Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Πως είστε? Ελπίζω να είστε όλες ξεκούραστες και να περνάτε όμορφα.

Εμείς είχαμε μία ήσυχη μέρα.

Την νύχτα δεν κοιμήθηκα καλά. Εχω πολύ άγχος και είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου, που δεν μπορώ να το αποβάλλω με τους "γνωστούς" μου τρόπους. Νιώθω συνέχεια το στομάχι μου "φουσκωμένο" και γενικά τα "μέσα" μου, άνω-κάτω...

Επειδή είχα ταραγμένη σχετικά παιδική ηλικία {ένιωθα πάντα "παράταιρη" λόγω του χαμού της μαμάς μου}, όταν έκανα τη δική μου οικογένεια παντα μα πάντα προσπαθούσα να είμαι ήρεμη, χαλαρή και να έχω ένα κλίμα σταθερότητας για τους δικούς μου. Αυτό λοιπόν τώρα έχει διαταραχθεί πολύ και νιώθω πάλι "παράταιρη". Για το λόγο αυτό, μπορεί να σας γράφω διάφορα "περίεργα" το επόμενο διάστημα και μέχρι να ηρεμίσω... εσείς κάντε πως δεν καταλαβαίνετε.

Ο μπαμπάς μου ήταν χειρότερα σήμερα. Πρήστηκε η δεξιά του πλευρά και ειδικά το μάτι του. Λες και είχε φάει μπουνιά. Εκλεισε εντελώς...:( Του κάναμε παρέα όλη μέρα, φύγαμε μόνο για λίγο, για φαγητό στην πεθερά μου και αφού πήραμε και μία τουρτίτσα {που διάλεξε το φιογκάκι}. Την έσβησε και το καταχάρηκε το παιδάκι μου. Και μεις μαζί του.

Το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο. Εκανα μία καλή καθαριότητα το πρωί, παρέα με καφεδάκι, στην κουζίνα, άπλωσα ένα πλυντήριο που είχα από την νύχτα, σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια και έκανα ένα ξεσκονισμα. Είμαστε "μαζεμένοι".

Σας φιλώ γλυκά όλες

βρε Ειρηνακι μου.....:(:(

δεν μου αρεσει να σε ακουω ετσι αλλα δεν θα σε πιεσω γιατι ειναι φυσικο να θελεις λιγο να πεσεις με ολα αυτα κ να ανεβεις ξανα ευχομαι να βρεις την θετικη σου ενεργεια συντομα.

αλλα θελω να σου πω πως παραταιρη δεν εισαι εμαι κ εγω εδω:tongue::tongue::tongue:

μιλησε κανεις για αναποδιες???

2 παραταιρες ισον ενα ταιρι αρα ταιριαστες!!! κ ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν κ αλλες εκει εξω ελατε μην κρυβεστε:mrgreen::mrgreen: παραταιρες ολου του κοσμου ενωθειτε!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα γλυκα κοριτσακια,,,,,

Σημερα συνανφηθηκα με γλυκο Ειρηνακι μας και ηπιαμε καφεδακι περασαμε ομορφα... μετα ηρθε ο συζυγος να με παρει και φαγαμε τα δυο μας,,,, περασαμεομορφα,,, γυρισαμε να παρουμε τον μικρο και εχει δεκατα,,, ουφ

!,,,,

Πραγματικα ειρηνη μου ποσο στεναχωρηθηκα για τον μπαμπα σου..δεν γινεται ,,, δεν γινεται,,,, πηγαινε σε παρακαλωτην τριτη σε οαρακαλω...

Χρονια πολλλα Δημητρουλα,,,,

Πως περάσατε Σοφάκι μου? Ηθελα πολυ να ερθω και γω.

Ειμαι καλυτερα,,,, προσπαθω,,, αλλα,, ευχομαι ο μικρουλης μου αυριο να ειναι καλυτερα εχωπαρει καιεισητηρια για το disney την Δευτερα

Σήμερα καλύτερα Σοφάκι μου?

Για το disney ελπίζω να σας αρέσει. Εγώ το βρήκα πολυ βαρετό, Σοφάκι μου.

