Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια...

όπως είπε και κάποια κοπέλα πιο πάνω μπορείτε να μπείτε εδώ... www.blogger.com

και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό google.

επίσης μπορείτε να πάτε στο μπλογκ της ειρήνης κι εκεί που είναι οι αναγνώστες της από πάνω γράφει "γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου" σας ανοίγει παράθυρο με 3 λογαριασμούς που ίσως έχετε, google,yahoo,twitter...θα σας εξηγήσει τα βήματα...

μπορείτε να κάνετε και σχόλια χωρίς να έχετε λογαριασμό,θα φαίνεστε ως ανώνυμοι...και τελειώνοντας το μήνυμα αν θέλετε γράφετε το όνομα σας.πατάτε εκεί που λέει σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση.

Στο δικό μου το μπλογκ η λίστα με τους αναγνώστες είναι δεξιά σε μια κάθετη μπάρα μαύρη που βγάζει στο πλάι...έχει εκεί τα labels,τους αναγνώστες κλπ...

Να ξέρετε ότι αν έχετε explorer ή κάποιο άλλο browser μπορεί να σας κολλάει,μπορεί γιαυτό να μην πέρασαν τα σχόλια κάποιας κοπέλας πιο πάνω...

εδώ και μερικές μέρες κατέβασα το google chrome και πάει σφαίρα!!

ότι άλλο θέλετε εδώ είμαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!

miamama ωραιες οι συνβουλες σου βοηθανε.

εγω κοριτσια το εριξα στην κηπουρικη, αγορασα λουλουδακια και εφτιαξα τις ζαρτινιερες, οχι ολες αλλα αρκετες. εκανα ομως ενα μπαλκονι αστα να πανε, το καθαρισα καπως αλλα θελει πολυ δουλεια γιατι αδειασα ολες τις γλαστρες και ανακατεψα το παλιο χωμα με καινουργιο που πηρα. εδειξαν ομως ομορφα τα νεα φυτα με τα λουλουδακια τους ανθησμενα.

οσο για το θεμα με τα βαφτηστηρια εχω και γω ενα αλλα καθε που παω αγοραζω και για το αλλο. μου ειναι δυσκολο να παω μονο για το ενα. μονο λαμπαδα δεν περνω στο αδερφακι του, ολα τα αλλα τα περνω.

γεια σας κορίτσια!!

ειρήνη, πολύ ωραίο το μπλογκ!!

τις τελευταίες 3 μέρες έκανα πολλές δουλίτσες σταδιακά και χαλαρά και είμαι πολύ χαρούμενη! σήμερα πάω για 3-4 μέρες στο τροχόσπιτο για τις αγροτικές εργασίες. όταν γυρίσω έχω να κάνω διάφορες μικροδουλειές αλλά κυρίως να πλύνω πατζούρια! το σιχαίνομαι!! αλλά θα το κάνω γιατί το αναβάλω καιρό και με χαλάει!

φιλιά σε όλες

Γεια σας, παρεάκι μου! ;)

Πήγαμε μια βόλτα με το φιογκάκι... έτσι μισή ωρίτσα να μαζέψουμε ήλιο... πήραμε ψωμάκι και επιστρέψαμε σπιτάκι μας.

Ανέβασα και μερικά tips στο facebook, στα νυχάκια, σχετικά με την ονυχοφαγία, για τα κορίτσια μου που τρώνε τα νύχια τους... δείτε το αν σας ενδιαφέρει! ;)

Εγώ τώρα σιδερώνω και το μικρό μου βλέπει μαζί μου στο star τον jakie chan και γελάει με τα τρελά που κάνει... ;);)

Αχ.. κάθομαι μπροστά στην ορθάνοιχτη μπαλκονόπορτα και σιδερώνω... ήλιος!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγώ τώρα σιδερώνω και το μικρό μου βλέπει μαζί μου στο star τον jakie chan και γελάει με τα τρελά που κάνει... ;);)

Αχ.. κάθομαι μπροστά στην ορθάνοιχτη μπαλκονόπορτα και σιδερώνω... ήλιος!!! :P

Σε λίγο θα κάνω το ίδιο ακριβώς...

Και θα βάλω στον μικρό να βλέπει Ντένις ο Τρομερός

Στο δικό μου το μπλογκ η λίστα με τους αναγνώστες είναι δεξιά σε μια κάθετη μπάρα μαύρη που βγάζει στο πλάι...έχει εκεί τα labels,τους αναγνώστες κλπ...

Να ξέρετε ότι αν έχετε explorer ή κάποιο άλλο browser μπορεί να σας κολλάει,μπορεί γιαυτό να μην πέρασαν τα σχόλια κάποιας κοπέλας πιο πάνω...

