Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες κορίτσια και χρόνια πολλά.

Δήμητρα Χρόνια πολλά και καλά εύχομαι και σε εσένα και στο αγοράκι σου και στον μπαμπά σου, όλα καλά να πάνε σήμερα με την αξονική.

Ειρήνη να χαίρεσαι την κορούλα σου για τα γενέθλιά της.

Ειρήνη και yotou και στις δύο έυχομαι να είναι γρήγορα περαστικά, να έχετε δύναμη να φροντίσετε τους ανθρώπους σας.

Καινούργια κορίτσια καλωσήρθατε.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να πω και 2 χρήσιμες πληροφορίες.

Όσες είναι από Θεσσαλονίκη στο πράκτικερ μπορούν να αφήσουν ρούχα που δεν χρειάζονται

Από το Σάββατο 2-11 και για μία εβδομάδα θα έχουν εκπτώσεις όλα τα καταστήματα, όποια έχει εκρεμμότητες σε ρούχα, παπούτσια ιδίως για τα παιδιά είναι μια καλή ευκαιρία αφού είναι ακόμα αρχή της σεζόν.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Εμενα ο μικρουλης μου,σηκωσε δεκατακια και εχθες το απογευμα ξανα εκανε ψευτοεμμετουλη οποτε σημερα δεν εχει βολτουλα...θα κατσουμε μεσα και θα ασχοληθω μαζι του,θα του φτιαξω κοτοσουπα και μολις κοιμηθει θα ξεκινησω δραση στο σπιτι...

Εχθες το βραδυ του εκανα μια κατασκευη για τα χρωματα του και του αρεσει πολυ!!!Σας βαζω να την δειτε http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2013/10/internet-httpwww.html

Σας αφηνω κοριτσια μου, παω στον μικρο!Θα τα πουμε το μεσημερακι!Φιλια πολλα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Χτες πήγαμε το απογευμα στο disney on ice περασαμε πολύ ομορφα!!!

Βασικά νομιζω ότι με περιτρυγιζει γριπη και οπως καταλαβαινετε πονάει το κεφάλι μου και τα αυτια μου

Σήμερα έχω και μάθημα modistroula...δεν ξερω αν μπορώ να ανταπελθω...

Σας φιλώ γλυκα!!! και μιλάμε μέσα στην ημερα!!!

Όσες είναι από Θεσσαλονίκη στο πράκτικερ μπορούν να αφήσουν ρούχα που δεν χρειάζονται

Από το Σάββατο 2-11 και για μία εβδομάδα θα έχουν εκπτώσεις όλα τα καταστήματα, όποια έχει εκρεμμότητες σε ρούχα, παπούτσια ιδίως για τα παιδιά είναι μια καλή ευκαιρία αφού είναι ακόμα αρχή της σεζόν.

πολύ χρήσιμα και τα δυο!!

Βούλα τέλεια η κατασκευή σου!! περαστικά στον μικρούλη σου

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Εδω και εγω πάλι,σιδερωσα λίγα ρουχα και εφυγα για περπάτημα,μαζεψαμε και κλαδια με μια φιλη και θα διακοσμησω επιτελους καποια βαζα.Πλυθηκα ,εφτιαξα μισο τοστακι και συνεχιζω σιδερο.Για σημερα θα βαλω μακαροναδα,οποτε δεν εχω πολλα μαγειρεματα.Απλωσα και το πρωινο πλυντηριο ,εβαλα αλλο ενα και μαζεψα τα χθεσινα.Τωρα ομως τα καλάθια μου ειναι αδεια,να δουμε για ποσο ακόμη.

Μαριαννα ,πάντα κανω δουλειες το πρωι πριν φυγουμε,ξυναω ενα δεκαλεπτο νωριτερα να του φτιαξω το κολατσιο και το γαλα του και να ντυθω.Και οσο ο μικρος ετοιμαζεται εγω στρωνω κρεβατια,απλωνω ρουχα η βαζω πλυντηριο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Ελπίζω να είστε όλες καλά, καλύτερα από το τελευταίο διάστημα, που οι φάπες διαδέχονται η μία την άλλη.

Χθες, ο μπαμπάς μου ήθελε να βγει από το σπίτι {πρώτη φορά στη ζωή του κάθεται 2 συνεχόμενες μέρες ξαπλμένος} και τον πήγαμε σε ένα φίλο του για καφέ. Εκατσε σχεδόν όλη μέρα και επέστρεψε με τα πόδια {ήταν κοντά} γιατί ήθελε να περπατήσει.

