Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κοριτσακια τι κανετε πως σας βρισκω?

σημερα λοιπον μου αξιζει να κανω κ εγω μια λιστα αν κ δεν το συνηθιζω.

θα αριθμησω για να το ευχαριστηθω. ενα σας λεω εκλεισα δωδεκαωρο ασταματητο 7-7 !!! εφαγα στο ποδι 2 κριτσινια κ πριν λιγο που εκατσα εφαγα εναν τακο. ειμαι μονη μου κ εννοειτε δεν μαγειρεψα!

1) γενικο καθαρισμα στο μεγαλο μπαλοκονι(γωνια) τοιχους τεντες φυτα τα παντα!

2)πλυσιμο κ μαζεμα καλοκαιρινων επιπλων

3)ξεκαθαρισμα τακτοποιηση μεταλλικης ντουλαπας

4)γενικο καθαρισμα στο αλλο μπαλκονι

5)ρολλα τζαμια μεσα εξω κ στα 2 μπαλκονια

6)γενικη καθαριοτητα στο δωματιο του μικρου

7) ξεκαθαρισμα παιχνιδιων κ τακτοποιηση ντουλαπας κ συρταριερας.

:cool:αλλαγη στην διαταξη αντικειμενων

9) γενικη κουζινα ντουλαπια απ'εξω, παγκοι,εστιες,νεροχυτης,ψυγειο εξω με βιτεξ αλλη μερα θα το περασω κ με λαδακι,(μεσα το κανω συνεχεια...) φιλτρα αποροφητηρα(στο πλυντηριο πιατων κ εγω απο παντα!) παραθυρο,ξυλινο στορι, κρεμαστα βιτρω, ΟΛΑ!

10) 3 ντουλαπια καθαρισμα εσωτερικα κ πλυσιμο το περιεχομενο, τα υπολοιπα δεν χρειαζοντουσαν ευτυχως, με την φωτια...(αχ θυμαστε??) τα ειχα κανει τζιτζι κ κρατουσαν μια χαρα.

11)καθαρισμα τραπεζαρια (τραπεζι καρεκλες)

12) γενικη σαλονι, ξεσκονισμα κ περασμα με οβερλαι

13)περασμα του καναπε με ξιδι

14) κ το στρωμα του μικρου κοπανημα ξιδιασμα κ αερισμα στην λιακαδα

15)πλυσιμο τοιχων μονο στο δωματιο του μικρου

16)τραβηγμα επιπλων κ ηλ. συσκευων(αχ ολα μονη μου η μεσουλα μου!) κ καλο σκουπισμα παντου

17)καλο σφουγγαρισμα παντου σχαλαστικα στις γωνιες(νυχι..) κ το σοβατεπι

18)3 πλυντηρια πλυσιμο απλωμα μαζεμα

19)ξεκρεμασμα κουρτινες στο δωματιο του μικρου, πλυσιμο αυριο

20)πλυσιμο ολα τα διακοσμητικα.

21) αλλαγη σεντονια κουβερτες πετσετες παντου

22)απλο ξεσκονισμα στην κρεβατοκαμαρα(γενικη αλλη φορα αυτη...)

23)καθαρισμα μπανιο (γενικη κ το ειχα κανει προσφατατα)

24)στρωσιμο χαλιου μονο στην κουζινα.(το ειχα πλυνει την τριτη) τα αλλα τα εχω δωσει εξω, θα τα βαλω οταν κρυωσει λιγο ακομα.

25) τακτοποιηση, πραγματων που προεκυψαν, στο υπογειο

26)σκουπισμα σφουγγαρισμα σκαλα( 4 οροφοι!)

ολο κ κατι εχω ξεχασει.

εκατσα στις 7.20 εφαγα τον τακο μου εκανα ντουζ κ μετα εβαλα ενα ποτηρι κρασι να χαλαρωσω. σας διαβασα κ σε λιγο περιμενω τα αγορια απ το χωριο. να εχουμε μια ηρεμη "οικογενειακη" βραδια ελπιζω κ αυριο να βολταρουμε.

μονο μην ερθουν πεινασμενοι.... εχω ετοιμο το φυλλαδιο με τα σουβλακια!

αντικατασταση της γιωτας κανεις? :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Μπηκα λιγο να διαβασω τα νεα σας!

