Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα.

Να μπω στο κλαμπ πονεμένου δοντιού μαζί με Βάσια και ravt. Κορίτσια μου πεθαίνω απ' τον πόνο. Πριν δυο εβδομάδες πήγα στον οδοντίατρο για να το βγάλω αλλά μου είπε όχι ακόμα, να το παλέψουμε. Σάββατο βράδυ μ΄επιασε, ήπια ένα panadol, όλα καλά. Χθες μετά την παρέλαση με ξαναέπιασε, πολύς πόνος, πολύς όμως, δεν ντρέπομαι να σας πω πως έκλαιγα, τόσο πολύ πόναγα,πήρα ponstan τίποτα, και τελικά κατέφυγα σε mesulid για να μπορέσω να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι τα ίδια.

Τον πήρα τηλέφωνο, το μεσημέρι μετά τη δουλειά πάω να το βγάλω να ησυχάσω. Είμαι ανθεκτική στον πόνο, αλλά αυτό δεν υποφέρεται. Είναι φρονιμίτης, μήπως δεν έχω φρονιμέψει αρκετά;;;

Συγχωρέστε με, σας διάβασα αλλά αδυνατώ να σχολιάσω.

Ειρήνη μου, χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

Εάν απαλλαχτώ ίσως καταφέρω να τα πούμε το βραδάκι.

Σας φιλώ. Και πονάωωωωωωωωωωωωω

Περαστικα βρε Βασιλικη μου!!!

Καλημέρα κι από μένα.

Να μπω στο κλαμπ πονεμένου δοντιού μαζί με Βάσια και ravt. Κορίτσια μου πεθαίνω απ' τον πόνο. Πριν δυο εβδομάδες πήγα στον οδοντίατρο για να το βγάλω αλλά μου είπε όχι ακόμα, να το παλέψουμε. Σάββατο βράδυ μ΄επιασε, ήπια ένα panadol, όλα καλά. Χθες μετά την παρέλαση με ξαναέπιασε, πολύς πόνος, πολύς όμως, δεν ντρέπομαι να σας πω πως έκλαιγα, τόσο πολύ πόναγα,πήρα ponstan τίποτα, και τελικά κατέφυγα σε mesulid για να μπορέσω να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι τα ίδια.

Τον πήρα τηλέφωνο, το μεσημέρι μετά τη δουλειά πάω να το βγάλω να ησυχάσω. Είμαι ανθεκτική στον πόνο, αλλά αυτό δεν υποφέρεται. Είναι φρονιμίτης, μήπως δεν έχω φρονιμέψει αρκετά;;;

Συγχωρέστε με, σας διάβασα αλλά αδυνατώ να σχολιάσω.

Ειρήνη μου, χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

Εάν απαλλαχτώ ίσως καταφέρω να τα πούμε το βραδάκι.

Σας φιλώ. Και πονάωωωωωωωωωωωωω

ωχ..περαστικά βρε κορίτσι....μα πώς σας έπιασε όλες μαζί ο παλιοπονόδοντος?

δυστυχώς τα χέρια μου είναι χειρότερα από ποτέ λόγω της τενοντίτιδας, χτύπησα και δυο δάχτυλα με την πόρτα του αμαξιού χθες και είναι σχεδόν κουλή. με το ζόρι και σιγά σιγά κάνω τα καθημερινά.

περαστικά κ σένα καλή μου για τα χεράκια κ καλή ευκολία για τη μετακόμιση!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα, κοριτσάκια!

Σας διάβασα στα γρήγορα και βασικά θυμάμαι ότι πρέπει να μοιράσω περαστικά :(!

Μωρέ, Ειρήνη μου, τι να πω; Περαστικά του του ανθρώπου! Δοκιμάζεσαι, βρε παιδί μου, τον τελευταίο καιρό. Πρόσεχε τον εαυτό σου, ε;

Γιώτα, πώς πάει; Κράτα γερά!

Βασιλικούλες και RavT, καλά ξεμπερδέματα με τα δοντάκια!

