Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ 8ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!!!!!

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

ΚΑΝΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ!!

ΕΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

impression.php?pid=1005

Καλή αρχή!

Κορίτσια μη επιτυχούσες, δεν πειράζει ίσως βγει και άλλο πρόγραμμα αργότερα.....καλή καρδιά και υγεία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

αργά αργά σήμερα!! μπήκα μόνο για να σας διαβάσω και να πω χρόνια πολλά στο φιογκίδιο!!!

συγχαρητήρια σε όλες που επιασαν δουλίτσα!!! Μπράβο!!!! σε όσες δεν ... δεν πειράζει θα βγει λένε στα καπάκια ακόμη ένα πρόγραμμα! Δεν απελπιζόμαστε!!!

όπως λέει και η marianna88 θα γυρίσει σιγά σιγά για όλους!!

Ειρήνη να τα εκατοστήσει το φιογκάκι σου!! Του εύχομαι κάθε χρόνος που περνάει να είναι ευτυχισμένος και της ζωής ο δρόμος πάντα ονειρεμένος!!

Σας καληνυχτώ!!! θα τα πούμε αύριο!!

Γύρισα απ τον οδοντίατρο. Φυσικά είμαι μουδιασμένη και θα είμαι για ώρες ακόμα αλλά ελπίζω να κάναμε δουλειά. 3 δόντια στη σειρά παρακαλώ!

Πάω να κοιμίσω και να χαλαρώσω.

Τα έβγαλες τα 3 ή σφραγίσματα???? Περαστικά!

Ειρηνάκι να χαίρεσαι το φιογκάκι σου!!! Εύχομαι υγεία και ευτυχία!!!

Μαριάννα συγχαρητήρια....είδες που τελικά η επαρχία είχε πιο πολλές ευκαιρίες!!! :)

Εμείς είχαμε πάει για καφεδάκι οικογενειακώς με μεγάλη παρέα...γυρίσαμε γρήγορα, κοιμήθηκαν κορίτσια και τώρα χαζεύω λίγο νετ...το δόντι δεν πονάει λόγω αντιβιώσεων!

αχ κοριτσια μολις εκατσα! (σας εχω πρηξει ε????)

ταισα την μικρη κ την πηγα πανω στις ξαδελφες της, κατεβηκα στο γραφειο, ετοιμασα παραγγελειες για αυριο, εκοψα τιμολογια ολα ετοιμα.

πηγα παρελαβα την μπουμπου την ταισα την αλλαξα κ νανι. μετα ξεκινησα (η ωρα ηταν ηδη 10,30!!!!):

συμμαζεψα

καθαρισα το τραπεζακι του σαλονιου

σκουπισα

τιναξα χαλακια

εστρωσα ριχταρια

επλυνα πιατα

εκανα παγκους κ εστιες

ετοιμασα του αντρα μου να φαει

εκανα καποια γραφικη δουλεια

να ευχηθω κ εγω στο φιογκακι μας!

ειρηνη μου να τον χαιρεστε, να ειναι παντα χαρουμενος, ευτυχισμενος κ υγιεις!

να σας κανει παντα περηφανους κ να τον καμαρωνετε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw

http://www.youtube.com/watch?v=P-SMJtcTBqU&list=RD02rEc8rGonrQw

(δεν ηξερα ποιο να διαλεξω, μου αρεσαν ολα!!!!!)

καλο βραδυ κοριτσακια! σας φιλω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλημέρα!

Μιας και με ξύπνησε ο μικρός μου νωρίς νωρίς (φυσικά τον ξανακοίμισα), είπα να ευχηθώ στο φιογκακι μας γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω πάλι αργότερα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

Ειρήνη μου, να τον χαίρεστε! Να'ναι γερός και τυχερός! Να μου τον φιλήσεις!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Να ευχηθώ στο φιογκακι να τα εκατοστήσει, να τον χαίρεστε και να τον καμαρωσετε όπως επιθυμήτε!!!

