Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

και χτες τους έκανα φακές :tongue:

θα τους κάνω να βελάξουν στο τέλος :mrgreen:

αύριο όμως.... Ψάρι!

Ο σύζυγος περνά έξω απο σουβλατζίδικο και του πετάγονται τα μάτια έξω:mrgreen:

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεε σου λέω, μπεεεεεεεεεεεεεεεεε! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμείς χθες φασολάδα και σήμερα κοτοπουλάκι κοκκινιστό στο φούρνο, με κοφτό μακαρονάκι {επίσης στο φούρνο}. :wink:

Γιατί παιδί μου? Του χουν λείψει?

Εμείς φάγαμε στο Ζάχο, τη Δευτέρα, μετά από.... περίπου 2 μήνες.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σούπερ Τεχνόπολις, θα πάμε και θα παραπάμε γιατί σκοπεύω να ζητήσω το υπόλοιπο της άδειας μου Χριστούγεννα.

Στο θέμα των χριστουγέννων, όσο πλησιάζει ο καιρός, θα βάλουμε ατζέντα με όλες τις δραστηριότητες που θα προσφέρονται λόγω της εποχής. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! :D:D

Ολοι θα θέλουμε να περάσουμε πολύ χρονο με τα βλασταράκια μας.

Να κεράσω? Μολις έγινε το φαγάκι μας:

PA300150_zps3e2e78ad.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Μπαλκόνια (5 είναι τα άτιμα!), αυλή, σκάλα με τα παρελκόμενά τους, πεντακάθαρα! Αέρισα, έστρωσα κρεβάτια, τακτοποίησα τα σιδερωμένα και τώρα θα βάλω γλυκό φιρίκι να γίνει και θα ετοιμάσω και το φαγάκι μας.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ειρήνη, λεβεντιά ο ντάντι σου, ε; Τίποτα δεν τον πτοεί! Πάντα γερός να είναι.

Τέλειο φαγάκι, μιαμ!

Άρης17Άννα14, είχα κι εγώ πρόβλημα με τη σκόνη όταν έμενα σε ισόγειο. Καλά, εκεί κάποια φάση (ίσως θυμούνται κάποιες κοπέλες που το είχα γράψει) είχαμε κλωσσομηχανή και μωρά κοτοπουλάκια σε ένα δωμάτιο δίπλα στο σαλόνι και καθόταν σκόνη λίγη ώρα μετά το ξεσκόνισμα! Καλά, το τελευταίο το λέω για να σε παρηγορήσω, αφού μάλλον (!!) δεν έχεις κοτοπουλάκια στο σπίτι!! Μετά που μετακόμισα σε άλλο σπίτι στο δεύτερο όροφο (και χωρίς κοτόπουλα!!) είδα μεγάλη διαφορά στη σκόνη. όπως λες, κάνε και λίγο τα στραβά μάτια! :)

Μυρτούλι, έχει δίκιο η ειρήνη, πρέπει να βρεις τον τρόπο να νιώσεις καλύτερα. πολλά πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό μας. Μπορούμε όμως πάντα να επιλέγουμε τον τρόπο που αντιδρούμε στα διάφορα που μας συμβαίνουν και να βρίσκουμε τρόπους να μας φτιάχνουμε το κέφι!

4γιου, προσπαθείς να τρώτε λιγότερο κρέας μάλλον, ε; Πονεμένη ιστορία... το αγόρι μου είναι ορκισμένος κρεατοφάγος, εγώ τον γνώρισα σχεδόν χορτοφάγος και με έχει παρασύρει ρε γαμώτο! Έχω ήδη αρχίσει να αραιώνω το κρέας αλλά έχουμε δρόμο ακόμα.

Αφροδίτη, είναι προφανές ότι ο οργανισμός σου απαιτεί να ξεκουραστεί! Κάνε του το χατήρι λοιπόν :) Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός, σίγουρα σημαντικότερος από τις δουλειές του σπιτιού!

Αρετή, λυπάμαι που νιώθεις έτσι... είμαι σίγουρη ότι θα τη βρεις την άκρη!

Τίνα, δύσκολη η κατάσταση με τον πρώην σου... είναι και τα παιδιά στη μέση και θα είναι πάντα στη ζωή σου κατά κάποιον τρόπο. Καλά ξεμπερδέματα με τα διαδικαστικά εύχομαι...

Μαριάννα, πάντα χαίρομαι να σε διαβάζω!

Σοφία, κοτόσουπα, ναι!!

Βικάκι παραπονιάρικο... ποια να πρωτοψάξουμε εδώ μέσα τόσες που είμαστε! Εγώ πάντως έχω χάσει τη μπάλα :)

Χρύσα, Αφροδίτη, Ραβτ, Βάσια, Χριστίνα2, Ηλιαχτίδα και λοιπές φίλες, καλημέρες και φιλιά!

