Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Ο πονόδοντος καλά κρατεί, το απόγευμα έχω ραντεβού με τον γιατρό να το κοιτάξει.

Μάζεψα την κουζίνα και τώρα θα ανοίξω να αερίσω, θα τακτοποιήσω τα χθεσινά σιδερωμένα και θα μαζέψω τα μπαλκόνια. Τώρα που είναι ακόμα καλός ο καιρός, να το εκμεταλλευτώ!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω καιρό να σας γράψω δεν με αναζήτησε κ καμία, διαβάζω τα πάντα όμως.

εύχομαι λοιπόν

%25CE%25A0%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2599%25CE%259A%25CE%2591.gif

σε όσες το χρειάζονται

HappyBirthday10.gif

στο φιογκάκι

1630250j6birsw223.gif

στα νέα μέλη

1e.jpg

γλυκιά αναμονή σε όλες

&

have-a-nice-day047.gif

ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣ

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Πως είστε?

Χθες γύρισα μετά τις 23.00. Ευτυχώς είχα μπόλικη δουλίτσα.

Σήμερα πήγα το φιογκάκι σχολείο, πήγα σούπερ μάρκετ, πήρα μερικά πραγματάκια και happy hippo για να κεράσει αύριο το φιογκάκι τους συμμαθητές του {αύριο είναι τα γεννέθλια του φιογκακίου αλλά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ!!!! :P }, μετά καθαριστήριο και πήρα το υπερδιπλο πάπλωμά μας και μετά γραμμή στην εκκλησία. Κανόνισα με τον πάτερ, θα έρθει το Σάββατο {γιούπιιιιιιιιιιιιιιιι!} και μάλιστα μου έδωσε και μία πρωϊνή προσευχή.

Νάσια μου, ένα θα σου πω... τη διάβασα και με πήραν τα ζουμιά. Λες και ξαλάφρωσε το "μέσα" μου, εσένα σκεφτόμουν, αυτά που μου γραφες προχθές. Ευχαριστώ...

Επέστρεψα σπιτάκι μου, έφτιαξα πρωϊνό, ο άντρας μου καφέδες, άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο και αμέσως έβαλα και ένα με παπούτσια.

Ιδού, για να σας βάλω και πάλι στο καθημερινό μας "mood" :mrgreen::

PA300150_zpsf6368fae.jpg

Σας φιλώ γλυκά όλες.

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κ από μένα:D:D

και γω στη δουλειά, όρεξη έτσι και έτσι:rolleyes::rolleyes:

Τίνα εύχομαι να ξεπεραστούν οσα σε ταλανίζουν...

Αρετή μου εύχομαι το άγχος να αφορά πχ θέμα της δουλειάς σου ας πούμε κ τίποτα παραπάνω...

Ηλιαχτίδα και Βίκυ μακάρι να βρίσκετε το χρόνο να σας "βλέπουμε" συχνότερα

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

η αξονικη θα γινει αυριο....θα του κανουν παντου..οχι μονο ανω κοιλιας ή κατω κοιλίας ή θωρακος...ολο το σωμα...για μεταστασεις......

κατι πρωτες εξετασεις κ ακτινες βγηκαν σχετικα καλες...χειρουργειο αυτην την βδομαδα ...........

ειναι εκει ο αδερφος μου μαζι τους...ο καημενος κι αυτος βαπτιζει την μικρη του την Κυριακη.........

Η Παναγία, μαζί του!

ΠΟΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!!!

Να σε βοηθήσω:

Το όνομά της αρχίζει από ΒΑ και τελειώνει σε ΣΙΑ..... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ. Μπράβο, περαστικα και αγύριστα!!

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράστασή σας.

ΝΑΙ, όλες μαζί ρε γαμώτο. Επιδημία έπεσε. Ας είναι το τελευταίο δυσάρεστο της παρέας.

Λοιπόν. Πήγα κι εγώ στον οδοντίατρο. Εχει κάνει φλεγμονή το δόντι μου γι' αυτό με πονάει τόσο πολύ. Μου έδωσε αντιβίωση και την Πέμπτη θα πάω να το βγάλω. Τώρα με πονάει πάλι. Θα πάρω πάλι μεσουλίντ και ξεκινάω και αμοξίλ.