Ετσι, το εκμεταλλευτήκαμε και μεις και φύγαμε από νωρίς. Έξω.. έξω.. και πάλι έξω... βόλτα στη Γλυφάδα, ξάπλα στην παραλία και τέλος Ζάχος για φαγητό. Επιστρέψαμε, χαλαρώσαμε, ολοκληρώσαμε τα διαβάσματα του φιογκακίου και πήγα για δουλίτσα.

Σήμερα, πήγα το παιδί σχολείο, σούπερ, μοδίστρα και επέστρεψα. Το αγόρι μου είναι απογευματινό, οπότε έκανα πρωϊνά και έκανε καφέδες. Εβαλα φασόλια να βράζουν {κάνω φασολάδα για σήμερα, που έχουμε πολυυυυ καιρό να φάμε}, ξεσκόνισα καλά όλο το σπίτι, έπλυνα κουζινικά, έφτιαξα κέικ με κακάο, ετοίμασα ένα βραδινό πλυντήριο με σκούρα και μόλις έπλυνα το μπάνιο και άφησα τη χλωρίνη να κάνει τη δουλειά της.

Στο μεταξύ, το βράδυ έχω πάλι πολύ δουλίτσα. Τελευταίο ραντεβού με την φίλη που της δίνω ρουχαλάκια για εκείνη και την κόρη της {αλλά τα μοιράζονται με την αδερφή της και την κόρη της αδερφής της.. είναι πολλές και πιάνουν τόπο! :) }, οπότε ετοίμασα τα ρούχα που ήδη είχα ξεχωρίσει, τα εβαλα σε τσαντούλα, τα καλο-δίπλωσα και είναι έτοιμα για να της τα πάω. "Φεύγει" κι αυτό. ;)

Σας φιλω γλυκά όλες

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ααααα κ να σας δείξω πως καθάρισα τις χτενες μας προχθές

Μια κούπα λευκό ξύδι κ μια χλιαρό νερό για 30 λεπτά

Έβγαλα κ τις τρίχες κ αστραψαν

photo-2013-10-27-19-57-38-460_zpsff6d7377.jpg

Μπράβο Ελενάκι μου.

Υ.Γ. Μου έλειψες.:wink:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Χτες πήγαμε το απογευμα στο disney on ice περασαμε πολύ ομορφα!!!

Βασικά νομιζω ότι με περιτρυγιζει γριπη και οπως καταλαβαινετε πονάει το κεφάλι μου και τα αυτια μου

Σήμερα έχω και μάθημα modistroula...δεν ξερω αν μπορώ να ανταπελθω...

Σας φιλώ γλυκα!!! και μιλάμε μέσα στην ημερα!!!

Σοφακι ,περαστικά σου!Τριγυριζουν πολλες ιωσεις,εισαι και κουρασμένη,λογικο ειναι!

Καλημερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Εμενα ο μικρουλης μου,σηκωσε δεκατακια και εχθες το απογευμα ξανα εκανε ψευτοεμμετουλη οποτε σημερα δεν εχει βολτουλα...θα κατσουμε μεσα και θα ασχοληθω μαζι του,θα του φτιαξω κοτοσουπα και μολις κοιμηθει θα ξεκινησω δραση στο σπιτι...

Εχθες το βραδυ του εκανα μια κατασκευη για τα χρωματα του και του αρεσει πολυ!!!Σας βαζω να την δειτε http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2013/10/internet-httpwww.html

Σας αφηνω κοριτσια μου, παω στον μικρο!Θα τα πουμε το μεσημερακι!Φιλια πολλα!

Περαστικα του!Η κατασκευη εινια υπέροχη ,μπραβο σου!

Αυτο το διαβασα και εγω ,δεν ξερω ομως εαν ολοι οι εμπορικου συλλογοι το ακολουθησουν

Εγώ ευτυχώς χθες δεν πόνεσα υπερβολικά, απλά και χθες και σήμερα νιώθω ενοχλήσεις οπότε αργά ή γρήγορα δεν θα τον γλιτώσω τον οδοντίατρο.

Και χθες ήταν μέρα βόλτας για εμάς οπότε εκτός απ τα καθημερινά δεν έκανα τίποτα. Σήμερα που μπαμπάς και κόρη λείπουν αποφάσισα να ολοκληρώσω επιτέλους το βάψιμο εξωτερικών χώρων πριν πιάσουν οι βροχές.

