Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσούδια!!!

Σήμερα δεν έστρωσα ποπο κάτω......έκανα καθαριότητα το μπάνιο, σκούπισα σπίτι, ξεσκόνισα και σφουγγάρισα....τακτοποίησα και ότι ήταν εκτός θέσης....παράλληλα με το καθάρισμα διάβαζα και την μεγάλη....εκείνη ήταν μόνη και διάβαζε και εγώ σταμάταγα για να πάω να την δω.....επίσης μαγείρεψα μακαρόνια με κιμά και επίσης είχα ταυτόχρονα και την μικρή να μου λέει τα δικά της!!!!!!!!!!!!!!!! Ε φρίκαρα κάποια στιγμή όπως είμαι και ακάπνιστη χαχαχαχα και φωνάζω τον άντρα μου και με ένα ύφος του λέω "Τώρα πήγαινε διάβασε την μεγάλη.....δεν είμαι σούπερ μηχανή"...είδε το βλέμμα μου και κατάλαβε....οπότε πήγε επιτόπου....!!! Βέβαια ήταν στα τελειώματα ....αλλά κάτι έκανε και αυτός!!!! men!!!!! :rolleyes:

Τελικά μάνα είναι μια!!!!!

Γιώτα μου περαστικά ....όντως, πως θα τον κάνεις μπάνιο.. ????!!! Δύσκολη πίστα αλλά δεν σε φοβάμαι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας,τι κάνετε και σημερα!

Βασια ,οτι και να πεις ακρη δεν θα βγαλεις,απλα λειτουργει διαφορετικα ο εγκεφαλος μας.Εγω αυτο σκεφτομαι και παρηγοριεμαι.

Γιωτα καλή δυναμη ,εχεις ολιγον λούκι μπροστα σου.

Μαριαννα ,εγω εχω πλυντηριο ,αλλα ετσι και αλλιως φροντιζω να πλενω τα πιατα 3 φορες την ημερα,μια τα πρωινα μας, μαζι με οτι χρησιμοποιησα στην προετοιμασια του φαγητου,δευτερη τα μεσημεριανα και τριτη τα βραδυνα μαζι με τα απογευματινά και καθε φορα καθαριζω καλά και το νεροχυτη και τους πάγκους.Για εμενα ο νεροχυτης και το μπάνιο ειναι τα πλεον βασικα στο σπίτι ,ειδικα το πρωι και το απόγευμα που θελω να φτιαξω καφε ,σιχαινομαι πολύ εαν εχω απλυτα.Πρεπει να βρεις το δικο σου συστημα για να τα εχεις ρυθμισμένα.

Στα δικα μου τωρα ,σημερα ξυπνησαμε ,ηπιαμε τα καφεδακια μας και πήγaμε στη μαμα μου για φαγητο.Σε λίγο θα παω τον μικρο κατηχητικο και μετα σε μια ξαδερφη μου για καφε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

εσεις τι συνήθεια έχετε όσον αφορά το νεροχύτη σας; τα πλενετε όλα αμέσως , δηλαδή ποτέ δεν αφήνετε ούτε ένα ποτήρι να περιμένει ; γιατί εγώ άλλη λύση εκτός από αυτό δεν βρίσκω.. Πρέπει να μου γίνει συνήθεια να πλενώ το παραμικρό αμέσως.

μετά τα γεύματα (τα 100 ημερησίως!!) τα βάζω όλα στο πλυντήριο, αλλά γενικά δεν τρελαίνομαι να μην μείνει ποτέ κάτι στο νεροχύτη, για μένα θα ταν τρελή καταπίεση και θα πρεπε να ασχολούμαι όλη μέρα μ αυτό...οπότε προσπαθώ μεν να μην μαζεύονται πολλά αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας...

Γιώτα ετσι...μοίρασε αρμοδιότητες και καθήκοντα γιατί αλλιώς θα γίνεις εσυ 1000 κομμάτια...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Πως είστε?

Εμάς, συνεχίζει αυτό το ανελέητο "κυνηγητό" και σήμερα είχε σειρά ο μπαμπάς μου... και πάλι νοσοκομείο και πάλι Αττικό... :? τα ξημερώματα που έφυγε για δουλειά,έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε σε μία κολώνα και... 20 ράματα στο μέτωπο....:(:(.

Εχετε να πειτε κάτι? Να σχολιάσετε? Να σας πω, πως πραγματικά δεν έχω λόγια...? Δεν ξέρω τι να πω.. απλώς δεν ξέρω.

