Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευχαριστώ Ερσάκι μου.

Εσύ πως είσαι? Νιώθεις καλύτερα ή τα ίδια?

είμαι πολύ προβληματισμένη Ειρήνη μου...περισσότερο απ ότι εδω και χρόνια....γενικά ελπίζω και περιμένω καλύτερες μέρες...

sailormoon κουράγιο, φάση είναι πού θα παει θα περάσει

καλημέρα κορίτσια!!Αχ σήμερα θα πάμε να δούμε την παρέλαση...εχει και ωραία μέρα:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά,

να ευχηθώ έστω και καθυστερημένα χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και να χαιρόσαστε όλες τις οικογένειες σας.

Για το φιογκάκι ειδικά να είναι χιλιόχρονο με υγεία,πολλή αγάπη γύρω του και με καλή πρόοδο.

Για τις αναποδιές δεν έχω να πώ κάτι το 2013 έχει φέρει 2013 αναποδιές και κακοτυχίες άλλωστε το λέει και το όνομά του.

Στους ασθενείς να ευχηθώ καλή και σύντομη ανάρρωση και στις οικογένειες τους υπομονή γιατί κάτι η ατυχία του ατυχήματος κάτι ο πόνος τα νεύρα των αρρωστων είναι τεταμένα και χάνουν την ψυχραιμία τους πολύ πιο εύκολα από ότι συνήθως.

Ειρήνη μου δεν θα σου πω να κάνεις υπομονή γιατί ξέρω ότι σιγά σιγά φτάνεις στα όρια σου.Το άγχος και η κούραση αλλά και οι μαζεμένες ατυχίες είναι ικανά να σου σπάσουν τα νεύρα σου και να νιώθεις κάπως.Πρέπει κάπου να ξεσπάσεις για να μπορέσεις να επανέλθεις.Ο οργανισμός μας είναι και αυτός σαν τα αυτοκίνητα πρέπει μετά από μεγάλες ταχύτητες να μηδενίζουν τα κοντέρ τους έτσι και εσύ πρέπει να μηδενίσεις το κοντέρ σου για να μπορέσεις να επανέλθεις στον πρότερο εαυτό σου.Ξέσπασε όπου νομίζεις εσύ πχ εγώ όταν φτάνω στο κόκκινο πιάνω το ξεσκονόπανο και του δίνω και καταλαβαίνει,άλλοι σπάνε κάτι για να φύγει εκεί η πίεση,άλλοι κλαίνε και το κλάμα είναι ο καλύτερος θεραπευτής,άλλοι καταφεύγουν στην εκκλησία κάτι το οποίο το έχω κάνει και εγώ και πραγματικά μου έκανε πολύ καλό.Σαφώς και πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνεις έναν αγιασμό ή ένα ευχέλαιο αλλά μπορείς να πάς στην εκκλησία και να ζητήσεις από τον παπά να σου διαβάσει μία ευχή για να φύγει το κακό τότε αν κρίνω από τον δικό μας παπά θα κάνει μία συζήτηση μαζί σου και μετά θα σου διαβάσει την ευχή.Εγώ τότε είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου,δεν θυμάμαι να είχα κλάψει άλλοτε τόσο πολύ κλάμα αβιάστο και καθαρτικό ψυχής,και μετά μου διάβασε την ευχή και έγινα άλλος άνθρωπος ηρέμησα και είδα λύσεις εκεί που δεν υπήρχαν.Πάντως πρέπει κάπου να ξεσπάσεις για να ηρεμήσεις το που είναι στο χέρι σου και να δεις που θα ηρεμήσεις.

Συγνώμη για το σεντόνι και εύχομαι να μην παρεξηγηθώ πάντως να ξέρεις ότι εμείς ειμαστε εδώ για όλα.

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Ειμαστε καλυτερα και με περισσοτερη ενεργεια σηκωθηκαμε απο τις 07,00 νυστάζω λέμε,,, χωρις πυρετο

Ελεγα για παρέλαση αλλα οχι γιατι φοβαμαι και το απογευμα εχουμε disney και σχολειο αυριο

Τι κανετε εσεις >>???

Σας φιλω !!!