Κοριτσια μου ευχαριστω για τις ευχες για το κοριτσακι μου!

καναμε το παρτι μας και περασαμε τελεια!!!

Σοφακι μου κι εγω χαρηκα πολυ που σε γνωρισα κι ελπιζω να το επαναλαβουμε!!!

Ειρηνη μου τι να πω,εχω μεινει.

Να την χαίρεσαι Ρηνάκι μου! Να είναι γερή και καλότυχη!

Συγνώμη που δεν ήρθα.... :rolleyes:

Εμένα κορίτσια με έχουν τσακίσει οι αντιβιώσεις και νιώθω να είμαι κομμάτια....να πάω την Τρίτη στον γναθοχειρούργο να δω τι θα συναντήσω!

Η ζύμη για την πίτσα έγινε φανταστική!!! Δεν έχω λόγια...πλέον αυτή θα κάνω!!! :P :p :P :p

Πως είσαι Βάσια μου?

Μπήκα στα γρηγορα ,αφου επιστρεψαμε από τη βόλτα μας και διαβασα το ποστ της Ειρηνης.Ειλικρινα δεν εχω λόγια...Δεν ξερω πια τι να πω,μονο να πάς σε εναν παπα να τον συμβουλευτεις...

Τελειωσα ο,τι υπολοιπες δουλειες ειχα ,εκανα το μπάνιο μου,πήγα και στο μπαμπα μου και πήγαμε ολοι μαζι επίσκεψη στο νονο του μικρου,ηρθαμε πριν από λιγο και χαζευουμε, ωσπου να πάμε για υπνο,ο μικρος κοιμηθηκε ξερος.Αυριο θα ηθελα να πάω εκκλησια ,αλλα δεν το βλεπω να σηκωνομαι.Σας καληνυχτιζω και σας ευχαριστω ολες για τα καλά σας λογια και τις ευχες σας.

Ουτε και γω έχω λόγια βρε Χρύσα μου... αληθεια, δεν ξερω τι να πω.

γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Ειρηνη κ εμεις στο αττικο ειμασταν εχτες. Τι να πω για τον μπαμπα σου.... Περαστηκα να ειναι! Μα τι μουτζες φαγαμε! Το καλο δεν σας το ειπα, εχει σπασει κ το χερι του ο αντρας μου στην βαση του αντιχειρα στον καρπο,αλλα δεν το ειδαν στο νοσοκομειο, το ειδε ο αδελφος του (ορθοπεδικος) στην ακτινογραφια. Ενταξη επικρατει ενας χαμος κανω κ την δουλεια του αντρα μου στο γραφειο κ τον νταντευω φυσικα κ την μικρη κ το σπιτι εχω ψωφισει. Στην πεθερα ειπα να φτιαχνει φαγητο κ οσο μπορει να ερχεται να απασχολει την μικρη. Ο αντρας μου ποναγε παρα πολυ εχτες, σημερα λιγο καλυτερα. Θα κατσει τουλαχιστον 6 εβδ! Κ εχω κ τα διαδικαστηκα, σημερα ετρεχα τροχαια. Βουλα η μικρη εχτες ηταν στην συνυφαδα μου επανω. Χρονια πολλα δημητρα κ να μην ειναι τιποτα με τον μπαμπα σου κ να τους χαιρεσαι ολους! Ιρενε μου πολυχρονη να ειναι η κορουλα σου! Γραφω απο το κιν κ ειναι δυσκολο. Σορρυ δεν θυμαμαι τιποτα αλλο κ παω να ξεραθω. Σας φιλω κ σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις ευχες σας!

Πως είστε σήμερα βρε Γιώτα μου??? Α ρε φάπες που πέφτουν! Η μία μετά την άλλη!

Τώρα για το σπάσιμο στο χερι... τι να πω? :(

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου περαστικά στον μπαμπά σου και άλλο κακό να μην σας βρει...

Irene να χαίρεσαι την κορούλα σου, χρόνια της πολλά και καλά, πάντα γερή και τυχερή!!