Εγω χθες και σημερα δουλεύω, επέστρεψα χθες κατα τις 8, οποτε δεν έκανα τίποτα παρα μόνο έπλυνα τα πιάτα και έκανα μπάνιο και ίσα που στέγνωσα τα μαλλιά μου!

Τα χέρια εκεί που ηρεμούν, ξανά ανοίγουν σε σημεία και με το κομπιούτερ στην δουλεια γίνονται χειρότερα!!

Πάω να ντύθω για να φεύγω σιγα σιγα, καλη συνέχεια να έχουμε!

nJ2dp3.png

Καλημέρα καλημέρα

πρώτα πρώτα για το φιογκάκι:

Κρόσσια κρατώ του φεγγαριού

του ήλιου ακτίνες παίρνω,

για να κεντήσω τις ευχές

που σήμερα σου στέλνω

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Ειρήνη μου να τον χαίρεστε.:-D

Εγώ ξεκίνησα εχτές γενικό και τελειώσα με πόρτες,φώτα και ντουλάπες.Σήμερα θα ξεκινήσω με το υπνοδωμάτιο μας για να κάνω κουρτίνες,τοίχους και ένα καλό σκούπισμα και πίσω από τα έπιπλα,ξεσκόνισμα και σφουγγάρισμα.

Χτες πήγα στο τζάμπο για να πάρω κάτι δωράκια που θέλαμε να κάνουμε σαν σύλλογος στα παιδιά της Α δημοτικού και πέρασα απέξω από την πρώην δουλειά μου.Χάλια κορίτσια με πήραν τα ζουμιά και μετά ήμουν ένα ράκος.Τί το θέλα αφού μου έκανε ο άντρας θα πρέπει να αλλάξουμε τζάμπο έτσι έ;Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αν και δεν το αξίζουν αλλά 12 χρόνια είναι αυτά δεν τα πετάς από την μία στιγμή στην άλλη.:roll:

Τεσπά πάω να ξεκινήσω γιατί πρέπει να βάλω και φαγητό , μπριζόλες με πατατούλες στον φούρνο και να απλώσω και ένα νυχτερινό πλυντήριο και να πάω και λαική να δώ πότε θα τα προλάβω.

Καλημέρα σε όλες.

Καλημέρα και απο μενα, μόλις καθισα στο γραφειο μου και σας διαβαζω.

Εγω σημερα έχω να κανω τα εξής, χωρις αλλα αναβολη.

Να σκουπισω-ξεσκονισω ολο το σπίτι

Να κανω ενα πιο καλο καθαρισμα φωτα,πορτες,καλοριφερ στα υπνοδωματια μηπως αξιωθω και στρωσω αυτα σημερα,αυριο.

Να παω να αγορασω ενα καινουργιο χαλακι για το δωματιο του γιου μου

Να σιδερωσω

Να βαλω 2 πλυντηρια , ενα σκουρα της δουλειας του συζυγου και ενα σεντονια-πετσετες

Να κανω μια προετοιμασια για αυριανο φαγητο

Και βεβαια, διαβασμα με τον γιο μου, παιχνιδι και με τα δυο, ταισμα, μπανια, γαλατα,

παραμυθια (σημερα ειναι η μερα των παραμυθιων)

Εχουμε βγαλει ενα εβδομαδιαιο προγραμμα με δραστηριοτητες για μεσα στο σπιτι.

π.χ, την Δευτερα ειναι μερα επιτραπεζιων παιχνιδιων, την Τριτη είναι η μερα για χορο,τραγουδι,παντομιμα, την Τεταρτη εχουμε γηπεδο, την Πεμπτη εχουμε παραμυθια και σχολιασμο πανω σε συτα που διαβαζουμε,την Παρασκευη έχουμε κουκλοθεατρο, πετρα ψαλιδι χαρτι, μουσικες καρεκλες, οτι να ναι.

Τους ευχαριστει πολυ να ξερουν τι θα κανουν. Ενοειται οτι πολλες φορες εχουμε αλλαξει το προγραμμα για να παμε καπου η να ερθουν παιδακια στο σπιτι να παιξουν,.

Τα λεμε, παω να εκτυπωσω ισοζυγια μπλιαχ!!!