Ειρηνακη μου λογικο ειναι,να ειναι χαλια η ψυχολογια σου,με τοσα που σου εχουν συμβει...παρε το χρονο σου κοριτσακι μου,αλλα οχι παραταιρη...σκεψου τον αντρουλη σου και το φιογκακι σου που τοσο σε αγαπουν;););)

Γιωτακι μου τι να πω?Καλα ολοκληρο νοσοκομειο και δεν ειδαν το χερι του ανθρωπου???:twisted:Αντε να τους εχεις εμπιστοσυνη μετα....Λογικο ειναι κοριτσακι μου να εχει νευρα...στα καλα καθουμενα βρεθηκε με γυψο και δεν μπορει να κουνηθει ο ανθρωπος...Κρατα γερα Γιωτακι!!!

κοριτσακια τι κανετε πως σας βρισκω?

σημερα λοιπον μου αξιζει να κανω κ εγω μια λιστα αν κ δεν το συνηθιζω.

θα αριθμησω για να το ευχαριστηθω. ενα σας λεω εκλεισα δωδεκαωρο ασταματητο 7-7 !!! εφαγα στο ποδι 2 κριτσινια κ πριν λιγο που εκατσα εφαγα εναν τακο. ειμαι μονη μου κ εννοειτε δεν μαγειρεψα!

1) γενικο καθαρισμα στο μεγαλο μπαλοκονι(γωνια) τοιχους τεντες φυτα τα παντα!

2)πλυσιμο κ μαζεμα καλοκαιρινων επιπλων

3)ξεκαθαρισμα τακτοποιηση μεταλλικης ντουλαπας

4)γενικο καθαρισμα στο αλλο μπαλκονι

5)ρολλα τζαμια μεσα εξω κ στα 2 μπαλκονια

6)γενικη καθαριοτητα στο δωματιο του μικρου

7) ξεκαθαρισμα παιχνιδιων κ τακτοποιηση ντουλαπας κ συρταριερας.

:cool:αλλαγη στην διαταξη αντικειμενων

9) γενικη κουζινα ντουλαπια απ'εξω, παγκοι,εστιες,νεροχυτης,ψυγειο εξω με βιτεξ αλλη μερα θα το περασω κ με λαδακι,(μεσα το κανω συνεχεια...) φιλτρα αποροφητηρα(στο πλυντηριο πιατων κ εγω απο παντα!) παραθυρο,ξυλινο στορι, κρεμαστα βιτρω, ΟΛΑ!

10) 3 ντουλαπια καθαρισμα εσωτερικα κ πλυσιμο το περιεχομενο, τα υπολοιπα δεν χρειαζοντουσαν ευτυχως, με την φωτια...(αχ θυμαστε??) τα ειχα κανει τζιτζι κ κρατουσαν μια χαρα.

11)καθαρισμα τραπεζαρια (τραπεζι καρεκλες)

12) γενικη σαλονι, ξεσκονισμα κ περασμα με οβερλαι

13)περασμα του καναπε με ξιδι

14) κ το στρωμα του μικρου κοπανημα ξιδιασμα κ αερισμα στην λιακαδα

15)πλυσιμο τοιχων μονο στο δωματιο του μικρου

16)τραβηγμα επιπλων κ ηλ. συσκευων(αχ ολα μονη μου η μεσουλα μου!) κ καλο σκουπισμα παντου

17)καλο σφουγγαρισμα παντου σχαλαστικα στις γωνιες(νυχι..) κ το σοβατεπι

18)3 πλυντηρια πλυσιμο απλωμα μαζεμα

19)ξεκρεμασμα κουρτινες στο δωματιο του μικρου, πλυσιμο αυριο

20)πλυσιμο ολα τα διακοσμητικα.

21) αλλαγη σεντονια κουβερτες πετσετες παντου

22)απλο ξεσκονισμα στην κρεβατοκαμαρα(γενικη αλλη φορα αυτη...)

23)καθαρισμα μπανιο (γενικη κ το ειχα κανει προσφατατα)

24)στρωσιμο χαλιου μονο στην κουζινα.(το ειχα πλυνει την τριτη) τα αλλα τα εχω δωσει εξω, θα τα βαλω οταν κρυωσει λιγο ακομα.

25) τακτοποιηση, πραγματων που προεκυψαν, στο υπογειο

26)σκουπισμα σφουγγαρισμα σκαλα( 4 οροφοι!)

ολο κ κατι εχω ξεχασει.

