Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Ειρηνη κ εμεις στο αττικο ειμασταν εχτες. Τι να πω για τον μπαμπα σου.... Περαστηκα να ειναι! Μα τι μουτζες φαγαμε! Το καλο δεν σας το ειπα, εχει σπασει κ το χερι του ο αντρας μου στην βαση του αντιχειρα στον καρπο,αλλα δεν το ειδαν στο νοσοκομειο, το ειδε ο αδελφος του (ορθοπεδικος) στην ακτινογραφια. Ενταξη επικρατει ενας χαμος κανω κ την δουλεια του αντρα μου στο γραφειο κ τον νταντευω φυσικα κ την μικρη κ το σπιτι εχω ψωφισει. Στην πεθερα ειπα να φτιαχνει φαγητο κ οσο μπορει να ερχεται να απασχολει την μικρη. Ο αντρας μου ποναγε παρα πολυ εχτες, σημερα λιγο καλυτερα. Θα κατσει τουλαχιστον 6 εβδ! Κ εχω κ τα διαδικαστηκα, σημερα ετρεχα τροχαια. Βουλα η μικρη εχτες ηταν στην συνυφαδα μου επανω. Χρονια πολλα δημητρα κ να μην ειναι τιποτα με τον μπαμπα σου κ να τους χαιρεσαι ολους! Ιρενε μου πολυχρονη να ειναι η κορουλα σου! Γραφω απο το κιν κ ειναι δυσκολο. Σορρυ δεν θυμαμαι τιποτα αλλο κ παω να ξεραθω. Σας φιλω κ σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις ευχες σας!

Αυτό δεν το έπιασα εχθές...... λυπάμαι πολύ! Να είναι σιδερένιος άνθρωπος.....και καλό κουράγιο και δύναμη για να αντέξεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!!!! τι κανετε? εχτες εγραφα απο το κιν κ δεν μπορουσα πολλα πολλα ημουν κ κουρασμενη. σημερα σηκωθηκαμε χαλαρα ηπιαμε καφε ταισα γαλα την μικρη φαγαμε τυροπιτουλες κ αραξαμε. τωρα εβαλα την μικρη για υπνο κ το μονο που θα κανω ειναι νεροχυτης κ να τακτοποιησω το ψυγειο που πηγα για ψωνια εχτες κ γινεται της τρελλης! κ ενα συμμαζεμα στο βρωμο ρουμ.

φαγητο θα μας φτιαξει η συνυφαδα μου σημερα. θα κατσω να ξεκουραστω σημερα γιατι δεν βγαινει αλλιως το προγραμμα!

καμια ιδεα πως να κανω το αντρα μου μπανιο με δεξι ποδι κ δεξι χερι σπασμενο???

εχτες ηρθαν κ οι γονεις μου στο σπιτι να μας δουν. ειχα να τους δω απο τις 14 σεπτεμβη...

απο δουλειες εχτες (μια που τακτοποιησα εκκρεμοτητες της δουλειας που δεν προλαβε ο αντρα μου να κανει,) εκανα τα απολυτως απαραιτητα κ ενα ψευτοσκουπισμα-ψευτοξεσκονισμα κ ψευτοκαθαρισμα το μπανιο. πηγα σουπερ (λαικη εστειλα τον πεθερο).

σας φιλω παω να σας διαβασω!

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Δημητρα χρονια σου πολλα και καλα,να χαιρεσαι το αγορακι σου και τον μπαμπα σου..καλα κανατε και πηγατε Θεσ/κη,με τα παιδια θα ξεχαστει..ολα καλα θα πανε να εισαι αισιοδοξη..

Ειρηνη μου να χαιρεσαι το αγορακι σου να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος..να περασετε τελεια σημερα..

Irene να τα εκατοστησει το μπουμπουκι σου..

Xρυσα να τους χαιρεσαι οσους γιορταζουν..και ο μπαμπας σου θα σας βλεπει και θα σας καμαρωνει..

Μαμα της λιλας πρεπει να πονανε πολυ τα χερια σου..ευχομαι γρηγορα να βελτιωθουν..

