Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Βρε κορίτσι μου δεν έχω λόγια τι να σου πω ειλικρινά.. και τώρα πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις; Δεν κάνατε μέρα παρά μέρα υπέρηχο να δει πόσο μεγαλώνουν;

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μεχρι στιγμης εχω κανει

καφεδες-γαλα-τυροπιτες (εχτες εφτιαξα κεικ)

ανοιξα το σπιτι να αεριστει, φαγαμε αραξαμε,εστρωσα κρεβατια, χλωρινιασα μπανιο, εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων κ εβαλα την μικρη για υπνο.

τωρα καθομαι λιγο κ παω στο γραφειο να δω τι εκκρεμοτητες υπαρχουν κ να συμμαζεψω διαφορα κ μετα στο βρωμο ρουμ για να συνεχισω το χτεσινο συμμαζεμα.

η συνυφαδα μου εφερε γιγαντες κ σουτζουκακια. οποτε θα πω της πεθερας να φτιαξει απο τεταρτη φαγητο.

ειρηνη πως εισαστε? ηρεμισες καθολου? ο μπαμπακας σου πως ειναι?

σημερα αν μπορεσω θα κανω ομορφιες, το εχω τοσο αναγκη!!!!

σας φιλω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις γυρισαμε, ητανε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!

Παρελασανε και ο μικρος μου χτυπουσε και τα ποδαρακια του, ηταν μια γλυκα! Τραβηξα και μια τυχαια φωτογραφια, που πανω στον πανικο νομιζα οτι δεν τον προλαβα αλλα τελικα φαινεται!

Ο παππους μας κατεθεσε στεφανι (οπως και καθε χρονο δηλαδη) ως εκπροσωπος της Εθνικης Αντιστασης, τον εβγαλα κι αυτον φωτογραφια, πρωτη φορα φετος ειμαι εδω στο χωριο σε αυτην την γιορτη, δεν ειχε τυχει ξανα να ειμαι εδω να τον δω!

Επειτα τα παιδακια ολα ενα ενα ξαναειπαν τα ποιηματα τους μπροστα απο το μνημειο των Ηρωων!

Ηταν φανταστικα, πολυ διαφορετικα απο οτι ειχα συνηθισει μεχρι τωρα αυτην την γιορτη, οχι απροσωπη αλλα γεματη συγκινηση..

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

στα δικα μας:

εχτες τελειωσα ΟΛΑ τα πιατικα και τα εβαλα στη θεση τους, γυαλισα και την υπολοιπη κουζινα και το πρωι οσα ξαναβγηκαν αμεσως τα επλυνα ;)

εχω βγαλει απο το βραδυ κιμα να ξεπαγωνει, δεν ειμαι ομως σιγουρη πως θα τον χρησιμοποιησω.

εχτες φτιαξαμε και κουλουρακια διχρωμα μιαμ μιαμ!

η Τινα που ειναι οεο? (ασχετο το ξερω, αλλα ενιωσα μια απουσια)

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, εμείς σηκωθήκαμε πολυ νωρίς το πρωί, αέρισα, έστρωσα κρεβάτια, ξεσκονισα, σκούπισα, σφουγγαρισα και έβαλα φαγητό, κατα τις 11 πήγαμε στην παρέλαση και καταλήξαμε στην πλατεία της περιοχής μας όπου εχει έναν εξωτερικό χώρο σαν μικρό λούνα παρκ, έκανε η μικρή μου διάφορα εκεί και έπαιξε λίγο στο φουσκωτό, είχε όμως πολυ ζέστη και ευτυχώς με το που γυρίσαμε την έπλυνα, την άλλαξα ήπιε το γάλα της και κοιμήθηκε αμέσως, το απογευματάκι έχουμε να παμε επίσκεψη σε μια ξαδέλφη μου για να παίξει με τα παιδιά της.

Εγω με τα χέρια ειμαι καλυτερα, το παλεύω, ελπίζω να φτιάξουν σιγα σιγα!

Ειρήνη, ευχομαι να ειναι όλα καλυτερα με τον μπαμπά σου και εσύ να ανακτάς την ηρεμία και τις ισορροπίες σου, να μην σε παίρνει απο κάτω!