Καλαμάρι, good to have you back ;)!

Δήμητρα, ελπίζω τα αποτελέσματα από τη σημερινή εξέταση να σας αποζημιώσουν για το άγχος που τραβήξατε.

Εμείς περάσαμε ένα όμορφο 3ημερο εκτός σπιτιού κυρίως, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή τη βδομάδα δεν θα περιμένω το σ/κ για ν' ασχοληθώ με τις καθαριότητές μου αλλά θα τις κάνω σιγά σιγά μεσοβδόμαδα, ώστε το Σάββατο να στρώσουμε χαλιά. Αν και, να πω την αλήθεια, μ' αυτόν τον καιρό δεν μου κάνει πολύ όρεξη :roll:.

Σας φιλώ πολύ κι ελπίζω να αρχίσουμε να "παίρνουμε τα πάνω μας" ;):D!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα..

Ετοιλ πολύ ομορφη η ανθοδεσμη σου,εχω και εγω μια τετοια στην κουζινα μου!

Τελειωσα με οσα ρουχα ειχα για σιδερο ,εχουν μεινει τωρα μονο οσα ειναι απλωμενα,

απλωσα και το δευτερο πλυντηριο,

σκουπισα ολο το σπίτι ,

επλυνα το μπάνιο,

εφτιαξα τις συνθεσεις μου με τα κλαδια,

εφτιαξα μακαροναδα και πήγα να παρω το πιτσιρικι μου .Φαγαμε ,ηρθε και ο αντρας μου,μαζεψα το τραπέζι και τωρα ο μικρος διαβαζει και εγω πηγαινοερχομαι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλες μου φιλες γεια σας!!

φιλακια πολλα απο ΣΕΡΡΕΣ!!!

:mad:Τα παιδια κοιμουνται κι εγω βρηκα ευκαιρια να ανεβω στην κρεβατοκαμαρα για να τα πουμε λιγακι...

τοχω τοσο πολυ αναγκη..........

:( η αξονικη θα γινει αυριο....θα του κανουν παντου..οχι μονο ανω κοιλιας ή κατω κοιλίας ή θωρακος...ολο το σωμα...για μεταστασεις......:(

κατι πρωτες εξετασεις κ ακτινες βγηκαν σχετικα καλες...χειρουργειο αυτην την βδομαδα ...........

ειναι εκει ο αδερφος μου μαζι τους...ο καημενος κι αυτος βαπτιζει την μικρη του την Κυριακη.........

:( σημερα περιμενα αποτελεσματα του μπαμπα κ ημουν μεσα στο αγχος..μονη μου μιλουσα σαν την τρελλη........

αυριο απογευμα θα παμε θεσσαλονικη πθτως ή αλλως γιατι εχουμε κλεισει ραντεβου σε οφθαλμιατρο γιατα παιδια εδω κ εναμιση μηνα... εχουν κ τα 2μου το λεγομενο"τεμπελικο ματι"...το ενα τους...η μικρη μου φοραει γυαλια απο 2χρονων...τωρα θα βαλει κ ο μικρος...

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Σας ευχαριστω ολες σας τοσο πολυ που με ενθαρρυνετε κ μου δινετε κουραγιο!!

Σας ευχαριστω τοσο πολυ για τα καλα σας λογια κ τις ευχες σας...

Εμεις ειμαστε ολοι τωρα λιγο "κολλημενοι" κ δεν εχω δει κ καποιον αλλον για να ξεχαστω....

Ki εγω στεναχωριομουν την προηγουμενη βδομαδα για τις δουλειες του σπιτιου...τί να πω??μπροστα στην υγεια ειναι ολα τοσο χαζα....τωρα εχω ενα στρωμενο σπιτι κ καθαρο αλλά δεν υπηρχε κεφι για γιορτες κ για κοσμο....

ξεχασα να σας πω οτι το λαπτοπ χτυπησε μητρικη δηλ ενα 1οοε!!!!!!!!!

