Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

4U συμφωνώ μαζί σου...και εγώ το ίδιο πρόγραμμα φαγητού τηρώ!!!

Τίνα εγώ θα επέλεγα να διαλέξω όσους είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν.....ή που θα κανόνιζα παραπάνω μενού και αν περισσέψει θα το έπαιρνα σπίτι....ή που θα έλεγα στον γιό μου να ρωτήσει φίλους του!

Εγώ πήρα την πανοραμική απο την οδοντίατρο που σας έλεγα και έκλεισα άλλο ραντεβού για Δευτέρα αλλου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4U τώρα που αρχίζουν διάφορες δραστηριότητες για Χριστούγεννα ενημέρωνε μας βρε κοπελιά γιατί τα χάνω, τα βλέπω αφού έχουν γίνει....ότι οικονομικό ή δωρεάν βάζε το εδώ να το βλέπουμε όπως είπε και η Ειρήνη!

Βασια μου αυτο ειναι το προβλημα. Ολοι οι φιλοι μας ηταν κολλητοι του πρωην μου. Δεν θα καλεσω κανεναν. Δεν με αφηνε να εχω φιλους, οποτε δεν ξερω κανεναν. Τα παιδια μου επαιζαν με τα παιδια των φιλων του και μονο, αυστηρα.

Τωρα ποιοι θα ερθουν, οπως ειπα καλω ολη την ταξη του, δεν ξερω κανεναν γονιο. Ειναι ομως ευκαιρια να γνωριστουν τα παιδια και να δεθουν λιγακι, ως τα νεα παιδια στην ταξη... και εγω λιγακι να καλοπιασω τους γονεις για ευνοητους λογους :-S

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

κοριτσάκια έκλεισα εισητηρια μέσω cheapis ειναι μέχρι σήμερα για την έκθεση 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ για ριξτε μια ματια...

Πάω σπιτι να μαγειρεψω και να ξαπλώσω τα αγορια έχουν κολυμβητηριο

Πρωτα ταχυδρομειο και φυσικα 2-3 εκκρεμοτητες που έχω

:) :)

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Λοιπον,εμεις και σημερα κατσαμε μεσα για να παει καλυτερα ο μικρος και οντως ειναι,τα δεκατακια επεσαν,και το μπουκωμα παει καλυτερα!Σηκωθηκαμε το πρωι ειδα αγκαλιτσα στον καναπε σκουπι ντου,υστερα παιξαμε με πλαστελινες,και μπαλα ακουγοντας τραγουδακια!Ο μικρος ειχε κοτοσουπα απο χθες και για μας εκανα μια μακαροναδα.Τον ταισα,αλλαξα,εβαλα για υπνο και μαζεψα τα πλυμενα πιατικα και επλυνα κατι λιγα που ειχαν βγει,συμαζεψα ολο το σπιτι(εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μου),χλωρινιασα το μπανιο και τωρα σας διαβαζω;)

4uακριβως το ιδιο προγραμμα φαγητου εχουμε!

Ειρηνακη μου νιωθεις τα κεφια σου καλυτερα?

Γιωτακι πως πας σημερα?

Ιρενε ποιος σε πειραξε????

Μυρτουλα,συμφωνω με την Ειρηνη,προσπαθησε να κανεις κατι να ανεβουν τα κεφια σου!

Τινα δεν θα σε παρεξηγουσα για την προσκληση,ειναι λιγο αυστηρη αλλα ολοι καταλαβαινουν,οσο για τον πρωην σου μην δινεις καμια σημασια και ετσι απλα θα γινει η δικη του ζωη δυσκολη αφου θα βλεπει οτι δεν μπορει να σε επειρεασει!

Αφροδιτακι ξεκουρασου!

Χρυσα 2.30 ωρες????Χαρας το κουραγιο σου!!!

Βασια μου μπραβο που ελυσες το θεμα με το δοντι!!

Ραντ 5 μπαλκονια?????????????Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω....

Διαφημίσεις

amelie για βάλε λίγο συνταγή από την ισπανική ομελέτα. με ενδιαφέρει τρελά. στείλτην σε πμ αν θέλεις. αλήθεια λές ότι είχες κλωσομηχανή μέσα στο σπίτι;σε διαμέρισμα; δεν μύριζε; θυμαμαι ότι κάτι είχα διαβάσει αλλά νόμιζα ότι είναι σε μονοκατοικία

ναι το χω λίγο το παράπονο τελευταία. διαβάζω τα νέα σας σχεδόν κάθε μέρα. απίστευτη εξάρτηση λέμε ε;

ευτυχισμένα γενέθλια τίνα κ καλά να περάσετε. να τα χαίρεσαι.

