Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, μια έρώτηση: τα βιταξέκια που τα βάζετε σε χλωρίνη - με νερό φαντάζομαι ε?- γιατί το κάνετε αυτό? Μετά ας πούμε απολυμαίνονται και ξαναχρησιμοποιούνται σαν καινούργια?Με ενδιαφέρει γιατί εγω συνήθιζα να τα πετάω σύντομα με αποτέλεσμα να ξοδεύω πολλά σε βετέξ και δεν λέει...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα, μια έρώτηση: τα βιταξέκια που τα βάζετε σε χλωρίνη - με νερό φαντάζομαι ε?- γιατί το κάνετε αυτό? Μετά ας πούμε απολυμαίνονται και ξαναχρησιμοποιούνται σαν καινούργια?Με ενδιαφέρει γιατί εγω συνήθιζα να τα πετάω σύντομα με αποτέλεσμα να ξοδεύω πολλά σε βετέξ και δεν λέει...

Nαι απολυμαίνονται αλλά το πιο σημαντικό είναι να τα απλώσεις να στεγνώσουν μετά.:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας και πάλι.:).Το πρωί βγήκαμε για δουλειές και για καφεδάκι οικογενειακώς και το καταευχαριστηθήκαμε όλοι.Τι υπέροχος καιρός!!!

Πήγα κομμωτήριο και φρεσκάρισα λίγο τα μαλλια μου γιατί δεν είχα μείνει ευχαριστημένη από το προηγούμενο κούρεμα και έτσι τώρα έχω περιποιημένο κεφαλάκι:tongue::tongue::D

Τηγανισα πατάτες για το μεσημερι και έκανα λίγες δουλίτσες.Εβαλα σκούπα,καθάρισα καλά καλά νεροχύτη και πάγκους,τίναξα και ξαναέστρωσα τα ριχτάρια και έτσι είμαι τακτοποιημένη:-).Εκανα μπάνιο το παιδάκι μου,έκανα και εγώ,έβαλά τις μασκες ,τις κρέμες μου και πάω να βάλω καφεδάκι και να φτιάξω τα νύχια μου.:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

miamama ωραιες οι συνβουλες σου βοηθανε.

εγω κοριτσια το εριξα στην κηπουρικη, αγορασα λουλουδακια και εφτιαξα τις ζαρτινιερες, οχι ολες αλλα αρκετες. εκανα ομως ενα μπαλκονι αστα να πανε, το καθαρισα καπως αλλα θελει πολυ δουλεια γιατι αδειασα ολες τις γλαστρες και ανακατεψα το παλιο χωμα με καινουργιο που πηρα. εδειξαν ομως ομορφα τα νεα φυτα με τα λουλουδακια τους ανθησμενα.

οσο για το θεμα με τα βαφτηστηρια εχω και γω ενα αλλα καθε που παω αγοραζω και για το αλλο. μου ειναι δυσκολο να παω μονο για το ενα. μονο λαμπαδα δεν περνω στο αδερφακι του, ολα τα αλλα τα περνω.

Αυτό είναι στο πρόγραμμα των επομένων ημερών.Θέλω να πάρω μία μικρή τριανταφυλίτσα για τη βεράντα μου και μία μεγαλύτερη γλάστρα για να μεταφυτευσω ένα μπεντζαμιν και γιατον κήπο μου φυτώρια φράουλας και 2-3 τριανταφυλλιές.Ανυπομονώ...:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα αγαπητό παρεάκι, chrifili να σου ζήσει το μωράκι σου!!! :D το σπίτι εννοείται θα περάσει σε δεύτερη μοίρα τώρα, επιστράτευσε όσους μπορείς για βοήθεια - παππουδογιαγιάδες, φίλες, γειτόνισσες :) α! Και δούλεψε όσο μπορείς την κατάψυξη, έτσι θα έχεις τον καθημερινό βραχνά του φαγητού υπό έλεγχο..