Αυτό ξαναπές το! Να είναι το τελευταίο δυσάρεστο της παρέας!

Το άτιμο, έκανε φλεγμονή ε? :? Πονάς σήμερα?

ολη την υπολοιπη μερα ασχολιομουν με την δουλεια κ στις 4,30 το μεσημερι εφυγα για εξωτερικες δουλειες. κατεληξα να παρκαρω κοντα στην 3ης σεπτεμβριου κ (οσες ξερετε απο κεντρο αθηνας καταλαβαινεται) εκανα με τα ποδια: 3ης σεπτ-στουρναρη, σε 2 σημεια, ενα πανω κ ενα κατω απο την πατησιων, στουρναρη-αβερωφ, αβερωφ-3ης σεπτ, 3ης σεπτ-ψηλα στην ακαδημιας κ παλι πισω 3ης σεπτ στο αμαξι οπου εφαγα κ μια ωραιοτατη κληση 80 ευρω για παρκαρισμα! τελεια????

Ωραίο κι αυτό... :? και ταλαιπωρία και κλίση.... :?

Ο άντρας σου, πως είναι, Γιωτάκι μου?

Καλημέρα κοριτσάκια!

Περάσαμε ωραίο 3μέρο αλλά με την επιστροφή, ήρθε η περίοδος μου μετά από 2 μέρες καθυστέρηση και εχθές τα είδα όλα στην δουλειά.... Γύρισα σπίτι γύρω στις 7.30 και κοιμήθηκα από...... τις 9 το βράδυ! Αισθανόμουν τρομερή εξάντληση...

Το πρωί σήμερα σηκώθηκα με την μούρη φράπα από τον ύπνο, πλύθηκα, λούστηκα ενώ είχα βάλει το φαγητό να ψήνεται (γίγαντες στον φούρνο), πίνω το καφεδάκι μου και σε 5' λεπτά ξυπνάω τα κορίτσια.

Από τις 8-9 και μετά το βράδυ τα τελευταία 2 χρόνια, παθαίνω κάτι σαν black out, δεν λειτουργώ πλέον.....

Το κουφαράκι σου, σου στέλνει μήνυμα για τις αντοχές του. Η γνώμη μου, κορίτσι μου, είναι να το ακούσεις.

Και γω, το χω γράψει πολλές φορές, μετά τις 9 απλώς αρνούμαι να κάνω οτιδήποτε. Κάνω το μπανάκι μου και απλώς ξεκουράζομαι. ;)

Καλημέρα και από μενα , μόλις ηρθα στη δουλεια και ειπα να σας διαβασω λίγο.

Εγω από το πρωι :

Σηκώθηκα από τις 6 με τον γιο μου ( ξημέρωσε μαμα ξυπνα)

του εφτιαξα γάλα, ζωγράφισε πρωι πρωι μέχρι να ψιλομαζέψω κουζίνα,κτλ

ετοιμαστήκαμε, και τον πήγα σχολείο και εγω στη δουλεια.

Για φαγητό σημερις έχει ρεβύθια το μενου για το μεσημέρι , αλλά το βραδυ με βλεπεω να τηγανίζω ρεβυθοκεφτεδες,μιαμ!

Ρε κοπελίες, εχω ενα θέμα: Με την σκόνη τι κανετε?

Δηλαδή πόσες φορες να σκουπισω ρε γαμώτο την ημερα?

Σήμερα με το που άνοιξα τα ρολα έπαθα πλάκα.Με τον ήλιο φάνηκε όχι μόνο στα έπιπλα, αλλα και στον αερα!!! Και σκουπισα ξεσκόνισα χτες το βραδάκι.

¨ελεος πια, βαρέθηκα.

Μήπως κάνω κάτι λάθος?

Α, και υπόψιν ακόμα δεν έχω στρωσει...

Δηλαδή σκουπίζεις και ξεσκονίζεις καθημερινά?