Γιώτα καλή δύναμη με την κατάσταση του συζύγου...

καλημέρα σε όλες!!:D

Ευχαριστώ Ερσάκι μου.

Εσύ πως είσαι? Νιώθεις καλύτερα ή τα ίδια?

Ρε Ειρήνη... Jesus δηλαδή... Τι να πω...

Jesus and the Άγιοι Πάντες....:roll:

καλημερα!!!!!!!!!!! τι κανετε? εχτες εγραφα απο το κιν κ δεν μπορουσα πολλα πολλα ημουν κ κουρασμενη. σημερα σηκωθηκαμε χαλαρα ηπιαμε καφε ταισα γαλα την μικρη φαγαμε τυροπιτουλες κ αραξαμε. τωρα εβαλα την μικρη για υπνο κ το μονο που θα κανω ειναι νεροχυτης κ να τακτοποιησω το ψυγειο που πηγα για ψωνια εχτες κ γινεται της τρελλης! κ ενα συμμαζεμα στο βρωμο ρουμ.

φαγητο θα μας φτιαξει η συνυφαδα μου σημερα. θα κατσω να ξεκουραστω σημερα γιατι δεν βγαινει αλλιως το προγραμμα!

καμια ιδεα πως να κανω το αντρα μου μπανιο με δεξι ποδι κ δεξι χερι σπασμενο???

εχτες ηρθαν κ οι γονεις μου στο σπιτι να μας δουν. ειχα να τους δω απο τις 14 σεπτεμβη...

απο δουλειες εχτες (μια που τακτοποιησα εκκρεμοτητες της δουλειας που δεν προλαβε ο αντρα μου να κανει,) εκανα τα απολυτως απαραιτητα κ ενα ψευτοσκουπισμα-ψευτοξεσκονισμα κ ψευτοκαθαρισμα το μπανιο. πηγα σουπερ (λαικη εστειλα τον πεθερο).

σας φιλω παω να σας διαβασω!

Πως θα τον κάνεις βρε Γιωτάκι μου?

Μονο αν του βάλεις σακούλα στο πόδι {και στο χέρι} και το πόδι το κρατήσει έξω από την μπανιέρα και χωρίς πολλά νερα.... :|

ω ρε λιστα!!!!

περιποιηθω εμενα???? τι ειναι αυτο???? νυχια χαλια φρυδια χαλια κ αξυριστη:oops:

ενα γρηγορο μπανιο κανω κ τιποτα αλλο.....

για τον μπαμπα σου...... :( σου στελνω μια αγκαλια....

Γιωτάκι μου... τα φρύδια σου φτιάξε γιατί αυτά κάνουν "μπαμ". Τα άλλα σιγά-σιγά.

σε 1000 κομματια γινομαστε οι μαμαδες.... τι να κανεις βρε ειρηνη μου τουλαχιστον ευχαριστηθηκε το παιδι... εχεις δεν εχεις ορεξη τρεχα-παιξε-γελασε.... υπομονη....

Μωρέ ας είμαστε καλά και δεν με νοιάζει και 5.000 κομμάτια να γίνομαι.

Μα πώς μαζεύονται τόσο γρήγορα που χάνω τη μπάλα , δεν μπορώ να το καταλάβω..:confused:

εσεις τι συνήθεια έχετε όσον αφορά το νεροχύτη σας; τα πλενετε όλα αμέσως , δηλαδή ποτέ δεν αφήνετε ούτε ένα ποτήρι να περιμένει ; γιατί εγώ άλλη λύση εκτός από αυτό δεν βρίσκω.. Πρέπει να μου γίνει συνήθεια να πλενώ το παραμικρό αμέσως.

Εξαρτάται τα κέφια μου, Μαριαννούλα. Δεν πιέζομαι. Αλλες φορές τα πλένω όλα άλλες φορές λίγα-λίγα αλλες φορές τα αφήνω.

Γενικότερα, τα πιάτα, προσπαθώ να μην τα αφήνω γιατί ο γεμάτος νεροχύτης που δημιουργεί εκνευρισμό.