4u καλα να περασετε..

Αmelie αντε λιγο ακομα εμεινε κουραγιο..

Ρενατα περαστικα στην μανουλα,να ειναι καλα παο δω και περα..

Και εγω εχω αρκετους εορταζοντες σημερα αλλα οχι στην Αθηνα..τηλεφωνα εχω να κανω αρκετα..χθες το απογευμα εφυγε και η μαμα μου τρεις μερες μονοι μας και μετα ξανα η πεθερα..χθες λοιπον το απογευμα πηγαμε οικογενειακως σουπερ μαρκετ,μετα πηγαμε και πηραμε ενα μπουφαν για την μεγαλη και επιστρεψαμε..τακτοποιησα τα πραγματα,εκανα μπανιο τα παιδια,γαλατακια κα νανι..σημερα ξυπνησα στις 9 αλλαξα τα σεντονια παντου καθαρισα πολυ καλα την κουζινα,παγκους πλακακια ντουλαπια εξωτερικα,απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα τα ριχταρια να πλενονται,επλυνα το μπανιο,εβαλα καλη σκουπα,ξεσκονισα πολυ καλα και ταισα τα φρουτα στην μικρη.μετα εφυγα για λαικη γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε κοτοπουλακι ψητο(delivery),μαζεψα την κουζινα,εστρωσα τα ριχταρια που στεγνωσαν,σκουπισα μπαλκονια και παω να σφουγγαρισω..

Καλα να περασουμε ολες...

αρετουλα μου ερχονται απο επαρχια εναλαξ κ μενουν μαζι σας τις εργασιμες μερες ποτε η μαμα κ ποτε η πεθερα? δυσκολο......

Ηρθα με λίστα....

Από το πρωι ,

επλυνα το μεγαλο μπάνιο,

τακτοποιησα και την επιφανεια του πλυντηριου,

επλυνα ενα καλάθι που εχω μεσα διαφορα κρεμες ,αφρολουτρα και λοιπά,

τα επλυνα κι αυτα,

εβαλα πλυντηριο,το απλωσα ,

εβαλα δευτερο

και επλυνα και τα παππουτσια του μικρου,

επλυνα τη βεραντα και τα πατζουρια σε αυτη,

ποτισα τα λουλούδια μου,

εβγαλα τα μαξιλάρια από τις καρεκλες και τα επλυνα,

ξεσκόνισα τα υπνοδωμάτιά μας ,

επλυνα τα τζαμια,

αερισα τα παπλωματά μας,

σκουπισα και σφουγγαρισα,

σκουπισα σαλόνι και κουζινα,

ξανασιδερωσα τα καρε γιατι ειχαν γινει χαλια,

τιναξα τα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα,

ξεσκόνισα ολο τον ενιαιο χωρο,

εκανα και τα υπόλοιπα τζαμια,

τηγανισα ψαρια και εβρασα πατατες,

ετοιμασα τυρόπιττα ,να πάω στην κουμπάρα μου το βραδυ,

ετοιμασα τραπέζι και φαγαμε ,

μαζεψα ,

ο μικρος εκανε τις εργασιες του και εγω πηγαινοερχομουν και

επλυνα νεροχυτη,πάγκους ,πλακακια και μικροσυσκευες καλά καλά,και λιγο τα ντουλάπια εξωτερικα με ενα βετεξ,

αλλαξα πετσετες στην κουζινα,

επλυνα και το δευτερο μπάνιο,

εβαλα καθαρα πατακια και πετσετες σε ολα ,

μαζεψα τα σκουπίδια και τωρα εχω ριξει λίγο ζεστο νερο και απορυπαντικο στα πλακάκια της κουζινας,τα ετριψα και πάω να σφουγγαρισω σαλόνι και κουζινα.

Εννοειται ελειπαν οι αντρες ολο το πρωι και μαλιστα πήγαν και για κουρεμα.Το υπόλοιπο τριημερο δεν θελω να ασχοληθω με το σπίτι ,οπότε τωρα ειμαστε ενταξει.Το απόγευμα θελω να πάω στο μπαμπά μου και να περιποιηθω λίγο και εμενα.

