Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Συγχαρητήρια Μαριάννα! Επειδή ξέρω πως κάποιες από εσάς είχαν κάνει τα χαρτιά τους για τα 5μηνα, να ναι καλά η Μαριάννα που ειδοποίησε και έψαξα... Βγήκαν τα αποτελέσματα!

http://www.dikaiologitika.gr/2013103019096/theseis-ergasias/oaed-apotelesmata-koinwfelous-ergasias-pentamhna/menu-id-232.html

Εγώ φαίνεται πως είμαι απ τις τυχερές! Να δούμε βέβαια μετά τις ενστάσεις!

αν σου πω ότι το σκεφτόμουν πριν απο λίγο να το ψαξω ... ευχαριστούμε που το έβαλες :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και παλι!!!

Μαριαννα μου συγχαρητηρια, παντα τετοια ευχαριστα..

Ειρηνη μου δεν την πετυχαμε την μερα αλλα δεν πειραζει ευχες ειναι..θα επανελθουμε αυριο παλι..

Βασια ωραια που τακτοποιηθηκε το θεμα με το δοντι..

Ραβ ελπιζω να τελειωσεις και εσυ σημερα,να μην πονας τουλαχιστον..5 μπαλκονια ουαου..χαρα στο κουραγιο σου..

Χρυσα πωπω 2.5ωρες περπατημα..εγω μετα δεν θα μπορουσα να παρω τα ποδια μου..

Εχω τα καθημερινα τα της δουλειας,συν το αγχος της μικρης και το τι θα γινει.. Εχω κουραστει πολυ με αυτες τις εναλλαγες μαναδων..την Δευτερα θα ξεκινησει σταθμο και ελπιζω να βρουμε τους ρυθμους μας και να ξαναμπουμε στην καθημερινοτητα μας..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ 8ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!!!!!

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

ΚΑΝΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ!!

ΕΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

impression.php?pid=1005

Αντε μπράβο!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τον πρωην. Οπως μου θυμησε, μου το ειχε πει οτι θα αφιερωσει χρονο και κοπο να μου κανει την ζωη δυσκολη εαν τολμαγα και ζηταγα διαζυγιο... οποτε λεει, γιατι μου κανει εντυπωση? Με ειχε προειδοποιησει :(

αργα η γρηγορα θα βαρεθει ;) κανε υπομονη τα ιδια ειχε και η ξαδερφη μου μεχρι που βρεθηκε αλλη και ησυχασε.....:wink:

Διαφημίσεις

Πω-πω κορίτσια μου, μουρλαθήκαμε σήμερα με το διάβασμα. Τελειώσαμε σχετικά σύντομα με τα του σχολείο και στα αγγλικά...... πω-πω πόσα τους έχει βάλει... ακόμα προσπαθούμε.. το έπρηξα το παιδάκι! :roll::roll::roll:

777885dugw57gt25.gif

κοριτσάκια έκλεισα εισητηρια μέσω cheapis ειναι μέχρι σήμερα για την έκθεση 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ για ριξτε μια ματια...

Πάω σπιτι να μαγειρεψω και να ξαπλώσω τα αγορια έχουν κολυμβητηριο

Πρωτα ταχυδρομειο και φυσικα 2-3 εκκρεμοτητες που έχω

:) :)

Αδεια είχες Σοφάκι μου?

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Λοιπον,εμεις και σημερα κατσαμε μεσα για να παει καλυτερα ο μικρος και οντως ειναι,τα δεκατακια επεσαν,και το μπουκωμα παει καλυτερα!Σηκωθηκαμε το πρωι ειδα αγκαλιτσα στον καναπε σκουπι ντου,υστερα παιξαμε με πλαστελινες,και μπαλα ακουγοντας τραγουδακια!Ο μικρος ειχε κοτοσουπα απο χθες και για μας εκανα μια μακαροναδα.Τον ταισα,αλλαξα,εβαλα για υπνο και μαζεψα τα πλυμενα πιατικα και επλυνα κατι λιγα που ειχαν βγει,συμαζεψα ολο το σπιτι(εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου),χλωρινιασα το μπανιο και τωρα σας διαβαζω;)

4uακριβως το ιδιο προγραμμα φαγητου εχουμε!

Ειρηνακη μου νιωθεις τα κεφια σου καλυτερα?

Γιωτακι πως πας σημερα?

Ιρενε ποιος σε πειραξε????