Και ο καημένος αντί να μας πάρει τα ξημερώματα, ενημέρωσε έναν φίλο του, εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο και τον πήραν. Και έμεινε μέχρι τις 10 παρά στο νοσοκομείο για να μην μας ξυπνήσει {.....:|} οπου επιτέλους μας πήρε τηλέφωνο για να πάμε να τον πάρουμε. Επαθα σοκ! Και πήγα και επειδή είχε τελειώσει η εφημερία του νοσοκομείου, ήταν μόνος του στα επείγοντα. Μόνος του... :(

Και φαντάζεστε εικόνα με 20 ράμματα στο κεφάλι.. μπαταρισμένος γύρω-γύρω...

Η κολλητή μου, μου είπε πως πλέον είναι σίγουρη πως κάτι δεν "πάει-καλά" και καλό θα είναι να φέρουμε κανέναν παπά να μας διαβάσει.

Προσωπικά δεν πιστεύω σε προλήψεις αλλά πιστεύω στην κακή ενέργεια και πλέον έχω χάσει και γω τα λόγια μου. Τρίτη πρωί, τρέχοντας και αφού αφήσω το παιδί σχολείο, θα παω στην εκκλησία να μιλήσω με τον παπά, να του εξηγήσω τι συμβαίνει και να έρθει να μας διαβάσει κάτι. Θα τρελαθώ δηλαδή...

Επανέρχομαι.

:shock::shock: Τινα πω ρε κοριτσι,περαστηκα για αλλη μια φορα!!!!τριτοσε το κακο :?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Εμείς τώρα θα χαλαρώσουμε.... Μόλις ήρθε η πεθερά μου και πήρε τα παιδιά να τα πάει βόλτα! Εχω μέρες να μπω άλλα γιόρταζε χθες ο μπομπιράς μας και καταλαβαίνετε έτρεχααααα.... Περάσαμε ωραία! Ηρθαν φίλοι μας και το σόι, και το κυριότερο το καταευχαριστήθηκαν τα παιδάκια μου!! Βέβαια όλα εχουν ένα τίμημα γιατί μέχρι τώρα καθάριζα το βομβαρδισμένο τοπίο!!!!!!

έχετε γράψει τόσα πολλά!!! πάω να ρίξω μια ματία!

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Εμείς τώρα θα χαλαρώσουμε.... Μόλις ήρθε η πεθερά μου και πήρε τα παιδιά να τα πάει βόλτα! Εχω μέρες να μπω άλλα γιόρταζε χθες ο μπομπιράς μας και καταλαβαίνετε έτρεχααααα.... Περάσαμε ωραία! Ηρθαν φίλοι μας και το σόι, και το κυριότερο το καταευχαριστήθηκαν τα παιδάκια μου!! Βέβαια όλα εχουν ένα τίμημα γιατί μέχρι τώρα καθάριζα το βομβαρδισμένο τοπίο!!!!!!

έχετε γράψει τόσα πολλά!!! πάω να ρίξω μια ματία!

Να τον χαίρεστε!Χρόνια του Πολλά!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ταισα την μικρη, φαγαμε κ εμεις. μαζεψα εβαλα πιατα στο πλυντηριο κ τωρα παω την κορη μου κουνιες. ειναι απο την πεμπτη μεσα, εχει φρικαρει!!!!

Ρε Γιωτακι αλογο εχεις γινει κοριτσι μου απο το τρεξημο:roll: περαστηκα και υπομονη, και πλεον για οσο καιρο θα εχει γυψο ο αντρας σου ας βοηθησουν και οι πεθεροι περισοτερο τουλαχηστον με το μωρο!!!!!

Ειρήνη έλεος πια!!!!!!! Ουτε και γω πιστεύω στις προλήψεις εύκολα άλλα νομίζω ότι θα ήταν καλό να κάνεις ένα ευχελαιο στο σπίτι. Η γλωσσοφαγιά είναι άτιμο πράγμα!!!! (και την πιστεύω).

μπράβο για το φιογκάκι το έχει τόσο ανάγκη!! Φαντάζομαι πόσο ηρέμησες και ξεχάστηκες άλλα και πόσο συγκινημένη ήσουν όταν σου είπε ότι μόνο εσύ ξέρεις τι θέλει! Υπέροχο να το ακούς!!

(μου το είπαν εχθές για το jumbo και την Τρίτη θα κάνω την πρώτη εξόρμιση )

ο μπαμπάς σου πονάει?

Γιώτα περαστικά σας!! Ελπίζω να μην πονάει πολύ!

χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζανε χθες!!!

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Ειρηνη δεν το πιστευω..μα τι αναποδιες ειναι αυτες?εγω παντως πιστευω πολυ στην αρνητικη ενεργεια..καλο θα ηταν να κανετε ενα ευχελαιο..περαστικα στον μπαμπα σου και ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα..ποσο δυσκολο παντως ειναι να εισαι χαλια ψυχολογικα το μυαλο σου να ειναι αλλου και να πρεπει να κανεις τον χαρουμενο για χαρη των παιδιων..μπραβο σου παντως αφου το παιδακι περασε τελεια..