ω ρε λιστα!!!!

περιποιηθω εμενα???? τι ειναι αυτο???? νυχια χαλια φρυδια χαλια κ αξυριστη:oops:

ενα γρηγορο μπανιο κανω κ τιποτα αλλο.....

για τον μπαμπα σου...... :( σου στελνω μια αγκαλια....

Διαφημίσεις

γεια σας αγαπημενες μου φιλεναδιτσες τι κανετε???

το φιογκακι εχει γενεθλια 31 του μηνος αν δε κανω λαθος οχι σημερα

εγω ειμαι μια χαρα ειχα παλι λιγο αιματακι αλλα περασε πολυ γρηγορα ευτυχως

ο μεγαλος μου το δεκεμβρη εχει γενεθλια και σκεφτομαι επειδη περσι με το νεογεννητο δε καναμε τιποτα φετος να κανουμε σουπερ παρτυ με θεμα το μικυ οτι προταση για διακοσμηση και μπουφε καλοδεχουμενη

να καλοσωρισω και τα καινουργια κοριτσια βλεπω ειναι πολλες

χαρα μου εκανα μια σχετικη αναζητηση κ βρηκα αυτο που νομιζω αρκετα ευκολα θα μπορεις να τα κανεις!

http://mikrospitistolivadi.blogspot.gr/2012/12/mickey-mouse-party_12.html

τι κανει η κορακλα σου????

κ τα ζουζουνια βεβαιως-βεβαιως!!!

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Πως είστε?

Εμάς, συνεχίζει αυτό το ανελέητο "κυνηγητό" και σήμερα είχε σειρά ο μπαμπάς μου... και πάλι νοσοκομείο και πάλι Αττικό... :? τα ξημερώματα που έφυγε για δουλειά,έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε σε μία κολώνα και... 20 ράματα στο μέτωπο....:(:(.

Εχετε να πειτε κάτι? Να σχολιάσετε? Να σας πω, πως πραγματικά δεν έχω λόγια...? Δεν ξέρω τι να πω.. απλώς δεν ξέρω.

Και ο καημένος αντί να μας πάρει τα ξημερώματα, ενημέρωσε έναν φίλο του, εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο και τον πήραν. Και έμεινε μέχρι τις 10 παρά στο νοσοκομείο για να μην μας ξυπνήσει {.....:|} οπου επιτέλους μας πήρε τηλέφωνο για να πάμε να τον πάρουμε. Επαθα σοκ! Και πήγα και επειδή είχε τελειώσει η εφημερία του νοσοκομείου, ήταν μόνος του στα επείγοντα. Μόνος του... :(

Και φαντάζεστε εικόνα με 20 ράμματα στο κεφάλι.. μπαταρισμένος γύρω-γύρω...

Η κολλητή μου, μου είπε πως πλέον είναι σίγουρη πως κάτι δεν "πάει-καλά" και καλό θα είναι να φέρουμε κανέναν παπά να μας διαβάσει.

Προσωπικά δεν πιστεύω σε προλήψεις αλλά πιστεύω στην κακή ενέργεια και πλέον έχω χάσει και γω τα λόγια μου. Τρίτη πρωί, τρέχοντας και αφού αφήσω το παιδί σχολείο, θα παω στην εκκλησία να μιλήσω με τον παπά, να του εξηγήσω τι συμβαίνει και να έρθει να μας διαβάσει κάτι. Θα τρελαθώ δηλαδή...

Επανέρχομαι.

πως ειναι σημερα ειρηνη μου???

κ οπως εχουμε ξαναπει επιδημια πεφτει ρε παιδακι μου στο καφε μας???? ολες μαζι παλι????

Οπως φανταζεστε ηταν δυσκολη μερα η σημερινη.

Από την μία δεν μπορούσα να στεναχωρήσω τόσο το παιδί {με τίποτα αφού και δεν θα έκανε πάρτυ και με τα όσα πέρασε τελευταία} και από την άλλη τα κέφια μου ήταν στο... πάτωμα.