Yotou, είδες σημερα ειναι καλυτερα τα πράγματα, σιγα σιγα θα βρείτε τους ρυθμούς σας και θα δεις ποσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός όπου θα γυρίσετε στη καθημερινότητα σας, πολυ μου άρεσε το αισιόδοξο μνμ που έβαλες, δεν πρέπει να μας πέρνει απο κάτω, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να αντιμετωπίζουμε την καθε κατάσταση.

Εγω σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής μου, βρήκα την δύναμη που δεν πίστευα οτι την είχα και μπόρεσα να τα αντιμετωπίσω γιατι δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, δεν ήταν εύκολα αλλά πιστεύω οτι τα κατάφερα.

Areti32, καλα να περάσετε στην βόλτα σας!!

Mybilly, πολλα πράγματα έκανες, ελπίζω να ξεκουράστηκες σημερα!

Yorimichi, θετικές σκέψεις να έχεις και να δίνεις χαρα στους δικούς σου, ακόμη και με μικρά πράγματα όπως έκανες με τις φωτο!!!!

Marianna88, ωραίες στιγμές περιγράφεις, μπράβο που περάσατε ωραια!!!

Ευχομαι και στα υπόλοιπα κορίτσια καλα περάσουν!

nJ2dp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Εμεις σηκωθηκαμε το πρωι,φτιαξαμε πρωινα,αραξαμε,πηγαμε παρελαση και υστερα στην πλατεια να παιξει ο μικρος και γινοταν ο χαμος...Συναντησα και μια μαθητρια μου απο τα παλια χρονια,μολις με ειδε ετρεξε κατα πανω μου και με πηρε αγκαλια!!!!Συγκινηθηκα τοσο πολυ!!!Ειδα την μαμα της μιλησαμε για λιγο,μου ειπε τα νεα τους και γνωρισαν και τον μικρο μου!Χαρηκα τοσο πολυ!!!!!

Γυρισαμε σπιτι,καναμε μια κατασκευη,μαγειρεψε ο αντρουλης μου πατατες με λουκανικα και ασχοληθηκαμε με τον μικρο μας!!!

Εν τω μεταξυ βρε κοροτσια εχω ενα θεμα...

Σημερα ο μικρος μου ειναι χαλια,τρεχει η μυτη του και δεν μπορει να αναπνευσει καλα επειδη ειναι μπουκωμενος να φανταστητε οτι επειδη ειναι μπουκωμενος ξεροβηξε ,πνιγηκε και εκανε σαν εμμετο(πολυ λιγο δηλαδη)και γενικα φαινεται κομμενος και ταλαιπωρημενος...Ποιο ειναι το θεμα μου:

Με την κολλητη μου και νονα του μικρου εχουμε απομακρυνθει πολυ(θυμαστε που σας ελεγα?)περσυ ο μικρος της που εχει την ιδια ηλικια με τον δικο μου πηγε παιδ. σταθμο και ηταν συνεχεια κρυωμμενο,οταν συναντιομασταν το παιδι ηταν παντα χαλια με πολυ-πολυ μιξα και η ιδια μ ου ελεγε οτι δεν ειναι τιποτα και απλα βγαζει δοντια,αποτελεσμα την επομενη μερα ο δικος μου ηταν παντα κρυωμενος.Σιγα-σιγα καταλαβε οτι δεν ηθελα να συναντιομαστε οταν τα παιδια δεν ειναι καλα για να μην κολλαει το ενα το αλλο,ο δικος της ομως ηταν παντα με παρα πολυ μιξα με αποτελεσμα να βρεθουν 2-3 φορες μονο ενω πριν συναντιομασταν σχεδον καθε εβδομαδα,μου ειπε μαλιστα πως με θεωρει υπερβολικη...Εχθες συναντηθηκαμε,πηγαμε και ο μικρος ηταν παλι με παρα πολυ μιξα και σημερα ο δικος μου ειναι χαλια και ταλαιπωρηται ο καημενος...Η ιδια δεν μου ειπε τιποτα για το μικρο της απο πριν,αν και να μοπυ το ελεγε δεν θα μπορουσα να κανω κατι γιατι ηδη της ειχα ακυρωση δυο συναντησεις μας και νιωθω οτι ειναι ετοιμη για παρεξηγηση...Βρε κοριτσια με θεωρειτε υπερβολικη?