εκατσα στις 7.20 εφαγα τον τακο μου εκανα ντουζ κ μετα εβαλα ενα ποτηρι κρασι να χαλαρωσω. σας διαβασα κ σε λιγο περιμενω τα αγορια απ το χωριο. να εχουμε μια ηρεμη "οικογενειακη" βραδια ελπιζω κ αυριο να βολταρουμε.

μονο μην ερθουν πεινασμενοι.... εχω ετοιμο το φυλλαδιο με τα σουβλακια!

Ποσα εκανες????Μπραβο σου!!!Εγω σημερα μονο μαγειρεψα και επλυνα πιατα.

Ειρήνη εύχομαι να γίνει άμεσα καλά ο μπαμπάς...

Μπιλάκο είχαμε καμία εξέλίξη που την έχασα???? Πόσες δουλειές έκανες παιδάκι μου???!!!!!

Γιωτούλα πως πάει με τον σύζυγο???

Αμα εκνευριστείς και συ.. να δούμε τι θα γίνει... :twisted:

για να το θεσω λιγο πιο σωστα, δεν εχει νευρα να φωναζει κ τετοια, απλα δεν μιλιεται, απανταει μονολεκτικα κ οταν που τον ρωταω αν θελει κατι η αν θελει βοηθεια με κοιταει σαν να μου λεει "με επρηξες" κ τις περισσοτερες φορες λεει οχι. μπανιο εκανε μονος του. εβαλε σακουλες σηκωθηκε με τις πατεριτσες κ μπηκε να κανει μπανιο. πως εκανε ενας Θεος ξερει.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Πως είστε? Ελπίζω να είστε όλες ξεκούραστες και να περνάτε όμορφα.

Εμείς είχαμε μία ήσυχη μέρα.

Την νύχτα δεν κοιμήθηκα καλά. Εχω πολύ άγχος και είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου, που δεν μπορώ να το αποβάλλω με τους "γνωστούς" μου τρόπους. Νιώθω συνέχεια το στομάχι μου "φουσκωμένο" και γενικά τα "μέσα" μου, άνω-κάτω...

Επειδή είχα ταραγμένη σχετικά παιδική ηλικία {ένιωθα πάντα "παράταιρη" λόγω του χαμού της μαμάς μου}, όταν έκανα τη δική μου οικογένεια παντα μα πάντα προσπαθούσα να είμαι ήρεμη, χαλαρή και να έχω ένα κλίμα σταθερότητας για τους δικούς μου. Αυτό λοιπόν τώρα έχει διαταραχθεί πολύ και νιώθω πάλι "παράταιρη". Για το λόγο αυτό, μπορεί να σας γράφω διάφορα "περίεργα" το επόμενο διάστημα και μέχρι να ηρεμίσω... εσείς κάντε πως δεν καταλαβαίνετε.

Ο μπαμπάς μου ήταν χειρότερα σήμερα. Πρήστηκε η δεξιά του πλευρά και ειδικά το μάτι του. Λες και είχε φάει μπουνιά. Εκλεισε εντελώς...:( Του κάναμε παρέα όλη μέρα, φύγαμε μόνο για λίγο, για φαγητό στην πεθερά μου και αφού πήραμε και μία τουρτίτσα {που διάλεξε το φιογκάκι}. Την έσβησε και το καταχάρηκε το παιδάκι μου. Και μεις μαζί του.

Το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο. Εκανα μία καλή καθαριότητα το πρωί, παρέα με καφεδάκι, στην κουζίνα, άπλωσα ένα πλυντήριο που είχα από την νύχτα, σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια και έκανα ένα ξεσκονισμα. Είμαστε "μαζεμένοι".

Σας φιλώ γλυκά όλες

βρε ειρηνη μου με στεναχωρεις που λες οτι νιωθεις παραταιρη.... γιατι επειδη τυχαν μερικες αναποδιες? καταλαβαινω οτι εχουν ταραχτει οι ισσοροπιες σου κ ολων σας σαν οικογενεια αλλα σιγα σιγα θα βρεις τους ρυθμους σου (κ σας).

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Μπηκα λιγο να διαβασω τα νεα σας!