Τακτοποίησα τον μπαμπά μου, έφαγε, βρήκαμε φαρμακείο, πήρε την αντιβίωση και κοιμήθηκε. Ηταν χάλια και από την αϋπνία.

Πήρα τον μικρό λοιπόν {που περίμενε σε αναμένα κάρβουνα} και πήγαμε στο village. Δεν κατάλαβε πως ήμουν "αλλού", κάναμε οτι του είχα υποσχεθεί κανονικά. Επαιξε, ευχαριστήθηκε, ένιωσε όμορφα και επιστρέψαμε σπίτι. Ετοιμασα φαγάκι για όλους, περιποιήθηκα τον μπαμπά και εκείνος ξανακοιμήθηκε {ξυπνάει και κοιμάται, πονάει}. Αφησα τον μπαμπά με τον άντρα μου και πήγα το παιδί σινεμά, όπως είχαμε συμφωνήσει. Το καταχάρηκε. Επιστρέψαμε σπίτι και πέταγε από χαρά. Εγώ πάλι δεν το ευχαριστήθηκα ουτε καν οπως τη χθεσινή μας μέρα που ήταν τέλεια. Αλλά εκείνος το χάρηκε.

σε 1000 κομματια γινομαστε οι μαμαδες.... τι να κανεις βρε ειρηνη μου τουλαχιστον ευχαριστηθηκε το παιδι... εχεις δεν εχεις ορεξη τρεχα-παιξε-γελασε.... υπομονη....

το γιωτακι ?

ελπιζω ο αντρας σου τουλαχιστον να μην ποναει.

αχ κοριτσακι μου ευχαριστω!!! την παρασκευη παρα πολυ ποναγε, ιδιως οταν σηκωθηκε για τουαλετα κ κατεβασε το ποδι κατω εγινε κατακοκκινο κ βογγαγε ο καημενος.....:( εχτες λιγο καλυτερα κ οσο παει κ λιγοστευει ο πονος. το χερι τον ποναει πολυ γιατι δεν του βαλαν γυψο επειδη δεν το καταλαβαν οτι ειχε σπασει το κοκκαλακι στην βαση του αντιχειρα στον καρπο κ του εχουν βαλει μονο επιδεσμο. μας ειπε ο αδελφος του να περνει μεσουλιτ κ αν δεν εχει ελλατωθει ο πονος μεχρι αυριο θα του βαλει εκεινος γυψο.

Βάζω γάντια ειδικά βαμβακερά και απο πάνω πλαστικά γενικής χρήσης' date=' σκέτα τα latex μου δημιουργούσαν μεγάλο προβλημα.[/quote']

βρε παιδι μου τι τραβας...... τρελλαθηκα!!! πονας ε?

(τα νυχια σου τελεια!!!!;) ο καθενας με τον πονο του, εμενα ειναι χαλια μαυρα)

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου περαστικά στον μπαμπά σου και άλλο κακό να μην σας βρει...

Irene να χαίρεσαι την κορούλα σου, χρόνια της πολλά και καλά, πάντα γερή και τυχερή!!

Γιώτα καλή δύναμη με την κατάσταση του συζύγου...

καλημέρα σε όλες!!:D

αχ ευχαριστω πολυ.... θα μου χρειαστει...

Αυτό δεν το έπιασα εχθές...... λυπάμαι πολύ! Να είναι σιδερένιος άνθρωπος.....και καλό κουράγιο και δύναμη για να αντέξεις.

ναι σαι καλα...εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας, σε ευχαριστω!

Αχ βρε γιώτα κουράγιο και στους δύο σας. Τουλάχιστον να μην πονάει μωρέ..

Καλημέρα σε όλες .

Εγώ σήμερα από την ώρα που ξύπνησα έφτιαξα μόνο καφέδες γαλατα και άρχισα να πλύνω πιάτα και άλλα ένα βουνό είχε μαζευτεί :oops: τώρα έκανα ένα διάλειμμα γιατί η μικρή ζητούσε νάνι. Έχει μείνει μια γαστρα ένα τηγάνι μια λαμαρίνα και ο σύζυγος θα μου κάνει είπε την τελευταια στοίβα πιάτα (εγώ έκανα κυρίως ποτήρια και όλα τα χοντρα λεκανες κατσαρόλες κλπ.)

