Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μολις εβαλα τον μικρο για υπνο,ολο το απογευμα εφτιαχνα βουτηματα και ο μικρος τα τσακισε!Τωρα μολις κοιμηθηκε και παω στο μπαλκονι για την γνωστη δουλεια...Βασια μην ακους εσυ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, κοριτσάκια μου

περαστικαααααααααα!

ωχ..περαστικά βρε κορίτσι....μα πώς σας έπιασε όλες μαζί ο παλιοπονόδοντος?

Βασιλικούλες και RavT, καλά ξεμπερδέματα με τα δοντάκια!

!

καλημέρα κορίτσια!

βάσω, ravt, βάσια περαστικά για τα δόντια!

περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες με τα δοντάκια!!! πραγματικά όταν με πιάνει πονόδοντος καταλαβαίνω τι περνάγανε τα παιδάκια μου όταν βγάζανε δοντάκια!!!

Περαστικα βρε Βασιλικη μου!!!

βασιλικη67

καλα ακομη φρονιμιτες εχεις??

εμενα με ειχαν πιασει 1μηνα περιπου πριν τον γαμο μου.δηλ στα 28 κ ολοι με κοροιδευαν οτι ειναι επειδη θα φρονιμεψω......με ραμματα ,σχεδον εγχειρηση ,αντιβιωση κ πολυ δυσκολα τους εβγαλα...χάλια κ λιγο πριν τον γαμο......

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράστασή σας.

ΝΑΙ, όλες μαζί ρε γαμώτο. Επιδημία έπεσε. Ας είναι το τελευταίο δυσάρεστο της παρέας.

Λοιπόν. Πήγα κι εγώ στον οδοντίατρο. Εχει κάνει φλεγμονή το δόντι μου γι' αυτό με πονάει τόσο πολύ. Μου έδωσε αντιβίωση και την Πέμπτη θα πάω να το βγάλω. Τώρα με πονάει πάλι. Θα πάρω πάλι μεσουλίντ και ξεκινάω και αμοξίλ.

ravt, please |μην το αφήνεις και υποφέρεις μετά.

Δήμητρα, ο τελευταίος είναι. Να τον ξεφορτωθώ κι αυτόν και να ησυχάσω.

Για τον πατερούλη σου, σου εύχομαι αύριο να έχετε μια καθαρότατη αξονική. Όλα να πάνε καλά, μέσα απ' την καρδιά μου.

Χαρά,πρόσεχε κοριτσάκι μου. Πονάς ακόμα;;; Πήρες το γιατρό;;

Καλαμαράκι, wellcome back

Σοφάκι, ελπίζω να μην πέσεις κάτω κι εσύ.

Βούλα,περαστικά στον μικρούλη σου

Μαριαννάκι και Μαρία υπέροχες φωτογραφίες, αχχχ, ξέχασα τον πόνο μου για λίγο.

amelie, περαστικά για το χέρι σου και με το καλό η μετακόμιση.

Κική μου, μπράβο για το ωραίο τριήμερο. 'Οσο για τις δουλειές σιγά-σιγά θα γίνουν. Κι εμένα με τον πόνο μου, έμειναν πίσω πολλά πράγματα, αλλά θα τα κάνω λίγα-λίγα μέσα στις επόμενες μέρες. Προς το παρόν απόψε σιδέρωσα ένα βουνό από ρούχα, οπότε για αρχή, ασιδέρωτα τέλος.

Γιωτάκι, όλα καλύτερα ε;; Κράτα ΓΕΡΑ.

Μπιλλάκι;;;; Όλα καλά;;;:tongue::tongue:;);)

Έλσα καλωσόρισες.

Ειρήνη μου, δουλεύεις έως αργά;; Καλή δύναμη.

Καλό βράδυ σε όλες

7q1Np2.png0ulEp2.png

Το έλυσα το θέμα μου με δόντι....δεν θα πω λεπτομέρειες γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Ανακουφίστηκα πάντως γιατί με είχε πιάσει άγχος!

Κι ότι ήμουνα έτοιμη, να σου πω κι εγώ να την πάρεις πίσω και να το συζητήσεις με τον οδοντίατρό σου. Ουφ!!!!, ευτυχώς που το πρόλαβες.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Μολις εβαλα τον μικρο για υπνο,ολο το απογευμα εφτιαχνα βουτηματα και ο μικρος τα τσακισε!Τωρα μολις κοιμηθηκε και παω στο μπαλκονι για την γνωστη δουλεια...Βασια μην ακους εσυ;)

Γιάμι!!!! Α, ρε Βούλα και δεν μπορώ να φάω.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Κι ότι ήμουνα έτοιμη, να σου πω κι εγώ να την πάρεις πίσω και να το συζητήσεις με τον οδοντίατρό σου. Ουφ!!!!, ευτυχώς που το πρόλαβες.

Μου βρήκε η κολώνα μου λύση....τόσες μέρες δεν την έβρισκε...τώρα βρήκε!!! Τεσπα...καλιο αργά....

hello!

απιστευτη μερα η σημερινη!!!