Καλημέρα σε όλες! Εύχομαι οι τραυματίες να είναι καλύτερα, ομοίως και οι ασθενείς! Εγώ χθες υπέφερα όλη μέρα από ένα δόντι. Αλλά είπαμε, δεν θα μιζεριάσω. Ετοιμαστήκαμε και πήγαμε εκδρομή σε συγγενείς μας. Περάσαμε πολύ ωραία παρά τον ασταμάτητο πονόδοντο. Τελικά όπως και να σαι, προτιμότερο να βρίσκεσαι με καλή παρέα παρά μόνος. Γι αυτό αν βλέπετε κανέναν στα χάλια του, θεωρήστε εαυτόν την καλύτερη παρέα και περάστε χρόνο μαζί του! Ειρηνάκι, σε περίπτωση που δεν κατάλαβες το υπονοούμενο, εμείς είμαστε η 2η καλύτερη παρέα σου :-P

Το σπίτι ευτυχώς είναι καθαρό (αν εξαιρέσουμε τον νεροχύτη μιας και δεν την πάλευα χθες να τον μαζέψω), μαγείρεμα δεν έχω ούτε σήμερα μιας και θα πάμε παρέλαση και έπειτα έξω (με λυπήθηκε ο σύζυγος). Ευτυχώς προς το παρόν δεν πονάω, ελπίζω να τη γλιτώσω!

Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα καλες μου φιλες!!!!!!

καλημερα αγαπημενες μου!!!!!!

Σας διαβαζω κ δακρυζω!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ για τις ευχες σας κ το ενδιαφερον σας κ το κουραγιο που μου δωσατε!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κ τις καινουριες που επισης με ευχηθηκαν χωρις να με γνωριζουν κ τις καλωσοριζω κι εγω με την σειρα μου στην θεραπευτικη μας παρεα!!!!

Εδω Σαλονικα ,ειναι λιγο "βουβό" το 3ημερο.........

Δεν ξερουμε τι να πουμε αλλά κ δεν εχουμε διαθεση να πουμε...

Φοβομαστε πολυ την αξονικη μηπως δειξει κι αλλου.......... Αυτο που εχει το "φαγαμε" κατα καποιο τροπο.....

Το βραδυ του Σαββατου αργα στην γιορτη μου πηγαμε για ποτο παραλια με συζυγο..

Το μεσημερι φαγαμε ολοι μαζι στο σπιτι κ ηταν κ ο αδερφος μου με τα 2 μωρα του!

Χαρηκε παρα πολυ ο μπαμπας που γιορταζε !!!

Πηγαμε βολτα στο Κοσμος με τα παιδια κ στριμωχτηκαμε κ οι 4μας στον αυτοματο θαλαμο κ βγαλαμε φωτος κ τις καναμε δωρο στον μπαμπα μου....

Εμεις φευγουμε απογευμα...

Μπορει να ερθουμε κ αυριο...θα δειξει....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

μυ βιλλυ

σε ευχαριστω ιδιαιτερως............

ειρηνη

ευχομαι καλυτερη ψυχολογια κ περστικα στον μπαμπακα σου...

το φιογκακι θα το ευχηθουμε μεθαυριο ε??

υοτου

ωχ τί ταλαιπωρια!!! κ φυσικα τσατιζεται ο ανθρωπος!!!! περαστικα μωρε!!...ποτέ ξανα... παλι καλα που δεν επαθε κ τιποτα χειροτερο πες τον συζυγο!

τα φιλια μου σε ολες σας!!!!!!!!!!!

μου λειπετε πολλες φορες κατα την διαρκεια της ημερας!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Μια γρήγορη καλημέρα, σας διαβάζω και θηλαζω μέχρι να παμε στην παρέλαση. Ο μεγάλος πήγε εκκλησία με το σχολείο και μετά θα κ ατάθέσον στεφανία και θα παρελάσουν! Αχ , αυτα είναι τα καλά του χωριού είναι λίγα τα παιδάκια και συμμετέχουν όλα!

Θα τα πούμε, σας φιλω!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημέραααα

RAV έλα να πονέσουμε μαζί με τα δόντια μας χαχαχαχ!!! Περαστικά και σε εσένα!!