Γιωτακι υπαρχουν κατι σακουλες για να τον κανεις μπανιο..θα βαλεις το ποδι του μεσα σ'αυτη,το χερι του ψηλα να μην βραχει και θα τον πλυνεις εσυ..πολυ δυσκολο δεν ειναι για καθε μερα..ωχ μεγαλο μανικι εχεις..υπομονη..για μενα ναι εναλλαξ τις καθημερινες μανα και πεθερα απο επαρχια και μενουν μαζι μας..αυριο η σειρα της πεθερας..πολυ κουραστικο τα παιδια εχουν βγει απο την σειρα τους..ελπιζω να τελειωσει συντομα ολο αυτο..λογικα θα ξερω αυτη την βδομαδα..

Χρυσα ενα σωρο πραγματα εκανες..σημερα τουλαχιστον ξεκουραστηκες?

Μαριαννα και εγω τα βαζω στο πλυντηριο κατευθειαν αλλα και πλενω στο χερι..μου τη σπαει να ειναι βρωμικος ο νεροχυτης..

Χαρουλα να το χαιρεσαι το παιδακι σου..

Εμεις σηκωθηκαμε σημερα εφτιαξε καφε ο αντρας μου εστρωσα κρεβατια,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,εβαλα καθαρες πετσετες,επλυνα και αλλαξα την μικρη,εντυσα την μεγαλη,ο αντρας μου της εφτιαξε το πρωινο της ταισα κια την μικρη ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στο αλσος..τα παιδια παιξανε στην παιδικη χαρα,παιξαμε κυνηγητο και μπαλα μετα φαγαμε εξω και γυρισαμε το απογευματακι.τις εκανα μπανιο και τις δυο τις αλλαξα,η μικρη κοιμηθηκε και εγω χαλαρωνω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας τι κανετε ομορφες???

γιβτακι μου περαστικα στο συζυγο δεν ειχα καταλαβει οτι ειχατε ατυχημα σιδερενιος ευχομαι και υπομονη οπλισου και ζητα βοηθεια απ οπου μπορεις.. σ ευχαριστω για το σαιτ θα το κρατησω να δω με την ησυχια μου

η κορακλα με βασανισει σημερα ποναω αρκετα χαμηλα και στη μεση σε λιγο θα παρω το γιατρο να του το πω

μαμα κωνσταντινου ευχαριστω πολυ κρατησα και τα δικα σου να τα δω με την ησυχια μου

ειρηνη μου ημαρτον δηλαδη δε ξερω τι να πω δεν εχω λογια εγω να σου πω την αληθεια πιστευω πολυ στη κακη ενεργεια που εχουν καποιοι ανθρωποι αφου πρωτα βεβαια το τσεκαρω αρκετα ας πουμε ειναι μια απο το οικογενειακο περιβαλλον του αντρα μου που οποτε παταει σπιτι ενα παιδι θα χτυπησει σιγουρα αν οχι και τα δυο δηλαδη τι να πω

προσκληση για το παρτυ εχω βρει τι θα κανω εχω ξεκινησει και μολις τι συναρμολογησ ω θα σας βαλω φωτο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Πως είστε? Ελπίζω να είστε όλες ξεκούραστες και να περνάτε όμορφα.

Εμείς είχαμε μία ήσυχη μέρα.

Την νύχτα δεν κοιμήθηκα καλά. Εχω πολύ άγχος και είναι απο τις λίγες φορές στη ζωή μου, που δεν μπορώ να το αποβάλλω με τους "γνωστούς" μου τρόπους. Νιώθω συνέχεια το στομάχι μου "φουσκωμένο" και γενικά τα "μέσα" μου, άνω-κάτω...

Επειδή είχα ταραγμένη σχετικά παιδική ηλικία {ένιωθα πάντα "παράταιρη" λόγω του χαμού της μαμάς μου}, όταν έκανα τη δική μου οικογένεια παντα μα πάντα προσπαθούσα να είμαι ήρεμη, χαλαρή και να έχω ένα κλίμα σταθερότητας για τους δικούς μου. Αυτό λοιπόν τώρα έχει διαταραχθεί πολύ και νιώθω πάλι "παράταιρη". Για το λόγο αυτό, μπορεί να σας γράφω διάφορα "περίεργα" το επόμενο διάστημα και μέχρι να ηρεμίσω... εσείς κάντε πως δεν καταλαβαίνετε.

Ο μπαμπάς μου ήταν χειρότερα σήμερα. Πρήστηκε η δεξιά του πλευρά και ειδικά το μάτι του. Λες και είχε φάει μπουνιά. Εκλεισε εντελώς...:( Του κάναμε παρέα όλη μέρα, φύγαμε μόνο για λίγο, για φαγητό στην πεθερά μου και αφού πήραμε και μία τουρτίτσα {που διάλεξε το φιογκάκι}. Την έσβησε και το καταχάρηκε το παιδάκι μου. Και μεις μαζί του.