:shock::shock: Τινα πω ρε κοριτσι,περαστηκα για αλλη μια φορα!!!!τριτοσε το κακο :?

Ευχαριστώ καρδούλα μου.

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Εμείς τώρα θα χαλαρώσουμε.... Μόλις ήρθε η πεθερά μου και πήρε τα παιδιά να τα πάει βόλτα! Εχω μέρες να μπω άλλα γιόρταζε χθες ο μπομπιράς μας και καταλαβαίνετε έτρεχααααα.... Περάσαμε ωραία! Ηρθαν φίλοι μας και το σόι, και το κυριότερο το καταευχαριστήθηκαν τα παιδάκια μου!! Βέβαια όλα εχουν ένα τίμημα γιατί μέχρι τώρα καθάριζα το βομβαρδισμένο τοπίο!!!!!!

έχετε γράψει τόσα πολλά!!! πάω να ρίξω μια ματία!

Να σας ζήσει κορίτσι μου!

Να είναι πάντα γερός, ευτυχισμένος και τυχερός!

Ειρήνη έλεος πια!!!!!!! Ουτε και γω πιστεύω στις προλήψεις εύκολα άλλα νομίζω ότι θα ήταν καλό να κάνεις ένα ευχελαιο στο σπίτι. Η γλωσσοφαγιά είναι άτιμο πράγμα!!!! (και την πιστεύω).

μπράβο για το φιογκάκι το έχει τόσο ανάγκη!! Φαντάζομαι πόσο ηρέμησες και ξεχάστηκες άλλα και πόσο συγκινημένη ήσουν όταν σου είπε ότι μόνο εσύ ξέρεις τι θέλει! Υπέροχο να το ακούς!!

(μου το είπαν εχθές για το jumbo και την Τρίτη θα κάνω την πρώτη εξόρμιση )

ο μπαμπάς σου πονάει?

Γιώτα περαστικά σας!! Ελπίζω να μην πονάει πολύ!

χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζανε χθες!!!

Εχεις δίκιο κορίτσι μου. Αυτός ο μπόμπιρας με κάνει και νιώθω... το χω ξαναπεί δηλαδή αλλά δεν ξέρω τι "καλό" μπορεί να έχω κάνει στη ζωή μου που να τον αξίζω.

Ναι αλλά δεν μιλάει. Σήμερα μόνο είπε πως πονάει λιγάκι αλλά λογικό... με τόσα ράμματα... :roll:

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Ειρηνη δεν το πιστευω..μα τι αναποδιες ειναι αυτες?εγω παντως πιστευω πολυ στην αρνητικη ενεργεια..καλο θα ηταν να κανετε ενα ευχελαιο..περαστικα στον μπαμπα σου και ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα..ποσο δυσκολο παντως ειναι να εισαι χαλια ψυχολογικα το μυαλο σου να ειναι αλλου και να πρεπει να κανεις τον χαρουμενο για χαρη των παιδιων..μπραβο σου παντως αφου το παιδακι περασε τελεια..

Γιωτακι υπαρχουν κατι σακουλες για να τον κανεις μπανιο..θα βαλεις το ποδι του μεσα σ'αυτη,το χερι του ψηλα να μην βραχει και θα τον πλυνεις εσυ..πολυ δυσκολο δεν ειναι για καθε μερα..ωχ μεγαλο μανικι εχεις..υπομονη..για μενα ναι εναλλαξ τις καθημερινες μανα και πεθερα απο επαρχια και μενουν μαζι μας..αυριο η σειρα της πεθερας..πολυ κουραστικο τα παιδια εχουν βγει απο την σειρα τους..ελπιζω να τελειωσει συντομα ολο αυτο..λογικα θα ξερω αυτη την βδομαδα..

Χρυσα ενα σωρο πραγματα εκανες..σημερα τουλαχιστον ξεκουραστηκες?

Μαριαννα και εγω τα βαζω στο πλυντηριο κατευθειαν αλλα και πλενω στο χερι..μου τη σπαει να ειναι βρωμικος ο νεροχυτης..

Χαρουλα να το χαιρεσαι το παιδακι σου..