Eιρήνη μου πολύχρονος ο γιοκας σου!!!!!!!Να ζησει να τον χαιρεσται ,πάντα ευτυχισμένο και δυνατο!

Μολις πριν λίγο μπήκα σπίτι,εβαλα τους γιγαντες στο φουρνο εκανα ενα μπ΄νιο και τωρα μπορω να καταρευσω...Πήγα για περπάτημα με δυο φιλες ,που πηγαινουμε συνηθως αλλα πήγαμε πολύ μακρια και καναμε 2,30 ωρες!

Πριν φυγω σιδερωσα οσα ρουχα ειχα απλωμενα και ευελπιστουσα να ψευτοξεσκονισω και να τα φυλάξω.Δεν το βλέπω γιατι το απόγευμα θα ειανι τρεχατο,εχουμε διαβασμα ,καρατε και μετα σε φιλικο σπίτι να παιξουν τα παιδια.

Πάω να σας διαβασω ,δεν προλαβα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Να σας πω και ενα ευχαριστο. Κλεισαμε (επιτελους και τελευταια στιγμη) χωρο για το παρτυ των γενεθλιων. Θα το κανουμε στην Seferland. Πηγαμε εχθες και ενθουσιαστηκαν!

Καλες και οι τιμες και το πιο σημαντικο, φετος ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο τις προσκλησεις! Θα σας βαλω φωτο να δειτε οταν τις τελιωσω.

Για πειτε μου την γνωμη σας για κατι: Λοιπον παντα μα παντα, ζηταω απο τους γονεις να μου πουν αν θα ερθουν λιγες ημερες πριν για να κανω το κουμαντο μου με δωρακι, φαγητο κτλ.

Δυστυχως μεχρι περισυ το 97% των παιδιων ηταν αλλοδαπα και μαλλον δεν το εχουν να απαντανε αν θα ερθουν. Ετσι ποτε δεν ηξερα και οχι μονο αυτο, το ειχαν και συνηθες να φερνουν και ασχετα παιδακια πχ. το ξαδερφακι τους χωρις να ρωτησουν ή να ειδοποιησουν (και φυσικα το παιδακι ηταν αγνωστο στα δικα μου).

Φετος λοιπον (δεν εχουμε παρα πολυ λιγους αλλοδαπους), αποφασισα να ειμαι λιγακι πιο "αυστηρη" στο πως θα τους το πω να μου τηλεφωνησουν και εγραψα αυτο:

"Η επιβεβαιωση του αριθμου των καλεσμενων ειναι *απαραιτητη*. Σας παρακαλω οπως ενημερωστε με για την προθεση σας να παραβρεθειτε εως ΧΧΧ Νοεμβριου στα τηλεφωνα ΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧ και 69ΧΧ ΧΧΧΧΧΧ.

Τα αδελφακια των φιλων μας ειναι ευπροσδεκτα *εφ'οσον εχει προηγηθει συνενοηση* για να μην αφησουμε κανενα παιδακι παραπονεμενο."

Ειμαι αγενης με αυτη την διατυπωση??

Επειδη το Seferland χρεωνει με το ποσα παιδακια ΕΙΠΕΣ οτι θα ερθουν και πληρωνουν ΚΑΙ οι γονεις ειναι αναγκη να ξερω εστω στο περιπου γιατι α) πρεπει να ειδοποιησω και β) να αποφασισω αν τελικα μπορω να βαλω στους γονεις μενου ή finger food (αν ειναι λιγοι θα βαλω κανονικο μενου γιατι ειναι διπλασιο απο το finger food σε τιμη) και γ) να κανονισω τουρτες και δωρακια για τα παιδια.

Για πειτε... αν παιρνατε μια τετοια προσκληση θα θυμωνατε?

Ευχαριστω!!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Ειρηνη τι εχασα? Γεννεθλια εχει ή γιορτη??? Ο,τι και να ειναι ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!

bPp7p3.png

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα ξύπνησα με τρομερό πόνο στα χέρια αλά ευτυχώς τώρα είμαι καλύτερα. Βρήκα κάτι ασκησούλες που ελπίζω να με ανακουφίσουν...

Έχουμε μάστορες σήμερα και έφτιαξα με τα αυγουλάκια μας μια τέλεια τορτίγια (ισπανική χοντρή ομελέτα με κρεμμύδι και πατάτες τηγανητές). Έβρασα και λίγα πατζάρια από τον κήπο, έκανα και λίγο λουκάνικο στο αντικολλητικό, θα φάμε μια χαρούλα.

Το σκυλάκι μας που είναι πάντα πολύ φαγανό σήμερα είναι ανόρεχτο.. Χθες την πήραμε στη νυχτερινή έξοδο (μπάρμπεκιου σε σπίτι φίλως) και έλιωσε στο παιχνίδι με τα άλλα σκυλιά (2 και 3 φορές το μέγεθός της!). Ελπίζω να είναι απλά κουρασμένη... πρέπει να την πάω στον κτηνίατρο ούτως ή άλλως αλλά θα γίνει μετά τη μετακόμιση. (εσείς γράφετε για τα παιδάκι σας κι εγώ για το σκυλάκι μου! ο,τι έχει ο καθένας! :D)

Σας φιλώ!