Ολοι το ίδιο κάνουμε κορίτσι μου. Καθημερινά εδώ. ;)

Αυτό που όταν περνάς καλά κάποιοι θέλουν να στο χαλάσουν πως μου τη δίνει...

Δεν σας έχω διαβάσει γιατί είμαι πολύ εκνευρισμένη και στεναχωρημένη από χθες

Θα το λήξω όμως το απόγευμα και θα συντονιστώ πιστεύω

Μην τους αφήνεις!

Τα γενέθλια του φιογκακίου λοιπόν είναι τη μέρα του χάλοουιν, ή αλλιώς τη μέρα της αποταμίευσης! Χρόνια του πολλά από σήμερα!

Πολύ σωστά! Γι αυτό και πέρσι του έκανα "Πάρτυ Τεράτων" στα γεννέθλιά του;)!

Σε πάρτυ του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου δεν ξέρω ποιος θα ήθελε να έρθει...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ πήρα την πανοραμική απο την οδοντίατρο που σας έλεγα και έκλεισα άλλο ραντεβού για Δευτέρα αλλου!

Από πόνο, πως είσαι?

Υ.Γ. Φάγαμε και διαβάζουμε... :roll:

777885dugw57gt25.gif

Νυσταζω απίστευτα αλλα δεν εχω ελπίδα για υπνο.Φαγαμε,μαζεψα το τραπέζι και τωρα που ο μικρος γραφει καθησα να χαζεψω και να σας διαβασω.

4U,αυτο το προγραμμα λέει για Δεκεμβρη.

Την ομελέτα ,και εγω με πατατες την φτιαχνω με τον ιδιο τροπο.Αλλες φορες στο φουρνο και αλλες στο αντικολλητικο τηγανι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ 8ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!!!!!

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

ΚΑΝΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ!!

ΕΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

impression.php?pid=1005

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ 8ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!!!!!

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

ΚΑΝΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ!!

ΕΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

impression.php?pid=1005

Μπράβο Μαριάννα μου συγχαρητήρια

Στο θέμα των χριστουγέννων, όσο πλησιάζει ο καιρός, θα βάλουμε ατζέντα με όλες τις δραστηριότητες που θα προσφέρονται λόγω της εποχής. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! :D:D

Ολοι θα θέλουμε να περάσουμε πολύ χρονο με τα βλασταράκια μας.

Να κεράσω? Μολις έγινε το φαγάκι μας:

PA300150_zps3e2e78ad.jpg

μμμμμμ μου μυρηζει θαυμα γευση:D αυτο το φαγητο το αγαππω πολυ...εγω το κανω και με μοσχαρακι ....

Διαφημίσεις

Μπαλκόνια (5 είναι τα άτιμα!), αυλή, σκάλα με τα παρελκόμενά τους, πεντακάθαρα! Αέρισα, έστρωσα κρεβάτια, τακτοποίησα τα σιδερωμένα και τώρα θα βάλω γλυκό φιρίκι να γίνει και θα ετοιμάσω και το φαγάκι μας.

5 ? κι εγω 5 εχω :rolleyes: πικρα το καθαρησμα,καθε μερα κι απο ενα

Νυσταζω απίστευτα αλλα δεν εχω ελπίδα για υπνο.Φαγαμε,μαζεψα το τραπέζι και τωρα που ο μικρος γραφει καθησα να χαζεψω και να σας διαβασω.

4U,αυτο το προγραμμα λέει για Δεκεμβρη.

Την ομελέτα ,και εγω με πατατες την φτιαχνω με τον ιδιο τροπο.Αλλες φορες στο φουρνο και αλλες στο αντικολλητικο τηγανι.

Δεν το διάβασες προσεκτικά λέει ότι αρχίζει 2 Νοεμβρίου!;)

Συγχαρητήρια Μαριάννα! Επειδή ξέρω πως κάποιες από εσάς είχαν κάνει τα χαρτιά τους για τα 5μηνα, να ναι καλά η Μαριάννα που ειδοποίησε και έψαξα... Βγήκαν τα αποτελέσματα!

http://www.dikaiologitika.gr/2013103019096/theseis-ergasias/oaed-apotelesmata-koinwfelous-ergasias-pentamhna/menu-id-232.html

Εγώ φαίνεται πως είμαι απ τις τυχερές! Να δούμε βέβαια μετά τις ενστάσεις!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μπράβο Μαριάννα, καλή αρχή!

Να σας πω και το άλλο που προέκυψε σήμερα .... ΚΤΕΟ που πρέπει να περάσει το ένα απο τα 2 αυτοκίνητα.

Αν έχετε κάρτα ανεργίας στο όνομα που είναι και η άδεια του αυτοκινήτου σε μερικά έχει εκπτώσεις. Mr. Kteo που παμε εμείς απο 59 θα πληρώσουμε 40? ;) (βγήκε μια καλή δραστηριότητα για το παιδί)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...