Μα πώς μαζεύονται τόσο γρήγορα που χάνω τη μπάλα , δεν μπορώ να το καταλάβω..:confused:

εσεις τι συνήθεια έχετε όσον αφορά το νεροχύτη σας; τα πλενετε όλα αμέσως , δηλαδή ποτέ δεν αφήνετε ούτε ένα ποτήρι να περιμένει ; γιατί εγώ άλλη λύση εκτός από αυτό δεν βρίσκω.. Πρέπει να μου γίνει συνήθεια να πλενώ το παραμικρό αμέσως.

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Αχ βρε γιώτα κουράγιο και στους δύο σας. Τουλάχιστον να μην πονάει μωρέ..

Καλημέρα σε όλες .

Εγώ σήμερα από την ώρα που ξύπνησα έφτιαξα μόνο καφέδες γαλατα και άρχισα να πλύνω πιάτα και άλλα ένα βουνό είχε μαζευτεί :oops: τώρα έκανα ένα διάλειμμα γιατί η μικρή ζητούσε νάνι. Έχει μείνει μια γαστρα ένα τηγάνι μια λαμαρίνα και ο σύζυγος θα μου κάνει είπε την τελευταια στοίβα πιάτα (εγώ έκανα κυρίως ποτήρια και όλα τα χοντρα λεκανες κατσαρόλες κλπ.)

Μα πώς μαζεύονται τόσο γρήγορα που χάνω τη μπάλα , δεν μπορώ να το καταλάβω..:confused:

εσεις τι συνήθεια έχετε όσον αφορά το νεροχύτη σας; τα πλενετε όλα αμέσως , δηλαδή ποτέ δεν αφήνετε ούτε ένα ποτήρι να περιμένει ; γιατί εγώ άλλη λύση εκτός από αυτό δεν βρίσκω.. Πρέπει να μου γίνει συνήθεια να πλενώ το παραμικρό αμέσως.

μαριαννουλα μου ευχαριστω, μας ειπε ο αδελφος του οτι σιγα σιγα δεν θα ποναει καθολου. του κανω κ ασκησεις στα δακτυλα χεριου-ποδιου για να μην παθουν αγκυλωση.

εγω μαριαννα μου εκκνευριζομαι φοβερα αν δεν εχω αδειο νεροχυτη. τα βαζω αμεσως στο πλυντηριο ακομα κ 1 ποτηρι που θα πιω νερο, αλλα κ αν το πλυντηριο ειναι γεματο κ δεν εχω προλαβει να τα αδειασω πλενω τα παντα αμεσως. (τωρα εχω 1 μαχαιρι κ ενα ψαλιδι μεσα κ με τρωει να τα πλυνω αλλα ξυπνησε η μικρη κ κανω ησυχια μην με ακουσει κ φωναζει να την παρω)

το πρωι ανοιξα το σπιτι να αεριστει

εβγαλα το παπλωμα μας εξω να αεριστει κ αυτο κ την κουβερτα της μικρης

εστρωσα κρεβατια

κ αφου αραξαμε ηπιαμε καφεδακια κ φαγαμε πρωινο, πηγαν για υπνο μπαμπας κ κορη κ εγω εκατσα μαζι σας. μετα:

αδειασα το πλυντηριο πιατων

μαζεψα νεροχυτη (μαριαννα τα χτεσινοβραδυνα τα ειχα αφησει κ τα πρωινα:oops::oops::oops: αλλα ημουν λιωμα....)

επλυνα φρουτα κ λαχανικα

εφτιαξα μεριδες ενα κοτοπουλο

ξεχωρισα σουβλακια ανα τετραδες

εκοψα ενα ψαρι της μικρης μεριδες

μαζεψα ολη την χαρτουρα απο τα κρεατικα κ το ψαρι

μαζεψα ολα τα σκουπιδια απο παντου κ τα πεταξα.

τωρα συνεχιζω τον καφε μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...