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τον πρωην. Οπως μου θυμησε, μου το ειχε πει οτι θα αφιερωσει χρονο και κοπο να μου κανει την ζωη δυσκολη εαν τολμαγα και ζηταγα διαζυγιο... οποτε λεει, γιατι μου κανει εντυπωση? Με ειχε προειδοποιησει :(

bPp7p3.png

Xkx4p3.png

Μπαλκόνια (5 είναι τα άτιμα!), αυλή, σκάλα με τα παρελκόμενά τους, πεντακάθαρα! Αέρισα, έστρωσα κρεβάτια, τακτοποίησα τα σιδερωμένα και τώρα θα βάλω γλυκό φιρίκι να γίνει και θα ετοιμάσω και το φαγάκι μας.

Κάνε φαγάκι και ξεκουράσου!!! Κουράστηκες πολυ με τόσα μπαλκόνια!

Ειρήνη, λεβεντιά ο ντάντι σου, ε; Τίποτα δεν τον πτοεί! Πάντα γερός να είναι.

Τέλειο φαγάκι, μιαμ!

Ναι, κορίτσι μου. Είναι παλαιάς κοπής άνθρωπος. Του φαίνεται εξωφρενικό να κάτσει σπίτι αφού μπορεί να δουλέψει.

Eιρήνη μου πολύχρονος ο γιοκας σου!!!!!!!Να ζησει να τον χαιρεσται ,πάντα ευτυχισμένο και δυνατο!

Μολις πριν λίγο μπήκα σπίτι,εβαλα τους γιγαντες στο φουρνο εκανα ενα μπ΄νιο και τωρα μπορω να καταρευσω...Πήγα για περπάτημα με δυο φιλες ,που πηγαινουμε συνηθως αλλα πήγαμε πολύ μακρια και καναμε 2,30 ωρες!

Πριν φυγω σιδερωσα οσα ρουχα ειχα απλωμενα και ευελπιστουσα να ψευτοξεσκονισω και να τα φυλάξω.Δεν το βλέπω γιατι το απόγευμα θα ειανι τρεχατο,εχουμε διαβασμα ,καρατε και μετα σε φιλικο σπίτι να παιξουν τα παιδια.

Πάω να σας διαβασω ,δεν προλαβα.

Αύριο είναι Χρύσα μου αλλά Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :P:p

Πω πω... παιδί μου, αυτός δεν ήταν περίπατος... κούραση ήταν! :mrgreen: Μια ώρα ακόμα και θα έφτανες Αθήνα! χαχαχαχαχα

"Η επιβεβαιωση του αριθμου των καλεσμενων ειναι *απαραιτητη*. Σας παρακαλω οπως ενημερωστε με για την προθεση σας να παραβρεθειτε εως ΧΧΧ Νοεμβριου στα τηλεφωνα ΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧ και 69ΧΧ ΧΧΧΧΧΧ.

Τα αδελφακια των φιλων μας ειναι ευπροσδεκτα *εφ'οσον εχει προηγηθει συνενοηση* για να μην αφησουμε κανενα παιδακι παραπονεμενο."

Ειμαι αγενης με αυτη την διατυπωση??

Επειδη το Seferland χρεωνει με το ποσα παιδακια ΕΙΠΕΣ οτι θα ερθουν και πληρωνουν ΚΑΙ οι γονεις ειναι αναγκη να ξερω εστω στο περιπου γιατι α) πρεπει να ειδοποιησω και β) να αποφασισω αν τελικα μπορω να βαλω στους γονεις μενου ή finger food (αν ειναι λιγοι θα βαλω κανονικο μενου γιατι ειναι διπλασιο απο το finger food σε τιμη) και γ) να κανονισω τουρτες και δωρακια για τα παιδια.

Για πειτε... αν παιρνατε μια τετοια προσκληση θα θυμωνατε?

Ευχαριστω!!

Δεν θα θύμωνα καθόλου, θα σκεφτόμουν πως προφανώς σου έχουν συμβεί διάφορα και θέλεις ενημέρωση.

Με το καλό!

Ειρηνη τι εχασα? Γεννεθλια εχει ή γιορτη??? Ο,τι και να ειναι ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!

Αύριο Τινάκι μου, έχει γεννέθλια. :D ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

777885dugw57gt25.gif

Tintail, Σπαστου λοιπον και εσυ τα νευρα και μη δειχνεις τουλαχιστον οτι ταράζεσαι. Δεν ξέρω βέβαια λεπτομέρειες, αυτα ειναι οικογενειακα, και εξω απο το χορο ολες λεμε ...

Αν σε δει δυνατη και αμετακινητη, που θα παει, θα βαρεθει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...