Σημερα ο μικρος μου ειναι χαλια,τρεχει η μυτη του και δεν μπορει να αναπνευσει καλα επειδη ειναι μπουκωμενος να φανταστητε οτι επειδη ειναι μπουκωμενος ξεροβηξε ,πνιγηκε και εκανε σαν εμμετο(πολυ λιγο δηλαδη)και γενικα φαινεται κομμενος και ταλαιπωρημενος...Ποιο ειναι το θεμα μου:

Με την κολλητη μου και νονα του μικρου εχουμε απομακρυνθει πολυ(θυμαστε που σας ελεγα?)περσυ ο μικρος της που εχει την ιδια ηλικια με τον δικο μου πηγε παιδ. σταθμο και ηταν συνεχεια κρυωμμενο,οταν συναντιομασταν το παιδι ηταν παντα χαλια με πολυ-πολυ μιξα και η ιδια μ ου ελεγε οτι δεν ειναι τιποτα και απλα βγαζει δοντια,αποτελεσμα την επομενη μερα ο δικος μου ηταν παντα κρυωμενος.Σιγα-σιγα καταλαβε οτι δεν ηθελα να συναντιομαστε οταν τα παιδια δεν ειναι καλα για να μην κολλαει το ενα το αλλο,ο δικος της ομως ηταν παντα με παρα πολυ μιξα με αποτελεσμα να βρεθουν 2-3 φορες μονο ενω πριν συναντιομασταν σχεδον καθε εβδομαδα,μου ειπε μαλιστα πως με θεωρει υπερβολικη...Εχθες συναντηθηκαμε,πηγαμε και ο μικρος ηταν παλι με παρα πολυ μιξα και σημερα ο δικος μου ειναι χαλια και ταλαιπωρηται ο καημενος...Η ιδια δεν μου ειπε τιποτα για το μικρο της απο πριν,αν και να μοπυ το ελεγε δεν θα μπορουσα να κανω κατι γιατι ηδη της ειχα ακυρωση δυο συναντησεις μας και νιωθω οτι ειναι ετοιμη για παρεξηγηση...Βρε κοριτσια με θεωρειτε υπερβολικη?

Είναι λεπτές οι ισορροπίες δυστυχώς.....παίζει ρόλο και ο άνθρωπος....εγώ ας πουμε δεν θα παρεξηγιόμουν αν ήμουν η νονά, ούτε θα πήγαινα αν ήταν το άλλο άρρωστο.....απο την άλλη αν πέσεις σε στραβό άνθρωπο τότε βράστα!

Αφού της έχεις μιλήσει και δεν έχει καταλάβει...δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις, σίγουρα θα αραίωνα τις επαφές, όπως και εσύ, αλλά απο την άλλη όποτε την συναντούσα θα το ρίσκαρα ή θα ήμουν κοντά στο παιδί συνέχεια για να αποφύγω τα χειρότερα!

Διαφημίσεις

αχ δεν ξέρω τι να σου πω....εγω μέχρι πέρυσι που τα δικά μου δεν πήγαιναν παιδικό ούτε των δυο κουμπάρων μου πήγαιναν, ναι τηρούσαμε και απ τις δυο μεριές το αν είναι κάποιο άρρωστο δεν βρισκόμαστε...φέτος πάει κ η δικιά μου και των κουμπάρων παιδικό οπότε αν το τηρήσουμε αυτό δεν θα βρεθούμε ποτέ, ασε που συνέχεια ολονών μας με μύξα κ βήχα είναι οπότε και βρισκόμαστε ακόμα κ αν είναι ψιλοάρρωστα τα παιδιά...τωρα βέβαια εσυ είσαι σε δύσκολη θέση που το δικό σου δεν παει παιδικό και της κουμπάρας παει....τι να σου πω, θέλει λεπτούς χειρισμούς, ίσως αν την ρωτούσες κάθε φορά πριν βρεθείτε αν είναι όλοι καλά μπας κ το πιάσει το υπονοούμενο...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

στα δικα μας:

εχτες τελειωσα ΟΛΑ τα πιατικα και τα εβαλα στη θεση τους, γυαλισα και την υπολοιπη κουζινα και το πρωι οσα ξαναβγηκαν αμεσως τα επλυνα ;)

εχω βγαλει απο το βραδυ κιμα να ξεπαγωνει, δεν ειμαι ομως σιγουρη πως θα τον χρησιμοποιησω.