Kαλημερα σε ολη την παρεα!!

Καταρχην Χρονια Πολλα στο φιογκακι μας να ειναι παντα γερος,ευτυχισμενος και τυχερος!

images?q=tbn:ANd9GcRM_O4Ctl8mitmwvTBiFiHwB6LdC7Q2JY0paiRUGjXDWU0qu7267A

Ευχαριστα νεα βλεπω και χαιρομαι,μπραβο Μαριαννα ευχομαι ολα να σας πανε καλυτερα απ'οτι φανταζεστε.

Γιωτα περαστικα σας και υπομονη,θα περασει κι αυτο.

Δεν θυμαμαι αλλα.....

Εμεις τελειωσαμε με το βαψιμο και εχουν στρωθει τα χαλια σε σαλοκουζινα τωρα μου μενει το παιδικο και η κρεβατοκαμαρα.

Περασαμε ενα πολυ ωραιο τριημερο με πολλες βολτες και καθολου δουλειες:mrgreen::mrgreen:

Εντωμεταξυ γραφοντας μου'ρχονται κι αλλα που διαβασα πριν...

Περαστικα σε ολες με τα πονεμενα δοντακια (Βασια χθες εκανα λουκανικοπιτακια και τα τυλιξα οπως μας ειχες δειξει παλια και σε σκεφτομουν,οι μικρες ξετρελαθηκαν).Εγω δεν εχω βγαλει ακομα κανεναν φρονιμητη ειμαι πολυ πιτσιρικι λετε ή αρνουμαι να φρονιμεψω?:mrgreen::mrgreen:

Δημητρα ευχομαι και σε σας καλο κουραγιο,ευχομαι ο μπαμπακας σου να το ξεπερασει οσο πιο ανωδυνα γινεται.:(

Τινα αν εχουν κανει κι αυτες γενεθλια σε παιδοτοπο θα ξερουν πως λειτουργει το συστημα και δεν θα παρεξηγηθουν:rolleyes:Εμενα μου φαινεται μια χαρα η προσκληση με πολυ ευγενεια και τακτ λες αυτο που θελεις να πεις.Οσο για τα υπολοιπα οπως λενε και τα κοριτσια η αδιαφορια ειναι που τσακιζει κατι τετοιους τυπους,μη σκας εχεις πολλους λογους να εισαι ευτυχισμενη εγω ξερω ηδη τρεις:P.

Φιλια σε ολες.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; εύχομαι όλα καλά σε όλες. καλή αρχή στη δουλίτσα ο άντρας σου μαριάννα.

άριςαννα για πες μου αρέσει πολύ το πρόγραμμα παιχνιδιού που έχεις/ πόσο είναι τα παιδιά σου; εμένα 3,5 χρονών κ 15 μηνών. δύσκολο να χω πρόγραμμα έ;

την τρίτη παίξαμε παζλ κ κάρτες μνήμης με τον μεγάλο αλλά δεν μας άφηνε η μικρή. χθές δεν είχαμε όρεξη κ είδαμε λίγο παιδικά.

θέλω να μου προτείνετε παιχνίδια για να μπορώ να απασχολώ κ τα δύο παιδιά μαζί. τα απογεύματα συνήθως είμαι μόνη μου με τα παιδιά στο σπίτι οπότε δεν παίζει κάποιος να απασχολεί τη μικρή για να ασχοληθώ εγώ μόνο με τον μεγάλο. έτσι έχω κ τα δύο κ καθόμαστε κάτω στο χαλί κ παίζουμε διάφορα αλλά η μικρή τα αρπάζει τα χαλάει γιατί λογικό είναι ότι ακόμα δεν ξέρει να παίζει κ ο μεγάλος νευριάζει κ χάνει την όρεξή του στην πορεία.

