεγάλο. έτσι έχω κ τα δύο κ καθόμαστε κάτω στο χαλί κ παίζουμε διάφορα αλλά η μικρή τα αρπάζει τα χαλάει γιατί λογικό είναι ότι ακόμα δεν ξέρει να παίζει κ ο μεγάλος νευριάζει κ χάνει την όρεξή του στην πορεία.

κορίτσια επειδή είστε αρκετές εδώ μέσα με παιδιά κ κάποιες έχουν κ ανάλογο επάγγελμα σας είναι ευκολο να πείτε τι κάνετε με τα παιδιά σας όταν είστε σπίτι;

εμείς παράδειγμα ξυπνάε τα μικρά γύρω στις 6,30 κ για 1 - 1,5 ώρα ασχολούμαστε με τα ταίσματα. να ετοιμάσω κάτι κ για τα δύο να ταίσω τη μικρή. άντε φτιάξε χυμό φυσικό άντε ξέπλυνε λίγο τα πιατικά. εγώ χθές για παράδειγμα χωρίς υπερβολές έκατσα να φάω ένα γιαούρτι γιατί είπα να κόψω σιγά σιγά τα έξτρα κ σηκώθηκα 6 φορές για να κάνω κ κάτι. ε στο τέλος ζεστάθηκε το γιαούρτι κ μου την έδωσε κ το πέταξα.

μετά αν έχουμε μπάνιο μου παίρνει γύρω στο τέταρτο για το κάθε παιδί να το μπανιαρίσω κ να το ντύσω.

αλλιώς παιχνίδι με ότι προκύψει αλλά δεν έχω ιδέες όπως προείπα για να απασχολώ κ τα δύο. αν πάω να παίξω με τον μεγάλο κ δώσω κάτι άλλο να ασχοληθεί η μικρη δεν πρόκειται έρχεται κ θέλει να πάρει αυτά που έχει ο μεγάλος. α κ τις κούκλες δεν τις θέλει τις πετάει.

τέλεια θα μου γίνει αγοροκόριτσο. όπως είμουνα κ εγώ. έπαιζα στο νηπιαγωγείο κ στο δημοτικό πόλεμο με τα αγοράκια. με κούκλες έπαιξα όταν ο αδελφός μου μεγάλωσε κ δεν έπαιζε άλλο με παιχνίδια.

φτάνει δεν γράφω άλλα...

Και εμένα με ενδιαφέρουν πολύ οι απόψεις σας και οι εμπειρίες σας σε αυτό το θέμα.

Εγώ δεν προσπαθώ να παίξω και με τους δύο το ίδιο παιχνίδι, είναι σε τελείως διαφορετική φάση ανάπτυξης. Ο μεγάλος παίζει πολύ με το κάστρο των πλαυμομπίλ, με τα λέγκο(κάνει συνήθως σπίτια και γκαράζ) και με τους αυτοκινητόδρομους, δεν κάθεται όμως μόνος του, πρέπει να συμετέχω και εγώ στις ιστορίες του. Ο μικρός περιφέρεται στο δωμάτιο κρατώντας ένα παιχνίδι στο χέρι, και προσπαθεί να αρπάξει τα παιχνίδια του μεγάλου, προσπαθώ να τον απασχολώ δίνοντάς του διάφορα και λέγοντάς του διάφορα, σίγουρα όμως δεν ασχολούμε τόσο δημιουργικά όσο με τον μεγάλο όταν ήτνα στην ίδια ηλικία:(

Τα παιχνίδια που παίζουμε μαζί είναι μαξιλαροπόλεμος,(τους βάζω στην κούνια του μικρού και τους δύο, τους πετάω λούτρινα και μου τα πετάνε πίσω)

και κρυφτό όπου εγώ με αγκαλιά τον μικρό κρυβόμαστε και μας βρίσκει ο μεγάλος.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

τσα!

τι κανετε?

σημερα εφτασα μεχρι κερατσινι, με αμαξι φυσικα. ειμαι παρα πολυ κουρασμενη (αναμενομενο) αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι η ακαταστασια στο σπιτι, εχουμε χαρτια της δουλειας ,μπλοκακια κομπιουτερακια, χαρτια για το τροχαιο, χαρτια για την κληση κ διαφορα αλλα. κ ολα περιφερονται στο τραπεζακι του σαλονιου κ μετα πανε η πανω στο πασο η πανω στο ενυδρυο για να μην τα πιανει η μικρη κ μετα τα ξαναχρησιμοποιουμε κ παλι τουμπαλιν!!!!