Εμεις σηκωθηκαμε σημερα εφτιαξε καφε ο αντρας μου εστρωσα κρεβατια,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,εβαλα καθαρες πετσετες,επλυνα και αλλαξα την μικρη,εντυσα την μεγαλη,ο αντρας μου της εφτιαξε το πρωινο της ταισα κια την μικρη ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στο αλσος..τα παιδια παιξανε στην παιδικη χαρα,παιξαμε κυνηγητο και μπαλα μετα φαγαμε εξω και γυρισαμε το απογευματακι.τις εκανα μπανιο και τις δυο τις αλλαξα,η μικρη κοιμηθηκε και εγω χαλαρωνω..

Πω βρε Αρετουλα μου... δύσκολο με τις αλλαγές των μανάδων σας ε?

Σ' ευχαριστώ πολυ για τη στήριξη, κορίτσι μου.

ειρηνη μου ημαρτον δηλαδη δε ξερω τι να πω δεν εχω λογια εγω να σου πω την αληθεια πιστευω πολυ στη κακη ενεργεια που εχουν καποιοι ανθρωποι αφου πρωτα βεβαια το τσεκαρω αρκετα ας πουμε ειναι μια απο το οικογενειακο περιβαλλον του αντρα μου που οποτε παταει σπιτι ενα παιδι θα χτυπησει σιγουρα αν οχι και τα δυο δηλαδη τι να πω

προσκληση για το παρτυ εχω βρει τι θα κανω εχω ξεκινησει και μολις τι συναρμολογησ ω θα σας βαλω φωτο

Ημαρτον, οπως το λες κορούλα.... :roll:

κοριτσακια τι κανετε πως σας βρισκω?

ολο κ κατι εχω ξεχασει.

εκατσα στις 7.20 εφαγα τον τακο μου εκανα ντουζ κ μετα εβαλα ενα ποτηρι κρασι να χαλαρωσω. σας διαβασα κ σε λιγο περιμενω τα αγορια απ το χωριο. να εχουμε μια ηρεμη "οικογενειακη" βραδια ελπιζω κ αυριο να βολταρουμε.

μονο μην ερθουν πεινασμενοι.... εχω ετοιμο το φυλλαδιο με τα σουβλακια!

Ελιωσες Μπιλάκι μου, έλιωσες!!!

Ευγε ομως γιατί είσαι power! :wink::wink:

777885dugw57gt25.gif

βρε Ειρηνακι μου.....:(:(

δεν μου αρεσει να σε ακουω ετσι αλλα δεν θα σε πιεσω γιατι ειναι φυσικο να θελεις λιγο να πεσεις με ολα αυτα κ να ανεβεις ξανα ευχομαι να βρεις την θετικη σου ενεργεια συντομα.

αλλα θελω να σου πω πως παραταιρη δεν εισαι εμαι κ εγω εδω:tongue::tongue::tongue:

μιλησε κανεις για αναποδιες???

2 παραταιρες ισον ενα ταιρι αρα ταιριαστες!!! κ ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν κ αλλες εκει εξω ελατε μην κρυβεστε:mrgreen::mrgreen: παραταιρες ολου του κοσμου ενωθειτε!!!!

Δεν το χω Μπιλακι μου, καθολου.

Σπάνια περίπτωση, έχω χρόνια.. πολλά χρόνια να το νιώσω αλλά δεν το χω τώρα. :roll:

Υ.Γ. Εντάξει, θα είμαστε ταίρι λοιπον. :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Πως είστε σήμερα βρε Γιώτα μου??? Α ρε φάπες που πέφτουν! Η μία μετά την άλλη!

Τώρα για το σπάσιμο στο χερι... τι να πω? :(

σχετικα καλα, κ δεν εχω κανει πολλα πραγματα σημερα για να χαλαρωσω λιγο. αλλα εχει πολλα νευρα..... κ εγω κανω τον μ....κα:?

μπανιο ακομα δεν εχουμε κανει, δεν θελει...:?

ο μπαμπας σου ποναει η ειναι λιγο καλυτερα?