Ειρήνη μου… Κράτα γερά! Είμαι κι εγώ της άποψης ότι πρέπει να κάνετε έναν αγιασμό στο σπίτι σας ή ακόμη καλύτερα ένα ευχέλαιο. Πώς είναι σήμερα ο μπαμπάς σου?

Πήγε στη δουλειά. Τι να πω, δεν κρατιόταν μέσα. Σε 10 μέρες πρέπει να πάμε για τα ράμματα και εννοείται εξακολουθεί να παίρνει ισχυρή αντιβίωση... :rolleyes:

Ειμαι στην δουλεια δεν εχω καθολου διαθεση σημερα..ειμαι πολυ αγχωμενη..

Γιατί Αρετουλα μου?

Κοριτσακια καλημερα,

Ευχαριστω που ρωτατε. Δυστυχως δεν εχω πολυ καλα νεα :(

Το μωρο καλα ειναι μην αγχωθειτε.

Εχω προβληματα με τον πρωην μου, ειμαι να σκασω :( Δεν θελω να πω πολλα αλλα ειμαι πολυ στεναχωρημενη.

Ειναι και τα γεννεθλια των μικρων σε 2 βδομαδες... αλλες ετοιμασιες απο'κει.

Αυτα που λετε... σας φιλω και θα σας γραψω οταν ηρεμησω...

Στειλτε μου παρακαλω λιγη θετικη ενεργεια γιατι ειμαι να σκασω, ολα μαζι παλι :(

Φιλια!

Αχ Τινάκι μου... αχ.... :roll:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

ΕΙμαι λιγο καλυτερα χτες με δέκατα και πονοκεφάλους και σημερα ευτυχως μονο με πονοκεφάλους.

Χτες γυρισα σπιτι έκανα κοτόσουπα και φαγαμε και έκατσα λιγο στον καναπε αλλα δεν ειμαι πολυ καλά ετσι πηγα και ξάπλωσα ...το πρωι ξυπνησα καλυτερα αλλα με πονάει το ριμάδι το κεφάλι μου και πονάει και το αφτι μου...αφτα

Ειρηνάκι να χαιρέσαι το γλυκο αγορακι σου!!!

Σουσουραδίτσα μου, ταπεράκι κοτοσουπίτσα που λατρεύω?? :mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω όλες οι αρρωστούλες να είναι πολύ καλύτερα σήμερα..Πριν από λίγο μπήκα στο γραφείο κ το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σας διαβάσω!Δεν πρόλαβα χθες το βράδυ γιατί κ εμένα με πήρε ο ύπνος από τις 21:30... Το πρωί μόλις έφυγε η μικρή μου με το σχολικό μάζεψα όλο το σπίτι, ετοιμάστηκα για την δουλειά κ πέρασα κ στα γρήγορα από το μάρκετ γιατί το μεσημέρι που παίρνω την μικρή μου δεν μπορώ να πάω μαζί της λόγω μιας πρόσφατης επέμβασης στη μέση μου που δεν μου επιτρέπει να σηκώνω πολύ βάρος...

Tintail να σκέφτεσαι το όμορφο πάρτυ που θα κάνεις για τα μικρά σου και κάνε θετικές σκέψεις..όλα θα λυθούνε σιγά σιγά...

Καλή συνέχεια κορίτσι μου.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

χτες το απόγευμα περάσαμε μια πολύ δημιουργική μέρα με παζλ, ζωγραφική και το βιβλίο μας με την αβ ;) Δεν άντεχα για παιδική χαρά... με πονάνε τα αυτιά μου :( την άρπαξα...

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, καθάρισα μπαλκόνια πάρα πολύ καλά, μαγείρεψα και μάζεψα στεγνά ρούχα.

Έφτιαξα φασολάκια και τυρόπιτα.

Αργότερα και επειδή δεν σκοπεύω να κάνω άλλες δουλειές έχω σκοπό να κάνω αποτρίχωση και μανικιούρ...

Διάβασα τα νέα και εύχομαι περαστικά στις άρρωστες και να έχετε όλες μια πολύ όμορφη μέρα!

Καλημέρα σε όλες! Ο πονόδοντος καλά κρατεί, το απόγευμα έχω ραντεβού με τον γιατρό να το κοιτάξει.