Το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο. Εκανα μία καλή καθαριότητα το πρωί, παρέα με καφεδάκι, στην κουζίνα, άπλωσα ένα πλυντήριο που είχα από την νύχτα, σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια και έκανα ένα ξεσκονισμα. Είμαστε "μαζεμένοι".

Σας φιλώ γλυκά όλες

777885dugw57gt25.gif

κοριτσακια τι κανετε πως σας βρισκω?

σημερα λοιπον μου αξιζει να κανω κ εγω μια λιστα αν κ δεν το συνηθιζω.

θα αριθμησω για να το ευχαριστηθω. ενα σας λεω εκλεισα δωδεκαωρο ασταματητο 7-7 !!! εφαγα στο ποδι 2 κριτσινια κ πριν λιγο που εκατσα εφαγα εναν τακο. ειμαι μονη μου κ εννοειτε δεν μαγειρεψα!

1) γενικο καθαρισμα στο μεγαλο μπαλοκονι(γωνια) τοιχους τεντες φυτα τα παντα!

2)πλυσιμο κ μαζεμα καλοκαιρινων επιπλων

3)ξεκαθαρισμα τακτοποιηση μεταλλικης ντουλαπας

4)γενικο καθαρισμα στο αλλο μπαλκονι

5)ρολλα τζαμια μεσα εξω κ στα 2 μπαλκονια

6)γενικη καθαριοτητα στο δωματιο του μικρου

7) ξεκαθαρισμα παιχνιδιων κ τακτοποιηση ντουλαπας κ συρταριερας.

:cool:αλλαγη στην διαταξη αντικειμενων

9) γενικη κουζινα ντουλαπια απ'εξω, παγκοι,εστιες,νεροχυτης,ψυγειο εξω με βιτεξ αλλη μερα θα το περασω κ με λαδακι,(μεσα το κανω συνεχεια...) φιλτρα αποροφητηρα(στο πλυντηριο πιατων κ εγω απο παντα!) παραθυρο,ξυλινο στορι, κρεμαστα βιτρω, ΟΛΑ!

10) 3 ντουλαπια καθαρισμα εσωτερικα κ πλυσιμο το περιεχομενο, τα υπολοιπα δεν χρειαζοντουσαν ευτυχως, με την φωτια...(αχ θυμαστε??) τα ειχα κανει τζιτζι κ κρατουσαν μια χαρα.

11)καθαρισμα τραπεζαρια (τραπεζι καρεκλες)

12) γενικη σαλονι, ξεσκονισμα κ περασμα με οβερλαι

13)περασμα του καναπε με ξιδι

14) κ το στρωμα του μικρου κοπανημα ξιδιασμα κ αερισμα στην λιακαδα

15)πλυσιμο τοιχων μονο στο δωματιο του μικρου

16)τραβηγμα επιπλων κ ηλ. συσκευων(αχ ολα μονη μου η μεσουλα μου!) κ καλο σκουπισμα παντου

17)καλο σφουγγαρισμα παντου σχαλαστικα στις γωνιες(νυχι..) κ το σοβατεπι

18)3 πλυντηρια πλυσιμο απλωμα μαζεμα

19)ξεκρεμασμα κουρτινες στο δωματιο του μικρου, πλυσιμο αυριο

20)πλυσιμο ολα τα διακοσμητικα.

21) αλλαγη σεντονια κουβερτες πετσετες παντου

22)απλο ξεσκονισμα στην κρεβατοκαμαρα(γενικη αλλη φορα αυτη...)

23)καθαρισμα μπανιο (γενικη κ το ειχα κανει προσφατατα)

24)στρωσιμο χαλιου μονο στην κουζινα.(το ειχα πλυνει την τριτη) τα αλλα τα εχω δωσει εξω, θα τα βαλω οταν κρυωσει λιγο ακομα.

25) τακτοποιηση, πραγματων που προεκυψαν, στο υπογειο

26)σκουπισμα σφουγγαρισμα σκαλα( 4 οροφοι!)

ολο κ κατι εχω ξεχασει.

εκατσα στις 7.20 εφαγα τον τακο μου εκανα ντουζ κ μετα εβαλα ενα ποτηρι κρασι να χαλαρωσω. σας διαβασα κ σε λιγο περιμενω τα αγορια απ το χωριο. να εχουμε μια ηρεμη "οικογενειακη" βραδια ελπιζω κ αυριο να βολταρουμε.

μονο μην ερθουν πεινασμενοι.... εχω ετοιμο το φυλλαδιο με τα σουβλακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...