Μυρτουλα,συμφωνω με την Ειρηνη,προσπαθησε να κανεις κατι να ανεβουν τα κεφια σου!

Τινα δεν θα σε παρεξηγουσα για την προσκληση,ειναι λιγο αυστηρη αλλα ολοι καταλαβαινουν,οσο για τον πρωην σου μην δινεις καμια σημασια και ετσι απλα θα γινει η δικη του ζωη δυσκολη αφου θα βλεπει οτι δεν μπορει να σε επειρεασει!

Αφροδιτακι ξεκουρασου!

Χρυσα 2.30 ωρες????Χαρας το κουραγιο σου!!!

Βασια μου μπραβο που ελυσες το θεμα με το δοντι!!

Ραντ 5 μπαλκονια?????????????Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω....

Περαστικά στο παιδάκι, Βουλάκι μου.

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ!!

impression.php?pid=1005

Επιτέλους, πολυ καλά νέα! Επιτέλους!

ΜΠΡΑΒΟ!! Καλή αρχή!

μμμμμμ μου μυρηζει θαυμα γευση:D αυτο το φαγητο το αγαππω πολυ...εγω το κανω και με μοσχαρακι ....

Σ' ευχαριστώ Μαρία μου.

Μπράβο Μαριάννα, καλή αρχή!

Να σας πω και το άλλο που προέκυψε σήμερα .... ΚΤΕΟ που πρέπει να περάσει το ένα απο τα 2 αυτοκίνητα.

Αν έχετε κάρτα ανεργίας στο όνομα που είναι και η άδεια του αυτοκινήτου σε μερικά έχει εκπτώσεις. Mr. Kteo που παμε εμείς απο 59 θα πληρώσουμε 40? ;) (βγήκε μια καλή δραστηριότητα για το παιδί)

Αχ.. εμείς έχουμε πρόστιμο γιατί δεν το έχουμε πάει ακόμα... :?

Εχω τα καθημερινα τα της δουλειας,συν το αγχος της μικρης και το τι θα γινει.. Εχω κουραστει πολυ με αυτες τις εναλλαγες μαναδων..την Δευτερα θα ξεκινησει σταθμο και ελπιζω να βρουμε τους ρυθμους μας και να ξαναμπουμε στην καθημερινοτητα μας..

Σε καταλαβαίνω.. πιέζεσαι ρε γμτ όταν βγαίνεις εκτός προγράμματος.. του προγράμματος που εσύ θέλεις, εσύ χρειάζεσαι και βολεύεσαι. Είναι δύσκολο...

Υ.Γ. Κορίτσια μου, RAV & 4U, μακάρι!!!!!! Αντε να φτιάξουν τα κέφια μας βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

κοριτσακια δεν σας εχω καλοδιαβασει.. αλλα βλεπω τυχερες!!! δουλιτσες μπραβο πολυ χαιρομαι.

κ εγω δουλευω αρκετα αυτες τις μερες,κουραση αλλα, εξτραδακια ευτυχως!

ειρηνη μου να χαιρεσαι τον ανθρωπακο σου παντα γερος κ τυχερος!

βασια κ βασιλικη περαστικα!!! για ποιον ποναει το δοντακι ομως δεν μας λετε?????

χαιρομαι γιατι εχω την εντυπωση απ τα γρηγορα που διαβασα οτι σας βρισκω ολες καλυτερα.

φιλακια.

Αλλη μια τυχερή εδώ ... επιφυλακτική για ενστάσεις όπως και η ravt

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑ

γελάω με την ανοησία μου! Δεν είμαι τυχερή τελικά!

Βιάστηκα και νόμιζα ότι η λίστα εχει τα ονοματα των επιτυχόντων αλλά η λίστα έχει τα ονοματα όλων και στο τελευταίο κουτάκι πρεπει να υπάρχει η λέξη ΕΠΙΤΥΧΩΝ (το οποίο δεν συμβαίνει στη δική μου περίπτωση!)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ

Κοπελιές, χτες έκανα εξέταση αίματος στην κόρη μου (3 ετων) και :

σιδηρος, φεριτινη, αιματοκριτης, αιμοσφαιρλινη, ολα κατω του φυσιολογικου, ειδικα ο σιδηρος ηταν 14. (φυσ.τιμες 30-160)

Η παιδιατρος μου συνέστησε σιδηρο σε χαπια και σιροπάκι για 3 μήνες το λιγότερο και βλέπουμε και καλύτερη διατροφή.

Εχει καμια παρόμοια εμπειρια ?