Ελπίζω να τα καταφέρω. Από εκεί κι έπειτα, ανάλογα τα κουράγια. Θα σας διαβάσω αργότερα

Περαστικα με το δοντι ,καλή συνεχεια στα βαψιματα.!

Ααααα κ να σας δείξω πως καθάρισα τις χτενες μας προχθές

Μια κούπα λευκό ξύδι κ μια χλιαρό νερό για 30 λεπτά

Έβγαλα κ τις τρίχες κ αστραψαν

photo-2013-10-27-19-57-38-460_zpsff6d7377.jpg

Πολύ πολύ χαιρομαι ,το παλιο καλό καλαμαρακι!

Καλημέρα!!!

Τι ωραίες φώτο!!! Λουλούδια, θάλασσα.....!!!

Εγώ σπίτι κάνω δουλίτσες...το βράδυ θα πάω στον γιατρό να δει δόντι!

Αντε βρε Βασια ,μηπως ξεμπερδεψεις και εσυ με αυτο!

Καλημερα αγαπημενες μου!!τι κανετε?

Μαρια οι φωτο ειναι υπεροχες..μπραβο σου..και μενα μου εφερε η κορη μου κουκουναρια που μαζεψε απο το σχολειο αλλα δεν τα εχω αξιοποιησει ακομα..

Γιωτακι καλα κανατε και πηγατε βολτιτσα..καλο θα κανει σε ολους..εξαλλου δεν γινεται να μεινει τοσο καιρο κλεισμενος στο σπιτι..ευγε και για την περιποιηση..

Ειρηνη μου τι κανετε?καλα ειναι ο μπαμπας?

Δημητρα να πανε ολα καλα σημερα..

Εγω χθες εκανα πηλινγκ,μασκουλα, εβγαλα τα φρυδακια μου,εφτιαξα κουλουρακια μαζι με το κοριτσακι μου,μαγειρεψα κιμα (μακαρονια με κιμα για σημερα),πηραμε την πεθερα,εκανα το μπανακι μου,μπανακι και τα κοριτσια και μολις κοιμηθηκαν εβαψα τα νυχακια μου..

Μπραβο Αρετη ,και εγω καταφερα και το ακολουθησα το προγραμμα μποτε και αυτη την εβδομάδα.

2013-10-29083958_zps2d404fb6.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

:D:D:D

impression.php?i=%7B2C6BAAEE-08D8-4D1D-8D82-707E27F5E1D3%7D&c=overlay&lm=1383030203900

Υπέροχη η φωτο,εχει μια γαλήνη...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ολοκλήρωσα το μπάνιο, μόλις έσβησα την φασολάδα μου, λούστηκα, πέρασα το γραφείο του φιογκακίου με πανάκι με νερό και ξύδι, σκούπισα το πίσω μπαλκόνι και τώρα λιγάκι χαλαρώνω με το καφεδάκι μου.

Υ.Γ. Ευχαριστώ Χρυσάκι μου.

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κι από μένα.

Να μπω στο κλαμπ πονεμένου δοντιού μαζί με Βάσια και ravt. Κορίτσια μου πεθαίνω απ' τον πόνο. Πριν δυο εβδομάδες πήγα στον οδοντίατρο για να το βγάλω αλλά μου είπε όχι ακόμα, να το παλέψουμε. Σάββατο βράδυ μ΄επιασε, ήπια ένα panadol, όλα καλά. Χθες μετά την παρέλαση με ξαναέπιασε, πολύς πόνος, πολύς όμως, δεν ντρέπομαι να σας πω πως έκλαιγα, τόσο πολύ πόναγα,πήρα ponstan τίποτα, και τελικά κατέφυγα σε mesulid για να μπορέσω να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι τα ίδια.

Τον πήρα τηλέφωνο, το μεσημέρι μετά τη δουλειά πάω να το βγάλω να ησυχάσω. Είμαι ανθεκτική στον πόνο, αλλά αυτό δεν υποφέρεται. Είναι φρονιμίτης, μήπως δεν έχω φρονιμέψει αρκετά;;;

Συγχωρέστε με, σας διάβασα αλλά αδυνατώ να σχολιάσω.

Ειρήνη μου, χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

Εάν απαλλαχτώ ίσως καταφέρω να τα πούμε το βραδάκι.

Σας φιλώ. Και πονάωωωωωωωωωωωωω

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...