εχτες φτιαξαμε και κουλουρακια διχρωμα μιαμ μιαμ!

η Τινα που ειναι οεο? (ασχετο το ξερω, αλλα ενιωσα μια απουσια)

τα ειδα διπλα κακουργα!!!!!!!!!!!!!!

η τινα νομιζω ειχε πει οτι πολυ δουλεια, αλλα τωρα που το λες εχει πολλες μερες να μπει.

τινα που εισαι οεο????

Καλησπέρα κορίτσια' date=' εμείς σηκωθήκαμε πολυ νωρίς το πρωί, αέρισα, έστρωσα κρεβάτια, ξεσκονισα, σκούπισα, σφουγγαρισα και έβαλα φαγητό, κατα τις 11 πήγαμε στην παρέλαση και καταλήξαμε στην πλατεία της περιοχής μας όπου εχει έναν εξωτερικό χώρο σαν μικρό λούνα παρκ, έκανε η μικρή μου διάφορα εκεί και έπαιξε λίγο στο φουσκωτό, είχε όμως πολυ ζέστη και ευτυχώς με το που γυρίσαμε την έπλυνα, την άλλαξα ήπιε το γάλα της και κοιμήθηκε αμέσως, το απογευματάκι έχουμε να παμε επίσκεψη σε μια ξαδέλφη μου για να παίξει με τα παιδιά της.

Εγω με τα χέρια ειμαι καλυτερα, το παλεύω, ελπίζω να φτιάξουν σιγα σιγα!

Ειρήνη, ευχομαι να ειναι όλα καλυτερα με τον μπαμπά σου και εσύ να ανακτάς την ηρεμία και τις ισορροπίες σου, να μην σε παίρνει απο κάτω!

Yotou, είδες σημερα ειναι καλυτερα τα πράγματα, σιγα σιγα θα βρείτε τους ρυθμούς σας και θα δεις ποσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός όπου θα γυρίσετε στη καθημερινότητα σας, πολυ μου άρεσε το αισιόδοξο μνμ που έβαλες, δεν πρέπει να μας πέρνει απο κάτω, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να αντιμετωπίζουμε την καθε κατάσταση.

Εγω σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής μου, βρήκα την δύναμη που δεν πίστευα οτι την είχα και μπόρεσα να τα αντιμετωπίσω γιατι δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, δεν ήταν εύκολα αλλά πιστεύω οτι τα κατάφερα.

Areti32, καλα να περάσετε στην βόλτα σας!!

Mybilly, πολλα πράγματα έκανες, ελπίζω να ξεκουράστηκες σημερα!

Yorimichi, θετικές σκέψεις να έχεις και να δίνεις χαρα στους δικούς σου, ακόμη και με μικρά πράγματα όπως έκανες με τις φωτο!!!!

Marianna88, ωραίες στιγμές περιγράφεις, μπράβο που περάσατε ωραια!!!

Ευχομαι και στα υπόλοιπα κορίτσια καλα περάσουν![/quote']

γενικα ειμαι αισιοδοξο κ χαρουμενο ατομο (τοξοτης!) αλλα αν με παρει απο κατω προσπαθω παρα πολυ να μην μενω πολυ κατω.....

καθε φορα που σκεφτομαι τα χερια σου αουτσ!!!!