κοριτσακια τι κανετε πως σας βρισκω?

σημερα λοιπον μου αξιζει να κανω κ εγω μια λιστα αν κ δεν το συνηθιζω.

θα αριθμησω για να το ευχαριστηθω. ενα σας λεω εκλεισα δωδεκαωρο ασταματητο 7-7 !!! εφαγα στο ποδι 2 κριτσινια κ πριν λιγο που εκατσα εφαγα εναν τακο. ειμαι μονη μου κ εννοειτε δεν μαγειρεψα!

1) γενικο καθαρισμα στο μεγαλο μπαλοκονι(γωνια) τοιχους τεντες φυτα τα παντα!

2)πλυσιμο κ μαζεμα καλοκαιρινων επιπλων

3)ξεκαθαρισμα τακτοποιηση μεταλλικης ντουλαπας

4)γενικο καθαρισμα στο αλλο μπαλκονι

5)ρολλα τζαμια μεσα εξω κ στα 2 μπαλκονια

6)γενικη καθαριοτητα στο δωματιο του μικρου

7) ξεκαθαρισμα παιχνιδιων κ τακτοποιηση ντουλαπας κ συρταριερας.

:cool:αλλαγη στην διαταξη αντικειμενων

9) γενικη κουζινα ντουλαπια απ'εξω, παγκοι,εστιες,νεροχυτης,ψυγειο εξω με βιτεξ αλλη μερα θα το περασω κ με λαδακι,(μεσα το κανω συνεχεια...) φιλτρα αποροφητηρα(στο πλυντηριο πιατων κ εγω απο παντα!) παραθυρο,ξυλινο στορι, κρεμαστα βιτρω, ΟΛΑ!

10) 3 ντουλαπια καθαρισμα εσωτερικα κ πλυσιμο το περιεχομενο, τα υπολοιπα δεν χρειαζοντουσαν ευτυχως, με την φωτια...(αχ θυμαστε??) τα ειχα κανει τζιτζι κ κρατουσαν μια χαρα.

11)καθαρισμα τραπεζαρια (τραπεζι καρεκλες)

12) γενικη σαλονι, ξεσκονισμα κ περασμα με οβερλαι

13)περασμα του καναπε με ξιδι

14) κ το στρωμα του μικρου κοπανημα ξιδιασμα κ αερισμα στην λιακαδα

15)πλυσιμο τοιχων μονο στο δωματιο του μικρου

16)τραβηγμα επιπλων κ ηλ. συσκευων(αχ ολα μονη μου η μεσουλα μου!) κ καλο σκουπισμα παντου

17)καλο σφουγγαρισμα παντου σχαλαστικα στις γωνιες(νυχι..) κ το σοβατεπι

18)3 πλυντηρια πλυσιμο απλωμα μαζεμα

19)ξεκρεμασμα κουρτινες στο δωματιο του μικρου, πλυσιμο αυριο

20)πλυσιμο ολα τα διακοσμητικα.

21) αλλαγη σεντονια κουβερτες πετσετες παντου

22)απλο ξεσκονισμα στην κρεβατοκαμαρα(γενικη αλλη φορα αυτη...)

23)καθαρισμα μπανιο (γενικη κ το ειχα κανει προσφατατα)

24)στρωσιμο χαλιου μονο στην κουζινα.(το ειχα πλυνει την τριτη) τα αλλα τα εχω δωσει εξω, θα τα βαλω οταν κρυωσει λιγο ακομα.

25) τακτοποιηση, πραγματων που προεκυψαν, στο υπογειο

26)σκουπισμα σφουγγαρισμα σκαλα( 4 οροφοι!)

ολο κ κατι εχω ξεχασει.

εκατσα στις 7.20 εφαγα τον τακο μου εκανα ντουζ κ μετα εβαλα ενα ποτηρι κρασι να χαλαρωσω. σας διαβασα κ σε λιγο περιμενω τα αγορια απ το χωριο. να εχουμε μια ηρεμη "οικογενειακη" βραδια ελπιζω κ αυριο να βολταρουμε.

