Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αύριο είναι Χρύσα μου αλλά Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :P:p

Πω πω... παιδί μου, αυτός δεν ήταν περίπατος... κούραση ήταν! :mrgreen: Μια ώρα ακόμα και θα έφτανες Αθήνα! χαχαχαχαχα

QUOTE]

χαχα!Αυτα τα γενεθλια δεν θα τα πετυχω ποτε!!:DΕιδα που εγραψαν οι υπόλοιπες οποτε λέω σημερα θα ειναι!:confused:

Ναι ξεκινησαμε για μικρη διαδρομη και γι'αυτο πήγα κιολας,δεν ειχα πολύ ορεξη σημερα ,αλλα η μια ειχε εμπνευση και μας πήρε και μας σηκωσε!

Εκοψα μελιτζανες να τηγανισω ,καθαρισα ρεγγα και εσβησα τους γιγαντες,.Θα φτιαξω τα μαλλια μου και θα ετοιμασω τραπέζι και τελος!

Βασω ,παραπονιαρα ,γραφε μας οταν μπορεις .Φιλακια!

Ραβ ,πολύ δουλεια ηταν αυτο!Καλή ξεκουραση τωρα.

Τινα ,υπομονη για τα δυσκολα,προφανως δεν μπορεις να το ανατρεψεις το ασχημο κλιμα.Δεν θα παρεξηγιομουν αλλα φαινεται υπερβολικο .Δεν μπορεις εσυ να τους πάρεις τηλεφωνο να δεις αν θα ερθουν?

4u,πολύ ζηλευω για αυτες τις εκδηλωσεις.Εμεις μαλλον θα ανεβουμε στο τελος του μηνα ,οπότε και θελω να πάω καπου τον μικρο,προφανως οχι χριστουγεννιατικο.Περαστικα σου.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοπελιές, χτες έκανα εξέταση αίματος στην κόρη μου (3 ετων) και :

σιδηρος, φεριτινη, αιματοκριτης, αιμοσφαιρλινη, ολα κατω του φυσιολογικου, ειδικα ο σιδηρος ηταν 14. (φυσ.τιμες 30-160)

Η παιδιατρος μου συνέστησε σιδηρο σε χαπια και σιροπάκι για 3 μήνες το λιγότερο και βλέπουμε και καλύτερη διατροφή.

Εχει καμια παρόμοια εμπειρια ?

Το κρέας δεν το πολυτρώει,τι άλλο μπορω να της δίνω?

Εν τω μεταξύ , ο σίδηρος προκαλει δυσκοιλιοτητα ξερω, η κορουλα μου ειναι ηδη δυσκοιλια και λαχανικα φρουτα δεν πολυτρωει.

amelie για βάλε λίγο συνταγή από την ισπανική ομελέτα. με ενδιαφέρει τρελά. στείλτην σε πμ αν θέλεις. αλήθεια λές ότι είχες κλωσομηχανή μέσα στο σπίτι;σε διαμέρισμα; δεν μύριζε; θυμαμαι ότι κάτι είχα διαβάσει αλλά νόμιζα ότι είναι σε μονοκατοικία

ναι το χω λίγο το παράπονο τελευταία. διαβάζω τα νέα σας σχεδόν κάθε μέρα. απίστευτη εξάρτηση λέμε ε;

ευτυχισμένα γενέθλια τίνα κ καλά να περάσετε. να τα χαίρεσαι.

Κοπελιές, χτες έκανα εξέταση αίματος στην κόρη μου (3 ετων) και :

σιδηρος, φεριτινη, αιματοκριτης, αιμοσφαιρλινη, ολα κατω του φυσιολογικου, ειδικα ο σιδηρος ηταν 14. (φυσ.τιμες 30-160)

Η παιδιατρος μου συνέστησε σιδηρο σε χαπια και σιροπάκι για 3 μήνες το λιγότερο και βλέπουμε και καλύτερη διατροφή.

Εχει καμια παρόμοια εμπειρια ?

Το κρέας δεν το πολυτρώει,τι άλλο μπορω να της δίνω?