βουλα σου στειλνω πμ για να μην αναφερω προσωπα κ καταστασεις

αχ δεν ξέρω τι να σου πω....εγω μέχρι πέρυσι που τα δικά μου δεν πήγαιναν παιδικό ούτε των δυο κουμπάρων μου πήγαιναν, ναι τηρούσαμε και απ τις δυο μεριές το αν είναι κάποιο άρρωστο δεν βρισκόμαστε...φέτος πάει κ η δικιά μου και των κουμπάρων παιδικό οπότε αν το τηρήσουμε αυτό δεν θα βρεθούμε ποτέ, ασε που συνέχεια ολονών μας με μύξα κ βήχα είναι οπότε και βρισκόμαστε ακόμα κ αν είναι ψιλοάρρωστα τα παιδιά...τωρα βέβαια εσυ είσαι σε δύσκολη θέση που το δικό σου δεν παει παιδικό και της κουμπάρας παει....τι να σου πω, θέλει λεπτούς χειρισμούς, ίσως αν την ρωτούσες κάθε φορά πριν βρεθείτε αν είναι όλοι καλά μπας κ το πιάσει το υπονοούμενο...

Μυρτουλα μου αυτο ακριβως συμβαινει,αυτο ειναι παντα κρυωμενο (λογω παιδικου)και σχεδον καθε φορα που τους συνανταμε κολλαει ο δικος μου,να φανταστεις οτι τωρα το μεσημερι τον εβαλα για υπνο και μεσα στον υπνο του ροχαλιζει και κλαψουριζει...δεν ειναι κριμα?ενω μπορουμε να συναντηθουμε καποια αλλη στιγμη?περυσι ολες τις φορες την ρωταγα ή της ελεγα για τον δικο μου οταν δεν ηταν πολυ καλα και στο τελος μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικη:confused:

Είναι λεπτές οι ισορροπίες δυστυχώς.....παίζει ρόλο και ο άνθρωπος....εγώ ας πουμε δεν θα παρεξηγιόμουν αν ήμουν η νονά, ούτε θα πήγαινα αν ήταν το άλλο άρρωστο.....απο την άλλη αν πέσεις σε στραβό άνθρωπο τότε βράστα!

Αφού της έχεις μιλήσει και δεν έχει καταλάβει...δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις, σίγουρα θα αραίωνα τις επαφές, όπως και εσύ, αλλά απο την άλλη όποτε την συναντούσα θα το ρίσκαρα ή θα ήμουν κοντά στο παιδί συνέχεια για να αποφύγω τα χειρότερα!

Βασια μου ποσο κοντα να ειμαι?εχουν την ιδια ηλικια και καθονται μαζι και παιζουνε,στο τελος φευγοντας ανταλαξανε αγκαλιες και φιλια(με δικη της προτροπη...)

Εδω ειμαι και εγω!!!

Πηγαμε την βολτιτσα μας τα παιδια παιξανε το κατευχαριστηθηκαν..αχ βρε κοριτσια μου φαινεται οτι η μικρη μου ειναι ακομη μωρο και αυτη σημερα επαιζε σαν παιδακι..ηθελε να κανει τσουληθρα,περναγε απο το τουνελ προσπαθουσε να σκαρφαλωσει στα αναρριχομενα..συγκινηθηκα που την εβλεπα..

Γυρισαμε καναμε αμεσως τις μικρες μπανιο,εβαλα τα ψαρακια να ψηθουν και τις πατατουλες,ταισα την μικρη φαγαμε και μαζεψα την κουζινα,ξανααλλαξα την μπουμπου (την εκανε την βρωμοδουλεια)και την κοιμισα..θελω να σφουγγαρισω,να φτιαξω κουλουρακια,να με περιποιηθω και φυσικα να παμε να παρουμε την πεθερα..Ωχ Παναγια μου..

Βουλα ειναι δυσκολη η κατασταση..εμενα η δικια μου πηγαινε και περισυ παιδικο η κουμπαρα μου την βαφτιστηρα μου δεν την εστελνε και επειδη υπηρχε το μωρο τους για καλο και κακο δεν πολυβρισκομασταν..το θεμα ειναι να το καταλαβαινει ο αλλος..απο την αλλη η μυξα ειναι το λιγοτερο..εμενα απο οταν ξεκινησε ηταν συνεχεια με μυξα και το θεωρουσα και τιποτα..

Γιωτα καθε μερα θα ειναι και καλυτερα..θα περσαει γρηγορα ο καιρος..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...