κορίτσια επειδή είστε αρκετές εδώ μέσα με παιδιά κ κάποιες έχουν κ ανάλογο επάγγελμα σας είναι ευκολο να πείτε τι κάνετε με τα παιδιά σας όταν είστε σπίτι;

εμείς παράδειγμα ξυπνάε τα μικρά γύρω στις 6,30 κ για 1 - 1,5 ώρα ασχολούμαστε με τα ταίσματα. να ετοιμάσω κάτι κ για τα δύο να ταίσω τη μικρή. άντε φτιάξε χυμό φυσικό άντε ξέπλυνε λίγο τα πιατικά. εγώ χθές για παράδειγμα χωρίς υπερβολές έκατσα να φάω ένα γιαούρτι γιατί είπα να κόψω σιγά σιγά τα έξτρα κ σηκώθηκα 6 φορές για να κάνω κ κάτι. ε στο τέλος ζεστάθηκε το γιαούρτι κ μου την έδωσε κ το πέταξα.

μετά αν έχουμε μπάνιο μου παίρνει γύρω στο τέταρτο για το κάθε παιδί να το μπανιαρίσω κ να το ντύσω.

αλλιώς παιχνίδι με ότι προκύψει αλλά δεν έχω ιδέες όπως προείπα για να απασχολώ κ τα δύο. αν πάω να παίξω με τον μεγάλο κ δώσω κάτι άλλο να ασχοληθεί η μικρη δεν πρόκειται έρχεται κ θέλει να πάρει αυτά που έχει ο μεγάλος. α κ τις κούκλες δεν τις θέλει τις πετάει.

τέλεια θα μου γίνει αγοροκόριτσο. όπως είμουνα κ εγώ. έπαιζα στο νηπιαγωγείο κ στο δημοτικό πόλεμο με τα αγοράκια. με κούκλες έπαιξα όταν ο αδελφός μου μεγάλωσε κ δεν έπαιζε άλλο με παιχνίδια.

φτάνει δεν γράφω άλλα...

πάμε σε ένα άλλο θέμα. έχω ένα παιδικό χαλί της βιοκαρπέτ με φιγούρες του μίκυ κ τις παρέας τού. λοιπόν το χαλί αυτό πλύθηκε με ζεστό νερό κ ξύδι κ τα χρώματα ξέβαψαν κ είμαι να σκάσω. έχει βγει το μαύρο πάνω στο γαλάζιο το κόκκινο πάνω στο κίτρινο κ γενικώς φαίνεται σαν λερωμένο. πήρα χθές να το κάνω με καρπέξ αλλά τίποτα δεν βγαίνει. το λυπάμαι να το πετάξω. λέτε να υπάρχει λύση; εγώ δε νομίζω.

ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΓΛΥΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΔΩΣΤΟΥ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!! :mrgreen:

Σε πάρτυ του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου δεν ξέρω ποιος θα ήθελε να έρθει...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σας ευχαριστω πολυ ολες για την δουλεια!

Αυτη τη στιγμη εχει παει να υπογραψει! Το πιστευετε οτι δεν το 'χουμε συνηδητοποιησει ακομη????? Κοιταζομαστε και χαμογελαμε! Ωρες ωρες το ξεχναω κιολας προς στιγμην και μολις το ξαναθυμαμαι γεμιζω χαρα!

Αυτη η δουλεια για εμας ηταν πολυ σημαντικη. Να σημειωσω οτι απολυθηκε ενα μηνα πριν γεννησω την μικρη, και τα μονα μεροκαματα που εκανε απο τοτε ηταν αυτο το καλοκαιρι σερβιτορος, και τωρα το χειμωνα δεν θα εχει κοσμο στο χωριο και δεν θα μπορουσε να συνεχισει, τωρα ομως ετσι οπως μας εκατσε θα δουλεψει μεχρι το επομενο καλοκαιρι στο δημο και μετα αν δεν εχει βρεθει κατι αλλο δεν αγχωνομαστε γιατι μπορει να ξαναπαει σερβιτορος ;) τον επομενο χειμωνα θα εχει και ελιες εδω στο χωριο για μεροκαματα, αρα ακομα και αν παλι δεν εχει βρεθει κατι αλλο, παλι καλυμενοι θα 'μαστε ;) δηλαδη μιλαμε οτι ετσι οπως τα υπολογιζουμε εχουμε "σωθει" για περισσοτερο απο εναν χρονο (καλως εχοντων των πραγματων, καλα να 'μαστε πρωτα απ'ολα και εχει ο Θεος μεχρι τοτε!!!)