Εν τω μεταξύ , ο σίδηρος προκαλει δυσκοιλιοτητα ξερω, η κορουλα μου ειναι ηδη δυσκοιλια και λαχανικα φρουτα δεν πολυτρωει.

είχε ο γιος μου αναιμία και πίναμε για ενα τρίμηνο σιροπάκι σίδηρο.....δεν είχαμε παρενέργειες.... θέλει συχνά κόκκινο κρέας, σπανάκι, φακές,βρώμη... αν μπορεις ρίχνε και σουσαμάκι μέσα στα φαγητά εχει πολύ σίδηρο..και ο χυμός πορτοκάλι βοηθάει στην απορρόφηση

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεε σου λέω, μπεεεεεεεεεεεεεεεεε! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμείς χθες φασολάδα και σήμερα κοτοπουλάκι κοκκινιστό στο φούρνο, με κοφτό μακαρονάκι {επίσης στο φούρνο}. :wink:

Γιατί παιδί μου? Του χουν λείψει?

Εμείς φάγαμε στο Ζάχο, τη Δευτέρα, μετά από.... περίπου 2 μήνες.

4γιου, προσπαθείς να τρώτε λιγότερο κρέας μάλλον, ε; Πονεμένη ιστορία... το αγόρι μου είναι ορκισμένος κρεατοφάγος, εγώ τον γνώρισα σχεδόν χορτοφάγος και με έχει παρασύρει ρε γαμώτο! Έχω ήδη αρχίσει να αραιώνω το κρέας αλλά έχουμε δρόμο ακόμα.

Μάλλον θα ήθελε μερα παρα μέρα κρέας! :) 2 φορές το μήνα τρώμε σουβλάκι το περισσότερο... το θέμα του αν και δεν το ομολογεί πάντα είναι το κρέας :mrgreen:

Αmelie, όχι δεν προσπαθώ, το εφαρμόζω!:D

Όταν με γνώρισε ο σύζυγος ήμουν ήδη μια δεκατία χορτοφάγος. Αντί να με παρασύρει τον παρέσυρα εγώ στη χορτοφαγία για 2 χρόνια. Μετά τον πρώτο μήνα το παραδέχτηκε σε όλο τον κόσμο ότι αισθανόταν πολύ καλύτερα...... κάποια στιγμή απλά άρχισε να ξανατρώει αλλά 2-3 φορές / εβδομάδα (κόκκινο κρέας) και όχι όπως παλιά που μπορεί να ήταν και κάθε μέρα!!!

Εγώ μερικά χρόνια αργότερα αρχισα με 2-3 μπουκίτσες μια φορά την εβδομάδα γιατί το επέβαλλε η υγεία μου....

Ακόμα και σήμερα η μερίδα κρέατος που θα φάω στο γεύμα μου θα είναι λίγες 5-6. Μόνο ψάρι τρώω λίγο περισσότερο ;) Στο σπίτι μας και ειδικά απο τότε που γεννήθηκε το παιδί μας προσέχω παρα πολύ τη διατροφή μας.

1 φορά την εβδ. κόκκινο κρέας - μόνο μοσχάρι

1 φορά την εβδ. λευκό κρέας - κοτόπουλο (ή γαλοπούλα για αλλαγή)

2 φορές την εβδ. ψαρι. Η μια πάντα Σαββατο με ζυμαρικά (ψάρι ή θαλασσινά ;)

Τις υπόλοιπες λαδερά, όσπρια, ζυμαρικά, ομελέτα κλπ.... :D

Διαφημίσεις

Αυτό που όταν περνάς καλά κάποιοι θέλουν να στο χαλάσουν πως μου τη δίνει...

Δεν σας έχω διαβάσει γιατί είμαι πολύ εκνευρισμένη και στεναχωρημένη από χθες

Θα το λήξω όμως το απόγευμα και θα συντονιστώ πιστεύω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω κοριτσακια μου !