μονο μην ερθουν πεινασμενοι.... εχω ετοιμο το φυλλαδιο με τα σουβλακια!

εσυ κοριτσακι μου τι κανεις? εχει γινει καμια "αλλαγη" κ το εχω χασει??????

σχετικα καλα, κ δεν εχω κανει πολλα πραγματα σημερα για να χαλαρωσω λιγο. αλλα εχει πολλα νευρα..... κ εγω κανω τον μ....κα:?

μπανιο ακομα δεν εχουμε κανει, δεν θελει...:?

ο μπαμπας σου ποναει η ειναι λιγο καλυτερα?

Εντάξει... μόνο τα νεύρα σας λείπουν τώρα... τα δυσκολεύει τα πράγματα, δεν το καταλαβαίνει... ; :roll:

Σημερα ήταν μάλλον χειρότερα θα έλεγα, λόγω του ματιού που έκλεισε τελείως το άτιμο και πονούσε περισσότερο. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα....Εστω και ελαφρώς.

777885dugw57gt25.gif

Εντάξει... μόνο τα νεύρα σας λείπουν τώρα... τα δυσκολεύει τα πράγματα, δεν το καταλαβαίνει... ; :roll:

Σημερα ήταν μάλλον χειρότερα θα έλεγα, λόγω του ματιού που έκλεισε τελείως το άτιμο και πονούσε περισσότερο. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα....Εστω και ελαφρώς.

ειναι εκνευρισμενος που δεν μπορει να κουνηθει, να κανει μπανιο, να παει τουαλετα, βασικα πραγματα, ποναει κιολας. ελπιζω να συνηθισει σιγα σιγα κ να ηρεμισει. εχουμε πολλες εκκρεμοτητες στην δουλεια, ευτυχως που εινια αργια αυριο.

Σημερα ήταν μάλλον χειρότερα θα έλεγα, λόγω του ματιού που έκλεισε τελείως το άτιμο και πονούσε περισσότερο. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα....Εστω και ελαφρώς.[/QUOTE]

μακαρι ειρηνη μου.....

Διαφημίσεις

ειναι εκνευρισμενος που δεν μπορει να κουνηθει, να κανει μπανιο, να παει τουαλετα, βασικα πραγματα, ποναει κιολας. ελπιζω να συνηθισει σιγα σιγα κ να ηρεμισει. εχουμε πολλες εκκρεμοτητες στην δουλεια, ευτυχως που εινια αργια αυριο.

Αμα εκνευριστείς και συ.. να δούμε τι θα γίνει... :twisted:

777885dugw57gt25.gif

Ax Ειρηνη μου ηταν αναμενομενο οτι θα εκλεινε το ματι του,κατεβαινει το αιματωμα γι'αυτο..μακαρι να ειναι καλυτερα αυριο..μονο δυσκολο η εναλλαγη των μαναδων?αστα..δεν μπορω να νιωσω ανετα στο σπιτι μου..τεσπα..εχεις πιεστει πολυ το τελευταιο διαστημα,λογικο να αισθανεσαι καπως..οχι ομως παραταιρη..οτι θες εδω ειμαστε..σε φιλω ,αγκαλιτσα..

Σοφακι τι κανει ο μικρουλης σου?

Μπιλλακι ελιωσες...καλη ξεκουραση..

Γιωτακι εχει και ο αντρας σου το δικιο του αλλα τωρα τα νευρα δεν οφελουν..προσπαθησε εσυ τουλαχιστον να εισαι ηρεμη...

Βασια να ρθει η Τριτη να τελειωσεις με το δοντι..

Εμεις χαλαρο απογευμα σπιτι,παιχνιδι με τις μικρες,εφτιαξα κρεπουλες να φαμε εκανα το μπανακι μου τα κοριτσια πινουν το γαλα τους και νανι..εχω παρα πολυ σιδερο που πρεπει να γινει και σκεφτομουν να βαψω τα νυχακια μου ενα βαθυ κοκκινο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Γεια σας φιλενάδες!

διάβασα τα νέα σας και στενοχωριέμαι... όλα όμως θα φτιάξουν είναι θέμα χρόνου!