:((((

μαριαννα

μα τί τελεια φωτο!!!!!!!!! τί τελειο μερος!! τί ομορφο λιμανακι κ παραλια!! μοιαζει ναναι πολυ ησυχο χωριο!! στην Πελοποννησο εισαι??απο εκει δεν ξερω καθολου τις παραλιες κ τα μερη....

ειρηνη

τι σας βρηκε και εσας βρε κοριτσι?? τι σας βρισκει δηλ γιατι ειναι συνεχεια κ απο κατι.....φωναξε τον τον παπά!

βασιλικη67

καλα ακομη φρονιμιτες εχεις??

εμενα με ειχαν πιασει 1μηνα περιπου πριν τον γαμο μου.δηλ στα 28 κ ολοι με κοροιδευαν οτι ειναι επειδη θα φρονιμεψω......με ραμματα ,σχεδον εγχειρηση ,αντιβιωση κ πολυ δυσκολα τους εβγαλα...χάλια κ λιγο πριν τον γαμο......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Είμαστε εξαιρετικά λοιπόν! Εάν ο πονόδοντος μείνει στα επίπεδα τα τωρινά, ίσως την πάρω να πάμε βόλτα τη μικρή. Κρίμα να πάει χαμένη αυτή η λιακάδα!

Πρόσεχε μην σου κάνει φλεγμονή όπως εμένα και τρέχεις μετά....και εγώ έτσι το άφησα λίγες μέρες και μετά....... πάρε 2 αντιβιώσεις για να έχεις!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια πήγα στην γιατρό....ήταν δύο γυναίκες οδοντίατροι που με περίμεναν να με δουν και την ακτινογραφία μου....λοιπόν κανονίσαμε να το βγάλουμε Παρασκευή και επειδή είναι πολύ κοντά στο νεύρο είπε ότι θα μου το ράψει και θα πηγαίνω μετά για αλλαγή...δύσκολη περίπτωση...200 ευρώ σύνολο!!!!

Σε αυτήν πάω πρώτη φορά....τυχαία την βρήκα...δεν μου γέμισε όμως το μάτι ρε κορίτσια...είχε ένα πολύ μικρό ιατρείο, είχε και άλλη οδοντίατρο για γνώμη (γιατί αυτή δεν ξέρει???? ή επειδή είναι δύσκολη περίπτωση???) και με έπιασε ένας φόβος....μου κράτησε και την πανοραμική δοντιών εκεί και τώρα δεν μπορώ να κάνω πίσω και να πάω και αλλού!!!

Μήπως είμαι παράλογη και βλέπω δράκους??? ουφ δεν ξέρω!!!

κορίτσια πήγα στην γιατρό....ήταν δύο γυναίκες οδοντίατροι που με περίμεναν να με δουν και την ακτινογραφία μου....λοιπόν κανονίσαμε να το βγάλουμε Παρασκευή και επειδή είναι πολύ κοντά στο νεύρο είπε ότι θα μου το ράψει και θα πηγαίνω μετά για αλλαγή...δύσκολη περίπτωση...200 ευρώ σύνολο!!!!

Σε αυτήν πάω πρώτη φορά....τυχαία την βρήκα...δεν μου γέμισε όμως το μάτι ρε κορίτσια...είχε ένα πολύ μικρό ιατρείο, είχε και άλλη οδοντίατρο για γνώμη (γιατί αυτή δεν ξέρει???? ή επειδή είναι δύσκολη περίπτωση???) και με έπιασε ένας φόβος....μου κράτησε και την πανοραμική δοντιών εκεί και τώρα δεν μπορώ να κάνω πίσω και να πάω και αλλού!!!

Εγω θα ζητουσα ,πάντως πίσω την πανοραμικη και θα συμβουλευομουν τον οδοντιατρο μου.Ο,τι σου λέει το ενστικτο σου Βασια μου.Καλή επιτυχια !

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Βασια μου μην το ρισκαρεις...Να πας να παρεις την πανοραμικη πισω κι αν ντρεπεσαι στειλε καποιον αλλον,και οπως σου ειπαν τα κοριτσια ρωτα τον γιατρο σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...