Τα πρασινα (σκουρα) λαχανικα και οι φακες εχουν σιδηρο. Υπαρχουν δυο ειδη: Ο σιδηρος του αιματος λεγεται αιμοδυναμικος. Αυτος υπαρχει σε ο,τι εχει αιμα (κοινως, τα κοκκινα κρεατα). Δεν επιρρεαζεται απο την ταυτοχρονη προσληψη ασβεστιου.

Μετα υπαρχει και ο σιδηρος που υπαρχει σε λαχανικα και φρουτα (πχ. φακες, βερυκοκα) ο οποιος ομως επιρρεαζεται απο την ταυτοχρονη προσληψη ασβεστιου οπως και ο σιδηρος σε ταμπλετες και σιροπια.

Δυο ωρες πριν και δυο ωρες μετα, οχι ασβεστιο.

Για καλυτερη απορροφηση συνδιαζεται με βιταμινη D και μαγνησιο.

Αυταααα :) ελπιζω να βοηθησα!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Επισης ευχαριστω πολυ για την σχολια σας για την προσκληση.

Χρυσα, περισυ ειχα καλεσει 20 παιδακια και ηρθαν 4 :shock:

Προπερσυ ειχα καλεσει 11 και ηρθαν 21!! Δεν ειχα ουτε φαγητο, ουτε τιποτα γιατι κανεις δεν με ενημερωσε. Ε φετος, ιδιως επειδη αν πω 20 και ερθουν 4 θα με χρεωσουν για 20, θα ειμαι λιγο υπερβολικη. Πως αλλιως? Το ξερω, ειναι λιγακι αυστηρο αλλα πρεπει να ξερω εστω στο περιπου. Πληρωνουν ΚΑΙ οι γονεις αυτην την φορα και τα αδελφακια.

Δυστυχως ειμαστε ολοκαινουριοι στο σχολειο και δεν ξερω καμια μαμα δεν εχω κανενα τηλεφωνο. Εννοειται τα παιδακια που τα ξερω προσωπικα, θα τους το πω και θα τα ρωτησω (ξαδερφακια κτλ).

bPp7p3.png

Xkx4p3.png

Αφροδίτη, είναι προφανές ότι ο οργανισμός σου απαιτεί να ξεκουραστεί! Κάνε του το χατήρι λοιπόν :) Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός, σίγουρα σημαντικότερος από τις δουλειές του σπιτιού!

Και να μην ήθελα να κοιμηθώ, το σώμα μου δεν σήκωνε και πολλά!

Το φαγητό σκεφτόμουν αλλά ξύπνησα πρωί πρωί φρέσκια και πρόλαβα μια χαρά!

έχω καιρό να σας γράψω δεν με αναζήτησε κ καμία, διαβάζω τα πάντα όμως.

εύχομαι λοιπόν

%25CE%25A0%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2599%25CE%259A%25CE%2591.gif

σε όσες το χρειάζονται

HappyBirthday10.gif

στο φιογκάκι

1630250j6birsw223.gif

στα νέα μέλη

1e.jpg

γλυκιά αναμονή σε όλες

&

have-a-nice-day047.gif

ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣ

Αχ !! Ποσο δικαιο εχεις!!!

:) :) :)

Διαφημίσεις

Τι είδους σκονη είναι? Ειναι αυτή η "ψιλή" ή είναι πιο "γεμάτη"? Δηλαδή έχει και "διάφορα" από δω και από κει?

Αν είναι ψιλή τότε είναι η σκόνη που κυκλοφορεί στη γειτονιά σας {οπως το λέω εγω}

Αν είναι πιο γεμάτη, τότε κάτι "βγάζει" και στα γεμίζει. Οπως σωστά είπες ριχτάρι, κουβέρτα, αργότερα το χαλί κτλ.

Πάντως, όπως και να έχει, θεωρώ εξοντωτικό το να ξεσκονίζεις κάθε μέρα και το να σκουπίζεις μέρα παρά μέρα.

Δεν πειράζει βρε κοριτσάκι μου...μην πιέζεσαι τόσο. :)

Ω ναι!!! Θα πάμε!!!! ;)

Σίγουρα και εμεις μεσα ειμαστε!!!