εχτες:

εβαλα ενα πλυντηριο

ποτισα τα παντα

ανοιξα να αερισω

εβγαλα τα σεντονια απο το παιδικο (το δικο μας δεν προλαβα ολη μερα :evil: )

αερισα τα μαξιλαρια και τις κουβερτες τους

απλωσα εξω το πλυντηριο

εβγαλα και την απλωστρα εξω

μαζεψα κατι λιγα στεγνα

εβαλα ενα ακομη πλυντηριο

καθαρισα τα ψαρια

τα εβαλα στον φουρνο με σκορδο-λεμονι-ριγανη

εβρασα πατατες

εφτιαξα μια πατατοσαλατα (αυτοσχεδια) με ψιλοκομμενα πατατες-κρεμμυδι-ντοματα και λαδι

ετοιμασα το μεσημεριανο του μικρου για το σχολειο και το εστειλα

κατσαμε να φαμε εγω με τη μικρη

μαζεψα τραπεζι και το καθαρισα

κοιμησα τη μικρη

απλωσα το πλυντηριο

επλυνα λιγα πιατικα (δεν προλαβα ολα γιατι ξυπνησε γρηγορα :evil: )

μαγειρεψα για τον συζυγο πατατες με αυγα τηγανητα (δεν τρωει τα ψαρια)

εστρωσα (επιτελους) τα καθαρα σεντονια στο παιδικο :rolleyes:

ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στο παρτυ μιας φιλης μας που εγινε 7 -περασαμε σουπερ!!!

Και εδω θελω να πω τη γνωμη μου για κατι, μην παρεξηγηθω, απλως υπενθυμιζω.

Κοριτσια οσες δεν μπορειτε για οικονομικους λογους να κανετε "πολλα" για το παρτυ των παιδιων σας, σκεφτητε τα παρτυ που καναμε εμεις μικροι!

Ετσι ηταν και χτες-ολα απλα, σπιτικα και κλασσικα! Το φαγητο τοστακια και κεφτεδακια και πιτσα! Η τουρτα απλη, απο τα χερακια της μαμας και σκετη ροζ, σας πληροφορω οτι την ειδαμε για 2' οσο διηρκησε το τραγουδακι και μετα την τσακισαμε! Ο στολισμος-ποιος στολισμος? Ροζ ρανερ στο τραπεζι και πολλα πολλα ΠΟΛΛΑ μπαλονια! Δωρακια για τους καλεσμενους? Καραμελιτσες που πεφταν "βροχη" και τρεχαν να τις μαζεψουν, και επειτα ο καθενας επαιρνε σπιτι του το μπαλονι του! Ο γιος μου απο την ωρα που ξυπνησε μεχρι να φυγει σχολειο με το μπαλονι επαιζε! Ολα τα παιδια επαιξαν χορεψαν γελασαν τρελά!

Η καλη παρεα και η διαθεση ειναι που μετραει!!! Παιζανε"dancing with the stars"με μουσικη απο το ραδιο, καναν ομαδες που ο καθενας πεταγε ενα λεμονι(ουτε καν μπαλακι!!!!) με την μπλουζα του στον αντιπαλο! Και πολλους πολλους γυρους μουσικες καρεκλες (απο το ραδιο παλι) !!!!!!

Νομιζω (χωρις παρεξηγηση, ετσι?) οτι οι πολεις, οι ρυθμοι ζωης, η ποικιλια που δινεται πια απο τα μαγαζια, εχουν αλλαξει τον τροπο που γινονται πια τα παιδικα παρτυ :?

Ολα στο χερι μας ειναι ;) (και στη φαντασια μας! :D )

ping.php?iid={2C6BAAEE-08D8-4D1D-8D82-707E27F5E1D3}&nid=dlc&idate=2013-07-24&testgroup=1

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...