Μαριάννα τι ωραία εικόνα.....και εμείς λέγαμε να πάμε στο χωριό το τριήμερο αλλά λόγω δοντιού το ακυρώσαμε καθότι θα βγουν πολλά έξοδα!

Σήμερα θα πάμε στην μαμά μου να φάμε οικογενειακώς γιατί έχω να τους δω κανα μήνα....

Καλημέρα από την ηλιόλουστη Καλαμάτα! Περνάμε πολύ ωραία, σε λίγο ετοιμαζόμαστε για βόλτα στην θάλασσα και το απόγευμα επιστροφή στο σπιτάκι μας.......

Καλημερα και πραγματικα ευχομαι να ειναι μια πολυ ομορφη μερα για ολες..

Δημητρα ολα καλα θα πανε με τον μπαμπα σου να σκεφτεσαι θετικα..να εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα απο την αξονικη..

Ραβ περαστικα με το δοντι..τουλαχιστον γλιτωσες το μαγειρεμα μεγαλη υποθεση..

Εγω σηκωθηκα απο τις 7παρα μαζι με την μικρη μπουμπου,

απλωσα ενα πλυντηριο,

τακτοποιησα τα χθεσινα σιδερωμενα,

μαζεψα καποια ρουχα της μικρης που δεν της κανουν

τακτοποιησα την συρταριερα της και την ντουλαπα της καλυτερα,

επλυνα το μπανιο,

εφτιαξα γαλατα και επλυνα-αλλαξα την μικρη.

Σηκωθηκε ο συζυξ εφτιαξε καφε και εγω επλυνα το μεγαλο μπαλκονι-ελαμψε..

Καθαρισα την κουζινα,

εβγαλα τα πιατα απο το πλυνηριο

εβαλα τα φιλτρα του απορροφητηρα να πλυθουν

εστρωσα κρεβατια

εβαλα σκουπα,

ξεσκονισα πολυ καλα

Παω να ταισω τα φρουτα και να παμε καμια βολτιτσα..το μεσημερι θα ψησω ψαρακια και πατατουλες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Ειρήνη μου, περαστικά στον μπαμπά σου, και κοπέλα μου ευχομαι απο την καρδιά μου να είναι το τελευταίο...

Γιώτα μου, υπομονη και σιδερένιος ο συζηγος. Είμαι σίγουρη πως περνάς πολύ δύσκολα, σου στελνω ολη τη θετική μου ενεργεια.

χμμμ....δε θυμαμαι και πολλα να σχολιασω, δε κοιμαμαι πανω απο 4 ωρες τη μερα και αυτες οχι συνεχομενα :(, οποτε το μυαλο μου εχει κλεισει!!

τωρα πινω καφεδακι οσο κοιμουνται και οι 3 αντρες και σημερα εχει γενεθλια η πεθερα μου, και ειπαμε να ερουν εδω να φαμε μαζι με τους γονεις μου. δε θα μαγειρεψω τα παντα εγω εννοειται :)

θα ξυπνησω το συζηγο σε λιγο να μαζεψει στη τραπεζαρια τη πισινα με τα μπαλακια για να παμε το τραπεζι στη θεση του ( οπως εξω πει και παλαιοτερα το σαλονι τραπεζαρια, χμμμμ μαλλον ολο το σπιτι ειναι παιδοτοπος).

ευχαριστω ναυτακι μου!

εσυ πως τα καταφερνεις με 2 παιδια να θηλαζουν???? χορταινει το μικρο? εχεις τοσο γαλα? συγχαρητηρια κοριτσι μου...... για το ξενυχτι κουραγιο, που θα παει, θα περασει...

Καλημερα κορίτσια όμορφα...

Ειρηνη μου χρειαζεται να εχεις πίστη ακι υπομονη ,οχι γιατι ειναι τοσο σοβαρο το περιστατικο του μπαμπά σου αλλα γιατι ξελυλίζει το ποτηρι με οσα σας εχουν τυχει τελευταια.Ολα θα πάνε καλά ,θα το δεις ,και μην ακουω βλακειες...

Αρετη ,πραγματικα ειναι δυσκολη ετσι η καθημερινότητά σας,μακαρι να βρειτε καποια αλλη καλύτερη λύση.