Μάζεψα την κουζίνα και τώρα θα ανοίξω να αερίσω, θα τακτοποιήσω τα χθεσινά σιδερωμένα και θα μαζέψω τα μπαλκόνια. Τώρα που είναι ακόμα καλός ο καιρός, να το εκμεταλλευτώ!

Κορίτσι μου καλά που έκλεισες ραντεβού!

Ελπίζω να νιώσεις άμεσα καλύτερα γιατί ο πονόδοντος... :roll:

1630250j6birsw223.gif

Παραπονιάρα μου εσύ!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολυ-πολύ για τις ευχές σου.

Μείνει κοντά μας.;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου, σκουπίζω μέρα παρα μέρα , αλλά ξεσκονίζω κάθε μέρα. Τι να πω, φταινει οι κουβέρτες, τα ριχτάρια,τι άλλο?

Α, να επισημάνω ότι μπορει κατα τη διάρκεια της ημέρας να σκουπίσω και με τη σκούπα χειρός , αν κοιμάται κάποιος. ϊσως φτάιει και αυτό.

Καλημέρα κ από μένα:D:D

και γω στη δουλειά, όρεξη έτσι και έτσι:rolleyes::rolleyes:

Τα κέφια σου τα ίδια ακόμα, να υποθέσω Ερσάκι μου ε? :roll:

Καλημέρα,

χτες το απόγευμα περάσαμε μια πολύ δημιουργική μέρα με παζλ, ζωγραφική και το βιβλίο μας με την αβ ;) Δεν άντεχα για παιδική χαρά... με πονάνε τα αυτιά μου :( την άρπαξα...

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, καθάρισα μπαλκόνια πάρα πολύ καλά, μαγείρεψα και μάζεψα στεγνά ρούχα.

Έφτιαξα φασολάκια και τυρόπιτα.

Αργότερα και επειδή δεν σκοπεύω να κάνω άλλες δουλειές έχω σκοπό να κάνω αποτρίχωση και μανικιούρ...

Διάβασα τα νέα και εύχομαι περαστικά στις άρρωστες και να έχετε όλες μια πολύ όμορφη μέρα!

Περαστικά σου, αγαπημένο μου. Να τριφτείς λιγάκι το βράδυ πριν ξαπλώσεις? Νομιζω θα σε βοηθησει. Πιες και κανένα ζεστό ή έναν φυσικό χυμό σήμερα. Γενικά, βοήθησε το κουφαράκι σου.

Υ.Γ. Τυροπιτούλα στη μανούλα???? :mrgreen:

Ξεκινώ σιδέρωμα... :|

777885dugw57gt25.gif

Η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη»

Ημερομηνία : 20/12/2012 - 07/01/2013

Έναρξη : 12:00

Χώρος - Αίθουσα : Παλαιοί Φούρνοι (Δ6) , Νέοι Φούρνοι (Δ7) , Μηχανουργείο (Δ12) , Κεντρική Αυλή , Προαύλιο αίθουσας - Μηχανουργείο (Δ12)

Είδος εκδήλωσης : Για παιδιά

Ελεύθερη Είσοδος

ζωντανεύει για μικρούς και μεγάλους!

Η Τεχνόπολη μεταμορφώνεται σε εργοστάσιο Χριστουγέννων

Σας προσκαλούμε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να ξετυλίξετε τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη». Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με μία σειρά ποιοτικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές σε προσιτές τιμές!

Οι εξωτερικοί χώροι της Τεχνόπολης θα μεταμορφωθούν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο με 3 διαφορετικά καρουζέλ: αμαξάκια αντίκες για τους μικρούς μας φίλους, ιπτάμενο καρουζέλ για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και το κλασικό καρουζέλ με μεγάλα άλογα κατάλληλα και για ενηλίκους.