Το κρέας δεν το πολυτρώει,τι άλλο μπορω να της δίνω?

Εν τω μεταξύ , ο σίδηρος προκαλει δυσκοιλιοτητα ξερω, η κορουλα μου ειναι ηδη δυσκοιλια και λαχανικα φρουτα δεν πολυτρωει.

ωχ δυσκολο αυτο κι εμενα ο γιος μου δεν τρωει κρεας και πολα αλλλα :rolleyes:τρωει πολα φρουτα τα κανω χυμο..εξεταση αιματος δεν εκανα ακομα αλλα η παιδιατρος δεν βλεπει κατι υποπτο :|εμεις ακομα δεν καταφεραμε να κοψουμε και το θυλασμο αλλα τεληκα αυτο μαλον μας σωζει :rolleyes: οχι τιποτε αλλο αλλα αντε να του ανοιξω το στομα να του δωσω σιροπι :?

Διαφημίσεις

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

impression.php?pid=1005

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D με το καλο καο μονιμος:-D

τσα!

τι κανετε?

σημερα εφτασα μεχρι κερατσινι, με αμαξι φυσικα. ειμαι παρα πολυ κουρασμενη (αναμενομενο) αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι η ακαταστασια στο σπιτι, εχουμε χαρτια της δουλειας ,μπλοκακια κομπιουτερακια, χαρτια για το τροχαιο, χαρτια για την κληση κ διαφορα αλλα. κ ολα περιφερονται στο τραπεζακι του σαλονιου κ μετα πανε η πανω στο πασο η πανω στο ενυδρυο για να μην τα πιανει η μικρη κ μετα τα ξαναχρησιμοποιουμε κ παλι τουμπαλιν!!!!

κ αφου ξεκουραστηκα λιγακι κ ηπια καφε θα ξεκινησω συμμαζεμα κ αν προλαβω σκουπισμα (χαμος στο πατωμα), γιατι μετα πρεπει να κανω γραφικη δουλεια του αντρουλη που δεν μπορει.

επανερχομαι

Ελα Μαριαννα!! Μπραβο!!!

Ειναι και ο αδελφος μου μεσα!! Τον πηρανε και αυτον!!! :) :) Ευχαριστω που βαλατε το λινκ με τα αποτελεσματα!!

Ελπιζω Etoile μου γιατι τον τσιγγλαει η μητερα του. Τωρα θα μαθει και για το μωρο αναγκαστικα, τι να κανουμε... κοντευω 4ο δεν θα μπορω να το κρυψω για παντα... υποτιθεται σημερα θα υπογραφαμε...

Αυταααα

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

τσα!

τι κανετε?

σημερα εφτασα μεχρι κερατσινι, με αμαξι φυσικα. ειμαι παρα πολυ κουρασμενη (αναμενομενο) αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι η ακαταστασια στο σπιτι, εχουμε χαρτια της δουλειας ,μπλοκακια κομπιουτερακια, χαρτια για το τροχαιο, χαρτια για την κληση κ διαφορα αλλα. κ ολα περιφερονται στο τραπεζακι του σαλονιου κ μετα πανε η πανω στο πασο η πανω στο ενυδρυο για να μην τα πιανει η μικρη κ μετα τα ξαναχρησιμοποιουμε κ παλι τουμπαλιν!!!!

κ αφου ξεκουραστηκα λιγακι κ ηπια καφε θα ξεκινησω συμμαζεμα κ αν προλαβω σκουπισμα (χαμος στο πατωμα), γιατι μετα πρεπει να κανω γραφικη δουλεια του αντρουλη που δεν μπορει.

επανερχομαι

:roll::roll:

A καλά 4U... Στραβωμάρα... Για μένα λέω ε... Ούτε εγώ το πρόσεξα... Ούτε εγώ είμαι. Και αφού δεν είμαι επιτυχούσα σε προκήρυξη για Υποχρεωτικής εκπαίδευσης, στα Δευτεροβάθμιας δεν θα κάνω καν αίτηση...

Δεν πειράζει, κρίμα που το ανακοίνωσα στον σύζυγο και έφυγε για δουλειά χαρούμενος.

Γύρισα απ τον οδοντίατρο. Φυσικά είμαι μουδιασμένη και θα είμαι για ώρες ακόμα αλλά ελπίζω να κάναμε δουλειά. 3 δόντια στη σειρά παρακαλώ!

Πάω να κοιμίσω και να χαλαρώσω.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...