κ αφου ξεκουραστηκα λιγακι κ ηπια καφε θα ξεκινησω συμμαζεμα κ αν προλαβω σκουπισμα (χαμος στο πατωμα), γιατι μετα πρεπει να κανω γραφικη δουλεια του αντρουλη που δεν μπορει.

επανερχομαι

Γιωτίδιό μου, μην μου πεις πως ήρθες μέσω Π. Ράλλη. Αν ναι, το σπίτι μου είναι 3 στενά κάτω από την Π. Ράλλη!;) Την επόμενη φορά, να με πάρεις τηλέφωνο, να βγω στην Π. Ράλλη, να σου δώσω ένα φιλί!

Υ.Γ. Για τα "μετακινούμενα" χαρτιά, απλώς για την ώρα μην το σκέφτεσαι. Εχεις πολλά τωρα να ασχοληθείς, άστα να μεταφέρονται.

Γύρισα απ τον οδοντίατρο. Φυσικά είμαι μουδιασμένη και θα είμαι για ώρες ακόμα αλλά ελπίζω να κάναμε δουλειά. 3 δόντια στη σειρά παρακαλώ!

Πάω να κοιμίσω και να χαλαρώσω.

Σήμερα πως είσαι?

Καλησπέρα κορίτσια!!

αργά αργά σήμερα!! μπήκα μόνο για να σας διαβάσω και να πω χρόνια πολλά στο φιογκίδιο!!!

συγχαρητήρια σε όλες που επιασαν δουλίτσα!!! Μπράβο!!!! σε όσες δεν ... δεν πειράζει θα βγει λένε στα καπάκια ακόμη ένα πρόγραμμα! Δεν απελπιζόμαστε!!!

όπως λέει και η marianna88 θα γυρίσει σιγά σιγά για όλους!!

Ειρήνη να τα εκατοστήσει το φιογκάκι σου!! Του εύχομαι κάθε χρόνος που περνάει να είναι ευτυχισμένος και της ζωής ο δρόμος πάντα ονειρεμένος!!

Σας καληνυχτώ!!! θα τα πούμε αύριο!!

Κορίτσι μου, σε ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές! Μακάρι! :P

Ειρηνάκι να χαίρεσαι το φιογκάκι σου!!! Εύχομαι υγεία και ευτυχία!!!

Ευχαριστώ αγαπημένη μου Βάσια! ;)

να ευχηθω κ εγω στο φιογκακι μας!

ειρηνη μου να τον χαιρεστε, να ειναι παντα χαρουμενος, ευτυχισμενος κ υγιεις!

να σας κανει παντα περηφανους κ να τον καμαρωνετε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw

http://www.youtube.com/watch?v=P-SMJtcTBqU&list=RD02rEc8rGonrQw

(δεν ηξερα ποιο να διαλεξω, μου αρεσαν ολα!!!!!)

καλο βραδυ κοριτσακια! σας φιλω!

Τι όμορφα βιντεάκια!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ από την καρδιά μου, Γιωτούλα μου!:P

777885dugw57gt25.gif

ααααααααααααα όλο ξεχνάω αυτές τις μέρες {λέτε να γερνάω...:roll::rolleyes:}

Καθάρισα χτες κ την καφετιέρα , έβαλα δυο κουπες νερό μια κούπα λευκό ξύδι , καθάρισε κ μετα την πέρασα από έξω με πανάκι ξύδι νερό κ άστραψε το χρειαζόταν είχα καιρό να την καθαρίσω από το καλοκαίρι που την είχα μαζέψει.

photo-2013-10-30-11-42-24-138_zps019fe730.jpg

Καλημέρα! Καλημέρα!

Μιας και με ξύπνησε ο μικρός μου νωρίς νωρίς (φυσικά τον ξανακοίμισα), είπα να ευχηθώ στο φιογκακι μας γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω πάλι αργότερα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

Ειρήνη μου, να τον χαίρεστε! Να'ναι γερός και τυχερός! Να μου τον φιλήσεις!!!