Στις αίθουσες θα φιλοξενηθεί ένα από τα μεγαλύτερα στεγασμένα παγοδρόμια της Αθήνας διαστάσεων 300μ., η γωνιά του Αϊ Βασίλη και το εργοστάσιο παιχνιδιών για να δημιουργήσετε τα δικά σας στολίδια και παιχνίδια. Στην Παραμυθούπολη μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο και να βρεθούν ανάμεσα σε γνωστούς ήρωες παραμυθιών υπερφυσικού μεγέθους. Θεάματα και δωρεάν σεμινάρια από ζογκλέρ, ισορροπιστές, ξυλοπόδαρους και μίμους της ομάδας Circus Dayz θα δώσουν ζωντάνια στη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία της Τεχνόπολης.

Στον προαύλιο χώρο θα λειτουργήσει μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά! Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν στολίδια για το δέντρο τους, χριστουγεννιάτικα είδη και χειροποίητες κατασκευές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Ζεστό κρασί, λουκουμάδες, μυρωδάτα τσουρέκια, πολλές γιορτινές λιχουδιές και γεύσεις θα πωλούνται στο χώρο.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα στο Γκάζι με στόχο οι μικροί να χαρούν και οι μεγάλοι να γίνουν για λίγο παιδιά!

Ελεύθερη είσοδος στο χώρο

Τιμές: 2? / άτομο στα: καρουζέλ, παγοδρόμιο, παραμυθούπολη, τρενάκι, τραμπολίνο, μαγικά παιχνίδια.

Ώρες λειτουργίες: καθημερινές 12.00 – 22.00, αργίες, Σαβ/κο 10.00 – 00.00

http://www.technopolis-athens.com/web/guest/events/~/eventsbrowser/14585/7202/0/0?p_p_action=1&_bs_events_browser_loadaction=view&_bs_events_browser_eventStartDate=20%2F12%2F2012&_bs_events_browser_eventEndDate=07%2F01%2F2013&_bs_events_browser_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fevents%2F%257E%2Ftopic%2F7202&

Διαφημίσεις

Για το μπιλάκι που είχε γράψε ότι δεν θυμάται τα διάφορα event....

Κάνω το εξής:

Όταν βρω κάτι που με ενδιαφέρει το σημειώνω στην ατζέντα μου στην ημερομηνία που αντιστοιχεί. Συνήθως στα μέσα της εβδομάδας, Τετάρτη ή Πέμπτη, κοιτάω τις σημειώσεις μου για ΣΚ και αποφασίζουμε που θα πάμε και τι θα κάνουμε ;)

Τα κέφια σου τα ίδια ακόμα, να υποθέσω Ερσάκι μου ε? :roll:

Περαστικά σου, αγαπημένο μου. Να τριφτείς λιγάκι το βράδυ πριν ξαπλώσεις? Νομιζω θα σε βοηθησει. Πιες και κανένα ζεστό ή έναν φυσικό χυμό σήμερα. Γενικά, βοήθησε το κουφαράκι σου.

Υ.Γ. Τυροπιτούλα στη μανούλα???? :mrgreen:

Ξεκινώ σιδέρωμα... :|

φυσικά σε περιμένω....

τα φασολάκια τι έγινε τα σνομπάρουμε???? :tongue:

Ειρήνη μου, σκουπίζω μέρα παρα μέρα , αλλά ξεσκονίζω κάθε μέρα. Τι να πω, φταινει οι κουβέρτες, τα ριχτάρια,τι άλλο?

Α, να επισημάνω ότι μπορει κατα τη διάρκεια της ημέρας να σκουπίσω και με τη σκούπα χειρός , αν κοιμάται κάποιος. ϊσως φτάιει και αυτό.

Τι είδους σκονη είναι? Ειναι αυτή η "ψιλή" ή είναι πιο "γεμάτη"? Δηλαδή έχει και "διάφορα" από δω και από κει?

Αν είναι ψιλή τότε είναι η σκόνη που κυκλοφορεί στη γειτονιά σας {οπως το λέω εγω}

Αν είναι πιο γεμάτη, τότε κάτι "βγάζει" και στα γεμίζει. Οπως σωστά είπες ριχτάρι, κουβέρτα, αργότερα το χαλί κτλ.

Πάντως, όπως και να έχει, θεωρώ εξοντωτικό το να ξεσκονίζεις κάθε μέρα και το να σκουπίζεις μέρα παρά μέρα.

