Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Είχα να μπω πάνω από 10 μέρες και είχα χάσει πολλαααααααααααααα….

Έκατσα εχθές και διάβασα περίπου 20 σελίδες…

Αρχικά θα καλωσορίσω τα καινούργια μέλη της παρέας μας! Καλώς ήρθατε και καλή διαμονή!

Μα καλά, τι κακοτυχία είναι αυτή στην παρέα μας;

Να ευχηθώ περαστικά στους τραυματίες, στους αρρωστούληδες (μικρούς και μεγάλους) και να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στις οδοντο-χτυπημένες…

Γιώτα, υπομονή με τον αντρούλη σου. Έχω περάσει παρόμοια κατάσταση (όχι με σπάσιμο, με θλάση… αλλά τα νεύρα του ήταν το κάτι άλλο…). Να κάνετε το σταυρό σας που δεν έπαθε τίποτα χειρότερο. Επίσης, είναι πολύ καλό, που σας βοηθάνε λίγο η πεθερά και η κουνιάδα. Ακόμη κι ένα πιάτο φαΐ σε αυτή τη φάση είναι μεγάλη βοήθεια. Πώς είναι σήμερα ο αντρούλης σου?

Ειρήνη μου… Κράτα γερά! Είμαι κι εγώ της άποψης ότι πρέπει να κάνετε έναν αγιασμό στο σπίτι σας ή ακόμη καλύτερα ένα ευχέλαιο. Πώς είναι σήμερα ο μπαμπάς σου?

Δήμητρα, ελπίζω να έχετε τα καλυτερότερα αποτελέσματα από τις εξετάσεις του μπαμπά σου.

Χαρά, πρόσεχε λίγο την μπεμπούλα σου…

Τίνα, που είσαι? Ελπίζω να λείπεις λόγω υπερβολικής δουλειάς και να μην έχει γίνει κάτι σχετικό με τα θέματα που σε απασχολούν. Και πάνω απ΄ όλα να προσέχεις το μπεμπάκι σου!

Amelie, καλό κουράγιο με τη μετακόμιση…

Στέλνω φιλιά σε mamavasia, 4u, mumsofia, stavroulitsa, Χρύσα, Κωνσταντινομαμά, my billy, Αρετή, mirtoula, και σε όσες ξεχνάω συγχωρήστε με (είμαστε πάρα πολλές πια)

Σας κάνω μια ιντερνετική αγκαλιά οοοοοοοοοολες (και όσες έχω αναφέρει και τις υπόλοιπες) Μου λείψατε πολύ όλες αυτές τις μέρες που δεν έμπαινα…

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ σήμερα σηκώθηκα λίγο πριν το μικρό μου, έκανα καφεδάκι και μόλις έκατσα να χαλαρώσω… ξύπνησε. Ευτυχώς είχα προλάβει να πιω μία γουλιά καφέ και να ανοίξει το μάτι μου.

Έφτιαξα και έδωσα το γάλα του μικρού

Τον έπλυνα και τον άλλαξα

Μάζεψα το νεροχύτη (κάτι λίγα που είχαν μείνει από εχθές)

Μάζεψα τα σιδερωμένα (μέχρι τις 12 σιδέρωνα εχθές και πάλι έχουν μείνει ασιδέρωτα – Ευτυχώς δεν έχω άπλυτα).

Τώρα θα σηκωθώ να κάνω ένα πολύ καλό σκούπισμα με την ηλεκτρική (θα τραβήξω και καναπέδες) και να καθαρίσω πολύ καλά το μπάνιο.

Μετά θα βάλω το φαγάκι μας (ρεβύθια) και το μεσημέρι που θα κοιμίσω το μικρό θα κάνω ένα πολύ καλό σφουγγάρισμα. Αυτά έχει το πρόγραμμα για σήμερα, γιατί αισθάνομαι πολύ πεσμένη…

Σας αφήνω και ελπίζω να μην κάνετε πάλι 10 μέρες να με "δείτε"

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημερα!!

τι κανετε?Βασουλες με τα δοντακια ελπιζω να ειστε καλυτερα..

Ειρηνη μου να τα εκατοστησει το φιογκακι,να ειναι γερος και ευτυχισμενος και εσεις να τον καμαρωνετε παντα..

Aris17anna14 ασε και εμενα με τσατιζει παρα πολυ να ξεσκονιζω και μετα απο μια ωρα να φαινεται η σκονη και οπως λες να φαινεται και στον αερα..δεν ξερω αν υπαρχει κατποιο κολπακι για αυτο..