Μαρί μου, σε ευχαριστώ πολυ!!!!! :D:D

Να μου φιλήσεις τον μικρό φίλο μου.

Καλημέρα κορίτσια' date='

Να ευχηθώ στο φιογκακι να τα εκατοστήσει, να τον χαίρεστε και να τον καμαρωσετε όπως επιθυμήτε!!!

Εγω χθες και σημερα δουλεύω, επέστρεψα χθες κατα τις 8, οποτε δεν έκανα τίποτα παρα μόνο έπλυνα τα πιάτα και έκανα μπάνιο και ίσα που στέγνωσα τα μαλλιά μου!

Τα χέρια εκεί που ηρεμούν, ξανά ανοίγουν σε σημεία και με το κομπιούτερ στην δουλεια γίνονται χειρότερα!!

Πάω να ντύθω για να φεύγω σιγα σιγα, καλη συνέχεια να έχουμε![/quote']

Κορίτσι μου, σ ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Υ.Γ. Αυτό με το κομπιούτερ με απασχολεί. Μήπως να αγοράσεις ένα αποστειρωτικό απο το φαρμακείο {έχει ένα της eubos, εξαιρετικο, μεγάλο μπουκάλι με σπρέι για εύκολη χρήση και κοστίζει περίπου 5,50?} και να περνάς συνέχεια το πληκτρολόγιό σου?

Καλημέρα καλημέρα

πρώτα πρώτα για το φιογκάκι:

Κρόσσια κρατώ του φεγγαριού

του ήλιου ακτίνες παίρνω,

για να κεντήσω τις ευχές

που σήμερα σου στέλνω

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Ειρήνη μου να τον χαίρεστε.:-D

Εγώ ξεκίνησα εχτές γενικό και τελειώσα με πόρτες,φώτα και ντουλάπες.Σήμερα θα ξεκινήσω με το υπνοδωμάτιο μας για να κάνω κουρτίνες,τοίχους και ένα καλό σκούπισμα και πίσω από τα έπιπλα,ξεσκόνισμα και σφουγγάρισμα.

Χτες πήγα στο τζάμπο για να πάρω κάτι δωράκια που θέλαμε να κάνουμε σαν σύλλογος στα παιδιά της Α δημοτικού και πέρασα απέξω από την πρώην δουλειά μου.Χάλια κορίτσια με πήραν τα ζουμιά και μετά ήμουν ένα ράκος.Τί το θέλα αφού μου έκανε ο άντρας θα πρέπει να αλλάξουμε τζάμπο έτσι έ;Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αν και δεν το αξίζουν αλλά 12 χρόνια είναι αυτά δεν τα πετάς από την μία στιγμή στην άλλη.:roll:

Τεσπά πάω να ξεκινήσω γιατί πρέπει να βάλω και φαγητό , μπριζόλες με πατατούλες στον φούρνο και να απλώσω και ένα νυχτερινό πλυντήριο και να πάω και λαική να δώ πότε θα τα προλάβω.

Καλημέρα σε όλες.

Νασιούλα μου... τι υπέροχο αυτό που μου έγραψες! Σαν μαντινάδα μου ακούστηκε! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :-D:-D

Υ.Γ. Αυτοί έχασαν, που σε έχασαν! Να το θυμάσαι αυτό.

Εχουμε βγαλει ενα εβδομαδιαιο προγραμμα με δραστηριοτητες για μεσα στο σπιτι.

π.χ, την Δευτερα ειναι μερα επιτραπεζιων παιχνιδιων, την Τριτη είναι η μερα για χορο,τραγουδι,παντομιμα, την Τεταρτη εχουμε γηπεδο, την Πεμπτη εχουμε παραμυθια και σχολιασμο πανω σε συτα που διαβαζουμε,την Παρασκευη έχουμε κουκλοθεατρο, πετρα ψαλιδι χαρτι, μουσικες καρεκλες, οτι να ναι.

Τους ευχαριστει πολυ να ξερουν τι θα κανουν. Ενοειται οτι πολλες φορες εχουμε αλλαξει το προγραμμα για να παμε καπου η να ερθουν παιδακια στο σπιτι να παιξουν,.

Τα λεμε, παω να εκτυπωσω ισοζυγια μπλιαχ!!!

Πολύ ωραία ιδέα κορίτσι μου.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...