Δεν πειράζει βρε κοριτσάκι μου...μην πιέζεσαι τόσο. :)

Ημερομηνία : 20/12/2012 - 07/01/2013

Έναρξη : 12:00

Χώρος - Αίθουσα : Παλαιοί Φούρνοι (Δ6) , Νέοι Φούρνοι (Δ7) , Μηχανουργείο (Δ12) , Κεντρική Αυλή , Προαύλιο αίθουσας - Μηχανουργείο (Δ12)

Είδος εκδήλωσης : Για παιδιά

Ελεύθερη Είσοδος

ζωντανεύει για μικρούς και μεγάλους!

Η Τεχνόπολη μεταμορφώνεται σε εργοστάσιο Χριστουγέννων

Σας προσκαλούμε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να ξετυλίξετε τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη». Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με μία σειρά ποιοτικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές σε προσιτές τιμές!

Οι εξωτερικοί χώροι της Τεχνόπολης θα μεταμορφωθούν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο με 3 διαφορετικά καρουζέλ: αμαξάκια αντίκες για τους μικρούς μας φίλους, ιπτάμενο καρουζέλ για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και το κλασικό καρουζέλ με μεγάλα άλογα κατάλληλα και για ενηλίκους.

Στις αίθουσες θα φιλοξενηθεί ένα από τα μεγαλύτερα στεγασμένα παγοδρόμια της Αθήνας διαστάσεων 300μ., η γωνιά του Αϊ Βασίλη και το εργοστάσιο παιχνιδιών για να δημιουργήσετε τα δικά σας στολίδια και παιχνίδια. Στην Παραμυθούπολη μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο και να βρεθούν ανάμεσα σε γνωστούς ήρωες παραμυθιών υπερφυσικού μεγέθους. Θεάματα και δωρεάν σεμινάρια από ζογκλέρ, ισορροπιστές, ξυλοπόδαρους και μίμους της ομάδας Circus Dayz θα δώσουν ζωντάνια στη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία της Τεχνόπολης.

Στον προαύλιο χώρο θα λειτουργήσει μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά! Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν στολίδια για το δέντρο τους, χριστουγεννιάτικα είδη και χειροποίητες κατασκευές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Ζεστό κρασί, λουκουμάδες, μυρωδάτα τσουρέκια, πολλές γιορτινές λιχουδιές και γεύσεις θα πωλούνται στο χώρο.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα στο Γκάζι με στόχο οι μικροί να χαρούν και οι μεγάλοι να γίνουν για λίγο παιδιά!

Ελεύθερη είσοδος στο χώρο

Τιμές: 2? / άτομο στα: καρουζέλ, παγοδρόμιο, παραμυθούπολη, τρενάκι, τραμπολίνο, μαγικά παιχνίδια.

Ώρες λειτουργίες: καθημερινές 12.00 – 22.00, αργίες, Σαβ/κο 10.00 – 00.00

http://www.technopolis-athens.com/web/guest/events/~/eventsbrowser/14585/7202/0/0?p_p_action=1&_bs_events_browser_loadaction=view&_bs_events_browser_eventStartDate=20%2F12%2F2012&_bs_events_browser_eventEndDate=07%2F01%2F2013&_bs_events_browser_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fevents%2F%257E%2Ftopic%2F7202&

Ω ναι!!! Θα πάμε!!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

φυσικά σε περιμένω....

τα φασολάκια τι έγινε τα σνομπάρουμε???? :tongue:

Τα σνομπάρουμε, επιδεικτικά κι όλας! :tongue::tongue::tongue:

Αχ, μετακόμισε λίγο πιο κοντά μου μωρε... :roll::twisted:

777885dugw57gt25.gif

Τα σνομπάρουμε, επιδεικτικά κι όλας! :tongue::tongue::tongue:

Αχ, μετακόμισε λίγο πιο κοντά μου μωρε... :roll::twisted:

και χτες τους έκανα φακές :tongue:

θα τους κάνω να βελάξουν στο τέλος :mrgreen:

αύριο όμως.... Ψάρι!

Ο σύζυγος περνά έξω απο σουβλατζίδικο και του πετάγονται τα μάτια έξω:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...