Γιωτα,δεν μπορει να δουλεψει από το σπίτι στον υπολογιστη ο αντρας σου?Θα τον βοηθησει να ηρεμησει.

Μπιλάκι ,οχι μονο εγραψες μεγαλη λιστα αλλα εκανες και βαριες δουλειες.Μπραβο ομως γιατι σε "νιωθω" power!

Σοφακι εισαι καλύτερα?

4U,χαρα στο κουραγιο σου με τοσες βολτες στο εχω ξαναπει νομιζω...!

Βασια ,κρατα γερα κριμα ειναι να πάει χαμένος τοσος κόπος!

Εχθες ηπιαμε τελικα καφε στη θεια μου ,μαζι με την ξαδερφη μου και επαιξαν και τα μικρα στην αυλή.Σημερα σηκωθηκα νωριτερα ,λουστηκα και θα ετοιμαστουμε να πάμε εκκλησια.

Φιλια πολλα ,να περασετε μια ομορφη ημερ!

ναι χρυσα μου, οτι μπορει θα το κανει απο το σπιτι κ με το τηλ, διαφορες εξωτερικες δουλειες εγω, κ οτι δεν μπορω εγω courier. ευτυχως ειμαστε καλυτερα, αρχιζει κ συνηθιζει.

μυ βιλλυ

σε ευχαριστω ιδιαιτερως............

ειρηνη

ευχομαι καλυτερη ψυχολογια κ περστικα στον μπαμπακα σου...

το φιογκακι θα το ευχηθουμε μεθαυριο ε??

υοτου

ωχ τί ταλαιπωρια!!! κ φυσικα τσατιζεται ο ανθρωπος!!!! περαστικα μωρε!!...ποτέ ξανα... παλι καλα που δεν επαθε κ τιποτα χειροτερο πες τον συζυγο!

τα φιλια μου σε ολες σας!!!!!!!!!!!

μου λειπετε πολλες φορες κατα την διαρκεια της ημερας!!!!!!

ευχαριστω δημητρα μου! αυτο το λεμε καθε μερα κ κανουμε τον σταυρο μας!

ολα θα πανε καλα με τον μπαμπακα σου, μην στεναχωριεσαι..... πολυ γλυκο αυτο με την φωτο!

Καλημέρα σε όλες! Εύχομαι οι τραυματίες να είναι καλύτερα, ομοίως και οι ασθενείς! Εγώ χθες υπέφερα όλη μέρα από ένα δόντι. Αλλά είπαμε, δεν θα μιζεριάσω. Ετοιμαστήκαμε και πήγαμε εκδρομή σε συγγενείς μας. Περάσαμε πολύ ωραία παρά τον ασταμάτητο πονόδοντο. Τελικά όπως και να σαι, προτιμότερο να βρίσκεσαι με καλή παρέα παρά μόνος. Γι αυτό αν βλέπετε κανέναν στα χάλια του, θεωρήστε εαυτόν την καλύτερη παρέα και περάστε χρόνο μαζί του! Ειρηνάκι, σε περίπτωση που δεν κατάλαβες το υπονοούμενο, εμείς είμαστε η 2η καλύτερη παρέα σου :-P

Το σπίτι ευτυχώς είναι καθαρό (αν εξαιρέσουμε τον νεροχύτη μιας και δεν την πάλευα χθες να τον μαζέψω), μαγείρεμα δεν έχω ούτε σήμερα μιας και θα πάμε παρέλαση και έπειτα έξω (με λυπήθηκε ο σύζυγος). Ευτυχώς προς το παρόν δεν πονάω, ελπίζω να τη γλιτώσω!

Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε!

ολες κατι εχουμε τελικα ε? περαστηκα με το δοντι, κανα παυσιπονο δεν περνεις? καλα να περασετε

Καλημέρα από την ηλιόλουστη Καλαμάτα! Περνάμε πολύ ωραία, σε λίγο ετοιμαζόμαστε για βόλτα στην θάλασσα και το απόγευμα επιστροφή στο σπιτάκι μας.......

αχ τι ωραια πολη!!! ανετα εμενα μονιμα εκει, αυτος ο πεζοδρομος τι ωραια....

καλη συνεχεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...