Ειρηνακη μου λογικο ειναι,να ειναι χαλια η ψυχολογια σου,με τοσα που σου εχουν συμβει...παρε το χρονο σου κοριτσακι μου,αλλα οχι παραταιρη...σκεψου τον αντρουλη σου και το φιογκακι σου που τοσο σε αγαπουν;););)

Γιωτακι μου τι να πω?Καλα ολοκληρο νοσοκομειο και δεν ειδαν το χερι του ανθρωπου???:twisted:Αντε να τους εχεις εμπιστοσυνη μετα....Λογικο ειναι κοριτσακι μου να εχει νευρα...στα καλα καθουμενα βρεθηκε με γυψο και δεν μπορει να κουνηθει ο ανθρωπος...Κρατα γερα Γιωτακι!!!

οχι βουλα μου κ το χειροτερο ειναι οτι στην αρχη ειπαν οτι δεν ειχε τιποτα κ το ποδι κ λεει ο αντρας μου μα δεν ειναι δυνατον να ποναω τοσο πολυ (εντομεταξυ το ποδι τουμπανο) κ ερχεται ο γιατρος κ του ζουλαει το ποδι εκει που ηταν το σπασιμο(χωρις να το ξερουμε ακομα) κ φυσικα πεταχτηκε στον αερα απο τον πονο. μετα ηρθε ο επιμελητης κ ειπε οτι ειναι σπασμενο το κουτεπιε αναμεσα στο μεγαλο κ το 2ο δακτυλο. εκτος αυτου εχει θριματιστει το σημειο που εχει σπασει (αυτο μας το ειπε ο κουνιαδος)

μωρε κραταω! μασαω εγω???

Ειρήνη εύχομαι να γίνει άμεσα καλά ο μπαμπάς...

Μπιλάκο είχαμε καμία εξέλίξη που την έχασα???? Πόσες δουλειές έκανες παιδάκι μου???!!!!!

Γιωτούλα πως πάει με τον σύζυγο???

το παλευουμε βασια μου! εγραψα κ πιο κατω αναλυτικα.

πως εισαι με το δοντι σου?

εντωμεταξυ πρεπει να κανουμε απειρα γραφειοκρατικα κ πρεπει να παει κ ο συζηγος (ποτε κ πως???) να δωσει καταθεση επειδη υπαρχει τραυματισμος.

Αχ βρε Ειρηνάκι κρίμα για το μπαμπά σου.. Σας πέσανε πολλά μαζεμένα. Όπως λέει και η 4u, ο χρόνος θα τα φτιάξει όλα.

Γιωτάκι, καλή δύναμη και σε εσένα!

Αρετή, σε νιώθω για την αναστάτωση που προκαλούν οι "outsiders"..

Σας διάβασα πολύ στα πεταχτά και σας αφήνω για να πάω στις κούτες μου! Έλα και τελειώνω :D Αύριο το απόγευμα μετά τη δουλειά θα πάω στον καλό μου και θα επιστρέψω παραμονή της μετακόμισης. Σας έχω πρήξει με την αντίστροφη μέτρηση αλλά αυτός είναι ο νταλκάς μου τώρα (σιγά το πρόβλημα κιόλας)

Καληνύχτα!!

Διαφημίσεις

Μου φαίνεται μας έχουν γλωσσοφάει ομαδικώς......όλες με κάτι τρέχουμε...ουφ πια!!!

Εγώ Γιώτα δεν καταλαβαίνω τίποτα απο τις αντιβιώσεις....αλλά έχω άγχος για την Τρίτη!!

Σήμερα ήμουν στο τσακ να πάω να πάρω τσιγάρα....σήμερα το ήθελα τόσο πολύ....με είχαν τσιτώσει εδώ στο σπίτι και ήθελα κάπου να ξεδώσω!

Ειρηνάκι εγώ δεν απαντώ στο παράταιρη....γιατί ξέρω ότι δεν το εννοείς...όπως είπες και εσύ, σε αφήνουμε να γράφεις να ξεδίνεις και ας μην τα εννοείς :)

Καλημέρα :)

Ειρήνη μου, περαστικά στον μπαμπά σου, και κοπέλα μου ευχομαι απο την καρδιά μου να είναι το τελευταίο...

Γιώτα μου, υπομονη και σιδερένιος ο συζηγος. Είμαι σίγουρη πως περνάς πολύ δύσκολα, σου στελνω ολη τη θετική μου ενεργεια.

χμμμ....δε θυμαμαι και πολλα να σχολιασω, δε κοιμαμαι πανω απο 4 ωρες τη μερα και αυτες οχι συνεχομενα :(, οποτε το μυαλο μου εχει κλεισει!!

