Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλά Ειρήνη μου. Έχουν πάει όλοι για ύπνο. Με την αλλαγή της ώρας τους βλέπω χαράματα όρθιους.

Σοφάκι;;;

αμαν καλα που το ειπες βρε! το ειχα ξεχασει:mrgreen:

1 ωρα πισω το βαζουμε?

Σοφακι μπραβο για την ομορφη μερα πιο συχνα παρακαλω!

περαστικα στον αντρακο σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να είσαι καλά, αγαπάκι μου. Σ ευχαριστώ.

Εσείς, είστε καλά?

Σοφάκι μου, νιώθεις καλύτερα ή τα ίδια?

Ειμαι καλυτερα,,,, προσπαθω,,, αλλα,, ευχομαι ο μικρουλης μου αυριο να ειναι καλυτερα εχωπαρει καιεισητηρια για το disney την Δευτερα

Διαφημίσεις

Ειμαι καλυτερα,,,, προσπαθω,,, αλλα,, ευχομαι ο μικρουλης μου αυριο να ειναι καλυτερα εχωπαρει καιεισητηρια για το disney την Δευτερα

Μπράβο Σοφάκι μου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου.

Κι ο μικρούλης σου θα είναι καλύτερα αύριο και στην παράσταση θα πάτε τη Δευτέρα και θα περάσετε υπεροχα.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Κοριτσια μου ευχαριστω για τις ευχες για το κοριτσακι μου!

καναμε το παρτι μας και περασαμε τελεια!!!

Σοφακι μου κι εγω χαρηκα πολυ που σε γνωρισα κι ελπιζω να το επαναλαβουμε!!!

Ειρηνη μου τι να πω,εχω μεινει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια μου ευχαριστω για τις ευχες για το κοριτσακι μου!

καναμε το παρτι μας και περασαμε τελεια!!!

Σοφακι μου κι εγω χαρηκα πολυ που σε γνωρισα κι ελπιζω να το επαναλαβουμε!!!

Ειρηνη μου τι να πω,εχω μεινει.

αχ εγω η γαιδουρα δεν ευχηθηκα:roll:

να την καμαρωσεις κ νυφουλα παντα γερη κ τυχερη να ειναι!

Διαφημίσεις

Εμένα κορίτσια με έχουν τσακίσει οι αντιβιώσεις και νιώθω να είμαι κομμάτια....να πάω την Τρίτη στον γναθοχειρούργο να δω τι θα συναντήσω!

Η ζύμη για την πίτσα έγινε φανταστική!!! Δεν έχω λόγια...πλέον αυτή θα κάνω!!! :P :p :P :p

Μπήκα στα γρηγορα ,αφου επιστρεψαμε από τη βόλτα μας και διαβασα το ποστ της Ειρηνης.Ειλικρινα δεν εχω λόγια...Δεν ξερω πια τι να πω,μονο να πάς σε εναν παπα να τον συμβουλευτεις...

Για τα γενεθλια εγω εκανα το λάθος ,νομιζα πως ηταν σημερα που ειχατε κανονισει και τις βόλτες σας.

ΙΡΕΝΕ,να χαιρεσαι την κορουλα σου,πολύχρονη και ευτυχισμένη να μεγαλώσει σαν τα ψηλα βουνα!

Βασια ,και εγω εχω ακουσει τα καλύτερα για αυτη τη συνταγη,αποθηκευεται λοιπόν.

Τελειωσα ο,τι υπολοιπες δουλειες ειχα ,εκανα το μπάνιο μου,πήγα και στο μπαμπα μου και πήγαμε ολοι μαζι επίσκεψη στο νονο του μικρου,ηρθαμε πριν από λιγο και χαζευουμε, ωσπου να πάμε για υπνο,ο μικρος κοιμηθηκε ξερος.Αυριο θα ηθελα να πάω εκκλησια ,αλλα δεν το βλεπω να σηκωνομαι.Σας καληνυχτιζω και σας ευχαριστω ολες για τα καλά σας λογια και τις ευχες σας.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Δήμητρα χρόνια πολλά να τους χαίρεσαι και όλα καλά να πάνε για τον μπαμπάκα σου !

Irene να σου ζήσει η μικρή!

Ειρήνη περαστικά του του μπαμπά σου, θετική σκέψη χρειάζεται, έχεις απόλυτο δίκιο για την ενέργεια που υπάρχει, το ξέρω είναι δύσκολο να πρέπει να μην τα σκέφτεσαι αρνητικά, θέλει προσπάθεια..

Ποια ξέχασα? Νιώθω ότι κάποια ξέχασα .. :confused:

τέλος πάντων , καληνύχτα κορίτσια μου, αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα ! Να χαμογελατε !! :D

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Ειρηνη κ εμεις στο αττικο ειμασταν εχτες. Τι να πω για τον μπαμπα σου.... Περαστηκα να ειναι! Μα τι μουτζες φαγαμε! Το καλο δεν σας το ειπα, εχει σπασει κ το χερι του ο αντρας μου στην βαση του αντιχειρα στον καρπο,αλλα δεν το ειδαν στο νοσοκομειο, το ειδε ο αδελφος του (ορθοπεδικος) στην ακτινογραφια. Ενταξη επικρατει ενας χαμος κανω κ την δουλεια του αντρα μου στο γραφειο κ τον νταντευω φυσικα κ την μικρη κ το σπιτι εχω ψωφισει. Στην πεθερα ειπα να φτιαχνει φαγητο κ οσο μπορει να ερχεται να απασχολει την μικρη. Ο αντρας μου ποναγε παρα πολυ εχτες, σημερα λιγο καλυτερα. Θα κατσει τουλαχιστον 6 εβδ! Κ εχω κ τα διαδικαστηκα, σημερα ετρεχα τροχαια. Βουλα η μικρη εχτες ηταν στην συνυφαδα μου επανω. Χρονια πολλα δημητρα κ να μην ειναι τιποτα με τον μπαμπα σου κ να τους χαιρεσαι ολους! Ιρενε μου πολυχρονη να ειναι η κορουλα σου! Γραφω απο το κιν κ ειναι δυσκολο. Σορρυ δεν θυμαμαι τιποτα αλλο κ παω να ξεραθω. Σας φιλω κ σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις ευχες σας!

Ειρήνη μου περαστικά στον μπαμπά σου και άλλο κακό να μην σας βρει...

Irene να χαίρεσαι την κορούλα σου, χρόνια της πολλά και καλά, πάντα γερή και τυχερή!!

Γιώτα καλή δύναμη με την κατάσταση του συζύγου...

καλημέρα σε όλες!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...