Χρύσα κι εγώ προβληματίζομαι, γιατί η νονά μας είναι δύσκολα οικονομικά, όπως όλοι βέβαια και δεν θέλω να τη φέρω σε δύσκολη θέση με δώρα που ίσως δεν μπορεί να ανταποδόσει..Συμφωνώ με την Ειρήνη, το δώρο σου να είναι συμβολικό συν κάτι για το μωρό. Εξαρτάται βέβαια κι απ΄ τη σχέση σας, αν είστε κολλητές δηλαδή..Εγώ για τη νονά μας τελικά παράγγειλα ένα photo book της βάφτισης που της το χρωστούσα από πέρσι και για τα παιδιά της θα πάρω κάτι μικρό απ΄ τα Zara..

Και εγώ δεν έχω σκοπό για κάτι καλό,είτε είχα λεφτά είτε όχι νομίζω πως κάνοντας μεγάλο δώρο την αναγκάζω να κάνει κάτι μεγαλύτερο σαν νονά.Θα κοιτάξω για κάτι όμορφο για να βάλω μέσα τα γλυκά,έχουμε και οι δύο άλλωστε τρέλα με το αμπαλάζ.και ίσως κανά μπλουζάκι η μικρό παιχνίδι για τον μικρό.Θα κάνω μία ερευνα αγοράς και θα καταλήξω.Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό είναι στο πρόγραμμα των επομένων ημερών.Θέλω να πάρω μία μικρή τριανταφυλίτσα για τη βεράντα μου και μία μεγαλύτερη γλάστρα για να μεταφυτευσω ένα μπεντζαμιν και γιατον κήπο μου φυτώρια φράουλας και 2-3 τριανταφυλλιές.Ανυπομονώ...:-):-)

πριν απο λίγο ξεφύλλιζα το φυλλάδιο του leroy... και ζαχάρωνα κάτι ωραίες γλαστρούλες και φυτά, αν και δεν είμαι και πολύ σχετική με το σπορ θα τολμήσω :) συγκεκριμένα μια που μαλλον εσυ είσαι σχετική θέλω να παρω ενα γκολντ κρεστ - ειναι εξωτερικου χώρου σωστα? αντεχει? πρεπει να προσέξω κατι ιδιατερο?

πριν απο λίγο ξεφύλλιζα το φυλλάδιο του leroy... και ζαχάρωνα κάτι ωραίες γλαστρούλες και φυτά, αν και δεν είμαι και πολύ σχετική με το σπορ θα τολμήσω :) συγκεκριμένα μια που μαλλον εσυ είσαι σχετική θέλω να παρω ενα γκολντ κρεστ - ειναι εξωτερικου χώρου σωστα? αντεχει? πρεπει να προσέξω κατι ιδιατερο?

Δεν έχω τέτοιο φυτό και δεν γνωρίζω πολλά.Είναι εξωτερικού χώρου σίγουρα και απ'όσο ξέρω αυτόυ του είδους τα φυτα δεν χρειάζονται πολύ νερό.Κάνε μια ερευνα στο γοογλη να δεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.Αυτό κάνω πάντα πριν αγοράσω κάποιο φυτό.Γενικά για όλα τα φυτά αυτό που προσέχω είναι να είναι σε καλή κατάσταση οπτικά ωστε να αποφύγω πιθανές ασθένειες και στα λουλούδια που έχουν ανθη,να έχουν μπουμπόυκια και όχι πολλά ανθισμένα λουλούδια για να χαίρομαι για μεγαλύτερο διαστημα την ανθοφορία τους.:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Δεν έχω τέτοιο φυτό και δεν γνωρίζω πολλά.Είναι εξωτερικού χώρου σίγουρα και απ'όσο ξέρω αυτόυ του είδους τα φυτα δεν χρειάζονται πολύ νερό.Κάνε μια ερευνα στο γοογλη να δεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.Αυτό κάνω πάντα πριν αγοράσω κάποιο φυτό.Γενικά για όλα τα φυτά αυτό που προσέχω είναι να είναι σε καλή κατάσταση οπτικά ωστε να αποφύγω πιθανές ασθένειες και στα λουλούδια που έχουν ανθη,να έχουν μπουμπόυκια και όχι πολλά ανθισμένα λουλούδια για να χαίρομαι για μεγαλύτερο διαστημα την ανθοφορία τους.:wink:

γοογλης θα πέσει οπωσδήποτε, αλλά έχω καταφέρει να "ξεκάνω" ακόμα και φυτά που διάβαζα ότι αντέχουν :-P... ευχαριστώ για τις συμβουλές:!:

Διαφημίσεις

4 U_ δικιά μου είσαι εσύ!!έχω ξεκάνει φυτά....ουυυ

μέχρι κάκτο!!!

που και που μου αντέχουν,πετούνιες και τριανταφιλλίτσες σώζω μερικές φορές!!

συναδελφισσα!!!! και εγώ κάκτο :rolleyes:...

καθε φορά που αγοράζω φυτό ο αντρας μου αρχίζει τα στοιχήματα, πόσο θα αντέξει....

επιτυχία βρήκα σε ζαμιοκούκλα και πόθο! και τα 2 εσωτερικου χώρου και αντεχουν !!! Εχω 2 απο το καθένα σπίτι, ε δεν μπορώ να γεμίσω τον κόσμο με αυτά τα 2 θέλω και ποικιλία τρομάρα μου:lol:

Παρεάκι μου... τι κάνετε?

Εμείς ξαπλώσαμε λιγάκι... χαλαρώσαμε, το χαμε ανάγκη και όρεξη.. ;)

Βγήκα πριν λίγο, εφοδιάστηκα με πολεμοφόδια για το βραδάκιι (τυρογαριδάκια, φουντούνια, σοκολάτες, dvd) γιατί το βράδυ έχει προβολή! :tongue:

Ο φιόγκος θα δει για 1.000 φορά το Shrek και εμείς ένα dvd.. ;)

777885dugw57gt25.gif

Σε νιώθω Μυρτούλα μου!

Και επειδή και εγώ δεν θέλω ούτε έχω για να ξοδεύω "πολλά", τα βάζω ανά κατηγορία σε μπωλάκια με νεράκι / χλωρίνη & υγρό πιάτων.

Οταν λέω ανα κατηγορία εννοώ αλλού της κουζίνας αλλού του μπάνιου. Τα αφήνω κάποιες ώρες, τα ξεβγάζω καλά με νεράκι και μετά τα απλώνω να στεγνώσουν! ;)

Διατηρούνται πολύ περισσότερο!

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας και πάλι.:).Το πρωί βγήκαμε για δουλειές και για καφεδάκι οικογενειακώς και το καταευχαριστηθήκαμε όλοι.Τι υπέροχος καιρός!!!

Πήγα κομμωτήριο και φρεσκάρισα λίγο τα μαλλια μου γιατί δεν είχα μείνει ευχαριστημένη από το προηγούμενο κούρεμα και έτσι τώρα έχω περιποιημένο κεφαλάκι:tongue::tongue::D

Τηγανισα πατάτες για το μεσημερι και έκανα λίγες δουλίτσες.Εβαλα σκούπα,καθάρισα καλά καλά νεροχύτη και πάγκους,τίναξα και ξαναέστρωσα τα ριχτάρια και έτσι είμαι τακτοποιημένη:-).Εκανα μπάνιο το παιδάκι μου,έκανα και εγώ,έβαλά τις μασκες ,τις κρέμες μου και πάω να βάλω καφεδάκι και να φτιάξω τα νύχια μου.:-):-)

Γεια σου ρε διδυμάκι μου, σιφουνα!!!!! :lol::lol:

Με γεια το μαλλί!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...