Ειμαι στην δουλεια δεν εχω καθολου διαθεση σημερα..ειμαι πολυ αγχωμενη..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

hello!

απιστευτη μερα η σημερινη!!!

απο τα του σπιτιου εκανα:

ολη την φροντιδα του μωρου εκτος την απογευματινη φρουτοκρεμα (που ελλειπα)

εστρωσα κρεβατια

μαγειρεψα της μικρης (για εμας ειχα γιγαντες απο την συνυφαδα)

εκανα ενα ψιλοσυμμαζεμα

εστρωσα τραπεζι το μεσημερι φαγαμε κ το μαζεψα

ολη την υπολοιπη μερα ασχολιομουν με την δουλεια κ στις 4,30 το μεσημερι εφυγα για εξωτερικες δουλειες. κατεληξα να παρκαρω κοντα στην 3ης σεπτεμβριου κ (οσες ξερετε απο κεντρο αθηνας καταλαβαινεται) εκανα με τα ποδια: 3ης σεπτ-στουρναρη, σε 2 σημεια, ενα πανω κ ενα κατω απο την πατησιων, στουρναρη-αβερωφ, αβερωφ-3ης σεπτ, 3ης σεπτ-ψηλα στην ακαδημιας κ παλι πισω 3ης σεπτ στο αμαξι οπου εφαγα κ μια ωραιοτατη κληση 80 ευρω για παρκαρισμα! τελεια???? γυρισα σπιτι κατακοπη στις 9 ταισα την μικρη, την αλλαξα κ την εβαλα για υπνο. οσο την κοιμηζα σας διαβασα απο το κινητο, αλλα δεν θυμαμαι πολλα. μια επιδημια πονοδοντου θυμαμαι με αρχηγο την βασια! ενα ειναι το παυσιπονο! xefo. μην το παρει οποια εχει ευαισθητο στομαχι η αν το παρετε να φατε καλα!

ειρηνη μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο μπαμπας σου κ εσυ φυσικα!!!;)

μαριαννα τι ωραια!!!!

α ξεχασα να σας πω οτι βρηκα κ τα πιατα πλυμενα απο την πεθερα!

εφτιαξα τοστακια κ φαγαμε, ηπια κ μια μπυρα κ παω να ξεραθω!

ο αντρουλης μου ειναι καλυτερα, δεν ποναει αλλα εχει πιαστει απο το καθισιο! του ετριψα λιγο το χερι κ το ποδι.

αχ εχει κουρκουτιανει το κεφαλι μου, δεν θυμαμαι τιποτα!

παω να ξεραθω γιατι κ αυριο δυσκολη μερα εχω!

φιλακια κ σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Δύσκολες μέρες περνάς και συ Γιωτάκι μου.Κουράγιο.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μενα , μόλις ηρθα στη δουλεια και ειπα να σας διαβασω λίγο.

Εγω από το πρωι :

Σηκώθηκα από τις 6 με τον γιο μου ( ξημέρωσε μαμα ξυπνα)

του εφτιαξα γάλα, ζωγράφισε πρωι πρωι μέχρι να ψιλομαζέψω κουζίνα,κτλ

ετοιμαστήκαμε, και τον πήγα σχολείο και εγω στη δουλεια.

Για φαγητό σημερις έχει ρεβύθια το μενου για το μεσημέρι , αλλά το βραδυ με βλεπεω να τηγανίζω ρεβυθοκεφτεδες,μιαμ!

Ρε κοπελίες, εχω ενα θέμα: Με την σκόνη τι κανετε?

Δηλαδή πόσες φορες να σκουπισω ρε γαμώτο την ημερα?

Σήμερα με το που άνοιξα τα ρολα έπαθα πλάκα.Με τον ήλιο φάνηκε όχι μόνο στα έπιπλα, αλλα και στον αερα!!! Και σκουπισα ξεσκόνισα χτες το βραδάκι.

¨ελεος πια, βαρέθηκα.

Μήπως κάνω κάτι λάθος?

Α, και υπόψιν ακόμα δεν έχω στρωσει...

Ισως να φταιει το περιβαλλον,ο τοπος που βρισκεται το σπίτι σου.Το ιδιο συζητουσα και προχθες με την κουμπάρα μου.Εκεινης το σπίτι ειναι ισόγειο και γυρω υπάρχει πολύ χωμα και σκονη.Ενοειται πως πήζει στη σκονη,οσο και αν καθαριζει.Εγω πάλι στο σπίτι μου δεν εχω.Φροντιζω να σκουπίζω τακτικα και να αεριζω και δεν εχω και πολλα υφασματα με χνουδι,αλλα στη τελικη δεν ξερω γιατι συμβαινει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Περάσαμε ωραίο 3μέρο αλλά με την επιστροφή, ήρθε η περίοδος μου μετά από 2 μέρες καθυστέρηση και εχθές τα είδα όλα στην δουλειά.... Γύρισα σπίτι γύρω στις 7.30 και κοιμήθηκα από...... τις 9 το βράδυ! Αισθανόμουν τρομερή εξάντληση...