εδώ και μερικές μέρες κατέβασα το google chrome και πάει σφαίρα!!

ότι άλλο θέλετε εδώ είμαι.

Να σαι καλά για τη βοήθεια κοριτσάκι μου! Το εκτιμώ πολύ!

Ερώτηση για το δικό σου blog. Είδα πως το subscribe υπάρχει στην bar δεξιά. Εκεί, τι επιλέγω από τις 2 παρακάτω επιλογές που μου δίνει:

:confused::confused::confused:

777885dugw57gt25.gif

εγω κοριτσια το εριξα στην κηπουρικη, αγορασα λουλουδακια και εφτιαξα τις ζαρτινιερες, οχι ολες αλλα αρκετες. εκανα ομως ενα μπαλκονι αστα να πανε, το καθαρισα καπως αλλα θελει πολυ δουλεια γιατι αδειασα ολες τις γλαστρες και ανακατεψα το παλιο χωμα με καινουργιο που πηρα. εδειξαν ομως ομορφα τα νεα φυτα με τα λουλουδακια τους ανθησμενα.

Το ίδιο έπαθα και γω πριν 1 εβδομάδα, όταν ο άντρας μου "σκάλισε" το χώμα για να "αναπνεύσει"... :rolleyes: Μου τα κανε.... :tongue:

Πόσο μ' αρέσει η κηπουρική... σκέφτομαι σιγά-σιγά να πάω στα leroy merlin για ν' αγοράσω 4 γλάστρες απ' αυτές που μπαίνουν στα κάγκελα... θα δω...:rolleyes:

Μπράβο που τακτοποιείς το μπαλκονάκι σου!!

777885dugw57gt25.gif

πολλές ίδιες (ίδιες όμως) κρεμάστρες (ξέρει την τρέλα μου με την οργάνωση). Έτσι έχω από τότε φτιάξει την ντουλάπα του άντρα μου με όμοιες κρεμάστρες που δείχνουν πάντα την ντουλάπα του απλά... τέλεια! ;)

Εμ γιαυτό έχω κολλήσει να ξεσκαρτάρω. Σκέψου τώρα ότι έχω τις κρεμάστρες δύο νοικοκυριών. Φρίκη.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

...όταν γυρίσω έχω να κάνω διάφορες μικροδουλειές αλλά κυρίως να πλύνω πατζούρια! το σιχαίνομαι!! αλλά θα το κάνω γιατί το αναβάλω καιρό και με χαλάει!

φιλιά σε όλες

Πω-πω... βαρετή δουλειά... και μένα είναι από τις χειρότερες μου...:rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Εμ γιαυτό έχω κολλήσει να ξεσκαρτάρω. Σκέψου τώρα ότι έχω τις κρεμάστες δύο νοικοκυριών. Φρίκη.

Και πολύ καλά κάνεις! ;)

Επέλεξε και κράτα ακριβώς ότι σε βολεύει και χρειάζεσαι... ;)

777885dugw57gt25.gif

Πόσο μ' αρέσει η κηπουρική... σκέφτομαι σιγά-σιγά να πάω στα leroy merlin για ν' αγοράσω 4 γλάστρες απ' αυτές που μπαίνουν στα κάγκελα... θα δω...

και γω αυτες εκανα, φυτεψα καινουργια λουλουδια ανθησμενα απο αυτα που μπαινουν σε ζαρτηνιερες

τις αλλες τις μεγαλες που ειναι κατω εχουν φυτα απλος συμπληρωσα χωμα.

MIRIKI αν δεν τις θελεις τις κρεμαστρες πηγαινε και αφησε τες στην εκκλησια αυτοι θα βρουν ατομα να τις δωσουν. διπλα σε καδο μπορει να πανε χαμενες

Να σαι καλά για τη βοήθεια κοριτσάκι μου! Το εκτιμώ πολύ!

Ερώτηση για το δικό σου blog. Είδα πως το subscribe υπάρχει στην bar δεξιά. Εκεί, τι επιλέγω από τις 2 παρακάτω επιλογές που μου δίνει:

:confused::confused::confused:

να σου πω σε αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω,ακριβώς από πάνω έχει τους αναγνώστες,κλικάρισε και θα σου βγάλει τους αναγνώστες και από πάνω να γραφτείς στο μπλογκ,έτσι έκανα κι εγώ στο δικό σου.

δίπλα στο κάδο τίποτα δεν πάει χαμένο,σε 5 λεπτά τα έχουν πάρει...

τον δεκέμβρη με την μετακόμιση,ότι αφήναμε όλα τα έπαιρναν,και άφησα πολλά πράγματα και καλά.μέχρι και γλάστρες με λουλούδια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...