τωρα πινω καφεδακι οσο κοιμουνται και οι 3 αντρες και σημερα εχει γενεθλια η πεθερα μου, και ειπαμε να ερουν εδω να φαμε μαζι με τους γονεις μου. δε θα μαγειρεψω τα παντα εγω εννοειται :)

θα ξυπνησω το συζηγο σε λιγο να μαζεψει στη τραπεζαρια τη πισινα με τα μπαλακια για να παμε το τραπεζι στη θεση του ( οπως εξω πει και παλαιοτερα το σαλονι τραπεζαρια, χμμμμ μαλλον ολο το σπιτι ειναι παιδοτοπος).

Καλημερα κορίτσια όμορφα...

Ειρηνη μου χρειαζεται να εχεις πίστη ακι υπομονη ,οχι γιατι ειναι τοσο σοβαρο το περιστατικο του μπαμπά σου αλλα γιατι ξελυλίζει το ποτηρι με οσα σας εχουν τυχει τελευταια.Ολα θα πάνε καλά ,θα το δεις ,και μην ακουω βλακειες...

Αρετη ,πραγματικα ειναι δυσκολη ετσι η καθημερινότητά σας,μακαρι να βρειτε καποια αλλη καλύτερη λύση.

Γιωτα,δεν μπορει να δουλεψει από το σπίτι στον υπολογιστη ο αντρας σου?Θα τον βοηθησει να ηρεμησει.

Μπιλάκι ,οχι μονο εγραψες μεγαλη λιστα αλλα εκανες και βαριες δουλειες.Μπραβο ομως γιατι σε "νιωθω" power!

Σοφακι εισαι καλύτερα?

4U,χαρα στο κουραγιο σου με τοσες βολτες στο εχω ξαναπει νομιζω...!

Βασια ,κρατα γερα κριμα ειναι να πάει χαμένος τοσος κόπος!

Εχθες ηπιαμε τελικα καφε στη θεια μου ,μαζι με την ξαδερφη μου και επαιξαν και τα μικρα στην αυλή.Σημερα σηκωθηκα νωριτερα ,λουστηκα και θα ετοιμαστουμε να πάμε εκκλησια.

Φιλια πολλα ,να περασετε μια ομορφη ημερ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα :)

Ειρήνη μου, περαστικά στον μπαμπά σου, και κοπέλα μου ευχομαι απο την καρδιά μου να είναι το τελευταίο...

Γιώτα μου, υπομονη και σιδερένιος ο συζηγος. Είμαι σίγουρη πως περνάς πολύ δύσκολα, σου στελνω ολη τη θετική μου ενεργεια.

χμμμ....δε θυμαμαι και πολλα να σχολιασω, δε κοιμαμαι πανω απο 4 ωρες τη μερα και αυτες οχι συνεχομενα :(, οποτε το μυαλο μου εχει κλεισει!!

τωρα πινω καφεδακι οσο κοιμουνται και οι 3 αντρες και σημερα εχει γενεθλια η πεθερα μου, και ειπαμε να ερουν εδω να φαμε μαζι με τους γονεις μου. δε θα μαγειρεψω τα παντα εγω εννοειται :)

θα ξυπνησω το συζηγο σε λιγο να μαζεψει στη τραπεζαρια τη πισινα με τα μπαλακια για να παμε το τραπεζι στη θεση του ( οπως εξω πει και παλαιοτερα το σαλονι τραπεζαρια, χμμμμ μαλλον ολο το σπιτι ειναι παιδοτοπος).

Να την χαιρεστε την πεθερα!Πωπω ,δεν παλευεται το ξενυχτι αλλα καποια στιγμη απλα συνηθιζεις και λειτουργεις μηχανικα.

Καλά να περασετε σημερα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Να την χαιρεστε την πεθερα!Πωπω ,δεν παλευεται το ξενυχτι αλλα καποια στιγμη απλα συνηθιζεις και λειτουργεις μηχανικα.

Καλά να περασετε σημερα!

Καλημέρα Χρύσα :)

να έχετε και εσεις μια όμορφη μέρα. Ευχαριστώ για τις ευχές. Δύσκολο το ξενύχτι, ο μεγάλος μεχρι 18 μηνων ξυπνουσε και θηλαζε :roll:

και τωρα με το πισωγυρισμα ξυπνανε και οι 2 να θηλασουν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...