Το πρωί σήμερα σηκώθηκα με την μούρη φράπα από τον ύπνο, πλύθηκα, λούστηκα ενώ είχα βάλει το φαγητό να ψήνεται (γίγαντες στον φούρνο), πίνω το καφεδάκι μου και σε 5' λεπτά ξυπνάω τα κορίτσια.

Από τις 8-9 και μετά το βράδυ τα τελευταία 2 χρόνια, παθαίνω κάτι σαν black out, δεν λειτουργώ πλέον.....

Αφροδίτη μου, αυτό μου συμβαίνει κι εμένα τα τελευταία........ δεν θυμάμαι κι εγώ πόσα χρόνια. Μερικές φορές βέβαια μετά τις 8 είμαι τούρμπο. Έχω καταλήξει ότι είναι και θέμα καλής ψυχολογίας να έχεις αντοχές μέχρι αργά.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημερα!!

Ειρηνη μου να τα εκατοστησει το φιογκακι,να ειναι γερος και ευτυχισμενος και εσεις να τον καμαρωνετε παντα..

Aris17anna14 ασε και εμενα με τσατιζει παρα πολυ να ξεσκονιζω και μετα απο μια ωρα να φαινεται η σκονη και οπως λες να φαινεται και στον αερα..δεν ξερω αν υπαρχει κατποιο κολπακι για αυτο..

Ειμαι στην δουλεια δεν εχω καθολου διαθεση σημερα..ειμαι πολυ αγχωμενη..

Γιατι Αρετη?Δεν βρεθηκε λύση για τα παιδια?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλημερα σε όλες ,τι κανετε?

Οι βασανισμένες με τα δοντια ,ελπίζω καλύτερα σημερα!

.

Καλημέρα κορίτσια.

Βασιλικές(χιχι) με τα πονεμένα δοντάκια μακάρι να ξεμπερδέψετε εύκολα

Καλημερα!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Εγώ ευτυχώς δεν πονάω σήμερα. Ξεκίνησα και την αντιβίωση και μάλλον μ' έχει πιάσει. Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράστασή σας.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα,

Ευχαριστω που ρωτατε. Δυστυχως δεν εχω πολυ καλα νεα :(

Το μωρο καλα ειναι μην αγχωθειτε.

Εχω προβληματα με τον πρωην μου, ειμαι να σκασω :( Δεν θελω να πω πολλα αλλα ειμαι πολυ στεναχωρημενη.

Ειναι και τα γεννεθλια των μικρων σε 2 βδομαδες... αλλες ετοιμασιες απο'κει.

Αυτα που λετε... σας φιλω και θα σας γραψω οταν ηρεμησω...

Στειλτε μου παρακαλω λιγη θετικη ενεργεια γιατι ειμαι να σκασω, ολα μαζι παλι :(

Φιλια!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

τι μου κανετε? ελπιζω ολες καλυτερα!

εχτες αφου κοιμηθηκε το μεσημερι η μικρη:

ζυμωσα ψωμακι

εβαλα ενα πλυντηριο

τακτοποιησα πλυμενα πιατικα

επλυνα οτι υπηρχε στο νεροχυτη

χλωρινιασα το μπανιο

εφτιαξα λιγες πιτουλες για σουβλακι απο το ζυμαρακι μου και το υπολοιπο ψωμακια

ετοιμασα φαγητο αυγα στραπατσαδα με φετουλα και πατατουλες τηγανητες

πηγαμε να παρουμε τον μεγαλο απο το σχολειο

γυρισαμε και φαγαμε εγω με τη μικρη

μαζεψα τραπεζι

καθαρισα καρεκλακι και τραπεζι

σκουπισα πατωμα

μαζεψα απλωμενα απο την απλωστρα

απλωσα το πλυντηριο

εβαλα αλλο ενα πλυντηριο

παιξαμε ολο το απογευμα πολυ πολυ!