απο τα του σπιτιου εκανα:

ολη την φροντιδα του μωρου εκτος την απογευματινη φρουτοκρεμα (που ελλειπα)

εστρωσα κρεβατια

μαγειρεψα της μικρης (για εμας ειχα γιγαντες απο την συνυφαδα)

εκανα ενα ψιλοσυμμαζεμα

εστρωσα τραπεζι το μεσημερι φαγαμε κ το μαζεψα

ολη την υπολοιπη μερα ασχολιομουν με την δουλεια κ στις 4,30 το μεσημερι εφυγα για εξωτερικες δουλειες. κατεληξα να παρκαρω κοντα στην 3ης σεπτεμβριου κ (οσες ξερετε απο κεντρο αθηνας καταλαβαινεται) εκανα με τα ποδια: 3ης σεπτ-στουρναρη, σε 2 σημεια, ενα πανω κ ενα κατω απο την πατησιων, στουρναρη-αβερωφ, αβερωφ-3ης σεπτ, 3ης σεπτ-ψηλα στην ακαδημιας κ παλι πισω 3ης σεπτ στο αμαξι οπου εφαγα κ μια ωραιοτατη κληση 80 ευρω για παρκαρισμα! τελεια???? γυρισα σπιτι κατακοπη στις 9 ταισα την μικρη, την αλλαξα κ την εβαλα για υπνο. οσο την κοιμηζα σας διαβασα απο το κινητο, αλλα δεν θυμαμαι πολλα. μια επιδημια πονοδοντου θυμαμαι με αρχηγο την βασια! ενα ειναι το παυσιπονο! xefo. μην το παρει οποια εχει ευαισθητο στομαχι η αν το παρετε να φατε καλα!

ειρηνη μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο μπαμπας σου κ εσυ φυσικα!!!;)

μαριαννα τι ωραια!!!!

α ξεχασα να σας πω οτι βρηκα κ τα πιατα πλυμενα απο την πεθερα!

εφτιαξα τοστακια κ φαγαμε, ηπια κ μια μπυρα κ παω να ξεραθω!

ο αντρουλης μου ειναι καλυτερα, δεν ποναει αλλα εχει πιαστει απο το καθισιο! του ετριψα λιγο το χερι κ το ποδι.

αχ εχει κουρκουτιανει το κεφαλι μου, δεν θυμαμαι τιποτα!

παω να ξεραθω γιατι κ αυριο δυσκολη μερα εχω!

φιλακια κ σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Καλημέρα κοριτσάκια!

Περάσαμε ωραίο 3μέρο αλλά με την επιστροφή, ήρθε η περίοδος μου μετά από 2 μέρες καθυστέρηση και εχθές τα είδα όλα στην δουλειά.... Γύρισα σπίτι γύρω στις 7.30 και κοιμήθηκα από...... τις 9 το βράδυ! Αισθανόμουν τρομερή εξάντληση...

Το πρωί σήμερα σηκώθηκα με την μούρη φράπα από τον ύπνο, πλύθηκα, λούστηκα ενώ είχα βάλει το φαγητό να ψήνεται (γίγαντες στον φούρνο), πίνω το καφεδάκι μου και σε 5' λεπτά ξυπνάω τα κορίτσια.

Από τις 8-9 και μετά το βράδυ τα τελευταία 2 χρόνια, παθαίνω κάτι σαν black out, δεν λειτουργώ πλέον.....

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε όλες ,τι κανετε?

Οι βασανισμένες με τα δοντια ,ελπίζω καλύτερα σημερα!

Γιωτα ,τι να πω,και πάλι καλή δυναμη!Ευτυχως που βοηθουν οι υπόλοιποι λιγακι.

Βασια ,νομιζω τον ιδιο αντρα εχουμε παντρευτει ,δεν μιλάει ,δεν μιλάει αλλα οταν θα πει θα εχειμ δωσει την καλύτερη λυση.

Εγω εδω κλασικα,σηκωθηκα ,εφτιαξα καφε και σαντουιτς του αντρα μου να πάρει μαζι ,το πρωινο του μικρου και το κολατσιο του,μαζεψα τα κρεβατια και εβγαλα εξω τα κουβερλι για λίγο,μαζεψα τα σκουπίδια και πήγα τον μικρο στη σταση .Περασα από το μινι μάρκετ και τωρα πίνω το καφαδακι μου.Γιγαντες και εμεις σημερα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ειρήνη να χαίρεσαι το πιτσιρίκι του, χρόνια του πολλά, καλά και ευτυχισμένα

Δημητρούλα εύχομαι όλα καλά να πάνε με την αξονική σήμερα.

Βασιλικές(χιχι) με τα πονεμένα δοντάκια μακάρι να ξεμπερδέψετε εύκολα

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα και από μενα , μόλις ηρθα στη δουλεια και ειπα να σας διαβασω λίγο.

Εγω από το πρωι :

Σηκώθηκα από τις 6 με τον γιο μου ( ξημέρωσε μαμα ξυπνα)

του εφτιαξα γάλα, ζωγράφισε πρωι πρωι μέχρι να ψιλομαζέψω κουζίνα,κτλ

ετοιμαστήκαμε, και τον πήγα σχολείο και εγω στη δουλεια.

Για φαγητό σημερις έχει ρεβύθια το μενου για το μεσημέρι , αλλά το βραδυ με βλεπεω να τηγανίζω ρεβυθοκεφτεδες,μιαμ!

Ρε κοπελίες, εχω ενα θέμα: Με την σκόνη τι κανετε?

Δηλαδή πόσες φορες να σκουπισω ρε γαμώτο την ημερα?

Σήμερα με το που άνοιξα τα ρολα έπαθα πλάκα.Με τον ήλιο φάνηκε όχι μόνο στα έπιπλα, αλλα και στον αερα!!! Και σκουπισα ξεσκόνισα χτες το βραδάκι.

¨ελεος πια, βαρέθηκα.

Μήπως κάνω κάτι λάθος?

Α, και υπόψιν ακόμα δεν έχω στρωσει...

Ειρήνη, να χαίρεσαι τον λεβεντάκο σου, να ειναι πάντα καλά να σας γεμίζει μόνο χαρές...

Δήμητρα, με το καλό να βγει ο μπαμπάς σου, με τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...