Σοφάκι για εσένα δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι θα πήγαινες και μάλιστα ΣΚ ;)

Στο νεροχύτη εγώ πλένω κατευθείαν ότι δεν βάζω πλυντήριο. Εχω και είχα πάντα 2 ξεχωριστούς νεροχύτες και με βολεύει πολύ. Στον έναν πλένω και στον άλλο το βάζω σε "καλαθάκι" και στεγνώνουν και δεν λερώνονται βρέχονται όταν πλένω στο διπλανό!

Το σπίτι μας ποτέ δεν είναι ακατάστατο και δεν αντιμετώπισα ποτέ αυτό το πρόβλημα για να πω την αληθεια, έχουμε σε όλα μια σειρά και την τηρούμε. Αυτό που βοηθάει βέβαια πολύ είναι ότι κάθε αντικείμενο αποθηκεύεται σε θέση που βολεύει δλδ πολύ κοντά στον τόπο που χρησιμεύει ;)

Σήμερα το πρωί στις 10 πήγαμε σε παρκο, με φιλο του γιου και πήραμε το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο και λυσσάξανε. Επιστροφή 12.30, μπάνιο, μαγείρεμα, φαγητό και ξεκούραση έως 16.30 που φύγαμε ξανά με τη σύζυγο του γιου!!!! για σινεμά (Μπαμπούλες Πανεπιστημίου), τραμπολίνο και φουσκωτα σε ανοιχτό παιδότοπο. Επιστροφή σπίτι στις 21.00, φαγητό, μπανιο και ύπνο που εδώ ανέλαβε αποκλειστικά ο σύζυγος :)

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Πως είστε? Ελπίζω να είστε όλες ξεκούραστες και να περνάτε όμορφα.

Εμείς είχαμε μία ήσυχη μέρα.

Την νύχτα δεν κοιμήθηκα καλά. Εχω πολύ άγχος και είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου, που δεν μπορώ να το αποβάλλω με τους "γνωστούς" μου τρόπους. Νιώθω συνέχεια το στομάχι μου "φουσκωμένο" και γενικά τα "μέσα" μου, άνω-κάτω...

Επειδή είχα ταραγμένη σχετικά παιδική ηλικία {ένιωθα πάντα "παράταιρη" λόγω του χαμού της μαμάς μου}, όταν έκανα τη δική μου οικογένεια παντα μα πάντα προσπαθούσα να είμαι ήρεμη, χαλαρή και να έχω ένα κλίμα σταθερότητας για τους δικούς μου. Αυτό λοιπόν τώρα έχει διαταραχθεί πολύ και νιώθω πάλι "παράταιρη". Για το λόγο αυτό, μπορεί να σας γράφω διάφορα "περίεργα" το επόμενο διάστημα και μέχρι να ηρεμίσω... εσείς κάντε πως δεν καταλαβαίνετε.

Ο μπαμπάς μου ήταν χειρότερα σήμερα. Πρήστηκε η δεξιά του πλευρά και ειδικά το μάτι του. Λες και είχε φάει μπουνιά. Εκλεισε εντελώς...:( Του κάναμε παρέα όλη μέρα, φύγαμε μόνο για λίγο, για φαγητό στην πεθερά μου και αφού πήραμε και μία τουρτίτσα {που διάλεξε το φιογκάκι}. Την έσβησε και το καταχάρηκε το παιδάκι μου. Και μεις μαζί του.

Το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο. Εκανα μία καλή καθαριότητα το πρωί, παρέα με καφεδάκι, στην κουζίνα, άπλωσα ένα πλυντήριο που είχα από την νύχτα, σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια και έκανα ένα ξεσκονισμα. Είμαστε "μαζεμένοι".

Σας φιλώ γλυκά όλες

Ειρηνη σου ηρθαν πολες αναποδιες μαζι !!!!γιαυτο και ολο το περιεργο ψυχολογηκο :confused: θα ερθουν τα αγαπημενα σου χριστουγεννα και θα αλαξει η ψυχολογια σου :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...