επλυνα τα πιατα

σκουπισα το τραπεζι απο τις πλαστελινες :rolleyes:

απλωσα το δευτερο πλυντηριο

χωρισα κι αλλα ρουχα για πλυσιμο

ετοιμασα γαλατα

σιροπι-ορο-δοντια

τους εβαλα πυτζαμες και νανι

επειτα καθισαμε με συζυγο και (ξανα)ειδαμε ταινια :D

σημερα:

σηκωθηκα ετοιμασα καφε και γαλα

μεχρι να ετοιμαστουμε να φυγουμε ειχε ξυπνησει η μικρη και ο συζυγος εκανε τον ψοφιο κοριο :rolleyes: οποτε την πηραμε μαζι μας

πηγαμε σχολειο

γυρισαμε και χαζολογουμε λιγο στο pc αλλα θελω να σηκωθω να κανω καμια δουλιτσα, εχω να καθαρισω και τα χτεσινα ψαρια και βαριεμαιιιιιιιι....

τα λεμε κοριτσακια

impression.php?i=%7B2C6BAAEE-08D8-4D1D-8D82-707E27F5E1D3%7D&c=overlay&lm=1383118462837

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

ΕΙμαι λιγο καλυτερα χτες με δέκατα και πονοκεφάλους και σημερα ευτυχως μονο με πονοκεφάλους.

Χτες γυρισα σπιτι έκανα κοτόσουπα και φαγαμε και έκατσα λιγο στον καναπε αλλα δεν ειμαι πολυ καλά ετσι πηγα και ξάπλωσα ...το πρωι ξυπνησα καλυτερα αλλα με πονάει το ριμάδι το κεφάλι μου και πονάει και το αφτι μου...αφτα

Ειρηνάκι να χαιρέσαι το γλυκο αγορακι σου!!!

:) :) :) :) :) :)

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω όλες οι αρρωστούλες να είναι πολύ καλύτερα σήμερα..Πριν από λίγο μπήκα στο γραφείο κ το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σας διαβάσω!Δεν πρόλαβα χθες το βράδυ γιατί κ εμένα με πήρε ο ύπνος από τις 21:30... Το πρωί μόλις έφυγε η μικρή μου με το σχολικό μάζεψα όλο το σπίτι, ετοιμάστηκα για την δουλειά κ πέρασα κ στα γρήγορα από το μάρκετ γιατί το μεσημέρι που παίρνω την μικρή μου δεν μπορώ να πάω μαζί της λόγω μιας πρόσφατης επέμβασης στη μέση μου που δεν μου επιτρέπει να σηκώνω πολύ βάρος...

Tintail να σκέφτεσαι το όμορφο πάρτυ που θα κάνεις για τα μικρά σου και κάνε θετικές σκέψεις..όλα θα λυθούνε σιγά σιγά...

Η ζωή είναι όμορφη...

:D

Vassiliki67 ευχομαι να μη σε ξαναπιάσει πονοδοντος,περαστικα

Areti και εγω στη δουλεια, αλλα διαθεση μηδεν. Σου κρατανε τα παιδια μαμα-πεθερα?Και εγω έτσι ήμουν , το παιδι δε, ειχε σαλταρει.Με αλλον κοιμοταν, με άλλον ξύπναγε.Αλλιως το ταιζε η μία , αλλιώς η άλλη, ασε μιλάμε μπαχαλο.Φυγε εσυ, έλα εσυ ειμασταν.

Εκανα υπομόνη όμως, τι άλλο? Μετα πήρε η μαμα μου συνταξη και το κραταγε αποκλειστικα, ηρεμησα.

Χρυσα, δεν εχει και σκονη η περιοχη,κινηση.Τεσπα. Θα κανω και λιγο την αόματη...

Αφροδίτη, επιασες χορδη. Και εγω νυσταζω απο πολυ νωρις , και αν εχουν και τα μικρα όρεξη, κλαφτα...Να φανταστεις οταν ο αντρας μου δουλευει νυχτα, κοιμιζω τα παιδια απο τις 9 για να κανω δουλειες, να ασχοληθω με τον εαυτό μου,να ζαχεψω λαπτοπ,κλτ. Ε, μόλις κοιμηθουν φευγω σφαιρα για το κρεβατι μου, δεν αντεχω να κανω τιποτα.

Tintail, ευχομαι να ξεπερασεις ότι σε απασχολει και να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά στα παιδιά σου, σε εχουν αναγκη να σε βλεπουν χαρουμενη...

Marianna 88 ψαρακι για σημερα? Αν, τι καλα, μόνο εγω το τρωω απο την οικογενεια, οποτε καταλαβαινεις δεν φτιαχνω συχνα.Καλη σου μερα.

Mumsofia περαστικα σου, κάτσε στο κρεβατάκι σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...