Θελω τα γενέθλια μου να ειναι σουπερ και μοναδικά!!!

Τα γενέθλια του φιογκακίου λοιπόν είναι τη μέρα του χάλοουιν, ή αλλιώς τη μέρα της αποταμίευσης! Χρόνια του πολλά από σήμερα!

Βίκυ, με τα κοτοπουλάκια ήμασταν σε μονοκατοικία, ναι, αλλά δεν πρέπει να είναι στο σπίτι. Δεν ξέραμε τότε και δεν είχαμε άλλη επιλογή!

Η τορτίγια:

Τηγανίζεις πατάτες, να μη γίνουν ξεροψημένες όμως, τις κρατάς στο πλάι. Μετά τσιγαρίζεις σε χαμηλή φωτιά ένα κρεμμύδι (και αυτό να μην ξεροψηθεί), εγώ βάζω και σκόρδο 2-3 σκελίδες ολόκληρες και τις αφαιρώ μετά. Βάζεις και τις πατάτες και ρίχνεις τα αυγά χτυπημένα. Σήμερα έβαλα 8. Το σημαντικό είναι να είναι χοντρή και να έχεις αντικολλητικό σκεύος! Βάζω καπάκι, και την αφήνω σε χαμηλή φωτιά. Όταν δεν έχει πια ζουμιά βάζω ένα μεγάλο πιάτο από πάνω, την τουμπάρω και τη βάζω να ψηθεί και από την άλλη. Είναι πολύ νόστιμη αν και λίγο ανθυγιεινή λόγω τηγανιτής πατάτας (την κάνω σπάνια). Στην Ισπανία την τρώνε σε σάντουιτς, σκέτη. Είναι τέλεια και κρύα.

Τίνα, για την πρόσκληση, μαζί σου. Αν παρεξηγηθεί κανείς, τι να κάνουμε! Μάλλον θα παρεξηγούνταν ούτως ή άλλως! Πάντως νομίζω ότι ενδέχεται να σκάσει κόσμος χωρίς να έχει ειδοποιήσει. Μήπως να μην έβαζες μέρος/ώρα στην πρόσκληση ώστε να αναγκαστούν να σε πάρουν για να μάθουν πού είναι!! Αστειεύομαι, μη δίνεις σημασία! Ο πρώην σου είναι περίπτωση, ε; Πολύ παιδιάστικη συμπεριφορά. Συμφωνώ με Άρης-Άννα, προσπάθησε να μην του δείχνεις ότι ταράζεσαι (δύσκολο, το ξέρω). Επικεντρώσου στα παιδάκια σου και τον καλό σου. Επίσης, χρήσιμες οι πληροφορίες για το σίδερο, νόμιζα ότι πάντα μπλοκάρεται η απορρόφησή του από το ασβέστιο.

4γιου, μπράβο για το μενού, ωραία τα έχεις οργανώσει! Πρέπει να σταματήσω να είμαι τόσο υποχωρητική μάλλον!

Ειρήνη84, μην τους κάνεις το χατήρι, μη στεναχωριέσαι!

Ειρήνη-μανούλα, έτσι ήταν κι ο δικός μου ο μπαμπάκας... δεν καθόταν σε ένα σημείο, πάντα κάτι έπρεπε να κάνει! Παλαιάς κοπής, όπως λες!

Φιλιά κορίτσια!

http://entertainment.in.gr/html/ent/221/ent.156221.asp

ήθελα πολύ να παμε πέρυσι αλλά δεν βρίσκαμε θέση... Χάρηκα τόσο που το ξανακάνουν!

χρύσα να μια ιδέα για όταν θα είστε εδώ .. κάτι εντελώς διαφορετικό ;)

Δηλαδη Ειρηνη γεννησες 14 ημερες πριν απο εμενα??

Χε χε!! Καλοοοοο :)

4 γιουδακι, καλο ακουγεται!!!! Λες να τους παω?

bPp7p3.png

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...